| Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* | |
|
+117Emy+Robert sisaki Afelop breathless AnnaTrueBlood pretty witch kate_a17 demi cullen dmant89 phantom Rosemarie Cullen lia ~twilight_mania~ lydiacallen fafoula1234 SpunK RansoM vampiroula John Cullen Renesmee Charlie Swan Ms Cullen SilverMusk elena29 niki Zafrina twi-Lydia Evans BELLA MARIE $ofi@ + Edward Rosalie Hale Cullen Morena di1996 robert\'s girl evi twilightFOREVER ~Ε.Β~ annaval mpellanti21 Bella07 EdRob alour Ashley Greene Jane Volturi pipitsa25 pink MIKAELLA Deppy kristeng7 volturi girl Fallen Angel ed<3 Μαργαριτα stasia Phantom of the Vampires marina Stella Sunlight Ms Kathrin Cullen Emmi anastacia9280 Stellouko SULPICIA-phoive margaret dani nantiaki_twilight 4 ever robertkristen4ever Mrs.Christina AnaroseCullen robb.elen despina aek Irene Cullen LITSA0089 Kristen Stewart Vera evac Lizzy Cullen Nemesis Of Bellin T-NM-E-BD NICKY I'm_not _dead ntinaki alice cullen! nita MyrtoCullen linaki Fotis333 g-twilightsaga Edward_ Breaking_ Dawn robsessed an8i D.R. edward1 DEMONA CULLEN PATTINSON twilightcrazy scarlet rose ROBELINA errika Isabella_Cullen Rozali87 pegulini ~Rob-Patty~ Rozmari twilightsagaddicted MARIA SWAN CULLEN vikaki21 izzy cullen redbutterfly BiondaSwan mR.Geo angepsi WhiteQueen dolores!! Alexia_4 @Dark_Lord@ ΕΡΗ Kimberly nora lena sunrise emerald eyes 121 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
emerald eyes Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 37 Τόπος : 9 cycles of hell Αριθμός μηνυμάτων : 2461 Registration date : 18/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Τρι 29 Ιουν 2010 - 15:05 | |
| | |
|
| |
sunrise Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 34 Τόπος : athina Αριθμός μηνυμάτων : 2711 Registration date : 27/03/2009
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Τρι 29 Ιουν 2010 - 22:51 | |
| - Σπόιλερ:
μολις γυρισα απο το σινεμα.....ειναι ΘΕΙΚΟ,ΤΕΛΕΙΟ ειδικα οι σκηνες που παλευουν ειναι απιστευτες βασικα η μπελλα μου εσπασε λιγο τα νευρα,δεν ξερω καπως μου φανηκε η συμπεριφορα της
Edit by Ερη:Σας παρακαλω να σεβαστητε αυτο που ειπαμε και πιο πανω. Μπορειται να πειτε οτι θελετε να γραψετε οτι θελετεαλλα παντα μα παντα μεσα σε σποιλερ!!!! | |
|
| |
lena Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 4103 Registration date : 09/09/2009
| |
| |
nora Eclipse Bitten
Ηλικία : 41 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 325 Registration date : 08/03/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Τετ 30 Ιουν 2010 - 2:49 | |
| - Σπόιλερ:
Μόλις την είδα είναι Τ Ε Λ Ε Ι Α!!!!!!!!!!!!!!!και οι πρωταγωνιστές πιο όμορφοι από ποτέ Η καλύτερη ταινία απ'όλες Η Μπέλλα ψιλοσπαστική ήταν δεν ξέρω τι με χάλασε μαζί της ακριβώς αλλά κάτι με χάλασε,και δεν βάλανε και το προσκλητήριο γιατί?
| |
|
| |
Kimberly Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 4678 Registration date : 24/09/2009
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Τετ 30 Ιουν 2010 - 2:50 | |
| σχολια για την ταινια θα κανω οταν ειμαι πιο ψυχραιμη τωρα ομως θα πω μονο αυτο............................. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΕΛΟΣ | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Τετ 30 Ιουν 2010 - 2:53 | |
| Λοιπον μολις γυρισα και δεν ειμαι καλα!!! Καταρχην να πω οτι σημερα ηταν μια ονειρικη βραδια!! Χορτασαμε την αγαπημενη μας saga οσο δεν παει. Η αληθεια ειναι οτι οσες φορες και να τις δω δεν μπορω να τις βαρεθω!!! Το τι ακουσε αυτη η καημενη η κυριουλα που καθοταν διπλα μου δεν λεγεται!! Βασιλικουλα μου περασαμε υπεροχα!! Και τωρα στο θεμα μας..... - Σπόιλερ:
Κοριτσια εγω απογοητευτηκα! Δεν ξερω την περιμενα τελειως διαφορετικη και καπως μου ηρθε. Θεωρω οτι η Νεα Σεληνη ηταν σαφως ανωτερη της. Σε συναισθηματα!!!! Και για να ειμαι ειλικρινης δεν με πειραξε τοσο το γεγονος οτι βολεψαν τις σκηνες οπως τις θελανε αλλα ο χαρακτηρας των ηρωων και ειδικα της Μπελα Ο Εντουαρντ ηταν καταπληκτικος!!Πιο ερωτευμενος απο ποτε και ενα βλεμμα που σε καθηλωνει! Αλλα δεν ειδα πουθενα την αγαπη της ΜπελαΜου ελειψε ο ρομαντισμος απο την πλευρα της.Την ειχαν κανει πολυ ανεξαρτητη και πολυ εγωιστρια σε καποιες στιγμεςΔεν ηταν αυτη η Μπελα που βλεπουμε στα βιβλια.Παραταει τον Εντουαρντ και φευγει??Φιλαει τον αλλον και δεν υπαρχει μεταμελεια??Ακου δεν ξερω πως εγινε! Τουλαχιστον στο βιβλιο ριχνει το κλαμμα τηςΕδω τιποτα!! Παλι καλα που δεν του ειπε δεν ειναι αυτο που νομιζεις!!Ελεος βρε παιδια!!Η Βασιλικη μου πηρε το μπουκαλι απο τα χερια για να μην το εκτοξευσω πουθενα!! Και μετα στο τελος που ηταν τα λογια οτι εκανε την επιλογη της επειδη ο Εντουαρντ ειναι αυτος που δεν μπορει να ζησει μακρυα του????? Ακομα και εκει δειξανε την εγωιστικη πλευρα της οτι το κανει για αυτην και οχι επειδη ειναι ερωτευμενη.Ακου επειδη δεν ειμαι φυσιολογικη?? Τοσο ωραια λογια υπηρχαν στο βιβλιο.Δεν ξερω εγω στεναχωρεθηκα παρα πολυ! Μου ελειψε αυτο που ηθελα πιο πολυνα δω! οι σκηνες της μαχης ηταν οντως καταπληκτικες!!!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την ΕΡΗ στις Τετ 30 Ιουν 2010 - 3:43, 2 φορές συνολικά | |
|
| |
Kimberly Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 4678 Registration date : 24/09/2009
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Τετ 30 Ιουν 2010 - 2:55 | |
| - Σπόιλερ:
Συμφωνω με την ερη αλλα θα εκφραστω ασχημα και δεν θελω γιατι ειναι ακομα οι πρωτες ωρες
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Τετ 30 Ιουν 2010 - 2:57 | |
| - ΕΡΗ έγραψε:
- Λοιπον μολις γυρισα και δεν ειμαι καλα!!!
Καταρχην να πω οτι σημερα ηταν μια ονειρικη βραδια!! Χορτασαμε την αγαπημενη μας saga οσο δεν παει. Η αληθεια ειναι οτι οσες φορες και να τις δω δεν μπορω να τις βαρεθω!!! Το τι ακουσε αυτη η καημενη η κυριουλα που καθοταν διπλα μου δεν λεγεται!! Βασιλικουλα μου περασαμε υπεροχα!! Και τωρα στο θεμα μας.....
- Σπόιλερ:
Κοριτσια εγω απογοητευτηκα! Δεν ξερω την περιμενα τελειως διαφορετικη και καπως μου ηρθε. Θεωρω οτι η Νεα Σεληνη ηταν σαφως ανωτερη της. Και για να ειμαι ειλικρινης δεν με πειραξε τοσο το γεγονος οτι βολεψαν τις σκηνες οπως τις θελανε αλλα ο χαρακτηρας των ηρωων και ειδικα της Μπελα Ο Εντουαρντ ηταν καταπληκτικος!!Πιο ερωτευμενος απο ποτε και ενα βλεμμα που σε καθηλωνει! Αλλα δεν ειδα πουθενα την αγαπη της ΜπελαΜου ελειψε ο ρομαντισμος απο την πλευρα της.Την ειχαν κανει πολυ ανεξαρτητη και πολυ εγωιστρια σε καποιες στιγμεςΔεν ηταν αυτη η Μπελα που βλεπουμε στα βιβλια.Παραταει τον Εντουαρντ και φευγει??Φιλαει τον αλλον και δεν υπαρχει μεταμελεια??Ακου δεν ξερω πως εγινε! Τουλαχιστον στο βιβλιο ριχνει το κλαμμα τηςΕδω τιποτα!! Παλι καλα που δεν του ειπε δεν ειναι αυτο που νομιζεις!!Ελεος βρε παιδια!!Η Βασιλικη μου πηρε το μπουκαλι απο τα χερια για να μην το εκτοξευσω πουθενα!! Και μετα στο τελος που ηταν τα λογια οτι εκανε την επιλογη της επειδη ο Εντουαρντ ειναι αυτος που δεν μπορει να ζησει μακρυα του????? Ακομα και εκει δειξανε την εγωιστικη πλευρα της οτι το κανει για αυτην και οχι επειδη ειναι ερωτευμενη.Ακου επειδη δεν ειμαι φυσιολογικη?? Τοσο ωραια λογια υπηρχαν στο βιβλιο.Δεν ξερω εγω στεναχωρεθηκα παρα πολυ! Μου ελειψε αυτο που ηθελα πιο πολυνα δω! οι σκηνες της μαχης ηταν οντως καταπληκτικες!!!
μωρε μπραβο που το βρηκες το κεφι να κανεις τετοια ωρα τοσα σχολια!!!!!!!!! | |
|
| |
@Dark_Lord@ Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Μενίδι Αριθμός μηνυμάτων : 2025 Registration date : 04/04/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Project Thoughts
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Τετ 30 Ιουν 2010 - 2:58 | |
| ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΣΠΟΙΛΕΡ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ.... (μιλάω με μεγάλα γράμματα γιατί είμαι ενθουσιασμένος) ΕΙΝΑΙ Τ-Ε-Λ-Ε-Ι-Α........!!!!!!!!!!!!!!!!!! - Σπόιλερ:
Ποιος άλλος ήταν σήμερα στο Vampire Night στα κοσμόπολις?
| |
|
| |
Alexia_4 New Moon Victim
Ηλικία : 30 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 243 Registration date : 07/12/2009
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Τετ 30 Ιουν 2010 - 2:59 | |
| Αχ και εγώ μόλις γύρισα από το Vampire Night!!!! - Σπόιλερ:
Πραγματικά δεν περίμενα να είναι ΤΟΣΟ καλή η έκλειψη.Ο σκηνοθέτης ο David είναι απλά ΘΕΟΣ!!!!!!Ο Έντουαρντ είναι απλά κούκλος και ο Ρομπ παίζει όπως πάντα τέλεια!!!Η Κρίστεν είναι ηθοποιάρα και το απέδειξε για ακόμα μία φορά!Βέβαια η συμπεριφορά της Μπέλας με εκνεύρισε όσο και στο βιβλίο!!!ήταν πολύ σπαστικιά Οι σκηνές Έντουαρντ και Μπέλα απλά ήταν κορυφαίες Επίσης μου άρεσε πολύ που αναπτήχτηκαν πολύ και οι άλλοι βασικοί χαρακτήρες όπως ο Τζάσπερ που ήταν πάρα πολύ καλός καθώς και η Ρόζαλι και ο Ράιλι αλλά και η υπόλοιπη οικογένεια Καλλεν. Όσο αφορά τον Τζέικομπ τον μίσησα ακόμη περισσότερο πράγμα πολύ δύσκολο και συνεχίζω να πιστεύω ότι ο Τέιλορ προσπαθεί υπερβολικά για το ρόλο και το αποτέλεσμα δεν είναι και το καλύτερο. Το φιλί τους δε θέλω καν να το σχολιάσω γιατί ήταν η χειρότερη σκηνή σε όλη την ταινία!!!!Ο τρόπος με τον οποίο πληγώνεται ο Έντουαρντ είναι απερίγραπτος... Τα τραγούδια είχαν τοποθετηθεί πάρα πολύ όμορφα στην ταινία. Η περούκα της Κρίστεν τελικά είναι μια χαρά!!! Και τέλος η έκλειψη έγινε η δεύτερη αγαπημένη μου ταινία μετά το Twilight!! Πιστεύω ότι ξεπέρασε κατά πολύ το New Moon και σκηνοθετικά αλλά και σεναριακά!!!
Btw θα ήθελα να ρωτήσω αν ήταν καμία στο Vampire Night στη θεσσαλονίκη στην Odeon μήπως συναντηθήκαμε!! | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Τετ 30 Ιουν 2010 - 3:00 | |
| - Σπόιλερ:
Λενα μου εχω τοσα νευρα και καπου επρεπε να εκτονοθω!!! Τα ακουσε η Βασιλικη στο αμαξι αλλα δεν μου εφτασε!! Οταν συνελθω θα κανω και αλλα με πιο πολλες λεπτπμερειες!!
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Τετ 30 Ιουν 2010 - 3:05 | |
| - ΕΡΗ έγραψε:
- Σπόιλερ:
Λενα μου εχω τοσα νευρα και καπου επρεπε να εκτονοθω!!! Τα ακουσε η Βασιλικη στο αμαξι αλλα δεν μου εφτασε!! Οταν συνελθω θα κανω και αλλα με πιο πολλες λεπτπμερειες!!
Ερη μου οταν συνελθω απο την τελειοτητα του μωρου....τοτε θα κανω κι εγω σχολια, το μονο που αισθανθηκα ηταν οτι ετρεχε λιγο γρηγορα η ταινια! | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Τετ 30 Ιουν 2010 - 3:13 | |
| Καλα για τον Εντουαρντ τι να λεμε τωρα!! Ολα τα λεφτα!!Μονο τελειοτητα???? Καθε φορα παθαινα ταχυπαλμιες!!! Τι βλεμμα,τι χαμογελο,τι φιλια!!!!! | |
|
| |
dolores!! Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 34 Τόπος : οπου ειναι κι ο ΡΟΜΠ!!! Αριθμός μηνυμάτων : 2245 Registration date : 03/06/2009
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Τετ 30 Ιουν 2010 - 3:15 | |
| | |
|
| |
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Τετ 30 Ιουν 2010 - 3:35 | |
| Έχω πολλά να πω σε σχέση με αυτά που λέτε αλλά είναι τόσο αργά που δεν τη παλεύω. Δύο κουβέντες μόνο, τα υπόλοιπα αύριο. - Σπόιλερ:
Θα συμφωνήσω με τη Λένα ότι ένιωσα πως η ταινία έτρεχε γρήγορα αλλά ακριβώς το ίδιο είχα νιώσει και στις δύο προηγούμενες ταινίες και είναι λογικό. Μη ξεχνάτε ότι έχουμε διαβάσει τα τεράστια βιβλία που τα χώρεσαν μέσα σε δύο ωρίτσες. Έρη και συμφωνώ και διαφωνώ... Η Έκλειψη είναι το βιβλίο που μου άρεσε λιγότερο και αυτό επειδή η Μπέλλα μου έσπαγε τα νεύρα με τη συμπεριφορά της η οποία κατά την άποψη μου ήταν παρόμοια και στη ταινία. Άρα δεν χαλάστηκα. Είδα αυτό που περίμενα. Τέλος πέρα απ' όλα τα άλλα σαν εικόνα και σαν εφέ ήταν η καλύτερη ταινία. Ο Ρομπ απλά Θεός και Έντουαρντ με όλη τη σημασία της λέξης. Τον ευχαριστήθηκα σε αυτή τη ταινία γιατί στην προηγουμενη τον στερηθήκαμε. Αλλά και πάλι η κάθε ταινία έχει τη δική της γοητεία!
| |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Τετ 30 Ιουν 2010 - 3:41 | |
| Οκ θα περιμενουμε αυριο αναλυτικα αλλα πανω σε αυτο που λες..... - Σπόιλερ:
Οτι ετρεχε γρηγορα ετρεχε γι αυτο και ειπα οτι βαλανε αναγκαστικα τις σκηνες οπως θελανε γιατι τις τρεχανε.Οντως σαν σκηνες και σαν εφε δεν εχω παραπονο ηταν αριστουργηματα ολα.Μου αρεσε που ειδα και τον Τζασπερ περισσοτερο και νομιζω οτι σε αυτη την ταινια προβληθηκανε ολοι οι ηρωες!!Αλλα με χαλασε πολυ η ΜπελλαΣτο βιβλιο η Μπελλα μπορει να ειναι σπαστικια αλλα δεν κανει τοσα μα τοσα ακραια λαθη.Βρισκεται μεν σε διλημμα αλλα δεν πληγωνει τον Εντουαρντ τοσο μα τοσο φανερα.Δεν ξερω εγω την βρηκα εντελως εκνευριστικη!!
| |
|
| |
angepsi Cullen Queens
Ηλικία : 34 Τόπος : Athens Αριθμός μηνυμάτων : 3091 Registration date : 09/02/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Τετ 30 Ιουν 2010 - 4:00 | |
| αχ παιδια δεν ειμαι σε θεση και γω να πω πολλα αποψε αλλα μπορω να πω οτι δεν απογοητευτηκα καθολου!!! Την λατρεψα απο την αρχη μεχρι το τελος και με κρατησε σε απολυτη αγωνια (ρωτηστε το μιτσακι που τη βγαλαμε και τις δυο ωρες η μια κρατοντας το χερι της αλλης ) περισσοτερα και γω αυριο! Να πω επισης οτι το vampire night ηταν υπεροχο! Το λυκοφως και τη νεα σεληνη τα καταχαρηκαμε! Μπορω να πω οτι γελασαμε απιστευτα και γενικα το κλιμα ηταν υπεροχο!! Και μετα και το κερασακι η εκλειψη Αχχ δεν θα κοιμηθω αποψε θα το σκεφτομαι συνεχεια | |
|
| |
mR.Geo Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : City of Glass Αριθμός μηνυμάτων : 2745 Registration date : 29/06/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Τετ 30 Ιουν 2010 - 4:03 | |
| Παιδιά εγώ τα διάβασα τα σπόιλερς κι έχω τις εξής ερωτήσεις (παρακαλώ οι απαντήσεις με σπόιλερς) Έδειξε τον θάνατο της Μπρι; Έδειξε την ιστορία της Ρόζαλι; Πιστεύετε πως η σκηνή της μάχης ήταν ωραία; - Σπόιλερ:
Σε μία φωτογραφία δίχνει την Βικτόρια και τον Ράϊλυ να πιάνουν το κεφάλι τυ Έντουαρντ..Μετά τί γίνετε;;;
Όσο γι'αυτό που είπατε. Πως περνάει γρήγρα η ώρα. Πιστεύω πως είναι επειδή έχουμε διαβάσει το βιβλίο. Εγώ αυτό παθαίνω!
| |
|
| |
Ηλικία : 34 Τόπος : οπου ειναι κι ο ΡΟΜΠ!!! Αριθμός μηνυμάτων : 2245 Registration date : 03/06/2009
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Τετ 30 Ιουν 2010 - 4:17 | |
| - mR.Geo έγραψε:
- Παιδιά εγώ τα διάβασα τα σπόιλερς κι έχω τις εξής ερωτήσεις (παρακαλώ οι απαντήσεις με σπόιλερς)
Έδειξε τον θάνατο της Μπρι; Έδειξε την ιστορία της Ρόζαλι; Πιστεύετε πως η σκηνή της μάχης ήταν ωραία;
- Σπόιλερ:
Σε μία φωτογραφία δίχνει την Βικτόρια και τον Ράϊλυ να πιάνουν το κεφάλι τυ Έντουαρντ..Μετά τί γίνετε;;;
Όσο γι'αυτό που είπατε. Πως περνάει γρήγρα η ώρα. Πιστεύω πως είναι επειδή έχουμε διαβάσει το βιβλίο. Εγώ αυτό παθαίνω!
Αμα σου τα πουμε ολα αυτα τοτε χανει το νοημα της....θα σου εχουμε πει τα συμαντικοτερα και δε λεει... | |
|
| |
Ηλικία : 27 Τόπος : City of Glass Αριθμός μηνυμάτων : 2745 Registration date : 29/06/2009
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Τετ 30 Ιουν 2010 - 4:25 | |
| Kαλά ..Δεν μπορώ αντέχω όμως 12μιση ωρες! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Τετ 30 Ιουν 2010 - 4:36 | |
| - mR.Geo έγραψε:
- Kαλά ..Δεν μπορώ αντέχω όμως 12μιση ωρες!
σε καταλαβαινω αλλα θα προτειμουσες να σου το χαλασω? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Τετ 30 Ιουν 2010 - 4:42 | |
| Όχι! Δίκιο έχεις. Αυτό που πάντα σκέφτεσε λογικά, με εννοχλεί :Ρ
Παντως από τις σκηνες πο έχω δεί, πιστεύω πως θα είναι η καλύτερη ταινία. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Τετ 30 Ιουν 2010 - 4:53 | |
| | |
|
| |
BiondaSwan Twilight Human
Αριθμός μηνυμάτων : 2 Registration date : 30/04/2010
Forks Student Profile Team: Special ability:
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Τετ 30 Ιουν 2010 - 7:35 | |
| Απίστευτη ταινία, πολύ ωραίες οι σκηνές με τον Edward και την Bella!!!
Έχει πολύ γέλιο, δράση, ρομάντζο...Έχει από όλα στις σωστές δόσεις... Και παραπάνω Edward να βλέπαμε δεν είχαμε κανένα μα κανένα πρόβλημα. Η νυχτερινή προβολή όπως και στο New Moon απίστευτη, το κλίμα στο ίδιο μήκος κύματος με τρελά επιφωνήματα στις hot σκηνές!!!
Μια δύο σκηνές που μου άρεσαν στο βιβλίο δεν υπάρχουν στην ταινία, αλλά όλες οι βασικές σκηνές υπάρχουν!!!!
Τώρα όμως, πως κάνεις υπομονή μέχρι τον Οκτώβρη του 2011 για την επόμενη ταινία ;
Και δεν βγάζει και η Stephanie το "Midnight Sun" να έχουμε σε κάτι να ελπίζουμε οι "άρρωστοι"...
| |
|
| |
redbutterfly New Moon Victim
Ηλικία : 35 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 290 Registration date : 28/11/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Τετ 30 Ιουν 2010 - 11:01 | |
| καλημερα σας, ημουν κι εγω χθες στο vampire night του starcity Και θελω να κανω σχολια για την ταινια... - Σπόιλερ:
λοιπον αρχικα να ποθμε οτι στο πρωτο μισαωρο δειξανε το μισο βιβλιο.....η ταινια ετρεχε με 200.... επισης δειξανε σχεδον απο ολα οσα ελεγε το βιβλιο σε μικρες δοσεις... θα μπορουσαν να ειχαν κοψει ανουσιες σκηνες και να μας δωσουν λιγο περισσοτερο απο αυτο που θελαμε!!!! το ζευγαρι μας δηλαδη....
επισης η μπελλα μου εσπασε τα νευρα..εκανε λες και ηταν ερωτευμενη με το σκυλο και εκανε το χατιρι στον εντουαρντ να τον παντρευτει... επισης που ειναι η τελευταια σκηνη που ο εντουαρντ της λεει δεν σε παντρευομαι γιατι ειπες ναι μονο για τους αλλους χωρις να σκεφτεσαι τον εαυτο σου, θα το κανουμε εδω και τωρα και του αρνειται η μπελλα???? που ειναι αυτη η σκηνη???οεο?
επισης τη σκηνη στο κρεβατι την πετσοκοψανε...παλι καλα που την βαλαμε να λεμε....αλλα η προταση γαμου τα εσπαγε...
επισης ο david slade ειναι μαπα, σε μια σκηνη που μιλουσαν η μπελλα με τον τζεικομπ και του ειπε οτι στην αποφοιτηση θα μεταμορφωθει μονο εμετο που δεν εκανα απο το κουνημα της καμερας!!!!
ελεος.....
τα φιλια τους ομως ΤΕΛΕΙΑ!!!!!! ειδικα το πρωτο που δεν την αφηνει να διαβασει!!!!!χιχιχιχιχιχ.....
ΤΟ γελιο το εριξα με την σκηνη περι σεξ με τον μπαμπα!!!!!!!! τα σπαει ο μπαμπας..... "παλαιων αρχων?τι ειναι αυτο?κανενας κωδικας?"
και για να τελειωνω γιατι το παρακανα, καλη μου μπελλα δεν μιλαμε ασχημα στον εντουαρντ, δεν εχω ιδεα ποσες φορες του φωναξε και τον εδιωξε, ελεος κυριε slade την μπελλα μας θελαμε οχι μια που να της μοιαζει..........
να ρωτησω κατι? μπορειτε να μου πειτε στην σκηνη στο κρεβατι ποιο απο τα τραγουδια επαιζε?στο πρωτο κρεβατι οχι στο χρυσο.... και μπορει καποιος να συνδυασει τα τραγουδια του cd με τις σκηνες???? θελω να βρω το τραγουδι στο κρεβατι... | |
|
| |
| Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* | |
|