| Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* | |
|
+117Emy+Robert sisaki Afelop breathless AnnaTrueBlood pretty witch kate_a17 demi cullen dmant89 phantom Rosemarie Cullen lia ~twilight_mania~ lydiacallen fafoula1234 SpunK RansoM vampiroula John Cullen Renesmee Charlie Swan Ms Cullen SilverMusk elena29 niki Zafrina twi-Lydia Evans BELLA MARIE $ofi@ + Edward Rosalie Hale Cullen Morena di1996 robert\'s girl evi twilightFOREVER ~Ε.Β~ annaval mpellanti21 Bella07 EdRob alour Ashley Greene Jane Volturi pipitsa25 pink MIKAELLA Deppy kristeng7 volturi girl Fallen Angel ed<3 Μαργαριτα stasia Phantom of the Vampires marina Stella Sunlight Ms Kathrin Cullen Emmi anastacia9280 Stellouko SULPICIA-phoive margaret dani nantiaki_twilight 4 ever robertkristen4ever Mrs.Christina AnaroseCullen robb.elen despina aek Irene Cullen LITSA0089 Kristen Stewart Vera evac Lizzy Cullen Nemesis Of Bellin T-NM-E-BD NICKY I'm_not _dead ntinaki alice cullen! nita MyrtoCullen linaki Fotis333 g-twilightsaga Edward_ Breaking_ Dawn robsessed an8i D.R. edward1 DEMONA CULLEN PATTINSON twilightcrazy scarlet rose ROBELINA errika Isabella_Cullen Rozali87 pegulini ~Rob-Patty~ Rozmari twilightsagaddicted MARIA SWAN CULLEN vikaki21 izzy cullen redbutterfly BiondaSwan mR.Geo angepsi WhiteQueen dolores!! Alexia_4 @Dark_Lord@ ΕΡΗ Kimberly nora lena sunrise emerald eyes 121 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
pegulini Eclipse Bitten
Ηλικία : 34 Τόπος : στην κοσμάρα μου... Αριθμός μηνυμάτων : 408 Registration date : 30/12/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Σαβ 4 Σεπ 2010 - 0:20 | |
| η ροσενμπεργκ την κατακρεουργησε την εκλειψη και τους χαρακτηρες... και για την ακριβια η στεφενη εκνευριστηκε με το χαρακτηρα της μπελλα στην ταινια...μαλιστα δεν της αρεσε καθολου η σκηνη ειδικα που ανεβαινει στη μηχανη του τζεικ και επενεβει εκει ωστε να ειναι λιγο πιο κοντα στο χαρακτηρα της μπελλα... η σκηνη που ειδαμε στην ταινια ηταν μετα τη ''συμορφωση'' που εκανε η στεφενι...και παλι ομως, σε εβγαζε απο τα ρουχα σου η συμπεριφορα της... φανταστειτε πως θα ηταν η αρχικη... στο λυκοφως αλλαξανε τα γεγονοτα αλλα οι χαρακτηρες τουλαχιστον ηταν ιδιοι... εδω ειναι το αποσπασμα στο οποιο οι φαν ρωτουν τη στεφενη για την αλλαγη που εκαναν στην ταινια: - Σπόιλερ:
Fansite: This is the only disruption in the…so far. The motorcycle clip, where Bella gets on the motorcycle with Jacob. Our members wanna know. They don’t think book Bella would’ve ever done that. Would’ve ever hurt Edward like that.
SM: I have read the comments and I said the exact same thing. I had…that was one of those days that I threw down. I’m like…The way that this…You know in the script I said the way that this is written, her getting on the back of the [motorcycle] is a direct response to her saying: “You lied to me. Well, I’m going with him.” And we were able the day of, and they cut down the clip that they played for MTV and stuff, we were able to soften it. We were able to get some lines in, and you’ve seen the whole thing so you know that there’s a breakaway. We tried to put in you know her response to Edward, and then now it becomes about Jacob. “Why haven’t you called me?” We switched…We tried as hard as we could to soften how that went down so it didn’t feel like something where: “Well, I’m gonna go get on the back of his motorcycle.” Because I felt like that was not Bella at all, and it’s not assertive. It’s rude. You know what I mean?
Matt: Yeah. It was like a slap in the face.
Fansite: Too reactionary.
SM: Yeah, it’s not like: “I’m a strong female character.” It’s like: “I’m a jerk.” And so yeah, that was…
Fansite: We were mad at movie Bella.
SM: Yeah, that was…
Fansite: Book Bella and I were okay, but movie Bella and I were like: “Ugh!”
SM: That was very much my same reaction. I think that it, in the form that it exists in the film, is better now. I think it works somewhat. I still think it’s kind of a stretch that she would do that. But you know you only have so much…that was one I lost. Early in I lost that one. You do what you can do.
Fansite: They’ll be happy that you agree!
(laughter) | |
|
| |
Emy+Robert Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 4680 Registration date : 22/08/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Δευ 6 Σεπ 2010 - 20:00 | |
| Εγώ στην έκλειψη με το που έκατσα στη θέση...δεν κουνήθηκα ΚΑΘΟΛΟΥ!!!!!!!!! Ήμασταν 5 κορίτσια...-από αυτές η μόνη τρελαμενη εγώ-... και ενώ οι άλλες μιλούσαν και σχολίαζαν...εγώ μια τις αγριοκοίταζα λίγο και μια καθηλωνόμουν βλέποντας τον Ρόμπερτ!!!! Κουκλος ο άτιμος!!!! Και να έχεις τις άλλες να φωνάζουν Team Jacob -άσχετα κορίτσια...γιατί οι φίλες μου είναι team edward-...και να σου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι.... Αχ...ο Ρόμπερτ όμως....ΘΕΟΣ!!!!!! | |
|
| |
ROBELINA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Δευ 6 Σεπ 2010 - 20:04 | |
| ήταν καταπληκτικος μου αρεσε τρελα σε τρεις σκηνες στην πρώτη όπου της έκανε πρόταση γάμου καλά αυτή ήταν η καλύτερη , έπειτα στην σκηνή στην σκηνή που ήταν και οι τρεις μαζι καλά ήταν ένας θεος, ποιος Τειλορ? ο κούκλος μας χίλιες φορες ανωτερος και μου αρεσε και στην σκηνη που πλεμούσε με την βικτωρια , είχε τόση ένταση ! καλά δεν θα μιλήσω για τα μάτια του όταν γύρισε αυτή και του είπε για το φιλι | |
|
| |
Bellsten Twilight Human
Ηλικία : 34 Τόπος : Ιsle Esme with Robward Αριθμός μηνυμάτων : 19 Registration date : 06/09/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Δευ 6 Σεπ 2010 - 20:14 | |
| Αχ,αυτες οι σκηνες...Η προταση γαμου οντως ηταν η καλυτερη,με συνδιασμο το τραγουδι My love απο πισω ηταν απαιχτο. Θα καθιερωθει αυτο καποτε να το δειτε...Κ η σκηνη με την Βικτωρια και το σπασιμο του δεντρου!Αχ και να ακουγατε τις σκεψεις μου τοτε.Πριν λιγο η Μπελλα ειχε πει Ναι στην προταση,παρ'ολα αυτα φιλησε τον Τζεικ κ παρ'ολα αυτα οταν ηρθε η ωρα κρυβοταν απο πισω του!!! | |
|
| |
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Δευ 6 Σεπ 2010 - 20:18 | |
| καλα μόλις κρύφτηκε απο πισω του είπα... μπα όταν το πλήγωνες ήταν καλά, τώρα τρέχουμε από πίσω του να προστατευτείς αλλά και εσύ βρε Έντουαρτ καλος μαλ... είσαι | |
|
| |
Bellsten Twilight Human
Ηλικία : 34 Τόπος : Ιsle Esme with Robward Αριθμός μηνυμάτων : 19 Registration date : 06/09/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Δευ 6 Σεπ 2010 - 20:27 | |
| Nαι,αυτο ειπε κ ο αδερφος μου οταν τον αναγκασα να το δει..Ναι αλλο που δεν ηθελε!Τελοσπαντων,οσο και να αγαπας τον αλλον λιγακι μουτρα κρατας.Δωσε θαρρος στον χωριατη δεν λενε... Κ μετα οταν του ελεγε του ολα αυτα οτι οντως τον αγαπαει...ααααχ και να ημουν εκει να της εβγαζα την περουκα! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Δευ 6 Σεπ 2010 - 20:29 | |
| | |
|
| |
marina Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : κόρινθος Αριθμός μηνυμάτων : 3084 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Δευ 6 Σεπ 2010 - 20:32 | |
| Χα χα χα Αμάν βρε κορίτσια!!!! Ε τι να έλεγε αφου τον αγαπάει.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Δευ 6 Σεπ 2010 - 20:34 | |
| ενταξει να σας πω στην σκηνη οπου αυτη λεει στον τζεικ οτι τον αγαπει αλλα δεν μπορει να ειναι μαζι του , να σας πω την αληθεια τον λυπηθηκα αλλά μετά όταν επέμενε οτι ειναι καλυετρος απο τον εντουαρτ τον εστειλα στο δια.... | |
|
| |
Bellsten Twilight Human
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Δευ 6 Σεπ 2010 - 20:37 | |
| Εγω ηθελα να πεθανω στο γελιο στο βουνο ρε συ.Που κανει ο Τζεικ. "What would you do if she choose me?" "She won't" "What if?" Αχαχαχαχα αχ και να ηξερε οτι πριν απο λιγο ειχε πει ναι! | |
|
| |
pegulini Eclipse Bitten
Ηλικία : 34 Τόπος : στην κοσμάρα μου... Αριθμός μηνυμάτων : 408 Registration date : 30/12/2009
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Δευ 6 Σεπ 2010 - 23:10 | |
| | |
|
| |
Edwart Twilight Human
Ηλικία : 31 Τόπος : Κατερινη Αριθμός μηνυμάτων : 75 Registration date : 07/01/2010
Forks Student Profile Team: Special ability:
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Δευ 6 Σεπ 2010 - 23:41 | |
| | |
|
| |
kate_a17 Twilight Human
Ηλικία : 30 Τόπος : I live in my own world with my boy |fa1rytale| |L| Αριθμός μηνυμάτων : 7 Registration date : 19/08/2010
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Δευ 6 Σεπ 2010 - 23:53 | |
| απλα τελεια μου αρεε παρα πολυ πιο πολυ απο ολα και ειναι απλα τελεια jacob <3 | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Τρι 7 Σεπ 2010 - 0:19 | |
| Αμ δεν ειναι.... | |
|
| |
marisca cullen pattinson Twilight Human
Ηλικία : 39 Τόπος : forks Αριθμός μηνυμάτων : 12 Registration date : 06/09/2010
| |
| |
pegulini Eclipse Bitten
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Τρι 7 Σεπ 2010 - 0:32 | |
| δεν πιστευω οτι φταιει η εκλειψη σαν ιστορια... γιατι το βιβλιο ηταν πολυ ομορφο και σε καμια περιπτωση τοσο ρηχο οπως η ταινια, και η μπελλα συμπεριφεροταν στον εντ σαν ηταν ολος της ο κοσμος... απλα εφταιγε η σκηνοθεσια και το σεναριο...συμφωνω μαζι σου...απο το κακο στο χειροτερο τα πραγματα...το λυκοφως ηταν μακραν το καλυτερο! και απο τη summit δεν νοιαζονται να κανουν μια καλη ταινια, αλλα μονο να βγαλουν λεφτα... | |
|
| |
dani Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : ΘΕΣ/ΝΙΚΗ Αριθμός μηνυμάτων : 2693 Registration date : 26/09/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability:
| Θέμα: eeeeeeeeeeeeeeee Τρι 7 Σεπ 2010 - 4:05 | |
| - pegulini έγραψε:
- δεν πιστευω οτι φταιει η εκλειψη σαν ιστορια... γιατι το βιβλιο ηταν πολυ ομορφο και σε καμια περιπτωση τοσο ρηχο οπως η ταινια, και η μπελλα συμπεριφεροταν στον εντ σαν ηταν ολος της ο κοσμος... απλα εφταιγε η σκηνοθεσια και το σεναριο...συμφωνω μαζι σου...απο το κακο στο χειροτερο τα πραγματα...το λυκοφως ηταν μακραν το καλυτερο! και απο τη summit δεν νοιαζονται να κανουν μια καλη ταινια, αλλα μονο να βγαλουν λεφτα...
συμφωνω σαυτα που λες αλλα και η νεα σεληνη ωραια ηταν η ταινια νομιζω στην εκλειψη λιγο τα χαλασανε αλλα ενταξει τωρα περιμενουμε την χαραυγη | |
|
| |
dani Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : ΘΕΣ/ΝΙΚΗ Αριθμός μηνυμάτων : 2693 Registration date : 26/09/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability:
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Τρι 7 Σεπ 2010 - 4:16 | |
| [quote="pegulini"]η ροσενμπεργκ την κατακρεουργησε την εκλειψη και τους χαρακτηρες... και για την ακριβια η στεφενη εκνευριστηκε με το χαρακτηρα της μπελλα στην ταινια...μαλιστα δεν της αρεσε καθολου η σκηνη ειδικα που ανεβαινει στη μηχανη του τζεικ και επενεβει εκει ωστε να ειναι λιγο πιο κοντα στο χαρακτηρα της μπελλα... η σκηνη που ειδαμε στην ταινια ηταν μετα τη ''συμορφωση'' που εκανε η στεφενι...και παλι ομως, σε εβγαζε απο τα ρουχα σου η συμπεριφορα της... φανταστειτε πως θα ηταν η αρχικη... στο λυκοφως αλλαξανε τα γεγονοτα αλλα οι χαρακτηρες τοςυλαχιστον ηταν ιδιοι... γενικα θελει σκοτωμα η σεναριογραφος και στα αλλα που λες συμφωνω απολυτα | |
|
| |
margaret Twilight Human
Ηλικία : 26 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 77 Registration date : 29/06/2010
Forks Student Profile Team: Wolves Special ability: Shield Against Physical Attacks
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Τετ 8 Σεπ 2010 - 12:31 | |
| εμενα μου αρεσε αρκετα η ταινια εκλιψη αλλα σε σχεση με το βιωλιο εχουν αλλαξει αρκετα πραγματα! | |
|
| |
sisaki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : Fanficland Αριθμός μηνυμάτων : 2140 Registration date : 14/07/2010
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Τετ 8 Σεπ 2010 - 14:46 | |
| παιδια μην το κουραζουμε το θεμα . . . Το λυκωφος ηταν το καλυτερο απο ολος τις ταινιες, ε η νεα σεληνη ηταν λιγοτερο καλη και η εκλειψη αποτυχια | |
|
| |
pegulini Eclipse Bitten
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Πεμ 9 Σεπ 2010 - 0:55 | |
| παντως βλεπω οτι συμφωνουμε σχετικα με τις ταινιες και μου κανει εντυπωση... γιατι πολλοι φαν θεωρουσαν το λυκοφως αποτυχια, τη νεα σεληνη αριστουργημα και την εκλειψη (οι φαν παντα, γιατι οι υπολοιποι την κραξανε) εξισου καλη με τη νεα σεληνη, ισως μαλιστα κι αυτη με την περισσοτερο αγωνια... αποψη που δεν συμμεριζομαι...πιθανως αν ημουν θα μου αρεσε, αλλα δεν ξερω... αν εχεις διαβασει τα βιβλια, απλα δεν δεχεσαι τετοια εξελιξη... μασαει η κατσικα ταραμα κυρια ροσενμπεργκ? λοιπον, αυτη το δηλωνω: ή ειναι, ή δεν την αγγιξαν καθολου τα βιβλια και γραφει το σεναριο απλα για να το γραψει...μονο να την ειχα μπροστα μου... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Πεμ 9 Σεπ 2010 - 12:40 | |
| | |
|
| |
Deppy Eclipse Bitten
Ηλικία : 29 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 433 Registration date : 13/09/2009
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Παρ 10 Σεπ 2010 - 16:06 | |
| εμενα μου αρεσε πολυ το λυκοφως.η νεα σεληνη καλη ηταν αλλα η εκλιψη ηταν το αποκοριφομα!!!!ηταν φοβερη!!!η πιο ωραια και απο τις τρεις!!!το λυκοφως δεν το βαζω πανω απο την εκλιψη γιατι πρωτον η 3η ταινια ειχε και ρομαντισμο και δραση...ενω η 1η ταινια δεν ηταν ετσι και δευτερον στην 1η δεν επαιζε πολυ ο taylor(jacob)και ειμαι καθαρα | |
|
| |
sisaki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : Fanficland Αριθμός μηνυμάτων : 2140 Registration date : 14/07/2010
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Παρ 10 Σεπ 2010 - 16:58 | |
| ε οχι και αποκορυφομα! σκετη αποτυχια ηταν η εκλειψη σαν σκηνωθεσια μην ποτε τιποτα αλλο! | |
|
| |
Emy+Robert Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 4680 Registration date : 22/08/2010
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Παρ 10 Σεπ 2010 - 17:03 | |
| Εμένα μου άρεσε πολύ σαν ταινία αν και δεν τη θυμάμαι πολύ καλά από τότε που πήγα να τη δω στις 30 Ιουνίου... Γιατί δεν σου άρεσε η σκηνοθεσία της "Έκλειψης"???
| |
|
| |
| Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* | |
|