| Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* | |
|
+117Emy+Robert sisaki Afelop breathless AnnaTrueBlood pretty witch kate_a17 demi cullen dmant89 phantom Rosemarie Cullen lia ~twilight_mania~ lydiacallen fafoula1234 SpunK RansoM vampiroula John Cullen Renesmee Charlie Swan Ms Cullen SilverMusk elena29 niki Zafrina twi-Lydia Evans BELLA MARIE $ofi@ + Edward Rosalie Hale Cullen Morena di1996 robert\'s girl evi twilightFOREVER ~Ε.Β~ annaval mpellanti21 Bella07 EdRob alour Ashley Greene Jane Volturi pipitsa25 pink MIKAELLA Deppy kristeng7 volturi girl Fallen Angel ed<3 Μαργαριτα stasia Phantom of the Vampires marina Stella Sunlight Ms Kathrin Cullen Emmi anastacia9280 Stellouko SULPICIA-phoive margaret dani nantiaki_twilight 4 ever robertkristen4ever Mrs.Christina AnaroseCullen robb.elen despina aek Irene Cullen LITSA0089 Kristen Stewart Vera evac Lizzy Cullen Nemesis Of Bellin T-NM-E-BD NICKY I'm_not _dead ntinaki alice cullen! nita MyrtoCullen linaki Fotis333 g-twilightsaga Edward_ Breaking_ Dawn robsessed an8i D.R. edward1 DEMONA CULLEN PATTINSON twilightcrazy scarlet rose ROBELINA errika Isabella_Cullen Rozali87 pegulini ~Rob-Patty~ Rozmari twilightsagaddicted MARIA SWAN CULLEN vikaki21 izzy cullen redbutterfly BiondaSwan mR.Geo angepsi WhiteQueen dolores!! Alexia_4 @Dark_Lord@ ΕΡΗ Kimberly nora lena sunrise emerald eyes 121 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
AnaroseCullen Midnight Sun Vampire
Τόπος : Forks(lol)-Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 1802 Registration date : 27/02/2010
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Πεμ 1 Ιουλ 2010 - 14:54 | |
| - Σπόιλερ:
- Παράθεση :
- robertkristen4ever έγραψε:
- Καλά ρε παιδιά... δεν υπάρχει μια αντικειμενική κριτική εδω μεσα; Μου φαινεται δεν ξερετε τι βλέπετε, η μαλλον δεν εχετε δει πολλες ταινιες στην ζωη σας. Ειμαι απο τους πιο φανατικους της Twilight Saga κι πηγα κι εγω με την σειρα μου να δω την ταινία κι νομιζω πως εχασα 2 ωρες απο την ζωη μου εντελως αδικα. Η ταινια δεν βλεπετε. Το 1 μερος της Saga ηταν πραγματικα απιστευτο, το δευτερο λιγο χειροτερο κι τωρα το τριτο παρα πολυ κακο. Ο Θοδωρή ο Κουτσογιανόπουλος στην Μενεγακη ειπε οτι η ταινια δεν ειναι καθολου καλη, μιλανε συνεχως για ασχετα πραγματα κι για ασυναρτησίες κι χάνεται συνεχώς η ροή της ταινίας... κι λεω μπα δεν νομιζω να ειναι τοσο κακη, κι τελικα ειχε δικιο ο ανθρωπος, η ταινια ειναι σχετη απογοητευση. Στο μεγαλυτερο site ταινιών παγκοσμίως η κριτικη της ταινιας ειναι 3/10 (3 στα 10) κι ειναι λιγο πριν μπει στις 100 χειροτερες ταινιες του παγκοσμιου κινηματογραφου. Στο cine.gr δυο απο τους μεγαλυτερους κριτικους κινιματογραφου στην Ελλαδα δίνουν 2/10 (2 στα 10) ο ενας κι 1/5 (1 στα 5) ο αλλος. Τι στο καλο; Μπαινω κι διαβαζω αυτες τις υπεροχες κριτικες που λετε εδω μεσα κι απορω... τι στο καλο, αλλη ταινια ειδατε εσεις κι αλλη εγω;;;; Μηπως η κριτικες πανε στα ωραια ματια του edward κι στο γραμμωμενο σωμα του Jacob κι οχι στην ταινια;; Πραγματικα θα ηθελα μια απαντηση απο καποιον/καποια εδω μεσα...
Φιλικα παντα, Db!
Σας δινω κι τα ακολουθα site με τις κριτικες μην νομιζετε οτι τα βγαζω απο το κεφαλι μου..
1)http://cine.gr/film.asp?id=712992&page=4&session-id=0cb84a16929b861b77ec1a9da0dd34af 2)http://www.imdb.com/title/tt1325004/
Λοιποοον....Καταρχας να πω οτι καθε γνωμη ειναι δεκτη και για αυτο ουτε που θα μπω στον κοπο να τσακωθω μαζι σου για τα ΟΝΤΩΣ προσβλητικα σου σχολια.... Ολοι εδω μεσα και εσυ επισης απο ο,τι καταλαβα εχουμε ενα κοινο: την αγαπη μας για το Σαγκα. Δεν ειναι δουλεια μας των φανσ να σκεφτομαστε αντικειμενικα! Αυτη ειναι η δουλεια των κριτικων ταινιων, εξου και τα links που μας παρεθεσες! Ο καθε φαν εκλαμβανει την καθε ταινια και το καθε βιβλιο του Σαγκα ετσι οπως εκεινου το μυαλο και η καρδια θελησει! Ποτε δεν ειπε κανενα απο τα παιδια μας εδω, οτι ΔΕΝ ειναι υποκειμενικα αυτα που γραφει! Μπορουμε να εχουμε φυσικα παντα τα δικα μας κρητιρια αλλα φυσικα και μπορει να μην ειναι σωστα ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΩΣ! Θα σε παρακαλουσε οπως εμεις σεβομαστε τη δικη σου γνωμη να σεβεσαι κι εσυ τη δικη σου! Το φορουμ το ιδιο δεν ειναι καν official! Ηρεμησε λιγο...ο καθενας εκφραζει την αποψη του ΜΕ ΚΟΣΜΙΟ ΤΡΟΠΟ απλως για να εκτονωθει λιγο...Κουλαρε λιγο! Να σου θυμησω ακομα ενα πραγμα ομως: Το γεγονος και μονο οτι η ταινια αυτη η χαλια που λες εφτασε απο την πρωτη προβολη της τα 30.000.000.000 κατι που σημαινει οτι ΑΡΕΣΕΙ στον κοσμο οσο και αν δεν αρεσει στους κριτικους... Και ''για να μην λες οτι τα βγαζω απο το κεφαλι μου'' http://www.eclipsemovie.org/eclipse-sets-record-earning-30-million-first-night/?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+EclipseMovie+%28Eclipse+Movie%29&utm_content=Google+InternationalΕυχαριστω. edit post: Ο τονος μου δεν ειναι ειρωνικος. Αληθεια δεν εχω προβλημα με την αποψη σου ή των κριτικων...απλως ΟΝΤΩΣ δεν εχω δει πολλες ταινιες και τι να κανουμε? Ειμαι μια απελπισμενη φαν!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την AnaroseCullen στις Πεμ 1 Ιουλ 2010 - 14:58, 1 φορά | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Πεμ 1 Ιουλ 2010 - 14:56 | |
| Σταματαει εδω αυτη η συζητηση!!! Οι τονοι ας πεσουν και ας ηρεμησουμε!!Επομενο ποστ να με συνχωρειται αλλα θα διαγραφει!! | |
|
| |
ntinaki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 26 Τόπος : οπου ειναι και ο ΕDWARD!!!!!<3 <3 <3 Αριθμός μηνυμάτων : 1650 Registration date : 07/12/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Πεμ 1 Ιουλ 2010 - 14:59 | |
| εμενα οι μονες σκηνες που μου αρεσαν και ηταν μεσα ο τζεικομπ ηταν οταν πονουσε και σωματικα και πνευματικα!!!εννοω τις σκηνες: - Σπόιλερ:
1)τοτε που του σπασαν τα κοκκαλα 2)εκει που του ξανασπασαν τα κοκκαλα 3)εκει που εμαθε πως παντρευεται η μπελλα(τη μουρη του να βλεπατε!!!) 4)την ωρα που εμαθε ποτε θα γινει βρικολακας η μπελλα(κι εκει πως το χαρηκα που τον ετσουξε τρελα!!!) 5) οποτε φιλιοντουσαν μπροστα του η μπελλα και ο ΕΝΤΟΥΑΡΝΤ (αχ, πως χαιρομουν που τον εβλεπα να βασανιζεται!!!) 6)ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΥΛΙΓΜΕΝΟΣ ΜΕ ΓΑΖΕΣ!!!!
αυτα!!!
τωρα οι αγαπημενες μου σκηνες σε ολο το εργο ηταν οταν εδειχνε τον EDWARD!!!!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
lena Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 4103 Registration date : 09/09/2009
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Πεμ 1 Ιουλ 2010 - 15:00 | |
| | |
|
| |
izzy cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : φορκς Αριθμός μηνυμάτων : 1089 Registration date : 23/05/2010
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Πεμ 1 Ιουλ 2010 - 15:00 | |
| μολις διαβασα μερικες κριτικες απο τους τηλεκριτικους μας ξερετε αυτοθς που τα απαξιωνουν ολα................τελος παντων χαρακτηρισαν την ταινια νεροβραστη και ειπαν πως οι προσδοκιες τους για μαχη δεν εκπληρωθηκα ενταξει τοτε πρεπει ομως να καταλαβουν οτι η ταινια δεν προοριζεται για ενηλικες αλλα για εφηβους και ενω συνηθιζουν να λενε πως οι νεοι προτιμουν να βλεπουν σεξ και βια οταν αποδεικνυεται το αντιθετο αρχιζουν και μας κατηγορουν λεγοντας το αντιθετο αν ειναι δυνατον! εξαλλου ετσι δεν εκριναν και τις αλλες ταινιες της σαγκα? τελος παντω μηπως να τους καλεσουν του χρονου στα mtv movie awards? | |
|
| |
nantiaki_twilight 4 ever Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Verona, Italy Αριθμός μηνυμάτων : 809 Registration date : 28/05/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Πεμ 1 Ιουλ 2010 - 15:01 | |
| Εγώ πάντως ερωτεύτηκα την σκηνη στο δωματιο τ Edward με το καινουργιο κρεβατι και τσ αποπειρες της Bella να τον γδυσει και οχι μονο!!! | |
|
| |
DEMONA CULLEN PATTINSON Eclipse Bitten
Ηλικία : 38 Τόπος : συρος,ερμουπολη Αριθμός μηνυμάτων : 458 Registration date : 25/12/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Πεμ 1 Ιουλ 2010 - 15:02 | |
| | |
|
| |
robertkristen4ever Twilight Human
Αριθμός μηνυμάτων : 6 Registration date : 20/01/2010
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Πεμ 1 Ιουλ 2010 - 15:06 | |
| Τωρα αυτο ειναι δικαιο; Να διαγραφει οποιο ποστ δεν συμφωνει με εσας; Γιατι να μην εχω κι εγω το δικαιωμα να απαντησω; Μια απάντηση κι τελος...
Προς AnaroseCullen: Το οτι τα μισα εισητηρια απο αυτα που κοβονται ειναι απο αγορια που τα τραβολογανε τα κοριτσια τους, δεν σου λεει κατι ετσι; Το οτι οι περισσοτεροι πανε να το δουνε απο περιεργεια με την τρελα που δημιουργειται... ουτε αυτο σου λεει κατι ετσι; Νομιζεις ολοι οσοι πανε τους αρεσει κι ολας;
Το IMDB που εδωσα ειναι το μεγαλυτερο site ταινιων κι ψηφιζει ο κοσμος οχι οι κριτικοι, αυτος εχει φτασει την κριτικη στο site στο 3/10.. (κι κοιτα ποσο θα παει σε λιγο καιρο που θα το δουνε κι αλλοι..)
Ευχαριστω! | |
|
| |
Ηλικία : 30 Τόπος : Verona, Italy Αριθμός μηνυμάτων : 809 Registration date : 28/05/2009
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Πεμ 1 Ιουλ 2010 - 15:08 | |
| Nαι αλλα το πρωτο δεν το η8ελε και το δευτερο ηταν ψυχολογικος εκβιασμος!!Εξαλλου οι σκηνες με τν Edward ειναι πιο πολλες και καλυτερες!!! | |
|
| |
ntinaki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 26 Τόπος : οπου ειναι και ο ΕDWARD!!!!!<3 <3 <3 Αριθμός μηνυμάτων : 1650 Registration date : 07/12/2009
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Πεμ 1 Ιουλ 2010 - 15:09 | |
| θα σε παρακαλουσε να μιλουσες πιο κοσμια και οχι με υπονοουμενα και αλλα....
δεν αδικησε κανενας την αποψη σου αν δεν σου αρεσε!!!
| |
|
| |
alice cullen! Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Αthens Αριθμός μηνυμάτων : 875 Registration date : 04/06/2009
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Πεμ 1 Ιουλ 2010 - 15:13 | |
| Για να ''κριτικαρω'' και εγω την Εκλειψη,να πω την αληθεια,ηθελα να υπαρχουν μερικες ακομα,σημντικες,σκηνες. Kατα τα αλλα,ο Ρομπ ηταν καλυτερος απο ποτε.Τα βλεματα του,που λεει και η Στεισυ,ηταν ολα τα λεφτα... Η Κριστεν να πω την αληθεια ηταν πολυ καλη...Δεν ξερω,αλλα εμενα μου αρεσε.Βεβαια δεν ειχε τις σκηνες που και καλα εκλαιγε,αλλα ειναι δυσκολο να ''βγει'' ευκολα το κλαψιμο ειδικα απο εναν νεαρο ηθοποιο. Ο Τευλορ επαιζε καλα,αλλα καμια σχεση με τον Ρομπ μας... - Σπόιλερ:
Μου αρεσαν παρα πολυ τα 2 φιλια Αλις-Τζασπερ!!!!!!
Ο Κελλαν,η Νικι,ο Πητερ και η Ελιζαμπεθ ηταν παρα πολυ καλοι... Η Ασλευ και ο Τζακσον καταπληκτικοι!!!! Ο Xavier ηταν πολυ καλος,αλλα δεν μου αρεσε η Bryce....Δεν ξερω...Προτιμω την Rachelle... O David εκανε ΤΡΟΜΕΡΗ δουλεια,και σιγουρα θα ξαναδω την ταινια... | |
|
| |
Ηλικία : 38 Τόπος : συρος,ερμουπολη Αριθμός μηνυμάτων : 458 Registration date : 25/12/2009
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Πεμ 1 Ιουλ 2010 - 15:17 | |
| η ατμοσφαιρα μου μυριζει μπαρουτι βρε κοριτσακια μου ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΒΡΕΕΕΕ εμενα δεν με νοιαζει τι λενε για την ταινια για τον ρομπ μην πει κανεις τιποτα | |
|
| |
edward1 Twilight Human
Ηλικία : 32 Τόπος : δραμα Αριθμός μηνυμάτων : 9 Registration date : 10/06/2010
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Πεμ 1 Ιουλ 2010 - 15:17 | |
| Τι να πω κι εγω..Οταν φιλησε ο τζεικομπ την μπελα κατι χαζα πισω μου χειροκροτουσαν κι εγω αρχισα το γιουχαρισμα..Πως δεν γυρισα να τους πεταξω τα ποπ κορν στο κεφαλι ειλικρινα δεν ξερω!!Οι φιλες μου με συγκρατουσαν.. | |
|
| |
nora Eclipse Bitten
Ηλικία : 41 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 325 Registration date : 08/03/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: See Through Lies
| |
| |
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Πεμ 1 Ιουλ 2010 - 15:24 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Πεμ 1 Ιουλ 2010 - 15:27 | |
| Eγω εβριζα οταν φιλιοντουσαν και η team jake ειχε ξετρελα8ει!!!Μονο μαχη δεν καναμε!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Πεμ 1 Ιουλ 2010 - 15:33 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Πεμ 1 Ιουλ 2010 - 15:36 | |
| Ηταν τεραστια η αι8ουσα και 8α επρεπε να τσιριξω!!Ασε που εχει και κατι σαν φυλακες και φοβομουν μην με πεταξουν εξω!!Αλλιως 8α τς τσουρομαδουσα!!Ακου εκει να φιλιεται τ σκυλι με την κοπέλα π σημαινει οτι κερατωσε τ μωρο και να χαιρονται!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Πεμ 1 Ιουλ 2010 - 15:36 | |
| | |
|
| |
Irene Cullen New Moon Victim
Ηλικία : 29 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 146 Registration date : 25/03/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Πεμ 1 Ιουλ 2010 - 15:38 | |
| | |
|
| |
alice cullen! Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Αthens Αριθμός μηνυμάτων : 875 Registration date : 04/06/2009
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Πεμ 1 Ιουλ 2010 - 15:38 | |
| Ναντια,και στην δικια μας την προβολη ετσι εκαναν...Και καθε φορα που εμφανιζοταν ο Τευλορ...Μου την εσπασαν...Απο λιγο εως παρα πολυ...Για τον Ρομπ δεν εκαναν ετσι...Αρχιζω και ανυσηχω...Μηπως η Ελλαδα κυριρχειται απο Τeam Jacob?Ανυσηχω πολυ!!!!! | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
| |
| |
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Πεμ 1 Ιουλ 2010 - 15:40 | |
| !8α παω αυριο να την ξαναδω,δεν μου ηταν αρκετη η μια!!Ειναι τοοοσο τελεια ταινια!!!!! | |
|
| |
edward1 Twilight Human
Ηλικία : 32 Τόπος : δραμα Αριθμός μηνυμάτων : 9 Registration date : 10/06/2010
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Πεμ 1 Ιουλ 2010 - 15:42 | |
| Παντως το φιλι μου φανηκε πολυ πολυ πολυ ξενερωτο!!!Καθολου συναισθημα..Ενω ο εντ ο γλυκος μου...φιλαει με τοσο ωραια!Ο τζεικ ειναι τοσο χαζος που ηθελε να συγκριθει με τον θεο τον εντ..Οπως ηταν φυσικο εχασε!! | |
|
| |
SULPICIA-phoive Eclipse Bitten
Ηλικία : 30 Τόπος : HOGWARTS τον χειμωνα,VOLTERA το καλοκαιρι(ΑΘΗΝΑ) Αριθμός μηνυμάτων : 352 Registration date : 28/03/2010
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Controling the Elements
| |
| |
| Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* | |
|