| Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* | |
|
+117Emy+Robert sisaki Afelop breathless AnnaTrueBlood pretty witch kate_a17 demi cullen dmant89 phantom Rosemarie Cullen lia ~twilight_mania~ lydiacallen fafoula1234 SpunK RansoM vampiroula John Cullen Renesmee Charlie Swan Ms Cullen SilverMusk elena29 niki Zafrina twi-Lydia Evans BELLA MARIE $ofi@ + Edward Rosalie Hale Cullen Morena di1996 robert\'s girl evi twilightFOREVER ~Ε.Β~ annaval mpellanti21 Bella07 EdRob alour Ashley Greene Jane Volturi pipitsa25 pink MIKAELLA Deppy kristeng7 volturi girl Fallen Angel ed<3 Μαργαριτα stasia Phantom of the Vampires marina Stella Sunlight Ms Kathrin Cullen Emmi anastacia9280 Stellouko SULPICIA-phoive margaret dani nantiaki_twilight 4 ever robertkristen4ever Mrs.Christina AnaroseCullen robb.elen despina aek Irene Cullen LITSA0089 Kristen Stewart Vera evac Lizzy Cullen Nemesis Of Bellin T-NM-E-BD NICKY I'm_not _dead ntinaki alice cullen! nita MyrtoCullen linaki Fotis333 g-twilightsaga Edward_ Breaking_ Dawn robsessed an8i D.R. edward1 DEMONA CULLEN PATTINSON twilightcrazy scarlet rose ROBELINA errika Isabella_Cullen Rozali87 pegulini ~Rob-Patty~ Rozmari twilightsagaddicted MARIA SWAN CULLEN vikaki21 izzy cullen redbutterfly BiondaSwan mR.Geo angepsi WhiteQueen dolores!! Alexia_4 @Dark_Lord@ ΕΡΗ Kimberly nora lena sunrise emerald eyes 121 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Rozmari Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 39 Τόπος : Αthens Αριθμός μηνυμάτων : 1723 Registration date : 26/01/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Playing in the New Moon Movie
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Πεμ 1 Ιουλ 2010 - 18:47 | |
| | |
|
| |
robb.elen New Moon Victim
Ηλικία : 42 Τόπος : θεσσαλονικη Αριθμός μηνυμάτων : 132 Registration date : 29/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability:
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Πεμ 1 Ιουλ 2010 - 18:57 | |
| | |
|
| |
MyrtoCullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 26 Τόπος : Seattle Αριθμός μηνυμάτων : 1734 Registration date : 14/03/2010
Forks Student Profile Team: Victoria Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Πεμ 1 Ιουλ 2010 - 19:10 | |
| ρε παιδια ενταξει εγινα team Switzerland αλλα θελω να πω κατι για την Μπελλα μολις γυρισε απο τον Τζεικομπ οταν ειχε το χερι του..στο βιβλιο γυρισε στο σπιτι και εκλαιγε ενω στην ταινια δεν εδειχνε τοσο πολυ οτι η Μπελλα αγαπουσε τον Τζεικομπ.. | |
|
| |
nora Eclipse Bitten
Ηλικία : 41 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 325 Registration date : 08/03/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Πεμ 1 Ιουλ 2010 - 19:17 | |
| | |
|
| |
Stella Sunlight Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 837 Registration date : 04/06/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Project Thoughts
| |
| |
Ηλικία : 26 Τόπος : Seattle Αριθμός μηνυμάτων : 1734 Registration date : 14/03/2010
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Πεμ 1 Ιουλ 2010 - 19:42 | |
| εγω τα ειχα παρει οταν ολη η αιθουσα χειροκροτουσαν οταν πεθαινε η Βιτωρια!
και εγω να κλαιω επειδη πεθανε ο Ραιλι και η Βικτωρια δεν πηρε εκδικηση! | |
|
| |
Ηλικία : 29 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 837 Registration date : 04/06/2010
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Πεμ 1 Ιουλ 2010 - 19:49 | |
| Εγω το λυπηθικα τον Ραιλι την φωναζε για βοηθεια και αυτη κολλημενι στην Μπελλα και στον Εντουαρντ για να την σκοτωσει....εμενα μου την εσπαγε που μολις ενφανηστικε ο Τζεικομπ εριξαν ενα χειροκροτημα εγω αντιθετος τον εβριζα | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Πεμ 1 Ιουλ 2010 - 19:51 | |
| κοιτα την ειχε πιασει εμμονη ηθελε να την σκοτωσει εκεινη την στιγμη δεν την ενοιαζε ο Ραιλι και εξαλλου ηξερε οτι ο Σεθ θα τον σκοτωνε | |
|
| |
| |
| |
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Πεμ 1 Ιουλ 2010 - 19:58 | |
| η Βικτωρια δεν ειχε πιασει τον Εντουαρντ αμα τον ειχε πιασει μπορει να ηταν νεκρος.. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Πεμ 1 Ιουλ 2010 - 20:11 | |
| Βασικα τον ειχε πιασει καπως και η Μπελλα εκοψε το δερμα της και η προσοχνη του Ραιλι αποσπαστηκε απο την μυρωδια του αιματος της Μπελλας και τοτε πεταχτηκε ο Σεθ | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Πεμ 1 Ιουλ 2010 - 20:13 | |
| ναι τον κρατουσε ο Ραιλι για να τον σκοτωσει η Βικτωρια.. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Πεμ 1 Ιουλ 2010 - 20:19 | |
| Εκανε οπως εκανε η τριτη συζηγος απο την ιστορια που ελεγε ο Μπιλι...!!Το τελος μου αρεσε πολυ...ειναι η αγαπημενι μου σκηνη!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Πεμ 1 Ιουλ 2010 - 20:21 | |
| δεν ξερω εμενα το τελος ηταν η χειροτερη μου σκηνη.. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Πεμ 1 Ιουλ 2010 - 20:24 | |
| Χωρις να φανω περιεργη αλλα γιατι....επισης μου αρεσει και εκει που την εκανε προταση γαμου!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Πεμ 1 Ιουλ 2010 - 20:27 | |
| δεν ξερω εκεινη τη στιγμη δεν μου αρεσε μου αρεσε πιο πολυ στο βιβλιο..αλλα εχω παραπονο..στα βιβλια λενε οτι η Ροζαλι και ο Εμετ ειναι πολυ παθιασμενοι αλλα στην ταινια δεν εχουν φιληθει ποτε..αντε να περιμενω μεχρι τη χαραυγη μηπως και φιληθουνε.. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Πεμ 1 Ιουλ 2010 - 20:32 | |
| Εχεις δικιο και εγω περημενα να φιληθουν αλλα εδειξε μονο την Αλις να φιλαει τον Τζασπερ ειπε και την ιστορια της η Ροζαλι κανονικα στο βιβλιο το ελεγε οταν η Μπελλα ηταν στο κρεβατη εγω ηθελα να δω αυτην σκηνη αλλα δεν την εδειξε..... | |
|
| |
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Πεμ 1 Ιουλ 2010 - 20:43 | |
| Ας πω κι εγώ δύο λόγια για το θέμα, δεν θέλω να κουράσω. Σαν ταινία, τεχνικά ήταν η πιο άρτια. Με τα καλύτερα εφέ και ειδικά στο μακιγιάζ είχαμε μεγάλη βελτίωση. Μου άρεσαν πολύ τα flashback, ανυπομονούσα να τα δω αν και θα τα ήθελα λίγο πιο χορταστικά όπως επίσης μου άρεσε υπερβολικά και ο τρόπος που ξεκινά η ταινία. Γενικότερα είχε άλλη ατμόσφαιρα και πιο σκοτεινή άποψη. Από εκεί και πέρα κρατάσω σαν την πιο αγαπημένη μου σκηνή αυτή της μάχης μεταξή Βικτώρια - Έντουαρντ - Ράιλι η οποία ήταν και η καλύτερη σκηνή δράσης - μάχης σε όλη τη Saga κινηματογραφικά μέχρι στιγμής. Επίσης διασκέδασα πολύ με την σκηνή της εκπαίδευσης. Για τις ρομαντικές σκηνές δεν έχω λόγια. Όσες και να υπήρχαν δεν θα ήταν απλά αρκετές. Κορυφαία η σκηνή στο κρεβάτι αλλά πιο πολύ μου άρεσε από τη στιγμή που της κάνει την πρόταση γάμου και αγκαλιάζονται. Τέλος ο Ρόμπερτ κάθε φορά γίνεται και καλύτερος. Πολλά, υπέροχα πλάνα που ομορφαίνουν τη ζωή μας έτσι απλά... Η πιο χορταστική ταινία σε Ρόμπερτ και κατά την άποψη μου πιο όμορφος από τις δύο προηγούμενες. Τώρα για το θέμα συμπεριφορά Μπέλλα, φιλί με Τζέηκομπ κ.τ.λ. νομίζω ότι έτσι κι αλλιώς αυτά περίμενα να δω. Αυτά δηλαδή που συνέβησαν και στο βιβλίο. Σημασία έχει πως η Μπέλλα αγαπά τον Έντουαρντ περισσότερο, δεν μπορεί να ζήσει χωρίς αυτόν και κάπως έτσι πάμε για Χαραυγή. Και από εδώ και στο εξής Κυρίες και Κύριοι υπομονή γιατί θα έχουμε 1μιση χρόνο μπροστά μας μέχρι την επόμενη ταινία. Πολύς χρόνος, ο περισσότερος από ποτέ από τότε που ξεκίνησε αυτή η ιστορία. Και μέχρι τότε πιστεύω ότι θα δοκιμαστούμε όλοι μας, ο καθένας μας ξεχωριστά. | |
|
| |
marina Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : κόρινθος Αριθμός μηνυμάτων : 3084 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Πεμ 1 Ιουλ 2010 - 20:54 | |
| Δεν έχω δει ακόμα την ταινία αλλά με αυτά που διαβάζω έχω τρελαθεί ακόμα περισσότερο!!!!!!!!! Οι ώρες δε περνάνε με τίποτα...αχ | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Πεμ 1 Ιουλ 2010 - 21:15 | |
| Ετσι εκανα και εγω 3 ημερες περημενα να ερθει η ημερα κ ηρθε..υπομονη!! Smile | |
|
| |
T-NM-E-BD Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 36 Τόπος : Αθανιστάν!!!!! Αριθμός μηνυμάτων : 2274 Registration date : 03/09/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Πεμ 1 Ιουλ 2010 - 21:54 | |
| - Παράθεση :
- Καλά ρε παιδιά... δεν υπάρχει μια αντικειμενική κριτική εδω μεσα; Μου φαινεται δεν ξερετε τι βλέπετε, η μαλλον δεν εχετε δει πολλες ταινιες στην ζωη σας. Ειμαι απο τους πιο φανατικους της Twilight Saga κι πηγα κι εγω με την σειρα μου να δω την ταινία κι νομιζω πως εχασα 2 ωρες απο την ζωη μου εντελως αδικα. Η ταινια δεν βλεπετε. Το 1 μερος της Saga ηταν πραγματικα απιστευτο, το δευτερο λιγο χειροτερο κι τωρα το τριτο παρα πολυ κακο. Ο Θοδωρή ο Κουτσογιανόπουλος στην Μενεγακη ειπε οτι η ταινια δεν ειναι καθολου καλη, μιλανε συνεχως για ασχετα πραγματα κι για ασυναρτησίες κι χάνεται συνεχώς η ροή της ταινίας... κι λεω μπα δεν νομιζω να ειναι τοσο κακη, κι τελικα ειχε δικιο ο ανθρωπος, η ταινια ειναι σχετη απογοητευση. Στο μεγαλυτερο site ταινιών παγκοσμίως η κριτικη της ταινιας ειναι 3/10 (3 στα 10) κι ειναι λιγο πριν μπει στις 100 χειροτερες ταινιες του παγκοσμιου κινηματογραφου. Στο cine.gr δυο απο τους μεγαλυτερους κριτικους κινιματογραφου στην Ελλαδα δίνουν 2/10 (2 στα 10) ο ενας κι 1/5 (1 στα 5) ο αλλος. Τι στο καλο; Μπαινω κι διαβαζω αυτες τις υπεροχες κριτικες που λετε εδω μεσα κι απορω... τι στο καλο, αλλη ταινια ειδατε εσεις κι αλλη εγω;;;; Μηπως η κριτικες πανε στα ωραια ματια του edward κι στο γραμμωμενο σωμα του Jacob κι οχι στην ταινια;; Πραγματικα θα ηθελα μια απαντηση απο καποιον/καποια εδω μεσα...
Δεν ξερω αν το κατάλαβες αλλα η ταινία υποτίθεται οτι χρονικα ειναι γύρω στον Απριλη την ιδια χρονια που χωριζει ο Εντ τη Μπελλα στΗ Νεα Σελήνη που σημαινει οτι τα γεγονοτα αρχιζουν με ενταση από την αρχή...ενω το Λυκόφως ειχε τελειωσει χωρις να σου δινει καποια ιδιαιτερη συνεχεια...περα απο τα ωραια ματια του Εντ και τους κοιλιακους του Τζεικ αν διαβασεις ξανα το βιβλιο είναι παρα πολυ πιστες οι σκηνες και οι ατακες ακριβώς....ναι για 1 που δεν εχει δει τις προηγουμενες μπορει να ειναι καπως............αλλα για εμας όχι!!!!!!!!!!! | |
|
| |
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Πεμ 1 Ιουλ 2010 - 22:07 | |
| Βασικά δεν υπάρχει αντικειμενικότητα στο γούστο του καθενός Τους κριτικούς τους γράφω προσωπικά εκεί που δεν παίρνει το μελάνι χρόνια τώρα. Το μόνο που ξέρουν να πουλάνε είναι ψευτοκουλτούρα. Το Twilight το ξέσκισαν, τη Νέα Σελήνη την έθαψαν και τώρα το ίδιο θα κάνουν και στην Έκλειψη. Αν ήθελα να δω ταινία επιπέδου ξέρω τον τρόπο και όλοι μας γνωρίζουμε πολύ καλά λίγο έως πολύ τον τρόπο που έχουν διαχειριστεί τις ταινίες και μη ξεχνάτε ότι πουλάνε και αυτό τους ενδιαφέρει πάνω απ' όλα. Κατ' αρχάς αν το έβλεπαν με βάση την τέχνη δεν θα είχαν αλλάξει τρεις σκηνοθέτες μέχρι τώρα και πάμε για τον τέταρτο. Τέλος οι περισσότεροι εδώ μέσα είμαστε προκατειλλημένοι από τα βιβλία. Και ας μη ξεχνάμε πόσο δύσκολο είναι να γίνει μία καλή μεταφορά βιβλίου και πόσο σπάνιο είναι μία ταινία να ξεπεράσει ένα βιβλίο. Τέλος ο καθένας έχει άλλα μάτια, άλλα αισθήματα, άλλα βιώματα, άλλες εμπειρίες, άλλη προσωπικότητα και κρίνει με τα δικά του. Και αυτή είναι και η ομορφιά του κόσμου μας, η πολυφωνία.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την WhiteQueen στις Πεμ 1 Ιουλ 2010 - 22:12, 1 φορά | |
|
| |
despina aek Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : ρεθυμνο Αριθμός μηνυμάτων : 2200 Registration date : 25/04/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Πεμ 1 Ιουλ 2010 - 22:11 | |
| θα συμφωνησω με τη whiteqeen.οι κριτικοι σπανια λενε καλη κουβεντα για ταινια.το γεγονος οτι η εκληψη εκανε αυτες τις εισπραξεις παγκοσμιως απο την πρωτη κιολας μερα προβολης λεει πολλα.αμα αρεσει στον κοσμο τοτε οι κριτικοι περισευουν. | |
|
| |
Phantom of the Vampires Twilight Human
Ηλικία : 30 Τόπος : Αγλαντζιά, Λευκωσία, Κύπρος Αριθμός μηνυμάτων : 96 Registration date : 02/11/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Πεμ 1 Ιουλ 2010 - 22:53 | |
| η ιστορία του Jasper δεν ήταν πριν την εκπαίδευση? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Πεμ 1 Ιουλ 2010 - 23:09 | |
| Παιδιά θα ήθελα να πω κάτι πριν συνεχιστεί η κουβέντα σε αυτό το τόπικ και σε σχέση με τα θέματα που προέκυψαν λίγο νωρίτερα, για τις διαφωνίες, τις κριτικές, την τέχνη κ.τ.λ. Ας μην ξεχνάμε ότι το φόρουμ αυτό αντιπροσωπεύει τους φαν. Είμαστε φαν των βιβλίων, φαν των ταινιών, φαν των πρωταγωνιστών. Αυτό αυτόματα μας κάνει να μη μπορούμε να είμαστε αντικειμενικοί. Δεν μαζευτήκαμε εδώ για να κάνουμε κριτική αντικειμενικά αναλύοντας τη σημειολογεία του κινηματογράφου. Είμαστε εδώ για να μοιραστούμε τη χαρά μας, το κοινό μας αγαπημένο. Το Twilight Saga, τη Μπέλλα και τον Έντουαρντ. Σίγουρα αυτή η ταινία όπως και οι προηγούμενες δεν ήταν τα αριστουργήματα της 7μης Τέχνης αλλά δεν ήταν αυτός ο σκοπός τους και αυτό το ξέραμε όλοι μας από την αρχή. Κρατήστε τα καλά συναισθήματα μέσα σας, αυτά που σας προσέφερε αυτή η ιστορία και το νόημα της. Όλα τα υπόλοιπα για εμένα είναι περιττά. Σημασία έχει τι νιώθει η καρδιά μου όταν βλέπω την ταινία και ότι διασκεδάζω. Κάτι έχει να προσφέρει και αυτή, όσο χάλια και αν είναι, όσο κακιές κριτικές και αν πήρε. Αν ήταν έτσι πολλές ταινίες θα έπρεπε να βρίσκονται στον πάτο του σκουπιδοτενεκέ και όμως πουλάνε και πάνε καλά και αρέσουν. Και στ' αγόρια αρέσουν οι ταινίες δράσης που δεν έχουν τίποτα ουσιαστικό να προσφέρουν (αν και πιστεύω ακράδαντα ότι όλα στη ζωή έχουν κάτι να σου προσφέρουν αρκεί να ξέρεις που να κοιτάξεις και που να εστιάσεις ) αλλά και πάλι βλέπουμε τόσο πόλεμο και ξύλο και βία και κανείς δεν παραπονιέται. Σκεφτείτε το λιγάκι και θα δείτε ότι έτσι είναι. Σημασία έχει να περνάμε καλά και να είμαστε ο εαυτός μας. Ευχαριστώ πολύ. | |
|
| |
| Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* | |
|