Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."
Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale
(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.
She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.
Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.
Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.
Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;
Θέμα: Απ: hhlhfanfictionland blog Σαβ 2 Ιουν 2012 - 11:57
Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια! Η ζωή του Έντουαρτ είναι πολυτάραχη καθώς ο ίδιος είναι πολύ ανώριμος και αντιμετωπίζει τις καταστάσεις σαν ένα κακομαθημένο σχολιαρόπαιδο.Έτσι ο πατέρας του ο Κάρλαιλ θα του δώσει το θρόνο μόνο εάν παντρευτεί γιατί για τον ίδιο αυτό σημαίνει ότι θα σοβαρέψει και θα μπει στο ίσιο δρόμο,κομμένα τα ξενύχτια,οι καυγάδες,οι γυναίκες,τα προβλήματα με τη σχολή και την αστυνομία.Με αυτόν τον τρόπο θα μπορέσει να διοικήσει το κράτος αφού ο ίδιος θα είναι συγκροτημένος και θα έχει κάνει πλέον οικογένεια.Ο Εντ όμως το μόνο που θέλει είναι τα χρήματα και η ελευθερία του.Αν καταφέρει να ξεγελάσει τον πατέρα του με την παγίδα που στείνει στην Μπέλλα τότε θα μπορεί να κάνει ότι θέλει στη ζωή του Ελπίζω να σε βοήθησα
xrysanthi The Volturi
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 8719 Registration date : 08/11/2010
Θέμα: Απ: hhlhfanfictionland blog Κυρ 3 Ιουν 2012 - 22:24
τέλειο κεφάλαιο !!όπως είπε και η Γωγώ πάνω στο καλύτερο μας έκοψες αλλά δεν πειράζει θα έχουμε περισσότερη αγωνία !!!περιμένουμε με ανυπομονησία την συνέχεια !
despina aek Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : ρεθυμνο Αριθμός μηνυμάτων : 2200 Registration date : 25/04/2010
Θέμα: Απ: hhlhfanfictionland blog Κυρ 3 Ιουν 2012 - 22:33
δεν ξερω αν εχω σχολιασει ξανα αλλα δεν πειραζει. ειναι πολυ ωραια ιστορια και με πολυ ενδιαφερον τα εχω διαβασει ολα τα κεφαλαια. μπραβο σου αγαπη μου.περιμενω με αγωνια τη συνεχεια γιατι οπως λενε και τα κοριτσια παντα στο καλυτερο μας το κοβεις.
T-NM-E-BD Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 36 Τόπος : Αθανιστάν!!!!! Αριθμός μηνυμάτων : 2274 Registration date : 03/09/2009
Θέμα: Απ: hhlhfanfictionland blog Κυρ 3 Ιουν 2012 - 23:41
Ωχ Παναγιά μου! Αυτά τα κλαμπ- φοιτητικα στέκια είναι Θ-Α-Ν-Α-Τ-Ο-Σ!!!!!!!! Η Μπέλα τη δάγκωσε τη λαμαρίνα αθελά της αλλά ο έρωτας επιλέγει οχι εσυ! Ανυπομονώ για τη συνέχεια!
i love edward 2 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : N.Λεσβου Αριθμός μηνυμάτων : 1266 Registration date : 08/04/2010
Θέμα: Απ: hhlhfanfictionland blog Δευ 4 Ιουν 2012 - 1:03
τελειο κεφαλαιο παρα πολυ ωραιο πραγματικα η μπελλα την εχει δαγκωσει την λαμαρινα για τα καλα και τωρα να δουμε που θα καταληξει ολο αυτο....πραγματικα μας εκοψες πανω στο καλυτερο...αλλα η συνεχεια ειμαι σιγουρη οτι θα μας ανταμειψει....περιμενουμε με αγωνια το επομενο κεφαλαιο....
hlhtwilightmania New Moon Victim
Ηλικία : 28 Τόπος : Κορυδαλλός Αριθμός μηνυμάτων : 193 Registration date : 18/10/2010
Θέμα: Απ: hhlhfanfictionland blog Παρ 8 Ιουν 2012 - 21:15
ο εντουαρτ εχει αρχισει να εχει αισθηματα για τη μπελλα η ειναι ιδεα μου?παντως θελω πολυ να δω πως θα αντιδρασει οταν ξυπνησει. πολυ ωραιο κεφαλαιο αγαπη μου.μπραβο!!!!!!!!
i love edward 2 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : N.Λεσβου Αριθμός μηνυμάτων : 1266 Registration date : 08/04/2010
Θέμα: Απ: hhlhfanfictionland blog Σαβ 9 Ιουν 2012 - 1:24
τι υπεροχο κεφαλαιο ηταν αυτο πραγματικα παρα πολυ ρομαντικο...η πλευρα του εντουαρντ ηταν τελεια και πολυ κατατοπειστικη θα ελεγα...την θελει σαν τρελος και αυτο το ξερει αυτο που σιγουρα δεν ξερει ειναι οτι την εχει ερωτευτει ή τουλαχιστον εχει ηδη αρχισει να την ερωτευεται και δεν το παραδεχεται ουτε στον ιδιο του τον εαυτο...ανησυχουσε για το πως θα την φροντισει και πως θα την προσεξει ωστε να μην παθει το παραμικρο και αμα αυτο δεν ειναι ερωτας τοτε τι ειναι? πραγματικα ομως θελω να δω την αντιδραση της μπελλας οταν ξυπνησει....ειμαι σιγουρη οτι θα γινει χαμος ελπιζω να μην τσακωθουν παλι αν και δεν νομιζω να τον γλιτωσουν...παρα πολυ ωραιο μπραβο περιμενουμε με αγωνια το επομενο κεφαλαιο...
_gwgw_ Midnight Sun Vampire
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 1533 Registration date : 05/02/2012
Θέμα: Απ: hhlhfanfictionland blog Κυρ 17 Ιουν 2012 - 21:36
διάβασα τα πρώτα 2 κεφάλαια απ'το "University Issues" υπέροχο έχεις ταλέντο στο γράψιμο είμαι σίγουρη οτι πολλοί εκδοτικοί οίκοι θα θελαν συνεργασία μαζί σου!!!!!!!!!!!!!
hlhtwilightmania New Moon Victim
Ηλικία : 28 Τόπος : Κορυδαλλός Αριθμός μηνυμάτων : 193 Registration date : 18/10/2010