Bella And Edward
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμΠόρταλΕικονοθήκηΑναζήτησηLatest imagesΣύνδεσηΕγγραφή
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
Πρόσφατα Θέματα
» Ashley's Greene blog
Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΠαρ 17 Μαρ 2023 - 15:11 από Marzaki Cullen

» Τι ακουτε αυτη την στιγμη;
Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΠαρ 4 Ιουν 2021 - 15:08 από April

» Bella And Edward - 11 χρόνια μετά
Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΤετ 6 Ιαν 2021 - 20:34 από Marzaki Cullen

» Συζήτηση για το Midnight Sun
Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΚυρ 13 Δεκ 2020 - 17:38 από Katrin

» Robert Pattinson
Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΔευ 7 Σεπ 2020 - 21:40 από $ofi@ + Edward

» Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος
Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΠαρ 8 Μάης 2020 - 1:03 από evi

» Wallpapers by twins
Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΔευ 4 Μάης 2020 - 13:25 από Zafrina

» Twilight the movie
Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΚυρ 3 Μάης 2020 - 12:07 από hiddenfantasy

» Vampire Diaries - TV Series
Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΔευ 13 Απρ 2020 - 12:11 από Zafrina

» New Moon the movie
Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΠαρ 10 Απρ 2020 - 12:49 από Zafrina

Παρόμοια θέματα
Quote of the Week
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."

Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale

(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.

She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.

Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Νοέμβριος 2024
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
ΗμερολόγιοΗμερολόγιο
Bella & Edward Playlist
Το μαργαριτάρι της Ροδεσίας

Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.

Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.

Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;

Συγγραφέας ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΜΑΡΙΑ
Εκδότης ΩΚΕΑΝΙΔΑ

Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!*

Πήγαινε κάτω 
+117
Emy+Robert
sisaki
Afelop
breathless
AnnaTrueBlood
pretty witch
kate_a17
demi cullen
dmant89
phantom
Rosemarie Cullen
lia
~twilight_mania~
lydiacallen
fafoula1234
SpunK RansoM
vampiroula
John Cullen
Renesmee Charlie Swan
Ms Cullen
SilverMusk
elena29
niki
Zafrina
twi-Lydia Evans
BELLA MARIE
$ofi@ + Edward
Rosalie Hale Cullen
Morena
di1996
robert\'s girl
evi
twilightFOREVER
~Ε.Β~
annaval
mpellanti21
Bella07
EdRob
alour
Ashley Greene
Jane Volturi
pipitsa25
pink
MIKAELLA
Deppy
kristeng7
volturi girl
Fallen Angel
ed<3
Μαργαριτα
stasia
Phantom of the Vampires
marina
Stella Sunlight
Ms Kathrin Cullen
Emmi
anastacia9280
Stellouko
SULPICIA-phoive
margaret
dani
nantiaki_twilight 4 ever
robertkristen4ever
Mrs.Christina
AnaroseCullen
robb.elen
despina aek
Irene Cullen
LITSA0089
Kristen Stewart
Vera
evac
Lizzy Cullen
Nemesis Of Bellin
T-NM-E-BD
NICKY
I'm_not _dead
ntinaki
alice cullen!
nita
MyrtoCullen
linaki
Fotis333
g-twilightsaga
Edward_ Breaking_ Dawn
robsessed
an8i
D.R.
edward1
DEMONA CULLEN PATTINSON
twilightcrazy
scarlet rose
ROBELINA
errika
Isabella_Cullen
Rozali87
pegulini
~Rob-Patty~
Rozmari
twilightsagaddicted
MARIA SWAN CULLEN
vikaki21
izzy cullen
redbutterfly
BiondaSwan
mR.Geo
angepsi
WhiteQueen
dolores!!
Alexia_4
@Dark_Lord@
ΕΡΗ
Kimberly
nora
lena
sunrise
emerald eyes
121 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5, 6, 7 ... 13 ... 20  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
NICKY
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
NICKY

Θηλυκό Ιχθύς
Αριθμός μηνυμάτων : 702
Registration date : 24/09/2009

Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 6 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!*   Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΠεμ 1 Ιουλ 2010 - 11:57

την ειδα και εγω χθες και δε μπορω να πω οτι η μερα μου ειναι τελεια....ισα ισα το αντιθετο!συνεχεια σκεφτομαι διαφορες σκηνες δεν μπορω να συγκεντρωθω σε τιποτα και στεναχωριεμαι γιατι σκεφτομαι οτι το dvd θα αργησει να βγει εφοσον η ταινια ξεκινησε να προβαλετε χθες!
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
AnaroseCullen
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
AnaroseCullen

Θηλυκό Τόπος : Forks(lol)-Αθήνα
Αριθμός μηνυμάτων : 1802
Registration date : 27/02/2010

Forks Student Profile
Team: Emmett - Rosalie Emmett - Rosalie
Special ability Special ability: Mind Reading

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!*   Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΠεμ 1 Ιουλ 2010 - 11:58

Παιδια την ειδα απο εχθες την Εκλειψουλα αλλα δεν ημουν σε θεση να ποσταρω... Razz Shocked
Τωρα επιτελους ειμαι ΚΑΠΩΣ νηφαλια!
Η ταινια ξεπερασε τις προσδοκιες μου αληθεια! Ηταν ΕΠΙΚΗ! faint
Ενα ΜΕΓΑΛΟ συγχαρητηρια στους συντελεστες μα πανω απολα στον Ντειβιντ Σλειντ και ακομα ενα
μεγαλυτερο μπραβο στους ηθοποιους! Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 6 474941
Ακομα δοξαζω τους summit μονο και μονο για το γεγονος οτι ρισκαρε να ενσαρκωσει αυτα τα θεικα
βιβλια...Τους ειμαι τοσο ευγνωμων! Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 6 691689
Και παμε τωρα στις εντυπωσεις... Twisted Evil
Σπόιλερ:

Συγκινηθηκα, ανατριχιασα, ερεθιστικα (ΠΛΑΚΙΖΩ) εκτονωθηκα και το καλυτερο???
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ Η ΜΟΝΗ! Παιδια μα το Θεο ΟΛΗ η αιθουσα χειροκροτουσε/γιουχαϊζε/αναστεναζε/γελουσε/βουρκωνε στα ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΑ ΣΗΜΕΙΑ! Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 6 6512
ΕΙΜΑΙ ΤΟΣΟ ΠΕΡΗΦΑΝΗ! Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 6 31995 Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 6 31995

Μια χαρη μονο: Γινεται καποιο απο τα τσακαλακια μας να μου πει ποια τραγουδια επαιζαν σε ποια σκηνη??? Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 6 551700
Ευχαριστω εκ των προτερων!
Mrs.Christina
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Mrs.Christina

Θηλυκό Αιγόκερως
Τόπος : Στον κόσμο των βιβλίων και της συγγραφής!!!
Αριθμός μηνυμάτων : 1682
Registration date : 02/12/2009

Forks Student Profile
Team: Edward - Bella Edward - Bella

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!*   Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΠεμ 1 Ιουλ 2010 - 12:01

Σπόιλερ:
http://www.christianemarie.blogspot.com/
DEMONA CULLEN PATTINSON
Eclipse Bitten
Eclipse Bitten
DEMONA CULLEN PATTINSON

Θηλυκό Δίδυμος
Τόπος : συρος,ερμουπολη
Αριθμός μηνυμάτων : 458
Registration date : 25/12/2009

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Influencing emotions

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!*   Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΠεμ 1 Ιουλ 2010 - 12:03

scarlet rose έγραψε:
demona έγραψε:
ααααα κατι ασχετο πειτε μου σας παρακαλω λεει καθολου ο εντουαρτ στην μπελα οτι καλητερα να παει με τον τζεικοπ και εκεινη του λεει οχι παλεψε για μενα? πειτε μου οτι γινετε τουλαχιστον αυτο μην ξενερωσω τελειος αλλιως μην παω καθολου να το δω δεν θα το αντεξω
Βασικα αξιζει πραγματικα να την δεις!!!Συγκριτικα με τις προηγουμενες ταινιες στο κομματι της δρασης ειναι η πιο δυνατη!!!!Βασικα και σαν βιβλιο η Εκλειψη εχει τις σκηνες μαχης και την ενταση του τριγωνου που φαινοταν οτι σαν ταινια θα εβγαινε πολυ καλη!!!Το προβλημα με την Χαραυγη ειναι οτι δεν εχει μαχη στο τελος!!Εμεις διαβασαμε τα βιβλια,ειμαστε φανς και τα αγαπαμε οσο τιποτα γι'αυτο ανυπομονουμε,ο υπολοιπος κοσμος ομως παιζει και να ψιλοξενερωσει χωρις μαχη !!Οποτε η Εκλειψη πλησιαζει πιο πολυ στο κλασικο μοτιβο χολιγουντιανης ταινιας!!!!Εγω προσωπικα δεν μπορω τις ταινιες να τις καταταξω ουτε και τα βιβλια!!!Το καθενα ξεχωριζει για διαφορετικους λογους!!!

Σπόιλερ:

Edit by Ερη:θα σας παρακαλουσα να προσεχετε τον τροπο που εκφραζεστε!!
AnaroseCullen
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
AnaroseCullen

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!*   Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΠεμ 1 Ιουλ 2010 - 12:09

Mrs.Christina έγραψε:
Σπόιλερ:

Aαααααααααααα να και ενα ατομο που με καταλαβαινειι! kiss kiss lol!
Σπόιλερ:
Lizzy Cullen
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Lizzy Cullen

Θηλυκό Sagittarius
Τόπος : Camp Half Blood
Αριθμός μηνυμάτων : 5908
Registration date : 22/01/2010

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Controling the Elements

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!*   Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΠεμ 1 Ιουλ 2010 - 12:13

AnaroseCullen έγραψε:
Παιδια την ειδα απο εχθες την Εκλειψουλα αλλα δεν ημουν σε θεση να ποσταρω... Razz Shocked
Τωρα επιτελους ειμαι ΚΑΠΩΣ νηφαλια!
Η ταινια ξεπερασε τις προσδοκιες μου αληθεια! Ηταν ΕΠΙΚΗ! faint
Ενα ΜΕΓΑΛΟ συγχαρητηρια στους συντελεστες μα πανω απολα στον Ντειβιντ Σλειντ και ακομα ενα
μεγαλυτερο μπραβο στους ηθοποιους! Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 6 474941
Ακομα δοξαζω τους summit μονο και μονο για το γεγονος οτι ρισκαρε να ενσαρκωσει αυτα τα θεικα
βιβλια...Τους ειμαι τοσο ευγνωμων! Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 6 691689
Και παμε τωρα στις εντυπωσεις... Twisted Evil
Σπόιλερ:

Αχ μπράβο!! ειπες αυτα που ηθελα να πω!! ουτε εντουαρντ να ησουν!!!

Σπόιλερ:
despina aek
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
despina aek

Θηλυκό Λέων
Τόπος : ρεθυμνο
Αριθμός μηνυμάτων : 2200
Registration date : 25/04/2010

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Future Telling

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!*   Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΠεμ 1 Ιουλ 2010 - 12:14

Σπόιλερ:
~Rob-Patty~
New Moon Victim
New Moon Victim
~Rob-Patty~

Θηλυκό Λέων
Τόπος : 3καλα
Αριθμός μηνυμάτων : 259
Registration date : 14/05/2009

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Playing in the New Moon Movie

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!*   Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΠεμ 1 Ιουλ 2010 - 13:06

Αχχχχχχχ... Εγω την ειδα χθες!!! Θεική τρομερή... Και μπορω να πω οτι συμπαθησα και λιγο τον Τζεικ! Η Βικτορια δεν με χαλασε καθολου.. Την βρηκα αρκετα καλη!!! Βασικα δεν με χαλασε τιποτα!! Όλα ηταν οπωε επρεπε να ειναι!!!! Δεν μπορω να πω οτι ηταν καλυτερη απο την προηγουμενη γιατι δεν ξεχωριζω καμια!! Αλλα σαν το soundtack της πρωτης δεν υπαρχει ΚΑΜΙΑ..........................
ΕΡΗ
The Volturi
ΕΡΗ

Θηλυκό Αριθμός μηνυμάτων : 6673
Registration date : 03/03/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!*   Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΠεμ 1 Ιουλ 2010 - 13:10

Σπόιλερ:

Εγω θα σου ελεγα να μην βγαζεις συμπερασματα χωρις να δεις την ταινια!Και επισης να προσεχεις παρα πολυ τον τροπο που εκφραζεσαι!Καταλαβαινω οτι εισαι νευριασμενη και ο καθενας μπορει να σκεφτεται οτι θελει αλλα πανω απο ολα πρεπει να εκφραζομαστε κοσμια!!

Δευτερον δεν θα προσπαθησω να σε πεισω να πας να την δεις.Αυτο αφορα τον καθενα απο εμας το τι θα κανει.Απλα σου λεω και εγω ειμαι team εντουαρντ εως το κοκκαλο οτι η ταινια αξιζει!!
Φυσικα η Μπελλα μπορει να σε νευριασει σε καποιες σκηνες οπως και στο βιβλιο αλλα εγω δεν θα μπορουσα να μην την δω.Εχει και τοσο μα τοσο ωραιες σκηνες μεταξυ τους που δεν θα τις εχανα!
Σου αφηνει σιγουρα πολλα συναισθηματα.Δεν ξερω εγω προσωπικα θα παω παλι να την δω για να την χορτασω!!Οι εκφρασεις και μονο του Εντουαρντ ειναι ικανες να σε καθηλωσουν για τα καλα!!
edward1
Twilight Human
Twilight Human

Θηλυκό Παρθένος
Τόπος : δραμα
Αριθμός μηνυμάτων : 9
Registration date : 10/06/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!*   Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΠεμ 1 Ιουλ 2010 - 13:17

Μου αρεσε παρα πολυ η ταινια μονο που θα προτιμουσα να δω περισσοτερο εντουαρτ.Αυτος που με εκνευρισε ηταν ο τζεικ,παρα μα παρα πολυ.Η σκηνοθεσια φοβερη πραγματικα.Ολοι οι ηθοποιοι ηταν καταπληκτικοι,δεν ξερω ποιον να ξεχωρισω απο τους αλλους.Και ο εντ ηταν τελειος..Για αλλη μια φορα με καταπληκτικη ερμηνεια.Μονο ο τζεικομπ να ελειπε κ ολα θα ηταν τελεια.Και η μπελα να ηταν πιο ευγενικη με τον εντ γιατι μου ανεβασε την πιεση..Ηθελα να την πνιξω,μου τον στεναχωρησε.
Lizzy Cullen
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Lizzy Cullen

Θηλυκό Sagittarius
Τόπος : Camp Half Blood
Αριθμός μηνυμάτων : 5908
Registration date : 22/01/2010

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Controling the Elements

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!*   Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΠεμ 1 Ιουλ 2010 - 13:18

Σημφωνω απολυτα με την Ερη. Και μονο για τον Εντουαρντ εγω θα πηγαινα να την ξαναδω (θα παω δηλαδη). Οι ηθοποιοι ηταν φοβεροι. Κακα τα ψεματα απο την κρις περιμενα περισσοτερα το ιδιο και απο την Μελισσα.
Δεν ξερω για σας αλλα μου φανηκε οτι τα γεγονοτα προχωρουσαν καπως γρηγορα. Ιδεα μου ηταν??
ntinaki
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
ntinaki

Θηλυκό Καρκίνος
Τόπος : οπου ειναι και ο ΕDWARD!!!!!<3 <3 <3
Αριθμός μηνυμάτων : 1650
Registration date : 07/12/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!*   Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΠεμ 1 Ιουλ 2010 - 13:23

παιδια,δεν ξερω για σας,αλλα μετα απο αυτη την ταινια εγινα ακομα πιο φανατικη Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 6 21223 Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 6 21223 Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 6 21223 Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 6 21223 Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 6 21223 Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 6 21223 Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 6 21223 Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 6 21223 Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 6 21223 Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 6 21223 Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 6 21223 Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 6 21223 Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 6 21223 Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 6 21223 Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 6 21223 Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 6 21223 Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 6 474260 Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 6 474260 Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 6 474260 Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 6 474260 Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 6 474260 Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 6 474260 Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 6 474260 Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 6 474260 Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 6 474260 Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 6 474260 Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 6 474260
izzy cullen
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
izzy cullen

Θηλυκό Κριός
Τόπος : φορκς
Αριθμός μηνυμάτων : 1089
Registration date : 23/05/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!*   Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΠεμ 1 Ιουλ 2010 - 13:27

οχι μαρινα μου δεν κανεις λαθος προχωρουσαν γρηγορα αλλα δεν φταιει η μελισα ο σκηνοθετης φταιει..............
edward1
Twilight Human
Twilight Human

Θηλυκό Παρθένος
Τόπος : δραμα
Αριθμός μηνυμάτων : 9
Registration date : 10/06/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!*   Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΠεμ 1 Ιουλ 2010 - 13:32

Τα γεγονοτα προχωρουσαν γρηγορα και σε αυτο φταιει το οτι θελαν να εξηγησουν τι γινεται στο κοινο και το βιβλιο ηταν τοσο μεγαλο..Στην αρχη της ταινιας εμενα μου φανηκε σαν περιληψη του βιβλιου.Αργοτερα καπως εστρωσε και ολα ακολουθησαν την ροη τους..
ROBELINA
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
ROBELINA

Θηλυκό Ζυγός
Τόπος : ΑΘΗΝΑ
Αριθμός μηνυμάτων : 5931
Registration date : 30/06/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!*   Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΠεμ 1 Ιουλ 2010 - 13:34

αχ κοριτσια απο τα λογια σασ παιρνω θαρροσ και προχωρω και παω αυριονα την δω την ταινια. παθαινω για τον εντουαρτ μεχρι αηδιασ ειμαι σιγουρη οτι αυτη η ταινια θα με εκπλησει περισσοτερο απο τισ αλλε αν και ομολογουμενωσ μου αρεσε και η πρωτη πολυ αλλα απο τα λογια σασ ειμαι σιγουρη οτι θα φανατιστω πιο πολυ και ειδικοτερα με τον αγαπημενο μου εντουαρτ ειναι απλα θεοσ. η αυριο η μεθαυριο θα σασ πω και εγω την γνωμη μου για την ταινια αν και ειμαι σιγουρη οτι θα ειναι θετικοτατη!! Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 6 21223 robelina
vikaki21
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
vikaki21

Θηλυκό Τόπος : Όπου φύσaει ο άνεμος
Αριθμός μηνυμάτων : 2263
Registration date : 09/01/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!*   Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΠεμ 1 Ιουλ 2010 - 13:38

Δεν σας καταλαβαίνω ρε παιδία πως το έχετε πάρει έτσι με το θέμα μπελλα Evil or Very Mad
όταν διαβάζατε το βιβλίο studyδεν είχατε ηδέα πως και στην ταινία έτσι θα είναι η μπελλα δεν γινόταν να αλλάξει, το δίλημμα που είχε στο βιβλίο ήταν και στην ταινία
και η Kristen έπαιξε τελεία αυτό το ρολόEclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 6 201917 δεν φταίει η κοπέλα
με την Stephenie Meyer να τα βάζετε που έγραψε έτσι την ιστορία lol! lol!
AnaroseCullen
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
AnaroseCullen

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!*   Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΠεμ 1 Ιουλ 2010 - 13:41

Παιδια και εμενα μου φανηκε πως οι 2 ωρες συμπηκνωθηκαν σε 1! Και ουτε! Neutral
Αλλα απο ο,τι εχω καταλαβει σε καποιες συνεντευξεις του σκηνοθετη, ΗΘΕΛΕ
να κυλουν γρηγορα τα γεγονοτα...Βασικα εδωσε περισσοτερο βασει στο να τα
ενσωματωσει ολα οσα λεει το βιβλιο αλλα με πολυ μικρη διαρκεια το καθε ενα
αλλα σωστα αλληλοσυνδεδεμενες οι σκηνες μεταξυ τους..

Ε, και τα καταφερε ευτυχως για κεινον δυστυχως για μας! Rolling Eyes
Σπόιλερ:
@ ROBELLINA: Απο τη στιγμη που εισαι τοσο φανατικη Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 6 21223 σε διαβεβαιωνω
πως ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΕΙΣ καθολου απο τις εμφανισεις του αγοριου μας!
Μπορω να σου υποσχεθω χωρις να στο spoilerαρω, βλεμματα μαγευτικα, αψεγαδιαστα
χειλακια/ματακια/μυτουλα και μια βελουδινη φωνη....Απο αναστημα αλλο τιποτε δε!
Ο Ρομπ εχει δουλεψει ΚΑΙ την σταση του! Αυτο λεγεται ηθοποιια! Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 6 201917
despina aek
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
despina aek

Θηλυκό Λέων
Τόπος : ρεθυμνο
Αριθμός μηνυμάτων : 2200
Registration date : 25/04/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!*   Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΠεμ 1 Ιουλ 2010 - 13:46

πωπω παιδια εχω βρει βιντεακια της ταινιας στο youtube και τα βλεπω συνεχεια.βεβαια ειναι απο καμερα μεσα απο σινεμα.αλλα εχω κολλησει.
Vera
New Moon Victim
New Moon Victim
Vera

Θηλυκό Ιχθύς
Τόπος : Πειραιάς
Αριθμός μηνυμάτων : 114
Registration date : 10/12/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!*   Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΠεμ 1 Ιουλ 2010 - 13:58

Ρε παιδια δεν γινεται να τα εχουμε ολα..ή που θα εκανε μια ταινια σαν το new moon δλδ χαλια για οσους εχουν διαβασει το βιβλιο ή που θα εβαζε οσα περισοτερα μπορουσε απο το βιβλιο για λιγη ωρα...τουλαχιστον ομως τα εβαλε...εγω το προτειμω απο το να ηταν κομμενα καποιες βασικες σκηνες και να μην ειχε το σωστο ειρμο η ταινια!
robertkristen4ever
Twilight Human
Twilight Human

Αριθμός μηνυμάτων : 6
Registration date : 20/01/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!*   Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΠεμ 1 Ιουλ 2010 - 14:04

Καλά ρε παιδιά... δεν υπάρχει μια αντικειμενική κριτική εδω μεσα; Μου φαινεται δεν ξερετε τι βλέπετε, η μαλλον δεν εχετε δει πολλες ταινιες στην ζωη σας. Ειμαι απο τους πιο φανατικους της Twilight Saga κι πηγα κι εγω με την σειρα μου να δω την ταινία κι νομιζω πως εχασα 2 ωρες απο την ζωη μου εντελως αδικα. Η ταινια δεν βλεπετε. Το 1 μερος της Saga ηταν πραγματικα απιστευτο, το δευτερο λιγο χειροτερο κι τωρα το τριτο παρα πολυ κακο. Ο Θοδωρή ο Κουτσογιανόπουλος στην Μενεγακη ειπε οτι η ταινια δεν ειναι καθολου καλη, μιλανε συνεχως για ασχετα πραγματα κι για ασυναρτησίες κι χάνεται συνεχώς η ροή της ταινίας... κι λεω μπα δεν νομιζω να ειναι τοσο κακη, κι τελικα ειχε δικιο ο ανθρωπος, η ταινια ειναι σχετη απογοητευση. Στο μεγαλυτερο site ταινιών παγκοσμίως η κριτικη της ταινιας ειναι 3/10 (3 στα 10) κι ειναι λιγο πριν μπει στις 100 χειροτερες ταινιες του παγκοσμιου κινηματογραφου. Στο cine.gr δυο απο τους μεγαλυτερους κριτικους κινιματογραφου στην Ελλαδα δίνουν 2/10 (2 στα 10) ο ενας κι 1/5 (1 στα 5) ο αλλος. Τι στο καλο; Μπαινω κι διαβαζω αυτες τις υπεροχες κριτικες που λετε εδω μεσα κι απορω... τι στο καλο, αλλη ταινια ειδατε εσεις κι αλλη εγω;;;; Μηπως η κριτικες πανε στα ωραια ματια του edward κι στο γραμμωμενο σωμα του Jacob κι οχι στην ταινια;; Πραγματικα θα ηθελα μια απαντηση απο καποιον/καποια εδω μεσα...
Φιλικα παντα, Db!

Σας δινω κι τα ακολουθα site με τις κριτικες μην νομιζετε οτι τα βγαζω απο το κεφαλι μου..

1)http://cine.gr/film.asp?id=712992&page=4&session-id=0cb84a16929b861b77ec1a9da0dd34af
2)http://www.imdb.com/title/tt1325004/
robsessed
Twilight Human
Twilight Human
robsessed

Θηλυκό Παρθένος
Τόπος : Αργυρούπολη
Αριθμός μηνυμάτων : 78
Registration date : 06/10/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!*   Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΠεμ 1 Ιουλ 2010 - 14:09

despina aek έγραψε:
πωπω παιδια εχω βρει βιντεακια της ταινιας στο youtube και τα βλεπω συνεχεια.βεβαια ειναι απο καμερα μεσα απο σινεμα.αλλα εχω κολλησει.

μπορεις να γραψεις το link?
ntinaki
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
ntinaki

Θηλυκό Καρκίνος
Τόπος : οπου ειναι και ο ΕDWARD!!!!!<3 <3 <3
Αριθμός μηνυμάτων : 1650
Registration date : 07/12/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!*   Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΠεμ 1 Ιουλ 2010 - 14:15

καταρχας η ταινια ηταν τελεια!!!!!!αυτα ειναι τα πιστευω μου!!!!!!!!

και επισης εγω ακουσα πως πηρε 5/5 και οχι αυτο που λες εσυ!!!!!!!

και εννοειται πως για να κρινεις μια ταινια πρεπει να εισαι αντικειμενικος!!!!!!!!!!!!

οποτε...
DEMONA CULLEN PATTINSON
Eclipse Bitten
Eclipse Bitten
DEMONA CULLEN PATTINSON

Θηλυκό Δίδυμος
Τόπος : συρος,ερμουπολη
Αριθμός μηνυμάτων : 458
Registration date : 25/12/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!*   Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΠεμ 1 Ιουλ 2010 - 14:18

ΕΡΗ έγραψε:
Σπόιλερ:

Εγω θα σου ελεγα να μην βγαζεις συμπερασματα χωρις να δεις την ταινια!Και επισης να προσεχεις παρα πολυ τον τροπο που εκφραζεσαι!Καταλαβαινω οτι εισαι νευριασμενη και ο καθενας μπορει να σκεφτεται οτι θελει αλλα πανω απο ολα πρεπει να εκφραζομαστε κοσμια!!

Δευτερον δεν θα προσπαθησω να σε πεισω να πας να την δεις.Αυτο αφορα τον καθενα απο εμας το τι θα κανει.Απλα σου λεω και εγω ειμαι team εντουαρντ εως το κοκκαλο οτι η ταινια αξιζει!!
Φυσικα η Μπελλα μπορει να σε νευριασει σε καποιες σκηνες οπως και στο βιβλιο αλλα εγω δεν θα μπορουσα να μην την δω.Εχει και τοσο μα τοσο ωραιες σκηνες μεταξυ τους που δεν θα τις εχανα!
Σου αφηνει σιγουρα πολλα συναισθηματα.Δεν ξερω εγω προσωπικα θα παω παλι να την δω για να την χορτασω!!Οι εκφρασεις και μονο του Εντουαρντ ειναι ικανες να σε καθηλωσουν για τα καλα!!
Ωραια συγνωμη αλλα πνιγομαι δεν μπορωωωωωωωωωω τι να την δω ρε κοπελια δεν ακους τι λενε ολα τα κοριτσια του φερετε σαν να μην υπαρχει αληθεια γιατι δεν τα εφτιαχνε με το κοπροσκυλο να τελειωνει η υποθεση αστο καλο πια δεν μου ειπατε ρε παιδια(ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ Ο ΕΝΤΟΥΑΡΤ ΛΕΕΙ ΣΤΗΝ ΜΠΕΛΑ ΟΤΙ ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗΤΕΡΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΖΕΙΚ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΟΥ ΛΕΕΙ ΟΧΙ ΠΑΛΕΨΕ ΓΙΑ ΜΕΝΑ...) ΑΥΤΟ ΣΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΓΙΝΕΤΕ? ΑΝ ΝΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΔΩ γιατι απο αυτο που του λεει κρινετε η αγαπη της ...ε μην ξενερωσω και τελειως ρε κοριτσια με την αγκουρο την μπελα
nora
Eclipse Bitten
Eclipse Bitten
nora

Θηλυκό Υδροχόος
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός μηνυμάτων : 325
Registration date : 08/03/2010

Forks Student Profile
Special ability Special ability: See Through Lies

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!*   Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΠεμ 1 Ιουλ 2010 - 14:20

Η κάθε γνώμη είναι δεκτή δεν μπορεί να αρέσει σε όλους κάτι αλλά εγώ την είδα στις 29 και από τότε έχω ένα ηλίθιο χαμόγελο και ένα απλανές βλέμα και περιμένω πώς και πως να την ξαναδώ faint lol!

demona απ όσο μπορώ να θυμηθώ οχι δεν λέγετε κάτι τέτοιο lol! sorry
nantiaki_twilight 4 ever
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
nantiaki_twilight 4 ever

Θηλυκό Καρκίνος
Τόπος : Verona, Italy
Αριθμός μηνυμάτων : 809
Registration date : 28/05/2009

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Creating Illusions

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!*   Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΠεμ 1 Ιουλ 2010 - 14:22

Παιδιά την είδα την ταινία!!!Τέλεια ήταν!!!Καλύτερη απο τις άλλες 2 κατά την γνώμη μου!!!Και η σκηνή της μάχης απίστευτη!!Μόνο ο Jacob λίγο με εκνεύρισε με τον τρόπο που φερόταν!!!Αλλά στο τέλος ήταν τόσο γλύκας!!

Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!*
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 6 από 20Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5, 6, 7 ... 13 ... 20  Επόμενο
 Παρόμοια θέματα
-
» Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>>

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Bella And Edward :: Twilight Movies-
Μετάβαση σε: