| Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* | |
|
+117Emy+Robert sisaki Afelop breathless AnnaTrueBlood pretty witch kate_a17 demi cullen dmant89 phantom Rosemarie Cullen lia ~twilight_mania~ lydiacallen fafoula1234 SpunK RansoM vampiroula John Cullen Renesmee Charlie Swan Ms Cullen SilverMusk elena29 niki Zafrina twi-Lydia Evans BELLA MARIE $ofi@ + Edward Rosalie Hale Cullen Morena di1996 robert\'s girl evi twilightFOREVER ~Ε.Β~ annaval mpellanti21 Bella07 EdRob alour Ashley Greene Jane Volturi pipitsa25 pink MIKAELLA Deppy kristeng7 volturi girl Fallen Angel ed<3 Μαργαριτα stasia Phantom of the Vampires marina Stella Sunlight Ms Kathrin Cullen Emmi anastacia9280 Stellouko SULPICIA-phoive margaret dani nantiaki_twilight 4 ever robertkristen4ever Mrs.Christina AnaroseCullen robb.elen despina aek Irene Cullen LITSA0089 Kristen Stewart Vera evac Lizzy Cullen Nemesis Of Bellin T-NM-E-BD NICKY I'm_not _dead ntinaki alice cullen! nita MyrtoCullen linaki Fotis333 g-twilightsaga Edward_ Breaking_ Dawn robsessed an8i D.R. edward1 DEMONA CULLEN PATTINSON twilightcrazy scarlet rose ROBELINA errika Isabella_Cullen Rozali87 pegulini ~Rob-Patty~ Rozmari twilightsagaddicted MARIA SWAN CULLEN vikaki21 izzy cullen redbutterfly BiondaSwan mR.Geo angepsi WhiteQueen dolores!! Alexia_4 @Dark_Lord@ ΕΡΗ Kimberly nora lena sunrise emerald eyes 121 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
$ofi@ + Edward Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Neverland Αριθμός μηνυμάτων : 4949 Registration date : 03/07/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Πεμ 8 Ιουλ 2010 - 15:19 | |
| - John Cullen έγραψε:
- Renesmee Charlie Swan έγραψε:
- Γενικα το βιβλιο της εκλιψης ηταν γεματο χιουμορ ακομα και στις πιο τραγικες στιγμες οποτε πιστευω οτι το οτι εχει αρκετες αστειες σκηνες ειναι σωστο και μερικες φορες αυτο πο μου την δινει και δεν μου αρεσε ηταν οτι και στις δυο πρωτες ταινιες ηταν ολα πολυ σοβαρα και τραγικα..Το χιουμορ της 3ης ταινιας φερνει πιο πολυ στο βιβλιο.
- Σπόιλερ:
δικια μου γνωμη παντα
Συμφωνώ απολύτως! και η δική μου γνώμη είναι η ίδιααα...! το μόνο σημείο που δεν μου άρεσε...ούτε στο βιβλίο...είναι όταν η Μπέλλα ζητάει από τον Τζέικομπ να την φιλήσει...:@ την μισώ εκείνη την στιγμή!
- Σπόιλερ:
Εγώ αυτό πιστεύω...!
και εμενα αυτη ηταν η χειρωτερη μου σκηνη και στο βιβλιο κα στην ταινια.....- Σπόιλερ:
| |
|
| |
MyrtoCullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 26 Τόπος : Seattle Αριθμός μηνυμάτων : 1734 Registration date : 14/03/2010
Forks Student Profile Team: Victoria Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Πεμ 8 Ιουλ 2010 - 15:28 | |
| παιδια οτι και να λετε για το φιλι Τζεικομπ-Μπελλα ηταν ωραιο.. | |
|
| |
linaki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : athenes Αριθμός μηνυμάτων : 938 Registration date : 28/07/2009
Forks Student Profile Team: Switzerland Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Πεμ 8 Ιουλ 2010 - 15:52 | |
| - MyrtoCullen έγραψε:
- παιδια οτι και να λετε για το φιλι Τζεικομπ-Μπελλα ηταν ωραιο..
Ηταν παρα πολυ ωραιο!! πολυ συναισθημα! η αληθεια να λεγεται... | |
|
| |
Renesmee Charlie Swan Twilight Human
Αριθμός μηνυμάτων : 22 Registration date : 03/07/2010
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Πεμ 8 Ιουλ 2010 - 16:24 | |
| - Σπόιλερ:
Συμφωνω απολυτως με ολες σας..Αν και δεν εχω δει ακομα την ταινια βλεπω αυτα που γραφετε και τραβαω τα μαλλια μου..Μα να κανουν την Μπελλα τοσο εγωιστρια???Που η Μπελλα υποτιθεται οτι δεν θελει ουτε να δειξει λυπημενη μπροστα στον Εντ..Πιστευω οτι ο Εντ αδικιτε πολυυυυ και οτι η Μπελλα δν μοιαζει καθολου με την Μπελλα του βιβλιου..Βλακεια αυτο τωρα..Πραγματι υποτιθεται οτι η Μπελλα τα κανει ολα για τον Εντ ενω ετσι φενετε το τελιως αντιθετο οτι και καλα εχει αρχισει να τα κανει ολα για τον εαυτο της..Αν κανουν κατι τετοιο στην Χαραυγη βλεπω την Ρενεσμι δαγκωμενη καμια δυο τρεις φορες απο την Μπελλα..Επισης τωρα μου το χαλαει ασχημα διοτι σχηματιζω λαθος γνωμη για την Μπελλα..Ω ναι ο Εντ δεν τα ειχε με την Μπελλα στην ταινια με την Κριστεν τα ειχε..(με συνχωρειτε για τα ορθογραφικα εχω συνηθισει απο τα greeklish..) Mα να μην κανει εναν μονολογο σχετικα με την αγαπη της προς τον Εντ????Αισχως..
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Renesmee Charlie Swan στις Πεμ 8 Ιουλ 2010 - 16:25, 1 φορά | |
|
| |
Edward_ Breaking_ Dawn Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : Athens Αριθμός μηνυμάτων : 3745 Registration date : 21/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Πεμ 8 Ιουλ 2010 - 17:01 | |
| - linaki έγραψε:
- MyrtoCullen έγραψε:
- παιδια οτι και να λετε για το φιλι Τζεικομπ-Μπελλα ηταν ωραιο..
Ηταν παρα πολυ ωραιο!! πολυ συναισθημα! η αληθεια να λεγεται...
εχω δει και καλυτερα φιλια για να πω την αληθεια μου! δεν με αγγιξε καθολου | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Πεμ 8 Ιουλ 2010 - 17:06 | |
| Οταν πιο πριν εχει γινει οτι εγινε με τον Εντ μετα ο Τζεικ τι να σου κανει....δευτερος και κατα ιδρωμενος οπως παντα... | |
|
| |
mpellanti21 Eclipse Bitten
Ηλικία : 31 Τόπος : forks Αριθμός μηνυμάτων : 471 Registration date : 26/06/2010
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Πεμ 8 Ιουλ 2010 - 17:28 | |
| ευη μου +φωνω απολυτα!!! γιατι κατι μου λεει οτι παντα δευτερος και κατα ιδρωμενος θα ειναι.... | |
|
| |
Ηλικία : 31 Τόπος : Athens Αριθμός μηνυμάτων : 3745 Registration date : 21/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Πεμ 8 Ιουλ 2010 - 17:28 | |
| ειδικα ιδρωμενος! χαχαχαχαχα! | |
|
| |
izzy cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : φορκς Αριθμός μηνυμάτων : 1089 Registration date : 23/05/2010
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Πεμ 8 Ιουλ 2010 - 17:30 | |
| μια συμβουλη μην θιγετε αυτα τα θεματα οσες φορες το κανουμε αυτο ανεβαινουν οι τονοι και χαλαμε αδικα τη ζαχαρενια μας
παει η εκλειψη τωρα ερχεται η χαραυγουλα μας μεχρι τοτε να βλεπετε καθε πρωι που ξυπνατε το συμβιβασμο γιατι οσο και να το κανουμε η ταινια αυτη εχει καποιες σκηνες που θα αφησουν εποχη | |
|
| |
scarlet rose The Volturi Princess
Ηλικία : 38 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 3603 Registration date : 16/01/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Πεμ 8 Ιουλ 2010 - 17:39 | |
| - Renesmee Charlie Swan έγραψε:
Συμφωνω απολυτως με ολες σας..Αν και δεν εχω δει ακομα την ταινια βλεπω αυτα που γραφετε και τραβαω τα μαλλια μου..Μα να κανουν την Μπελλα τοσο εγωιστρια???Που η Μπελλα υποτιθεται οτι δεν θελει ουτε να δειξει λυπημενη μπροστα στον Εντ..Πιστευω οτι ο Εντ αδικιτε πολυυυυ και οτι η Μπελλα δν μοιαζει καθολου με την Μπελλα του βιβλιου..Βλακεια αυτο τωρα..Πραγματι υποτιθεται οτι η Μπελλα τα κανει ολα για τον Εντ ενω ετσι φενετε το τελιως αντιθετο οτι και καλα εχει αρχισει να τα κανει ολα για τον εαυτο της..Αν κανουν κατι τετοιο στην Χαραυγη βλεπω την Ρενεσμι δαγκωμενη καμια δυο τρεις φορες απο την Μπελλα..Επισης τωρα μου το χαλαει ασχημα διοτι σχηματιζω λαθος γνωμη για την Μπελλα..Ω ναι ο Εντ δεν τα ειχε με την Μπελλα στην ταινια με την Κριστεν τα ειχε..(με συνχωρειτε για τα ορθογραφικα εχω συνηθισει απο τα greeklish..)
Mα να μην κανει εναν μονολογο σχετικα με την αγαπη της προς τον Εντ????Αισχως.. Κοριτσια επιτρεψτε μου να διαφωνησω!!! Εγω για να ειμαι ειλικρινης δεν πειραχτηκα καθολου απο τον μονολογο γιατι δεν λεει κατι που δεν ισχυει!!!Αντιθετα λεει φωναχτα αυτο που ειναι οφθαλμοφανες στην Χαραυγη!!!!Η Μπελλα γεννηθηκε για να ειναι βρυκολακας μαζι με τον Εντουαρντ!!!Κανει μπαμ σε ολα τα βιβλια οτι αυτο το κοριτσι δεν ειναι φυσιολογικο!!!Δεν ταιριαζει στον κοσμο των ανθρωπων!!!Στην χαραυγη οταν η Μπελλα εγινε βαμπιρ το λεει ξεκαθαρα οτι τωρα αισθανεται οτι ανηκει πραγματικα καπου!!!!Και επειδη ο Εντουαρντ δεν θελει να την μεταμορφωσει γιατι δεν θελει να ειναι εγωιστης και να θυσιασει την ψυχη της για κεινον ...του λεει και εκεινη οτι δεν πρεπει να το βλεπει ετσι!!!Του εξηγει οτι ειναι η μοιρα της να γινει βρυκολακας!!Του λεει ξεκαθαρα οτι μονο στον κοσμο του Εντουαρντ αισθανεται φυσιολογικη ,ολοκληρη ,οτι μονο μαζι του ειναι ολα νορμαλ!!Που ειναι το κακο σε αυτο????Αποδειξη οτι ο ενας ειναι το αλλο μισο του αλλου!!!Ουσιαστικα τον κανει να αισθανθει καλυτερα-του εξηγει οτι δεν υπαρχει κανενας λογος να αισθανεται τυψεις!!!Εγωιστρια θα ηταν αν γινοταν βρυκολακας για την αθανασια και οχι για να ειναι μια αιωνιοτητα με τον Εντουαρντ!!! Οσον αφορα την διαφορα Μπελλα- βιβλιου με Μπελλα-ταινιας και εδω εχω ενστασεις!!! Η Μπελλα στην Εκλειψη απο αποψη δυναμισμου δεν εχει διαφορες με την Μπελλα στο Λυκοφως!!!Απο την αρχη στις ταινιες η Μπελλα εκλαιγε λιγοτερο και δεν κοκκινιζε καθολου!!!Δεν ειδα στην Εκλειψη καποια ιδιαιτερη διαφορα στο παιξιμο της για να με ενοχλησει!!!Μη σας πω κιολας οτι στο βιβλιο τον Εντουαρντ τον πληγωνει περισσοτερο!!!Στην ταινια το φιλι με τον Τζεικ περναει στο ντουκου!!!Δεν υπαρχει καν θεμα διλημματος!!!Αγαπαει τον Εντουαρντ και τελος!!!! Στην σκηνη που του φωναζει ...σιγα τα αβγα....!!!Στο βιβλιο εχει κανει χειροτερα!!!Σηκωνεται και φευγει και τρεχει στο Λα πους και αλλος παραταει το κυνηγι και τα εχει παρει στο κρανιο!!!Στο βιβλιο κανει πολλες προσπαθειες για να την αφησει τελικα ο Εντουαρντ να παει να δει τον Τζεικομπ και της δινω δικιο σε αυτο το σημειο γιατι ειναι λιγο καταπιεστικος ο Εντουαρντ και χρησιμοποιει το θεμα της ασφαλειας για να κρυψει την ζηλεια του!!!!!Οποτε η μονη λυση που της μενει ειναι να το σκασει!!!και αυτο πιστεψτε με δειχνει δυναμισμο!!! Αν η Μπελλα δεν ηταν δυναμικη δεν θα διεκδικουσε τιποτα απολυτως ουτε θα χρειαζοταν ο Εντουαρντ να διαπραγματευτει μαζι της γιατι πολυ απλα θα του εκανε ολα τα χατηρια!!!Στα βιβλια ειμαστε μεσα στην σκεψη της και γι'αυτο καταλαβαινουμε τους φοβους της και της ανασφαλειες της !!!Οι ανθρωποι ομως δεν εξωτερικευουν παντα τις αδυναμιες τους!!!Και μην ξεχνατε οτι στα ματια του Εντουαρντ η Μπελλα δεν φανηκε ποτε αδυναμη!!!Ισα ισα του φαινοταν πεισματαρα επειδη δεν υποχωρουσε ποτε απο τα θελω της και ειναι αρκετα γενναια γιατι παντα βαζει τον εαυτο της σε κινδυνο για να σωσει ολους τους αλλους!!!Εμενα αυτο σιγουρα μου δειχνει δυναμισμο!!!Η Μπελλα ειναι ο τυπος ανθρωπου που χαρακτηριζεται ως ''ηρεμη δυναμη''!!Ειναι ευαισθητη,συναισθηματικη,ανασφαλης αλλα ταυτοχρονα ειναι εξυπνη και οταν πρεπει διεκδικει τα θελω της χωρις να ειναι bitch και χωρις να ξεχναει και τα θελω των αλλων ανθρωπων!!!! Βασικα αν συνδυασουμε τις εικονες απο τις ταινιες,τις σκεψεις της Μπελλα και τις σκεψεις του Εντουαρντ θα δουμε οτι τελικα δεν υπαρχει και τοσο μεγαλη αποκλιση και θα εχουμε και μια πιο ολοκληρωμενη εικονα!!!Τουλαχιστον εγω ετσι προσπαθω να τα δω!!! | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Πεμ 8 Ιουλ 2010 - 17:55 | |
| Εγω παλι θα διαφωνησω!! Θεωρειται οτι εμεις βλεπουμε τις ταινιες απο την οπτικη της Μπελλας. Η Μπελλα στα βιβλια παρουσιαζεται σαν μια ησυχη κοπελα,ντροπαλη και πανω απο ολα ερωτευμενη με τον Εντουαρντ.Γινεται δυναμικη για να προστατεψει την αγαπη της. Και η Μπελλα ειναι αυτη που κανει τους συμβιβασμους.Ακομα και στο κρεβατι παραδεχεται οτι ποτε δεν γινεται το δικο της αλλα παντα γινεται αυτο που θελει ο Εντουαρντ. Την μονη στιγμη που του θυμωσε ηταν οταν την απηγαγε η Αλις αλλα μολις ο Εντουαρντ γυρισε αυτο που εκανε ηταν να λιωσει στην αγκαλια του. Η αγαπη της ειναι πολυ δυνατη για να θυμωσει μαζι του!! Δεν θα τον παραταγε ποτε να φυγει με την μηχανη! Στην ταινια του κλεινει την πορτα στα μουτρα ενω στο βιβλιο βλεπουμε την ιδια στιγμη να λεει οτι δεν μπορει να του θυμωσει.Αυτα δεν υπαρχουν στην ταινια.Εμενα στο βιβλιο με στεναχωρησε μονο το φιλι και το κλαμα μετα.Οχι απο την αρχη!! Επισης πως μπορει να ξερει οτι ανηκει στον κοσμο των βρικολακων εφοσον δεν ειναι βρικολακας? Στην Χαραυγη το καταλαβαινω να το λεει αυτο γιατι εχει αλλαξει και βλεπει την διαφορα. Οπως καταλαβαινει και την διαφορα των συναισθηματων της.Ποσο δυνατα αγαπαει τον Εντουαρντ!!Αυτες ειναι διαφορες που τις καταλαβαινεις εφοσον εχεις αλλαξει οχι πιο πριν. Αυτη ειναι και η διαφορα της Χαραυγης με τα αλλα βιβλια. | |
|
| |
BELLA MARIE Charlie's Daughter
Ηλικία : 32 Τόπος : Thessalonike Αριθμός μηνυμάτων : 17564 Registration date : 26/02/2009
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Πεμ 8 Ιουλ 2010 - 18:09 | |
| ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΕΝΙΣΤΑΜΑΙ!
Η Μπελλα γινεται δυναμικη στην Εκλειψη , για να προστατεψει τον Εντουαρντ, αλλα και για να διεκδικησει αυτα που της πρεπουν! Ειναι ενα εφηβο κοριτσι γεματο ορμονες, -ισως και με τα μυαλα του πολλες φορες πανω απο το κεφαλι του οπως ολες ειμαστε σε αυτην την ηλικια- που ζει τον ερωτα του! Η Μπελλα στα βιβλια παρουσιαζεται σαν μια ησυχη κοπελα μεν, που ομως αν αδικηθει βγαζει δοντια δε...και καλα κανει! Δεν νομιζω οτι νοειται πρωταγωνιστης σε βιβλιο που να μην εχει εντασεις! Εινα απολυτως λογικο! Ο Εντουαρντ σε μερικες υποθεσεις δεν πρεπει να ανοιγει καν το στομα του! ΝΑΙ ΤΟ ΛΕΩ ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΤΙ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΗ! Και θα εξηγησω το λογο ευθυς αμεσως! την παραταει.. την αφηνει συξυλη..αυτη λιωνει και τον περιμενει...τοσους μηνες μονη...λογικο ειναι να θυμωσει.. εν προκειμενω της κρυβει πραγματα που την αφορουν αμεσα!καλα κανει και θυμωνει και φευγει!! Στην σκηνη που του φωναζει του εντουαρντ εχει το δικιο της αλλα δεν ειναι τιποτα μπροστα σε αυτα που κανει στον οριτζιναλ διαλογο!....!!!Στο βιβλιο τα κανει λιμπα!!!Σηκωνεται και φευγει την κανει για το Λα πους με τον Τζεικομπ και αλλος παραταει το κυνηγι και τρωει τα λυσακα του! αν αυτα δεν ειναι εντασεις κομμενες τι ειναι?? στο βιβλιο αντιδρα πολυ χειροτερα αν εχετε προσεξει εσεις οι μικροτερες -γιατι οι μεγαλυτερες το ξερω οτι το εχουν προσεξει!- στην ταινια διατηρηθηκε ενα πιο low profile οσον αφορα το χαρακτηρα της Μπελλα...Ακριβως για να μην δημιουργηθουν τα συγκεκριμμενα σχολια! Και λεω ξανα .... Εσεις που δεν εχετε δει την ταινια μην διαβαζετε το σποιλερ! Σας χαλαει τη δραση!! Ειναι κριμα! Προδιατιθεστε για κατι και μετα δεν το απολαμβανετε ...Συμμεριζεστε γνωμες αλλων που στο κατω κατω μπορει -δικαιως-να μην συμβαδιζουν με τις δικες σας! | |
|
| |
Ηλικία : 38 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 3603 Registration date : 16/01/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Πεμ 8 Ιουλ 2010 - 18:17 | |
| - ΕΡΗ έγραψε:
- Εγω παλι θα διαφωνησω!!
Θεωρειται οτι εμεις βλεπουμε τις ταινιες απο την οπτικη της Μπελλας. Η Μπελλα στα βιβλια παρουσιαζεται σαν μια ησυχη κοπελα,ντροπαλη και πανω απο ολα ερωτευμενη με τον Εντουαρντ.Γινεται δυναμικη για να προστατεψει την αγαπη της. Και η Μπελλα ειναι αυτη που κανει τους συμβιβασμους.Ακομα και στο κρεβατι παραδεχεται οτι ποτε δεν γινεται το δικο της αλλα παντα γινεται αυτο που θελει ο Εντουαρντ. Την μονη στιγμη που του θυμωσε ηταν οταν την απηγαγε η Αλις αλλα μολις ο Εντουαρντ γυρισε αυτο που εκανε ηταν να λιωσει στην αγκαλια του. Η αγαπη της ειναι πολυ δυνατη για να θυμωσει μαζι του!! Δεν θα τον παραταγε ποτε να φυγει με την μηχανη! Στην ταινια του κλεινει την πορτα στα μουτρα ενω στο βιβλιο βλεπουμε την ιδια στιγμη να λεει οτι δεν μπορει να του θυμωσει.Αυτα δεν υπαρχουν στην ταινια.Εμενα στο βιβλιο με στεναχωρησε μονο το φιλι και το κλαμα μετα.Οχι απο την αρχη!! Επισης πως μπορει να ξερει οτι ανηκει στον κοσμο των βρικολακων εφοσον δεν ειναι βρικολακας? Στην Χαραυγη το καταλαβαινω να το λεει αυτο γιατι εχει αλλαξει και βλεπει την διαφορα. Οπως καταλαβαινει και την διαφορα των συναισθηματων της.Ποσο δυνατα αγαπαει τον Εντουαρντ!!Αυτες ειναι διαφορες που τις καταλαβαινεις εφοσον εχεις αλλαξει οχι πιο πριν. Αυτη ειναι και η διαφορα της Χαραυγης με τα αλλα βιβλια.
Oχι απαραιτητα απο την οπτικη της!!Εχουν χρησιμοποιησει στις ταινιες ολα τα στοιχεια που εχουν και απο την οπτικη του Εντουρντ και απο το βιβλιο της Μπρι!!!Χρησιμοποιουν τα παντα και βασικα ετσι ηταν το σωστο!!! Συμφωνω οτι η αγαπη της ειναι πιο δυνατη απο το να του θυμωσει αλλα το ιδιο γινεται και απο την πλευρα του Εντουαρντ!!!!Δεν ειναι ικανη να του κρατησει μουτρα αλλα δεν τα δεχεται ολα αμασητα!!!!Βασικα αν η Μπελλα ηταν αδυναμη θα του ελεγε ναι απο την αρχη ,δεν θα διαπραγματευοταν ποτε για τιποτα και βασικα δεν θα το εσκαγε ποτε να παει στο Λα πους!!!Ναι γυρισε να χωθει στην αγκαλια του αλλα αφου εφυγε πρωτα για να παει να δει τον Τζεικομπ!!!!Μπορει να μην γινεται εξαλλη με τον Εντουαρντ επειδη τον αγαπαει αλλα δεν ειναι αδυναμη!!!Παλευει για αυτα που θελει με τον τροπο της !!Γιάυτο την λεει πεισματαρα ο Εντουαρντ και γιαυτο την θαυμαζει κιολας!!!Αλλιως θα του εκανε ολα τα χατηρια απο την αρχη και οσον αφορα τον τζεικομπ δεν θα διεκδικουσε στην Εκλειψη να εχει επαφη μαζι του αλλα θα εκανε οτι της ελεγε ο Εντουαρντ!!!Βασικα κανουν και δυο υποχωρισεις και συμβιβασμους!!!Οχι μονο η Μπελλα!!Και δεν παλευει μονο για την αγαπη της για τον Εντουαρντ αλλα και για την φιλια της με τον Τζεικομπ!!!!Αν ηταν στο χερι του Εντουαρντ η Μπελλα δεν θα πατουσε το ποδι της ποτε στο Λα Πους!!! Οσον αφορα τον μονολογο στο τελος αν θυμαμαι καλα η Μπελλα απο τις πρωτες σελιδες στο Λυκοφως ειναι πληρως συνειδητοποιημενη οτι με τους ανθρωπους δεν τα παει καλα και αισθανεται οτι δεν πολυ ταιριαζει με κανεναν!!!Και στην Νεα Σεληνη φαινεται πλεον καθαρα οτι αυτο το κοριτσι η με βρυκολακες θα νταραβεριζεται ή με λυκανθρωπους !!!Οι ανθρωποι δεν της κανουν κλικ!!!Βγαζει ματι αυτο σε ολα τα βιβλια!!!! | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Πεμ 8 Ιουλ 2010 - 18:23 | |
| Συγνωμη αλλα στο βιβλιο δεν θυμωνει πουθενα με τον Εντουαρντ!! Οταν φευγει και παει να βρει τον Τζεικομπ δεν το κανει απο νευρα για τον Εντουαρντ αλλα επειδη την εχει αναγκη!Ηταν αντιδραση της στιγμης...ειδε τα φυλλαδια με τον Λυκο και εφυγε! Δεν το κανει για να τον πληγωσει!! Ο Εντουαρντ επιστρεφει απο το κηνυγι και την περιμενει μετα στο δωματιο.παει σαν βρεγμενη γατα να τον δει και παει στην αγκαλια του γιατι δεν μπορει την αποσταση μεταξυ τους. Ξεσπαει στον πατερα της,ξεσπαει στον Τζεικομπ αλλα ποτε στον Εντουαρντ. Εχει πονεσει για τον χωρισμο αλλα δεν του το δειχνει ποτε γιατι λεει οτι ξερει οτι ο Εντουαρντ υποφερει και πονει περισσοτερο γι αυτο! Εγω διαφωνω με το τελος!!Το ηθελα πιο ρομαντικο βρε κοριτσια πως να το κανουμε!! Ισως να ειμαι σαχλορομαντικη,ισως ειμαι τοσο ερωτευμενη μ τον Εντουαρντ που δεν θελω να μου τον πληγωνουν!!Ηθελα να του πει οτι τον αγαπα οσο τιποτα αλλο!! Οπως λεει στο βιβλιο....ξερω με ποιον δεν μπορω να ζησω!!! Αυτα ηθελα να τα ακουσω!! Τεσπα οπως και να εχει ειναι λογικο η καθε μια απο εμας να βλεπει τα πραγματα διαφορετικα! | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Πεμ 8 Ιουλ 2010 - 18:31 | |
| Ki εγω συμφωνω για το τελος....Ενα σαγαπω και ενα φιλι θα ηταν το τελειο τελος για την ταινια....Ωραια κ αυτα που λεει η Μπελλα....αλλα....μαλλον κ εμενα με επιασε ο ρομαντισμος μου..... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Πεμ 8 Ιουλ 2010 - 18:33 | |
| σιγα καλε! διαφορετικες αποψεις ειναι! δεν μας κρινει κανενας για την γνωμη μας!!! | |
|
| |
Morena Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 45 Τόπος : Κορυδαλλός Αριθμός μηνυμάτων : 1227 Registration date : 10/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Πεμ 8 Ιουλ 2010 - 18:40 | |
| Έρη δεν μπορώ να συμφωνήσω περισσότερο μαζί σου γι' αυτό δεν θα κάνω κανένα αναλυτικό σχόλιο. Νιώθω 100% όπως εσύ. Απλά θα πω σε σχέση με τα post της scarlet ότι δεν κρίνουμε την Μπέλλα σαν χαρακτήρα του βιβλίου, την έχουμε αποδεχτεί. Λέμε ότι η Μπέλλα του βιβλίου (της έκλειψης και μόνο) δεν αντικατοπτρίζεται σωστά στην ταινία. Γιατί εκτός απο εγωίστρια, αποφασιμένη και μη νορμάλ άνθρωπος νιώθει πολύ άσχημα με τον εαυτό της... Θεωρεί τον εαυτό της κακό που υποβάλει τον Εντ και τον Τζέικομπ σε συναισθηματικά μαρτύρια.... που φαίνεται αυτό στην ταινία;;; πουθενά για εμένα... Αυτό μόνο κατά τ'άλλα η Έρη μ' έχει καλύψει πλήρως!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Πεμ 8 Ιουλ 2010 - 18:51 | |
| Κοιτα απο την στιγμη που ξεσπαει στον πατερα της ,ξεσπαει και στον Τζεικομπ και κανει του κεφαλιου της παρολο που ξερει οτι ο Εντουαρτν θα διαφωνησει μαζι της παει να πει οτι μιλαμε για ανθρωπο που εχει τσαγανο!!!!Αν δεν ειχε τσαγανο πριν ξεκινησει να παει στο Λα Πους θα σκεφτοταν''τι θα πει ο Εντουαρντ??'Αν με μαλωσει τι θα κανω????Μου ειπε να μην παω και δεν πρεπει να παω !!!Οποτε καλυτερα να κατσω στα αβγα μου'' Αυτη ομως στην Εκλειψη προσπαθει να βρει εναν τροπο να παει στο Λα πους χωρις να την εμποδισει ο Εντουαρντ και χωρις να το παρει πρεφα εγκαιρως η Αλις!!!Ε....οσο να πεις ειναι πεισματαρα,εχει δυναμη μεσα της!!! Βασικα η τελευταια σκηνη θα μπορουσε να ηταν πιο ρομαντικη αλλα ηταν η Νεα Σεληνη αρκετα πιο ρομαντικη οποτε θελαν στην Εκλειψη μαλλον να μετριασουν καπως τα πραγματα!!!Εμενα προσωπικα δεν με χαλασε!!!Εκλεισε με μια αγκαλια στο λιβαδι και με το δαχτυλιδι στα χερια της...τι αλλο να ζητησω?????Κουναω την ουρα μου απο χαρα!!Τα περιμενα χειροτερα τα πραγματα απο τον σκηνοθετη!!!!Οποτε τωρα ειμαι 100% ικανοποιημενη!!! Morena στα ποστ μου δεν απανταω στο αν φαινεται το συναισθηματικο διλημμα της Μπελλα !!!Λεω ξεκαθαρα και σε παλιοτερα ποστ οτι στην ταινια το περνανε στο ντουκου!!!Δεν δινουν στο φιλι του Τζεικ την σημασια που δινεται στο βιβλιο και γι'αυτο παραλειψαν και τις σκηνες που κλαιει η Μπελλα και ολα τα συναφη!!!!Δεν φανηκε στην ταινια οτι η Μπελλα τους ηθελε και τους 2 και καλυτερα κιολας γιατι μετα θα ειχαμε χειροτερες αντιδρασεις!!!Οποτε απο την στιγμη που δεν εδειξαν αυτο το κομματι γιατι να την δειξουν να κλαιει και να οδυρεται???Δειξαν απλα οτι φιλησε το Τζεικ για να μην παει και σκοτωθει!!!!?Εγω σε αυτο που διαφωνησα και εκανα και τον παραλληλισμο ηταν στα ποστ που λεγαν οτι η Μπελλα δεν ειναι δυναμικη και οτι την δειχνουν ιδιαιτερα ανεξαρτητη !!!Θεωρω οτι ειναι δυναμικη αλλα με τον τροπο της ομως!!!Και προσπαθω να την κρινω σαν χαρακτηρα χρησιμοποιωντας σφαιρικα και ολοκληρωμενα ολες τις πληροφοριες που μου δινονται σε ολη την saga και οχι μονο σε καποια κεφαλαια της Εκλειψης!!!Και απο την στιγμη που σε ολες τις ταινιες η Μπελλα κλαει λιγοτερο απο οτι στα βιβλια γιατι να το αλλαξουν αυτο τωρα??? Εξαλλου μιλαμε για μια ταινια !!Προσπαθησαν να δωσουν σημασια στην δραση του βιβλιου και τα καταφεραν σε αυτο το κομματι χωρις να παραμελουν τις σημαντικες σκηνες μεταξυ του ζευγαριου!!!Σεβαστηκαν το βιβλιο οσο πιο πολυ γινοταν!!Εμεις αυτην την στιγμη στεκομαστε σε λεπτομερειες!!! | |
|
| |
vampiroula Twilight Human
Ηλικία : 44 Τόπος : ΦΟΡΚΣ Αριθμός μηνυμάτων : 21 Registration date : 15/09/2009
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Πεμ 8 Ιουλ 2010 - 20:29 | |
| ΠΑΤΙΝΣΟΝ ΕΙΣΑΙ ΘΕΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
mpellanti21 Eclipse Bitten
Ηλικία : 31 Τόπος : forks Αριθμός μηνυμάτων : 471 Registration date : 26/06/2010
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Πεμ 8 Ιουλ 2010 - 22:10 | |
| λοιπον, χαιρομαι που υπαρχει πολυφωνια στο φορουμ, καθε γνωμη για μενα ειναι δεκτη, αν τεκμηριωνεται με πειστικα επιχειρηματα!! προσωπικα με καλυψατε ολες... η μπελα ειναι ενας πολυ διαστατος χαρακτηρας... ειναι ανθρωπος φυσικο ειναι να εχει παθη και αδυναμιες...εξου και το συναισθηματικο διλημμα.... για μενα η μπελλα εχει εναν δυναμισμο που ξεκιναει και απο την ιδια και απο την αγαπη της για τον εντουαρντ,που την κανει ακομα πιο δυνατη....
φυσικο ειναι μια τανια να μην αρεσει σε ολους το ιδιο...βεβαια,φυσικο ειναι να μην βλεπουμε το ιδιο πραγμα με τον ιδιο τροπο... αλλιως μπορει να το βλεπω η να το αντιλαμβανομαι και καποιος αλλος αλλιως επισης. ο καθενας το βλεπει απο διαφορετικη γωνια..... | |
|
| |
SpunK RansoM Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 30 Τόπος : Θεσσαλονικη Αριθμός μηνυμάτων : 693 Registration date : 23/06/2009
| |
| |
fafoula1234 New Moon Victim
Ηλικία : 32 Αριθμός μηνυμάτων : 242 Registration date : 26/09/2009
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Παρ 9 Ιουλ 2010 - 2:50 | |
| η ταινία αυτη την φορά ήταν τέλεια, υπήρχε περισσότερη δράση... οι σκηνές μάχης ήταν απολαυστικές...!! η αγαπημένη μου σκηνή είναι το φιλί jacon-bella, (αν και δεν θα μπορούσα ποτέ να φανταστώ ότι η bella και ο edward δεν θα ήταν μαζι)... και επίσης εκει όπου ο jacob λέει στον edward " let's face it, i'm hotter than you!"... δεν χορταίνω να τις βλέπω αυτές της σκηνές... αυτή η ταινία μαζί με την πρώτη είναι μακράν οι καλύτερες...!!! | |
|
| |
MyrtoCullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 26 Τόπος : Seattle Αριθμός μηνυμάτων : 1734 Registration date : 14/03/2010
Forks Student Profile Team: Victoria Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Παρ 9 Ιουλ 2010 - 15:59 | |
| ημουν περιεργη..η Ροουζ και ο Εμετ στο παρτι της αποφοιτησης που ηταν? | |
|
| |
Mrs.Christina Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Στον κόσμο των βιβλίων και της συγγραφής!!! Αριθμός μηνυμάτων : 1682 Registration date : 02/12/2009
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Παρ 9 Ιουλ 2010 - 16:02 | |
| Υποτίθετε πως έχουν αποφοιτήσει ήδη! | |
|
| |
$ofi@ + Edward Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Neverland Αριθμός μηνυμάτων : 4949 Registration date : 03/07/2010
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Παρ 9 Ιουλ 2010 - 16:03 | |
| - MyrtoCullen έγραψε:
- ημουν περιεργη..η Ροουζ και ο Εμετ στο παρτι της αποφοιτησης που ηταν?
υποτιθεται οτι ειναι μεγαλυτεροι οποτε αποφοιτησαν περσυ αρα τωρα σπουδαζουν | |
|
| |
| Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* | |
|