| Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* | |
|
+117Emy+Robert sisaki Afelop breathless AnnaTrueBlood pretty witch kate_a17 demi cullen dmant89 phantom Rosemarie Cullen lia ~twilight_mania~ lydiacallen fafoula1234 SpunK RansoM vampiroula John Cullen Renesmee Charlie Swan Ms Cullen SilverMusk elena29 niki Zafrina twi-Lydia Evans BELLA MARIE $ofi@ + Edward Rosalie Hale Cullen Morena di1996 robert\'s girl evi twilightFOREVER ~Ε.Β~ annaval mpellanti21 Bella07 EdRob alour Ashley Greene Jane Volturi pipitsa25 pink MIKAELLA Deppy kristeng7 volturi girl Fallen Angel ed<3 Μαργαριτα stasia Phantom of the Vampires marina Stella Sunlight Ms Kathrin Cullen Emmi anastacia9280 Stellouko SULPICIA-phoive margaret dani nantiaki_twilight 4 ever robertkristen4ever Mrs.Christina AnaroseCullen robb.elen despina aek Irene Cullen LITSA0089 Kristen Stewart Vera evac Lizzy Cullen Nemesis Of Bellin T-NM-E-BD NICKY I'm_not _dead ntinaki alice cullen! nita MyrtoCullen linaki Fotis333 g-twilightsaga Edward_ Breaking_ Dawn robsessed an8i D.R. edward1 DEMONA CULLEN PATTINSON twilightcrazy scarlet rose ROBELINA errika Isabella_Cullen Rozali87 pegulini ~Rob-Patty~ Rozmari twilightsagaddicted MARIA SWAN CULLEN vikaki21 izzy cullen redbutterfly BiondaSwan mR.Geo angepsi WhiteQueen dolores!! Alexia_4 @Dark_Lord@ ΕΡΗ Kimberly nora lena sunrise emerald eyes 121 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
NICKY Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 35 Αριθμός μηνυμάτων : 702 Registration date : 24/09/2009
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Πεμ 1 Ιουλ 2010 - 1:29 | |
| καλα γελιο!!!!!!!οταν φιληθηκαν τζεικομπ και μπελα ολες μα ολες ομως λεγαμε απο κατω κοιτα το π******κι! | |
|
| |
linaki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : athenes Αριθμός μηνυμάτων : 938 Registration date : 28/07/2009
Forks Student Profile Team: Switzerland Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Πεμ 1 Ιουλ 2010 - 1:31 | |
| - NICKY έγραψε:
- καλα γελιο!!!!!!!οταν φιληθηκαν τζεικομπ και μπελα ολες μα ολες ομως λεγαμε απο κατω κοιτα το π******κι!
ooo ναι(κλ εμεισ τ λεγαμε σ ολη τη ταινια ) οντως ελειπαν πραγματα απο το σεναριο... αλλαπαλι καλα που εχουμε διαβασει το βιβλιο και βγαζουμε νοημα!! | |
|
| |
T-NM-E-BD Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 36 Τόπος : Αθανιστάν!!!!! Αριθμός μηνυμάτων : 2274 Registration date : 03/09/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Πεμ 1 Ιουλ 2010 - 1:33 | |
| - izzy cullen έγραψε:
- εχουν κοψει αρκετες σκηνες ομως απο το σεναριο.........
Αν λες για το σεναριο που ειχε διαρρευσει ίσως να μην ήταν στη τελική τιυ μορφή αλλα η αρχική..........κανουν αλλαγες παντα!!!!!!!!!!! Παντως γενικά ήταν απιστευτη ταινία...και ναι όντως το πο.....κι το φωνάζαν πολλοι παρα πολλοι.... | |
|
| |
vikaki21 Midnight Sun Vampire
Τόπος : Όπου φύσaει ο άνεμος Αριθμός μηνυμάτων : 2263 Registration date : 09/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Πεμ 1 Ιουλ 2010 - 1:39 | |
| Μόλις γύρισα από την ταινία και … - Σπόιλερ:
η ταινία ήταν καταπληκτική,η συζήτηση Τσαρλι – Μπελλά όλα τα λεφτά πολύ γέλιο και η μπελλα μια χαρά ήταν με τον Εντουαρντ δεν είδα επιθετικότητα απλά μπερδεμένη όπως έπρεπε να είναι η μάχη τελεία, το μονό κακό είναι πως δεν την χορταίνει αν δεν την δεις πολλές φόρες | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Πεμ 1 Ιουλ 2010 - 1:44 | |
| ναι και εγω αυτο πιστευω...εχουν αρχισει τα συμπτωματα στερησης!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
Nemesis Of Bellin Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Night Castle Αριθμός μηνυμάτων : 3549 Registration date : 09/08/2009
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Πεμ 1 Ιουλ 2010 - 1:51 | |
| την ειδα σημερα και ηταν τελεια!!! θα παω να την ξαναδω | |
|
| |
Lizzy Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Camp Half Blood Αριθμός μηνυμάτων : 5908 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Πεμ 1 Ιουλ 2010 - 1:59 | |
| Μολις ηρθα απο το σινεμα. Τις τσιριδες και τα χειροκροτηματα δεν τα απεφυγα αλλά τουλαχιστον ο ντειβιντ μας αποζημιωσε
Θα πω γενικοτητες για οσους δεν εχουν δει την ταινια ακομα. Θεωρησα τις ιστοριες Κουιλαγιουτ, Τζασπερ, Ροζαλι ελειπεις οι σκηνες μαχης ηταν πολύ ωραιες!!! οι διαλογοι ηταν πολύ ενταξει. Δεν μου φανηκε καθολου μπλα μπλα. Ισα ισα ηθελα παραπανω
Τα υπολοιπα αυριο | |
|
| |
evac Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 704 Registration date : 20/02/2010
| |
| |
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Πεμ 1 Ιουλ 2010 - 2:26 | |
| | |
|
| |
Vera New Moon Victim
Ηλικία : 32 Τόπος : Πειραιάς Αριθμός μηνυμάτων : 114 Registration date : 10/12/2009
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Πεμ 1 Ιουλ 2010 - 2:35 | |
| Πραγματικα ηταν τελεια!!!!!!!!!!!!!μου αρεσε οσο και το 1ο!!!! | |
|
| |
Vera New Moon Victim
Ηλικία : 32 Τόπος : Πειραιάς Αριθμός μηνυμάτων : 114 Registration date : 10/12/2009
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Πεμ 1 Ιουλ 2010 - 2:37 | |
| - Σπόιλερ:
το μονο που δεν μου αρεσε ειναι πως δεν ειπαν ποσο πολυ ηθελε η ροουζ παιδι!
| |
|
| |
vikaki21 Midnight Sun Vampire
Τόπος : Όπου φύσaει ο άνεμος Αριθμός μηνυμάτων : 2263 Registration date : 09/01/2010
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Πεμ 1 Ιουλ 2010 - 2:47 | |
| Καλά μέσα στην σκηνή ο Εντουαρντ ήταν πολύ όμορφος δεν ξέρω γιατί αλλά μου άρεσε τρελά για πρώτη φορά | |
|
| |
Ηλικία : 36 Τόπος : Αθανιστάν!!!!! Αριθμός μηνυμάτων : 2274 Registration date : 03/09/2009
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Πεμ 1 Ιουλ 2010 - 2:55 | |
| Ήταν ο ατιμος και στη σκηνη, και στο αμαξι και παντου!!!!!!!!!1 αλλα ξερεις τι μου αρεσε πιο πολυ απ ολα???????????? το ποσο σωστα εκπληρωσε τις απαιτησεις του ρόλου του... ο πονος που απεδιδε με τις εκφρασεις τουκτλ.ηταν απιστευτος...παντως ειναι ζηλιαρης εκτος οτι φοβαται για την ασφαλεια της...ο διαλογος του μεσα στη σκηνη με το Τζεικομπ δεν υπηρχε!!!!!!!! | |
|
| |
D.R. Twilight Human
Ηλικία : 33 Τόπος : ΚΡΗΤΗ Αριθμός μηνυμάτων : 47 Registration date : 07/05/2010
Forks Student Profile Team: Special ability:
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Πεμ 1 Ιουλ 2010 - 3:20 | |
| εχω να παρατηρησω επισης οτι καποιες σκηνες απο τα τραιλερ δεν επαιξαν οπως τοτε που χτυπαει ο jacob στην μηχανη απανω το χερι του οταν του λεει η bella οτι θα γινει βρικολακας μετα την αποφοιτηση..κ τελος στις επομενες ταινιες θα προσπαθησω να μην δω σποτακια γιατι στην αρχη τα ηξερα ολα κ ειχα νευριασει παρα πολυ με τον εαυτο μου,μου χαλασαν την ταινια!!!!!!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Πεμ 1 Ιουλ 2010 - 3:34 | |
| Βασικά αυτό το ειχα παρατηρηση και στην νεα σεληνη λογικα θα ηταν κομμενες ή παρατεταμένες σκηνες!!!!!!!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Πεμ 1 Ιουλ 2010 - 7:43 | |
| | |
|
| |
Kristen Stewart Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : London Αριθμός μηνυμάτων : 894 Registration date : 04/08/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Πεμ 1 Ιουλ 2010 - 7:56 | |
| γεια σας εγω δεν εχω δει ακομα την ταινια!πρεπει να περιμενω καμια βδομαδα ακομα πφφφ απο οτι λετε θα ειναι παρα-παρα-πολυ ωραια...σε συγκριση με τις αλλες 2 ηταν καλυτερη? αα κ κατι αλλο χορταινουμε εντουαρντ??εχει πολλες σκηνες φιλιου??ανυπομονω!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Πεμ 1 Ιουλ 2010 - 8:50 | |
| για μενα καθε μια ειναι ξεχωριστ αλλα αυτη ηταν με ποιο σασπενς...και ναι θα χορτασεις τον απολυτο!!!! | |
|
| |
alice cullen! Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Αthens Αριθμός μηνυμάτων : 875 Registration date : 04/06/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Πεμ 1 Ιουλ 2010 - 9:34 | |
| Και εχει ΠΟΛΛΑ φιλια!!!!!!!!!Μονο να πω την αληθεια,ειχε καποιες σκηνες που ηταν σημαντικες,κατα τη γνωμη μου και καποιες αλλες που ειχαν διαφορες με το βιβλιο...Θα κρινεις μονη σου απο εκει και περα!Καλα να περασεις | |
|
| |
LITSA0089 Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 1402 Registration date : 14/06/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Πεμ 1 Ιουλ 2010 - 9:38 | |
| Καλημέρα.Πραγματικά η ταινία ήταν καλύτερες από τις δύο προηγούμενες. - Σπόιλερ:
Η πρώτη σκηνή Έντουαρτ-Μπέλλα ήταν πάρα μα πάρα πολύ ωραίο.Έλιωσα εκεί που της φιλούσε τα μαλλιά θέλοντας να του δώσει φιλί και να τον παντρευτεί.Γενικά όλες οι σκηνές τους ήταν ωραίες εκτός από το δεύτερο φιλί με τον Τζέικομπ αλλά τεσπά.Το προσπερνώ.Οι ηθοποιοί και η σκηνοθεσία τέλια.Και το τελευταίο:η σκηνή στο σπίτι των Κάλλεν ολομόναχοι.Υπέροχη η μικρή ερωτική σκηνούλα
. Γενικά ήρθα σπίτι μ ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά και μου φαίνεται πως θα πάω να την ξαναδώ | |
|
| |
Irene Cullen New Moon Victim
Ηλικία : 29 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 146 Registration date : 25/03/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Πεμ 1 Ιουλ 2010 - 9:56 | |
| - Σπόιλερ:
Η Έκλειψη ήταν τέλεια!! Ο Rob έδωσε ρέστα ήταν πιο καλός και από τις αλλές δύο ταινίες. Η Bella μου την έσπασε στην ταινία, πλήγωσε τον Edward πολλές φορές. Χειρότερη σκηνή ήταν το φιλί της Μπέλας και του κοπρόσκυλου!! Αγαπημένη η σκηνή που ο Edward έκανε πρόταση γάμου στην Bella! Εκεί έκλαιγα από συγκίνηση!! Αυτός που μου έκανε την μεγαλύτερη εντύπωση ήταν ο Ράιλι.
| |
|
| |
despina aek Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : ρεθυμνο Αριθμός μηνυμάτων : 2200 Registration date : 25/04/2010
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Πεμ 1 Ιουλ 2010 - 11:25 | |
| - Σπόιλερ:
Λοιπον ελεγα να γραψω χθες που γυρισα απο το σινεμα αλλα βρισκομουν σε εκσταση. τι να πω τα λογια ειναι περιττα.ηταν ΥΠΕΡΟΧΗ.Δεν περιμενα να εχει τοσο γελιο.Οι σκηνες του εντ απλα καταπληκτικες.Καλα στη σκηνη του δωματιου εγινε χαμος μεσα στην αιθουσα.Αρχισαν ολοι να σφυριζουν,ο μπροστινος μου ελεγε συνεχεια,χουφτωστη χουφτωστη.Για να ειμαι ειλικρινης δεν νευριασα τοσο πολυ οσο πιστευα.Δε μου φανηκε η μπελλα να ειχε διλημμα για το πιον θα διαλεξει.Οι ατακες ηταν ολες μια και μια.ειδικα αυτη του τσαρλι με τη μπελλα στην κουζινα που της ελεγε για το σεξ,πεθανανε ολοι στο γελιο.
| |
|
| |
DEMONA CULLEN PATTINSON Eclipse Bitten
Ηλικία : 38 Τόπος : συρος,ερμουπολη Αριθμός μηνυμάτων : 458 Registration date : 25/12/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Πεμ 1 Ιουλ 2010 - 11:37 | |
| - sunrise έγραψε:
- ναι εκανε καταπληκτικη δουλεια, ειδικα οι μαχες ηταν φανταστικες
εμενα μου αρεσε πολυ η αλις και ο τζασπερ εμενα μου φανηκε οτι ο τζεικομπ στη νεα σεληνη ηταν πιο φουσκωμενος, στην εκειψη οι κοιλιακοι δεν ηταν τοσο εμφανεις οσο στην νεα σεληνη δεν ξερω μπορει να ειμαι η μονη που το σκεφτηκε αυτο.... αχ ποιος αντεχει τωρα μεχρι το 2011 Eιναι πολυ απλο γλυκεια μου πλακωθηκε στα αναβολικα η ειναι fotoshop ξερεις η τεχνολογια κανει θαυματα | |
|
| |
DEMONA CULLEN PATTINSON Eclipse Bitten
Ηλικία : 38 Τόπος : συρος,ερμουπολη Αριθμός μηνυμάτων : 458 Registration date : 25/12/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Πεμ 1 Ιουλ 2010 - 11:44 | |
| - MyrtoCullen έγραψε:
- πριν λιγο την ειδα!!!!!!!!
- Σπόιλερ:
η μαχη και τα flashback ηταν τελεια!απο τοτε που η Μπελλα κι ο Τζεικομπ φιληθηκαν αρχισα να κλαιω..δεν ηθελα να πεθανει η Βικτωρια!ηθελα να παρει εκδικηση και μαλιστα αυτη η ταινια μου αλλαξε την ομαδα..απο εγινε Team Switzerland..αλλα εχω παραπονο..οταν οι Καλεν πολεμουσαν τους νεογενντηοτυς δεν εδειξε καθολου την Ροζαλι! - Σπόιλερ:
Μισω την εκληψη την μισω δεν εχω παει να την δω ακομα ολοι λενε οτι η μπελα ειναι ποιο ασυμπαθηστη απο ποτε χεστηκα για τις μαχες χεστηκα για το βρωμιαρη τον τζεικοπ χεστηκα για την μπελα και ολο το καστ εμενα με νοιαζει μονο ο εντουαρτ και απ την στιγμη που του φερετε ετσι μην σωσω και την δω ποτε δεν πηραζει θα περιμενω την χαραυγη Edit by Ερη:θα σας παρακαλουσα να προσεχετε τον τροπο που εκφραζεστε!! | |
|
| |
robb.elen New Moon Victim
Ηλικία : 42 Τόπος : θεσσαλονικη Αριθμός μηνυμάτων : 132 Registration date : 29/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability:
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Πεμ 1 Ιουλ 2010 - 11:52 | |
| καλημερα σε ολουσ.βασικα οσοι εχουν δει την ταινια θα εχουν ενα απλανεσ χαμογελο και πολυ καλη μερα.κοριτσια εγω την ειδα εχθεσ την ταινια. ειναι υπεροχη.......αλλα μπορω να πω οτι ητν συντομη.παρεληψαν αρκετεσ σκηνεσ.ο ρομπ αχ αυτοσ ο ρομπ!!!!!! ειναι τελειοσ καταπληκτικοσ τι υφοσ τι χαμογελο καταπληκτικος .απεδωσε οπςσ ακριβως στο βιβλιο.ο τζει οπως παντα ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΙΚΟΣ!!!! ΟΙ ΚΑΛΕΝ ΤΕΛΟΙΟΙ.ΗΘΕΛΑ ΚΙ ΑΛΛΟ | |
|
| |
| Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* | |
|