| Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* | |
|
+117Emy+Robert sisaki Afelop breathless AnnaTrueBlood pretty witch kate_a17 demi cullen dmant89 phantom Rosemarie Cullen lia ~twilight_mania~ lydiacallen fafoula1234 SpunK RansoM vampiroula John Cullen Renesmee Charlie Swan Ms Cullen SilverMusk elena29 niki Zafrina twi-Lydia Evans BELLA MARIE $ofi@ + Edward Rosalie Hale Cullen Morena di1996 robert\'s girl evi twilightFOREVER ~Ε.Β~ annaval mpellanti21 Bella07 EdRob alour Ashley Greene Jane Volturi pipitsa25 pink MIKAELLA Deppy kristeng7 volturi girl Fallen Angel ed<3 Μαργαριτα stasia Phantom of the Vampires marina Stella Sunlight Ms Kathrin Cullen Emmi anastacia9280 Stellouko SULPICIA-phoive margaret dani nantiaki_twilight 4 ever robertkristen4ever Mrs.Christina AnaroseCullen robb.elen despina aek Irene Cullen LITSA0089 Kristen Stewart Vera evac Lizzy Cullen Nemesis Of Bellin T-NM-E-BD NICKY I'm_not _dead ntinaki alice cullen! nita MyrtoCullen linaki Fotis333 g-twilightsaga Edward_ Breaking_ Dawn robsessed an8i D.R. edward1 DEMONA CULLEN PATTINSON twilightcrazy scarlet rose ROBELINA errika Isabella_Cullen Rozali87 pegulini ~Rob-Patty~ Rozmari twilightsagaddicted MARIA SWAN CULLEN vikaki21 izzy cullen redbutterfly BiondaSwan mR.Geo angepsi WhiteQueen dolores!! Alexia_4 @Dark_Lord@ ΕΡΗ Kimberly nora lena sunrise emerald eyes 121 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Jane Volturi Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 28 Τόπος : Volterra Αριθμός μηνυμάτων : 634 Registration date : 11/02/2010
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Σαβ 3 Ιουλ 2010 - 15:07 | |
| Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψω αυτό που είδα είναι περα από τις δυνατότητες μου.......
Αν βρω θα επανέλθω !!! | |
|
| |
Ashley Greene Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 2295 Registration date : 12/09/2009
Forks Student Profile Team: Switzerland Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Σαβ 3 Ιουλ 2010 - 15:39 | |
| Αν και άργησα να το πω το λέω! Ήταν φανταστική! Αγαπημλενες σκηνές αυτές με τον τσάρλι.....Bella:Είμαι παρθένα! Charlie: Τώρα μπορώ να συμπαθώ ποιο πολύ τον Edward. Το γέλιο της αρκούδας αυτή η σκηνή! Μετά όταν ο Έμμετ λέει τη Μπέλα Σκύλα(αν και δεν ήταν έτσι ακρυβός η μετάφραση) Στην προπόνηση των Κάλλεν ήταν από τις αγαπημένες μου!!!! Πώς πάλευαν έτσι καλέ!(+2 φιλιά ¶λις και Τζάζζ!!!! ) Μετά άλλη αγαπημένη μου ήταν το δεύτερο φιλί Μπέλας-jacob! (ήτανε πολύ γλυκό και κάτι διαφορετικό από τα καυτά φιλιά Edward και όλα όσα επακολουθούν ) ¶λλη μία ήταν στο δωμάτιο του Έντουαρντ....no comments....(hot hot hot ) και στο τέλος όταν είπε ο έντουαρντ σταμάτα μπέλα να ξεκουμπώνεσε και εκείνη ρωτάει θέλεις να το κάνεις εσύ? και απαντάει όχι ακόμα σε όλους έφυγε ένα γελάκι ) Και τέλος στην τελευταία σκηνή εκεί που λέει την φοβερή αττάκα ευτυχός που είσαι αλλεξίσφερος άλλο γέλιο ) Έχω να πω ακόμα ότι το σχήμα της ταινίας ήταν κυκλικό νομίζω. . Ξεκινάει στο λιβάδι και τελειώνει στο λιβάδι! Αυτά μπορούσα να πω προς το παρόν...αν θυμηθώ καμιά άλλη λεπτομέρια...
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Ashley Greene στις Σαβ 3 Ιουλ 2010 - 18:28, 1 φορά | |
|
| |
MyrtoCullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 26 Τόπος : Seattle Αριθμός μηνυμάτων : 1734 Registration date : 14/03/2010
Forks Student Profile Team: Victoria Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Σαβ 3 Ιουλ 2010 - 18:00 | |
| Λατρευω Εμετ! | |
|
| |
izzy cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : φορκς Αριθμός μηνυμάτων : 1089 Registration date : 23/05/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Σαβ 3 Ιουλ 2010 - 21:38 | |
| την ειδα για δευτερη φορα και ενα εχω να πω αν εχετε ενδοιασμους για την ταινια απλα πηγαινετε να την ξαναδειτε θα ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΟΣΟ ΤΕΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ!!! ενα εχω να πω καταπληκτηκα οσκηνοθετης εκανε φανταστικη δουλεια και robward δεν εχω λογια εισαι ταλενταρα και απλα αβασταχτα ομορφος
απλα πηγαινετε να την ξαναδειτε !!! | |
|
| |
SULPICIA-phoive Eclipse Bitten
Ηλικία : 30 Τόπος : HOGWARTS τον χειμωνα,VOLTERA το καλοκαιρι(ΑΘΗΝΑ) Αριθμός μηνυμάτων : 352 Registration date : 28/03/2010
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Σαβ 3 Ιουλ 2010 - 22:03 | |
| Aααααχ μετά την Έκλειψη είμαι unconditionally and irrevocably in love με τον Τζάσπερ......... Έχω τρελαθεί...Πάντως είμαι πάρα πολυ ευχαριστημένη με την προβολή ¶λις- Τζάσπερ!!!!!!Επιτέλους, ειναι τόσο γλύκες και το έδειξαν πάρα πολύ όμορφα.Δεν χρειάζεται να προσθέσω οτι ο Έμμετ τα σπάει....Τα πειράγματα του ήταν all the money!!!!!Είχα σκάσει στα γέλια!!Οι σκηνές με τον Τσάρλι ήταν ξεκαρδιστικές.Το σινεμά τρανταζόταν από τα γέλια......Είμαι υπερβολικά ευχαριστημένη αν και μόλις βγήκα από την αίθουσα τα είχα χάσει λίγο.Μου φάνηκε οτι οι σκηνές πέρασαν πάρα πολύ γρήγορα.Η αγαπημένη μου σκηνή είναι όταν προπονούνταν για τη μάχη.(Καλά..εκέι που έγνεψε πονηρούλικα ο Τζασπερ στη Ρόζαλι τρελάθηκα και εννοείται η προπόνηση με την ¶λις ήταν καταπληκτική.Ο κακομοίρης πήγε να την φιλήσει και του ξεγλίστρησε ......Τρομερός δάσκαλος πάντως...υπέροχο στυλάκι...)Ήμουν τόσο χαρούμενη στη μάχη που έβλεπα τους Κάλλεν και τους λύκους να αλληλοβοηθούνται που ψιλοσυγκινήθηκα...Μόλις είδα την Βικτόρια dead ένιωσα μια ανακούφιση.... αλλά στεναχωρήθηκα λίγο για τον Ράιλι.....όμορφο παιδάκι.... | |
|
| |
alour Eclipse Bitten
Ηλικία : 51 Τόπος : Aθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 405 Registration date : 22/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Σαβ 3 Ιουλ 2010 - 22:04 | |
| ηταν ολα τα λεφτα !!!!!!!!!!!!!!!!! ποιο ωραια απο τη νεα σεληνη !!!!!!!!!!!!!!! και ο τζασπερ κουκλι !!!!!!! | |
|
| |
Ηλικία : 30 Τόπος : HOGWARTS τον χειμωνα,VOLTERA το καλοκαιρι(ΑΘΗΝΑ) Αριθμός μηνυμάτων : 352 Registration date : 28/03/2010
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Σαβ 3 Ιουλ 2010 - 22:08 | |
| +φωνω...και εγώ που νόμιζα ότι η Νέα Σελήνη είναι ωραία....Η Έκλειψη , συγνώμη κιόλας, αλλά νομίζω ότι την ξέσκισε.....!!!!!!!Ενώ στην νέα σελήνη βαριόμουν λίγο σε κάποια σημεία, στην έκλειψη δεν ανοιγόκλεισα τα μάτια μου από την αγωνία και την ένταση...... | |
|
| |
alour Eclipse Bitten
Ηλικία : 51 Τόπος : Aθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 405 Registration date : 22/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Σαβ 3 Ιουλ 2010 - 22:18 | |
| ναι βρε παιδι μου τους εβγαινε το παθος εδω ασυγκρατητο και στο μετεδιδε!!!!!!! ενα θα πω ο πυχης ανεβηκε πολυ ψηλα και στη χαραυγη πρεπει να προσεξουν να μην μας ξενερωσουν!!!!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
volturi girl Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : London, UK Αριθμός μηνυμάτων : 3819 Registration date : 26/08/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Κυρ 4 Ιουλ 2010 - 0:24 | |
| Ίσως να έχει ξανάποσταριστεί αλλά η - Σπόιλερ:
Συζήτηση Μπέλλα - Τσάρλι είναι όλα τα λεφτά! Και σε κάθε σκηνή με τον Τσάρλι την απολάμβανα!!!
| |
|
| |
EdRob Twilight Human
Ηλικία : 32 Τόπος : Robertland Αριθμός μηνυμάτων : 36 Registration date : 28/06/2010
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Κυρ 4 Ιουλ 2010 - 0:44 | |
| Αχ, αυτές τις μέρες δν εμπαινα στο forum γτ σιγουρα θα εμπαινα στο πειρασμο να δω τα spoilers.. Χθες ανεβηκα Αθηνα μνο κ μνο να δω την Εκλειψη επειδη δεν μπορουσα να περιμενω μεχρι να την φερουν συρο !! Λοιπον.. - Σπόιλερ:
...απο που να ξεκινησω και που να τελιωσω !! Η ταινια ηταν Κ-Α-Τ-Α-Π-Λ-Η-Κ-Τ-Ι-Κ-Η !!! Ειχε δραση και ρομαντισμο στο ιδιο επιπεδο !! Πιστευα οτι δεν θα μ' αρεσει τοσο πολυ οσο οι προηγουμενες αλλα ξετρελαθηκαα.. Αγαπημενεσ σκηνες ? Εννοειτε η πρωτη σκηνη στ λιβαδι με Edward και Bella, η συζητηση της με τον πατερα της, οταν εμειναν μονοι τους στο σπιτι του Ed ( ειχε και λιγο χιουμορ), στο τελος που για να σωσει τν Ed η Μπελα σκιζει το δερμα της για να τρεξει αιμα, ολες οι σκηνες δρασεις και ειδικα η προπονηση.. πραγματικα τν λατρευω αυτην την σκηνη και ξετρελαθηκα με τν Jasper !!! Και αλλες ακομα πολλες.. Επιτελους ειδαμε 2 φιλακια του Jasper και της Alis.. ματια μου σκετοι γλυκες ηταν.. Τωρα οσο αφορα τν Μπελλα δν την βρηκα ψυχρη .. αντιθετως μου φανηκε οτι ποτε δεν μπηκε στο τρυπακι να διαλεξει εναν απο τους δυο.. και το 2ο φιλι της με τν Jacob ηταν λες και του το εδωσε για να μν παει στη μαχη και σκοτωθει (μην ξεχναμε οτι ηταν φιλος της και της σταθηκε σε μια παααρα πολυ δυσκολη στιγμη) !! Απ' οτι μου ελεγαν νμζα οτι θα νευριαζα λιγακι γτ ειμαι αλλα ολα οκ.. δεν ξερω το κλιμα ηταν καπως(με την καλη εννοια), δλδ απο αυτα π ελεγαν τ υπολοιπα παιδια.. εκναν τις σκηνες αυτες πιο αναλαφρες.. βεβαια και οταν ηταν στ κρεβατι η Μπελα με τν Εντ ολο σχολιαζαν και δν μπορεσα να την απολαυσω.. Τωρα περιμενουμε τν τεταρτη ταινιαα.. Αυταα !! Ελπιζω να μν σας κουρασα.. Αλλα οταν αρχιζω μιλαω για αυτο το saga δεν μπορω να σταματησω.. Ξερετε ποτε περιπου θα βγει σε dvd ? Aν και ακομα ειναι νωρις αλλα νταξει..
| |
|
| |
Phantom of the Vampires Twilight Human
Ηλικία : 30 Τόπος : Αγλαντζιά, Λευκωσία, Κύπρος Αριθμός μηνυμάτων : 96 Registration date : 02/11/2009
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Κυρ 4 Ιουλ 2010 - 0:52 | |
| παιδιά στο όνειρο της Μπέλλα, τι λεει η Βικτορια στον Τζασπερ στα ισπανικά? | |
|
| |
Bella07 Eclipse Bitten
Ηλικία : 47 Τόπος : Κρητη Αριθμός μηνυμάτων : 435 Registration date : 13/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Κυρ 4 Ιουλ 2010 - 0:54 | |
| Την ειδα εχω παθει ΣΟΚ δεν ξερω τι να πω ειναι ΥΠΕΡΟΧΗ ΤΕΛΕΙΑ και τοσα αλλα εχω χασει τα λογια μου. | |
|
| |
mpellanti21 Eclipse Bitten
Ηλικία : 31 Τόπος : forks Αριθμός μηνυμάτων : 471 Registration date : 26/06/2010
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Κυρ 4 Ιουλ 2010 - 1:11 | |
| να μαι και εγω τωρα καταφερα να δω την ταινια η οποια ηταν φοβερη...!!! αν και ενιωθα οτι ετρεχε και με κουραζαι βεβαια αλλα εναξει το αποτελεσμα ηταν καλο.... - Σπόιλερ:
λοιπον η πρωτη σκηνη στο λιβαδι ηταν πολυ καλη ,σκηνοθετημενη σωστα..ο ρομπ και η κριστεν την απεδωσαν σωστα τη σκηνη.... ο τζεικ μου εσπασε τα νευρα μετα βιασ συγκρατιομουνα και δεν ελεγα καμια βρισια....αλλα οι μουτζες επαφταν συννεφο η ταινια ειχε πολυ γελιο απο την συζητηση του τσαρλι με τη μπελα περι σεξ. ειμαι παρθενα τσαρλι και οτι αρχιζω να τον συμπαθω τον εντουαρντ.γελιο... γαματη η σκηνη του εντι με την μπελα σπιτι στο κρεβατι....θεικη,πολυ χημεια ομως, αν και δεν κρατησε πολυ....κριμα!!!!!! η μαχη πολυ καλη δουλεια απο τον ντειβιντ σλειντ,η ταινια ειχε πολυ σκοτεινο χαρακτηρα... μ αρεσε πολυ η αλισ με τον τζασπερ... ταιριαστο ζευγαρι....και εδω υπηρχε χημεια!!! η σκηνη του φιλιου τζεικ μπελας,ηταν διαφορετικη σε σχεση με τον εντι που ηταν πιο προσεγμενα.!!! η βικτωρια της εκλειψησ δεν με ενθουσισε κθολου,προτιμουσα τη ρασελ,ισωσ να φταιει οτι την ειχα συναθισει παντως δεν με πεισε στο ρολο της>>> μου αρεσε παρα πολυ η τελευταια σκηνη οπου η μπελα λεει ξεκαθαρα οτι θα δεθει μαζι του με καθε δυνατο τροπο,ακομα και σε επικυνδινα πραγματα. πολλα υποσχομενη για την συνεχεια - Σπόιλερ:
| |
|
| |
annaval Midnight Sun Vampire
Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Αριθμός μηνυμάτων : 701 Registration date : 27/06/2010
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Κυρ 4 Ιουλ 2010 - 1:35 | |
| Την ειδα.Δεν ξερω.....Η Μπελλα μου φανηκε λιγο ξινη σ'αυτη την ταινια.Ενω στο βιβλιο της κοβεται η ανασα μονο που βλεπει τον Εντουαρτ,εδω δωσανε πιο πολυ βαση στα αισθηματα της για τον Τζεικομπ.Τον λυπηθηκα τον Εντουαρτ.Οι σκηνες δρασης πολυ καλες.Δεν μου αρεσε ομως που βαλανε την Μπελλα να πλησιαζει την Ροζαλι,ενω στο βιβλιο γινεται το αντιθετο. Και δυο λογια για τον Ρομπ..................δεν βρισκω λεξεις.Οσο παει και ομορφαινει αυτο το παιδι Τον φανταζεστε στα 30 του?Αν αντεξουμε μεχρι τοτε. | |
|
| |
DEMONA CULLEN PATTINSON Eclipse Bitten
Ηλικία : 38 Τόπος : συρος,ερμουπολη Αριθμός μηνυμάτων : 458 Registration date : 25/12/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Κυρ 4 Ιουλ 2010 - 2:38 | |
| - EdRob έγραψε:
- Αχ, αυτές τις μέρες δν εμπαινα στο forum γτ σιγουρα θα εμπαινα στο πειρασμο να δω τα spoilers.. Χθες ανεβηκα Αθηνα μνο κ μνο να δω την Εκλειψη επειδη δεν μπορουσα να περιμενω μεχρι να την φερουν συρο !!
Λοιπον..
- Σπόιλερ:
...απο που να ξεκινησω και που να τελιωσω !! Η ταινια ηταν Κ-Α-Τ-Α-Π-Λ-Η-Κ-Τ-Ι-Κ-Η !!! Ειχε δραση και ρομαντισμο στο ιδιο επιπεδο !! Πιστευα οτι δεν θα μ' αρεσει τοσο πολυ οσο οι προηγουμενες αλλα ξετρελαθηκαα.. Αγαπημενεσ σκηνες ? Εννοειτε η πρωτη σκηνη στ λιβαδι με Edward και Bella, η συζητηση της με τον πατερα της, οταν εμειναν μονοι τους στο σπιτι του Ed ( ειχε και λιγο χιουμορ), στο τελος που για να σωσει τν Ed η Μπελα σκιζει το δερμα της για να τρεξει αιμα, ολες οι σκηνες δρασεις και ειδικα η προπονηση.. πραγματικα τν λατρευω αυτην την σκηνη και ξετρελαθηκα με τν Jasper !!! Και αλλες ακομα πολλες.. Επιτελους ειδαμε 2 φιλακια του Jasper και της Alis.. ματια μου σκετοι γλυκες ηταν.. Τωρα οσο αφορα τν Μπελλα δν την βρηκα ψυχρη .. αντιθετως μου φανηκε οτι ποτε δεν μπηκε στο τρυπακι να διαλεξει εναν απο τους δυο.. και το 2ο φιλι της με τν Jacob ηταν λες και του το εδωσε για να μν παει στη μαχη και σκοτωθει (μην ξεχναμε οτι ηταν φιλος της και της σταθηκε σε μια παααρα πολυ δυσκολη στιγμη) !! Απ' οτι μου ελεγαν νμζα οτι θα νευριαζα λιγακι γτ ειμαι αλλα ολα οκ.. δεν ξερω το κλιμα ηταν καπως(με την καλη εννοια), δλδ απο αυτα π ελεγαν τ υπολοιπα παιδια.. εκναν τις σκηνες αυτες πιο αναλαφρες.. βεβαια και οταν ηταν στ κρεβατι η Μπελα με τν Εντ ολο σχολιαζαν και δν μπορεσα να την απολαυσω.. Τωρα περιμενουμε τν τεταρτη ταινιαα.. Αυταα !! Ελπιζω να μν σας κουρασα.. Αλλα οταν αρχιζω μιλαω για αυτο το saga δεν μπορω να σταματησω.. Ξερετε ποτε περιπου θα βγει σε dvd ? Aν και ακομα ειναι νωρις αλλα νταξει..
καλε πια εισαι εσυ και εισαι απ τη συρο???? υπαρχει κοριτσι απ το φορουμ συριανο?? που εισαι καλε να πουμε τον πονο μας? | |
|
| |
~Ε.Β~ Twilight Human
Ηλικία : 34 Αριθμός μηνυμάτων : 13 Registration date : 11/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Κυρ 4 Ιουλ 2010 - 3:22 | |
| Την είδα προχτες και ενθουσιάστηκα! Γενικώς εγώ είμαι από αυτούς που τρελάθηκαν με το twilight και απογοητεύτηκαν πολύ περισσότερο από το new moon.Έτσι όταν ξεκίνησα για αυτή την ταινία είχα μικρές προσδοκίες και πραγματικά έφυγα από το σινεμά κατενθουσιασμένη. Το τρίτο βιβλίο είναι το χειρότερο από τα τέσσερα κατα την γνώμη μου και έτσι δεν αδυμονούσα και τρελά γι'αυτή την ταινία.Όμως το αποτέλεσμα με διέψευσε. Εξαιρετική σκηνοθεσία(σε στυλ θρίλερ σε ορισμένες φάσεις μιας και ο σκηνθέτης είναι κατα κόρον σκηνοθέτης τρομαχτικών ταινιών)ενώ απέδωσε πολύ καλά όλες τις σκηνές που έπρεπε.Πολύ οραματιστής και τον θαύμασα,σε πλήρη αντίθεση με τον σκηνοθέτη του new moon που πολύ απλά απέδωσε όσο πιο στεγνά ό,τι διάβασε.Ίσως από φόβο μήπως απογητεύσει,ίσως από αδυναμία να το αποδώσει αλλιώς...δεν ξέρω...σίγουρα όμως για μένα κατέστρεψε το new moon και τις προσδοκίες που είχα γι'αυτό. Στην έκλειψη λάτρεψα τους διαλόγους,τους οποιόυς βρήκαν πολύ εύστοχους και γρήγορους και τις σκηνές όλες!Ακόμα και τον ανυπόφορο Jacob άντεξα και υπέφερα όλες τις σκηνές του. Μ'αρεσε πολύ το εύρημα της ανάμειξης του Τσάρλι με την εξαφάνιση του Ρίλεϊ,όπως και όλες οι σκηνές μάχης και προπόνησης για μάχη.Πολύ καλή μουσική υπόκρουση και όμορφα δοσμένες. Βρήκα επίσης πολύ καλές τις ερμηνείες.Ξεχώρισα αυτή του Robert,όχι γιατί τον αγαπώ τρελά,αλλά γιατί ο άνθρωπος απλά δεν παίζεται.Παίζει με τις εκφράσεςι,τα βλέμετα,τις αναπνοές.Είναι ΘΕΟΣ! Ο Taylor παλευόταν και απέδωσε καλά τις δύσκολες σκηνές του και η Kristen επίσης ήταν πολύ καλή,αν εξαιρέσουμε ότι βάζει λίγο περισσότερο τον εαυτό της στον ρόλο απ'ότι θα έπρεπε.
Και πάλι μπράβο στον σκηνοθέτη και στις ερμηνείς των ηθοποιών.Ελπίζω ο επόμενος να είναι άξιος και να αποδώσει εξίσου καλά τις ταινίες. | |
|
| |
twilightFOREVER Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 4265 Registration date : 25/07/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Κυρ 4 Ιουλ 2010 - 11:06 | |
| λοιπον πηγα και εγω και την ειδα και ενθουσιαστικα ηταν φοβερη,,,παροτι δεν μπορω να ξεχωρισω και τις θεωρω ολες και το λυκοφως και την νεα σεληνη και την εκλειψη ισαξιες νομιζω οτι αυτη λιγο ξεχωρισε..κατρχας ουτε που καταλαβα ποτε αρχισε και ποτε τελιωσε..δεν νομιζω οτι ετρεχε γρηγορα γιατι οταν πρωτοειδα και τις αλλες δυο αυτο ενιωσα..ισως φτεει οτι εχω διαβασει και το βιβλιο... - Σπόιλερ:
εγω νομιζω πως ο συγκεκριμενος σκηνοθετης εκανε φοβερη δουλεια απλα νομιζω γενκα πως η ταινια επικεντωνοταν στην μαχη και ειχε αφησει λιγο τα αλλα δηλαδη τι ενοω μεσα στο πρωτο δεκαλεπτο μας εδειξε την επισκεψη στην ρενε και το κυνηγι της βικτωριας..ε? γιατι τοσο νωρις?το ταξιδι στην ρενε ηταν πολυ αργοτερα στο βιβλιο..λοιπον ας το πιασω απο την αρχη και λιγο λιγο να το αναλυσω : στην αρχη η προσθηκη που ειδαμε πως ο ραιλι εγινε βρυκολακας μαλιστα ηταν πολυ ενδιαφερουσα...υο σημα της εκλειψης ενταξει μου αρεσε οπως βγηκε απλα προτιμω του λυκοφωτος μεχρι τωρα..μετα μας εδειξε κατευθειαν το λιβαδι...ωραια σκηνη νταξει αλλα οπως ειπα παρελειψε ολα τα πρωτα που ειναι ας πουμε το σημειο που ο τζεικ εκοψε το χερι του με το μαχαιρι που ειναι ολα αυτα? η ταινια ειχε και γελιο πργαμα θετικο..οι διαολογοι δεν ηταν πολοι δηλαδη εγω ακουγα κριτικες εχει πολυ μπλα μπλα δεν ειδα κατι τετιο...χαρηκα που αφηνε συνεχως υπονουμενα για τους νεογενητους που αν δεν ειχα διαβασει την μπρι δεν θα τα καταλαβαινα πχ.στο τελος που λεει η τζειν αν ξεραμε για την βικτωρια θα την σκωτωναμε...εμενα οι αποκεφαλισμοι μου φανηκαν ψευτικοι..ηταν σαν να πετας κατω πορσελανινες κουκλες ηταν αν πολυ ψευτικο νομιζω..τα εφε ομως γενικα τα λατρεψα..χαμογελουσα ολη την ωρα με την σκηνη με το σλιπινκγ μπαγκ ειχε γελιο αν σας εκνευρισε η μπελλα αυτο φτεει η πλοκη και οχι η ταινια εμενα παντως δεν με εκνευρισε..επισης το δευτερο φιλι τζεικ-μπελλα κρατησε παρα πολυ αλλα το φχαριστηθηκα κατα καποιο παραξενο λογο ειμαι τεαμ εντουαρντ ομως..γενικα νομιζω ηταν φοβερη ταινια μου αρεσε απλα νομιζω οτι ολα τα πρωτα τα ψιλοεδιωξε και επικεντωθηκε στην μαχη..εγω ηθελα λιγο μεγαλυτερες τις ιστοριες γενικα..η σκηνη της προτασης φοβερη και ελεγα απο οταν ειχα προτοακουσει το soundtrack to sia-my love επρεπε να μπει σε τελεια σκηνη και μπηκε σε φιλια δεν υστερουσε αλλα θα ηθελα να λειπει το φιλι τζασπερ μαρια και να προστεθουν καποια παραπανω τζασπερ -αλις και να βαλουν και φιλια καρλαιλ-εσμε ροζαλι-εμμετ...την μπρι ομως οταν βγαινανε απο το νερο την εδειξε μες στο κεντρο δεν θα επρεπε να ειναι στην ακρη μακρια απο τους αλλους με τον φρεντ? δεν ξερω τι αλλο να πω οσο τα θυμαμαι ανεβενεουν οι χτυποι της καρδιας μου απο τον ενθουσιασμο..θα ηθελα στο τελος να δω την σκηνη με το προσλκητηριο στο τελος τον τζεικ τον εκανα να τον λυπασαι...μου αρεσε επισης δεν ειπα τιποτα για αυτο το ξεχασα η μαχη εντουαρντ-βικτωρια..η μπελλα που εκοψε τις φλεβες ηταν μια ευχαριστην προσθηκη πηγε την μαχη ενα βημα παραπερα...μου αρεσε γιατι ειχε διαρκεια και αυτη..λιγο παρ;απανω απο ολα γενικα θα ηταν τελειο αλα μετα θα γινοταν πεντε ωρες ταινια ηταν τελεια ακομα νομιζω οτι ετρχε γρηγορα αλλα φτεει το σινεμα μολις την δω σε dvd αυτα για τωρα μπορει μλις θυμηθω κατι να το προσθεσω...
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Κυρ 4 Ιουλ 2010 - 14:31 | |
| Παιδιά....ξέρετε που μπορώ να βρώ stills από την ταινία????Συγκεκριμένα θέλω πολύ Τζάσπερ- ¶λις, Τζάσπερ-Μαρία, Ρόζαλι, γενικά προποήνηση και μάχη......Συγγνώμη αν ζητάω πάρα πολλά αν κάποιος μπορεί, γίνεται να τις ποστάρει?????Θα είμαι αιώνια ευγνώμων γιατί έχω ψάξει σχεδόν παντού αλλά τίποτα..... - Σπόιλερ:
ελπίζω να έβαλα το ποστ στο σωστό τόπικ...... | |
|
| |
DEMONA CULLEN PATTINSON Eclipse Bitten
Ηλικία : 38 Τόπος : συρος,ερμουπολη Αριθμός μηνυμάτων : 458 Registration date : 25/12/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Κυρ 4 Ιουλ 2010 - 15:42 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Κυρ 4 Ιουλ 2010 - 15:53 | |
| | |
|
| |
MIKAELLA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : chichester Αριθμός μηνυμάτων : 981 Registration date : 24/02/2009
Forks Student Profile Team: Special ability:
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Κυρ 4 Ιουλ 2010 - 17:12 | |
| - demona έγραψε:
SULPICIA-phoive έγραψε: +φωνω...και εγώ που νόμιζα ότι η Νέα Σελήνη είναι ωραία....Η Έκλειψη , συγνώμη κιόλας, αλλά νομίζω ότι την ξέσκισε.....!!!!!!!Ενώ στην νέα σελήνη βαριόμουν λίγο σε κάποια σημεία, στην έκλειψη δεν ανοιγόκλεισα τα μάτια μου από την αγωνία και την ένταση...... φαντασου τι θα παθεις στην χαραυγη να δω αν θα μπορεσεις να ανοιγοκλεισεις τα ματια σου καθως ο εντ θα κανει ερωτα στην μπελα
καλα στη χαραυγη θα εχω παρκαρισμενο το ασθενοφορο απεξω δεν υπαρχει περιπτωσει αν μειν μεινω ετσι και μετα την ταινια ετσι καθε νεα ταινια ακομα καλυτερη ποσο θα φτασει η τελειοτητα θα τρελαθω | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Κυρ 4 Ιουλ 2010 - 17:31 | |
| Δεν ξέρω αν το έχετε ξαναρωτήσει , αλλά ξέρει κανείς τι στο καλό ψιθυρίζει η Μαρία στον Τζάσπερ στο όνειρο της Μπέλλα?? | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Κυρ 4 Ιουλ 2010 - 17:33 | |
| Ειδικα οταν θα δουμε τα πρωτα κεφαλαια του βιβλιου.... | |
|
| |
robert\'s girl Eclipse Bitten
Αριθμός μηνυμάτων : 400 Registration date : 24/03/2009
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Κυρ 4 Ιουλ 2010 - 19:04 | |
| Εγώ την είδα χθες και μπορώ να πω ότι μου άρεσε πάρα πολύ! Η ταινία ήταν πολύ καλά γυρισμένη ενώ εκτός από ρομαντικές σκηνές είχε και πολλές σκηνές γέλιου,όπως όταν η Μπέλλα έδωσε μπουνιά στον Τξεικ Πάντως σε αυτήν είχε και περισσότερα φιλιά αν δεν κάνω λάθος... ...!!!!!!Τέλεια!! Η αγαπημένη μου σκηνή ήταν όταν ο Έντουαρτ κάνει στην Μπέλλα πρόταση γάμου και λίγο πιο πριν όταν έρχονται λίγο πιο κοντά Αχ...θα ήθελα να την ξαναδώ σύντομα(αλήθεια να περιμένουμε το dvd κατά τα Χριστούγεννα;;; Πάντως ανυπομονώ ήδη για την Χαραυγή!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
EdRob Twilight Human
Ηλικία : 32 Τόπος : Robertland Αριθμός μηνυμάτων : 36 Registration date : 28/06/2010
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Κυρ 4 Ιουλ 2010 - 19:55 | |
| - demona έγραψε:
- EdRob έγραψε:
- Αχ, αυτές τις μέρες δν εμπαινα στο forum γτ σιγουρα θα εμπαινα στο πειρασμο να δω τα spoilers.. Χθες ανεβηκα Αθηνα μνο κ μνο να δω την Εκλειψη επειδη δεν μπορουσα να περιμενω μεχρι να την φερουν συρο !!
Λοιπον..
- Σπόιλερ:
καλε πια εισαι εσυ και εισαι απ τη συρο???? υπαρχει κοριτσι απ το φορουμ συριανο?? που εισαι καλε να πουμε τον πονο μας? Ουτε εγω !! Χεχε !! Θα σου στειλω pm γιατι ειμαστε | |
|
| |
| Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* | |
|