| Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* | |
|
+117Emy+Robert sisaki Afelop breathless AnnaTrueBlood pretty witch kate_a17 demi cullen dmant89 phantom Rosemarie Cullen lia ~twilight_mania~ lydiacallen fafoula1234 SpunK RansoM vampiroula John Cullen Renesmee Charlie Swan Ms Cullen SilverMusk elena29 niki Zafrina twi-Lydia Evans BELLA MARIE $ofi@ + Edward Rosalie Hale Cullen Morena di1996 robert\'s girl evi twilightFOREVER ~Ε.Β~ annaval mpellanti21 Bella07 EdRob alour Ashley Greene Jane Volturi pipitsa25 pink MIKAELLA Deppy kristeng7 volturi girl Fallen Angel ed<3 Μαργαριτα stasia Phantom of the Vampires marina Stella Sunlight Ms Kathrin Cullen Emmi anastacia9280 Stellouko SULPICIA-phoive margaret dani nantiaki_twilight 4 ever robertkristen4ever Mrs.Christina AnaroseCullen robb.elen despina aek Irene Cullen LITSA0089 Kristen Stewart Vera evac Lizzy Cullen Nemesis Of Bellin T-NM-E-BD NICKY I'm_not _dead ntinaki alice cullen! nita MyrtoCullen linaki Fotis333 g-twilightsaga Edward_ Breaking_ Dawn robsessed an8i D.R. edward1 DEMONA CULLEN PATTINSON twilightcrazy scarlet rose ROBELINA errika Isabella_Cullen Rozali87 pegulini ~Rob-Patty~ Rozmari twilightsagaddicted MARIA SWAN CULLEN vikaki21 izzy cullen redbutterfly BiondaSwan mR.Geo angepsi WhiteQueen dolores!! Alexia_4 @Dark_Lord@ ΕΡΗ Kimberly nora lena sunrise emerald eyes 121 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
EdRob Twilight Human
Ηλικία : 32 Τόπος : Robertland Αριθμός μηνυμάτων : 36 Registration date : 28/06/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Πεμ 8 Ιουλ 2010 - 3:10 | |
| Τν Εκλειψη δν την εχω διαβασει , ακομα δλδ , οποτε δν μπορω να απαντησω ολοκληρωμενα.. αλλα απ' οτι λετε στ βιβλιο ηταν πιο '' η Μπελα που ξερουμε απ' τν αρχη ''.. αλλα εδω ειναι ταινια κ παιζουν 2 πραγματα.. πρωτον πρεπει να παραλειψουν καποια σημεια γτ αλλιως θα βγει 5 ωρες και δευτερον(και πιο πιθανον να το εκαναν γι αυτο) ειναι οπως ειπαν και προηγουμενα παιδια για τ χρημα.. Γιατι σκεφτονται θα βγει βαρετη ή εξω απ' τ κοσμο που ζουμε σημερα.. Αλλα ενταξει φαινοταν ποιον προτιμαειι.. | |
|
| |
SilverMusk Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 45 Τόπος : Χαλκίδα Αριθμός μηνυμάτων : 2205 Registration date : 14/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Πεμ 8 Ιουλ 2010 - 9:07 | |
| Σειρά μου να κάνω και εγώ μια παρατήρηση σε αυτά που δεν μου άρεσαν στην Έκλειψη. Αν και η αλήθεια είναι πως αυτό το συγκεκριμένο πράγμα δεν μου άρεσε ούτε και στην Νέα Σελήνη. Λοιπόν το θέμα είναι ότι ενώ στα βιβλία - Σπόιλερ:
ο Εντ παρουσιάζετε σαν κάποιος με τον οποίο δεν μπορείς να τα βγάλεις εύκολα πέρα, όχι λόγο σωματικής υπεροχής όσο του ότι διαβάζει τις κινήσεις των άλλων και ξέρει τι να περιμένει πριν αυτοί προλάβουν να το κάνουν και στις δύο ταινίες"τρώει ξύλο" ρε παιδιά και αυτό δεν μου αρέσει. Δηλαδή τι κακό είχαν τα βιβλία στις συγκεκριμένες σκηνές??? Εμένα μου άρεσε που κανένας δεν μπορούσε να τον βάλει κάτω. Και τώρα ξαφνικά μας δείχνει ότι η Βικτώρια με τον Ράιλι παραλίγο να τον καταστρέψουν και μόνο χάρη στην Μπέλλα και την κίνηση της σώθηκε. Αφού θέλανε τόσο πολύ να δείξουν την συγκεκριμένη σκηνή μπορούσαν τουλάχιστον να το κάνουν όπως στο βιβλίο και όχι έτσι. Αυτό είναι κάτι το οποίο δεν μου άρεσε και στις δύο ταινίες, να τον παρουσιάζουν έτσι αδύναμο ενώ κάθε άλλο παρά κάτι τέτοιο είναι!
| |
|
| |
lena Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 4103 Registration date : 09/09/2009
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Πεμ 8 Ιουλ 2010 - 9:24 | |
| - SilverMusk έγραψε:
- Σειρά μου να κάνω και εγώ μια παρατήρηση σε αυτά που δεν μου άρεσαν στην Έκλειψη. Αν και η αλήθεια είναι πως αυτό το συγκεκριμένο πράγμα δεν μου άρεσε ούτε και στην Νέα Σελήνη.
Λοιπόν το θέμα είναι ότι ενώ στα βιβλία
- Σπόιλερ:
ο Εντ παρουσιάζετε σαν κάποιος με τον οποίο δεν μπορείς να τα βγάλεις εύκολα πέρα, όχι λόγο σωματικής υπεροχής όσο του ότι διαβάζει τις κινήσεις των άλλων και ξέρει τι να περιμένει πριν αυτοί προλάβουν να το κάνουν και στις δύο ταινίες"τρώει ξύλο" ρε παιδιά και αυτό δεν μου αρέσει. Δηλαδή τι κακό είχαν τα βιβλία στις συγκεκριμένες σκηνές??? Εμένα μου άρεσε που κανένας δεν μπορούσε να τον βάλει κάτω. Και τώρα ξαφνικά μας δείχνει ότι η Βικτώρια με τον Ράιλι παραλίγο να τον καταστρέψουν και μόνο χάρη στην Μπέλλα και την κίνηση της σώθηκε. Αφού θέλανε τόσο πολύ να δείξουν την συγκεκριμένη σκηνή μπορούσαν τουλάχιστον να το κάνουν όπως στο βιβλίο και όχι έτσι. Αυτό είναι κάτι το οποίο δεν μου άρεσε και στις δύο ταινίες, να τον παρουσιάζουν έτσι αδύναμο ενώ κάθε άλλο παρά κάτι τέτοιο είναι!
σε αυτο συμφωνω απολυτα και μενα με χαλασε!!!!!!! | |
|
| |
Edward_ Breaking_ Dawn Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : Athens Αριθμός μηνυμάτων : 3745 Registration date : 21/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Πεμ 8 Ιουλ 2010 - 10:05 | |
| | |
|
| |
$ofi@ + Edward Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Neverland Αριθμός μηνυμάτων : 4949 Registration date : 03/07/2010
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Πεμ 8 Ιουλ 2010 - 10:12 | |
| - SilverMusk έγραψε:
- Σειρά μου να κάνω και εγώ μια παρατήρηση σε αυτά που δεν μου άρεσαν στην Έκλειψη. Αν και η αλήθεια είναι πως αυτό το συγκεκριμένο πράγμα δεν μου άρεσε ούτε και στην Νέα Σελήνη.
- Σπόιλερ:
συμφωνω απολυτα !!! | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Πεμ 8 Ιουλ 2010 - 11:40 | |
| Κι εγω συμφωνω.....η συγκεκριμενη σκηνη ηταν υπερβολικη...... | |
|
| |
Ms Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Kefalonia Αριθμός μηνυμάτων : 1743 Registration date : 20/04/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Πεμ 8 Ιουλ 2010 - 11:47 | |
| | |
|
| |
izzy cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : φορκς Αριθμός μηνυμάτων : 1089 Registration date : 23/05/2010
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Πεμ 8 Ιουλ 2010 - 12:08 | |
| η συγκεκριμενη σκηνη απλα ηθελε να δειξει την θυσια της μπελλα δεν εφαγε ξυλο στην εκλειψη οσον αφορα την νεα σεληνη οι βολτουρι και ιδιως ο φελιξ υποτιθεται πως υπερεχουν στη μαχη αναξαρτητα απο τον αντιπαλο | |
|
| |
SilverMusk Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 45 Τόπος : Χαλκίδα Αριθμός μηνυμάτων : 2205 Registration date : 14/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Πεμ 8 Ιουλ 2010 - 12:22 | |
| Δεν νομίζω πως ήταν απαραίτητο να γίνει έτσι για να φανεί η θυσία της Μπέλλα. Σάμπως στο βιβλίο δεν καταλάβαμε όλοι τι ακριβώς πήγαινε να κάνει??? Σε ποιο σημείο αυτού έδειχνε ότι ο Έντ βρισκόταν σε δύσκολη θέση σαν αυτή της ταινίας??? Όπως και να έχει η συγκεκριμένη σκηνή θα μπορούσε να ήταν πιο πιστή στον προκάτοχό του. Όσο για την Νέα Σελήνη ξέρουμε πως η Βολτούρι υπερέχουν σαν ομάδα και κυρίως χάρη στα δίδυμα. Ούτε και εκεί όμως δείχνει να γίνεται καμία μάχη και να τρώει ξύλο ο Έντ εκτός του βασανισμού της Τζέην. Απλώς εμένα δεν μου άρεσαν αυτές οι δύο σκηνές και στις δύο ταινίες και θα προτιμούσα να είναι πιστοί στο βιβλίο τουλάχιστον εκεί... | |
|
| |
lena Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 4103 Registration date : 09/09/2009
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Πεμ 8 Ιουλ 2010 - 12:46 | |
| ο Εντουαρντ ακουει τις σκεψεις των αλλων για αυτο και ειναι ανικητος αυτο στη ταινια δεν φανηκε πουθενα ακομα και στην εκπαιδευση με τον Καρλαιλ στο τελος τον βαζει κατω....σκηνοθετικη χαζομαρουλα για να εχει πλακα!!!! | |
|
| |
Ηλικία : 30 Τόπος : φορκς Αριθμός μηνυμάτων : 1089 Registration date : 23/05/2010
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Πεμ 8 Ιουλ 2010 - 12:52 | |
| εμενα δεν μουμ αρεσε που ειχε τοσες αστειες σκηνες
α ρε καθριν που εισαι??η αγαπημενη σκηνοθετης ηταν η μονη απο τους τρεις που επιασε τη ν ατμοσφαιρα τ βιβλιου | |
|
| |
Renesmee Charlie Swan Twilight Human
Αριθμός μηνυμάτων : 22 Registration date : 03/07/2010
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Πεμ 8 Ιουλ 2010 - 12:58 | |
| Γενικα το βιβλιο της εκλιψης ηταν γεματο χιουμορ ακομα και στις πιο τραγικες στιγμες οποτε πιστευω οτι το οτι εχει αρκετες αστειες σκηνες ειναι σωστο και μερικες φορες αυτο πο μου την δινει και δεν μου αρεσε ηταν οτι και στις δυο πρωτες ταινιες ηταν ολα πολυ σοβαρα και τραγικα..Το χιουμορ της 3ης ταινιας φερνει πιο πολυ στο βιβλιο. - Σπόιλερ:
δικια μου γνωμη παντα
| |
|
| |
John Cullen Twilight Human
Ηλικία : 27 Τόπος : Μενίδι Αριθμός μηνυμάτων : 91 Registration date : 12/12/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Πεμ 8 Ιουλ 2010 - 13:25 | |
| - Renesmee Charlie Swan έγραψε:
- Γενικα το βιβλιο της εκλιψης ηταν γεματο χιουμορ ακομα και στις πιο τραγικες στιγμες οποτε πιστευω οτι το οτι εχει αρκετες αστειες σκηνες ειναι σωστο και μερικες φορες αυτο πο μου την δινει και δεν μου αρεσε ηταν οτι και στις δυο πρωτες ταινιες ηταν ολα πολυ σοβαρα και τραγικα..Το χιουμορ της 3ης ταινιας φερνει πιο πολυ στο βιβλιο.
- Σπόιλερ:
δικια μου γνωμη παντα
Συμφωνώ απολύτως! και η δική μου γνώμη είναι η ίδιααα...! το μόνο σημείο που δεν μου άρεσε...ούτε στο βιβλίο...είναι όταν η Μπέλλα ζητάει από τον Τζέικομπ να την φιλήσει...:@ την μισώ εκείνη την στιγμή! - Σπόιλερ:
Εγώ αυτό πιστεύω...!
| |
|
| |
Ηλικία : 31 Τόπος : Athens Αριθμός μηνυμάτων : 3745 Registration date : 21/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Πεμ 8 Ιουλ 2010 - 13:31 | |
| ενα αλλο που δεν μου αρεσε ειναι εκει που η Μπελλα φωναζει στον εντουαρτ επειδη δεν της ειπε οτι ο τζεικομπ ακουγε(πανω στο βουνο) δλδ ελεος! ξενερωσα εκεινη την στιγμη! Η Μπελλα δεν θα φωναζε ποτε στον ετνουαρτ ετσι! πατατα μεγαλη! δεν μου αρεσε - Σπόιλερ:
Ms Cullen απο οτι βλεπω απο την υπογραφη σου εχεις δαιβασει το hunger games! ειναι καλο? | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Πεμ 8 Ιουλ 2010 - 13:38 | |
| - SilverMusk έγραψε:
- Σπόιλερ:
Συμφωνω απολυτως!!και εμενα με χαλασε αλλα με χαλασε και η συμπεριφορα της Μπελλας. Ξαναδιαβασα το βιβλιο και ειδα παλι την ταινια. Εχει διαφορα βρε παιδια.Την κανουν πολυ ανεξαρτητη και εμενα με χαλαει αυτο.Στο βιβλιο μπορει να ειναι σε διλλημα αλλα δεν πληγωνει ποτε τον Εντουαρντ τοσο μα τοσο ανοιχτα. Μα να μην ριξει ενα κλαμμα μετα το φιλι? Αλλα η τελευταια σκηνη για εμενα ηταν η πιο τραγικη.Φυσικα δεν ηθελα να δειξει το κλαμμα στο δωματιο της γιατι θα ξενερωνα ακομα περισσοτερο αλλα ηθελα να του πει οτι χωρις αυτον δεν μπορει να ζησει!! Στο βιβλιο η Μπελλα απο την αρχη ακομα ξεκαθαριζει στον Εντουαρντ οτι θελει να γινει βρικολακας για αυτον αλλιως δεν θα ηθελε να ζει αιωνια.Μονο γι αυτον θελει να αλλαξει για να ειναι για παντα μαζι.Και στην ταινια πεταει οτι το κανει για προσωπικους λογους.Οτι εκει ανηκει! Μα πως τους ηρθε αυτο δεν μπορω ακομα να το καταλαβω.Εγωιστικος επιλογοε εγω το ξαναλεω!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Πεμ 8 Ιουλ 2010 - 13:48 | |
| πφφφφφφφφ! αυτη η ηλι8ια η μελισσα φταιει με τα κολοσεναρια της! φοβαμαι οτι θα καταστρεψει και την χαραυγη η βλαμμενη!
Ακριβως αυτο που ειπες ΕΡΗ. Επρεπε να του πει οτι η αθανασια δεν εχει κανενα νοημα χωρις εκεινον... | |
|
| |
Morena Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 45 Τόπος : Κορυδαλλός Αριθμός μηνυμάτων : 1227 Registration date : 10/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Πεμ 8 Ιουλ 2010 - 13:52 | |
| Ναι ναι συμφωνώ με την Έρη... Η Μπέλλα σε αυτή την ταινία δεν ήταν by the book...
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Πεμ 8 Ιουλ 2010 - 13:58 | |
| οχι δεν φταει η μελισσα αυτη παραθετει το σεναριο το οποιο και ειχα διαβασει το παραθετει λοιπον στον σκηνοθετη ο οποιος το πετσοκοβει και το διαμορφωνει αναλογα με τη μουρλια του και επισης ο εντουαρντ σε αυτην την ταινια δεν τα ειχε με την μπελα με την κριστεν τα ειχε | |
|
| |
ntinaki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 26 Τόπος : οπου ειναι και ο ΕDWARD!!!!!<3 <3 <3 Αριθμός μηνυμάτων : 1650 Registration date : 07/12/2009
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Πεμ 8 Ιουλ 2010 - 14:01 | |
| χθες ξαναειδα την εκλειψη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
καθε φορα ειναι και πιο τελεια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ηταν ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ,ΟΥΑΟΥ,ΑΠΕΡΗΓΡΑΠΤΗ!!!!!!!!!!!!!!
ΤΟΣΟ ΤΕΛΕΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
AnaroseCullen Midnight Sun Vampire
Τόπος : Forks(lol)-Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 1802 Registration date : 27/02/2010
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Πεμ 8 Ιουλ 2010 - 14:22 | |
| - ΕΡΗ έγραψε:
- SilverMusk έγραψε:
- Σπόιλερ:
Συμφωνω απολυτως!!και εμενα με χαλασε αλλα με χαλασε και η συμπεριφορα της Μπελλας. Ξαναδιαβασα το βιβλιο και ειδα παλι την ταινια. Εχει διαφορα βρε παιδια.Την κανουν πολυ ανεξαρτητη και εμενα με χαλαει αυτο.Στο βιβλιο μπορει να ειναι σε διλλημα αλλα δεν πληγωνει ποτε τον Εντουαρντ τοσο μα τοσο ανοιχτα. Μα να μην ριξει ενα κλαμμα μετα το φιλι? Αλλα η τελευταια σκηνη για εμενα ηταν η πιο τραγικη.Φυσικα δεν ηθελα να δειξει το κλαμμα στο δωματιο της γιατι θα ξενερωνα ακομα περισσοτερο αλλα ηθελα να του πει οτι χωρις αυτον δεν μπορει να ζησει!! Στο βιβλιο η Μπελλα απο την αρχη ακομα ξεκαθαριζει στον Εντουαρντ οτι θελει να γινει βρικολακας για αυτον αλλιως δεν θα ηθελε να ζει αιωνια.Μονο γι αυτον θελει να αλλαξει για να ειναι για παντα μαζι.Και στην ταινια πεταει οτι το κανει για προσωπικους λογους.Οτι εκει ανηκει! Μα πως τους ηρθε αυτο δεν μπορω ακομα να το καταλαβω.Εγωιστικος επιλογοε εγω το ξαναλεω!! ΠΕΣΤΕ ΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣΣΣΣΣ! Παιδια σορρυ αν παραφερομαι αλλα ειλικρινα θα ηθελα ΕΣΤΩ εκεινο το μονολογο της Μπελλα στην τελευταια σκηνη να τον διαμορφωναν σαν το βιβλιο, δλδ σωστα.... Σε εναν μη-φαν περνουσε το μυνημα οτι δεν ειναι ολα για τον Εντ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ! ΜΕΓΑ λαθος να υποβιβαζουν τον πρωταγωνιστη και ουσιαστικα να μην δινουν το νοημα του βιβλιου! Σε εναν φαν δε, δινουν ακομα χειροτερο μυνημα! Μιλαω απο προσωπικη εμπειρια...(προφανως!) Οτι δλδ θα το συνεχησουν αυτο το ''ανεξαρτητη-ηρωιδα-μη-νορμαλ-Μπελλα'' μεχρι και την Χαραυγη! Αληθεια αν πανε με αυτο το τοσο λαθος τριπακι τωρα φανταστειτε πως θα κανουν την ΒΡΥΚΟΛΑΚΑ ΜΠΕΛΛΑ να συμπεριφερεται.... Δεν θα παραξενευτω ΚΑΘΟΛΟΥ αν δω στην επομενη ταινια, κανα χαστουκι απο την Μπελλα προς τον Εντ! | |
|
| |
Morena Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 45 Τόπος : Κορυδαλλός Αριθμός μηνυμάτων : 1227 Registration date : 10/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Πεμ 8 Ιουλ 2010 - 14:25 | |
| Η απορία μου είναι πως επέτρεψε η Στέφανι τέτοια παραποίηση... Υποτίθεται ότι έχει κάποιο λόγο στο στήσιμο της ταινίας... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Πεμ 8 Ιουλ 2010 - 14:33 | |
| θυμωνετε υπερβολικα ε οχι και χαστουκι στον εντ δεν παιζει κατι τετοιο ελεος η χαραυγη θα ειναι λυκοφωτικη θα το δειτε και η στεφανι ειπε οτι της αρεσε παρα πολυ η ταινια ξετρελαθηκε
απλα πιστευω ηθελαν να δειξουν με αυτο τον τροπο το διχασμο της μπελλα για να πουλησουν και εγω πιστευω οτι ο τζεικομπ συνεχιζει να ευνοειται το λεει και η ιδια η στεφ στο εξτρα της νεας σεληνης | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Πεμ 8 Ιουλ 2010 - 14:45 | |
| ελα ντε Morena! δεν καταλαβαινω! δηλαδη τοσα πολλα λεφτα δωσανε στην Στεφενη που δεν ειπε τιποτα και αφησε να καταστρεψουν την ταινια? Ελεος πια! Παραποιησαν το νοημα του βιβλιου | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Πεμ 8 Ιουλ 2010 - 14:49 | |
| Καπου ειχα διαβασει δεν θυμαμαι που οτι επειδη το βλεπει νεα γενια θελανε να δωσουν καποια πραγματα παραπανω απο το να τα παραταει ολα για εναν ερωτα.Οτι αυτο δεν στεκει με τα σημερινα δεδομενα. Ισως βασιστηκαν σε αυτο και θελανε να δειξουν τοι το κανει πιο πολυ για τον εαυτο της και οχι για εναν ερωτα! Δεν ξερω αν στεκει απλα σας μεταφερω αυτο που καπου ειχα διαβασει. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Πεμ 8 Ιουλ 2010 - 14:54 | |
| αυτο φαινεται λογικο .........ισως ειναι ετσι φανταζεστε μετα την εκλειψη να εφευγαν ολες με τα αγορια τους? | |
|
| |
| Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* | |
|