| Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* | |
|
+117Emy+Robert sisaki Afelop breathless AnnaTrueBlood pretty witch kate_a17 demi cullen dmant89 phantom Rosemarie Cullen lia ~twilight_mania~ lydiacallen fafoula1234 SpunK RansoM vampiroula John Cullen Renesmee Charlie Swan Ms Cullen SilverMusk elena29 niki Zafrina twi-Lydia Evans BELLA MARIE $ofi@ + Edward Rosalie Hale Cullen Morena di1996 robert\'s girl evi twilightFOREVER ~Ε.Β~ annaval mpellanti21 Bella07 EdRob alour Ashley Greene Jane Volturi pipitsa25 pink MIKAELLA Deppy kristeng7 volturi girl Fallen Angel ed<3 Μαργαριτα stasia Phantom of the Vampires marina Stella Sunlight Ms Kathrin Cullen Emmi anastacia9280 Stellouko SULPICIA-phoive margaret dani nantiaki_twilight 4 ever robertkristen4ever Mrs.Christina AnaroseCullen robb.elen despina aek Irene Cullen LITSA0089 Kristen Stewart Vera evac Lizzy Cullen Nemesis Of Bellin T-NM-E-BD NICKY I'm_not _dead ntinaki alice cullen! nita MyrtoCullen linaki Fotis333 g-twilightsaga Edward_ Breaking_ Dawn robsessed an8i D.R. edward1 DEMONA CULLEN PATTINSON twilightcrazy scarlet rose ROBELINA errika Isabella_Cullen Rozali87 pegulini ~Rob-Patty~ Rozmari twilightsagaddicted MARIA SWAN CULLEN vikaki21 izzy cullen redbutterfly BiondaSwan mR.Geo angepsi WhiteQueen dolores!! Alexia_4 @Dark_Lord@ ΕΡΗ Kimberly nora lena sunrise emerald eyes 121 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Phantom of the Vampires Twilight Human
Ηλικία : 30 Τόπος : Αγλαντζιά, Λευκωσία, Κύπρος Αριθμός μηνυμάτων : 96 Registration date : 02/11/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Πεμ 1 Ιουλ 2010 - 23:20 | |
| Δίκιο έχει η WhiteQueen. Αυτό που πραγματικά μετράει είναι αυτό που πιστεύουμε εμείς για την ταινία και όχι τι λένε οι κριτικοί. | |
|
| |
stasia Twilight Human
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 74 Registration date : 07/11/2009
Forks Student Profile Team: Special ability:
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Παρ 2 Ιουλ 2010 - 1:03 | |
| Γεια σασ!!! μολισ γυρισα απο τ σινεμα!!!! ειμαι ενθουσιασμενη με τ αποτελεσμα!!!!!! η ταινια ηταν υπεροχη!!!!!!!!!!!!!!!!!! μεσα τσ συνυπηρχε ρομαντισμοσ και δραση!!!!!! !!!! o σκηνοθετησ εκανε πολυ καλα τν δουλεια του!!! ολεσ οι ληψεισ ηταν πολυ καλεσ!!! ποοοοοοο!!!!!ηταν..........(δν υπαρχουν λογια)!!! το μονο που με χαλασε ηταν τ διαλλειμα που εκανε η ταινια!!διοτι εκει που ειχα μαγευτει με τν ολη ιστορια ξαφνηκα ΑΝΑΒΟΥΝ τα φωτα!!! αλλα δν πειραζει βρηκα λιγο χρονο να μιλησω και να σχολιασω τν ταινια με τν vlasia!! καλα ο εντουαρτ ηταν!!! φοβεροσ!!!! Αχχχχ ηταν Τελεια!!!!!!!! | |
|
| |
DEMONA CULLEN PATTINSON Eclipse Bitten
Ηλικία : 38 Τόπος : συρος,ερμουπολη Αριθμός μηνυμάτων : 458 Registration date : 25/12/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Παρ 2 Ιουλ 2010 - 1:59 | |
| - WhiteQueen έγραψε:
- Ας πω κι εγώ δύο λόγια για το θέμα, δεν θέλω να κουράσω.
Σαν ταινία, τεχνικά ήταν η πιο άρτια. Με τα καλύτερα εφέ και ειδικά στο μακιγιάζ είχαμε μεγάλη βελτίωση.
Μου άρεσαν πολύ τα flashback, ανυπομονούσα να τα δω αν και θα τα ήθελα λίγο πιο χορταστικά όπως επίσης μου άρεσε υπερβολικά και ο τρόπος που ξεκινά η ταινία. Γενικότερα είχε άλλη ατμόσφαιρα και πιο σκοτεινή άποψη.
Από εκεί και πέρα κρατάσω σαν την πιο αγαπημένη μου σκηνή αυτή της μάχης μεταξή Βικτώρια - Έντουαρντ - Ράιλι η οποία ήταν και η καλύτερη σκηνή δράσης - μάχης σε όλη τη Saga κινηματογραφικά μέχρι στιγμής.
Επίσης διασκέδασα πολύ με την σκηνή της εκπαίδευσης.
Για τις ρομαντικές σκηνές δεν έχω λόγια. Όσες και να υπήρχαν δεν θα ήταν απλά αρκετές. Κορυφαία η σκηνή στο κρεβάτι αλλά πιο πολύ μου άρεσε από τη στιγμή που της κάνει την πρόταση γάμου και αγκαλιάζονται. αχ τι ομορφα και τι ηρεμα που γραφεις εχεις δικιο white queen σε οτι εγραψες αχ παμε και για την χαραυγη σιγα σιγα δεν το πιστευω οτι θα κανει τοσο πολυ 1,5 χρονο? για το πρωτο μερος η και για τα δυο? τ
Τέλος ο Ρόμπερτ κάθε φορά γίνεται και καλύτερος. Πολλά, υπέροχα πλάνα που ομορφαίνουν τη ζωή μας έτσι απλά... Η πιο χορταστική ταινία σε Ρόμπερτ και κατά την άποψη μου πιο όμορφος από τις δύο προηγούμενες.
Τώρα για το θέμα συμπεριφορά Μπέλλα, φιλί με Τζέηκομπ κ.τ.λ. νομίζω ότι έτσι κι αλλιώς αυτά περίμενα να δω. Αυτά δηλαδή που συνέβησαν και στο βιβλίο.
Σημασία έχει πως η Μπέλλα αγαπά τον Έντουαρντ περισσότερο, δεν μπορεί να ζήσει χωρίς αυτόν και κάπως έτσι πάμε για Χαραυγή.
Και από εδώ και στο εξής Κυρίες και Κύριοι υπομονή γιατί θα έχουμε 1μιση χρόνο μπροστά μας μέχρι την επόμενη ταινία. Πολύς χρόνος, ο περισσότερος από ποτέ από τότε που ξεκίνησε αυτή η ιστορία. Και μέχρι τότε πιστεύω ότι θα δοκιμαστούμε όλοι μας, ο καθένας μας ξεχωριστά. αχ τι ομορφα και τι ηρεμα που γραφεις εχεις δικιο white queen σε οτι εγραψες αχ παμε και για την χαραυγη σιγα σιγα δεν το πιστευω οτι θα κανει τοσο πολυ 1,5 χρονο? για το πρωτο μερος η και για τα δυο? αραγες τα γυρισματα ποτε θα ξεκινησουν? | |
|
| |
nora Eclipse Bitten
Ηλικία : 41 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 325 Registration date : 08/03/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Παρ 2 Ιουλ 2010 - 2:02 | |
| το πρώτο μέρος λένε κατα τον οκτώβριο του 2011 και το δευτερο μέρος το 2012 | |
|
| |
NICKY Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 35 Αριθμός μηνυμάτων : 702 Registration date : 24/09/2009
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Παρ 2 Ιουλ 2010 - 2:02 | |
| | |
|
| |
nora Eclipse Bitten
Ηλικία : 41 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 325 Registration date : 08/03/2010
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Παρ 2 Ιουλ 2010 - 2:04 | |
| | |
|
| |
NICKY Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 35 Αριθμός μηνυμάτων : 702 Registration date : 24/09/2009
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Παρ 2 Ιουλ 2010 - 2:06 | |
| πραγματικα δεν θα αντεξω! | |
|
| |
Edward_ Breaking_ Dawn Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : Athens Αριθμός μηνυμάτων : 3745 Registration date : 21/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Παρ 2 Ιουλ 2010 - 9:34 | |
| Ποσο συμφωνω με την Whitequeen!! Ακριβως αυτο! δεν με ενδιαφερει καθολου τι λενε οι κρητικοι για εμενα η εκλειψη ηταν η πιο τελεια ταινια που εχω δει! με αγγιξε συναισθηματικα! και τελος! | |
|
| |
lena Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 4103 Registration date : 09/09/2009
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Παρ 2 Ιουλ 2010 - 9:36 | |
| Λιγα σχολιακια για την ταινια κι απο εμενα μετα την τεταρτη φορα που την ειδα. Σκηνοθετικα η ταινια δεν μου αρεσε πολυ και θεωρω οτι ειχε σημαντικα λαθη. Η Μπελλα ηταν περισσοτερο σκληρη απο οτι επρεπε και ο Τζεικομπ πολυ πιο συναισθηματικος απο το βιβλιο. Ο Εντουαρντ ομως.....αχχχ ο Εντουαρντ....... Ο Ρομπερτ Παττινσον τον ενσαρκωσε τελειααααααα.....αλλα ετσι κι αλλιως εγω δεν μπορω να δω καθαρα οσον αφορα τον Ρομπερτ...... Τα κοντινα του Ρομπερτ με κανουν και ξεχναω ολα τα αλλα!!!!!! Η σκηνη στο κρεβατι με αποζημιωσε για ολα τα λαθη της ταινιας!!!!!! Ολο το καστ ηταν πολυ ωραιο και περισσοτερο οι Καλεν ( Τζασπερ και Αλις ολα τα λεφτα ) Αυτο που μου εχει κολλησει στο μυαλο απο ολη την ταινια ειναι μετα το φιλι στο λιβαδι που ο Ρομπ βγαζει τη γλωσσα του και γλυφει τα χειλη του Φυσικα και θα παω να τη ξαναδω ......και οχι μονο μια φορα,μεχρι να βαρεθω να βλεπω το μωροοοοοοοοοοοοοοο ( μαλλον ποτε) !!!!!!!!!! | |
|
| |
izzy cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : φορκς Αριθμός μηνυμάτων : 1089 Registration date : 23/05/2010
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Παρ 2 Ιουλ 2010 - 11:21 | |
| βγαζει ο ρομπ τη γλωσσ του και γλειφεται ?εγω γιατι δεν το προσεξα? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Παρ 2 Ιουλ 2010 - 11:22 | |
| | |
|
| |
evac Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 704 Registration date : 20/02/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Παρ 2 Ιουλ 2010 - 12:32 | |
| το ειδες 4?θελω και εγω να ξαναπαω αλλα δεν μπορωωωωωωωω!! απο που να το κατεβασουμε? θελω να δω και εγω την γλωσιτσα του αχ στο κινηματογραφο ειχα μουδιασει ολοκληρη........... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Παρ 2 Ιουλ 2010 - 12:36 | |
| | |
|
| |
Mrs.Christina Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Στον κόσμο των βιβλίων και της συγγραφής!!! Αριθμός μηνυμάτων : 1682 Registration date : 02/12/2009
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Παρ 2 Ιουλ 2010 - 12:37 | |
| | |
|
| |
evac Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 704 Registration date : 20/02/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Παρ 2 Ιουλ 2010 - 12:39 | |
| | |
|
| |
nora Eclipse Bitten
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Παρ 2 Ιουλ 2010 - 12:43 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Παρ 2 Ιουλ 2010 - 12:46 | |
| Η γλωσσιτσα ειναι στο λιβαδι που σηκωθηκε ορθια η Μπελλα αφου τον φιλησε και εγλειψε τα χειλη του... φανηκε απο το πλαι!!!!!!! | |
|
| |
Μαργαριτα Twilight Human
Ηλικία : 30 Τόπος : Aθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 37 Registration date : 02/12/2009
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Παρ 2 Ιουλ 2010 - 12:48 | |
| εγω πηγα στν πρεμιερα κ τν ειδα τν ταινια κ ειναι φανταστικη,8 παω κ τν τριτη ν τν 3αναδω!μ ερωτηση μν!...8ελω ν τν κατεβασω,3ερετε απ π? | |
|
| |
Edward_ Breaking_ Dawn Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : Athens Αριθμός μηνυμάτων : 3745 Registration date : 21/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Παρ 2 Ιουλ 2010 - 12:56 | |
| ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ναι τωρα το θυμιθικα! ναι στην αρχη της ταινιας! και μετα θαυμαζει τον ποπο την μπελλας! | |
|
| |
Lizzy Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Camp Half Blood Αριθμός μηνυμάτων : 5908 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Παρ 2 Ιουλ 2010 - 12:57 | |
| ποτε καλε?? τι λετε?? μιλαμε για την ιδια ταινια?? | |
|
| |
ed<3 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα... Αριθμός μηνυμάτων : 3200 Registration date : 27/03/2010
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Παρ 2 Ιουλ 2010 - 13:33 | |
| να που ηρθε κ η σειρα μου να σας πω τις εντυπωσεις μου για την Εκλειψη,την ειδα χθες!! - Σπόιλερ:
δεν θελω να πω πολλα κ να γινομαι κουραστικη αλλα παιδια εχουμε μεγαλες εξελιξεις!δεν διαχωριζω τις ταινιες ολες ειχαν διαφορετικη ιστορια κ κατι ξεχωριστο...μου προκαλεσαν ολες πληθωρα συναισθηματων!Η πρωτη αγωνια κ ανακουφιση κ λιγα λεω η δευτερη στενοχωρια , προβληματισμο αναστατωση κτλ κ λιγα λεω γι αυτες τις ταινιες!αλλα ενα εχω να πω η τριτη ταινια δεν παιζεται!!!για πια σκηνη να πρωτομιλησω δεν ξερω!ο Εντουαρντ θεος!εδωσε ρεσιταλ σε αυτη την ταινια ειχε μπει για τα καλα στο πετσι του ρολου...αχ αλλα πολυ στενοχωρια εφαγε το παλικαρι μας,αυτη η ζηλια κ αυτο το βλεμμα του πονου με τρελαναν!η Μπελλα λιγο στον κοσμο της αναμενωμενο φαινοταν απομακρη κ την ελεγε συνεχεια στον Εντουαρντ οταν αυτος εκανε τα παντα να την προστατευσει!ο τζεικομπ με συγχισε παλι αλλα τι να κανω?τον ανεχτηκα!στο σπιτι της ρενε μου αρεσαν πολυ τα λογια της που ειπε''οτι ο εντουαρντ την κοιταει σαν να ειναι ετοιμος να φαει σφαιρα γι αυτη''!κ τοτε γυρναει ο Εντουαρντ κ της σκαει ενα χαμογελο ολα τα λεφτα...ελιωσα!!παντου ειναι γλυκας στην σηνη που ειπε να μην την αγγιξει στο σκυλο,στο λιβαδι στο τελος που η μπελλα ριχνει χιλοπιτα στο σκυλο!το 2ο φιλι λιγο τζεικομπ -μπελλα μου την εσπασε κρατησε πολυ!αλλα ενταξει νομιζα οτι θα κανω χειροτερα αλλα τελικα ο τζεικομο την επεισε να τον φιλησει με δολιο τροπο οπως στο βιβλιο ετσι δεν με πειραξε πολυ!αλλα οταν ειδα τον εντουαρντ να υποφερει σπαστικα!οι σκηνες με τον τσαρλι πολυ γελιο!καταπληκτικες οι σκηνες ροζαλι κι τζασπερ οπως κ οι σκηνες της μαχης πολυ καλα εφε πραγματικα!!!κ το καλυτερο απ ολα εκει που παλευει ο εντουαρντ με την βικτορια που δειχνει ολη την αγαπη του προς την μπελλα που δεν θελει να την αγγιξει η βικτορια αλλα κ την αγωνια της μπελλα να μην παθει τιποτα ο εντ κ ετσι κανει την θυσια να σκισει το χερι της εχει πολυ παθος κ ενταση αυτη η σκηνη!κ οταν τελειωνουν ολα που το μωρο της δενει το χερι!επισης οταν της κανει προταση γαμου ηθελα πιο μεγαλη την σκηνη κ να δειχνει πιο πολλα,αλλα ενα θα σας πω ετσι που την κοιταγε μου ηρθε να λιποθυμησω!ειναι τελειος!!!παιδια ειπα πολλα κ σας κουρασα μου αρεσει που ειπα οτι θα ελεγα λιγα!αλλα οταν μιλαει κανεις για την εκλειψη δεν μπορει ποτε να πει λιγα!!!εχω κι αλλα να πω αλλα με εχετε καλυψει οι περισσοτεροι!team Edward forever!!! | |
|
| |
Stella Sunlight Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 837 Registration date : 04/06/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Project Thoughts
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Παρ 2 Ιουλ 2010 - 13:44 | |
| Εγω μολις ειδα τν ταινια να δειχνη τον ραιλι κ μετα το λιβαδη μου αρεσε που η Μπελλα ανεβηκε απο πανω η φιλι μου νομιζε οτι θ......αλλα τελεικα απογοτευτικη... | |
|
| |
Stellouko Eclipse Bitten
Ηλικία : 32 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 351 Registration date : 09/06/2009
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Παρ 2 Ιουλ 2010 - 14:07 | |
| Παιδιά έχω να κάνω την εξής ερώτηση: Άκουσε κανείς / καμιά το Heavy In Your Arms των Florence & The Machine στη Έκλειψη; Γιατί νομίζω δεν το έβαλαν και πολύ απογοητεύτηκα... | |
|
| |
Lizzy Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Camp Half Blood Αριθμός μηνυμάτων : 5908 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Παρ 2 Ιουλ 2010 - 14:45 | |
| δεν ξερω....το μονο που θυμαμαι ειναι οτι το Neutron Colision το εβαλαν στο παρτι της αποφοιτησης | |
|
| |
Stellouko Eclipse Bitten
Ηλικία : 32 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 351 Registration date : 09/06/2009
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Παρ 2 Ιουλ 2010 - 15:24 | |
| Ναι, το άκουσα κι εγώ... Και λέω θα παροσέξω να δω αν θα βάλουν και Florence αλλά τελικά με παρέσυρε η ταινία.... Δε νομίζω πάντως να το έβαλαν, δε μπορεί, θα το άκουγα. Τέλος πάντων, σ' ευχαριστώ!!! | |
|
| |
| Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* | |
|