| Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* | |
|
+117Emy+Robert sisaki Afelop breathless AnnaTrueBlood pretty witch kate_a17 demi cullen dmant89 phantom Rosemarie Cullen lia ~twilight_mania~ lydiacallen fafoula1234 SpunK RansoM vampiroula John Cullen Renesmee Charlie Swan Ms Cullen SilverMusk elena29 niki Zafrina twi-Lydia Evans BELLA MARIE $ofi@ + Edward Rosalie Hale Cullen Morena di1996 robert\'s girl evi twilightFOREVER ~Ε.Β~ annaval mpellanti21 Bella07 EdRob alour Ashley Greene Jane Volturi pipitsa25 pink MIKAELLA Deppy kristeng7 volturi girl Fallen Angel ed<3 Μαργαριτα stasia Phantom of the Vampires marina Stella Sunlight Ms Kathrin Cullen Emmi anastacia9280 Stellouko SULPICIA-phoive margaret dani nantiaki_twilight 4 ever robertkristen4ever Mrs.Christina AnaroseCullen robb.elen despina aek Irene Cullen LITSA0089 Kristen Stewart Vera evac Lizzy Cullen Nemesis Of Bellin T-NM-E-BD NICKY I'm_not _dead ntinaki alice cullen! nita MyrtoCullen linaki Fotis333 g-twilightsaga Edward_ Breaking_ Dawn robsessed an8i D.R. edward1 DEMONA CULLEN PATTINSON twilightcrazy scarlet rose ROBELINA errika Isabella_Cullen Rozali87 pegulini ~Rob-Patty~ Rozmari twilightsagaddicted MARIA SWAN CULLEN vikaki21 izzy cullen redbutterfly BiondaSwan mR.Geo angepsi WhiteQueen dolores!! Alexia_4 @Dark_Lord@ ΕΡΗ Kimberly nora lena sunrise emerald eyes 121 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
errika Twilight Human
Ηλικία : 31 Αριθμός μηνυμάτων : 14 Registration date : 15/11/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Τετ 30 Ιουν 2010 - 15:59 | |
| Συμφωνω απολυτα με την Isabella_Cullen!! Η ταινια, κατα τη γνωμη μου, ηταν σαφως καλυτερη απο τις προηγουμενες δυο.Πιστευω οτι θα ειναι η αγαπημενη μου απο ολες, και τις 5!!Ειχε φοβερη σκηνοθεσια,φοβερες σκηνες και ωραια ενδυματολογια.Αλλα το καλυτερο ηταν οτι δεν μπορουσες να καθισεις ουτε μια στιγμη ηρεμος, παντα κατι γινοταν :p | |
|
| |
ROBELINA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Τετ 30 Ιουν 2010 - 16:38 | |
| robelina katalavainw koritsia oti h tainia einai pollh kalh alla h bella spaei ligo neyra
Εdit by scarlet rose:Καταρχην καλωσηρθες στην παρεα μας!!Καλα ποστ !!!!Μονο που θα σε παρακαλουσα να γραφεις με ελληνικους χαρακτηρες γιατι τα greekglish απαγορευονται!!!! | |
|
| |
scarlet rose The Volturi Princess
Ηλικία : 38 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 3603 Registration date : 16/01/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Τετ 30 Ιουν 2010 - 16:47 | |
| πω πω παιδια εχω τοσα πολλα να πω που δεν ξερω απο που να ξεκινησω!!! Χθες με το που βγηκα απο τον κινηματογραφο ημουν σε εκσταση!!!!Πραγματικα σε εκσταση!!!Εζησα ολο το Saga απο την αρχη!!!Απο τα πρωτα καρδιοχτυπια και το ανεκπληρωτο παθος στο Λυκοφως ,εζησα τον πονο και την καταθλιψη του χωρισμου αλλα και την ζεστασια μιας καινουριας φιλιας στην Νεα Σεληνη μεχρι την αγωνια του επερχομενου κινδυνου και την συναισθηματικη ενταση ενος ερωτικου τριγωνου στην Εκλειψη !!!!Δεν ξερω αν η Εκλειψη ηταν η καλυτερη ξερω μονο οτι διαλεξαν τους καταλληλους σκηνοθετες για καθε ενα απο τα βιβλια!!!Η Εκλειψη σαν βιβλιο ειχε την περισσοτερη δραση ,ενταση και αγωνια και απο τα 4 οποτε ,ναι ,σε αυτο το κομματι η τριτη ταινια ΤΑ ΣΠΑΕΙ!!!!!Ειναι η πιο δυνατη ταινια απο ολες χωρις να σημαινει οτι οι προηγουμενες ηταν κατωτερες σε κατι!!!Εκαστος στο ειδος του!!!3 ταινιες -3 διαφορετικα συναισθηματα αλλα παντα η ιδια ενταση!!!! Στο θεμα μας τωρα!!!! - Σπόιλερ:
Ερμηνευτικα τα σπανε ολοι τους!!!!Ερμηνευτικα βελτιωνονται ολοι και οσο περναει ο καιρος μπαινουν ολο και πιο πολυ στο πετσι του ρολου τους!!!Μου ειπε μαλιστα η κολλητη μου οτι ειχαν οδηγιες οι ηθοποιοι να μην παιξουν τοσο δραματικα αλλα να εστιασουν πιο πολυ στο κομματι της αγωνιας!!Ευτυχως τα παιδια καναν του κεφαλιου τους και παιζαν τους χαρακτηρες οπως εκεινοι πιστευαν οτι επρεπε να τους παιξουν!!!Και γιάυτο παρολο που ο σκηνοθετης εστιασε στο κομματι της δρασης θεωρω οτι δεν ελειψε το συναισθημα!!Οι σκηνες που ειδαμε απο το τριγωνο ηταν παρα πολυ εντονες!!!Εγω ενιωσα οτι υπηρχε ισορροπια σε αυτην την ταινια!!ενιωθα αγωνια και ενταση καθολη την διαρκεια ,ειτε εβλεπα σκηνες δρασης ειτε τις ερωτικες σκηνες!!Και αυτο γιατι πρωτον ο σκηνοθετης επελεξε να βαλει τις πιο εντονες σκηνες του ζευγαριου,δευτερον το κομματι της δρασης το δουλεψε αριστα και τριτον οι ηθοποιοι παιξαν παρα πολυ καλα!!!
Διαβασα τις ενστασεις που ειχατε και νομιζω οτι δεν εχουν να κανουν με την ταινια αλλα περισσοτερο με το βιβλιο!!!Η Μπελλα στο βιβλιο δεν ξερει τι της γινεται ,ο Τζεικ ειναι πιο επιθετικος απο ποτε γιατι διεκδικει και ο Εντουαρντ εχει τον ρολο του ψυχραιμου κοροιδου!!Κανει την παπια για να κερδισει το κοριτσι!!!Ετσι ακριβως παιξαν και στην ταινια!!!Δεν εχω παραπονο απο την ερμηνεια!!Απεδωσαν το βιβλιο οπως επρεπε!!! Το μονο που δεν πολυφανηκε ειναι το διλημμα της Μπελλα!!!Στην ταινια φαινεται απο την αρχη οτι θα διαλεξει τον Εντουαρντ!!!Δεν φαινεται καν οτι συνειδητοποιει οτι τους θελει και τους 2!!!και το φιλι ακομα φανηκε σαν να εγινε για να καλοπιασει τον Τζεικ ενω στο βιβλιο μπορει να ξεκιναει ετσι αλλα στο τελος τον βουταει και του δινει και καταλαβαινει!!!Οπως και να εχει ομως δεν με χαλασε τιποτα!!!Το αποτελεσμα ηταν καλυτερο απο αυτο που περιμενα!!!Και προσεξαν και καποιες λεπτομερειες!!Μάρεσε πολυ που ειδα τους Καλλεν με μαυρους φακους !!!Ηταν η λεπτομερεια που εκανε την διαφορα!!
Για τις σκηνες της μαχης δεν ξερω τι να πρωτοσχολιασω !!Ολα ηταν αψογα!!Και οι σκηνη της μαχης και οι σκηνες της εκπαιδευσης και στο τελος η θυσια της Μπελλα!!!Μπορει να το αλλαξαν λιγακι αλλα το αποτελεσμα ηταν καλο!!!Φανηκε ποσο πολυ αγαπαει η Μπελλα τον Εντουαρντ και ποσο πολυ την αγαπαει και εκεινος!!!Η Βικτωρια επηρρεαζεται απο το αιμα της ,εκεινος ομως οχι!!!Ετσι ειναι η αληθινη αγαπη!!!
Και επιτελους ειδαμε και τις ιστοριες των Καλλεν!!!!Πολυ καλες οι σκηνες της Ροζαλι!!!Ο Τσασπερ ηταν απλα θεος!!!!Στις σκηνες που ουσιαστικα ειχε τον πρωτο λογο εμεινα με το στομα ανοικτο!!!
Την Βικτωρια δεν θελω να την σχολιασω!!!!Θεωρω οτι η προηγουμενη θα ηταν πολυ καλυτερη!!!Αλλα εμεινα τοσο ευχαριστημενη απο την ταινια που θα την καταπιω την αντικατασταση της!!
Τελος(επιτελους γιατι σας κουρασα)...μπορει η τελευταια σκηνη να ηταν λιγο διαφορετικη απο αυτο που περιμεναμε(οκ και εγω ηθελα να δω τον Εντουαρντ να ορμαει με αγριες διαθεσεις) αλλα χρειαζοταν αυτος ο μονολογος της Μπελλα!!Ουσιαστικα η ταινια κλεινει με την αποφαση της!!Κανει την επιλογη της και εξηγει αυτο που συμπεραινουμε απο την Χαραυγη!!!Οτι δηλαδη η Μπελλα ειναι γεννημενη να ειναι με τον Εντουαρντ και να μπει στον κοσμο των βρυκολακων!!!!Δεν υπαρχει επιλογη!!Ειναι μονοδρομος!!!Φυσιολογικη αισθανεται μονο κοντα του και οχι κοντα στους ανθρωπους!!!
Το γενικο συμπερασμα ειναι λοιπον οτι η ταινια τα σπαει και οτι αποψε το βραδυ εγω θα παω να την ξαναδω να την χορτασω γιατι αλλιως δεν θα την παλεψω!!! | |
|
| |
twilightcrazy Twilight Human
Αριθμός μηνυμάτων : 3 Registration date : 30/06/2010
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Τετ 30 Ιουν 2010 - 17:00 | |
| Την είδες; Εχω εισητήρια για σήμερα και νιώθω ότι θα πεθάνω μέχρι να πάω να τη δώ... Απο σχόλια σε άλλα Blogs έχω διαβάσει τα καλύτερα και όλοι μιλάνε για την δυνατή σκηνοθεσία του David Slade. Ανυπομονώ.... | |
|
| |
dolores!! Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 34 Τόπος : οπου ειναι κι ο ΡΟΜΠ!!! Αριθμός μηνυμάτων : 2245 Registration date : 03/06/2009
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Τετ 30 Ιουν 2010 - 17:23 | |
| Εφτασα κι εγω για να σχολειασω επιτελους!!!!! καταρχην χαρηκα παρα πολυ που ειδα και τις 3 ταινιες μαζι!!!!χορτασα ΡΟΜΠ!!!!το λυκοφως δεν το ειχα δει στον κινηματογραφο οποτε ητα κατι πρωτογνωρο!οταν μπηκε ο ΡΟΜΠ-ΕΝΤΟΥΑΡΝΤ στην τραπεζαρια τα ειδα ΟΛΑ!!!εκαινη τη στιγμη ειπα"δε μας βλεπω καλά!!!"επεισης μπορεσα να καταλαβω ποια ειναι η αγαπημενη μου!ενω το βιβλιο της εκλειψης ηταν αυτο που μου αρεσε λιγοτερο η ταινια για μενα ειναι η καλυτερη!φοβερος ο σκηνοθετης οπως και η μακιζεζ!!! η καθε ταινια μου εβγαλε και καποιο διαφορετικο συναισθημα το οποιο δεχτηκα με μεγαλη χαρα!!!το απολαυσα στο επακρον! για την εκλειψη τωρα! - Σπόιλερ:
Λοιπον αρχιζω λεγοντας πως ολοι τους ηταν καλυτεροι ερμηνευτικα!!!!ο ΡΟΜΠ απλα ΘΕΟΣ!!!!Εσκισε!!!!ηταν ακριβως ο Εντουαρντ που ηθελα να δω!γλυκος υπομονετικος τρελλα ερωτευμενος προστατευτικος!!!καλα η σκηνη της μπελλα και του τσαρλι στην κουζινα ειναι ολα τα λεφτα!!!!εσκασα κυριολεκτικα στο γελιο!!!ειχε φοβερο χιουμουρ ιδικα εκει που ειπε ο Τσαρλυ αρχιζω να τον συμπαθω τον εντουαρντ!απλα τελειο!!!το απεδωσαν οσο πιο κοντα μπορουσαν στο βιβλιο!η συμπεριφορα της μπελλα προς τον Εντουαρντ δεν ηταν ετσι στο βιβλιο!για μενα ηταν απαραδεχτη και την εβριζα καθ ολη τη διαρκεια της ταινιας!στο βιβλιο εχει τελειως διαφορετικη συμπεριφορα!!!δεν ειναι ετσι!!!στη σκηνη που ηταν ο Εντ η Μπελλα και ο Τζεικ μεσα στη σκηνη λυπηθηκε η ψηχη μου τον εντουαρντ!!!πως του μιλουσε ετσι?ελεος!!!!!κι εκεινος κυριος!μου αρεσαν παρα πολυ το πως διηγηθηκαν τις ιστοριες τους η Ροζαλι και ο Τζασπερ οπως και η σκηνη της προπονησης!!!!επεισης να πω σε αυτο το σημειο οτι κοντεψα να λυποθυμησω μολις ειδα τον ΡΟΜΠ-ΕΝΤΟΥΑΡΝΤ με τη φορμα!φωτια και λαυρα ηταν!!!οι σκηνες της μαχης....τι να πρωτοπω...με συνεπηραν!!!ειδικα οταν ο Εντ εριξε το δεντρο και η μπελλα εκοψε το χερι της για να αποσπασει τη βικτωρια με το αιμα της ωστε να σωσει τον Εντουαρντ!ανατριχιασα!
λοιπον θα επιστρεψω το βραδυ δρυμιτερη μιας και θα την ξαναδω με νεα σχολια! | |
|
| |
DEMONA CULLEN PATTINSON Eclipse Bitten
Ηλικία : 38 Τόπος : συρος,ερμουπολη Αριθμός μηνυμάτων : 458 Registration date : 25/12/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Τετ 30 Ιουν 2010 - 17:50 | |
| Λοιπον δεν εχω δει την ταινια αλλα πιστευω θα ειναι καλη αλλα ειμαι σιγουρη οτι σαν το twilght και σαν την χαραυγη τιποτα και γιατι το λεω αυτο?? γιατι κοριτσια εχω διαβασει τα βιβλια και σας πληροφορω οτι το new moon και την eclipse τα μισησα οσο τιποτα αλλο... στο βιβλιο πηδουσα κομματια γιατι δεν αντεχα τις περιγραφες η μπελα μου ειναι παντελος ασυμπαθιστη την μισω γιαυτο που κανει στον εντ και θελω να σκοτωσω και αυτην και τον ηλιθιο τον τζεικοπ μου την δινει πως το λενε ειμαι σιγουρη οτι θα κλαψω οταν δω τον εντ χαλια θα πεθανω κοριτσια αληθεια μπορει να σας φαινομαι υπερβολικια αλλα ενα θα σας πω τον αλλο μηνα χτυπαω τατοο με το ονομα του τον αγαπαω απιστευτα πολυ και σαν ηθοποιο και σαν ανθρωπο και εννοειτε σαν εντουαρτ γιαυτο οτιδηποτε λενε γιαυτον ασχημο η να τον βλεπω να πληγωνεται σε εργα με τρελαινει δεν το αντεχω. το ξερω οτι θα απογοητευτω το ξερω αλλα οπως και στα βιβλια πρεπει να την δω τι να κανω το μονο που με χαροποιει ειναι οτι πλησιαζει η χαραυγη που την λατρευω και ειμαι σιγουρη οτι θα τα σπασει (λενε μερικες οτι η εκληψη θα ειναι καλητερη και απ τις 5 ταινιες ) πρωτον πιστευω οτι η χαραυγη δεν συγκρινετε με την ηλιθια εκληψη που μονο πονο μου προκαλεσε για τις team jeikop μπορει να ειναι καλητερη αλλα για εμενα που ειμαι τρελη και παλαβη για τον εντουαρτ ηταν οτι χειροτερο λοιπον δεν μπορει να λετε οτι θα ειναι καλητερη την στιγμη που δεν εχετε δει χαραυγη (φανταστητε ποσα θα δουμε πρωτον καινουρια vampire δευτερον θα δουμε renesmi τριτον τον γαμο του αιωνα τεταρτον μηνα του μελιτος ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙΑ?? σημαινει οτι ο εντουαρτ θα κανει ερωτα με την μπελα σας λεει κατι αυτο??? εμενα προσωπικα η χαραυγη μου εκοψε την ανασα θα γινει η μπελα βαμπιρ θα ξανακανουν ερωτα ο εντ με την μπελα..ο τζεικοπ θα ερωτευτει την ρενεσμι χριστε μου πως μπορειτε να λετε καλητερη την εκληψη απ την χαραυγη??? δεν ξερω πραγματικα αν μπορει καποια απο εδω να με καταλαβει απ οτι φενετε σας αρεσει και ο εντουαρτ και ο τζεικοπ οποτε χαιρεστε ολες τις σκηνες του εργου...εγω λυπαμαι κοριτσια αλλα δεν θα χαρω τιποτα γιατι περα απ τον εντουαρτ δεν υπαρχει τιποτα αλλο και κανενας (πολλα ειπα και σας ζαλησα λοιπον καλο απογευμα και καλο κουραγιο σε εμενα που θα βγω απ το σινεμα με πρηζμενα ματια [img]URL=https://2img.net/r/ihimizer/i/bdedwardrenescandle.jpg/] [/URL][/img] | |
|
| |
izzy cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : φορκς Αριθμός μηνυμάτων : 1089 Registration date : 23/05/2010
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Τετ 30 Ιουν 2010 - 17:57 | |
| εγω απλα θελω να πω οτι δεν πρεπει να συγκρινουμε τις ταινιες με τα βιβλια γιατι στις ταινιες υπαρχει χρονικος περιορισμος και εχουν ενα στοχο να πουλησουν ενω τα βιβλια ειναι αλλη υποθεση καποιος μπορει να γραψει ενα βιβλιο 1000 σελιδν δεν μπορει ομως καποιος να κανει ταινια χιλιων ωρων οσο και να θελουμε οποτε............. τελος παντων demona μου σε καταλαβαινω απολυτα και εγω ετσι ειμαι τι να κανουμε φανατιζομαστε λιγο παραπανω....
σε πιο πανω ποστ ανεφερε η redbutterfly οτι η ταινια ηταν εμπορικοτατη και θα συμφωνησω απολυτα μαζι της !!! | |
|
| |
DEMONA CULLEN PATTINSON Eclipse Bitten
Ηλικία : 38 Τόπος : συρος,ερμουπολη Αριθμός μηνυμάτων : 458 Registration date : 25/12/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Τετ 30 Ιουν 2010 - 17:58 | |
| ααααα κατι ασχετο πειτε μου σας παρακαλω λεει καθολου ο εντουαρτ στην μπελα οτι καλητερα να παει με τον τζεικοπ και εκεινη του λεει οχι παλεψε για μενα? πειτε μου οτι γινετε τουλαχιστον αυτο μην ξενερωσω τελειος αλλιως μην παω καθολου να το δω δεν θα το αντεξω | |
|
| |
scarlet rose The Volturi Princess
Ηλικία : 38 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 3603 Registration date : 16/01/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Τετ 30 Ιουν 2010 - 18:20 | |
| - demona έγραψε:
- ααααα κατι ασχετο πειτε μου σας παρακαλω λεει καθολου ο εντουαρτ στην μπελα οτι καλητερα να παει με τον τζεικοπ και εκεινη του λεει οχι παλεψε για μενα? πειτε μου οτι γινετε τουλαχιστον αυτο μην ξενερωσω τελειος αλλιως μην παω καθολου να το δω δεν θα το αντεξω
Βασικα αξιζει πραγματικα να την δεις!!!Συγκριτικα με τις προηγουμενες ταινιες στο κομματι της δρασης ειναι η πιο δυνατη!!!!Βασικα και σαν βιβλιο η Εκλειψη εχει τις σκηνες μαχης και την ενταση του τριγωνου που φαινοταν οτι σαν ταινια θα εβγαινε πολυ καλη!!!Το προβλημα με την Χαραυγη ειναι οτι δεν εχει μαχη στο τελος!!Εμεις διαβασαμε τα βιβλια,ειμαστε φανς και τα αγαπαμε οσο τιποτα γι'αυτο ανυπομονουμε,ο υπολοιπος κοσμος ομως παιζει και να ψιλοξενερωσει χωρις μαχη !!Οποτε η Εκλειψη πλησιαζει πιο πολυ στο κλασικο μοτιβο χολιγουντιανης ταινιας!!!!Εγω προσωπικα δεν μπορω τις ταινιες να τις καταταξω ουτε και τα βιβλια!!!Το καθενα ξεχωριζει για διαφορετικους λογους!!! Οταν διαβαζα την Εκλειψη παντως ειχα τρελαθει απο την αγωνια μου και μ'αρεσαν που οι ηρωες φτασαν στα ορια τους!!Δοκιμαστηκαν μεσα απο το ερωτικο τριγωνο και βγηκαν δυνατοτεροι μεσα απο αυτο!!Και η αγαπη του Εντουαρντ και της Μπελλα βγηκε δυνατοτερη!!!!Απο την στιγμη που στην ταινια βιωσα ακριβως τα ιδια συναισθηματα θεωρω οτι ο σκηνοθετης εκανε παρα πολυ καλη δουλεια και αξιζει τον κοπο να πατε να την δειτε!!! | |
|
| |
edward1 Twilight Human
Ηλικία : 32 Τόπος : δραμα Αριθμός μηνυμάτων : 9 Registration date : 10/06/2010
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Τετ 30 Ιουν 2010 - 18:29 | |
| αχ κι εγω φοβαμαι οτι θα συγχυστω πολυ σημερα!!δεν θα αντεξω να μου στεναχωρησουν τον εντουαρτ.και δεν θα αντεξω να φιλησει η μπελα τον τζεικ.θα παω βεβαια γιατι την ταινια την περιμενω τοσους μηνες αλλα σιγουρα θα φυγω με αναμικτα συναισθηματα απο την αιθουσα!! | |
|
| |
D.R. Twilight Human
Ηλικία : 33 Τόπος : ΚΡΗΤΗ Αριθμός μηνυμάτων : 47 Registration date : 07/05/2010
Forks Student Profile Team: Special ability:
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Τετ 30 Ιουν 2010 - 20:21 | |
| | |
|
| |
an8i New Moon Victim
Ηλικία : 29 Τόπος : Athina Αριθμός μηνυμάτων : 101 Registration date : 06/05/2009
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Τετ 30 Ιουν 2010 - 21:43 | |
| Παιδια την ειδα και εγω.. ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ! Πολυ καλυτερη απο το N.M κατα την γνωμη μου. Ευτυχως τον Εντ συνεχεια το βλεπαμε το καμαρι μας :D Κατι που μου αρεσε πολυ ηταν οτι σε κραταει σε αγωνια ολη την ωρα ακομα και αν ξερεις τι θα γινει. Η φιλη μου που δεν της αρεσει το Λυκοφως γενικοτερα ειχε πορωθει. Απλα εχω και εγω το γνωστο προβλημα. Η Μπελλα ηταν πολυ κρυα ειδικα στο τελος. Α και κατι ερωτησουλες - Σπόιλερ:
Οταν επιτεθηκε στον Τζεικομπ ο νεογεννητος και μεταμορφωθηκε σε ανθρωπο ηταν γυμνος?? Και οταν πολεμουσαν ο Εντ με την Βικτορια η Μπελλα εκοψε το χερι της.. Αυτο δεν ειχε γινει στο βιβλιο ετσι?? | |
|
| |
robsessed Twilight Human
Ηλικία : 31 Τόπος : Αργυρούπολη Αριθμός μηνυμάτων : 78 Registration date : 06/10/2009
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Τετ 30 Ιουν 2010 - 22:04 | |
| - an8i έγραψε:
- Παιδια την ειδα και εγω.. ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ! Πολυ καλυτερη απο το N.M κατα την γνωμη μου. Ευτυχως τον Εντ συνεχεια το βλεπαμε το καμαρι μας :D
Κατι που μου αρεσε πολυ ηταν οτι σε κραταει σε αγωνια ολη την ωρα ακομα και αν ξερεις τι θα γινει. Η φιλη μου που δεν της αρεσει το Λυκοφως γενικοτερα ειχε πορωθει. Απλα εχω και εγω το γνωστο προβλημα. Η Μπελλα ηταν πολυ κρυα ειδικα στο τελος. Α και κατι ερωτησουλες
- Σπόιλερ:
Οταν επιτεθηκε στον Τζεικομπ ο νεογεννητος και μεταμορφωθηκε σε ανθρωπο ηταν γυμνος?? Και οταν πολεμουσαν ο Εντ με την Βικτορια η Μπελλα εκοψε το χερι της.. Αυτο δεν ειχε γινει στο βιβλιο ετσι?? - Σπόιλερ:
οντως πρεπει να ηταν γυμνος ο Τζεικομπ γιατι επεστρεψε κατευθειαν στην ανθρωπινη μορφη του και δεν ειδα να φοραει κατι, επισης η Μπελλα δεν ειχε κοψει το χερι της στο βιβλιο απλως ηταν ετοιμη να το κανει.
| |
|
| |
Edward_ Breaking_ Dawn Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : Athens Αριθμός μηνυμάτων : 3745 Registration date : 21/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Τετ 30 Ιουν 2010 - 22:09 | |
| ρεεεεεεεεεεε ειναι πιο τελεια ταινια eveeeeeeeeeeeeeeer! ο david εκανε καταπληκτικη δουλεια | |
|
| |
sunrise Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 34 Τόπος : athina Αριθμός μηνυμάτων : 2711 Registration date : 27/03/2009
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Τετ 30 Ιουν 2010 - 22:18 | |
| ναι εκανε καταπληκτικη δουλεια, ειδικα οι μαχες ηταν φανταστικες εμενα μου αρεσε πολυ η αλις και ο τζασπερ εμενα μου φανηκε οτι ο τζεικομπ στη νεα σεληνη ηταν πιο φουσκωμενος, στην εκειψη οι κοιλιακοι δεν ηταν τοσο εμφανεις οσο στην νεα σεληνη δεν ξερω μπορει να ειμαι η μονη που το σκεφτηκε αυτο.... αχ ποιος αντεχει τωρα μεχρι το 2011 | |
|
| |
g-twilightsaga Twilight Human
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Τετ 30 Ιουν 2010 - 22:28 | |
| να ρωτησω κατι?διαβαζω τα μηνυματα τοση ωρα..ποιες ηταν οι ''hot'' σκηνες δηλαδη? | |
|
| |
Fotis333 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Λαμία Αριθμός μηνυμάτων : 993 Registration date : 03/08/2009
Forks Student Profile Team: Wolves Special ability: Shield Against Physical Attacks
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Τετ 30 Ιουν 2010 - 22:35 | |
| Παιδιά όποιος έβρισε τον David νομίζω ότι διαψεύστηκε παντελώς. Τ ήταν αυτό??? Ήταν η καλύτερη ταινία eveeer. Η μάχη ήταν τέλειαααα. . . Και γενικός η ταινία. Δεν μπορώ να πω πλα τώρα γτ είμαι σε κατάσταση σοκ. . .1 παράπονο έχω αν και δεν έχει σημασία γτ η ταινία ΤΑ ΈΣΠΑΓΕ! Γτ δεν έδειξε τον Τζέικ να φεύγει στο τέλος??? | |
|
| |
Ηλικία : 31 Τόπος : Athens Αριθμός μηνυμάτων : 3745 Registration date : 21/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Τετ 30 Ιουν 2010 - 22:38 | |
| εχεισ δικιο φωτη! ηθελα και εγω να δω τον τζεικ στο τελος!
ενα εχω να πω! με αυτη την ταινια δεν ηξερα για ποιον να πρωτοτσιριξω! για τον εντ? για τον τζεικ? για την ριλει? για τον τζαζ? δλδ ελεος! εκλεισε ο λαιμος ν | |
|
| |
Fotis333 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Λαμία Αριθμός μηνυμάτων : 993 Registration date : 03/08/2009
Forks Student Profile Team: Wolves Special ability: Shield Against Physical Attacks
| |
| |
g-twilightsaga Twilight Human
| |
| |
linaki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : athenes Αριθμός μηνυμάτων : 938 Registration date : 28/07/2009
Forks Student Profile Team: Switzerland Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Τετ 30 Ιουν 2010 - 22:43 | |
| την ειδα και εγωωωωωωωωω!!! τελεια ηταααααν!! - Σπόιλερ:
λοιπον! το θεμα ειανι πωσ η μπελλα στ βιβλιο δεν ειχε κοψει το χερι της αλλα κρατοθσε ενα κομματι βραχου.. ο τζεικ δν ηταν γυμνος.. φενοταν οτι φορουσε ενα μπεζ σορτσ!
σιγουρα καποιθα πραγματα ηταν κουλα οπως πχ το γεγονος οτι συζητουσαν για αμαξια κ πανεπιστιμια χωρισ να τα εχουν ξαναναφερει νωριτερα! επισης ειχε τοση ενταση στο κρεβατι αλλα κ το κανονικο φιλι με τον τζεικ που μπραβο τουσ μπραβο τουσ!! και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! δεν εχουμε απλοϊκούς διαλογουσ κ γενικα άρτια σε σχεση με τισ αλλεσ... εννοειται πως μου ελειψαν καποια κομματια χιουμορ που ειχε η Στεφανι στο βιβλιο αλλα οκ ειμαι αρκετα ευχαριστημένη!! | |
|
| |
MyrtoCullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 26 Τόπος : Seattle Αριθμός μηνυμάτων : 1734 Registration date : 14/03/2010
Forks Student Profile Team: Victoria Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Τετ 30 Ιουν 2010 - 22:47 | |
| πριν λιγο την ειδα!!!!!!!! - Σπόιλερ:
η μαχη και τα flashback ηταν τελεια!απο τοτε που η Μπελλα κι ο Τζεικομπ φιληθηκαν αρχισα να κλαιω..δεν ηθελα να πεθανει η Βικτωρια!ηθελα να παρει εκδικηση και μαλιστα αυτη η ταινια μου αλλαξε την ομαδα..απο εγινε Team Switzerland..αλλα εχω παραπονο..οταν οι Καλεν πολεμουσαν τους νεογενντηοτυς δεν εδειξε καθολου την Ροζαλι! | |
|
| |
nita Twilight Human
Ηλικία : 31 Αριθμός μηνυμάτων : 53 Registration date : 12/12/2009
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Τετ 30 Ιουν 2010 - 22:48 | |
| ειδα την εκλειψη.....παιδια εχω μεινει!!!! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙΙΙ !!!!!! ηταν τελειαααααααααααα !!! δεν εχω ξαναδει πιο τελεια φανταστικη ταινια...εχω υποστει σοβαρο σοκ !!!!!! αμα συνελθω θα γραψω λπτομερειες πως ακριβως μου φανηκε... παντως θετικα τ σχολια!!!!! | |
|
| |
alice cullen! Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Αthens Αριθμός μηνυμάτων : 875 Registration date : 04/06/2009
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Τετ 30 Ιουν 2010 - 22:49 | |
| Παιδια ειμαι Officialy Dead τωρα!!!!!!!!! Ειχε τοσο πολυ Ρομπ !!!Και τοσα πολλα φιλια!!!!!!! - Σπόιλερ:
λατρεψα τα δυο φιλια Αλις-Τζαζ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Γενικα ηταν τελεια ταινια!!!!!!Η καλυτερη που εχω δει!!!!Ο Ντειβιντ εκανε καταπληκικη δουλεια!!!!Η σκηνη μαχης με τον Εντουαρντ και την Βικτωρια ηταν...Τελεια... Θα πω τα υπολοιπα αυριο γιατι οσο τα θυμαμαι...Καταλαβαινετε!!!!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Τετ 30 Ιουν 2010 - 22:51 | |
| το ξερω φωτη!@ αυτη η χαζη φταιει! απορω γτ δεν την απολυουν! ο ντειβιντ εκανε ΟΛΗ την καλη δουλεια | |
|
| |
| Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* | |
|