| Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* | |
|
+117Emy+Robert sisaki Afelop breathless AnnaTrueBlood pretty witch kate_a17 demi cullen dmant89 phantom Rosemarie Cullen lia ~twilight_mania~ lydiacallen fafoula1234 SpunK RansoM vampiroula John Cullen Renesmee Charlie Swan Ms Cullen SilverMusk elena29 niki Zafrina twi-Lydia Evans BELLA MARIE $ofi@ + Edward Rosalie Hale Cullen Morena di1996 robert\'s girl evi twilightFOREVER ~Ε.Β~ annaval mpellanti21 Bella07 EdRob alour Ashley Greene Jane Volturi pipitsa25 pink MIKAELLA Deppy kristeng7 volturi girl Fallen Angel ed<3 Μαργαριτα stasia Phantom of the Vampires marina Stella Sunlight Ms Kathrin Cullen Emmi anastacia9280 Stellouko SULPICIA-phoive margaret dani nantiaki_twilight 4 ever robertkristen4ever Mrs.Christina AnaroseCullen robb.elen despina aek Irene Cullen LITSA0089 Kristen Stewart Vera evac Lizzy Cullen Nemesis Of Bellin T-NM-E-BD NICKY I'm_not _dead ntinaki alice cullen! nita MyrtoCullen linaki Fotis333 g-twilightsaga Edward_ Breaking_ Dawn robsessed an8i D.R. edward1 DEMONA CULLEN PATTINSON twilightcrazy scarlet rose ROBELINA errika Isabella_Cullen Rozali87 pegulini ~Rob-Patty~ Rozmari twilightsagaddicted MARIA SWAN CULLEN vikaki21 izzy cullen redbutterfly BiondaSwan mR.Geo angepsi WhiteQueen dolores!! Alexia_4 @Dark_Lord@ ΕΡΗ Kimberly nora lena sunrise emerald eyes 121 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
NICKY Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 35 Αριθμός μηνυμάτων : 702 Registration date : 24/09/2009
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Πεμ 1 Ιουλ 2010 - 11:57 | |
| την ειδα και εγω χθες και δε μπορω να πω οτι η μερα μου ειναι τελεια....ισα ισα το αντιθετο!συνεχεια σκεφτομαι διαφορες σκηνες δεν μπορω να συγκεντρωθω σε τιποτα και στεναχωριεμαι γιατι σκεφτομαι οτι το dvd θα αργησει να βγει εφοσον η ταινια ξεκινησε να προβαλετε χθες! | |
|
| |
AnaroseCullen Midnight Sun Vampire
Τόπος : Forks(lol)-Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 1802 Registration date : 27/02/2010
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Πεμ 1 Ιουλ 2010 - 11:58 | |
| Παιδια την ειδα απο εχθες την Εκλειψουλα αλλα δεν ημουν σε θεση να ποσταρω... Τωρα επιτελους ειμαι ΚΑΠΩΣ νηφαλια! Η ταινια ξεπερασε τις προσδοκιες μου αληθεια! Ηταν ΕΠΙΚΗ! Ενα ΜΕΓΑΛΟ συγχαρητηρια στους συντελεστες μα πανω απολα στον Ντειβιντ Σλειντ και ακομα ενα μεγαλυτερο μπραβο στους ηθοποιους! Ακομα δοξαζω τους summit μονο και μονο για το γεγονος οτι ρισκαρε να ενσαρκωσει αυτα τα θεικα βιβλια...Τους ειμαι τοσο ευγνωμων! Και παμε τωρα στις εντυπωσεις... - Σπόιλερ:
Για τους χαρακτηρεςΑρχικα να πω οτι το καστ ΕΔΩΣΕ ΡΕΣΤΑ, μας εβγαλε ασπροπροσωπους και ειλικρινα εχω δει με τα ταπεινα μου ματια ΜΕΓΑΛΗ προοδο απο την πρωτη ταινια! Φυσικα ομως εδωσα μεγαλυτερη βαση στην αδυναμια μου, στο προτυπο μου, στο ονειρο μου, στο παν μου...τον ΕΝΤΟΥΑΡΝΤ! Ο Ρομπερτ ηταν ΤΟΣΟ ΜΑ ΤΟΣΟ ''into it'' Επαιξε ΑΝΕΠΑΝΑΛΙΠΤΑ και ΜΑΚΡΑΝ πιο εμπειρα απο τις προηγουμενες ταινιες! Και εννοω σε καθε τομεα: συναισθηματικα, εκφραστικα, σωματικα (εγω το κορμι του ΝΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΡΟΥΧΑ το ειδα γυμνασμενο) Ο Τειλορ υποδυθηκε ΜΙΑ ΧΑΡΑ τον Τζεικομπ τοσο ωστε να τον ΑΝΤΙΠΑΘΩ οσο δεν παει αλλο...αυτο δεν ειναι αποδειξη του ποσο καλος ηθοποιος ειναι??? Και παιδια στην τελικη-τελικη η Κριστεν μπορει να το παρακανε λιγο με την εχθρικοτητα της Μπελλα προς του Εντ αλλα ετσι κι αλλιως εμενα ανεκαθεν μου την εδινε η Μπελλα οποτε σιγα τα ωα Τωρα στη σκηνοθεσια και στο σεναριοΗ αρχη σε εβαζε ΑΜΕΣΩΣ στο κλιμα και σε προϊδεαζε για το τι θα δεις κατι που ΛΑΤΡΕΨΑ! Οι σκηνες δρασης ειχαν ΚΑΙ *ΑΜΩ τα εφε, ΤΙΣ ληψεις και αυτο το dark humour του βιβλιου! (στη σκηνη μαχης μπορουσες να δεις τα evil smiles ακομα και των λυκων! ) Οι ρομαντικες/ερωτικες σκηνες ηταν ενσωματομενες σε λιγο ακυρα σημεια αλλα μου αρεσαν ετσι κι αλλιως...Καλα ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΟΥΤΕ 1 ΒΛΕΜΜΑ ΤΟΥ ΕΝΤ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΛΑΤΡΕΨΑ! Καλα στην σκηνη της γαμιλιας προτασης ειχαν επιλεξει ΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟ κλιμα στο cullen house...Μικρο παιδι και ομως φτιαχτηκα, εκλαψα....ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ! Οι αττακες εσκιζαν...' 'η γλωσσα κοκαλα δεν εχει και κοκαλα θεριζει'' δεν λενε? Απο την αλλη οι σκηνες με Τσαρλι και Ρενε ηταν οι πιο χαλαρες, αστειες και ΤΙΣ ΛΑΤΡΕΨΑ! Ωραια δωσμενες και ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ειχε το ''sex talk'' Τωρα στο φιλι Μπελλα-Τζεικ ΟΥΤΕ που χαλαστηκα...Αφου ετσι κι αλλιως το κοπροσκυλο ΗΤΑΝ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΤΕ-ΛΕΙΩ-ΜΕ-ΝΗ ΕΠΟΘΕΣΗ! Ο Εντουαρντ ''νικαει'' στο τελος οποτε.... Και το τελειο: Εκει που νομιζα πως ο Εντ δεν θα εκανε τιποτα μετα απο το φιλι, ΤΣΑΚ! εκδικηθηκε το slumdog με την Νο1 αγαπημενη του νυχτα (την προταση γαμου) That's my boy! Ο Ραιλι, η Βικτωρια, οι Βολτουρι ΑΠΛΑ ΣΕ ΕΒΓΑΖΑΝ knock out ME THN KAKIA TOYΣ! Αυτα ειναι! Τα flashbacks (της Ροουζ, του Τζαζ και του bonfire) ηταν σωστα γυρισμενα δοξα τω Θεω! ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΧΑΛΑΣΕ, ηταν ο επιλογος....Καλος ο μονολογος της Μπελλα, καλη και η τελευταια ληψη με το δαχτυλιδακι και το ζευγαρακι της Αγ.Παρασκευης μας αλλα...ΠΟΥ ΗΤΑΝ Η ''ΕΠΙΘΕΣΗ'' ΤΟΥ ΕΝΤ για το Σουλα Ελα Ξανα? Που ηταν η ΑΙΜΝΗΣΤΗ ΑΤΤΑΚΑ ''I want you now'' ??? Aλλα και παλι ειμαι ικανοποιημενη!
Συγκινηθηκα, ανατριχιασα, ερεθιστικα (ΠΛΑΚΙΖΩ) εκτονωθηκα και το καλυτερο??? ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ Η ΜΟΝΗ! Παιδια μα το Θεο ΟΛΗ η αιθουσα χειροκροτουσε/γιουχαϊζε/αναστεναζε/γελουσε/βουρκωνε στα ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΑ ΣΗΜΕΙΑ! ΕΙΜΑΙ ΤΟΣΟ ΠΕΡΗΦΑΝΗ! Μια χαρη μονο: Γινεται καποιο απο τα τσακαλακια μας να μου πει ποια τραγουδια επαιζαν σε ποια σκηνη??? Ευχαριστω εκ των προτερων! | |
|
| |
Mrs.Christina Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Στον κόσμο των βιβλίων και της συγγραφής!!! Αριθμός μηνυμάτων : 1682 Registration date : 02/12/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Πεμ 1 Ιουλ 2010 - 12:01 | |
| - Σπόιλερ:
Παιδιά, προσέξατε την φωνή του Ρομπερτ όταν λέει στην Βικτώρια "δεν θα βρεις άλλη ευκαιρία,την θέλεις,εγώ έκανα τον Τζέιμς ένα τίποτα, στάχτες"???Πρώτη φορά τον άκουσα έτσι...Παιδιά εμένα μου άρεσαν πολύ όλα τα σημεία που ο Έντουαρντ πληγωνόταν.(΄Χωρίς παρεξήγηση, δεν το εννοούσα έτσι!Απλά μ'αρέσει όταν ζηλέυει ή όταν "πονάει" η φάτσα του!!!!!Αχχχχχχχχ!)Δηλαδή, όταν κάνανε το πείραμα με τον Τζέικ και την μυρωδιά του, όταν την έφερε Τζέικ στην σκηνή(ΌΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ η αγκαλιά!!! ),μέσα στην σκηνή(Η ΑΓΑΠΗΜΈΝΗ ΜΟΥ), όταν είδε στις σκέψεις του Τζέικ ότι την φίλησε και τα λοιπά....Επίσης μου άρεσε η αρχή και το τέλος πάρα πολύ!Παιδιά τι χαμόγελα που ρίχνει αυτός ο άνθρωπος.... ...Καλά, η σκηνή με το χρυσό κρεβάτι...Παιδιά είναι τέλειος ηθοποιός ο ΒΡΕΤΑΝΟΣ!!!Μου άρεσαν οι σκηνές με τον Τζάσπερ και την ¶λις, τα αστεία σημεία, όπως η σκηνή της ¨κουβέντας", και οι σκηνές της μάχης!!!!
| |
|
| |
DEMONA CULLEN PATTINSON Eclipse Bitten
Ηλικία : 38 Τόπος : συρος,ερμουπολη Αριθμός μηνυμάτων : 458 Registration date : 25/12/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Πεμ 1 Ιουλ 2010 - 12:03 | |
| - scarlet rose έγραψε:
- demona έγραψε:
- ααααα κατι ασχετο πειτε μου σας παρακαλω λεει καθολου ο εντουαρτ στην μπελα οτι καλητερα να παει με τον τζεικοπ και εκεινη του λεει οχι παλεψε για μενα? πειτε μου οτι γινετε τουλαχιστον αυτο μην ξενερωσω τελειος αλλιως μην παω καθολου να το δω δεν θα το αντεξω
Βασικα αξιζει πραγματικα να την δεις!!!Συγκριτικα με τις προηγουμενες ταινιες στο κομματι της δρασης ειναι η πιο δυνατη!!!!Βασικα και σαν βιβλιο η Εκλειψη εχει τις σκηνες μαχης και την ενταση του τριγωνου που φαινοταν οτι σαν ταινια θα εβγαινε πολυ καλη!!!Το προβλημα με την Χαραυγη ειναι οτι δεν εχει μαχη στο τελος!!Εμεις διαβασαμε τα βιβλια,ειμαστε φανς και τα αγαπαμε οσο τιποτα γι'αυτο ανυπομονουμε,ο υπολοιπος κοσμος ομως παιζει και να ψιλοξενερωσει χωρις μαχη !!Οποτε η Εκλειψη πλησιαζει πιο πολυ στο κλασικο μοτιβο χολιγουντιανης ταινιας!!!!Εγω προσωπικα δεν μπορω τις ταινιες να τις καταταξω ουτε και τα βιβλια!!!Το καθενα ξεχωριζει για διαφορετικους λογους!!!
- Σπόιλερ:
Edit by Ερη:θα σας παρακαλουσα να προσεχετε τον τροπο που εκφραζεστε!! | |
|
| |
Τόπος : Forks(lol)-Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 1802 Registration date : 27/02/2010
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Πεμ 1 Ιουλ 2010 - 12:09 | |
| - Mrs.Christina έγραψε:
- Σπόιλερ:
Παιδιά, προσέξατε την φωνή του Ρομπερτ όταν λέει στην Βικτώρια "δεν θα βρεις άλλη ευκαιρία,την θέλεις,εγώ έκανα τον Τζέιμς ένα τίποτα, στάχτες"???Πρώτη φορά τον άκουσα έτσι...Παιδιά εμένα μου άρεσαν πολύ όλα τα σημεία που ο Έντουαρντ πληγωνόταν.(΄Χωρίς παρεξήγηση, δεν το εννοούσα έτσι!Απλά μ'αρέσει όταν ζηλέυει ή όταν "πονάει" η φάτσα του!!!!!Αχχχχχχχχ!)Δηλαδή, όταν κάνανε το πείραμα με τον Τζέικ και την μυρωδιά του, όταν την έφερε Τζέικ στην σκηνή(ΌΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ η αγκαλιά!!! ),μέσα στην σκηνή(Η ΑΓΑΠΗΜΈΝΗ ΜΟΥ), όταν είδε στις σκέψεις του Τζέικ ότι την φίλησε και τα λοιπά....Επίσης μου άρεσε η αρχή και το τέλος πάρα πολύ!Παιδιά τι χαμόγελα που ρίχνει αυτός ο άνθρωπος.... ...Καλά, η σκηνή με το χρυσό κρεβάτι...Παιδιά είναι τέλειος ηθοποιός ο ΒΡΕΤΑΝΟΣ!!!Μου άρεσαν οι σκηνές με τον Τζάσπερ και την ¶λις, τα αστεία σημεία, όπως η σκηνή της ¨κουβέντας", και οι σκηνές της μάχης!!!!
Aαααααααααααα να και ενα ατομο που με καταλαβαινειι! - Σπόιλερ:
Χριστινα μου αυτο ακριβως με τρελαινει κι εμενα! (μου αρεσει εννοβ) Ετσι, αυτα τα πληγωμενα βλεμματακια του Εντ που προς Θεου δεν θα θελα ποτε να αναγκαζοταν να τα χε, αλλα ειναι ΘΑΝΑΤΟΣ.....τοσο γλυκα, ζεστα, παραπονιαρικα... Σαν κουταβακι...ή μαλλον επειδη αυτη ειναι δουλεια του κοπριτη, σαν γατακιιιι! Ή αυτη η βραχναδα στη φωνη του μεσα στη σκηνη ή οπουδηποτε αλλου...αααααα λιωνω! | |
|
| |
Lizzy Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Camp Half Blood Αριθμός μηνυμάτων : 5908 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Πεμ 1 Ιουλ 2010 - 12:13 | |
| - AnaroseCullen έγραψε:
- Παιδια την ειδα απο εχθες την Εκλειψουλα αλλα δεν ημουν σε θεση να ποσταρω...
Τωρα επιτελους ειμαι ΚΑΠΩΣ νηφαλια! Η ταινια ξεπερασε τις προσδοκιες μου αληθεια! Ηταν ΕΠΙΚΗ! Ενα ΜΕΓΑΛΟ συγχαρητηρια στους συντελεστες μα πανω απολα στον Ντειβιντ Σλειντ και ακομα ενα μεγαλυτερο μπραβο στους ηθοποιους! Ακομα δοξαζω τους summit μονο και μονο για το γεγονος οτι ρισκαρε να ενσαρκωσει αυτα τα θεικα βιβλια...Τους ειμαι τοσο ευγνωμων! Και παμε τωρα στις εντυπωσεις...
- Σπόιλερ:
Για τους χαρακτηρεςΑρχικα να πω οτι το καστ ΕΔΩΣΕ ΡΕΣΤΑ, μας εβγαλε ασπροπροσωπους και ειλικρινα εχω δει με τα ταπεινα μου ματια ΜΕΓΑΛΗ προοδο απο την πρωτη ταινια! Φυσικα ομως εδωσα μεγαλυτερη βαση στην αδυναμια μου, στο προτυπο μου, στο ονειρο μου, στο παν μου...τον ΕΝΤΟΥΑΡΝΤ! Ο Ρομπερτ ηταν ΤΟΣΟ ΜΑ ΤΟΣΟ ''into it'' Επαιξε ΑΝΕΠΑΝΑΛΙΠΤΑ και ΜΑΚΡΑΝ πιο εμπειρα απο τις προηγουμενες ταινιες! Και εννοω σε καθε τομεα: συναισθηματικα, εκφραστικα, σωματικα (εγω το κορμι του ΝΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΡΟΥΧΑ το ειδα γυμνασμενο) Ο Τειλορ υποδυθηκε ΜΙΑ ΧΑΡΑ τον Τζεικομπ τοσο ωστε να τον ΑΝΤΙΠΑΘΩ οσο δεν παει αλλο...αυτο δεν ειναι αποδειξη του ποσο καλος ηθοποιος ειναι??? Και παιδια στην τελικη-τελικη η Κριστεν μπορει να το παρακανε λιγο με την εχθρικοτητα της Μπελλα προς του Εντ αλλα ετσι κι αλλιως εμενα ανεκαθεν μου την εδινε η Μπελλα οποτε σιγα τα ωα Τωρα στη σκηνοθεσια και στο σεναριοΗ αρχη σε εβαζε ΑΜΕΣΩΣ στο κλιμα και σε προϊδεαζε για το τι θα δεις κατι που ΛΑΤΡΕΨΑ! Οι σκηνες δρασης ειχαν ΚΑΙ *ΑΜΩ τα εφε, ΤΙΣ ληψεις και αυτο το dark humour του βιβλιου! (στη σκηνη μαχης μπορουσες να δεις τα evil smiles ακομα και των λυκων! ) Οι ρομαντικες/ερωτικες σκηνες ηταν ενσωματομενες σε λιγο ακυρα σημεια αλλα μου αρεσαν ετσι κι αλλιως...Καλα ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΟΥΤΕ 1 ΒΛΕΜΜΑ ΤΟΥ ΕΝΤ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΛΑΤΡΕΨΑ! Καλα στην σκηνη της γαμιλιας προτασης ειχαν επιλεξει ΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟ κλιμα στο cullen house...Μικρο παιδι και ομως φτιαχτηκα, εκλαψα....ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ! Οι αττακες εσκιζαν...' 'η γλωσσα κοκαλα δεν εχει και κοκαλα θεριζει'' δεν λενε? Απο την αλλη οι σκηνες με Τσαρλι και Ρενε ηταν οι πιο χαλαρες, αστειες και ΤΙΣ ΛΑΤΡΕΨΑ! Ωραια δωσμενες και ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ειχε το ''sex talk'' Τωρα στο φιλι Μπελλα-Τζεικ ΟΥΤΕ που χαλαστηκα...Αφου ετσι κι αλλιως το κοπροσκυλο ΗΤΑΝ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΤΕ-ΛΕΙΩ-ΜΕ-ΝΗ ΕΠΟΘΕΣΗ! Ο Εντουαρντ ''νικαει'' στο τελος οποτε.... Και το τελειο: Εκει που νομιζα πως ο Εντ δεν θα εκανε τιποτα μετα απο το φιλι, ΤΣΑΚ! εκδικηθηκε το slumdog με την Νο1 αγαπημενη του νυχτα (την προταση γαμου) That's my boy! Ο Ραιλι, η Βικτωρια, οι Βολτουρι ΑΠΛΑ ΣΕ ΕΒΓΑΖΑΝ knock out ME THN KAKIA TOYΣ! Αυτα ειναι! Τα flashbacks (της Ροουζ, του Τζαζ και του bonfire) ηταν σωστα γυρισμενα δοξα τω Θεω! ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΧΑΛΑΣΕ, ηταν ο επιλογος....Καλος ο μονολογος της Μπελλα, καλη και η τελευταια ληψη με το δαχτυλιδακι και το ζευγαρακι της Αγ.Παρασκευης μας αλλα...ΠΟΥ ΗΤΑΝ Η ''ΕΠΙΘΕΣΗ'' ΤΟΥ ΕΝΤ για το Σουλα Ελα Ξανα? Που ηταν η ΑΙΜΝΗΣΤΗ ΑΤΤΑΚΑ ''I want you now'' ??? Aλλα και παλι ειμαι ικανοποιημενη!
Αχ μπράβο!! ειπες αυτα που ηθελα να πω!! ουτε εντουαρντ να ησουν!!! - Σπόιλερ:
Αν και πιστευω οτι ειδικα η ιστορια της Ροουζ ειχε πολλά περισσοτερα να δειξουν.
Λατρεψα την σκηνη μεσα στην τεντα. Ηταν πολύ καλοι και οι τρεις τους. Το βλέμμα του εντ οταν του λεει να συγκρατησει τις σκεψεις τους...ααχχ Εκνευριστηκα λιγο για καποια πραγματα αλλά δεν μπορουμε τωρα να συγκρινουμε ολοκληρο βιβλιο με 90 λεπτα
Αγαπημενη ατακα "Doesn't he have a shirt?" και φυσικα το φιλη που ακολουθησε την ατακα. Πραγματικα ηθελα να την δω να κλαιει για το σκυλι στον ωμο του Εντουαρντ για να καταλαβουν οι μη-φαν ποσο πιο καλος ειναι ο Εντουαρντ. Την εκανα επιθετικη με τον Εντ αλλά τουλάχιστον δεν τα σκατωσαν στον Συμβιβασμο.
Χαρακτηριστικη σκηνη ειναι αυτη με το φιλι πριν την μαχη....μουτζωνα συνεχεια τον Τζεικ και το τελειο? μολις τελειωσε λεω "Για γυρνα πισω να δεις τι εκανας! σου αρεσει τωρα αυτο?"
Οι ηθοποιοι κα-τα-πλη-κτι-κοι!!! Ο ρομπ, ο τει, η νικι, η ασλευ, ο πιτερ, ο τζαακσον, η ντακοτα, ο κελλαν, ο μπουμπου και γενικα ολοι απλως απο την κρις περιμενα κατι παραπανω....
| |
|
| |
despina aek Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : ρεθυμνο Αριθμός μηνυμάτων : 2200 Registration date : 25/04/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Πεμ 1 Ιουλ 2010 - 12:14 | |
| - Σπόιλερ:
Παιδια εμενα μου αρεσε παρα πολυ η σκηνη με την προταση γαμου.πεθανα...μπορω να πω οτι δακρυσα κιολας.και ναι μου αρεσε η φατσα του τζεικομπ οταν ακουσε για το γαμο.αν και στεναχωρηθηκα που δεν εβαλαν τον επιλογο.ειναι μια απο τις αγαπημενες μου σκηνες. | |
|
| |
~Rob-Patty~ New Moon Victim
Ηλικία : 34 Τόπος : 3καλα Αριθμός μηνυμάτων : 259 Registration date : 14/05/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Playing in the New Moon Movie
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Πεμ 1 Ιουλ 2010 - 13:06 | |
| Αχχχχχχχ... Εγω την ειδα χθες!!! Θεική τρομερή... Και μπορω να πω οτι συμπαθησα και λιγο τον Τζεικ! Η Βικτορια δεν με χαλασε καθολου.. Την βρηκα αρκετα καλη!!! Βασικα δεν με χαλασε τιποτα!! Όλα ηταν οπωε επρεπε να ειναι!!!! Δεν μπορω να πω οτι ηταν καλυτερη απο την προηγουμενη γιατι δεν ξεχωριζω καμια!! Αλλα σαν το soundtack της πρωτης δεν υπαρχει ΚΑΜΙΑ.......................... | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Πεμ 1 Ιουλ 2010 - 13:10 | |
| | |
|
| |
edward1 Twilight Human
Ηλικία : 32 Τόπος : δραμα Αριθμός μηνυμάτων : 9 Registration date : 10/06/2010
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Πεμ 1 Ιουλ 2010 - 13:17 | |
| Μου αρεσε παρα πολυ η ταινια μονο που θα προτιμουσα να δω περισσοτερο εντουαρτ.Αυτος που με εκνευρισε ηταν ο τζεικ,παρα μα παρα πολυ.Η σκηνοθεσια φοβερη πραγματικα.Ολοι οι ηθοποιοι ηταν καταπληκτικοι,δεν ξερω ποιον να ξεχωρισω απο τους αλλους.Και ο εντ ηταν τελειος..Για αλλη μια φορα με καταπληκτικη ερμηνεια.Μονο ο τζεικομπ να ελειπε κ ολα θα ηταν τελεια.Και η μπελα να ηταν πιο ευγενικη με τον εντ γιατι μου ανεβασε την πιεση..Ηθελα να την πνιξω,μου τον στεναχωρησε. | |
|
| |
Lizzy Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Camp Half Blood Αριθμός μηνυμάτων : 5908 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Πεμ 1 Ιουλ 2010 - 13:18 | |
| Σημφωνω απολυτα με την Ερη. Και μονο για τον Εντουαρντ εγω θα πηγαινα να την ξαναδω (θα παω δηλαδη). Οι ηθοποιοι ηταν φοβεροι. Κακα τα ψεματα απο την κρις περιμενα περισσοτερα το ιδιο και απο την Μελισσα. Δεν ξερω για σας αλλα μου φανηκε οτι τα γεγονοτα προχωρουσαν καπως γρηγορα. Ιδεα μου ηταν?? | |
|
| |
ntinaki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 26 Τόπος : οπου ειναι και ο ΕDWARD!!!!!<3 <3 <3 Αριθμός μηνυμάτων : 1650 Registration date : 07/12/2009
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Πεμ 1 Ιουλ 2010 - 13:23 | |
| | |
|
| |
izzy cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : φορκς Αριθμός μηνυμάτων : 1089 Registration date : 23/05/2010
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Πεμ 1 Ιουλ 2010 - 13:27 | |
| οχι μαρινα μου δεν κανεις λαθος προχωρουσαν γρηγορα αλλα δεν φταιει η μελισα ο σκηνοθετης φταιει.............. | |
|
| |
edward1 Twilight Human
Ηλικία : 32 Τόπος : δραμα Αριθμός μηνυμάτων : 9 Registration date : 10/06/2010
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Πεμ 1 Ιουλ 2010 - 13:32 | |
| Τα γεγονοτα προχωρουσαν γρηγορα και σε αυτο φταιει το οτι θελαν να εξηγησουν τι γινεται στο κοινο και το βιβλιο ηταν τοσο μεγαλο..Στην αρχη της ταινιας εμενα μου φανηκε σαν περιληψη του βιβλιου.Αργοτερα καπως εστρωσε και ολα ακολουθησαν την ροη τους.. | |
|
| |
ROBELINA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Πεμ 1 Ιουλ 2010 - 13:34 | |
| αχ κοριτσια απο τα λογια σασ παιρνω θαρροσ και προχωρω και παω αυριονα την δω την ταινια. παθαινω για τον εντουαρτ μεχρι αηδιασ ειμαι σιγουρη οτι αυτη η ταινια θα με εκπλησει περισσοτερο απο τισ αλλε αν και ομολογουμενωσ μου αρεσε και η πρωτη πολυ αλλα απο τα λογια σασ ειμαι σιγουρη οτι θα φανατιστω πιο πολυ και ειδικοτερα με τον αγαπημενο μου εντουαρτ ειναι απλα θεοσ. η αυριο η μεθαυριο θα σασ πω και εγω την γνωμη μου για την ταινια αν και ειμαι σιγουρη οτι θα ειναι θετικοτατη!! robelina | |
|
| |
vikaki21 Midnight Sun Vampire
Τόπος : Όπου φύσaει ο άνεμος Αριθμός μηνυμάτων : 2263 Registration date : 09/01/2010
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Πεμ 1 Ιουλ 2010 - 13:38 | |
| Δεν σας καταλαβαίνω ρε παιδία πως το έχετε πάρει έτσι με το θέμα μπελλα όταν διαβάζατε το βιβλίο δεν είχατε ηδέα πως και στην ταινία έτσι θα είναι η μπελλα δεν γινόταν να αλλάξει, το δίλημμα που είχε στο βιβλίο ήταν και στην ταινία και η Kristen έπαιξε τελεία αυτό το ρολό δεν φταίει η κοπέλα με την Stephenie Meyer να τα βάζετε που έγραψε έτσι την ιστορία | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Πεμ 1 Ιουλ 2010 - 13:41 | |
| Παιδια και εμενα μου φανηκε πως οι 2 ωρες συμπηκνωθηκαν σε 1! Και ουτε! Αλλα απο ο,τι εχω καταλαβει σε καποιες συνεντευξεις του σκηνοθετη, ΗΘΕΛΕ να κυλουν γρηγορα τα γεγονοτα...Βασικα εδωσε περισσοτερο βασει στο να τα ενσωματωσει ολα οσα λεει το βιβλιο αλλα με πολυ μικρη διαρκεια το καθε ενα αλλα σωστα αλληλοσυνδεδεμενες οι σκηνες μεταξυ τους..Ε, και τα καταφερε ευτυχως για κεινον δυστυχως για μας! - Σπόιλερ:
Ειλικρινα οσο και αν μου αρεσαν ΤΑ ΠΑΝΤΑ δε θα χαλιομουν ΚΘΟΛΟΥ αν π.χ η προταση γαμου και η ολη σκηνη στο κρεβατι, ηταν λιγο μεγαλυτερηηηηηηη!
@ ROBELLINA: Απο τη στιγμη που εισαι τοσο φανατικη σε διαβεβαιωνω πως ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΕΙΣ καθολου απο τις εμφανισεις του αγοριου μας! Μπορω να σου υποσχεθω χωρις να στο spoilerαρω, βλεμματα μαγευτικα, αψεγαδιαστα χειλακια/ματακια/μυτουλα και μια βελουδινη φωνη....Απο αναστημα αλλο τιποτε δε! Ο Ρομπ εχει δουλεψει ΚΑΙ την σταση του! Αυτο λεγεται ηθοποιια! | |
|
| |
despina aek Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : ρεθυμνο Αριθμός μηνυμάτων : 2200 Registration date : 25/04/2010
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Πεμ 1 Ιουλ 2010 - 13:46 | |
| πωπω παιδια εχω βρει βιντεακια της ταινιας στο youtube και τα βλεπω συνεχεια.βεβαια ειναι απο καμερα μεσα απο σινεμα.αλλα εχω κολλησει. | |
|
| |
Vera New Moon Victim
Ηλικία : 32 Τόπος : Πειραιάς Αριθμός μηνυμάτων : 114 Registration date : 10/12/2009
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Πεμ 1 Ιουλ 2010 - 13:58 | |
| Ρε παιδια δεν γινεται να τα εχουμε ολα..ή που θα εκανε μια ταινια σαν το new moon δλδ χαλια για οσους εχουν διαβασει το βιβλιο ή που θα εβαζε οσα περισοτερα μπορουσε απο το βιβλιο για λιγη ωρα...τουλαχιστον ομως τα εβαλε...εγω το προτειμω απο το να ηταν κομμενα καποιες βασικες σκηνες και να μην ειχε το σωστο ειρμο η ταινια! | |
|
| |
robertkristen4ever Twilight Human
Αριθμός μηνυμάτων : 6 Registration date : 20/01/2010
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Πεμ 1 Ιουλ 2010 - 14:04 | |
| Καλά ρε παιδιά... δεν υπάρχει μια αντικειμενική κριτική εδω μεσα; Μου φαινεται δεν ξερετε τι βλέπετε, η μαλλον δεν εχετε δει πολλες ταινιες στην ζωη σας. Ειμαι απο τους πιο φανατικους της Twilight Saga κι πηγα κι εγω με την σειρα μου να δω την ταινία κι νομιζω πως εχασα 2 ωρες απο την ζωη μου εντελως αδικα. Η ταινια δεν βλεπετε. Το 1 μερος της Saga ηταν πραγματικα απιστευτο, το δευτερο λιγο χειροτερο κι τωρα το τριτο παρα πολυ κακο. Ο Θοδωρή ο Κουτσογιανόπουλος στην Μενεγακη ειπε οτι η ταινια δεν ειναι καθολου καλη, μιλανε συνεχως για ασχετα πραγματα κι για ασυναρτησίες κι χάνεται συνεχώς η ροή της ταινίας... κι λεω μπα δεν νομιζω να ειναι τοσο κακη, κι τελικα ειχε δικιο ο ανθρωπος, η ταινια ειναι σχετη απογοητευση. Στο μεγαλυτερο site ταινιών παγκοσμίως η κριτικη της ταινιας ειναι 3/10 (3 στα 10) κι ειναι λιγο πριν μπει στις 100 χειροτερες ταινιες του παγκοσμιου κινηματογραφου. Στο cine.gr δυο απο τους μεγαλυτερους κριτικους κινιματογραφου στην Ελλαδα δίνουν 2/10 (2 στα 10) ο ενας κι 1/5 (1 στα 5) ο αλλος. Τι στο καλο; Μπαινω κι διαβαζω αυτες τις υπεροχες κριτικες που λετε εδω μεσα κι απορω... τι στο καλο, αλλη ταινια ειδατε εσεις κι αλλη εγω;;;; Μηπως η κριτικες πανε στα ωραια ματια του edward κι στο γραμμωμενο σωμα του Jacob κι οχι στην ταινια;; Πραγματικα θα ηθελα μια απαντηση απο καποιον/καποια εδω μεσα... Φιλικα παντα, Db!
Σας δινω κι τα ακολουθα site με τις κριτικες μην νομιζετε οτι τα βγαζω απο το κεφαλι μου..
1)http://cine.gr/film.asp?id=712992&page=4&session-id=0cb84a16929b861b77ec1a9da0dd34af 2)http://www.imdb.com/title/tt1325004/ | |
|
| |
robsessed Twilight Human
Ηλικία : 31 Τόπος : Αργυρούπολη Αριθμός μηνυμάτων : 78 Registration date : 06/10/2009
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Πεμ 1 Ιουλ 2010 - 14:09 | |
| - despina aek έγραψε:
- πωπω παιδια εχω βρει βιντεακια της ταινιας στο youtube και τα βλεπω συνεχεια.βεβαια ειναι απο καμερα μεσα απο σινεμα.αλλα εχω κολλησει.
μπορεις να γραψεις το link? | |
|
| |
ntinaki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 26 Τόπος : οπου ειναι και ο ΕDWARD!!!!!<3 <3 <3 Αριθμός μηνυμάτων : 1650 Registration date : 07/12/2009
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Πεμ 1 Ιουλ 2010 - 14:15 | |
| καταρχας η ταινια ηταν τελεια!!!!!!αυτα ειναι τα πιστευω μου!!!!!!!!
και επισης εγω ακουσα πως πηρε 5/5 και οχι αυτο που λες εσυ!!!!!!!
και εννοειται πως για να κρινεις μια ταινια πρεπει να εισαι αντικειμενικος!!!!!!!!!!!!
οποτε... | |
|
| |
DEMONA CULLEN PATTINSON Eclipse Bitten
Ηλικία : 38 Τόπος : συρος,ερμουπολη Αριθμός μηνυμάτων : 458 Registration date : 25/12/2009
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Πεμ 1 Ιουλ 2010 - 14:18 | |
| | |
|
| |
nora Eclipse Bitten
Ηλικία : 41 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 325 Registration date : 08/03/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Πεμ 1 Ιουλ 2010 - 14:20 | |
| Η κάθε γνώμη είναι δεκτή δεν μπορεί να αρέσει σε όλους κάτι αλλά εγώ την είδα στις 29 και από τότε έχω ένα ηλίθιο χαμόγελο και ένα απλανές βλέμα και περιμένω πώς και πως να την ξαναδώ demona απ όσο μπορώ να θυμηθώ οχι δεν λέγετε κάτι τέτοιο sorry | |
|
| |
nantiaki_twilight 4 ever Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Verona, Italy Αριθμός μηνυμάτων : 809 Registration date : 28/05/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Πεμ 1 Ιουλ 2010 - 14:22 | |
| Παιδιά την είδα την ταινία!!!Τέλεια ήταν!!!Καλύτερη απο τις άλλες 2 κατά την γνώμη μου!!!Και η σκηνή της μάχης απίστευτη!!Μόνο ο Jacob λίγο με εκνεύρισε με τον τρόπο που φερόταν!!!Αλλά στο τέλος ήταν τόσο γλύκας!! | |
|
| |
| Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* | |
|