| hhlhfanfictionland blog | |
|
+13mariettoula1996 _gwgw_ i love edward 2 T-NM-E-BD ed<3 d@n@e twilight! xrysanthi twilightsagaddicted Mrs.Christina annia despina aek ROBELINA hlhtwilightmania 17 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
hlhtwilightmania New Moon Victim
Ηλικία : 28 Τόπος : Κορυδαλλός Αριθμός μηνυμάτων : 193 Registration date : 18/10/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: hhlhfanfictionland blog Παρ 22 Απρ 2011 - 17:59 | |
| Άνοιξα ένα Μλόγκ ώστε να γράφω εκεί τις ιστορίες μου.Έχει μπει ο πρόλογος από το νέο μου fanfiction Seperated Souls.περιμένω με αγωνία τα σχόλιά σας. Υ.Γ την Πονεμένη καρδιά δεν θα την μεταφέρω στον Μπλόγκ διότι θα την τελειώσω στο forum. | |
|
| |
ROBELINA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
| Θέμα: Απ: hhlhfanfictionland blog Παρ 22 Απρ 2011 - 18:13 | |
| το blog σου ειναι υπεροχο!!!!!!!!οσο για την ιστορια , ο προλογος ηταν εξαιρετικος και φαινεται ενδιαφερουσα η ιστορια! | |
|
| |
Ηλικία : 28 Τόπος : Κορυδαλλός Αριθμός μηνυμάτων : 193 Registration date : 18/10/2010
| Θέμα: Απ: hhlhfanfictionland blog Παρ 22 Απρ 2011 - 18:18 | |
| robelina ! χαίρομαι τόσο πολύ που σου άρεσε το blog μου και η καινούργια μου ιστορία..!! | |
|
| |
despina aek Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : ρεθυμνο Αριθμός μηνυμάτων : 2200 Registration date : 25/04/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: hhlhfanfictionland blog Παρ 22 Απρ 2011 - 19:35 | |
| πολυ ομορφο το blog σου αγαπη μου..μπραβο....και η καινουρια ιστορια απο τον προλογο φαινεται αρκετα ενδιαφερουσα... | |
|
| |
annia New Moon Victim
Ηλικία : 27 Τόπος : αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 234 Registration date : 24/10/2010
Forks Student Profile Team: Switzerland Special ability: Project Thoughts
| Θέμα: Απ: hhlhfanfictionland blog Παρ 22 Απρ 2011 - 19:58 | |
| πολυ ομορφη ιστορια με πολυ ενδιαφερουσα πλοκυ ..... ανυπομονω για την συνεχεια..... | |
|
| |
Mrs.Christina Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Στον κόσμο των βιβλίων και της συγγραφής!!! Αριθμός μηνυμάτων : 1682 Registration date : 02/12/2009
| Θέμα: Απ: hhlhfanfictionland blog Παρ 22 Απρ 2011 - 20:10 | |
| Ηλιάνα μου, Καταρχάς να πω "με γειά" για το blog σου και Καλή Αρχή!! Μόλις διάβασα τον πρόλογο από το Separated Souls και μπορώ να πω πως είμαι ενθουσιασμένη με την ιδέα! Σίγουρα το θέμα του Άλλου Μισού είναι πολύ ενδιαφέρον, και με απασχολεί κι εμένα την ίδια, καθώς γράφω μια ιστορία στηριζόμενη στις Αδελφές Ψυχές, και θα μου άρεζε πολύ να δω από την δική σου οπτική γωνία το πως βλέπεις αυτή την θεωρία. Πραγματικά γράφεις πολύ καλά και με συνεχόμενη πλοκή! Μπράβο! Περιμένω την συνέχεια!! -Χριστίνα. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: hhlhfanfictionland blog Σαβ 23 Απρ 2011 - 13:45 | |
| Μπήκε το 1ο κεφάλαιο από το Seperated Souls http://hlhfanfictionland.blogspot.com/2011/04/1.html?spref=blΕυχαριστώ πολύ despina aek,annia και Χριστίνα..!! χαίρομαι πολύ που σας αρέσει η καινούργια μου ιστορία αλλά και το Μλόγκ μου..! περιμένω με αγωνία τα σχόλιά σας για να δω αν θα σας αρέσει η εξέλιξη..! Το πρώτο κεφάλαιο δεν είναι τόσο μεγάλο είναι η αλήθεια αλλά ελπίζω να σας αρέσει.... | |
|
| |
Ηλικία : 30 Τόπος : Στον κόσμο των βιβλίων και της συγγραφής!!! Αριθμός μηνυμάτων : 1682 Registration date : 02/12/2009
| Θέμα: Απ: hhlhfanfictionland blog Σαβ 23 Απρ 2011 - 14:22 | |
| Διάβασα και το 1ο κεφάλαιο μόλις τώρα, Ηλιάνα μου, και μ'άρεσε πάρα πολύ!!! Η γραφή σου συνεχίζει να είναι πολύ καλή και μπράβο σου!! Συνέχισε έτσι!! Περιμένω με αγωνία για το παρακάτω | |
|
| |
despina aek Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : ρεθυμνο Αριθμός μηνυμάτων : 2200 Registration date : 25/04/2010
| Θέμα: Απ: hhlhfanfictionland blog Σαβ 23 Απρ 2011 - 14:38 | |
| πολυ ωραιο το πρωτο κεφαλαιο..μπραβο... περιμενουμε το επομενο για να μπουμε για τα καλα στο στορυ.. | |
|
| |
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
| Θέμα: Απ: hhlhfanfictionland blog Σαβ 23 Απρ 2011 - 14:55 | |
| εκπληκτικο το πρωτο κεφαλαιο , δεν εχω λογια , γραφεις υπεροχα !!!!!!!!!!!!! αποτυπωνεις με ενα ιδιαιτερο τροπο τα συναισθηματα του και οι περιγραφες πολυ καλες , ανυπομονω για την συνεχεια!!!!!!!! | |
|
| |
twilightsagaddicted Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Λάρισα Αριθμός μηνυμάτων : 3767 Registration date : 07/03/2010
| Θέμα: Απ: hhlhfanfictionland blog Δευ 25 Απρ 2011 - 12:56 | |
| να 'μαι κι εγω..! Ηλιανα μου το μπλογκ σου μου αρεσε παρα πολυ..!!!!!και η ιστορια σου ειναι εξαιρετικα ενδιαφερουσα και μου τραβηξε την προσοχη....νομιζω οτι κολλησα..!!! μπραβο σου.!συνεχισε ετσι..!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: hhlhfanfictionland blog Πεμ 2 Ιουν 2011 - 19:53 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: hhlhfanfictionland blog Πεμ 2 Ιουν 2011 - 20:03 | |
| πω ωπ ειχε περασει τοσος καιρος !! μολις διαβασα το νεο κεφαλαιο και εχω μεινει αφωνη απο τις εξελιξεις !! Δεν μπορώ να πω οτι ειχε και την καλύτερη αποδοχή αλλα΄ι΄σως του άξιζε !! ο εμμετ πονουσε και λογικο ηταν αλλα και ο εντουαρτ ηταν κουρελι. οΣΟ για το τηλεφωνημα και την συναντηση στο λιβαδι , μπορω να πω οτι περιμενω με αγωνια τι θα γινει..μπραβο ηταν εκπληκτικο | |
|
| |
annia New Moon Victim
Ηλικία : 27 Τόπος : αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 234 Registration date : 24/10/2010
| Θέμα: Απ: hhlhfanfictionland blog Πεμ 2 Ιουν 2011 - 20:04 | |
| βαλε κι αλλο βαλε κι αλλο σε παρακαλωωωωωωωωωωωω | |
|
| |
| Θέμα: Απ: hhlhfanfictionland blog Πεμ 2 Ιουν 2011 - 20:08 | |
| Robelina ευχαριστώ πολύ... χαίρομαι πολύ που σου άρεσε......και εγώ είχα ξεσυνηθίσει τόσο καιρό χωρίς fanfic και φοβόμουν μην μου βγει το κεφάλαιο χάλια annia συνέχεια δεν ξέρω πότε θα έχει αλλά θα προσπαθήσω όσο πιο γρήγορα μπορώ... | |
|
| |
annia New Moon Victim
| Θέμα: Απ: hhlhfanfictionland blog Πεμ 2 Ιουν 2011 - 20:09 | |
| ευχαριστωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω ηταν υπεροχο τελειο καταπληκτικο | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 8719 Registration date : 08/11/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| |
| |
| Θέμα: Απ: hhlhfanfictionland blog Παρ 3 Ιουν 2011 - 12:21 | |
| | |
|
| |
d@n@e twilight! Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Αθηνα,γλυκά νερά Αριθμός μηνυμάτων : 1570 Registration date : 01/11/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: hhlhfanfictionland blog Παρ 3 Ιουν 2011 - 15:08 | |
| μα γιατι το κοβεις πανω στο καλυτερο????:PPPτελειοοο ανυπομωνω για την συνεχεια!!!! )) | |
|
| |
| Θέμα: Απ: hhlhfanfictionland blog Κυρ 12 Ιουν 2011 - 22:42 | |
| | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 8719 Registration date : 08/11/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: hhlhfanfictionland blog Κυρ 12 Ιουν 2011 - 23:26 | |
| πολύ περίεργη συνέχεια... και πραγματικά μας κρατάς σε αγωνία για την συνέχεια της περιμένω με αγωνία να δω τι θα γίνει παρακάτω μπράβο για όλην την καλή δουλειά... γράφεις υπέροχα και οι περιγραφές σου είναι φοβερές | |
|
| |
| Θέμα: Απ: hhlhfanfictionland blog Δευ 13 Ιουν 2011 - 0:40 | |
| Για μια ακόμα φορά, Ηλιάνα μου, ένα καθυλωτικό κεφάλαιο!!! Μπράβο σου!!! Οι περιγραφές σου άπιαστες και τα συναισθήματα φοβερά! Τρελαίνομαι για την ιστορία σου! Περιμένω με αγωνία την συνέχεια! -Χριστίνα. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: hhlhfanfictionland blog Δευ 13 Ιουν 2011 - 11:30 | |
| καλα οι περιγραφες σου και τα συναισθηματα που εβγαλες ηταν απιστευτα !! δεν εχω λογια πραγματικα να το περιγραψω !! ανυπομονω για την συνεχεια! | |
|
| |
ed<3 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα... Αριθμός μηνυμάτων : 3200 Registration date : 27/03/2010
| Θέμα: Απ: hhlhfanfictionland blog Δευ 13 Ιουν 2011 - 15:56 | |
| Η συνεχεια ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ δεν την περιμενα!Νομιζα οτι η Μπελλα θα λυγιζε στο τελος αλλα με διεψευσε! Ο Εντουαρντ σκοτωσε τον πατερα της;Μα γιατι; Και τωρα μισιουνται μεταξυ τους...κριμα Πολυ ωραια και καλογραμμενη ιστορια... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: hhlhfanfictionland blog Δευ 31 Οκτ 2011 - 20:15 | |
| | |
|
| |
| hhlhfanfictionland blog | |
|