Bella And Edward
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμΠόρταλΕικονοθήκηΑναζήτησηLatest imagesΣύνδεσηΕγγραφή
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
Πρόσφατα Θέματα
» Ashley's Greene blog
Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 12 I_icon_minitimeΠαρ 17 Μαρ 2023 - 15:11 από Marzaki Cullen

» Τι ακουτε αυτη την στιγμη;
Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 12 I_icon_minitimeΠαρ 4 Ιουν 2021 - 15:08 από April

» Bella And Edward - 11 χρόνια μετά
Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 12 I_icon_minitimeΤετ 6 Ιαν 2021 - 20:34 από Marzaki Cullen

» Συζήτηση για το Midnight Sun
Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 12 I_icon_minitimeΚυρ 13 Δεκ 2020 - 17:38 από Katrin

» Robert Pattinson
Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 12 I_icon_minitimeΔευ 7 Σεπ 2020 - 21:40 από $ofi@ + Edward

» Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος
Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 12 I_icon_minitimeΠαρ 8 Μάης 2020 - 1:03 από evi

» Wallpapers by twins
Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 12 I_icon_minitimeΔευ 4 Μάης 2020 - 13:25 από Zafrina

» Twilight the movie
Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 12 I_icon_minitimeΚυρ 3 Μάης 2020 - 12:07 από hiddenfantasy

» Vampire Diaries - TV Series
Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 12 I_icon_minitimeΔευ 13 Απρ 2020 - 12:11 από Zafrina

» New Moon the movie
Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 12 I_icon_minitimeΠαρ 10 Απρ 2020 - 12:49 από Zafrina

Παρόμοια θέματα
Quote of the Week
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."

Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale

(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.

She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.

Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Νοέμβριος 2024
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
ΗμερολόγιοΗμερολόγιο
Bella & Edward Playlist
Το μαργαριτάρι της Ροδεσίας

Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.

Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.

Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;

Συγγραφέας ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΜΑΡΙΑ
Εκδότης ΩΚΕΑΝΙΔΑ

Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!*

Πήγαινε κάτω 
+117
Emy+Robert
sisaki
Afelop
breathless
AnnaTrueBlood
pretty witch
kate_a17
demi cullen
dmant89
phantom
Rosemarie Cullen
lia
~twilight_mania~
lydiacallen
fafoula1234
SpunK RansoM
vampiroula
John Cullen
Renesmee Charlie Swan
Ms Cullen
SilverMusk
elena29
niki
Zafrina
twi-Lydia Evans
BELLA MARIE
$ofi@ + Edward
Rosalie Hale Cullen
Morena
di1996
robert\'s girl
evi
twilightFOREVER
~Ε.Β~
annaval
mpellanti21
Bella07
EdRob
alour
Ashley Greene
Jane Volturi
pipitsa25
pink
MIKAELLA
Deppy
kristeng7
volturi girl
Fallen Angel
ed<3
Μαργαριτα
stasia
Phantom of the Vampires
marina
Stella Sunlight
Ms Kathrin Cullen
Emmi
anastacia9280
Stellouko
SULPICIA-phoive
margaret
dani
nantiaki_twilight 4 ever
robertkristen4ever
Mrs.Christina
AnaroseCullen
robb.elen
despina aek
Irene Cullen
LITSA0089
Kristen Stewart
Vera
evac
Lizzy Cullen
Nemesis Of Bellin
T-NM-E-BD
NICKY
I'm_not _dead
ntinaki
alice cullen!
nita
MyrtoCullen
linaki
Fotis333
g-twilightsaga
Edward_ Breaking_ Dawn
robsessed
an8i
D.R.
edward1
DEMONA CULLEN PATTINSON
twilightcrazy
scarlet rose
ROBELINA
errika
Isabella_Cullen
Rozali87
pegulini
~Rob-Patty~
Rozmari
twilightsagaddicted
MARIA SWAN CULLEN
vikaki21
izzy cullen
redbutterfly
BiondaSwan
mR.Geo
angepsi
WhiteQueen
dolores!!
Alexia_4
@Dark_Lord@
ΕΡΗ
Kimberly
nora
lena
sunrise
emerald eyes
121 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 16 ... 20  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
AnaroseCullen
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
AnaroseCullen

Θηλυκό Τόπος : Forks(lol)-Αθήνα
Αριθμός μηνυμάτων : 1802
Registration date : 27/02/2010

Forks Student Profile
Team: Emmett - Rosalie Emmett - Rosalie
Special ability Special ability: Mind Reading

Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 12 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!*   Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 12 I_icon_minitimeΠαρ 2 Ιουλ 2010 - 16:52

Stellouko έγραψε:
Ναι, το άκουσα κι εγώ... Και λέω θα παροσέξω να δω αν θα βάλουν και Florence αλλά τελικά με παρέσυρε η ταινία.... Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 12 737142 Δε νομίζω πάντως να το έβαλαν, δε μπορεί, θα το άκουγα. Τέλος πάντων, σ' ευχαριστώ!!! Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 12 906998

Στελλα (υποθετω) πληροφοριακα ειναι ενα απο τα αγαπημενα μου τραγουδια στο soundtrack! Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 12 616544
Η αληθεια ειναι οτι δεν το ειχε στην ταινια γιατι το ειχε στους τιτλους τελους μετα το all yours (αυτο
που κλινει η ταινια)
Ναι ημουν τοσο συνεπαρμενη που εκατσα μεχρι να μην δειχνει τιποτα η μεγαλη οθονη! Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 12 526765
ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΠΟΙΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΜΠΗΚΑΝ ΣΕ ΠΟΙΕΣ ΣΚΗΝΕΣ ΟΡΙΣΤΕ:
http://reelsoundtrack.wordpress.com/2010/07/01/twilight-saga-eclipse-soundtrack/
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Stellouko
Eclipse Bitten
Eclipse Bitten
Stellouko

Θηλυκό Παρθένος
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Αριθμός μηνυμάτων : 351
Registration date : 09/06/2009

Forks Student Profile
Team: Edward - Bella Edward - Bella
Special ability Special ability: Shield Against Mental Attacks

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!*   Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 12 I_icon_minitimeΠαρ 2 Ιουλ 2010 - 17:08

Σωστά υποθέτεις, Στέλλα με λένε, εσένα? Smile
Λατεύω κι εγώ αυτό το τραγούδι και όταν συνειδητοποίησα ότι δεν ήταν στην ταινία ήθελα να καθήσω κι εγώ να ακούσω τους τίτλους, γιατί σκέφτηκα ότι εκεί θα το είχαν βάλει. Οπότε σε καταλαβαίνω... Wink Αλλά δυστυχώς στον κινηματοφράφο μας έκοψαν όπως και σχεδόν σε κάθε άλλη ταινία τους τίτλους τέλους... Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 12 951556
Σ' ευχαριστώ για την απάντηση και για το link, θα το κοιτάξω τώρα!! Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 12 691711
https://www.youtube.com/user/BlackLaughingCat?feature=mhw4
redbutterfly
New Moon Victim
New Moon Victim
redbutterfly

Θηλυκό Αιγόκερως
Τόπος : ΑΘΗΝΑ
Αριθμός μηνυμάτων : 290
Registration date : 28/11/2009

Forks Student Profile
Special ability Special ability: See Through Lies

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!*   Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 12 I_icon_minitimeΠαρ 2 Ιουλ 2010 - 17:14

να ρωτησω κατι? εγω θελω το τραγουδι απο την σκηνη που βρυκολακες και λυκοι κυνηγανε την βικτωρια (οταν η μπελλα ειναι στην μαμα της) αλλα δεν το λεει στο παραπανω site..μπορειτε να με βοηθησετε????
Lizzy Cullen
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Lizzy Cullen

Θηλυκό Sagittarius
Τόπος : Camp Half Blood
Αριθμός μηνυμάτων : 5908
Registration date : 22/01/2010

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Controling the Elements

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!*   Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 12 I_icon_minitimeΠαρ 2 Ιουλ 2010 - 17:19

AnaroseCullen έγραψε:

Ναι ημουν τοσο συνεπαρμενη που εκατσα μεχρι να μην δειχνει τιποτα η μεγαλη οθονη! Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 12 526765

Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 12 403120 Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 12 403120

εγω εκατσα μεχρι που αρχισαν τα πολύ μικρα γραμματο που τρεχουν απο κατω προς τα πανω. Τα αλλα τα ειδα.... Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 12 475981 Μαρινα!!

ευχαριστουμε για το λινκ
Edward_ Breaking_ Dawn
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Edward_ Breaking_ Dawn

Θηλυκό Λέων
Τόπος : Athens
Αριθμός μηνυμάτων : 3745
Registration date : 21/01/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!*   Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 12 I_icon_minitimeΠαρ 2 Ιουλ 2010 - 17:30

παιδια γενικα η ταινια τα εσπασε! απο ολες τις πλευρες προσωπικα ειμαι ικανοποιημενη! η καλυτερη μεχρι τωρα!! Απο την μουσικη μεχρι τα ρουχα των ηθοποιων! ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ
https://www.youtube.com/eljd3
AnaroseCullen
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
AnaroseCullen

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!*   Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 12 I_icon_minitimeΠαρ 2 Ιουλ 2010 - 17:34

Stellouko έγραψε:
Σωστά υποθέτεις, Στέλλα με λένε, εσένα? Smile
Λατεύω κι εγώ αυτό το τραγούδι και όταν συνειδητοποίησα ότι δεν ήταν στην ταινία ήθελα να καθήσω κι εγώ να ακούσω τους τίτλους, γιατί σκέφτηκα ότι εκεί θα το είχαν βάλει. Οπότε σε καταλαβαίνω... Wink Αλλά δυστυχώς στον κινηματοφράφο μας έκοψαν όπως και σχεδόν σε κάθε άλλη ταινία τους τίτλους τέλους... Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 12 951556
Σ' ευχαριστώ για την απάντηση και για το link, θα το κοιτάξω τώρα!! Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 12 691711

Στεισυ (απο το Αναστασια) χαρηκα! huggie
Κι εμας οι ''σινεμαΔΕΣ'' μας κατι τετοια μας κανουν παντα, μονο που στην προβολη που πηγα εγω
ετυχε να ειναι τα 3.5/4 της αιθουσας twilighters που απαιτουσαν τους τιτλους τελους και μαλλον
μας εκανε τη χαρη ο προβολεας υποθετω....Razz Razz

@ Μαρινα
Ανηψουλα μην βγαζεις γλωσσα γιατι κανεις πολυ χειροτερα στον τομεα ''λυκοφως'' και το ξερεις! Twisted Evil lol! huggie

@ red butterfly
Νομιζω πως ειναι αυτη η μελωδια απο το score και οχι το soundtrack
https://www.youtube.com/watch?v=odUKUdmtGQk
Stellouko
Eclipse Bitten
Eclipse Bitten
Stellouko

Θηλυκό Παρθένος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!*   Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 12 I_icon_minitimeΠαρ 2 Ιουλ 2010 - 17:39

AnaroseCullen έγραψε:

Στεισυ (απο το Αναστασια) χαρηκα! huggie
Κι εμας οι ''σινεμαΔΕΣ'' μας κατι τετοια μας κανουν παντα, μονο που στην προβολη που πηγα εγω
ετυχε να ειναι τα 3.5/4 της αιθουσας twilighters που απαιτουσαν τους τιτλους τελους και μαλλον
μας εκανε τη χαρη ο προβολεας υποθετω....Razz Razz

Χάρηκα κι εγώ!! kiss Εμείς γενικά δεν είμαστε τόσο δυναμικό κοινό εδώ στη Λαμία lol! και ακόμα και στην πρώτη προβολή σηκώθηκαν όλοι αμέσως να φύγουν... Κρίμα...
Lizzy Cullen
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Lizzy Cullen

Θηλυκό Sagittarius
Τόπος : Camp Half Blood
Αριθμός μηνυμάτων : 5908
Registration date : 22/01/2010

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Controling the Elements

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!*   Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 12 I_icon_minitimeΠαρ 2 Ιουλ 2010 - 17:41

AnaroseCullen έγραψε:

@ Μαρινα
Ανηψουλα μην βγαζεις γλωσσα γιατι κανεις πολυ χειροτερα στον τομεα ''λυκοφως'' και το ξερεις! Twisted Evil lol! huggie

Συγνωμη θεια Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 12 30231

Δειτε τι μου εστειλε ο αδερφος μου(το βρηκε λεει στο imdb) και τι του απαντησα

Chris:
*If you want my oppinion about "Eclipse" DONT PAY TO WATCH IT if you are older than 10 yo! Wait to find it for free, and even then, watch it only if you have NOTHING else to do!

Marina:
*Well I don't need neither your opinion nor his. I have my own. And I liked Eclipse.
*So ... Shut up!!!!
*8o|
Stellouko
Eclipse Bitten
Eclipse Bitten
Stellouko

Θηλυκό Παρθένος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!*   Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 12 I_icon_minitimeΠαρ 2 Ιουλ 2010 - 17:45

Φοβερή απάντηση!!! Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 12 274215 Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 12 388681 Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 12 388681
redbutterfly
New Moon Victim
New Moon Victim
redbutterfly

Θηλυκό Αιγόκερως
Αριθμός μηνυμάτων : 290
Registration date : 28/11/2009

Forks Student Profile
Special ability Special ability: See Through Lies

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!*   Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 12 I_icon_minitimeΠαρ 2 Ιουλ 2010 - 17:48

anarossecullen ειμαι 99%σιγουρη οτι αυτο ειναι!!!ευχαριστω πολυ!!!
AnaroseCullen
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
AnaroseCullen

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!*   Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 12 I_icon_minitimeΠαρ 2 Ιουλ 2010 - 17:57

Μαρινα τωρα το σωσες! Ναι ειμαι περηφανη που ειμαι θεια σου, kid! (σαν τον τσαρλι στην
μπελλα μου ακουστηκε αυτο lol! )
Καλα του τα πες του τρελου, του ανωριμου να πουμε!!! Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 12 872396 Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 12 44754

@redbutterfly Μου αρεσε πολυ αυτη η σκηνη, οποτε...Δεν κανει τιποτα! huggie

Ααααα παιδια μολις μου επιβεβαιωσε η μανα μου οτι την Τεταρτη που μας ερχεται θα
παω για 2η φορα να δω την ταινιααααααα!
Fallen Angel
Eclipse Bitten
Eclipse Bitten
Fallen Angel

Θηλυκό Ταύρος
Τόπος : τεταρτο αστρερι...δεξια...καλα πας...καπου εκει θα με βρεις...!!
Αριθμός μηνυμάτων : 310
Registration date : 20/05/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!*   Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 12 I_icon_minitimeΠαρ 2 Ιουλ 2010 - 18:00

Νομιζω πως ειναι καιρος που πρεπει να ποσταρω κ εγω κατιιιιι....!!!
Λοιπον...εμενα μου αρεσε πολυ η ταινια...!! ηταν πολυ καλη...!! και ποσο μαλλον οταν την βλαιπεις στη σειρα με τις αλλες δυο... Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 12 526765

Σπόιλερ:
MyrtoCullen
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
MyrtoCullen

Θηλυκό Αιγόκερως
Τόπος : Seattle
Αριθμός μηνυμάτων : 1734
Registration date : 14/03/2010

Forks Student Profile
Team: Victoria
Special ability Special ability: Inflict Pain with Thoughs

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!*   Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 12 I_icon_minitimeΠαρ 2 Ιουλ 2010 - 20:05

λατρεψα και την σκηνη που λεει η Μπελλα στον Τσαρλι οτι ηταν παρθενα..ειχε πλακα! Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 12 Lol
twilightsagaddicted
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
twilightsagaddicted

Θηλυκό Κριός
Τόπος : Λάρισα
Αριθμός μηνυμάτων : 3767
Registration date : 07/03/2010

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Future Telling

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!*   Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 12 I_icon_minitimeΠαρ 2 Ιουλ 2010 - 22:25

παιδια ειδα την ταινια σημερα και ενα εχω να πω..!:ηταν ΤΕΛΕΙΑ...!πρεπει οσοι δεν την ειδαν να την δουν οπωσδηποτε λοιπον.:
Σπόιλερ:
για μενα ηταν οντως μια ταινια για 5 αστερια..(κατα την προσωπικη μου αποψη παντα)
Phantom of the Vampires
Twilight Human
Twilight Human
Phantom of the Vampires

¶ντρας Ζυγός
Τόπος : Αγλαντζιά, Λευκωσία, Κύπρος
Αριθμός μηνυμάτων : 96
Registration date : 02/11/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!*   Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 12 I_icon_minitimeΠαρ 2 Ιουλ 2010 - 23:10

Παιδία μόλις τώρα ήρθα από το cinema. Δεν ήταν ωραία...ήταν απλά τέλεια. 10000000000000000 φορές καλύτερο από το new moon μην σας πω και από το twilight. Μιλάμε γινότανε της τρελής, όλοι φώναζαν, χειροκροτούσαν.

Τέλειες σκηνές, ειδικά στη μάχη. όταν πέθανε η Βικτόρια μιλάμε τραντάχτηκαι η αίθουσα από τα χειροκροτήματα
Ήταν απλά Τ-Ε-Λ-Ε-Ι-Α!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 12 480860
volturi girl
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
volturi girl

Θηλυκό Αιγόκερως
Τόπος : London, UK
Αριθμός μηνυμάτων : 3819
Registration date : 26/08/2009

Forks Student Profile
Team: Volturi Volturi
Special ability Special ability: Inflict Pain with Thoughs

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!*   Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 12 I_icon_minitimeΠαρ 2 Ιουλ 2010 - 23:10

Παιδιά!!!
ΤΗΝ ΕΙΔΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!
Δεν υπάρχει πιο τέλεια ταινία από αυτή το φιλί με τον σκύλο μόνο δεν είδα γιατί μόλις η άλλη το ζήτησε κάλυψα τα μάτια μου για να μην ξεράσω! Ήταν τέλειααααααα!!! Θα ξαναπάω αύριο! Και κάθε Σάββατο μέχρι σταματήσουν οι προβολές!!
http://the-doctor-is-saved.tumblr.com/
kristeng7
Twilight Human
Twilight Human
kristeng7

Θηλυκό Ιχθύς
Αριθμός μηνυμάτων : 67
Registration date : 13/06/2010

Forks Student Profile
Special ability Special ability:

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!*   Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 12 I_icon_minitimeΠαρ 2 Ιουλ 2010 - 23:42

λοιπον και εγω την ειδα την ταινια παιδια σημεραα!!Smileμου αρεσε πολυ!!!πιστευω οτι ηταν καλητερη απο τις αλλες...
Σπόιλερ:
dani
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
dani

Θηλυκό Ζυγός
Τόπος : ΘΕΣ/ΝΙΚΗ
Αριθμός μηνυμάτων : 2693
Registration date : 26/09/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!*   Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 12 I_icon_minitimeΣαβ 3 Ιουλ 2010 - 0:17

αυτην την ταινια την λατρεψα θα ξαναπαω την κυριακη να την ξαναδω η kristen ηταν απιστευτη και ειχε και πολυ πλακα ειδικα εκει που λεει οτι ειναι παρθενα και ο rob ηταν απιστευτος το φιλι bella jacob δεν με χαλασε καλο ηταν αλλα γενικα η ταινια τα σπαει
ROBELINA
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
ROBELINA

Θηλυκό Ζυγός
Αριθμός μηνυμάτων : 5931
Registration date : 30/06/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!*   Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 12 I_icon_minitimeΣαβ 3 Ιουλ 2010 - 9:36

λοιπον καριτσια πηγα χθεσ και την ειδα εχω να πω πασ ξατρελαθηκα με την ταινια αν και οι σκηνεσ προχωρουσαν αρκετα γρηγορα.μου αρεσαν οι σκηνεσ με την μπελλα και τον εντουαρτ ηταν καταπληκτικεσ ειδικα εκεινη του συμβιβασμου ηταν καταπληκτικη . πολυ γλυκο ηταν το ζευγαρι τζασπερ και αλισ ηταν πολο ομορφο αυτο το συναισθημα που εβγαζαν. πολυ γελιο εριξα και στην σκηνη με την παρθενια. εκτοσ απο αυτη τελεια σκηνη ηταν μεσα στην σκηνη με τουσ τρεισ τουσ αλλα βασικα μου αρεσε ο εντουαρτ ηταν τοσο τελειοσ που δεν μπορω να το περιγραψω. η σκηνη με το φιλι προσπαησα να την αποφγφω μη βλεποντασ την αλλα δεν καταφερα και πολλα πραγματα γιατι ηθελα να δω την αναισθησια τησ μπελλα φιλωντασ τον τζεικ. επειτα θα επρεπε να δωσω συγχαρητηρια στον σκηνοθετη αλλα και στον παττισνσον τα ματια του εδειχναν καταπληκτικα τον πονο και την ζηλεια που ενοιωθε ηταν τοσο απεριγραπτο οπωσ και η σκηνη με την μαχη του εντουαρτ με την βικτωρια και για την ακριβεια τα λογια που τησ ειπε πιο πριν οτι δηλαδη ειναι η ευκαιρια σου μπορω να πω πωσ ξετρελαθηκα.η μπελλα ηταν αρκετα καλη αλλα αρκετα κυνικη με το ολο θεμα και λιγο απομακρη σε καποιεσ σκηνεσ οσο για τον τζεικ ηταν τελειοσ θα μπορουσα να πω γινοταν μισητοσ και αυτο ειναι καλο για εναν ηθοποιο σημαινει οτι παιζει καλα το ρολο του , ειχε καταπληκτικο σωμα αλλα και παλι μου ηταν μισητοσ.τελοσ ο εντουαρτ ηταν τοσο απριγραπτοσ δεν υπαρχουν λογια, ειχε συναισθημα ηταν γλυκοσ ηταν ενασ κουκλοσ καθε σκηνη που επαιζε ηταν για τον αλλον μια οπτασια . εν τω μεταξυ φαινοταν πιο μικροσ σε σχεση με τισ αλλεσ 2 ταινεισ του .οταν φιλουσε την μπελλα φαινοταν οτι την αγαπουσε και επισησ μπορω να πω οτι η φωνη του εχει βαρυνει καπωσ και εδινε αλλο βαροσ στα λογια του.με λιγα λογια ο καλυτεροσ ηταν ο εντουαρτ για μενα μου εβγαζε οτι ηθελα να δω .robelina
ROBELINA
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
ROBELINA

Θηλυκό Ζυγός
Αριθμός μηνυμάτων : 5931
Registration date : 30/06/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!*   Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 12 I_icon_minitimeΣαβ 3 Ιουλ 2010 - 9:38

οταν λεω ανσισθησια τησ μπελλασ εννοω οτι φιλουσε τον τζεικ και δεν σκεφτοταν τον καημενο τον εντουαρτ που πονουσε
Deppy
Eclipse Bitten
Eclipse Bitten
Deppy

Θηλυκό Ζυγός
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός μηνυμάτων : 433
Registration date : 13/09/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!*   Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 12 I_icon_minitimeΣαβ 3 Ιουλ 2010 - 10:38

επιτελους εγς θα παω να τν δω σημερα!!!!δεν αδεχω αλλο αν και εχω διαβασει το βιβλιο ....και ακουω τοσο καλες κριτικες για τν ταινια!!!μολις γυρισω το βραδυ θα σας γραψω τα σχολεια μ που βεβαι θα ειναι πολυ θετικα!!!! Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 12 388681
MIKAELLA
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
MIKAELLA

Θηλυκό Καρκίνος
Τόπος : chichester
Αριθμός μηνυμάτων : 981
Registration date : 24/02/2009

Forks Student Profile
Team:

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!*   Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 12 I_icon_minitimeΣαβ 3 Ιουλ 2010 - 11:46

λοιπον καριτσια πηγα χθεσ και την ειδα εχω να πω πασ ξατρελαθηκα με την ταινια αν και οι σκηνεσ προχωρουσαν αρκετα γρηγορα
γλυκο ηταν το ζευγαρι τζασπερ και αλισ ηταν πολο ομορφο αυτο το συναισθημα που εβγαζαν
γελιο εριξα και στην σκηνη με την παρθενια εκει δεν νμζ να μην υπηρχε ατομο που να μην γελασε η κριστεν θεα το ιδιο και ολοι τουσ!!! θα την ξαναδω την δευτερα.. ομως μαλλν θα μου φανικε επδ διαβασα τ βιβλιο καποια κομματια ελλειπαν. η πορσε τησ αλις μονο 2 δευτερα φνκε. και ο τζεϊκ δεν επρεπε να εχει πιο μακρια μαλια στην σκηνη? και ουτε την απαγωγη εδειξε Sad κατατρωμαξα οταν επιασαν τον εντουαρντ για να τον σκοτωσουν...η ΤΟΠ αγαπημενη μ σκηνη απο ολο τ εργο ειναι απο τ κομματι που πιανουν τν εντ κ η μπελλα κοβη το χερι τησ ακριβοσ οπως την 3τη γυναικα...γνκ ολ ταινια μαρεσε!!!! και στην αρχη μαρεσε με τουσ καλλεν που κνγουσαν την βικτορια με τουσ λυκουσ απεναντι!!!!
pink
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
pink

Θηλυκό Λέων
Τόπος : αθηνα
Αριθμός μηνυμάτων : 1257
Registration date : 20/01/2010

Forks Student Profile
Team: Carlisle - Esme Carlisle - Esme
Special ability Special ability: Playing in the New Moon Movie

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!*   Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 12 I_icon_minitimeΣαβ 3 Ιουλ 2010 - 12:54

λοιπον κοριτσια δεν ξερω για εσας αλλα δεν ξετρελαθηκα με την ταινια... Crying or Very sad οι σκηνες δρασης ηταν τελειες (φαινεται που ειχε ταλεντο αυτος ο σκηνοθετης) αλλα οπως ειπατε και το παρατηρησα και οταν το εβλεπα ηταν οτι οι σκηνες εναλλασονταν πολυ γρηγορα και κατα τη διαρκεια της ταινιας με αγχωσαν παρα πολυ! ουφ... δεν το ευχαριστηθηκα δεν ξερω κοριτσια ετσι ενιωσα....

Σπόιλερ:

και μου αρεσε πολυ η σκηνη με τον τζασπερ και την αλις ηταν γλυκες! Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 12 620541 αυτα τα ολιγα απο εμενα.... Rolling Eyes
pipitsa25
Twilight Human
Twilight Human
pipitsa25

Αριθμός μηνυμάτων : 32
Registration date : 13/12/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!*   Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 12 I_icon_minitimeΣαβ 3 Ιουλ 2010 - 13:56

δεν υπαρχουυν λογια για την ταινια ολα τα λεφτα τρελαθηκα!!!!!!! το κακο ειναι οτι θελω κ αλλο πειραζει θελω την χαραυγη να δω.....

α κ επι αυτου του θεματοσ η χαραυγη θα βγει τον νοεμβριο του2011 το πρωτο μεροσ κ το 2012 το δευτερο ποση υπομονη να κανεις ακομα?????????
MIKAELLA
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
MIKAELLA

Θηλυκό Καρκίνος
Τόπος : chichester
Αριθμός μηνυμάτων : 981
Registration date : 24/02/2009

Forks Student Profile
Team:

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!*   Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 12 I_icon_minitimeΣαβ 3 Ιουλ 2010 - 14:05

οντοσ δεν μ αρεσε ουτε ε μενα το ποσο γρηγορα πηγαιναν οι σξηνεσ ηθελα να ηταν καποσ πιο αργεσ κ πιο μεγαλεσ για μενα ο νορμαλν χρονοσ καθε σκηνησ ξεκινησε προσ την μαχη..τρ ειναι επδ διαβασα τ βιβλιο κ μ φανκε γρηγορο δεν ξερω.. ομωσ στα βιβλια διχνει τον εμετ κ ροζαλι παθιασμενο βαμπιροζευγαρι κ εδω μονο αλισ τζασπερ ειδαμε αλλα μαρεσε...κ τα σχολια π πετουσε ο εμετ στην μπελλα οταν χτυπησε ηταν απεχτα γελασα εκει

Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!*
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 12 από 20Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 16 ... 20  Επόμενο
 Παρόμοια θέματα
-
» Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>>

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Bella And Edward :: Twilight Movies-
Μετάβαση σε: