Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."
Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale
(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.
She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.
Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.
Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.
Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;
εεεμ τι να κάνουμε αυτό που σπουδάζω χτυπάει κόκκινο στην ανεργεια..οπότε με βλέπω να την κάνω για το αμέρικα (πρώτα ο θέος ) θα σας κανω κονε βρεεε !!! ετσι θα σε αφήσω;;;;
Emy+Robert Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 4680 Registration date : 22/08/2010
Το ξέρω,το ξέρω! είμαι απαράδεχτη! έχω να ανεβάσω κεφάλαιο εδώ και κάτι χρονια!!! ζητώ συγνώμη αλλά είχα τόσα πολλά στο κεφάλι μου που δεν μπορούσα να ασχοληθώ και με αυτό! όμως τώρα ανέβασα! έχει πολλή... και λίγο απο τη μεριά της Αναστασίας...εύχομαι να σας αρέσει! φιλια πολλά!
twilightsagaddicted Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Λάρισα Αριθμός μηνυμάτων : 3767 Registration date : 07/03/2010
ζωη μ τελειο κεφαλαιο.!επιτελους η αννετα και ο αρης τα αφησαν ολα πισω τους.!και συνεχισαν κανονικα...πολυ συγκινηθηκα εκιε που εκλαιγε ο αρης και με αυτα που ελεγε η ναστασια...κριμα η κοπελα.!ανυπομονω για την συενχεια.!!!!!!
ed<3 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα... Αριθμός μηνυμάτων : 3200 Registration date : 27/03/2010
Ζωη μου το μονο εμοτικον που με εκφραζει αυτη την στιγμη ειναι αυτο --------> προσκηνο στο ταλεντο σου!!!
ενιωσα το ομορφα οταν διαβαζα την συνεχεια. Οι περιγραφες και οι διαλογοι σου με αφησαν αφωνη
αυτο το κομματι με ανατριχιασε:
«Δεν με νοιάζει που θα φύγεις,ούτε που θα πας,εγώ ένα ξέρω...όπου και να είσαι,όπου και να πας,θα βρίσκεσαι εδώ,γιατί εδώ είναι η θέση σου..» είπε και έπιασε το σημείο που είναι η καρδιά του,με μάτια κόκκινα.
Πραγματικα ειναι ενα αριστουργημα!αν και ειχες καιρο να βαλεις μας ανταμοιψες με τον καλυτερο τροπο...
pretty witch Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 34 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 518 Registration date : 11/06/2009
χαιρομαι παρα πολυ που σας αρεσε!!! και απο εδω και περα θα βαζω πιο συχνα!!! υποσχομαι!!!! χεχε!!! μαρινα εγω την ωρα που το εγραφα προσπαθουσα να το φανταστω ακριβως στο μυαλο μου και δε σου κρυβω οτι εκλαψα λιγο....ηταν φορτική στιγμη!! :/
Ηλικία : 33 Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα... Αριθμός μηνυμάτων : 3200 Registration date : 27/03/2010
Ζωίτσα μου...τέλεια η συνέχεια!!! Τόοοοοοοσο μα τόοοοοοσο μα τόοοοοοσο ρομαντική..................... "Έγραψες" σ'αυτό το κεφάλαιο................................... Υπέροχο λεξιλόγιο.........και παράλληλα καταπληκτική περιγραφή συναισθημάτων.........
Σπόιλερ:
Τόσο γεμάτα συναισθήματα που σε πνίγουν και δε μπορείς να πάρεις ανάσα κι όμως είναι τόσο ωραία,τόσο ζωντανές αισθήσεις που απλά δεν μπορείς να κάνεις τίποτα,εύχεσαι να σταματήσεις εκεί την ζωή σου και να μην υπάρχει χώρος για τίποτα άλλο,ούτε για πόνο,ούτε για στεναχώρια..να μείνεις μακριά από αυτά που σε πονάνε και σε θυμώνουν και να ζήσεις μόνο αυτές τις μικρές στιγμές,αυτές που στα μάτια κάποιων φαντάζουν πετραδάκι κι όμως για εσένα να είναι ένα βουνό..το δικό σου προσωπικό βουνό,ο δικός σου παράδεισος που χάνεσαι μέσα του,που νιώθεις πως μπορείς να κάνεις τα πάντα μέσω αυτού,να είσαι ο βασιλιάς του κόσμου..να απλώσεις τα χέρια και με μια απλή κίνηση να νιώθεις πως μπορείς πραγματικά να πιάσεις τα αστέρια του μαύρου ουρανού έστω και για λίγο...άλλωστε, αυτό δεν ζητάμε όλοι;
Ζωή μου τι υπέροχα λόγια............ Πραγματικά υποκλίνομαι!!!! Συγχαρητήρια!!!!!!!!!!!!!! Δεν ξέρω τι άλλο να πω.............................. Μπράβο μπράβο μπράβο!!!! Είχες ΤΕΡΑΣΤΙΑ έμπνευση...........
Επισκέπτ Επισκέπτης
Θέμα: Απ: zoe's blog Κυρ 3 Οκτ 2010 - 18:33
Διαβασα ολα τα κεφαλαια που εχεις γραψει μεχρι τωρα και πραγματικα εμεινα ΑΦΩΝΗ ΣΥΓΚΙΝΗΜΕΝΗ και φυσικα ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΕΝΗ !!!!! Τα λογια ειναι ανεπαναλυπτα και νομιζω πως αυτα ηταν και ο λογος που συγκινηθηκα τοσο πολυ Θα περιμενω με αγωνια συνεχεια η οποια και ελπιζω να μπει γρηγορα
Φιλακια Εμιλυ
Ηλικία : 34 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 518 Registration date : 11/06/2009
αχ τι να πω τωρα ευχαριστω παρα πολυ!!!! πραγματικα χαιρομαι με αυτα τα σχολια σας και μου δινεται θάρρος να συνεχίσω!! ομως δε περιμενα να σας αρεσει,γιατι η αληθεια ειναι πως το εγραψα καπως βιαστικα!!!! για συνεχεια λογικα αυριο το βραδακι θα την εχω έτοιμη αλλιως την Τρίτη το πρωι σιγουρα!!!
Zωη μου συγχαρητηρια για μια ακομη φορα! αχ αυτα τα μαθητικα τα χρονια τι μας θυμιζουν ειναι απο τα καλυτερα στην ζωη μας ωραιοι οι διαλογοι αναμεσα σε Αννετα και Αρη αυτο το παιδι το λατρευω ..... να δω στο σπιτι τι θα κανουν... και τι θα σκεφτουν παλι
ευχαριστω παρα πολυ! αλλα παλι ειδα πως κοπηκαν καποια σημεια! πφφ μου τι δινειιι! ...εχουν ακομη πααρα πολυ να σκεφτουν και να κανουν....πλησιαζει το τελος τους οποτε πρεπει να βιαστουν!
ααχ σορρυ! βασικα θα το πω απο τωρα...δεν θα εχει happy end!
Επισκέπτ Επισκέπτης
Θέμα: Απ: zoe's blog Σαβ 9 Οκτ 2010 - 12:09
Η Συνεχεια ηταν για μια ακομη φορα καταπληκτικη!!! Δεν εχω λογια!!! Την λατρεψα!!! Τα συναισθηματα ηταν αναμεικτα... Οταν την διαβαζα εφτασα απο την χαρα μεχρι και την λυπη, εδω πρεπει να ομολογησω πως εκλαψα σε καποια σημεια
Έμιλυ μου χαιρομαι που σου άρεσε!! Ναι ζουζουνα δεν θα εχει happy end...το λέω από τώρα για να μη με φάτε όταν θα το διαβάζεται... αυτοί οι ήρωες δεν φτιάχτηκαν για να είναι μαζί