Bella And Edward
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμΠόρταλΕικονοθήκηΑναζήτησηLatest imagesΣύνδεσηΕγγραφή
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
Πρόσφατα Θέματα
» Ashley's Greene blog
Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 18 I_icon_minitimeΠαρ 17 Μαρ 2023 - 15:11 από Marzaki Cullen

» Τι ακουτε αυτη την στιγμη;
Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 18 I_icon_minitimeΠαρ 4 Ιουν 2021 - 15:08 από April

» Bella And Edward - 11 χρόνια μετά
Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 18 I_icon_minitimeΤετ 6 Ιαν 2021 - 20:34 από Marzaki Cullen

» Συζήτηση για το Midnight Sun
Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 18 I_icon_minitimeΚυρ 13 Δεκ 2020 - 17:38 από Katrin

» Robert Pattinson
Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 18 I_icon_minitimeΔευ 7 Σεπ 2020 - 21:40 από $ofi@ + Edward

» Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος
Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 18 I_icon_minitimeΠαρ 8 Μάης 2020 - 1:03 από evi

» Wallpapers by twins
Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 18 I_icon_minitimeΔευ 4 Μάης 2020 - 13:25 από Zafrina

» Twilight the movie
Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 18 I_icon_minitimeΚυρ 3 Μάης 2020 - 12:07 από hiddenfantasy

» Vampire Diaries - TV Series
Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 18 I_icon_minitimeΔευ 13 Απρ 2020 - 12:11 από Zafrina

» New Moon the movie
Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 18 I_icon_minitimeΠαρ 10 Απρ 2020 - 12:49 από Zafrina

Παρόμοια θέματα
Quote of the Week
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."

Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale

(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.

She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.

Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Νοέμβριος 2024
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
ΗμερολόγιοΗμερολόγιο
Bella & Edward Playlist
Το μαργαριτάρι της Ροδεσίας

Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.

Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.

Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;

Συγγραφέας ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΜΑΡΙΑ
Εκδότης ΩΚΕΑΝΙΔΑ

Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!*

Πήγαινε κάτω 
+117
Emy+Robert
sisaki
Afelop
breathless
AnnaTrueBlood
pretty witch
kate_a17
demi cullen
dmant89
phantom
Rosemarie Cullen
lia
~twilight_mania~
lydiacallen
fafoula1234
SpunK RansoM
vampiroula
John Cullen
Renesmee Charlie Swan
Ms Cullen
SilverMusk
elena29
niki
Zafrina
twi-Lydia Evans
BELLA MARIE
$ofi@ + Edward
Rosalie Hale Cullen
Morena
di1996
robert\'s girl
evi
twilightFOREVER
~Ε.Β~
annaval
mpellanti21
Bella07
EdRob
alour
Ashley Greene
Jane Volturi
pipitsa25
pink
MIKAELLA
Deppy
kristeng7
volturi girl
Fallen Angel
ed<3
Μαργαριτα
stasia
Phantom of the Vampires
marina
Stella Sunlight
Ms Kathrin Cullen
Emmi
anastacia9280
Stellouko
SULPICIA-phoive
margaret
dani
nantiaki_twilight 4 ever
robertkristen4ever
Mrs.Christina
AnaroseCullen
robb.elen
despina aek
Irene Cullen
LITSA0089
Kristen Stewart
Vera
evac
Lizzy Cullen
Nemesis Of Bellin
T-NM-E-BD
NICKY
I'm_not _dead
ntinaki
alice cullen!
nita
MyrtoCullen
linaki
Fotis333
g-twilightsaga
Edward_ Breaking_ Dawn
robsessed
an8i
D.R.
edward1
DEMONA CULLEN PATTINSON
twilightcrazy
scarlet rose
ROBELINA
errika
Isabella_Cullen
Rozali87
pegulini
~Rob-Patty~
Rozmari
twilightsagaddicted
MARIA SWAN CULLEN
vikaki21
izzy cullen
redbutterfly
BiondaSwan
mR.Geo
angepsi
WhiteQueen
dolores!!
Alexia_4
@Dark_Lord@
ΕΡΗ
Kimberly
nora
lena
sunrise
emerald eyes
121 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 17, 18, 19, 20  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
demi cullen
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
demi cullen

Θηλυκό Σκορπιός
Τόπος : αθηνα
Αριθμός μηνυμάτων : 2219
Registration date : 03/08/2010

Forks Student Profile
Team: Edward - Bella Edward - Bella
Special ability Special ability: Mind Reading

Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 18 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!*   Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 18 I_icon_minitimeΤρι 3 Αυγ 2010 - 15:40

να σου πω και γω την αληθεια απογοητευτικα λιγακι...ισωσ ειναι επειδη τοσο καιρο τ περιμενα με πολυ αγωνια τι να πω δεν ξερω παντως ο ρομπ για αλλη μια φορα ητν σεξυ Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 18 174341
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
LITSA0089
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire

Θηλυκό Αριθμός μηνυμάτων : 1402
Registration date : 14/06/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!*   Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 18 I_icon_minitimeΤρι 3 Αυγ 2010 - 15:42

Και εμένα δεν μου είχε αρέσει αυτή η σκηνή τόσο πολύ αλλά σκέφτηκα πως του το έλεγε ώστε να μην νιώθει τύψεις και να θεωρεί τον εαυτό το πιο εγωιστικό πλάσμα και να κλαψουρίζει (εμένα πάντως μου αρέσει όταν το κάνει αυτό).Αλλά και πάλι ήθελα να του το πει.
demi cullen
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
demi cullen

Θηλυκό Σκορπιός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!*   Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 18 I_icon_minitimeΤρι 3 Αυγ 2010 - 15:44

τελος παντων οπως και να χει περασε και αυτη η ταινια τωρα υπομονη για τη χαραυγη που ελπιζω να ναι τελεια.....
T-NM-E-BD
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
T-NM-E-BD

Θηλυκό Σκορπιός
Τόπος : Αθανιστάν!!!!!
Αριθμός μηνυμάτων : 2274
Registration date : 03/09/2009

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Creating Illusions

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!*   Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 18 I_icon_minitimeΚυρ 15 Αυγ 2010 - 15:38

Έχω δει τη ταινία πολλές πολλές φορες! geek Τα γεγονότα γενικά εξελίσονται πολύ γρήγορα σε σχέση με το βιβλίο...υπάρχουν όμως περισσότερα στοιχεια απο αυτό ( διαλογοι κτλ)
επακριβώς .............κατι που οφειλω να ομολογήσω με ξαφνιασε.... Shocked Shocked Shocked
Αυτό που θα ήθελα εγώ ειναι να έδειχναν ακόμα πιο έντονα τη σκηνη στο δωματιο του Εντ,
να φανει το πεισμα της Μπελλας....δεν φάνηκε υπερβολικά κατα την άποψη μου.......και ήθελα να δω και τη σκηνη στο τέλος που ο Εντ τελικά θελει να ολοκληρωσουν και εκεινη όχι.......
kate_a17
Twilight Human
Twilight Human
kate_a17

Θηλυκό Παρθένος
Τόπος : I live in my own world with my boy |fa1rytale| |L|
Αριθμός μηνυμάτων : 7
Registration date : 19/08/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!*   Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 18 I_icon_minitimeΠεμ 19 Αυγ 2010 - 21:26

ηταν υπεροχη απλα
http://e-girlande-boy.forummotion.com/forum.htm
pretty witch
Breaking Dawn Newborn
Breaking Dawn Newborn
pretty witch

Θηλυκό Καρκίνος
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Αριθμός μηνυμάτων : 518
Registration date : 11/06/2009

Forks Student Profile
Team: Jasper - Alice Jasper - Alice
Special ability Special ability: Controling the Elements

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!*   Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 18 I_icon_minitimeΠεμ 19 Αυγ 2010 - 21:28

T-NM-E-BD έγραψε:
Έχω δει τη ταινία πολλές πολλές φορες! geek Τα γεγονότα γενικά εξελίσονται πολύ γρήγορα σε σχέση με το βιβλίο...υπάρχουν όμως περισσότερα στοιχεια απο αυτό ( διαλογοι κτλ)
επακριβώς .............κατι που οφειλω να ομολογήσω με ξαφνιασε.... Shocked Shocked Shocked
Αυτό που θα ήθελα εγώ ειναι να έδειχναν ακόμα πιο έντονα τη σκηνη στο δωματιο του Εντ,
να φανει το πεισμα της Μπελλας....δεν φάνηκε υπερβολικά κατα την άποψη μου.......και ήθελα να δω και τη σκηνη στο τέλος που ο Εντ τελικά θελει να ολοκληρωσουν και εκεινη όχι.......

+φωνω απολυτα!
despina aek
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
despina aek

Θηλυκό Λέων
Τόπος : ρεθυμνο
Αριθμός μηνυμάτων : 2200
Registration date : 25/04/2010

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Future Telling

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!*   Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 18 I_icon_minitimeΠεμ 19 Αυγ 2010 - 21:55

εγω στο θεμα αυτο της τελευταιας σκηνης εχω να πω οτι μου αρεσε.νομιζω οτι ηταν οτι καλυτερο πριν την χαραυγη γιατι η μπελλα μας εδειξε τι πιστευε.
pegulini
Eclipse Bitten
Eclipse Bitten
pegulini

Θηλυκό Υδροχόος
Τόπος : στην κοσμάρα μου...
Αριθμός μηνυμάτων : 408
Registration date : 30/12/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!*   Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 18 I_icon_minitimeΠεμ 19 Αυγ 2010 - 22:44

ε, οχι ρε παιδια... η τελευταια σκηνη ηταν το αποκορυφωμα... περα απο το οτι η μπελα σε ολη την ταινια ηταν μια αναισθητη μουλαρα που πληγωνε τους παντες χωριε να χυνει ουτε ενα δακρυ και χωρις ιχνος μεταμελειας, κλεινει την ολη ταινια λεγοντας πως επιλεγει τον εντ και τον κοσμο του επειδη αυτη ειναι διαφορετικη και δεν ανηκει σε αυτον τον κοσμο...και της λεει ο εντ: ωστε δεν ειναι μονο για μενα ε?- οχι, λυπαμαι,λεει η μουλαρα...μα ολος ο κοσμος της μπελα ειναι ο εντουρντ και ολες οι αποφασεις τις γυρω απο αυτον γυριζουν... δεν ηταν ετσι τα πραγματα στο βιβλιο,ηταν πιο ρομαντικα...και εξηγουσε στο βιβλιο οτι αν ολα τα υπολοιπα χανονταν κι εμενε εκεινος, τοτε ο κοσμος θα εξακολουθουσε να υπαρχει, κι αν ολα τα υπολοιπα υπηρχαν κι εκεινος χανονταν, τοτε το συμπαν θα γινοταν κατι το τελειως ξενο...και μου λενε στην ταινια οτι τον επιλεγει επειδη κατα καποιο τροπο ειναι φρικιο... η σεναριογραφος πραγματικα την κατεστρεψε την ταινια και η χημεια μεταξυ τους δεν υπηρχε ρε παιδια, με αυτες τις π*πες που τους βαζανε να λενε...
Ashley Greene
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Ashley Greene

Θηλυκό Αιγόκερως
Τόπος : αθήνα
Αριθμός μηνυμάτων : 2295
Registration date : 12/09/2009

Forks Student Profile
Team: Switzerland
Special ability Special ability: Shield Against Mental Attacks

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!*   Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 18 I_icon_minitimeΠεμ 19 Αυγ 2010 - 23:13

Παιδιά οι σκηνές που μου άρεσαν περισσότερο ήταν αυτή με το δεύτερο φιλί τζέικομπ μπέλλα και της μάχης. Κατα τα άλλα οι άλλες ήταν απο τις συνηθησμενες μου.
http://downey-got-lokid.tumblr.com/
Mrs.Christina
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Mrs.Christina

Θηλυκό Αιγόκερως
Τόπος : Στον κόσμο των βιβλίων και της συγγραφής!!!
Αριθμός μηνυμάτων : 1682
Registration date : 02/12/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!*   Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 18 I_icon_minitimeΠεμ 19 Αυγ 2010 - 23:14

+φωνώ απόλυτα μαζί σου Πέγκι!!!Τελικά εμείς οι 2 ταιριάζουμε σε πολλά!Razz huggie
http://www.christianemarie.blogspot.com/
demi cullen
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
demi cullen

Θηλυκό Σκορπιός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!*   Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 18 I_icon_minitimeΣαβ 28 Αυγ 2010 - 10:56

θα +φωνησω με τη πεγκυ η μπελλα στην ταινια τουλαχιστον ητν μουλαρα τους πληγωνε ολους και δεν εριχνε και ενα δακρυ πεσ τα βρε πεγκυ..................α και αυτο που με τσαντησε αφανταστα και ειχα μεινει μ το στομα ανοιχτο ητν στη στιγμη της μαχης οπου η μπελλα λεει στν τζεικ φιλησε μ Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 18 474260 εκεινη τη στιγμη ημουν να σκασω δεν σκεφτηκες ρε κοπελια(μπελλα)το κουκλι μας το εντουαρτ που διαβαζε και τις σκεψεις απο τ τζεικ κακουργα μπελλα......απορω ομως και απο τη ψυχραιμια του εντ πως δεν αντεδρασε?????οπως και να χει για μενα αυτη η σκηνη ητν η χειροτερη........ Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 18 474260 Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 18 490517 Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 18 21223 Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 18 21223 Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 18 200352
pegulini
Eclipse Bitten
Eclipse Bitten
pegulini

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!*   Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 18 I_icon_minitimeΣαβ 28 Αυγ 2010 - 12:46

χαχα, ευχαριστω! ονοματακι? καλα, αυτη η σκηνη για τους team jacob θα ηταν ο,τι καλυτερο... και περα απο το οτι σε ολη την ταινια ουσιαστικα δεν εβλεπες καποιο διλημμα απο την πλευρα της μπελλα για το ποιον θα διαλεξει, εχω την εντυπωση οτι προωθουσαν μονο τη σχεση μπελλας-τζεικ... και φαινεται και απο τα φιλια αυτο...με τον εντ ηταν απλα συνιθισμενα, ενω με τον τζεικ το κανανε υπερπαραγωγη... lol! και τουλαχιστον στο βιβλιο μετα το πρωτο φιλι, παρακινουσε τον εντουαρντ να σπασει τα μουτρα του τζεικ, ενω στην ταινια: εντουαρντ, οχι! μην το κανεις! αμετανοητη την κανανε... lol! οπως βλεπεις, εχω πολυ καλα λογια να πω για τη μεταφορα της εκλιψης σε ταινια... lol! δεν το κανω απο κακια, απλα ειχα μεγαλυτερες προσδοκιες...
demi cullen
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
demi cullen

Θηλυκό Σκορπιός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!*   Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 18 I_icon_minitimeΣαβ 28 Αυγ 2010 - 12:53

το ονοματακι μου δημητρα....και εγω ειχα μεγαλυτερες προσδοκιες να σου πω τηυ αληθεια και απογοητευτικα λιγακι αλλα με τη μπελλα ειχα τοσα νευρα που δεν φανταζεσαι lol! ελεγα μα καλα τη κανει ειναι σοβαρη??ασε σε μερικες σκηνες ημουνα τουρμπο lol! απο την εκλειψη και μετα αρχιζε να μου τη δινει πιο πολυ ο τζεικ...και στο τρειλερ φαινοταν πιο ωραια η εκλειψη ελπιζω υη χαραυγη να ειναι ανταξια των προσδοκιων μας!!!!!!!!!!!!!! Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 18 21223 Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 18 490517 Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 18 21223 Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 18 474260 Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 18 616544 i love twilight
pegulini
Eclipse Bitten
Eclipse Bitten
pegulini

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!*   Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 18 I_icon_minitimeΣαβ 28 Αυγ 2010 - 13:11

ναι, εχεις δικιο... στο βιβλιο, δεν την αντιπαθησα γιατι μπορουσα να καταλαβω αυτο που περνουσε, και μπορω να πω πως κι ο τζεικ δεν μου εσπαγε τοσο τα νευρα...το σημειο κλειδι του βιβλιου ειναι οτι στο τελος υποφεραν και οι τρεις, για διαφορετικο λογο ο καθενας και σου εδιναν αρκετες εξηγησεις ωστε να καταλαβεις τις αποφασεις, το σκεπτικο και τον πονο του καθενος...στην ταινια η μπελλα απλα δεν ειχε χαρακτηρα, σε εβγαζε εξω απο τα ρουχα σου με αυτα που εκανε και για τον πονο μη μηλησω καλυτερα... lol! οντως, μακαρι η χαραυγη να ειναι τελεια... αλλωστε θα γινει σε δυο ταινιες για να ειναι πιο πιστη η αντιγραφη...αλλα με αυτη τη σεναριογραφο, ποτε δεν ξερεις...lol! παντως το λυκοφως, εξακολουθει να ειναι η αγαπημενη μου, και μετα παει η νεα σεληνη...
AnnaTrueBlood
Twilight Human
Twilight Human
AnnaTrueBlood

Θηλυκό Αριθμός μηνυμάτων : 6
Registration date : 13/08/2010

Forks Student Profile
Team:
Special ability Special ability:

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!*   Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 18 I_icon_minitimeΤρι 31 Αυγ 2010 - 6:23

αχ ο εντουαρντ ηταν 8εος στην ταινια!!! Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 18 480860
Morena
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Morena

Θηλυκό Ζυγός
Τόπος : Κορυδαλλός
Αριθμός μηνυμάτων : 1227
Registration date : 10/10/2009

Forks Student Profile
Special ability Special ability: See Through Lies

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!*   Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 18 I_icon_minitimeΤρι 31 Αυγ 2010 - 22:38

Βλέπω εξακολουθούμε να συμφωνούμε οι περισσότεροι ότι η Μπέλα της ταινίας ήταν μακράν πιο εκνευριστική απο την Μπέλα του βιβλίου... Θα ξαναπώ ότι η σκηνή που λέει το "dont" στον Έντουαρντ για να κυνηγήσει τον κόπρο ήταν για πολλά μπουνίδια... Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 18 626465 Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 18 626465

Αν έπρεπε να πετύχει κάτι αυτή η ταινία (εκτός της δράσης) ήταν το πόσο ταλανιζόταν/βασανιζόταν η Μπέλα στο σχετικό τρίγωνο... Για μένα δεν το πέτυχε..
breathless
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
breathless

Θηλυκό Ιχθύς
Τόπος : Βολος
Αριθμός μηνυμάτων : 786
Registration date : 14/07/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!*   Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 18 I_icon_minitimeΤετ 1 Σεπ 2010 - 1:05

θα συμφωνησω με τη Morena, ηθελα να καταλαβω πιο πολυ το διλλημα στην ταινια.

τα κουφα ομως για μενα ηταν η σκηνη που η μπελλα χτυπα την πορτα για να της ανοιξει ο εντ να μπει,πριν τη σκηνη στο κρεβατι, ενω υποτιθεται οτι δεν την αφηνει ποτε μονη γιατι κινδυνευει,
στη συνεχεια που της περναει το διαμαντι στο βραχιολακι, χωρις καμμια απολυτως εξηγηση-ενω στα βιβλια τα λεει τοσο ωραια
κι εκει που ξενερωσα εντελως ειναι οταν της αρνηθηκε να κανουν σεξ στο κρεβατι υποτιθεται για να προστατεψει τη δικη του αγνοτητα και μετα τη δικη της.(γελασαν ολοι τοτε στο σινεμα)
Ηθελα αυτη τη σκηνη να ειναι οπως στο βιβλιο. να καταλαβει ο θεατης οτι ειναι μια προυποθεση της συμφωνιας που εχουν κανει κ οχι μονο θεμα αγνοτητας.
Επισης εκει πεταει στο ασχετο η μπελλα το αυτοκινητο και το πανεπιστημιο χωρις να εχουν δειξει τιποτα σχετικα με αυτη τη συμφωνια..
Τελος θα ηθελα να ειναι πιο κεντρικος ο ρολος του Εντουαρντ, να φανει πιο πολυ οτι την διεκδικει και οτι ηρθε για να μεινει, ολο τον Τζεηκομπ μας εδειχναν. Ηθελα να φανει πιο πολυ η αμετακλητη αγαπη της μπελλα για τον εντ
evi
The Volturi
evi

Θηλυκό Ιχθύς
Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris....
Αριθμός μηνυμάτων : 64746
Registration date : 16/10/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!*   Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 18 I_icon_minitimeΤετ 1 Σεπ 2010 - 1:20

Η Μπελλα στην ταινια φαιρεται πολλες φορες αδικα ακομη και σαν σκυλα που κοιταει μονο την παρτι της ενω στο βιβλιο το μονο που θελει ειναι ο Εντ και ενας τροπος να ξεκοψει απο τον Τζεικ χωρις να τον πληγωσει και με μια ανοιχτη ελπιδα πως δεν θα τον χασει οριστικα....Στην ταινια μονο αυτο δεν βλεπουμε....
http://www.stixoi.info/stixoi.php?info=MyStixoi&gr=poems&
pegulini
Eclipse Bitten
Eclipse Bitten
pegulini

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!*   Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 18 I_icon_minitimeΤετ 1 Σεπ 2010 - 7:14

Morena έγραψε:
Βλέπω εξακολουθούμε να συμφωνούμε οι περισσότεροι ότι η Μπέλα της ταινίας ήταν μακράν πιο εκνευριστική απο την Μπέλα του βιβλίου... Θα ξαναπώ ότι η σκηνή που λέει το "dont" στον Έντουαρντ για να κυνηγήσει τον κόπρο ήταν για πολλά μπουνίδια... Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 18 626465 Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 18 626465

Αν έπρεπε να πετύχει κάτι αυτή η ταινία (εκτός της δράσης) ήταν το πόσο ταλανιζόταν/βασανιζόταν η Μπέλα στο σχετικό τρίγωνο... Για μένα δεν το πέτυχε..

αυτη η σκηνη ηταν οντως για πολλα μπουνιδια! Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 18 730856 καταρχην δεν υπηρχε καν στο βιβλιο, ο εντουαρντ πηγε να ψαξει τον τζεικ...οπως επισης για μπουνιδια ηταν εκει που ελεγε στον εντουαρντ οτι της ειπε ψεμματα και μετα ανεβηκε στη μηχανη του σκυλου, μετα το πρωτο φιλι με τον τζεικ που ελεγε στον εντουαρντ να μην τον χτυπησει και μετα το δευτερο που τον κοιτουσε χωρις ιχνος τυψης και του λεει δεν ξερω πως εγινε... Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 18 730856 Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 18 730856 Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 18 730856 παμε καλα? αυτη δεν ειναι η μπελλα, ειναι η κειτ απο το λοστ, που κι αυτη δηλαδη ενα ιχνος ντροπης το εχει μεσα της... lol! τιποτα απο αυτα δεν εγινε στο βιβλιο, και μου τη δινει που τα παρουσιασανε ετσι...γιατι μας το κανουν αυτο?

νομιζω πως και στο βιβλιο δεν ειχε ιδιαιτερο διλημμα, μεχρι που καταλαβε πως αγαπουσε κ τον αλλον...εκει ηταν το σημαντικοτερο σημειο και το καταστρεψανε...αν δεν την δεις να κλαιει και να σπαραζει στην αγκαλια του εντουαρντ για τον αλλον και στο τελος να επιλεγει τον εντουαρντ επειδη ειναι η ζωη της και δεν μπορει μακρια του, και οχι επειδη ειναι παραξενη οπως μας λενε στην ταινια, τι να το κανεις?βλεπεις 2 ωρες κατι που χανει το νοημα του, αυτο που σου μενει ειναι οτι εγεινε μια μαχη και τα πραγματα ξανα εγιναν τα ιδια...ουτε διλλημα, ουτε πονος,ουτε κλαμα, ουτε απολυτη αληθινη αγαπη...μονο εγωισμος...
Afelop
New Moon Victim
New Moon Victim
Afelop

Θηλυκό Λέων
Τόπος : London, UK
Αριθμός μηνυμάτων : 241
Registration date : 06/03/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!*   Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 18 I_icon_minitimeΤετ 1 Σεπ 2010 - 9:28

Στη Ρόσενμπεργκ τα παράπονά σας για αλλαγές στις ταινίες. Παντα αλλάζουν λίγο- πολύ τα βιβλία για να έχουν καλύτερη ροη στην μεγάλη οθόνη. Μην περιμένετε τώρα και η χαραυγή να είναι κατά γράμμα το βιβλίο επειδή θα χωριστεί σε δυο μέρη. Γενικά η Ρόζενμπεργκ οτι σεναρια εχει μεταφέρει στο cine και στην tv (πχ.Dexter) τα έχει ισοπεδώσει λίγο έως πολύ.

Αυτό με τους πουριτανισμούς στην Ελλάδα κτλ, δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει πλέον. Τα παιδιά απο μικρά ξέρουν υπερβολικά πολλά γι αυτό το θέμα. Δε νομίζω στην Αγγλία να είναι καλύτερο το σύστημα που εφηβες μένουν έγκυες για να τους δίνει το κράτος δωρεάν χρήματα και σπίτι για να μένουν...
demi cullen
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
demi cullen

Θηλυκό Σκορπιός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!*   Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 18 I_icon_minitimeΤετ 1 Σεπ 2010 - 10:50

+φωνω με ολες σας κοριτσια εχετε απολυτο δικιο!!!!!!!!!!! Wink
sisaki
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
sisaki

Θηλυκό Λέων
Τόπος : Fanficland
Αριθμός μηνυμάτων : 2140

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Inflict Pain with Thoughs

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!*   Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 18 I_icon_minitimeΤετ 1 Σεπ 2010 - 11:50

ποτε μου δεν συμπαθισα την μπελλα !!! οχι μονο μουλαρα αλλα ολο το ζωικο βασιλιο ειναι! στην πραγματικοτητα ο μονος που εδειχνε να πονει στην ταινια ηταν ο εντουαρτ ! ο αλλος ο κοπριτης ολα τα εκανε επιτηδες! για να πουμε την αληθεια φταιει και η κριστεν για την καταντια αυτη της μπελλας! τα εχουνε ισοπεδοσει ολα! 0 ρομαντισμος 0 πονος!!!! οταν διαβαζα το βιβλιο συγκινιθηκα τοσο πολη που εκλαιγα τουλαχισρτον ανα 2 καιφαλεα. στη ταινια συγκινηθηκα λιγο εκει στο τελος που χτυπανε το κοπροσκυλο αλλα και παλι δεν εκλαψα . γενικα η εκλειψη θεωρειτη αποτυχια! δεν μετεφεραν σωστα το νοημα του βιβλιου και για να κλεισω την παραγραφο μου λεω πως περιμενω κατι απεχτο στην χαραυγη και μην δω τον ρομπ ντυμενο σαν γερο με χαλια μαλλι την μπελλα σαν κοιμισμενη και τον αλλον τον σκυλο να συμπριφερετε σαν ρομποτ προγραματισμενος να κανει ηλιθιοτητες !!! ΑΥΤΑ!!!
Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 18 951556 Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 18 951556

Edit by Ερη:O καθενας εχει την αποψη του και μπορει ελευθερα να την εκφρασει αλλα παντα με κοσμιο τροπο ωστε να μην θιγει την γνωμη και την προσωπικη αντιληψη των αλλων.Επισης χαρακτηρισμοι οπως κοπριτης κτλ καλο θα ηταν να αποφευγονται για να μην υπαρχουν παρεξηγησεις απο αλλα μελη.
demi cullen
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
demi cullen

Θηλυκό Σκορπιός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!*   Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 18 I_icon_minitimeΤετ 1 Σεπ 2010 - 12:01

καλα σημερα δινεις ρεστα.... lol! και μενα με απογοητευσε η εκλειψη και η μπελλα παρα πολυ δεν εγινε καλη μεταφορα απο τ βιβλιο στν ταινια και ο μονος που φαινοταν να πληγωνοταν ητν ο εωτουαρτ
sisaki
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
sisaki

Θηλυκό Λέων
Τόπος : Fanficland
Αριθμός μηνυμάτων : 2140

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Inflict Pain with Thoughs

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!*   Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 18 I_icon_minitimeΤετ 1 Σεπ 2010 - 12:04

ναι τον καημενουλη η αναισθητη να πουμε νευριασα . . .. !!!!!! Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 18 592681 Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 18 592681 Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 18 592681
Morena
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Morena

Θηλυκό Ζυγός
Τόπος : Κορυδαλλός
Αριθμός μηνυμάτων : 1227
Registration date : 10/10/2009

Forks Student Profile
Special ability Special ability: See Through Lies

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!*   Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 18 I_icon_minitimeΠαρ 3 Σεπ 2010 - 16:16

Sisaki δεν τολμώ να διαφωνήσω μαζί σου.... χιχιχιχι!!!

Και καλά η Ρόσενμπεργκ τα ισοπέδωσε, η Στέφανι δεν έκανε καμία επισήμανση???????

Θα συμφωνήσω επίσης με breathless σε σχέση με τα γεγονότα που αναφέρονται ξεκάρφοτα λες και έχουν διαβάσει όλοι τα βιβλία... Ελπίζω η Χαραυγή να μην έχει τόσο βασικά λάθη... Αν θέλουν να κάνουν κάποια παραποίηση της ιστόριας για την καλύτερη ροή ας ρίξουν φόλα στον κόπρο!!!!!!!! lol! lol!

Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!*
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 18 από 20Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 17, 18, 19, 20  Επόμενο
 Παρόμοια θέματα
-
» Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>>

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Bella And Edward :: Twilight Movies-
Μετάβαση σε: