| Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* | |
|
+117Emy+Robert sisaki Afelop breathless AnnaTrueBlood pretty witch kate_a17 demi cullen dmant89 phantom Rosemarie Cullen lia ~twilight_mania~ lydiacallen fafoula1234 SpunK RansoM vampiroula John Cullen Renesmee Charlie Swan Ms Cullen SilverMusk elena29 niki Zafrina twi-Lydia Evans BELLA MARIE $ofi@ + Edward Rosalie Hale Cullen Morena di1996 robert\'s girl evi twilightFOREVER ~Ε.Β~ annaval mpellanti21 Bella07 EdRob alour Ashley Greene Jane Volturi pipitsa25 pink MIKAELLA Deppy kristeng7 volturi girl Fallen Angel ed<3 Μαργαριτα stasia Phantom of the Vampires marina Stella Sunlight Ms Kathrin Cullen Emmi anastacia9280 Stellouko SULPICIA-phoive margaret dani nantiaki_twilight 4 ever robertkristen4ever Mrs.Christina AnaroseCullen robb.elen despina aek Irene Cullen LITSA0089 Kristen Stewart Vera evac Lizzy Cullen Nemesis Of Bellin T-NM-E-BD NICKY I'm_not _dead ntinaki alice cullen! nita MyrtoCullen linaki Fotis333 g-twilightsaga Edward_ Breaking_ Dawn robsessed an8i D.R. edward1 DEMONA CULLEN PATTINSON twilightcrazy scarlet rose ROBELINA errika Isabella_Cullen Rozali87 pegulini ~Rob-Patty~ Rozmari twilightsagaddicted MARIA SWAN CULLEN vikaki21 izzy cullen redbutterfly BiondaSwan mR.Geo angepsi WhiteQueen dolores!! Alexia_4 @Dark_Lord@ ΕΡΗ Kimberly nora lena sunrise emerald eyes 121 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
AnaroseCullen Midnight Sun Vampire
Τόπος : Forks(lol)-Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 1802 Registration date : 27/02/2010
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Παρ 2 Ιουλ 2010 - 16:52 | |
| - Stellouko έγραψε:
- Ναι, το άκουσα κι εγώ... Και λέω θα παροσέξω να δω αν θα βάλουν και Florence αλλά τελικά με παρέσυρε η ταινία.... Δε νομίζω πάντως να το έβαλαν, δε μπορεί, θα το άκουγα. Τέλος πάντων, σ' ευχαριστώ!!!
Στελλα (υποθετω) πληροφοριακα ειναι ενα απο τα αγαπημενα μου τραγουδια στο soundtrack! Η αληθεια ειναι οτι δεν το ειχε στην ταινια γιατι το ειχε στους τιτλους τελους μετα το all yours (αυτο που κλινει η ταινια) Ναι ημουν τοσο συνεπαρμενη που εκατσα μεχρι να μην δειχνει τιποτα η μεγαλη οθονη! ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΠΟΙΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΜΠΗΚΑΝ ΣΕ ΠΟΙΕΣ ΣΚΗΝΕΣ ΟΡΙΣΤΕ: http://reelsoundtrack.wordpress.com/2010/07/01/twilight-saga-eclipse-soundtrack/ | |
|
| |
Stellouko Eclipse Bitten
Ηλικία : 32 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 351 Registration date : 09/06/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Παρ 2 Ιουλ 2010 - 17:08 | |
| Σωστά υποθέτεις, Στέλλα με λένε, εσένα? Λατεύω κι εγώ αυτό το τραγούδι και όταν συνειδητοποίησα ότι δεν ήταν στην ταινία ήθελα να καθήσω κι εγώ να ακούσω τους τίτλους, γιατί σκέφτηκα ότι εκεί θα το είχαν βάλει. Οπότε σε καταλαβαίνω... Αλλά δυστυχώς στον κινηματοφράφο μας έκοψαν όπως και σχεδόν σε κάθε άλλη ταινία τους τίτλους τέλους... Σ' ευχαριστώ για την απάντηση και για το link, θα το κοιτάξω τώρα!! | |
|
| |
redbutterfly New Moon Victim
Ηλικία : 35 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 290 Registration date : 28/11/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Παρ 2 Ιουλ 2010 - 17:14 | |
| να ρωτησω κατι? εγω θελω το τραγουδι απο την σκηνη που βρυκολακες και λυκοι κυνηγανε την βικτωρια (οταν η μπελλα ειναι στην μαμα της) αλλα δεν το λεει στο παραπανω site..μπορειτε να με βοηθησετε???? | |
|
| |
Lizzy Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Camp Half Blood Αριθμός μηνυμάτων : 5908 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Παρ 2 Ιουλ 2010 - 17:19 | |
| - AnaroseCullen έγραψε:
Ναι ημουν τοσο συνεπαρμενη που εκατσα μεχρι να μην δειχνει τιποτα η μεγαλη οθονη! εγω εκατσα μεχρι που αρχισαν τα πολύ μικρα γραμματο που τρεχουν απο κατω προς τα πανω. Τα αλλα τα ειδα.... Μαρινα!! ευχαριστουμε για το λινκ | |
|
| |
Edward_ Breaking_ Dawn Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : Athens Αριθμός μηνυμάτων : 3745 Registration date : 21/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Παρ 2 Ιουλ 2010 - 17:30 | |
| παιδια γενικα η ταινια τα εσπασε! απο ολες τις πλευρες προσωπικα ειμαι ικανοποιημενη! η καλυτερη μεχρι τωρα!! Απο την μουσικη μεχρι τα ρουχα των ηθοποιων! ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ | |
|
| |
Τόπος : Forks(lol)-Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 1802 Registration date : 27/02/2010
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Παρ 2 Ιουλ 2010 - 17:34 | |
| - Stellouko έγραψε:
- Σωστά υποθέτεις, Στέλλα με λένε, εσένα?
Λατεύω κι εγώ αυτό το τραγούδι και όταν συνειδητοποίησα ότι δεν ήταν στην ταινία ήθελα να καθήσω κι εγώ να ακούσω τους τίτλους, γιατί σκέφτηκα ότι εκεί θα το είχαν βάλει. Οπότε σε καταλαβαίνω... Αλλά δυστυχώς στον κινηματοφράφο μας έκοψαν όπως και σχεδόν σε κάθε άλλη ταινία τους τίτλους τέλους... Σ' ευχαριστώ για την απάντηση και για το link, θα το κοιτάξω τώρα!! Στεισυ (απο το Αναστασια) χαρηκα! Κι εμας οι ''σινεμαΔΕΣ'' μας κατι τετοια μας κανουν παντα, μονο που στην προβολη που πηγα εγω ετυχε να ειναι τα 3.5/4 της αιθουσας twilighters που απαιτουσαν τους τιτλους τελους και μαλλον μας εκανε τη χαρη ο προβολεας υποθετω.... @ Μαρινα Ανηψουλα μην βγαζεις γλωσσα γιατι κανεις πολυ χειροτερα στον τομεα ''λυκοφως'' και το ξερεις! @ red butterfly Νομιζω πως ειναι αυτη η μελωδια απο το score και οχι το soundtrack https://www.youtube.com/watch?v=odUKUdmtGQk | |
|
| |
Stellouko Eclipse Bitten
Ηλικία : 32 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 351 Registration date : 09/06/2009
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Παρ 2 Ιουλ 2010 - 17:39 | |
| | |
|
| |
Lizzy Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Camp Half Blood Αριθμός μηνυμάτων : 5908 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Παρ 2 Ιουλ 2010 - 17:41 | |
| - AnaroseCullen έγραψε:
@ Μαρινα Ανηψουλα μην βγαζεις γλωσσα γιατι κανεις πολυ χειροτερα στον τομεα ''λυκοφως'' και το ξερεις!
Συγνωμη θεια Δειτε τι μου εστειλε ο αδερφος μου(το βρηκε λεει στο imdb) και τι του απαντησα Chris: *If you want my oppinion about "Eclipse" DONT PAY TO WATCH IT if you are older than 10 yo! Wait to find it for free, and even then, watch it only if you have NOTHING else to do! Marina: *Well I don't need neither your opinion nor his. I have my own. And I liked Eclipse. *So ... Shut up!!!! *8o| | |
|
| |
Stellouko Eclipse Bitten
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Παρ 2 Ιουλ 2010 - 17:45 | |
| | |
|
| |
redbutterfly New Moon Victim
Ηλικία : 35 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 290 Registration date : 28/11/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Παρ 2 Ιουλ 2010 - 17:48 | |
| anarossecullen ειμαι 99%σιγουρη οτι αυτο ειναι!!!ευχαριστω πολυ!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Παρ 2 Ιουλ 2010 - 17:57 | |
| Μαρινα τωρα το σωσες! Ναι ειμαι περηφανη που ειμαι θεια σου, kid! (σαν τον τσαρλι στην μπελλα μου ακουστηκε αυτο ) Καλα του τα πες του τρελου, του ανωριμου να πουμε!!! @redbutterfly Μου αρεσε πολυ αυτη η σκηνη, οποτε...Δεν κανει τιποτα! Ααααα παιδια μολις μου επιβεβαιωσε η μανα μου οτι την Τεταρτη που μας ερχεται θα παω για 2η φορα να δω την ταινιααααααα! | |
|
| |
Fallen Angel Eclipse Bitten
Ηλικία : 40 Τόπος : τεταρτο αστρερι...δεξια...καλα πας...καπου εκει θα με βρεις...!! Αριθμός μηνυμάτων : 310 Registration date : 20/05/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Παρ 2 Ιουλ 2010 - 18:00 | |
| Νομιζω πως ειναι καιρος που πρεπει να ποσταρω κ εγω κατιιιιι....!!! Λοιπον...εμενα μου αρεσε πολυ η ταινια...!! ηταν πολυ καλη...!! και ποσο μαλλον οταν την βλαιπεις στη σειρα με τις αλλες δυο... - Σπόιλερ:
Εμενα αυτο που μου ελειψε λιγο ηταν το ρομαντικο στοιχειο του βιβλιου...σου εδινε αλλα συναισθηματα...τωρα θα μου πεις με τετοιο σκηνοθετη ( οχι οτι δεν ηταν καλος...αλλα προσπαθουσε να το περασει λιγο αυτο το σημειο και να δειξει μονο τις μαχες και την περιπετεια...) σιγουρα δεν επρεπε να σκεφτουμε το θα ειχε τοσο ρομαντισμο...!!! Αχ τι τραβηξα με την ΕΡΗ-Βασω...!!! Παλι καλα που δεν πεταξε το μπουκαλι σε κανενος το κεφαλι...(για την Μπελλα θα πηγενε βεβαια αλλα ημασταν ψηλα και ολο και καποιος θα το ετρωγε στο κεφαλι...!!! ) εμενα το βιβλιο ετσι κ αλλιως δεν ηταν το αγαπημενο μου γιατι ειχε πολυ Τζαικομπ μεσα...!!! Πω πωωωω δεν τον μπορω καθολου...!!! οποτε σε συνδιασμο με Μπελλα να κυνηγαει Τζεικομπ...και τον Εντουαρτ να τρεχει σαν σκυλακι πισω απο την Μπελλα..εεε ηταν λιγο εκνευριστικο....!!! Τωρα οσο αφορα τον παλικαρι το αψιλο...τι να πω...τα λογια ειναι περιτα...!!! η ερμηνια του ηταν καταπληκτικη...δεν το συζηταω...!! Αυτο το βλεμμα....αυτα τα χερια..!!! πω πωωω....Χαλια τα νευρα μου για μερικες μερες....χαλια...!!! Σαν ταινια βεβαια ηταν πολυ καλη...ειχε πολυ καλες σκηνες μαχης...ειχε δραση...ειχε κ αγωνια...για οσους βεβαια δεν εχουν διαβασει τα βιβλια...!!!
| |
|
| |
MyrtoCullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 26 Τόπος : Seattle Αριθμός μηνυμάτων : 1734 Registration date : 14/03/2010
Forks Student Profile Team: Victoria Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Παρ 2 Ιουλ 2010 - 20:05 | |
| λατρεψα και την σκηνη που λεει η Μπελλα στον Τσαρλι οτι ηταν παρθενα..ειχε πλακα! | |
|
| |
twilightsagaddicted Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Λάρισα Αριθμός μηνυμάτων : 3767 Registration date : 07/03/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Παρ 2 Ιουλ 2010 - 22:25 | |
| παιδια ειδα την ταινια σημερα και ενα εχω να πω..!:ηταν ΤΕΛΕΙΑ...!πρεπει οσοι δεν την ειδαν να την δουν οπωσδηποτε λοιπον.: - Σπόιλερ:
καταρχας ο ρομπ φυσικα σαν εντουαρντ εσκισε.!ηταν παρα πολυ στο πετσι του ρολου..καλυτερος απο καθε αλλα φορα.!οι σκηνες μεταξυ εντουαρτντ και μπελλας ηταν ολα τα λεφτα.!οι αγαπημενες μου ηταν η πρωτη στο λιβαδι η τελευταια στο λιβαδι και φυσικα η σκηνη που της κανει προταση γαμου..!ηταν πολυ τρυφερες σκηνες..μαλιστα σε εκεινη με την προταση το σκηνικο μου θυμισε πολυ λυκοφως και στο τελος που τη σηκωσε αγκαλια ηταν....οτι πιο γλυκο εχω δει..!γενικα σε ολη την ταινια σε εμενα παντα δεν μου φανηκε οτι η μπελλα βρισκεται σε διλημμα..ηταν απο την αρχη ο εντουαρτ και στο τελεος μονο γινεται κατι με τον τζεικομπ...ενταξει σε καποια φαση με νευριασε λιγο η μπελλα...στη σκηνη που του μιλησε πολυ αποτομα..μονο εκει δυσαρεστηθηκα απο τη μπελλα...δεν το αξιζε αυτο ο εντ..το 1ο φιλι μπελλας-τζεικ..ηταν αστειο και συντομο...δεν το θεωρησα καν φιλι..το 2ο απο την αλλη ηταν αρκετα σπαστικο και αληθεια λεω θα ξερνουσα...τα flashback αν και συντομα μου αρεσαν πολυ..εειδικα η ιστορια της ροζαλι και το συναισθημα που εβγαζε η ροουζ με αγγιξαν..φοβερη ερμηνεια της νικι..τα εφε τελεια..και η μαχη..φοβερη.!ηταν πολυ συναρπαστικο θεαμα..οσο για τη βικτωρια εδω θα +φωνησω πως η προηγουμεη ηταν καλυτερη...εβγαζε μια αγριοτητα...ενω η καινουρια ειχε ενα γλυκο νατα πω..προσωπο..!δεν μου εβγαζε κακια τομπροσωπο της...ο ραιλι πολυ καλος και η μπρι επισης..!τελος,γενικα ολοι οι ηθποιοι εδωσαν στα αληθεια το 100% του εαυτου τους μπραβο.!επισης προσεγγισαν πολυ καλα το βιβλιο..κι αυτο μου αρεσε παρα πολυ..τελικα οι σκηνες που δινουν τα δωρα τους στη μπελλα δεν ελειπαν ετσι δεν ειναι..?
για μενα ηταν οντως μια ταινια για 5 αστερια..(κατα την προσωπικη μου αποψη παντα) | |
|
| |
Phantom of the Vampires Twilight Human
Ηλικία : 30 Τόπος : Αγλαντζιά, Λευκωσία, Κύπρος Αριθμός μηνυμάτων : 96 Registration date : 02/11/2009
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Παρ 2 Ιουλ 2010 - 23:10 | |
| Παιδία μόλις τώρα ήρθα από το cinema. Δεν ήταν ωραία...ήταν απλά τέλεια. 10000000000000000 φορές καλύτερο από το new moon μην σας πω και από το twilight. Μιλάμε γινότανε της τρελής, όλοι φώναζαν, χειροκροτούσαν. Τέλειες σκηνές, ειδικά στη μάχη. όταν πέθανε η Βικτόρια μιλάμε τραντάχτηκαι η αίθουσα από τα χειροκροτήματα Ήταν απλά Τ-Ε-Λ-Ε-Ι-Α!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
volturi girl Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : London, UK Αριθμός μηνυμάτων : 3819 Registration date : 26/08/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Παρ 2 Ιουλ 2010 - 23:10 | |
| Παιδιά!!! ΤΗΝ ΕΙΔΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!! Δεν υπάρχει πιο τέλεια ταινία από αυτή το φιλί με τον σκύλο μόνο δεν είδα γιατί μόλις η άλλη το ζήτησε κάλυψα τα μάτια μου για να μην ξεράσω! Ήταν τέλειααααααα!!! Θα ξαναπάω αύριο! Και κάθε Σάββατο μέχρι σταματήσουν οι προβολές!! | |
|
| |
kristeng7 Twilight Human
Ηλικία : 30 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 67 Registration date : 13/06/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability:
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Παρ 2 Ιουλ 2010 - 23:42 | |
| λοιπον και εγω την ειδα την ταινια παιδια σημεραα!! μου αρεσε πολυ!!!πιστευω οτι ηταν καλητερη απο τις αλλες... - Σπόιλερ:
οσο για την μπελλα που λετε οτι ηταν ψιχρη εγω την περιμενα πολυ χειροτερα ετσι ηταν και στο βιβλιο(στο βιβλιο βασικα ηταν πολυ χειροτερη) εκτος απο αυτο το don't με τα το φιλι....τι ηταν αυτο?? ο εντι (ρομπ) ηταν απεχτος οπως ειπατε ολες φουλ ερωτευμενος και... ζηλιαρης.!!!! και η κριστεν επεξε παρα πολυ καλα !!! θα η8ελα να δω την μπελλα μετα απο το φιλι αυτο που εγινε στο βιβλιο...με τον εντι..στη σκηνη! αα και οπως ειπατε η ταινια ετρεχε παρα πολυ.. μην απο τα πρωτα 10 λεπτα | |
|
| |
dani Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : ΘΕΣ/ΝΙΚΗ Αριθμός μηνυμάτων : 2693 Registration date : 26/09/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability:
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Σαβ 3 Ιουλ 2010 - 0:17 | |
| αυτην την ταινια την λατρεψα θα ξαναπαω την κυριακη να την ξαναδω η kristen ηταν απιστευτη και ειχε και πολυ πλακα ειδικα εκει που λεει οτι ειναι παρθενα και ο rob ηταν απιστευτος το φιλι bella jacob δεν με χαλασε καλο ηταν αλλα γενικα η ταινια τα σπαει | |
|
| |
ROBELINA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Σαβ 3 Ιουλ 2010 - 9:36 | |
| λοιπον καριτσια πηγα χθεσ και την ειδα εχω να πω πασ ξατρελαθηκα με την ταινια αν και οι σκηνεσ προχωρουσαν αρκετα γρηγορα.μου αρεσαν οι σκηνεσ με την μπελλα και τον εντουαρτ ηταν καταπληκτικεσ ειδικα εκεινη του συμβιβασμου ηταν καταπληκτικη . πολυ γλυκο ηταν το ζευγαρι τζασπερ και αλισ ηταν πολο ομορφο αυτο το συναισθημα που εβγαζαν. πολυ γελιο εριξα και στην σκηνη με την παρθενια. εκτοσ απο αυτη τελεια σκηνη ηταν μεσα στην σκηνη με τουσ τρεισ τουσ αλλα βασικα μου αρεσε ο εντουαρτ ηταν τοσο τελειοσ που δεν μπορω να το περιγραψω. η σκηνη με το φιλι προσπαησα να την αποφγφω μη βλεποντασ την αλλα δεν καταφερα και πολλα πραγματα γιατι ηθελα να δω την αναισθησια τησ μπελλα φιλωντασ τον τζεικ. επειτα θα επρεπε να δωσω συγχαρητηρια στον σκηνοθετη αλλα και στον παττισνσον τα ματια του εδειχναν καταπληκτικα τον πονο και την ζηλεια που ενοιωθε ηταν τοσο απεριγραπτο οπωσ και η σκηνη με την μαχη του εντουαρτ με την βικτωρια και για την ακριβεια τα λογια που τησ ειπε πιο πριν οτι δηλαδη ειναι η ευκαιρια σου μπορω να πω πωσ ξετρελαθηκα.η μπελλα ηταν αρκετα καλη αλλα αρκετα κυνικη με το ολο θεμα και λιγο απομακρη σε καποιεσ σκηνεσ οσο για τον τζεικ ηταν τελειοσ θα μπορουσα να πω γινοταν μισητοσ και αυτο ειναι καλο για εναν ηθοποιο σημαινει οτι παιζει καλα το ρολο του , ειχε καταπληκτικο σωμα αλλα και παλι μου ηταν μισητοσ.τελοσ ο εντουαρτ ηταν τοσο απριγραπτοσ δεν υπαρχουν λογια, ειχε συναισθημα ηταν γλυκοσ ηταν ενασ κουκλοσ καθε σκηνη που επαιζε ηταν για τον αλλον μια οπτασια . εν τω μεταξυ φαινοταν πιο μικροσ σε σχεση με τισ αλλεσ 2 ταινεισ του .οταν φιλουσε την μπελλα φαινοταν οτι την αγαπουσε και επισησ μπορω να πω οτι η φωνη του εχει βαρυνει καπωσ και εδινε αλλο βαροσ στα λογια του.με λιγα λογια ο καλυτεροσ ηταν ο εντουαρτ για μενα μου εβγαζε οτι ηθελα να δω .robelina | |
|
| |
ROBELINA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Σαβ 3 Ιουλ 2010 - 9:38 | |
| οταν λεω ανσισθησια τησ μπελλασ εννοω οτι φιλουσε τον τζεικ και δεν σκεφτοταν τον καημενο τον εντουαρτ που πονουσε
| |
|
| |
Deppy Eclipse Bitten
Ηλικία : 29 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 433 Registration date : 13/09/2009
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Σαβ 3 Ιουλ 2010 - 10:38 | |
| επιτελους εγς θα παω να τν δω σημερα!!!!δεν αδεχω αλλο αν και εχω διαβασει το βιβλιο ....και ακουω τοσο καλες κριτικες για τν ταινια!!!μολις γυρισω το βραδυ θα σας γραψω τα σχολεια μ που βεβαι θα ειναι πολυ θετικα!!!! | |
|
| |
MIKAELLA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : chichester Αριθμός μηνυμάτων : 981 Registration date : 24/02/2009
Forks Student Profile Team: Special ability:
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Σαβ 3 Ιουλ 2010 - 11:46 | |
| λοιπον καριτσια πηγα χθεσ και την ειδα εχω να πω πασ ξατρελαθηκα με την ταινια αν και οι σκηνεσ προχωρουσαν αρκετα γρηγορα γλυκο ηταν το ζευγαρι τζασπερ και αλισ ηταν πολο ομορφο αυτο το συναισθημα που εβγαζαν γελιο εριξα και στην σκηνη με την παρθενια εκει δεν νμζ να μην υπηρχε ατομο που να μην γελασε η κριστεν θεα το ιδιο και ολοι τουσ!!! θα την ξαναδω την δευτερα.. ομως μαλλν θα μου φανικε επδ διαβασα τ βιβλιο καποια κομματια ελλειπαν. η πορσε τησ αλις μονο 2 δευτερα φνκε. και ο τζεϊκ δεν επρεπε να εχει πιο μακρια μαλια στην σκηνη? και ουτε την απαγωγη εδειξε κατατρωμαξα οταν επιασαν τον εντουαρντ για να τον σκοτωσουν...η ΤΟΠ αγαπημενη μ σκηνη απο ολο τ εργο ειναι απο τ κομματι που πιανουν τν εντ κ η μπελλα κοβη το χερι τησ ακριβοσ οπως την 3τη γυναικα...γνκ ολ ταινια μαρεσε!!!! και στην αρχη μαρεσε με τουσ καλλεν που κνγουσαν την βικτορια με τουσ λυκουσ απεναντι!!!! | |
|
| |
pink Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1257 Registration date : 20/01/2010
Forks Student Profile Team: Carlisle - Esme Special ability: Playing in the New Moon Movie
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Σαβ 3 Ιουλ 2010 - 12:54 | |
| λοιπον κοριτσια δεν ξερω για εσας αλλα δεν ξετρελαθηκα με την ταινια... οι σκηνες δρασης ηταν τελειες (φαινεται που ειχε ταλεντο αυτος ο σκηνοθετης) αλλα οπως ειπατε και το παρατηρησα και οταν το εβλεπα ηταν οτι οι σκηνες εναλλασονταν πολυ γρηγορα και κατα τη διαρκεια της ταινιας με αγχωσαν παρα πολυ! ουφ... δεν το ευχαριστηθηκα δεν ξερω κοριτσια ετσι ενιωσα.... - Σπόιλερ:
ο πατισσον επαιξε μια χαρα μου αρεσε που ζηλευε (ο εντ) τοσο πολυ ηταν τελειος! καλα ο τειλορ ηταν μανουλομανουλο και κουκλος (τι μπρατσα ηταν αυτα... απαπα... και επαιξε καταπληκτικα ειχε ολες τις απαραιτητες εκφρασεις που επρεπε στην καθε στιγμη της ταινιας!!! ηταν καταπληκτικος ειδικα εκει που εσπασε τα κοκκαλα του ο πονος ηταν τοσο αληθοφανης λες και πονουσε στ'αληθεια!! ηταν τελειος!!! ολοι ηταν καταπληκτικοι και οι καλεν και οι λυκοι!!! τελειοι!!! αυτος που επαιξε τον ραιλι ηταν κουκλος και επαιξε παρα πολυ καλα τον ρολο του! η καινουργια βικτορια ε ενταξει δεν της πηγαινε πολυ ο ρολος γιατι ειχε ενα γλυκο προσωπο δεν ηταν τοσο αγρια οσο η προηγουμενη ηθοποιος που επαιξε τελεια στην προηγουμενη ταινια!!! και κοριτσια η στιουαρτ.... συγνωμη που θα σας απογοητευσω με τα λεγομενα μου αλλα δεν επαιξε και τελεια!!! τα ματια της δεν ειχαν καθολου συναισθηματα οπως οι αλλοι ηθοποιοι ηταν λες και βαριοταν απλα μου αφησε μια αδιαφορη εντυπωση!!! σορρυ κοριτσια αλλα αυτη πιστευω οτι ειναι η αληθεια δεν επαιξε καλα.... δεν ξερω δεν την πολυευχαριστηθηκα την ταινια και στεναχωρηθηκα πολυ γι'αυτο γιατι το τριτο βιβλιο ειναι τελειο και θα μπορουσαν να το αξιοποιησουν με καλυτερο τροπο κριμα!!! ας ελπισουμε η χαραυγη να μην γυριστει με αυτο τον τροπο μονο αυτο ευχομαι... στην συνεχεια η ντοκοτα επαιξε καταπληκτικα!!!!! αυτη η κοπελα εχει πραγματικο ταλεντο επαιξε καταπληκτικα, τελεια, φανταστικα!!! μπραβο της!!! οπως και οι υπολοιποι βολτουρι που εμφανιστηκαν! και η μικρη μπρι επαιξε καλα... και ο τσαρλι επαιξε πολυ καλα οπως και αυτη που επαιζε την μητερα της μπελλα... λοπον αυτες ειναι οι εντυπωσεις μου για το εργο... κριμα... γιατι πραγματικα ηθελα να γραψω διαφορετικα πραγματα αλλα δεν μας την σκηνοθετησε καλα την ταινια μας ο ντειβιτ! καλυτερα να μεινει στις ταινιες δρασης αυτες του ταιριαζουν.... αχ... και μου αρεσε πολυ η σκηνη με τον τζασπερ και την αλις ηταν γλυκες! αυτα τα ολιγα απο εμενα.... | |
|
| |
pipitsa25 Twilight Human
Αριθμός μηνυμάτων : 32 Registration date : 13/12/2009
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Σαβ 3 Ιουλ 2010 - 13:56 | |
| δεν υπαρχουυν λογια για την ταινια ολα τα λεφτα τρελαθηκα!!!!!!! το κακο ειναι οτι θελω κ αλλο πειραζει θελω την χαραυγη να δω.....
α κ επι αυτου του θεματοσ η χαραυγη θα βγει τον νοεμβριο του2011 το πρωτο μεροσ κ το 2012 το δευτερο ποση υπομονη να κανεις ακομα????????? | |
|
| |
MIKAELLA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : chichester Αριθμός μηνυμάτων : 981 Registration date : 24/02/2009
Forks Student Profile Team: Special ability:
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Σαβ 3 Ιουλ 2010 - 14:05 | |
| οντοσ δεν μ αρεσε ουτε ε μενα το ποσο γρηγορα πηγαιναν οι σξηνεσ ηθελα να ηταν καποσ πιο αργεσ κ πιο μεγαλεσ για μενα ο νορμαλν χρονοσ καθε σκηνησ ξεκινησε προσ την μαχη..τρ ειναι επδ διαβασα τ βιβλιο κ μ φανκε γρηγορο δεν ξερω.. ομωσ στα βιβλια διχνει τον εμετ κ ροζαλι παθιασμενο βαμπιροζευγαρι κ εδω μονο αλισ τζασπερ ειδαμε αλλα μαρεσε...κ τα σχολια π πετουσε ο εμετ στην μπελλα οταν χτυπησε ηταν απεχτα γελασα εκει | |
|
| |
| Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* | |
|