| Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* | |
|
+117Emy+Robert sisaki Afelop breathless AnnaTrueBlood pretty witch kate_a17 demi cullen dmant89 phantom Rosemarie Cullen lia ~twilight_mania~ lydiacallen fafoula1234 SpunK RansoM vampiroula John Cullen Renesmee Charlie Swan Ms Cullen SilverMusk elena29 niki Zafrina twi-Lydia Evans BELLA MARIE $ofi@ + Edward Rosalie Hale Cullen Morena di1996 robert\'s girl evi twilightFOREVER ~Ε.Β~ annaval mpellanti21 Bella07 EdRob alour Ashley Greene Jane Volturi pipitsa25 pink MIKAELLA Deppy kristeng7 volturi girl Fallen Angel ed<3 Μαργαριτα stasia Phantom of the Vampires marina Stella Sunlight Ms Kathrin Cullen Emmi anastacia9280 Stellouko SULPICIA-phoive margaret dani nantiaki_twilight 4 ever robertkristen4ever Mrs.Christina AnaroseCullen robb.elen despina aek Irene Cullen LITSA0089 Kristen Stewart Vera evac Lizzy Cullen Nemesis Of Bellin T-NM-E-BD NICKY I'm_not _dead ntinaki alice cullen! nita MyrtoCullen linaki Fotis333 g-twilightsaga Edward_ Breaking_ Dawn robsessed an8i D.R. edward1 DEMONA CULLEN PATTINSON twilightcrazy scarlet rose ROBELINA errika Isabella_Cullen Rozali87 pegulini ~Rob-Patty~ Rozmari twilightsagaddicted MARIA SWAN CULLEN vikaki21 izzy cullen redbutterfly BiondaSwan mR.Geo angepsi WhiteQueen dolores!! Alexia_4 @Dark_Lord@ ΕΡΗ Kimberly nora lena sunrise emerald eyes 121 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
MyrtoCullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 26 Τόπος : Seattle Αριθμός μηνυμάτων : 1734 Registration date : 14/03/2010
Forks Student Profile Team: Victoria Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Παρ 9 Ιουλ 2010 - 16:04 | |
| σωστα..αλλα η Εσμι που ηταν? | |
|
| |
izzy cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : φορκς Αριθμός μηνυμάτων : 1089 Registration date : 23/05/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Παρ 9 Ιουλ 2010 - 16:06 | |
| υποτιθεται στην κουζινα....ξερεις ηταν η μαμα του παρτι | |
|
| |
Lizzy Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Camp Half Blood Αριθμός μηνυμάτων : 5908 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Δευ 12 Ιουλ 2010 - 0:17 | |
| Και ενα λάθος που υπηρχε και ηθελα να το πω ειναι οτι ο Τζασπερ εχει υποτιθεται αποφοιτησει και αυτος γιατι ειναι ενα χρονο μεγαλυτερος(υποτιθεται) αλλά στο σχολειο ήταν. Δηλαδή ήταν στην καφερερεια και μου φαινοταν καπως περιεργο. Δεν μπορουσαν να ακολουθησουν τα βασικα?? Παντως ακουσα απο μια αλλη κοπέλα ότι τις φανηκε "χαμηλοτερο" απο τις αλλες ταινιες αν και παραδος στον αδερφο μου αρεσε (ειδικα το κεφαλαιο "Fire and Ice) | |
|
| |
niki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Κορινθος Αριθμός μηνυμάτων : 2465 Registration date : 07/08/2009
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Δευ 12 Ιουλ 2010 - 0:35 | |
| για εμενα ηταν σιγουρα κκαλυττερο απο την νεα σεληνη... αλλα η πρωτη ταινια ειναι ο ερωτας μου οποτε νομιζω οτι μου αρεσει περισσοτερο!!! | |
|
| |
Ηλικία : 26 Τόπος : Seattle Αριθμός μηνυμάτων : 1734 Registration date : 14/03/2010
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Δευ 12 Ιουλ 2010 - 12:12 | |
| ο Τζασπερ δεν ειχε αποφοιτησει..η Ροζαλι και ο Εμετ ειχαν αποφοιτησει.. | |
|
| |
Ms Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Kefalonia Αριθμός μηνυμάτων : 1743 Registration date : 20/04/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Δευ 12 Ιουλ 2010 - 12:47 | |
| - MyrtoCullen έγραψε:
- ο Τζασπερ δεν ειχε αποφοιτησει..η Ροζαλι και ο Εμετ ειχαν αποφοιτησει..
Και ο Τζάσπερ είχε αποφοιτήσει στην Έκλειψη...... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Δευ 12 Ιουλ 2010 - 12:48 | |
| ναι ο Τζασπερ αποφοιτησε μαζι με την Αλις | |
|
| |
Ηλικία : 29 Τόπος : Κορινθος Αριθμός μηνυμάτων : 2465 Registration date : 07/08/2009
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Τρι 13 Ιουλ 2010 - 0:52 | |
| παιδια δεν νομιζω... στην νεα σεληνη λεει καθαρα οτι τα τρια πιο τρομακτικα αδερφια του Εντουαρντ εχουν αποφοιτισει και ετσι ηταν ευκολο για τους φιλους της να καθονται με του υπολοιπους... τωρα μπορει να κανω λαθος γιατι δεν το εχω τσεκαρει απο το βιβλιο αλλα ειμαι σχεδον σιγουρη! | |
|
| |
Ηλικία : 29 Τόπος : Kefalonia Αριθμός μηνυμάτων : 1743 Registration date : 20/04/2009
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Τρι 13 Ιουλ 2010 - 9:46 | |
| - MyrtoCullen έγραψε:
- ναι ο Τζασπερ αποφοιτησε μαζι με την Αλις
Όχι,η ¶λις και ο Εντουαρντ ήταν στην ίδια τάξη με την Μπέλλα(στο βιβλίο).Τα άλλα 3 αδερφια ήταν μια τάξη μεγαλύτερη. | |
|
| |
lydiacallen Twilight Human
Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 77 Registration date : 18/06/2009
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Τρι 13 Ιουλ 2010 - 11:31 | |
| γεια σασ...ειδα την ταινια για 2 φορα κ νομιζω πωσ οπωσ λεει κ η μπελα στο τελοσ στον εντ δεν ηταν να διαλεξει αναμεσα σε αυτον κ τον τζεικ αλλα ηταν για τουσ δικουσ τησ απο την αρχη τησ ταινιασ βλεπαμε την μπελα να εχει αποφασισει τι θα κανει....το δυσκολο για αυτην ηταν για την μαμα τησ κ τον μπαμπα.και στην σκηνη με την με την μαμα τησ ειδατε πωσ ηταν κ οπωσ ειπε κ στον τζεικ δεν τοθ ειπε απο την αρχη πωσ τον θελει γιατι δεν θα αλλαζε κατι...εγω προσωπικα δεν περιμενα κατι παραπανω απο την ταινια απλα ηθελα να δω και την αλλη σκηνη στο κρεβατι...με τον εντ κ να σπασει το κρεβατι το μωρο να παρουμε μια γευση απο τωρα | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Τρι 13 Ιουλ 2010 - 12:34 | |
| - niki έγραψε:
- παιδια δεν νομιζω... στην νεα σεληνη λεει καθαρα οτι τα τρια πιο τρομακτικα
αδερφια του Εντουαρντ εχουν αποφοιτισει και ετσι ηταν ευκολο για τους φιλους της να καθονται με του υπολοιπους... τωρα μπορει να κανω λαθος γιατι δεν το εχω τσεκαρει απο το βιβλιο αλλα ειμαι σχεδον σιγουρη! ενταξει..απλως δεν θυμομουν τον Τζασπερ.. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Τρι 13 Ιουλ 2010 - 13:54 | |
| - niki έγραψε:
- παιδια δεν νομιζω... στην νεα σεληνη λεει καθαρα οτι τα τρια πιο τρομακτικα
αδερφια του Εντουαρντ εχουν αποφοιτισει και ετσι ηταν ευκολο για τους φιλους της να καθονται με του υπολοιπους... τωρα μπορει να κανω λαθος γιατι δεν το εχω τσεκαρει απο το βιβλιο αλλα ειμαι σχεδον σιγουρη! Νικη λες το ίδιο που λέω εδώ και μια μέρα( )! Κοιτάτε και τι λένε οι προηγούμενοι καλέ παιδιά! | |
|
| |
~twilight_mania~ Twilight Human
Ηλικία : 40 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 4 Registration date : 22/05/2009
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Πεμ 15 Ιουλ 2010 - 11:10 | |
| Χαιρετω την τελειοτερη ομαδα του Λυκοφωτος! παιδια τι να πω? η ταινια τα σπαει!!!!!!!! ειναι τελεια τελεια τελεια!! ειχε αρκετα στοιχεια απο το βιβλιο και μου αρεσε που ειχε στοιχεια κ απο τη δευτερη συντομη ζωη της μπρι τανερ. η μαχη ηταν ολα τα λεφτα. παρακολουθουσα με το στομα ανοιχτο. θελω να την ξαναδω αλλα δεν ερχεται κανενας μαζι μου δεν πειραζει ομως αν μου τη σβουριξει θα παω μονη μου. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Παρ 16 Ιουλ 2010 - 0:31 | |
| και βεβαια να πας μονη σου!!! και εγω 2 φορες πηγα να την δω!!! 1 ειναι λιγη πολυ λιγη!!! | |
|
| |
lia Twilight Human
Αριθμός μηνυμάτων : 67 Registration date : 18/04/2010
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Παρ 16 Ιουλ 2010 - 12:52 | |
| | |
|
| |
Edward_ Breaking_ Dawn Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : Athens Αριθμός μηνυμάτων : 3745 Registration date : 21/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Παρ 16 Ιουλ 2010 - 13:18 | |
| ας τα σκεφτοτανε αυτα πριν η Stephenie! οχι να κανει κριτικη μετα... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Σαβ 17 Ιουλ 2010 - 0:32 | |
| συμφωνω... Η Στεφανη θα επρεπε να επεμβαινει πιο πολυ και οχι να αφησει σεναριογραφο και σκηνοθετη να δρουν ανεξελενκτα!!!! Αλλα φυσικα δεν μπορει να πει κατι γιατι πληρονεται και πρεπει φυσικα η ταινια να ειναι φιαγμενη συμφωνα με τα εμπορικα δεδομενα για να πουλησει!!! | |
|
| |
Rosemarie Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Ηράκλειο Αριθμός μηνυμάτων : 1164 Registration date : 27/07/2010
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Τετ 28 Ιουλ 2010 - 17:24 | |
| Η ταινια ηταν τελειααα!!!! Ειδικα οι σκηνες μαχης! | |
|
| |
phantom New Moon Victim
Αριθμός μηνυμάτων : 290 Registration date : 24/05/2010
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Κυρ 1 Αυγ 2010 - 15:59 | |
| Εμένα αυτό που δεν μου άρεσε είναι που ξεπέταξαν τη σκηνή με τον τραυματισμό της Μπέλας στα γρήγορα..Στο βιβλίο ήταν πιο ωραία!!!!!! | |
|
| |
DEMONA CULLEN PATTINSON Eclipse Bitten
Ηλικία : 38 Τόπος : συρος,ερμουπολη Αριθμός μηνυμάτων : 458 Registration date : 25/12/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Κυρ 1 Αυγ 2010 - 17:09 | |
| - ΕΡΗ έγραψε:
- Εγω παλι θα διαφωνησω!!
Θεωρειται οτι εμεις βλεπουμε τις ταινιες απο την οπτικη της Μπελλας. Η Μπελλα στα βιβλια παρουσιαζεται σαν μια ησυχη κοπελα,ντροπαλη και πανω απο ολα ερωτευμενη με τον Εντουαρντ.Γινεται δυναμικη για να προστατεψει την αγαπη της. Και η Μπελλα ειναι αυτη που κανει τους συμβιβασμους.Ακομα και στο κρεβατι παραδεχεται οτι ποτε δεν γινεται το δικο της αλλα παντα γινεται αυτο που θελει ο Εντουαρντ. Την μονη στιγμη που του θυμωσε ηταν οταν την απηγαγε η Αλις αλλα μολις ο Εντουαρντ γυρισε αυτο που εκανε ηταν να λιωσει στην αγκαλια του. Η αγαπη της ειναι πολυ δυνατη για να θυμωσει μαζι του!! Δεν θα τον παραταγε ποτε να φυγει με την μηχανη! Στην ταινια του κλεινει την πορτα στα μουτρα ενω στο βιβλιο βλεπουμε την ιδια στιγμη να λεει οτι δεν μπορει να του θυμωσει.Αυτα δεν υπαρχουν στην ταινια.Εμενα στο βιβλιο με στεναχωρησε μονο το φιλι και το κλαμα μετα.Οχι απο την αρχη!! Επισης πως μπορει να ξερει οτι ανηκει στον κοσμο των βρικολακων εφοσον δεν ειναι βρικολακας? Στην Χαραυγη το καταλαβαινω να το λεει αυτο γιατι εχει αλλαξει και βλεπει την διαφορα. Οπως καταλαβαινει και την διαφορα των συναισθηματων της.Ποσο δυνατα αγαπαει τον Εντουαρντ!!Αυτες ειναι διαφορες που τις καταλαβαινεις εφοσον εχεις αλλαξει οχι πιο πριν. Αυτη ειναι και η διαφορα της Χαραυγης με τα αλλα βιβλια.
Συμφωνω απολυτα εχω δει την εκληψη 20 φορες την εχω κατεβασει απ το ιντερνετ οποτε τα εχω ψηρισει ολα λοιπον η μπελα μου την δινει οσο δεν παει μιλαμε ξενερωτη και ξινη και ολο τον εντουαρτ μαλωνει αμ το αλλο δεν ξερω πως εγινε...τι δεν ξερεις μωρη σαυρα? ελεος αλλα δεν φταινε αυτοι ο σκηνοθετης φταιει αλλα στη χαραυγη θα δειτε διαφορα...γυναικα παιδι μου θα τα δειξει ολα και οπως πρεπει θα το δειτε η εκληψη για μενα περα απ την μαχη ηταν φουσκα γιατι ο σκηνοθετης ηταν ειδικος στις σκηνες μαχης οποτε? χεστηκε για το συναισθημα ενω η αλλη πως την λενε δεν θυμαμε θα λειτουργησει καθαρα και μονο στον αισθηματισμο και θα δειτε ποσο τελειο θα βγει το αποτελεσμα - Σπόιλερ:
URL=https://2img.net/r/ihimizer/i/17437104196369602005100.jpg/] [/URL] Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL
Edit by Ερη:Tα διπλα ποστ απαγορευονται!Αν θελετε να προσθεσε κατι απλα πατατε edit και ξαναποσταρετε στο ηδη υπαρχον ποστ! | |
|
| |
Lizzy Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Camp Half Blood Αριθμός μηνυμάτων : 5908 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Κυρ 1 Αυγ 2010 - 17:19 | |
| - demona έγραψε:
- Σπόιλερ:
URL=https://2img.net/r/ihimizer/i/17437104196369602005100.jpg/] [/URL] Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL
επιτέλους!!!!! | |
|
| |
dmant89 New Moon Victim
Ηλικία : 35 Τόπος : Λονδίνο Αριθμός μηνυμάτων : 194 Registration date : 02/06/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Κυρ 1 Αυγ 2010 - 20:08 | |
| αυτή η φωτογραφία από που είναι ? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Τρι 3 Αυγ 2010 - 2:01 | |
| Ρωμαιος και Ιουλιετα νομιζω!!! απο μια παρασταση!! | |
|
| |
demi cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 34 Τόπος : αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 2219 Registration date : 03/08/2010
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Τρι 3 Αυγ 2010 - 15:23 | |
| η εκλειψη πολυ ωραιο εργο οτν εκανε αυτα τ κοντινα στο προσωπο του εντουαρτ ητν φοβερα αν και να πω την αληθεια η νεα σεληνη και το λυκοφως μου αρεσαν περισσοτερο εσεις τι λετε????????ελπιζω η χαραυγη να ναι πιο τελεια απο ολα μιας και θα ειναι το τελευταιο | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Τρι 3 Αυγ 2010 - 15:31 | |
| Πρόσεξα ότι δεν έχω σχολιάσει ακόμα(πώς μου ξέφυγε??)κάτι που μου έκανε πολύ κακή εντύπωση στην ταινία.Η τελευταία σκηνή παιδιά δεν υπήρχε.¶κου δεν είναι μόνο για τον Έντουαρντ αλλά γιατί η Μπέλλα δεν κόλλαγε στον κόσμο!Τι κουφό ήταν αυτό?Η ουσία είναι ότι η Μπέλλα τα εγκαταλείπει όλα για να μείνει με τον Εντ έστω και έτσι!Η αλήθεια είναι ότι απογοητεύτηκα πολύ........ | |
|
| |
| Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* | |
|