| Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* | |
|
+117Emy+Robert sisaki Afelop breathless AnnaTrueBlood pretty witch kate_a17 demi cullen dmant89 phantom Rosemarie Cullen lia ~twilight_mania~ lydiacallen fafoula1234 SpunK RansoM vampiroula John Cullen Renesmee Charlie Swan Ms Cullen SilverMusk elena29 niki Zafrina twi-Lydia Evans BELLA MARIE $ofi@ + Edward Rosalie Hale Cullen Morena di1996 robert\'s girl evi twilightFOREVER ~Ε.Β~ annaval mpellanti21 Bella07 EdRob alour Ashley Greene Jane Volturi pipitsa25 pink MIKAELLA Deppy kristeng7 volturi girl Fallen Angel ed<3 Μαργαριτα stasia Phantom of the Vampires marina Stella Sunlight Ms Kathrin Cullen Emmi anastacia9280 Stellouko SULPICIA-phoive margaret dani nantiaki_twilight 4 ever robertkristen4ever Mrs.Christina AnaroseCullen robb.elen despina aek Irene Cullen LITSA0089 Kristen Stewart Vera evac Lizzy Cullen Nemesis Of Bellin T-NM-E-BD NICKY I'm_not _dead ntinaki alice cullen! nita MyrtoCullen linaki Fotis333 g-twilightsaga Edward_ Breaking_ Dawn robsessed an8i D.R. edward1 DEMONA CULLEN PATTINSON twilightcrazy scarlet rose ROBELINA errika Isabella_Cullen Rozali87 pegulini ~Rob-Patty~ Rozmari twilightsagaddicted MARIA SWAN CULLEN vikaki21 izzy cullen redbutterfly BiondaSwan mR.Geo angepsi WhiteQueen dolores!! Alexia_4 @Dark_Lord@ ΕΡΗ Kimberly nora lena sunrise emerald eyes 121 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
DEMONA CULLEN PATTINSON Eclipse Bitten
Ηλικία : 38 Τόπος : συρος,ερμουπολη Αριθμός μηνυμάτων : 458 Registration date : 25/12/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Πεμ 1 Ιουλ 2010 - 14:23 | |
| | |
|
| |
despina aek Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : ρεθυμνο Αριθμός μηνυμάτων : 2200 Registration date : 25/04/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Πεμ 1 Ιουλ 2010 - 14:26 | |
| | |
|
| |
dani Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : ΘΕΣ/ΝΙΚΗ Αριθμός μηνυμάτων : 2693 Registration date : 26/09/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability:
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Πεμ 1 Ιουλ 2010 - 14:28 | |
| - Σπόιλερ:
- robertkristen4ever έγραψε:
- Καλά ρε παιδιά... δεν υπάρχει μια αντικειμενική κριτική εδω μεσα; Μου φαινεται δεν ξερετε τι βλέπετε, η μαλλον δεν εχετε δει πολλες ταινιες στην ζωη σας. Ειμαι απο τους πιο φανατικους της Twilight Saga κι πηγα κι εγω με την σειρα μου να δω την ταινία κι νομιζω πως εχασα 2 ωρες απο την ζωη μου εντελως αδικα. Η ταινια δεν βλεπετε. Το 1 μερος της Saga ηταν πραγματικα απιστευτο, το δευτερο λιγο χειροτερο κι τωρα το τριτο παρα πολυ κακο. Ο Θοδωρή ο Κουτσογιανόπουλος στην Μενεγακη ειπε οτι η ταινια δεν ειναι καθολου καλη, μιλανε συνεχως για ασχετα πραγματα κι για ασυναρτησίες κι χάνεται συνεχώς η ροή της ταινίας... κι λεω μπα δεν νομιζω να ειναι τοσο κακη, κι τελικα ειχε δικιο ο ανθρωπος, η ταινια ειναι σχετη απογοητευση. Στο μεγαλυτερο site ταινιών παγκοσμίως η κριτικη της ταινιας ειναι 3/10 (3 στα 10) κι ειναι λιγο πριν μπει στις 100 χειροτερες ταινιες του παγκοσμιου κινηματογραφου. Στο cine.gr δυο απο τους μεγαλυτερους κριτικους κινιματογραφου στην Ελλαδα δίνουν 2/10 (2 στα 10) ο ενας κι 1/5 (1 στα 5) ο αλλος. Τι στο καλο; Μπαινω κι διαβαζω αυτες τις υπεροχες κριτικες που λετε εδω μεσα κι απορω... τι στο καλο, αλλη ταινια ειδατε εσεις κι αλλη εγω;;;; Μηπως η κριτικες πανε στα ωραια ματια του edward κι στο γραμμωμενο σωμα του Jacob κι οχι στην ταινια;; Πραγματικα θα ηθελα μια απαντηση απο καποιον/καποια εδω μεσα...
Φιλικα παντα, Db!
Σας δινω κι τα ακολουθα site με τις κριτικες μην νομιζετε οτι τα βγαζω απο το κεφαλι μου..
1)http://cine.gr/film.asp?id=712992&page=4&session-id=0cb84a16929b861b77ec1a9da0dd34af 2)http://www.imdb.com/title/tt1325004/
αυτη ειναι δικη σου αποψη σου και την σεβομαστε αλλα εμενα πρωσοπικα μου αρεσε οπως και πολυ κοσμος και οσο για τις κριτικες οι περισσοτερες που εχω βρει λενε τα καλυτερα αλλα κυριως ξενες εχω διαβασει συνηθως οι ελληνικες παντα λενε τα χειροτερα με καποιες εξαιρεσεις βεβαια | |
|
| |
ntinaki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 26 Τόπος : οπου ειναι και ο ΕDWARD!!!!!<3 <3 <3 Αριθμός μηνυμάτων : 1650 Registration date : 07/12/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Πεμ 1 Ιουλ 2010 - 14:31 | |
| κι εγω σε παω!!! απ'οτι γνωριζω οι περισσοτεροι εχετε δει την ταινια!!! ειδατε πως ηταν ο τζεικομπ!!!χαλια!!! οταν εχει διπλα της εναν αδωνη ,ενα θεο,ενα ...πως να το πω!!! ΤΟΝ ΤΕΛΕΙΟ ΑΝΤΡΑ !!!!!!!!!!!!!!!! γινεται να θελει εναν που δεν ξερει που του παν τα 4?! ειναι σαν να εχεις μια σοκολατινα και πας να την συγκρινεις με ενα ζελε!!! αν θελει τον τζεικομπ ας τον παρει για καλοριφερ!!! αυτο εχω να πω!!! | |
|
| |
robertkristen4ever Twilight Human
Αριθμός μηνυμάτων : 6 Registration date : 20/01/2010
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Πεμ 1 Ιουλ 2010 - 14:34 | |
| - ntinaki έγραψε:
- καταρχας η ταινια ηταν τελεια!!!!!!αυτα ειναι τα πιστευω μου!!!!!!!!
και επισης εγω ακουσα πως πηρε 5/5 και οχι αυτο που λες εσυ!!!!!!!
και εννοειται πως για να κρινεις μια ταινια πρεπει να εισαι αντικειμενικος!!!!!!!!!!!!
οποτε... Χαχαχαχαχα.... 5/5;;; Εεε, όχι ρε σεις, τι αλλο θα ακουσουμε θεε μου. Αν ειναι να πήρε 5/5 μια τετοια ταινια τοτε ταινιες σαν τη "φωλια του κουκου", το "λεωφορειο ο ποθος", την "τελευταια Εξοδος Ριτα Χεϊγουορθ" κ.τ.λ, τι θα παιρνανε; 10.000.000 / 10; Σοβαρευτείτε λιγο δηλαδη... Κι επειδη εχετε τετοιες παρωπίδες που αν σας πουνε κακο για την ταινια τρελαίνεστε για αυτο σου εδωσα τα link να το δεις με τα ματια σου. Κι επειδη δεν με πιστευεις για την κριτικη του Κουτσογιανοπουλου παρε να την δεις κι αυτην μπας κι καταλαβεις..... http://www.lifo.gr/mag/cinema/1378 | |
|
| |
nora Eclipse Bitten
Ηλικία : 41 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 325 Registration date : 08/03/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Πεμ 1 Ιουλ 2010 - 14:36 | |
| | |
|
| |
margaret Twilight Human
Ηλικία : 26 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 77 Registration date : 29/06/2010
Forks Student Profile Team: Wolves Special ability: Shield Against Physical Attacks
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Πεμ 1 Ιουλ 2010 - 14:36 | |
| παιδια εγω θα παω να την δω το σαββατο.δεν μπορω να περιμενω αλλο ομως!!! | |
|
| |
nantiaki_twilight 4 ever Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Verona, Italy Αριθμός μηνυμάτων : 809 Registration date : 28/05/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Πεμ 1 Ιουλ 2010 - 14:37 | |
| 8α περάσεις τέλεια margaret!!Είναι πολύ ωραία ταινία!!!8α την ευχαριστη8εις!! | |
|
| |
Ηλικία : 26 Τόπος : οπου ειναι και ο ΕDWARD!!!!!<3 <3 <3 Αριθμός μηνυμάτων : 1650 Registration date : 07/12/2009
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Πεμ 1 Ιουλ 2010 - 14:38 | |
| - robertkristen4ever έγραψε:
- ntinaki έγραψε:
και εννοειται πως για να κρινεις μια ταινια πρεπει να εισαι αντικειμενικος!!!!!!!!!!!!
οποτε...
Χαχαχαχαχα.... 5/5;;; Εεε, όχι ρε σεις, τι αλλο θα ακουσουμε θεε μου. Αν ειναι να πήρε 5/5 μια τετοια ταινια τοτε ταινιες σαν τη "φωλια του κουκου", το "λεωφορειο ο ποθος", την "τελευταια Εξοδος Ριτα Χεϊγουορθ" κ.τ.λ, τι θα παιρνανε; 10.000.000 / 10; Σοβαρευτείτε λιγο δηλαδη... Κι επειδη εχετε τετοιες παρωπίδες που αν σας πουνε κακο για την ταινια τρελαίνεστε για αυτο σου εδωσα τα link να το δεις με τα ματια σου. Κι επειδη δεν με πιστευεις για την κριτικη του Κουτσογιανοπουλου παρε να την δεις κι αυτην μπας κι καταλαβεις.....
http://www.lifo.gr/mag/cinema/1378 λοιπον αυτη ειναι η δικη σου αποψη!!!!! καταρχας,εσενα τι σε πειραζει τι πιστευουν οι αλλοι???για να μας αλλαξεις την γνωμη ηρθες!? μπορει σε καποιες να αρεσε και σε αλλες οχι!!! δεν αδικω την αποψη σου!!!δικη σου ειναι!!!αλλα ασε τους αλλους να εχουν τη δικη τους!!! | |
|
| |
margaret Twilight Human
Ηλικία : 26 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 77 Registration date : 29/06/2010
Forks Student Profile Team: Wolves Special ability: Shield Against Physical Attacks
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Πεμ 1 Ιουλ 2010 - 14:38 | |
| αχ απο το βιβλιο που εχω διαβασει φαινεται τελειοοοοο | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Πεμ 1 Ιουλ 2010 - 14:39 | |
| - Σπόιλερ:
- nora έγραψε:
- ntinaki έγραψε:
- κι εγω σε παω!!!
απ'οτι γνωριζω οι περισσοτεροι εχετε δει την ταινια!!! ειδατε πως ηταν ο τζεικομπ!!!χαλια!!!
οταν εχει διπλα της εναν αδωνη ,ενα θεο,ενα ...πως να το πω!!!
ΤΟΝ ΤΕΛΕΙΟ ΑΝΤΡΑ !!!!!!!!!!!!!!!!
γινεται να θελει εναν που δεν ξερει που του παν τα 4?!
ειναι σαν να εχεις μια σοκολατινα και πας να την συγκρινεις με ενα ζελε!!!
αν θελει τον τζεικομπ ας τον παρει για καλοριφερ!!! αυτο εχω να πω!!!
κοίτα και γω είμαι αλλά η αλήθεια να λέγετε το παιδι(Τζέικ) δεν παίζεται ας είμαστε και λίγο αντικειμένικες όσον αφορά την εξωτερική του εμφάνιση Εμενα παλι αν και δεν ειναι αυτο το θεμα μας ο Τζεικομπ με αφηνει παγερα αδιαφορη!! Δεν πα να μας δειχνει τους κοιλιακους κτλ εμενα το ιδιο μου κανει!! Οταν βλεπεις τον Εντουαρντ γεμιζει η οθονη!!Οταν βλεπεις τον Τζεικομπ ψαχνεις απο πισω για να βρεις τον Εντουαρντ!! | |
|
| |
izzy cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : φορκς Αριθμός μηνυμάτων : 1089 Registration date : 23/05/2010
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Πεμ 1 Ιουλ 2010 - 14:40 | |
| μπορεις να λες οτι θες για την ταινια ειναι δικαιωμα σου αλλα δεν μπορεις να προσβαλεις ανθρωπους που δεν γνωριζεις γιατι μερικα απο τα λεγομενα σου ειναι προσβλητικα ως προς αυτους που σχολιασαν παραπανω | |
|
| |
Ηλικία : 30 Τόπος : Verona, Italy Αριθμός μηνυμάτων : 809 Registration date : 28/05/2009
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Πεμ 1 Ιουλ 2010 - 14:42 | |
| Συμφωνώ με την Ερη !!Αφου έλεγα στα κορίτσια που ηταν μαζι μου:<Γιατι δεν παγωνουν το πλανο στον Edward και να αφησουν τους αλλους να μιλανε??> | |
|
| |
Rozmari Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 39 Τόπος : Αthens Αριθμός μηνυμάτων : 1723 Registration date : 26/01/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Playing in the New Moon Movie
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Πεμ 1 Ιουλ 2010 - 14:43 | |
| Παιδια ας ηρεμησουν λιγο οι τονοι!! Ο καθενας εκφραζει την γνωμη του εδω μεσα αλλα καλο θα ηταν να γινετε κοσμια για να μην παρεξηγητε κανεις | |
|
| |
robertkristen4ever Twilight Human
Αριθμός μηνυμάτων : 6 Registration date : 20/01/2010
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Πεμ 1 Ιουλ 2010 - 14:45 | |
| Ρε παιδιά δεν προσέβαλα κανέναν, αν είναι δυνατόν δηλαδή! Εννοείτε σεβαστή κι η δικιά σας άποψη. Συζήτηση κάνουμε. ¶πλα μου φαίνεται λίγο κουφό να ακούω τέτοιες άψογες κριτικές για μια ταινία που είναι από μέτρια μέχρι κακή. | |
|
| |
lena Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 4103 Registration date : 09/09/2009
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Πεμ 1 Ιουλ 2010 - 14:45 | |
| | |
|
| |
vikaki21 Midnight Sun Vampire
Τόπος : Όπου φύσaει ο άνεμος Αριθμός μηνυμάτων : 2263 Registration date : 09/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| |
| |
alice cullen! Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Αthens Αριθμός μηνυμάτων : 875 Registration date : 04/06/2009
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Πεμ 1 Ιουλ 2010 - 14:46 | |
| - robertkristen4ever έγραψε:
- Σπόιλερ:
- ntinaki έγραψε:
οποτε... Χαχαχαχαχα.... 5/5;;; Εεε, όχι ρε σεις, τι αλλο θα ακουσουμε θεε μου. Αν ειναι να πήρε 5/5 μια τετοια ταινια τοτε ταινιες σαν τη "φωλια του κουκου", το "λεωφορειο ο ποθος", την "τελευταια Εξοδος Ριτα Χεϊγουορθ" κ.τ.λ, τι θα παιρνανε; 10.000.000 / 10; Σοβαρευτείτε λιγο δηλαδη... Κι επειδη εχετε τετοιες παρωπίδες που αν σας πουνε κακο για την ταινια τρελαίνεστε για αυτο σου εδωσα τα link να το δεις με τα ματια σου. Κι επειδη δεν με πιστευεις για την κριτικη του Κουτσογιανοπουλου παρε να την δεις κι αυτην μπας κι καταλαβεις..... http://www.lifo.gr/mag/cinema/1378
Κοιτα να σου πω κατι.Η προσωπικη αποψη του καθενος ειναι διαφορετικη,και ολοι πρεπει να την σεβομαστε...Γι' αυτο εγω δεν ακουω ποτε τους κριτικους...Κατα τη γνωμη μου,η αποψη τους ειναι σεβαστη και κατανοητη,ακομα και αν ειναι διαφορετικη.Οπως ισχυει και με τα υπολοιπα παιδια του Φορουμ.Ειναι λογικο να μην εχουμε ολοι την ιδια αποψη,αλλα δεν νομιζω οτι αυτο σημαινει οτι πρεπει να προσβαλουμε τα υπολοιπα μελη που εχουν μια διαφορετικη αποψη.Στα αληθεια δεν μου αρεσει να τσακωνομαι,ποσο μαλλον για την κριτικη μιας ταινιας την στιγμη που εχουμε Δημοκρατια και ο καθε ενας απο εμας μπορει να εκφρασει την αποψη του ελευθερα.Καλυτερα το θεμα να ληξει εδω και να μην εμπλακουν κριτικες απο Επαγγελματιες,αφου ειμαστε αρκετα ωριμες-ωριμοι να εκφρασουμε την δικια μας αποψη. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Πεμ 1 Ιουλ 2010 - 14:47 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Πεμ 1 Ιουλ 2010 - 14:48 | |
| Kαι εγώ φώναζα!!Βασικά τσίριζα!!!Και στα 2 φιλιά!!! | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Πεμ 1 Ιουλ 2010 - 14:51 | |
| - Σπόιλερ:
- robertkristen4ever έγραψε:
- Καλά ρε παιδιά... δεν υπάρχει μια αντικειμενική κριτική εδω μεσα; Μου φαινεται δεν ξερετε τι βλέπετε, η μαλλον δεν εχετε δει πολλες ταινιες στην ζωη σας. Ειμαι απο τους πιο φανατικους της Twilight Saga κι πηγα κι εγω με την σειρα μου να δω την ταινία κι νομιζω πως εχασα 2 ωρες απο την ζωη μου εντελως αδικα. Η ταινια δεν βλεπετε. Το 1 μερος της Saga ηταν πραγματικα απιστευτο, το δευτερο λιγο χειροτερο κι τωρα το τριτο παρα πολυ κακο. Ο Θοδωρή ο Κουτσογιανόπουλος στην Μενεγακη ειπε οτι η ταινια δεν ειναι καθολου καλη, μιλανε συνεχως για ασχετα πραγματα κι για ασυναρτησίες κι χάνεται συνεχώς η ροή της ταινίας... κι λεω μπα δεν νομιζω να ειναι τοσο κακη, κι τελικα ειχε δικιο ο ανθρωπος, η ταινια ειναι σχετη απογοητευση. Στο μεγαλυτερο site ταινιών παγκοσμίως η κριτικη της ταινιας ειναι 3/10 (3 στα 10) κι ειναι λιγο πριν μπει στις 100 χειροτερες ταινιες του παγκοσμιου κινηματογραφου. Στο cine.gr δυο απο τους μεγαλυτερους κριτικους κινιματογραφου στην Ελλαδα δίνουν 2/10 (2 στα 10) ο ενας κι 1/5 (1 στα 5) ο αλλος. Τι στο καλο; Μπαινω κι διαβαζω αυτες τις υπεροχες κριτικες που λετε εδω μεσα κι απορω... τι στο καλο, αλλη ταινια ειδατε εσεις κι αλλη εγω;;;; Μηπως η κριτικες πανε στα ωραια ματια του edward κι στο γραμμωμενο σωμα του Jacob κι οχι στην ταινια;; Πραγματικα θα ηθελα μια απαντηση απο καποιον/καποια εδω μεσα...
Φιλικα παντα, Db!
Σας δινω κι τα ακολουθα site με τις κριτικες μην νομιζετε οτι τα βγαζω απο το κεφαλι μου..
1)http://cine.gr/film.asp?id=712992&page=4&session-id=0cb84a16929b861b77ec1a9da0dd34af 2)http://www.imdb.com/title/tt1325004/
Ο Καθενας μπορει να λεει ελευθερα την γνωμη του!! Εσυ αυτο πιστευεις και αυτο λες.Οκ δεν σου αρεσε.Το καταλαβαινουμε και το σεβομαστε αλλα αυτο δεν σημαινει και οτι συμμεριζομαστε και την δικη σου αποψη! Καταρχην δεν με ενδιαφερει τι λενε οι κριτικοι και ο καθενας!! Το προσωπικο μου γουστο αφορα εμενα προσωπικα και κανεναν αλλον. Δεν αποφασισω αν μια ταινια μου αρεσει απο τα σχολια που θα ακουσω απο τους αλλους αλλα απο το ποσο αντιπροσωπευει εμενα αυτο που θα δω! Το ιδιο ισχυει και για τα βιβλια που θα διαβασω!! Τωρα το τι μου αρεσε στην ταινια ειναι πολυ απλο!!Την βρηκα υπεροχη και μου μετεφερε αρκετα συναισθηματα που ηθελα να βιωσω!Τι ιδιο ισχυει και για τις προηγουμενες δυο. Και να πω οτι πολυ κριτικοι χωρις να θελω να θιξω την δουλεια τους ας διαβαζουν πρωτα τα βιβλια και μετα να πανε να κρινουν τις ταινιες.Οταν ακουω οτι η ταινια βασιζεται καθαρα στο σεξ μου ερχεται να τραβηξω τα μαλλια!!Γιατι εμενα τα βιβλια οπως και η ταινια μου προσεφεραν πολυ περισσοτερα απο μια αναμονη για σαρκικη επαφη!!Με ταξιδεψαν και ενιωθα τοσο μα τοσο ομορφα καθε φορα που αυτο δεν προκειται να μου το αλλαξει καμια κριτικη!! Απο εδω και περα θα πεσουν οι τονοι και θα συζητατε ηρεμα!!Ολες οι αποψεις ειναι δεκτες αρκει να μην προσβαλουν την γνωμη και την αισθητικη των αλλων! | |
|
| |
DEMONA CULLEN PATTINSON Eclipse Bitten
Ηλικία : 38 Τόπος : συρος,ερμουπολη Αριθμός μηνυμάτων : 458 Registration date : 25/12/2009
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Πεμ 1 Ιουλ 2010 - 14:52 | |
| | |
|
| |
alice cullen! Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Αthens Αριθμός μηνυμάτων : 875 Registration date : 04/06/2009
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Πεμ 1 Ιουλ 2010 - 14:53 | |
| Ναι,οπως και στο βιβλιο... | |
|
| |
NICKY Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 35 Αριθμός μηνυμάτων : 702 Registration date : 24/09/2009
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Πεμ 1 Ιουλ 2010 - 14:53 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Πεμ 1 Ιουλ 2010 - 14:54 | |
| Nαι!!!1 που την φιλησε χωρις να το 8ελει και τν χτυπησε και στραμπουληξε το χερι της και μετα οταν τν παρακαλάει να την φιλήσει!! | |
|
| |
| Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* | |
|