| Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* | |
|
+117Emy+Robert sisaki Afelop breathless AnnaTrueBlood pretty witch kate_a17 demi cullen dmant89 phantom Rosemarie Cullen lia ~twilight_mania~ lydiacallen fafoula1234 SpunK RansoM vampiroula John Cullen Renesmee Charlie Swan Ms Cullen SilverMusk elena29 niki Zafrina twi-Lydia Evans BELLA MARIE $ofi@ + Edward Rosalie Hale Cullen Morena di1996 robert\'s girl evi twilightFOREVER ~Ε.Β~ annaval mpellanti21 Bella07 EdRob alour Ashley Greene Jane Volturi pipitsa25 pink MIKAELLA Deppy kristeng7 volturi girl Fallen Angel ed<3 Μαργαριτα stasia Phantom of the Vampires marina Stella Sunlight Ms Kathrin Cullen Emmi anastacia9280 Stellouko SULPICIA-phoive margaret dani nantiaki_twilight 4 ever robertkristen4ever Mrs.Christina AnaroseCullen robb.elen despina aek Irene Cullen LITSA0089 Kristen Stewart Vera evac Lizzy Cullen Nemesis Of Bellin T-NM-E-BD NICKY I'm_not _dead ntinaki alice cullen! nita MyrtoCullen linaki Fotis333 g-twilightsaga Edward_ Breaking_ Dawn robsessed an8i D.R. edward1 DEMONA CULLEN PATTINSON twilightcrazy scarlet rose ROBELINA errika Isabella_Cullen Rozali87 pegulini ~Rob-Patty~ Rozmari twilightsagaddicted MARIA SWAN CULLEN vikaki21 izzy cullen redbutterfly BiondaSwan mR.Geo angepsi WhiteQueen dolores!! Alexia_4 @Dark_Lord@ ΕΡΗ Kimberly nora lena sunrise emerald eyes 121 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Fotis333 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Λαμία Αριθμός μηνυμάτων : 993 Registration date : 03/08/2009
Forks Student Profile Team: Wolves Special ability: Shield Against Physical Attacks
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Τετ 30 Ιουν 2010 - 22:53 | |
| - linaki έγραψε:
- την ειδα και εγωωωωωωωωω!!!
τελεια ηταααααν!!
- Σπόιλερ:
λοιπον! το θεμα ειανι πωσ η μπελλα στ βιβλιο δεν ειχε κοψει το χερι της αλλα κρατοθσε ενα κομματι βραχου.. ο τζεικ δν ηταν γυμνος.. φενοταν οτι φορουσε ενα μπεζ σορτσ!
- Σπόιλερ:
Αυτό ήθελα να το αναφέρω και εγώ. Όταν ήταν το από πάνω του η αγέλη φαινόταν ότι φορούσε σόρτσ. Και θυμάμαι που αναρωτήθηκα γτ το φοράει και σκέφτηκα πως θα ήταν μία παραλλαγή στην ταινία. Αλλά μετά τον έδειξαν χωρίς. Ένα λάθος στην ταινία. . .
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Fotis333 στις Τετ 30 Ιουν 2010 - 22:56, 1 φορά | |
|
| |
Edward_ Breaking_ Dawn Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : Athens Αριθμός μηνυμάτων : 3745 Registration date : 21/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Τετ 30 Ιουν 2010 - 22:54 | |
| ναι ρε γαμωτοοοοοοοοοοοοοο - Σπόιλερ:
την εδειξε που την εδειξε την σκηνη ας τον τελειο τσιτσιδο και εσυυυυυυυ χαχαχα
| |
|
| |
linaki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : athenes Αριθμός μηνυμάτων : 938 Registration date : 28/07/2009
Forks Student Profile Team: Switzerland Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Τετ 30 Ιουν 2010 - 22:56 | |
| xexe...παντως πολυ καλη η μεταφορα!!! ανατρίχιαζα συνεχεια!! σε σύγκριση με την νεα σεληνη ειναι κλαααααασεισ καλύτερη!! | |
|
| |
MyrtoCullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 26 Τόπος : Seattle Αριθμός μηνυμάτων : 1734 Registration date : 14/03/2010
Forks Student Profile Team: Victoria Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| |
| |
mR.Geo Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : City of Glass Αριθμός μηνυμάτων : 2745 Registration date : 29/06/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Τετ 30 Ιουν 2010 - 23:21 | |
| Aπερίγραπτο! Καταπληκτικό! Μοναδικό!
Κι η Βικτόρια..Πολύ καλή! Στεναχωρήθηκα έκει με την Μπρι! Βέβαια, ήξερα τι να περιμενω.Και μετά από αυτό έγινα team Switzerland! | |
|
| |
Ηλικία : 26 Τόπος : Seattle Αριθμός μηνυμάτων : 1734 Registration date : 14/03/2010
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Τετ 30 Ιουν 2010 - 23:34 | |
| κι εγω δεν ξερω πως αλλα λυπηθηκα τον Τζεικομπ..(?)
και για την Βικτωρια λυπηθηκα..ηθελα να παρει εκδικηση αλλα ηξερα οτι θα την σκοτωνε..αλλα στην ταινια ειχε φτασει τοσο κοντα στην Μπελλα!μετα μολις τον ειχαν τον Εντουαρντ και η Μπελλα εκανε αυτο με την πετρα και αποσπαστηκε ο Ραιλι μου ηρθε να την σκοτωσω!!!!!!
εκεινη την στιγμη δεν με ενοιαζα αν θα πεθαιναν ολοι οι Καλεν απλως ηθελα η Βικτωρια να παρει εκδικηση..και μετα εκλαψα για τον Τζεικομπ εκει που του εσπασαν τα κοκκαλα..με την Μπρι συγκιηνηθηκα αλλα αυτο το σημειο στο βιβλιο ηταν καλυτερο.. | |
|
| |
ntinaki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 26 Τόπος : οπου ειναι και ο ΕDWARD!!!!!<3 <3 <3 Αριθμός μηνυμάτων : 1650 Registration date : 07/12/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Τετ 30 Ιουν 2010 - 23:39 | |
| | |
|
| |
Ηλικία : 30 Τόπος : athenes Αριθμός μηνυμάτων : 938 Registration date : 28/07/2009
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Τετ 30 Ιουν 2010 - 23:42 | |
| απο οτι καταλαβα αυξανόμαστε και πληθυνόμαστε οι Team Switz εδω μεσα!! πολυ χαιρομαι πολυ χαιρομαι Οντως κ εγω ηθελα να κρατησει λιγο ακομα το ολο θεμα με την βικτωριααα!! αλλα και παλι πολυ καλο ηταν!! τρελαθηκα με το φιλι του τζεικ κ τησ μπελααα!! πολυ πετυχημένο!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Τετ 30 Ιουν 2010 - 23:45 | |
| μην με παρετε με τις ντοματες αλλα ηταν ωραιο φιλι! | |
|
| |
Ηλικία : 26 Τόπος : οπου ειναι και ο ΕDWARD!!!!!<3 <3 <3 Αριθμός μηνυμάτων : 1650 Registration date : 07/12/2009
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Τετ 30 Ιουν 2010 - 23:49 | |
| ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΙΛΙ ΤΟ ΣΥΧΑΘΗΚΑ!!!!
ΗΤΑΝ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΑΓΟΝΑ ΠΟΥ ΓΕΜΙΣΕ ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ!!!!!!
ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΕΙΜΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΦΑΝΑΤΙΚΗ TEAM EDWARD!!!!!!!!!!!
επισης η αγαπημενη μου σκηνη με τον τζεικομπ ηταν η στιγμη που εσπασε τα κοκκαλα του ο νεογεννητος βρικολακας,την ωρα που ουρλιαζε που ο καρλαιλ του εσπασε ξανα τα κοκκαλα και την ωρα που τον εδειχνε τυλιγμενο με γαζες!!!!!!!
πολυ το χαρηκα!!!!!!!!!!!!
ηταν η καλυτερη στιγμη,εκτος βεβαια απο αυτες που εδειχναν τον EDWARD!!!!!!! αυτα!!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Τετ 30 Ιουν 2010 - 23:50 | |
| εισαι πολυ κακια!δεν φταιει αυτος που ερωτευτηκε την Μπελλα..
Έχει επεξεργασθεί από τον/την MyrtoCullen στις Τετ 30 Ιουν 2010 - 23:50, 1 φορά | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Τετ 30 Ιουν 2010 - 23:50 | |
| μα ητααααααααν!! πολυ συναισθημα βρε παιδι μου!!! τρομερηη!! και ο ραιλι ομως κουκλοοοοσ!! δεν τν ειχα παρατηρησει γιατι δν ειχα δει καθολου σποτακια κλπ κλπ.. τα βλεπω ολα τωρα | |
|
| |
I'm_not _dead New Moon Victim
Ηλικία : 33 Αριθμός μηνυμάτων : 243 Registration date : 22/07/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Τετ 30 Ιουν 2010 - 23:51 | |
| αχ μολις γυρισα απο την ταινια !κ δεν υπαρχουν λογια ηταν τοσο τελεια ,ο χαβιερ τι κουκλακι που ειναι! το φιλι μπελλας -τζεικ μου αρεσε πολυ ,το δευτερο εννοω - Σπόιλερ:
αλλα κ παλι παραμενω τιμ εντουαρτ
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Τετ 30 Ιουν 2010 - 23:52 | |
| παιδια εγω εβαζα τις φωνες μολις εβλεπα τον Ραιλι τι κουκλι ειναι αυτος θεε μου..δεν μπορω..ποσο θα ηθελα να ζουσε ή να ημουν εγω στο στρατο των νεογενντητων! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Τετ 30 Ιουν 2010 - 23:53 | |
| οντως ο ραιλι κουκλος!!!!! το ξερω οτι ειμαι κακια και μου αρεσει,αλλα μονο με τον τζεικομπ!!!!!!!!δεν τον μπορω καθολου!!!!!!! σε πιο village πηγες μυρτο??? και τι ωρα??? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Τετ 30 Ιουν 2010 - 23:56 | |
| ααα οχι πηγα ster στον Αγιο Ελευθεριο.. - Σπόιλερ:
δεν μπορουσα οταν εβλεπα τι εκαναν στον Ραιλι..και τα ηλιθια μεσα στην αιθουσα μολις ο Εντουαρντ εβγαλε το κεφαλι της Βικτωρια( ) τα ηλιθια αρχισαν να χειροκροτανε και εγω εκλαιγα!
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Τετ 30 Ιουν 2010 - 23:57 | |
| aaaa και ποσο το χαρηκα που ειχε το ALL YOURS στουσ τίτλους του τέλους!! μονο μου τραγουδουσα στο σινεμα μύρτω μου κ εγ αγ ελευθεριο ημουν κ αυτες ολο φωναζανεεεε!! προσπαθουσαμε να παρακολουθησουμε!! ελεοοοοοοσ!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Τετ 30 Ιουν 2010 - 23:59 | |
| αληθεια?? τι ωρα?? γιατι μπορει να ημουν εγω αυτη που φωναζε..ελεγα ολες τις ατακες που ηξερα..ημουν πολυ ενοχλητικη.. Edit by Ερη:Θα σας παρακαλουσα να μην ξεφευγετε απο το θεμα της ταινιας. Για οποιαδηποτε αλλη συζητηση να πατε στο coffee για αυτο το λογο υπαρχει! | |
|
| |
izzy cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : φορκς Αριθμός μηνυμάτων : 1089 Registration date : 23/05/2010
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Πεμ 1 Ιουλ 2010 - 0:43 | |
| - Σπόιλερ:
OK σειρα μου για σχολια αν και δεν εχω συνελθει ακομα ..................... λοιπον η ταινια ηταν..............τελεια τελεια τελεια τελεια τελεια τελεια τελεια απλα τελεια! και ξεκιναω [spoiler] ο εντουαρντ ηταν τελειος τι ερμηνεια θεε μου εκει που φωναξε στην βικτορια απλα πεθανα! η ταινια ειχε πολυ καλη και αβιαστη ροη η χημεια μεταξυ του ζευγαριου απλα απαικτη το φιλι με τον τζεικομπ το δευτερο ηταν χαλια αλλα το αντεξα βεβαια μετα δεν υπηρχε συγνωμη αλλα τι να κανουμε! οι καλεν ηταν τοσο καλεν λες και πηδηξαν απο το βιβλιο η κατι τετοιο και ο τζασπερ εδωσε ρεσιταλ οι δοσεις χιουμορ ρομαντισμου και δρασης ηταν απολυτα ισσορροπημενες αν και καποιες στιγμες λιγο ξεφυγε απο τη ροη .................. λατερψα τις σκηνες στο λιβαδι γιατι απλα στις αλλες ταινιες δεν ειχε πολυ λιβαδι μου ελειψε λιγο η αλις απο την ταινια ο τσαρλι ηταν hilarious!!! οι βολτουρι ηταν αρχοντες εγωιστες και απολυτοι οπως στο βιβλιο1
η σκηνη που οι καλεν κυνηγουσαν τη βικτορια ειναι απο τις καλυτερες της ταινιας
οι ιστορια της ροζακι και του τζασπερ οπως επρεπε να ειναι τελειες[spoiler]
the tent scene ηταν απλα τελεια εκει ο εντουαρντ τα εσπασε και γενικα ο ρομπ ηταν τι κατι αλλο δεν εχω λογια μου αρεσε που στο τελος μας προαιτοιμασαν για τη χαραυγη και με τη σκηνη και με το τραγουδι
δεν ξερω τι αλλο να πω i am totally speechless david well done boy very well done α και μην ξεχασω ο συμβιβασμος ηταν πολυ steamy τοσο παθος βρε παιδι μου αχαχ
γενικα η ατμοσφαιρα στο σινεμα ηταν τελεια και το απολαυσα οσο τιποτα αλλο στο τελος ειχα μεινει μονη μου στην αιθουσα και τραγουδουσα το all yours
ποσες φορες χρησιμοποιησα τη λεξη τελειο?
Έχει επεξεργασθεί από τον/την izzy cullen στις Πεμ 1 Ιουλ 2010 - 0:56, 1 φορά | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Πεμ 1 Ιουλ 2010 - 0:48 | |
| τι εννοεις σε προετοιμαζει για την χαραυγη? | |
|
| |
Ηλικία : 30 Τόπος : φορκς Αριθμός μηνυμάτων : 1089 Registration date : 23/05/2010
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Πεμ 1 Ιουλ 2010 - 0:52 | |
| με το τραγουδακι το all yours...αν ακουσεις τους στιχους.........
[spoiler]να προσθεσω και κατι αλλο η ταινια ηταν πιο γενικη και οχι τοσο επικεντρωμενη στους πρωταγωνιστες επισης τζεικομπ εισαι ...ασ το καλυτερα μην βρισω βραδυατικα το δευτερο φιλι μπελλα τζεικ μου περασε παγερα αδιαφορα και μου φανηκε οτι ο τειλορ ζοριστηκε λιγο για να παιξει τον τζεικομπ σωστα.[spoiler]αχ γιατι δεν μου πιανει το σποιλερ ας μου σβησει καπιος το ποστ
Έχει επεξεργασθεί από τον/την izzy cullen στις Πεμ 1 Ιουλ 2010 - 1:09, 2 φορές συνολικά | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Πεμ 1 Ιουλ 2010 - 1:03 | |
| | |
|
| |
NICKY Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 35 Αριθμός μηνυμάτων : 702 Registration date : 24/09/2009
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Πεμ 1 Ιουλ 2010 - 1:06 | |
| εεεεεεεεε δεν εχω τι να πω....η ταινια...ο εντουαρντ.....τα χω χασει πρεπει να την ξαναδω επειγοντως!!! | |
|
| |
T-NM-E-BD Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 36 Τόπος : Αθανιστάν!!!!! Αριθμός μηνυμάτων : 2274 Registration date : 03/09/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Πεμ 1 Ιουλ 2010 - 1:16 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Πεμ 1 Ιουλ 2010 - 1:20 | |
| εχουν κοψει αρκετες σκηνες ομως απο το σεναριο......... | |
|
| |
| Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* | |
|