| Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* | |
|
+117Emy+Robert sisaki Afelop breathless AnnaTrueBlood pretty witch kate_a17 demi cullen dmant89 phantom Rosemarie Cullen lia ~twilight_mania~ lydiacallen fafoula1234 SpunK RansoM vampiroula John Cullen Renesmee Charlie Swan Ms Cullen SilverMusk elena29 niki Zafrina twi-Lydia Evans BELLA MARIE $ofi@ + Edward Rosalie Hale Cullen Morena di1996 robert\'s girl evi twilightFOREVER ~Ε.Β~ annaval mpellanti21 Bella07 EdRob alour Ashley Greene Jane Volturi pipitsa25 pink MIKAELLA Deppy kristeng7 volturi girl Fallen Angel ed<3 Μαργαριτα stasia Phantom of the Vampires marina Stella Sunlight Ms Kathrin Cullen Emmi anastacia9280 Stellouko SULPICIA-phoive margaret dani nantiaki_twilight 4 ever robertkristen4ever Mrs.Christina AnaroseCullen robb.elen despina aek Irene Cullen LITSA0089 Kristen Stewart Vera evac Lizzy Cullen Nemesis Of Bellin T-NM-E-BD NICKY I'm_not _dead ntinaki alice cullen! nita MyrtoCullen linaki Fotis333 g-twilightsaga Edward_ Breaking_ Dawn robsessed an8i D.R. edward1 DEMONA CULLEN PATTINSON twilightcrazy scarlet rose ROBELINA errika Isabella_Cullen Rozali87 pegulini ~Rob-Patty~ Rozmari twilightsagaddicted MARIA SWAN CULLEN vikaki21 izzy cullen redbutterfly BiondaSwan mR.Geo angepsi WhiteQueen dolores!! Alexia_4 @Dark_Lord@ ΕΡΗ Kimberly nora lena sunrise emerald eyes 121 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Deppy Eclipse Bitten
Ηλικία : 29 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 433 Registration date : 13/09/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| |
| |
Stellouko Eclipse Bitten
Ηλικία : 32 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 351 Registration date : 09/06/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Κυρ 4 Ιουλ 2010 - 20:32 | |
| Αχ... πόσο δίκιο έχεις! Μου άρεσε και πώς τον φιλούσε μετά η Bella... και το κόψανε... Τουλάχιστον ελπίζω να την έχουν γυρίσει και να είναι στα κομμένα του dvd!! | |
|
| |
Deppy Eclipse Bitten
Ηλικία : 29 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 433 Registration date : 13/09/2009
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Κυρ 4 Ιουλ 2010 - 21:19 | |
| μακαρι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
di1996 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : άνω ροδωνιά κι όποιος κατάλαβε ;) Αριθμός μηνυμάτων : 1253 Registration date : 09/02/2010
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Κυρ 4 Ιουλ 2010 - 21:23 | |
| μακαρι ναι! κατι ακομα που ηθελα εγω, ηταν να δειξει την ιστορια του τζασπερ στο σπιτι των καλεν, με ολουσ τους καλλεν τριγυρω και πανω απο ολα να δω την εκφραση του εντουαρντ καθως ο αδερφος του αφηγοταν το πως εγιναν οι ουλες του... | |
|
| |
Morena Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 45 Τόπος : Κορυδαλλός Αριθμός μηνυμάτων : 1227 Registration date : 10/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Κυρ 4 Ιουλ 2010 - 22:49 | |
| Με τα λίγα σχόλια που διάβασα (δεν άντεξα να δω και τις 22 σελίδες ) συμφώνω με την ΕΡΗ. Έχω κι εγώ τις ίδίες παρατηρήσεις πάνω κάτω.. - Σπόιλερ:
1) Επάθα σοκ με το πως έτρεχε η ταινία, δεν ήταν έτσι ούτε το Λυκόφως, ούτε η Νέα Σελήνη! 2) Ήταν άψογοι ως προς το πως κάλυψαν την μάχη, τους νεογέννητους και γενικά η ατμόσφαιρα της ταινίας μου άρεσε πάρα πολύ. 3) Η Μπέλλα ήταν εκνευριστική όπως και στο βιβλίο αλλά δεν υπέφερε όπως στο βιβλίο.. νομίζω ότι αυτό είναι τεράστιο μείον της ταινίας. Δεν δώθηκε έμφαση στο τρίγωνο... Σαν να είδα τις ειδήσεις σε τίτλους ήταν... 4) Ο Ρόμπερτ φυσικά και ήταν τέλειος Έντουαρντ αλλά ένιωσα ότι τον έβλεπα αποσπασμάτικά, δεν τον χόρτασα.
Αν με ρωτήσει κάποιος θα πω ότι μου άρεσε μεν αλλά δεν την χόρτασα δε.. Ατμοσφαιρικά σίγουρα ήταν η πιο δυναμική ταινία αλλά συναισθηματικά για εμένα παραμένει νούμερο 1 η Σελήνη..
Αυτά σαν πρώτες σκέψεις..
| |
|
| |
izzy cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : φορκς Αριθμός μηνυμάτων : 1089 Registration date : 23/05/2010
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Κυρ 4 Ιουλ 2010 - 22:58 | |
| αν το δειτε δευτερη φορα θα το απολαυσετε πιστεψτε με πηγαινετε να το ξαναδειτε....και εγω την πρωτη φορα ενιωσα οτι δεν την ευχαριστηθηκα αλλα τη δευτερη το απολαυσα πραγματικα και θα παω να την ξαναδω την τεταρτη | |
|
| |
Rosalie Hale Cullen New Moon Victim
Ηλικία : 29 Τόπος : forks , washington dc Αριθμός μηνυμάτων : 111 Registration date : 24/04/2009
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Tracking
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Δευ 5 Ιουλ 2010 - 12:22 | |
| - Σπόιλερ:
η ταινια ηταν υπεροχη η καλυτερες σκηνες για εμενα ηταν αυτη με την ιστορια της Ροζαλι και αυτη με την αφηγηση του Μπιλυ για τον Ταχα Ακι και μετα που παλευε ο Εντουαρντ με τη Βικτορια που η Μπελλα εκανε οτι εκανε και η γυναικα του Ταχα Ακι για να σωσει τη φυλη και η Μπελλα τον Εντουαρντ
| |
|
| |
MyrtoCullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 26 Τόπος : Seattle Αριθμός μηνυμάτων : 1734 Registration date : 14/03/2010
Forks Student Profile Team: Victoria Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Δευ 5 Ιουλ 2010 - 13:04 | |
| βασικα δεν το εκανε σαν την τριτη συζυγο το εκανε για να αποσπασει την προσοχη του Ραιλι.. | |
|
| |
$ofi@ + Edward Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Neverland Αριθμός μηνυμάτων : 4949 Registration date : 03/07/2010
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Δευ 5 Ιουλ 2010 - 13:09 | |
| - MyrtoCullen έγραψε:
- βασικα δεν το εκανε σαν την τριτη συζυγο το εκανε για να αποσπασει την προσοχη του Ραιλι..
οχι μονο τον Ράιλι αλλα και την Βικτόρια για να σωσει το Ενταρντ | |
|
| |
Ηλικία : 26 Τόπος : Seattle Αριθμός μηνυμάτων : 1734 Registration date : 14/03/2010
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Δευ 5 Ιουλ 2010 - 13:12 | |
| εγω μονο τον Ραιλι προσεχα.. | |
|
| |
BELLA MARIE Charlie's Daughter
Ηλικία : 32 Τόπος : Thessalonike Αριθμός μηνυμάτων : 17564 Registration date : 26/02/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Δευ 5 Ιουλ 2010 - 13:44 | |
| H TAINIA HTAN AΠΛΑ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ!!!!!!!Πιο αναλυτικα θα ακολουθησει ποστ μπουγατσοφυλλο*(τεραστιο ) οποτε τα σχολια για τον καθε χαρακτηρα θα μπουν σε σποιλερ... Λοιπον...αρχικα εχω να πω οτι η σκηνη με την μεταμορφωση του Ραιλι ηταν εκπληκτικη, ρεαλιστικη και πανω απ ολα με συναισθημα. Η σκηνη στο λιβαδι ηταν απλα απεριγραπτη...αυτα τα φιλια που δινει ο Εντουαρντ...τι να πω...πεθαινω...τον αγαπω... Ο Τσαρλι ειναι θεος! οι ατακες του στην κουζινα δεν παιζονται!!Ειδικα το σημειο που λεει η Μπελλα - Σπόιλερ:
'' ειμαι παρθενα οκ??'
ειναι θεεικο! και η απαντηση του Τσαρλι επισης! Κλασσικος πατερας!!! Η προταση γαμου και η σκηνη στο κρεβατι ειναι απλα απεριγραπτη! εκει που της εδωσε ετσι με τετοια εισαγωγη το δαχτυλιδι -το οποιο παρεπιπτοντως ηταν υπεροχο ακριβως στα γουστα μου, με μπλε πετρες-δακρυσα... Επισης -ρωτηστε και την Αγγελινα- εκλαιγα εκει που πηγε να αυτοκτονησει ο τζεικ, και εκει που τον χτυπησε ο νεογεννητος και εκει που ηταν σπιτι και σφαδαζε το μαναρι μου... *(jaakeee) Πολυ μου αρεσε η αγριαδα που εβγαζε η Τζειν αλλα και η μητροτητα που επεδειξε η Εσμι και ο Καρλαιλ για την περιπτωση της Μπρι...*(εις ματην βεβαια...) Η σκηνη με την Ροζαλι ηταν πολυ ατμοσφαιρικη! Το μονο που δεν μ αρεσε ηταν οταν ντυθηκε νυφη το μαλλι..πολυ την αγριευε!! Η σκηνη με τις ιστοριες των λυκων στον καταυλισμο ηταν καθηλωτικες! Και να που εμαθε και η Μπελλα να φερεται σαν την third wife... Τελος η σκηνη με τον ορισμο της ημερομηνιας ειναι θεεικη!!!!Αυτο το smirk του ειναι!! ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΩΝΡοζαλι - Εμμεττ- Σπόιλερ:
πολυ ταιριαστο ζευγαρι...Μου αρεσε πολυ που τους ειδα στο training!! Τα μαλλια της ροζαλι ηταν απλα απεριγραπτα! Ο Εμμεττ μ αρεσε εκει που ειπε στον Τζας ''again'' oh yes!!!!πολυ hot!Η Ροζ ομολογω με συγκινησε με τον λογο της! Επισης τελος ΛΑΤΡΕΨΑ τη συνεργασια Εμμεττ-Σαμ! σκορ!!!Μου ελειπε η Ροζαλι απο τη μαχη...Δεν την εδειχνε συχνα! Τζασπερ-Αλις- Σπόιλερ:
Λατρεψα τα ρομαντικα φιλια του ζευγαριου! Η μαχη τους στην εκπαιδευση ηταν κατι παραπανω απο θεαματικη! Ο Τζας δεν το συζητω! ΘΕΟΣ! Ζησαμε ξανα στιγμες Baseball!!! m v p is jasper hale! Και σαν σχολιαστης τα σπαει το βαμπιρι! Η σκηνη της μεταμορφωσης του ηταν βαναυση! Αλλα τα κοκκινα ματια του πανε κολασμενααα!! Η Αλις ειναι μια γλυκα!!! Καρλαιλ-Εσμε- Σπόιλερ:
Ο πατερας και η μητερα! Η συνεργασιες τους στην μαχη ηταν κατι παραπανω απο καταπληκτικες! Ηταν αποτελεσματικες! Μου αρεσε το μητρικο και το πατρικο ενστικτο που εβγαλαν στην Μπρι...Λυπηθηκαν για το θανατο της και λογικο ειναι! Τι να πω...και εις αλλα με υγεια! Ταιριαζουν απολυτα!
Ραιλι- Βικτωρια- Σπόιλερ:
Πολυ καλη η νεα Βικτωρια! Αν και η Rachelle ηταν πιο γυναικα πως να γινει..Ειλικρινα ηταν απεριγραπτη! Πολυ πειστικη, απεδιδε το θυμο, την βελουδινη φωνη εκει που επρεπε, τη σαγηνη.. Το μαλλι της ΑΙΣΧΟΣ! Ο Ραιλι μου αρεσε καλυτερα θνητος! Πολλες γωνιες το βαμπιρομακιγιας! Τον αγριευε! Οχι βεβαια οτι δεν μ αρεσε αλλα ετσι...ΤΡΟΜΕΡΑ ΧΕΙΛΙΑ ΚΑΙ ΜΑΤΙΑ!!!!! Τζεικομπ -Μπελλα-Εντουαρντ- Σπόιλερ:
Πιστευω οτι επρεπε το τριγωνακι να το βαλω μαζι. Ο Τζεικ ακομα μια φορα ηταν τρομερος! Τι να πω..Τι συναισθημα? Τι παθος? Τι κοιλιακοι!!!! Ο Εντουαρντ νομιζω οτι δεν εχει μετρο συγκρισης! Ηταν ειναι και θα ειναι ο ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΕΡΩΤΑΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ!!!! Η Μπελλα ηταν πειστικοτατη και νομιζω οτι απεδωσε τελεια! αν και της εχουνε ''φαει'' πολυ το αριστερο φρυδι!χαχ... Και η σκηνη της τεντας ηταν απιστευτη! Ο Τζεικ προκλητικος και ο Εντουαρντ υπερανω! Λυκοι- Σπόιλερ:
Ολοι τους μου αρεσαν πολυ! Με εξεπληξε ο Κουιλ και ο Σεθουκος!! Τι γλυκας!! Η Εμιλυ ευγενεστατη , ο Σαμ κλασσικος alpha, ενω η Λια κλασσικη σπαστικη!
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Δευ 5 Ιουλ 2010 - 13:50 | |
| καλα σε οτι λες εχεις δικιο..και εμενα μου ελειψε η Ροζαλι απο την μαχη..ο Εμετ τα σπαει σε αυτην την ταινια..Ραιλι εισαι θεος αγορι μου..Αλις-Τζασπερ τα πιτσουνακια..Καρλαιλ-Εσμι μου αρεσαν πολυ στην αποφοιτηση..μαχη συγκλονιστικη..και φυσικα I <3 σκηνες με Jacob-Bella-Edward..ο ενας κανει κατι για να ζηλεψει ο αλλος και το αντιθετο.. - Σπόιλερ:
καλα δεν βαρεθηκες να γραψεις ενα τοσο μεγαλο ποστ?
| |
|
| |
twi-Lydia Evans New Moon Victim
Ηλικία : 28 Τόπος : Greece-US Αριθμός μηνυμάτων : 125 Registration date : 03/06/2010
Forks Student Profile Team: Victoria Special ability: Creating Illusions
| |
| |
Zafrina Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : Πατρα Αριθμός μηνυμάτων : 2311 Registration date : 05/05/2009
Forks Student Profile Team: Amazonians Special ability: Project Thoughts
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Δευ 5 Ιουλ 2010 - 16:41 | |
| - BELLA MARIE P έγραψε:
- H TAINIA HTAN AΠΛΑ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ!!!!!!!
Πιο αναλυτικα θα ακολουθησει ποστ μπουγατσοφυλλο*(τεραστιο ) οποτε τα σχολια για τον καθε χαρακτηρα θα μπουν σε σποιλερ...
Λοιπον...αρχικα εχω να πω οτι η σκηνη με την μεταμορφωση του Ραιλι ηταν εκπληκτικη, ρεαλιστικη και πανω απ ολα με συναισθημα. Η σκηνη στο λιβαδι ηταν απλα απεριγραπτη...αυτα τα φιλια που δινει ο Εντουαρντ...τι να πω...πεθαινω...τον αγαπω... Ο Τσαρλι ειναι θεος! οι ατακες του στην κουζινα δεν παιζονται!!Ειδικα το σημειο που λεει η Μπελλα - Σπόιλερ:
'' ειμαι παρθενα οκ??' ειναι θεεικο! και η απαντηση του Τσαρλι επισης! Κλασσικος πατερας!!! Η προταση γαμου και η σκηνη στο κρεβατι ειναι απλα απεριγραπτη! εκει που της εδωσε ετσι με τετοια εισαγωγη το δαχτυλιδι -το οποιο παρεπιπτοντως ηταν υπεροχο ακριβως στα γουστα μου, με μπλε πετρες-δακρυσα... Επισης -ρωτηστε και την Αγγελινα- εκλαιγα εκει που πηγε να αυτοκτονησει ο τζεικ, και εκει που τον χτυπησε ο νεογεννητος και εκει που ηταν σπιτι και σφαδαζε το μαναρι μου... *(jaakeee) Πολυ μου αρεσε η αγριαδα που εβγαζε η Τζειν αλλα και η μητροτητα που επεδειξε η Εσμι και ο Καρλαιλ για την περιπτωση της Μπρι...*(εις ματην βεβαια...) Η σκηνη με την Ροζαλι ηταν πολυ ατμοσφαιρικη! Το μονο που δεν μ αρεσε ηταν οταν ντυθηκε νυφη το μαλλι..πολυ την αγριευε!! Η σκηνη με τις ιστοριες των λυκων στον καταυλισμο ηταν καθηλωτικες! Και να που εμαθε και η Μπελλα να φερεται σαν την third wife... Τελος η σκηνη με τον ορισμο της ημερομηνιας ειναι θεεικη!!!!Αυτο το smirk του ειναι!!
ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΩΝ
Ροζαλι - Εμμεττ
- Σπόιλερ:
πολυ ταιριαστο ζευγαρι...Μου αρεσε πολυ που τους ειδα στο training!! Τα μαλλια της ροζαλι ηταν απλα απεριγραπτα! Ο Εμμεττ μ αρεσε εκει που ειπε στον Τζας ''again'' oh yes!!!!πολυ hot!Η Ροζ ομολογω με συγκινησε με τον λογο της! Επισης τελος ΛΑΤΡΕΨΑ τη συνεργασια Εμμεττ-Σαμ! σκορ!!!Μου ελειπε η Ροζαλι απο τη μαχη...Δεν την εδειχνε συχνα!
Τζασπερ-Αλις
- Σπόιλερ:
Λατρεψα τα ρομαντικα φιλια του ζευγαριου! Η μαχη τους στην εκπαιδευση ηταν κατι παραπανω απο θεαματικη! Ο Τζας δεν το συζητω! ΘΕΟΣ! Ζησαμε ξανα στιγμες Baseball!!! m v p is jasper hale! Και σαν σχολιαστης τα σπαει το βαμπιρι! Η σκηνη της μεταμορφωσης του ηταν βαναυση! Αλλα τα κοκκινα ματια του πανε κολασμενααα!! Η Αλις ειναι μια γλυκα!!!
Καρλαιλ-Εσμε
- Σπόιλερ:
Ο πατερας και η μητερα! Η συνεργασιες τους στην μαχη ηταν κατι παραπανω απο καταπληκτικες! Ηταν αποτελεσματικες! Μου αρεσε το μητρικο και το πατρικο ενστικτο που εβγαλαν στην Μπρι...Λυπηθηκαν για το θανατο της και λογικο ειναι! Τι να πω...και εις αλλα με υγεια! Ταιριαζουν απολυτα!
Ραιλι- Βικτωρια
- Σπόιλερ:
Πολυ καλη η νεα Βικτωρια! Αν και η Rachelle ηταν πιο γυναικα πως να γινει..Ειλικρινα ηταν απεριγραπτη! Πολυ πειστικη, απεδιδε το θυμο, την βελουδινη φωνη εκει που επρεπε, τη σαγηνη.. Το μαλλι της ΑΙΣΧΟΣ! Ο Ραιλι μου αρεσε καλυτερα θνητος! Πολλες γωνιες το βαμπιρομακιγιας! Τον αγριευε! Οχι βεβαια οτι δεν μ αρεσε αλλα ετσι...ΤΡΟΜΕΡΑ ΧΕΙΛΙΑ ΚΑΙ ΜΑΤΙΑ!!!!!
Τζεικομπ -Μπελλα-Εντουαρντ
- Σπόιλερ:
Πιστευω οτι επρεπε το τριγωνακι να το βαλω μαζι. Ο Τζεικ ακομα μια φορα ηταν τρομερος! Τι να πω..Τι συναισθημα? Τι παθος? Τι κοιλιακοι!!!! Ο Εντουαρντ νομιζω οτι δεν εχει μετρο συγκρισης! Ηταν ειναι και θα ειναι ο ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΕΡΩΤΑΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ!!!! Η Μπελλα ηταν πειστικοτατη και νομιζω οτι απεδωσε τελεια! αν και της εχουνε ''φαει'' πολυ το αριστερο φρυδι!χαχ... Και η σκηνη της τεντας ηταν απιστευτη! Ο Τζεικ προκλητικος και ο Εντουαρντ υπερανω!
Λυκοι
- Σπόιλερ:
Ολοι τους μου αρεσαν πολυ! Με εξεπληξε ο Κουιλ και ο Σεθουκος!! Τι γλυκας!! Η Εμιλυ ευγενεστατη , ο Σαμ κλασσικος alpha, ενω η Λια κλασσικη σπαστικη!
Συμφωνω τα ειπες ολα!!! | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Δευ 5 Ιουλ 2010 - 16:52 | |
| Ολη η ταινια ηταν κατι παραπανω απο επικη....Την εχω δει δεκα φορες και ακομη δεν μπορω να παψω να την σκεφτομαι...... | |
|
| |
AnaroseCullen Midnight Sun Vampire
Τόπος : Forks(lol)-Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 1802 Registration date : 27/02/2010
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Δευ 5 Ιουλ 2010 - 20:08 | |
| Παιδια, αφου ειδα καμποσες φορες την ταινιαρα μας (σινεμα, pc κ.τ.λ) εχω και καποια αρνητικα σχολια...2 μονο αλλα για εμενα ηταν βασικα ''λαθη'' Ζητω συγγνωμη εαν εχουν ξαναναφερθει - Σπόιλερ:
1) Στο βιβλιο, στη σκηνη μαχης η Μπελλα αν και φυσικα το σκεφτηκε και ηταν ετοιμη να το κανει, δεν προλαβε να κοπει με την πετρα γιατι ο Εντ τους ειχε κανονισει ηδη! Κατι που στην ταινια εγινε αντιθετα και με στενοχωρησε λιγο γιατι δεν φτανει που ανεκαθεν παρουσιαζαν τον Εντ/Ρομπ σαν τον πιο ''καλουλη'' τωρα με αυτη την κινηση του σκηνοθετη, τον υποβιβασαν περισσοτερο στα ματια των μη-φαν... Γιατι δεν αφηνετε επιτελους τον Εντ μας να δειξει την εκδικητικη/badass/προστατευτικη πλευρα του????
Αυτο το λαθακι -κατα την αποψη μου παντα- το συγχωρω, ενταξει! Ταινια ειναι, ας εχει και λιγο δραση! Ας κανει και η ηρωιδα κατι παραπανω...Που και παλι... - Σπόιλερ:
2) Η τελευταια σκηνη στο λιβαδι με απογοητευσε... α) περιμενα να εχει την χαρακτηρηστικη ''Σε θελω.Τωρα'' αττακα ενος πεινασμενου για Σουλα Ελα Ξανα Εντ και β) αφου τον βαζεις βρε φιλε (Ντ.Σλειντ) τον μονολογο της Μπελλα και μας ξενερωνεις, τουλαχιστον ας εκπεμπει τα σωστα πραγματα! Λιγο ακομα και θα μας εδινε το μυνημα οτι ο Εντ δεν σημαινει τιποτα στην Μπελλα και πως απλα επειδη ανεκαθεν δεν ενιωθε νορμαλ, ειπε να γινει βρυκολακας! Μα να τη ρωταει ο Εντ ''ωστε δεν ειναι μονο για μενα, ε?'' (ή κατι τετοιο) και να του απανταει ''οχι. λυπαμαι'' ενω στο βιβλιο απο την αρχη ελεγε οτι λιωνει για τον τυπο! Και πως ολα τα κανει ΚΑΙ για να ειναι μαζι του!
Αυτην ομως τη λαθαρα -κατα την αποψη μου παντα- αυτη τη ΧΑΛΑΣΤΡΑ δεν τη συγχωρω! | |
|
| |
izzy cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : φορκς Αριθμός μηνυμάτων : 1089 Registration date : 23/05/2010
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Δευ 5 Ιουλ 2010 - 20:35 | |
| για την τελευταια σληνη συμφωνω και εγω αλλα για τη μαχη νομιζω πως απλα ηθελαν να δειξουν οτι και η μπελλα ηθελε και ειναι διατεθειμενη να κανει πραγματα για τον εντ εμενα με ενοχλησε η ελλειψη διαλογου μετα το φιλι με τον σκυλο και κατι μοθ λεει πως ειναι κομμεννη σκηνη......... | |
|
| |
mpellanti21 Eclipse Bitten
Ηλικία : 31 Τόπος : forks Αριθμός μηνυμάτων : 471 Registration date : 26/06/2010
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Τρι 6 Ιουλ 2010 - 1:00 | |
| +φωνω με ανναροοθζκαλεν.....απολυτα...ειχε πολλα λαθη....η μπελα πιο πολυ για ερωτευμενη με τν τεικ παρ με τν εντι | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Τρι 6 Ιουλ 2010 - 1:37 | |
| Δεν θα το ελεγα αυτο....Φαινεται πως προτειμαει τον Εντ....απλα λογω ελειψης σκηνων και διαλογων δεν δινεται η απαραιτητη εμφαση στα συναισθηματα της.....Ο Εντουαρντ δεν ειναι μονο η αγαπη της ζωης της....αλλα ο λογος της υπαρξης της......Κατι που στην ταινια δεν ειναι τοσο εμφανες οσο η φιλια της και το ενδιαφερον της για τον τζεικομπ...... | |
|
| |
niki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Κορινθος Αριθμός μηνυμάτων : 2465 Registration date : 07/08/2009
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Τετ 7 Ιουλ 2010 - 0:42 | |
| πο πο η ταινια ηταν απλα τελεια!!!! τοσο τελεια που την ειδα 2 φορες στο σινεμα πραγμα που δεν εχω ξανακανει στην ζωη μου!!!! ηταν ολο το βιβλιο σε μια ταινια και οι αλλαγες ηταν κατι λιγοτερο απο ελαχιστες!!!! ολοι οι ηθοποιοι στο απογιο της ομορφιας τους και ειδικοτερα ο ρομπερτ... ηταν απι τις λιγες ταινιες που με καλλυψαν τοσο πολυ και ισως μμε το παραπανω!!!! αν ειναι ετσι και η χαραυγη κανεις και τιποτα δεν μας γλιτωνει απο το εμφραγμα!!!! | |
|
| |
Morena Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 45 Τόπος : Κορυδαλλός Αριθμός μηνυμάτων : 1227 Registration date : 10/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Τετ 7 Ιουλ 2010 - 15:51 | |
| - evi έγραψε:
- Δεν θα το ελεγα αυτο....Φαινεται πως προτειμαει τον Εντ....απλα λογω ελειψης σκηνων και διαλογων δεν δινεται η απαραιτητη εμφαση στα συναισθηματα της.....Ο Εντουαρντ δεν ειναι μονο η αγαπη της ζωης της....αλλα ο λογος της υπαρξης της......Κατι που στην ταινια δεν ειναι τοσο εμφανες οσο η φιλια της και το ενδιαφερον της για τον τζεικομπ......
Θα συμφωνήσω με την παρατήρηση αυτή όπως και της anarose.. θα το ήθελα πιο προσεγμένο αυτό το σημείο.. - Σπόιλερ:
Καταρχίν στην σκηνή που έχει ακούσει ο σκύλος για την πρόταση γάμου και φεύγει η Μπέλα να τον κυνηγίσει για να του εξηγήσει, την πιάνει ο Εντ και του λέει ένα "don't" με πολύ μένος!! Και όταν γύρισε δεν ήταν ούτε μετανιωμένη, ούτε απογοητευμένη με τον εαυτό της (όπως στο βιβλίο). Του είπε εκεί ένα "εσένα πιο πολύ" και καθάρισε. Οπότε συμφωνώ και με την evi ότι στην ταινία έδωσαν βάση στο ενδιαφέρον της Μπέλα για την φιλία του τζεικ και όχι στα αισθήματα της για τον Εντ. Εξάλλου δεν έχουν διαβάσει όλοι τα βιβλία για να το θεωρούν δεδομένο αυτό.
Πάντως το βλέπω και το ξαναβλέπω για ν' απολαμβάνω τα σημεία που μου άρεσαν πάρα πολύ | |
|
| |
lena Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 4103 Registration date : 09/09/2009
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Τετ 7 Ιουλ 2010 - 16:24 | |
| τελικα πιστευω οτι ο σκηνοθετης ηθελε να ικανοποιησει και τα δυο team......ηταν Ελβετια χαχαχχαχα για το χρημα φυσικα γινονται ολα!!!!! | |
|
| |
Ηλικία : 29 Τόπος : Κορινθος Αριθμός μηνυμάτων : 2465 Registration date : 07/08/2009
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Τετ 7 Ιουλ 2010 - 21:18 | |
| - Morena έγραψε:
- evi έγραψε:
- Δεν θα το ελεγα αυτο....Φαινεται πως προτειμαει τον Εντ....απλα λογω ελειψης σκηνων και διαλογων δεν δινεται η απαραιτητη εμφαση στα συναισθηματα της.....Ο Εντουαρντ δεν ειναι μονο η αγαπη της ζωης της....αλλα ο λογος της υπαρξης της......Κατι που στην ταινια δεν ειναι τοσο εμφανες οσο η φιλια της και το ενδιαφερον της για τον τζεικομπ......
Θα συμφωνήσω με την παρατήρηση αυτή όπως και της anarose.. θα το ήθελα πιο προσεγμένο αυτό το σημείο..
- Σπόιλερ:
Καταρχίν στην σκηνή που έχει ακούσει ο σκύλος για την πρόταση γάμου και φεύγει η Μπέλα να τον κυνηγίσει για να του εξηγήσει, την πιάνει ο Εντ και του λέει ένα "don't" με πολύ μένος!! Και όταν γύρισε δεν ήταν ούτε μετανιωμένη, ούτε απογοητευμένη με τον εαυτό της (όπως στο βιβλίο). Του είπε εκεί ένα "εσένα πιο πολύ" και καθάρισε. Οπότε συμφωνώ και με την evi ότι στην ταινία έδωσαν βάση στο ενδιαφέρον της Μπέλα για την φιλία του τζεικ και όχι στα αισθήματα της για τον Εντ. Εξάλλου δεν έχουν διαβάσει όλοι τα βιβλία για να το θεωρούν δεδομένο αυτό.
Πάντως το βλέπω και το ξαναβλέπω για ν' απολαμβάνω τα σημεία που μου άρεσαν πάρα πολύ συμφωνω απολυτα μα το ολο θεματακι... την ηθελα πιο μετανιωμμενη... αυτη ουτε ενα δακρυ δεν εχχυσε ουτε ενα συγνωμηη δεν ζυτησε και ολα μια χαρα... δεν μας τα ειπε και πολυ καλα ο σεναριογραφος σε αυτο το θεμα... ο σκηνοθετης απο την αλλη ολα τα λευτα!!! ειχε τοσα φιλια Μπελλα και Εντ -τα μοναδικα που με αντεξω οτι ακολουθησε- να ειναι καλα ο ανθρωπος! | |
|
| |
elena29 Twilight Human
Αριθμός μηνυμάτων : 13 Registration date : 20/03/2010
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Τετ 7 Ιουλ 2010 - 23:10 | |
| καλησπερα σε ολους...εγω νομιζω οτι ο διχασμος της μπελλα δεν ειναι αναμεσα στον εντ και τον τζεικ αλλα αναμεσα στην αθανατη ζωη και την θνητη...αναμεσα στα αντιο και την συνεχεια της νορμαλ ζωης.ο τζεικ ειναι καποιος που την αγαπαει και μπορει να της προσφερει ασφαλεια συν οτι εχει δεθει μαζι του γιατι την φροντιζε οταν ο "θεος"δεν ηταν εκει(ηταν σπιτι μου )αρα εχει καποια αισθηματα για αυτον.αν μεινει με τον σκυλο δεν θα χρειαστει να πει αντιο στους ανθρωπους που αγαπαει και ειναι θνητο να διχαζεται...φυσικα ομως η απολυτη αγαπη παντα κερδιζει... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Τετ 7 Ιουλ 2010 - 23:25 | |
| μα δεν αμφισβητουμε τα αισθηματα της Μπελλα προς τον Εντ... ενταξει... δεν τα αμφισβητουμε πολυ... αλλα αυτος ο σεναριογραφος δεν φροντισε να τα αναδειξει και πολυ στην ταινια... με ιικανοποιεισαι σχετικα... αρκετα... αλλα οχι τοσο οσο θα ηθελα...ή οσο τα αινστανθηκα στο βιβλιο.... βεβαια αποψη μου!!!! | |
|
| |
| Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* | |
|