| Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* | |
|
+117Emy+Robert sisaki Afelop breathless AnnaTrueBlood pretty witch kate_a17 demi cullen dmant89 phantom Rosemarie Cullen lia ~twilight_mania~ lydiacallen fafoula1234 SpunK RansoM vampiroula John Cullen Renesmee Charlie Swan Ms Cullen SilverMusk elena29 niki Zafrina twi-Lydia Evans BELLA MARIE $ofi@ + Edward Rosalie Hale Cullen Morena di1996 robert\'s girl evi twilightFOREVER ~Ε.Β~ annaval mpellanti21 Bella07 EdRob alour Ashley Greene Jane Volturi pipitsa25 pink MIKAELLA Deppy kristeng7 volturi girl Fallen Angel ed<3 Μαργαριτα stasia Phantom of the Vampires marina Stella Sunlight Ms Kathrin Cullen Emmi anastacia9280 Stellouko SULPICIA-phoive margaret dani nantiaki_twilight 4 ever robertkristen4ever Mrs.Christina AnaroseCullen robb.elen despina aek Irene Cullen LITSA0089 Kristen Stewart Vera evac Lizzy Cullen Nemesis Of Bellin T-NM-E-BD NICKY I'm_not _dead ntinaki alice cullen! nita MyrtoCullen linaki Fotis333 g-twilightsaga Edward_ Breaking_ Dawn robsessed an8i D.R. edward1 DEMONA CULLEN PATTINSON twilightcrazy scarlet rose ROBELINA errika Isabella_Cullen Rozali87 pegulini ~Rob-Patty~ Rozmari twilightsagaddicted MARIA SWAN CULLEN vikaki21 izzy cullen redbutterfly BiondaSwan mR.Geo angepsi WhiteQueen dolores!! Alexia_4 @Dark_Lord@ ΕΡΗ Kimberly nora lena sunrise emerald eyes 121 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
nantiaki_twilight 4 ever Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Verona, Italy Αριθμός μηνυμάτων : 809 Registration date : 28/05/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Πεμ 1 Ιουλ 2010 - 15:52 | |
| Eγώ φώναζα σε όλο το έργο!!!Η φωνή μου είναι game over!!! | |
|
| |
DEMONA CULLEN PATTINSON Eclipse Bitten
Ηλικία : 38 Τόπος : συρος,ερμουπολη Αριθμός μηνυμάτων : 458 Registration date : 25/12/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Πεμ 1 Ιουλ 2010 - 15:57 | |
| - alice cullen! έγραψε:
- Ναντια,και στην δικια μας την προβολη ετσι εκαναν...Και καθε φορα που εμφανιζοταν ο Τευλορ...Μου την εσπασαν...Απο λιγο εως παρα πολυ...Για τον Ρομπ δεν εκαναν ετσι...Αρχιζω και ανυσηχω...Μηπως η Ελλαδα κυριρχειται απο Τeam Jacob?Ανυσηχω πολυ!!!!!
oxι αγαπη μου απλα επεσες στην περιπτωση μπες στο facebook και θα δεις ποσες ρομπερπατικες ειμαστε τεσπα ξεφυγαμε με τον κοπριτη αστονε να παει στη ευχη αν θετε να τον θαψουμε παμε coffe time | |
|
| |
Edward_ Breaking_ Dawn Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : Athens Αριθμός μηνυμάτων : 3745 Registration date : 21/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Πεμ 1 Ιουλ 2010 - 15:59 | |
| ρε εμενα μου εχει κλεισει η φωνη μου εχουν πρηστει τα χερια απο το χειροκροτημα και τις μουτζες! χαχα! θα παω ξανα σημερα ομως να με αποτελειωσω χαχαχα | |
|
| |
Ηλικία : 30 Τόπος : Verona, Italy Αριθμός μηνυμάτων : 809 Registration date : 28/05/2009
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Πεμ 1 Ιουλ 2010 - 16:00 | |
| Nα πας!!!Εγω αυριο 8α παω!!! | |
|
| |
Lizzy Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Camp Half Blood Αριθμός μηνυμάτων : 5908 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Πεμ 1 Ιουλ 2010 - 16:03 | |
| πω πω!! Λιγη ωρα ελειψα και κοντεψατε να μαλλιοτραβηχτειτε που λεει ο λογος!!!! robertkristen4ever δεν σχολιαζω Και αυτο το ποστ θα το κανω αντικειμενικο. Το υποσχομαι. - Σπόιλερ:
Θα αρχισω απο την εισαγωγη. Ηταν μία σκηνη που σε έβαζε απευθειας στην υπόθεση του έργου. Οι πρωτη σκηνη στο λιβαδι πραγματικα μου φανηκε σαν να μπερδεψαν τα κεφαλαια και αποφασισαν να βαλουν τον συμβιβασμο στην αρχη.
Απο αποψη σκηνοθεσιας δεν μπορω να πω οτι ειχα καποιο παράπονο. Παραπονο ισως να ειχα απο το μονταζ. Για παραδειγμα στην ιστορια της Ροζαλι δειξανε πολύ λιγα απο το παρελθον της. Εαν δεν ειχα διαβασει τα βιβλια πραγματικα δεν θα ειχα καταλαβει. Το ιδιο συνεβη και με την ιστορια του Τζασπερ. Παρελειψαν ενα αρκετα μεγαλο κομματι και το βαλανε και σε λαθος σημειο. Αλλο ενα παροπονακι που εχω ειναι η ιστορια των Κουιλαγιουτ. Τα βαλανε τόσο γρηγορα ολα. Τον Ταχα Γιουτα δεν τον ανεφεραν καθολου. Δεν ειπαν ότι ο Ταχα Ακι βρηκε την αδελφη ψυχη του στην 3η γυναικα και γι'αυτο αποφασισε να γερασει μαζι της. Υπήρχαν πολλά κενα κατα την γνωμη μου.
Οι ηθοποιοι ηταν ολοι τους πολλοι καλοι. Η Βικτορια ηταν οπως επρεπε αν και δεν μου αρεσε το τοσο φουντοτο μαλλι. Ισως συνεβη επειδη ηταν ενα τεραστιο λαθος της Summit να αλλαξουν ηθοποιο. Ο Ράιλι πάλι ηταν ακριβως οπως τον φανταζομουν. Η σκηνη της μαχης Εντ-Βικτορια και Ραιλι-Σεθ ηταν ακριβως όπως την φανταστικα την πρωτη φορα που διαβαζα το βιβλιο. Και στην ταινια βγηκε πολύ ρεαλιστικο.
Η παρεα των λυκων εμοιαζαν πραγματικα με οικογενεια-αγελη αρα εδω πέρα οι συγκεκριμενοι ηθοποιοι μας το περασαν σωστα.
Οι ερμηνειες των Καλλεν ηταν σαφως διαφορετικες και καλυτερες απο τις προηγουμενες ταινιες. Αν και εχουν 'λιγες' ατακες ο ρολος τους ηταν καθοριστικος και φαινοταν με διαφορα πραγματα όπως ας πουμε το παρτι και οι αποφασεις που ολες τις παιρνουν εκεινοι στην ουσια.
Στους πρωταγωνιστες τωρα, πραγματικα πιστευω πως η κρις μπορουσε να βγαλει καλυτερη Μπέλλα. Στο Νew Moon μου αρεσε περισσοτερο. O Rob ηταν ο Edward. Δηλαδη και να μην ημουν τοσο φανατικη και εβλεπα την ταινια θα επιανα αμεσως τα αισθηματα του και τον χαρακτηρα του. Η Στεισυ ειπε πριν ότι μισησε τον Τζεικ ακομα περισσοτερο και δειχνει το ταλεντο του Τειλορ. Και συμφωνω απολυτα. Τον τειλορ τον συμπαθω παρα πολύ αντιθετως τον χαρακτηρα του τον αντιπαθω όμως μεσα απο την συγκεκριμενη ταινια τον αντιπαθησα περισσοτερο.
Ενδυματολογικα ηταν σαως πιο πετυχημενη απο το New Moon που όλοι ελεγαν οτι εντυναν τον Εντ σαν γερο. Εδω το ντυσιμο ηταν νεανικο και καταλληλο.
Το δακτυλιδι που εδωσε ο Εντ στην Μπέλλα μου φανηκε ψευτικο. Το φανταζομουν πολύ διαφορετικο. Λαβετε υποψην σας οτι αυτο το δακτυλιδι δουηκε το 1890-1900. Έτσι ηταν τα δακτυλιδια του τοτε? Οχι. Ηταν πιο κλασσικα ας πουμε...το θεμα αυτο το αφηνω εδω.
Στο σεναριο θα μπορουσε να ειχε γινει πολύ καλυτερη δουλεια. Στην Νεα Σεληνη νομιζω ηταν πολύ καλυτερο.
Τα εφε ηταν διαφορετικα απο την Νεα Σελήνη και όντως ειχαν δικιο σε αυτα που ελεγαν. Οι κινησεις των λυκων βγηκαν πολύ πιο ρεαλιστικες. Αν δεν το ηξερα θα νομιζα οτι ειναι αληθινοι λυκοι.
Εχοντας διαβασει το βιβλιο της Μπρι νομιζω η σκηνη μετα την μαχη που ερχονται οι Βολτουροι βγηκε όπως ακριβως επρεπε. Οι Βολτουροι επιβλητικοι, επιθετικοι και σου εδιναν το αισθημα του 'φοβου' προς τους ανωτερους.
Αλλά θα πω και κατι αλλο. Την εκλειψη δεν θα την χαρακτηριζα 'επικη'. Νομιζω τα παραλεγανε. Ηταν μια πολύ καλη προσεγγιση του βιβλιου αλλά οχι και επικη. Μια τετοια λεξη ισως αρμοζει στην Χαραυγη.
Συγνωμη για το τεραστιο ποστ αλλα δεν μπορουσα να το αφησω ετσι το θεμα | |
|
| |
Stellouko Eclipse Bitten
Ηλικία : 32 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 351 Registration date : 09/06/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Πεμ 1 Ιουλ 2010 - 16:29 | |
| Την είδα κι εγώ χθες την ταινία.... ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!! - Σπόιλερ:
Φυσικά και μου άρεσε. 1. Η φωτογραφία και τα τοπία πανέμορφα, απόλαυση πραγματική για το μάτι και οι τίτλοι αρχής με το φεγγάρι εντυπωσιακοί. 2. Πολύ μου άρεσε που ειδαμε τα φιλιά Alice & Jasper! ¶ντε να πάρουν σειρά και οι υπόλοιποι!! 3. Πολύ μου άρεσε το παίξιμο Κristen & Robert. Αν και σε κάποια σημεία θα περίμενα να παίξουν λίγο διαφορετικά, γενικότερα φάνηκε η καλή και προσεγμένη δουλειά που κάνουν, και η αξιοπρέπεια με την οποία αντιμετωπίζουν το ρόλο τους. 4. Φοβερή και η Dakota. Βγάζει ακριβώς αυτό που πρέπει: Το γλυκό κορίτσι που σε κάνει να τρέμεις απ' το φόβο!! 5. Ένα είναι κυρίως το παράπονό μου, βασικά προς τη σεναριογράφο. Ενώ έκανε πολλή καλή δουλειά στο να βάλει όλα σχεδόν τα γεγονότα του βιβλίου στο φιλμ, οι χαρακτήρες και η ιστορία τους δεν αποδόθηκαν, για μένα πάντα, στο 100%. Π.χ. η Bella: Δε φάνηκε το πόσο υπέφερε στο δίλημμα που βρισκόταν, πόσο και η ίδια αισθανόταν το λάθος της, και πραγματικά αντί να φανεί ότι αισθανόταν κάτι και για τον Jake, απλά την έκαναν πιο σκληρή με τον Edward για να δείξουν το δίλημμά της. Αλλά και τα συναισθήματα όλων για το τρίγωνο που είχε δημιουργηθεί έμειναν κάπως στις ματιές των χαρακτήρων, και όχι απόλυτα στο διάλογο. Αυτό δεν το χρεώνω στους ηθοποιούς, γιατί εγώ νομίζω πως έφταιγε η "ταχύτητα" στις σκηνές για να βγει όλο το story. Όπως είπα στις ματιές τους φαίνονταν τα συναισθήματα καθαρά. 6. Ο Riley πολύ ωραίο παιδί...!!! Γιατί να μην έχουμε κάνει νωρίτερα μια γνωριμία με τους κατοίκους του Forks? Γιατί? 7. Είδαμε λίγο παραπάνω την οικογένεια Cullen. Ωραία!!!! 8. Πολύ καλή και η κοπέλα που έπαιζε τη Bree στο ρόλο της. Ο φόβος και η σύγχυση φάνηκαν πολύ καθαρά στο πρόσωπό της. 9. Α!! Και η ιστορία των Quileute. Γιατί μου την πετσοκόψανε? Κρίμααα... Γενικά πάντως μου άρεσε η ταινία, θα την ξαναδώ. Απλά σε σχέση με το βιβλίο οι ταινίες πάντα σχεδόν σε ξενίζουν. Και ίσως και επειδή είχα την ιστορία στο κεφάλι μου συχνά όλες αυτές τις μέρες, γι αυτό τελικά νόμισα ότι δεν την ανέλυσαν πλήρως.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Stellouko στις Πεμ 1 Ιουλ 2010 - 16:36, 1 φορά | |
|
| |
linaki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : athenes Αριθμός μηνυμάτων : 938 Registration date : 28/07/2009
Forks Student Profile Team: Switzerland Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Πεμ 1 Ιουλ 2010 - 16:31 | |
| - Lizzy Cullen έγραψε:
- πω πω!! Λιγη ωρα ελειψα και κοντεψατε να μαλλιοτραβηχτειτε που λεει ο λογος!!!!
robertkristen4ever δεν σχολιαζω
Και αυτο το ποστ θα το κανω αντικειμενικο. Το υποσχομαι.
- Σπόιλερ:
Θα αρχισω απο την εισαγωγη. Ηταν μία σκηνη που σε έβαζε απευθειας στην υπόθεση του έργου. Οι πρωτη σκηνη στο λιβαδι πραγματικα μου φανηκε σαν να μπερδεψαν τα κεφαλαια και αποφασισαν να βαλουν τον συμβιβασμο στην αρχη.
Απο αποψη σκηνοθεσιας δεν μπορω να πω οτι ειχα καποιο παράπονο. Παραπονο ισως να ειχα απο το μονταζ. Για παραδειγμα στην ιστορια της Ροζαλι δειξανε πολύ λιγα απο το παρελθον της. Εαν δεν ειχα διαβασει τα βιβλια πραγματικα δεν θα ειχα καταλαβει. Το ιδιο συνεβη και με την ιστορια του Τζασπερ. Παρελειψαν ενα αρκετα μεγαλο κομματι και το βαλανε και σε λαθος σημειο. Αλλο ενα παροπονακι που εχω ειναι η ιστορια των Κουιλαγιουτ. Τα βαλανε τόσο γρηγορα ολα. Τον Ταχα Γιουτα δεν τον ανεφεραν καθολου. Δεν ειπαν ότι ο Ταχα Ακι βρηκε την αδελφη ψυχη του στην 3η γυναικα και γι'αυτο αποφασισε να γερασει μαζι της. Υπήρχαν πολλά κενα κατα την γνωμη μου.
Οι ηθοποιοι ηταν ολοι τους πολλοι καλοι. Η Βικτορια ηταν οπως επρεπε αν και δεν μου αρεσε το τοσο φουντοτο μαλλι. Ισως συνεβη επειδη ηταν ενα τεραστιο λαθος της Summit να αλλαξουν ηθοποιο. Ο Ράιλι πάλι ηταν ακριβως οπως τον φανταζομουν. Η σκηνη της μαχης Εντ-Βικτορια και Ραιλι-Σεθ ηταν ακριβως όπως την φανταστικα την πρωτη φορα που διαβαζα το βιβλιο. Και στην ταινια βγηκε πολύ ρεαλιστικο.
Η παρεα των λυκων εμοιαζαν πραγματικα με οικογενεια-αγελη αρα εδω πέρα οι συγκεκριμενοι ηθοποιοι μας το περασαν σωστα.
Οι ερμηνειες των Καλλεν ηταν σαφως διαφορετικες και καλυτερες απο τις προηγουμενες ταινιες. Αν και εχουν 'λιγες' ατακες ο ρολος τους ηταν καθοριστικος και φαινοταν με διαφορα πραγματα όπως ας πουμε το παρτι και οι αποφασεις που ολες τις παιρνουν εκεινοι στην ουσια.
Στους πρωταγωνιστες τωρα, πραγματικα πιστευω πως η κρις μπορουσε να βγαλει καλυτερη Μπέλλα. Στο Νew Moon μου αρεσε περισσοτερο. O Rob ηταν ο Edward. Δηλαδη και να μην ημουν τοσο φανατικη και εβλεπα την ταινια θα επιανα αμεσως τα αισθηματα του και τον χαρακτηρα του. Η Στεισυ ειπε πριν ότι μισησε τον Τζεικ ακομα περισσοτερο και δειχνει το ταλεντο του Τειλορ. Και συμφωνω απολυτα. Τον τειλορ τον συμπαθω παρα πολύ αντιθετως τον χαρακτηρα του τον αντιπαθω όμως μεσα απο την συγκεκριμενη ταινια τον αντιπαθησα περισσοτερο.
Ενδυματολογικα ηταν σαως πιο πετυχημενη απο το New Moon που όλοι ελεγαν οτι εντυναν τον Εντ σαν γερο. Εδω το ντυσιμο ηταν νεανικο και καταλληλο.
Το δακτυλιδι που εδωσε ο Εντ στην Μπέλλα μου φανηκε ψευτικο. Το φανταζομουν πολύ διαφορετικο. Λαβετε υποψην σας οτι αυτο το δακτυλιδι δουηκε το 1890-1900. Έτσι ηταν τα δακτυλιδια του τοτε? Οχι. Ηταν πιο κλασσικα ας πουμε...το θεμα αυτο το αφηνω εδω.
Στο σεναριο θα μπορουσε να ειχε γινει πολύ καλυτερη δουλεια. Στην Νεα Σεληνη νομιζω ηταν πολύ καλυτερο.
Τα εφε ηταν διαφορετικα απο την Νεα Σελήνη και όντως ειχαν δικιο σε αυτα που ελεγαν. Οι κινησεις των λυκων βγηκαν πολύ πιο ρεαλιστικες. Αν δεν το ηξερα θα νομιζα οτι ειναι αληθινοι λυκοι.
Εχοντας διαβασει το βιβλιο της Μπρι νομιζω η σκηνη μετα την μαχη που ερχονται οι Βολτουροι βγηκε όπως ακριβως επρεπε. Οι Βολτουροι επιβλητικοι, επιθετικοι και σου εδιναν το αισθημα του 'φοβου' προς τους ανωτερους.
Αλλά θα πω και κατι αλλο. Την εκλειψη δεν θα την χαρακτηριζα 'επικη'. Νομιζω τα παραλεγανε. Ηταν μια πολύ καλη προσεγγιση του βιβλιου αλλά οχι και επικη. Μια τετοια λεξη ισως αρμοζει στην Χαραυγη.
Συγνωμη για το τεραστιο ποστ αλλα δεν μπορουσα να το αφησω ετσι το θεμα
συμφωνω μαζι σου! και επισης θελω να πω οτι σε καποια σημεια ηταν σα να λειπει διαλογος.... το μονο που με χαλασε ηταν αυτο!!! κατα τα αλλα δν θελω να επαναλαμβανομαι! ο καθενασ εχει τον αποψη του-σεβαστη. χωρις φανατησμουν κλπ κλπ!!! ειμαι χαρουμενη που ολοι μας εχουμε αποψη και την εκφραζουμε!!! επισης θελω να πω πως και εμενα η κριστεν με ειχε εντυπωσιάσει πιο πολυ στη νεα σεληνη!! αλλα κατα την διάρκεια της μαχης η κοπελα αν κ σιωπιλη εδωσε ρεστα!! με ξετρελανε επισης οταν ειπε στον Τσαρλι "i'm virgin"! Η κινηση της ηταν τοοοοσο αληθινη! μου θύμισε την ιδια οταν δινει συνεντευξεισ και απανταει σε κατι τελειως κουλο!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Πεμ 1 Ιουλ 2010 - 16:36 | |
| Τέλεια σκηνή!!!!Εμένα μου άρεσε και όταν ήταν στον καταυλισμό με την ιστορία!!! | |
|
| |
Ηλικία : 30 Τόπος : athenes Αριθμός μηνυμάτων : 938 Registration date : 28/07/2009
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Πεμ 1 Ιουλ 2010 - 16:39 | |
| η κριστεν!? που παρακολουθουσε με τοσο θαυμασμο?
επισης θελω να πω πως εντυπωσιάστηκα γτ οταν γυρησα στ ο σπιτι αρχισα να διαβαζω καποια κομματια του βιβλιου και ηταν πολυ πιστοι οι διαλογοι!
μπραβο μπραβο!!! | |
|
| |
Ηλικία : 28 Τόπος : Camp Half Blood Αριθμός μηνυμάτων : 5908 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Πεμ 1 Ιουλ 2010 - 16:44 | |
| Ναι σε καποια ηταν. Στην προταση γαμου ομως αλλαξαν τα λογια Δεν τα βαζω σε σποιλερ γιατι υπηρχε απο το πρωτο τρειλερ
Βιβλιο: "Isabella Swan, I promise to love you forever -every single day of forever- will you marry me?"
Ταινια: "Isabella Swan, I promise to love you every moment forever. Will you do me the extraordinary owner to marry me?"
ενταξει δεν ειναι τεραστια η διαφορα αλλά κατι τοσο σημαντικο δεν ηθελα να αλλαξει | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Πεμ 1 Ιουλ 2010 - 16:49 | |
| ναι οντωσ.. ηταν τοσο ομορφα γραμμένο!! αλλα ξες τι πιστευω... φενεται πιο επίσημο το 2ο κ απο οτι εχω καταλαβει θελουν να περασουν εναν εντ πολυ αντρα 100 και φεύγα εντων-φαινομενικά πάντα 17 (δν ξερω αν με καταλαβαινεις) | |
|
| |
AnaroseCullen Midnight Sun Vampire
Τόπος : Forks(lol)-Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 1802 Registration date : 27/02/2010
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Πεμ 1 Ιουλ 2010 - 16:52 | |
| Αχ μπραβο βρε Μαρινακι που τα εβαλες να τα ξαναθυμηθω! Γιατι μου αρεσε περισσοτερο η προταση γαμου της ταινιας???? (απαντηση: γιατι εισαι τοσο αλλοπαρμενη Στεισυ απο τη φωνη του Ρομπ/Εντ οταν λεει κατι τετοια) | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Πεμ 1 Ιουλ 2010 - 16:55 | |
| | |
|
| |
anastacia9280 New Moon Victim
Ηλικία : 32 Τόπος : Lamia Αριθμός μηνυμάτων : 189 Registration date : 04/06/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Πεμ 1 Ιουλ 2010 - 16:57 | |
| και εγω πηγα χτες και ειδα την εκλειψη!!!!!!!μπορω να πω οτι ενθουσιαστηκα πραγματικα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! - Σπόιλερ:
η Μπελα μου εσπασε τ νευρα ουσιαστηκα μονο σε δυο σημεια....1)εκει που φιλησε τν σκυλο και 2)στο τελος που ειπε στν Εντ οτι δεν θελει μονο για αυτον να αλλαξει!!!!!!!!!!!Τωρα οσον αφορα τον Τζεικοπ μπορω να πω οτι δν μου εσπασε πολυ τα νευρα γαιτι ξερω απο μια φιλη μου που εχει περασει καπως την κατασταση του Τζεικοπ...και καταλαβα οτι ο Τζεικοπ εκανε οτι θα εκανε καθε ερωτευμενος ο οποιος ηξερε οτι ο αλλος τρεφει καποια αισθηματα για εκεινον......οποτε μπορεσα να τν δικαιολογησω ως καποιο σημειο!!!!!!!
Το συμπερασμα ειναι οτι η ταινια για μενα ειναι καταπληκτικη και θα παω να την δω αλλες 3 φορες γιατι πραγματικα αξιζει!!!!!!!!!ολοι οι ηθοποιοι καλλιτεχνησαν για μενα με τους ρολους τους!!!!!!!!!!! | |
|
| |
Emmi Twilight Human
Αριθμός μηνυμάτων : 63 Registration date : 27/02/2010
Forks Student Profile Team: Switzerland Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Πεμ 1 Ιουλ 2010 - 16:58 | |
| Λοιπον.... - Σπόιλερ:
Η ταινια ηταν γενικος καλη...δεν ξεπερναει παντος την νεα σεληνη ή το λυκοφως!Ειχε καπια σημεια που η Μπελα με εκνευριζε τοσο μα τοσο πολυ!!Ασε που δεν ειχε και πολλα λογια,δεν ηταν οπως την προιγουμενη ταινια....Σκεφτομαι ομως,οτι ισως ειναι καλυτερα ετσι,επειδη στην νεα σεληνη συνεχεια ολα τα εκανε η Μπελα,μιλουσε συνεχεια,ηταν σε ολες τις σκηνες,ενο ο Ρομπ μας οχι Ενταξει ξερω οτι αυτο βασιζεται στο βιβλιο αλλα πρεπει να υπαρχει μια ισορροπια αναμεσα στους ρολους!Οχι να ειναι συνεχεια το επιγκεντρο η Μπελα κ ο Εντουαρτ τιποτα!Καταταλα ηταν καλη!Ο Ρομπ θεος,κουκλος,μαγευτικος οπως παντα Και ο Τζεικοπ καλος ηταν αλλα το σωστο να λεγεται !Καλη ταινια αλλα επρεπε να το πανε πιο αργα και να αλλαζαν τα λογια της Μπελας...πολυ ξυνη!! Κυριολεκτικα,ειναι για σκοτωμα αυτο το κοριτσι!
| |
|
| |
Ms Kathrin Cullen Twilight Human
Αριθμός μηνυμάτων : 2 Registration date : 01/07/2010
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Πεμ 1 Ιουλ 2010 - 17:04 | |
| Γεια σας...χθες πηγα και εγω στην πρεμιερα της Εκλειψης και μπορω να πω οτι με ενθουσιασε...Ηταν παρα πολυ καλη και οπως παντα ο Edward θεος | |
|
| |
Τόπος : Forks(lol)-Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 1802 Registration date : 27/02/2010
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Πεμ 1 Ιουλ 2010 - 17:13 | |
| - Lizzy Cullen έγραψε:
- AnaroseCullen έγραψε:
- Αχ μπραβο βρε Μαρινακι που τα εβαλες να τα ξαναθυμηθω!
Γιατι μου αρεσε περισσοτερο η προταση γαμου της ταινιας???? (απαντηση: γιατι εισαι τοσο αλλοπαρμενη Στεισυ απο τη φωνη του Ρομπ/Εντ οταν λεει κατι τετοια)
Κοιτα και μενα μου αρεσε αλλά δεν ξερω κατι σε αυτο του βιβλιου....νμιζω η στεφ κλεινει τον χαρακτηρα του εντ μεσα σε μια προταση. Ειναι ενα λατρεμενο quote.... Kαι οπως και το "...αν την ξαναγκιξεις θα τρεχεις με τρεια ποδια μπασταρδοσκυλο..." και αυτο λατρεμενο και αυτο το αλλαξανε. Κατα αλλα δεν εχω τεραστιο παραπονο απο το σεναριο. Κρατησε τα σημαντικα αλλαξε καποιες σκηνες. Αλλα ειναι μονο μια ταινια. Δεν συγκρινεται με το αριστουργημα της Στεφανι. Kαλα αλλη αττακα-θανατος κι αυτηηη! ΜΕΓΑ λαθος που το αλλαξαν ΑΥΤΟ αλλα και παλι απο το τιποτα.... Οπως επισης και γενικα ενα αλλο παρτ που δεν εβαλαν καν: - Σπόιλερ:
Την απαγωγη της Μπελλα απο την Αλις και την αττακα ''You are in trouble. Enormous trouble. Angry grizzly bears are going to look tame next to what is waiting for you at home'' (δεν μου αρεσε στα ελληνικα και το εχω απομνμονευσω με το γνησιο ) Και γενικα θα ηθελα η μετα ερωτικη σκηνη (και υστερα η προταση) να ηταν μεγαλυτερης διαρκειαας! (-Στεισυ, αυτο μονο και μονο επειδη εισαι ΠΟΡΝΟΔΙΑΣΤΡΟΦΙΚΗ -Ναι ειμαι και μου αρεσει!)
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Πεμ 1 Ιουλ 2010 - 17:16 | |
| πως ηξερες καλε ακριβως αυτο που θα σε ρωτουσα??? χαχαχα - Σπόιλερ:
ναι κριμα που δεν ειχε την απαγωγη. Και παρατηρησα και κατι αλλο!!! Εμφανιστηκε η Πορσε αλλα δεν εξηγησανε την παρουσια της καθολου. Λετε να υπάρχει κατι στις κομμενες σκηνες???
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Πεμ 1 Ιουλ 2010 - 17:24 | |
| - Lizzy Cullen έγραψε:
- πως ηξερες καλε ακριβως αυτο που θα σε ρωτουσα???
χαχαχα
- Σπόιλερ:
ναι κριμα που δεν ειχε την απαγωγη. Και παρατηρησα και κατι αλλο!!! Εμφανιστηκε η Πορσε αλλα δεν εξηγησανε την παρουσια της καθολου. Λετε να υπάρχει κατι στις κομμενες σκηνες???
- Σπόιλερ:
Εμφανισανε την πορσε???Δεν το θυμαμαι... Παντως ασχετο αλλα απο κομμενες σκηνες θα ειναι μια με την Αντζελα και την Μπελλα που θα μιλανε για ζηλεια (ποσο μου αρεσε η τοτε κατασταση με τον θυμωμενο Εντ στο βιβλιοοοοο) και αλλη μια με τον Τσαρλι και την Μπελλα Δες---> εδω
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Πεμ 1 Ιουλ 2010 - 17:28 | |
| - Σπόιλερ:
οταν πηγε η αλις να κανονισει το αλοθι της για την μαχη υπηρχε η πορσε καπου στα πλάγια. Την εδειξε για πολύ λιγο. Ωραια. Η σκηνη με την Αντζελα ηταν μια απο τις αγαπημενες μου!!! Και ειχα σκεφτει "να ηταν η ζηλεια ψωρα...."
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Πεμ 1 Ιουλ 2010 - 17:31 | |
| ....Θα γεμιζε ολη η χωρα Μαρινα μου! Αααααα βλεπω σκηνες στο youtube (οχι και η καλυτερη ποιοτιτα) και πεθαιιιιινωωω! - Σπόιλερ:
Αχ αυτη η προταση γαμουυ!
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Πεμ 1 Ιουλ 2010 - 17:34 | |
| | |
|
| |
Kimberly Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 4678 Registration date : 24/09/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Πεμ 1 Ιουλ 2010 - 17:38 | |
| αχ εγω δεν ξερω τι λενε οι κριτικοι αλλα ξερω πως ηδη την εχω δει τρεις φορες και σημερα παω για την τεταρτη.......................... δεν το χορταινω το μωροοοοοοοοοοοοοοοο | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Πεμ 1 Ιουλ 2010 - 17:39 | |
| Kαλε αυτο ειναι το τρειλερ! Εννοω σκηνες απο την ταινια που εχουν παιχτει μονο στο σινεμα και οχι σε καποιο κλιπ/τρειλερ/τιβι σποτ κτλ Θα σου στειλω pm Οποιος/α αλλος/η τις θελει ας επικοινωνησει μαζι μου γιατι θα μας κανουν παρατηρηση εδω για προφανεις λογους! | |
|
| |
scarlet rose The Volturi Princess
Ηλικία : 38 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 3603 Registration date : 16/01/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Πεμ 1 Ιουλ 2010 - 17:48 | |
| - demona έγραψε:
- scarlet rose έγραψε:
Βασικα αξιζει πραγματικα να την δεις!!!Συγκριτικα με τις προηγουμενες ταινιες στο κομματι της δρασης ειναι η πιο δυνατη!!!!Βασικα και σαν βιβλιο η Εκλειψη εχει τις σκηνες μαχης και την ενταση του τριγωνου που φαινοταν οτι σαν ταινια θα εβγαινε πολυ καλη!!!Το προβλημα με την Χαραυγη ειναι οτι δεν εχει μαχη στο τελος!!Εμεις διαβασαμε τα βιβλια,ειμαστε φανς και τα αγαπαμε οσο τιποτα γι'αυτο ανυπομονουμε,ο υπολοιπος κοσμος ομως παιζει και να ψιλοξενερωσει χωρις μαχη !!Οποτε η Εκλειψη πλησιαζει πιο πολυ στο κλασικο μοτιβο χολιγουντιανης ταινιας!!!!Εγω προσωπικα δεν μπορω τις ταινιες να τις καταταξω ουτε και τα βιβλια!!!Το καθενα ξεχωριζει για διαφορετικους λογους!!!
- Σπόιλερ:
Με ολον τον σεβασμο μαλλον δεν καταλαβες τι ακριβως προσπαθω να σου πω!!!Δεν ειπε κανενας οτι η Εκλειψη θα ειναι καλυτερη απο ολες!!!μαλιστα τονισα ξεκαθαρα οτι γι'αυτους που δεν εχουν διαβασει τα βιβλια η Εκλειψη θα ειναι η ταινια που πλησιαζει πιο πολυ στο χολιγουντιανο μοτιβο!!!Ειπα επισης οτι ειχε πιο εντονο το κομματι της δρασης απο τις προηγουμενες!!!!Στους αντρες που θα πανε να την δουν θα αρεσει περισσοτερο η Εκλειψη οπο ολες δεν ειπε ομως κανενας οτι η Εκλειψη θα μας αρεσει εμας τους φανς περισσοτερο απο την Χαραυγη!!!Ισα ισα εγω πρωτη και καλυτερη ειμαι αυτη που δεν μπορω να καταταξω ουτε τα βιβλια ουτε τις ταινιες γιατι μου αρεσουν ολες το ιδιο για διαφορετικους λογους!!!
Βεβαια δεν θα σε πιεσει κανενας να πας να δεις μια ταινια που δεν θες!!Ειναι σεβαστο!!!Οπως ειναι σεβαστη ομως και η γνωμη ολων των παιδιων που πηγαν και την ειδαν και εχουν θετικη αποψη !!!
Παντως κριμα που δεν θα την δεις γιατι χανεις καποιες απο τις καλυτερες σκηνες του Εντουαρντ!!!Εγω συγκινηθηκα πολυ στις σκηνες Μπελλα-Εντουαρντ και μπορω να σου εγγυηθω οτι ο Εντ δεν ειναι καθολου δυστυχισμενος και οπως ξερουμε και απο τα βιβλια αυτος ειναι ο νικητης και αυτος παιρνει το κοριτσι και γνωριζει πολυ καλα οτι η Μπελλα αυτον αγαπαει περισσοτερο!!!Αρα μιλαμε για το απολυτο happy ending!!!!
H επιλογη σου βεβαια ειναι σεβαστη οπως ολων των μελων!Κανενας δεν προκειται να προσπαθησει να σου επιβαλλει το αντιθετο!!!!
| |
|
| |
| Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* | |
|