Bella And Edward
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμΠόρταλΕικονοθήκηΑναζήτησηLatest imagesΣύνδεσηΕγγραφή
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
Πρόσφατα Θέματα
» Ashley's Greene blog
Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΠαρ 17 Μαρ 2023 - 15:11 από Marzaki Cullen

» Τι ακουτε αυτη την στιγμη;
Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΠαρ 4 Ιουν 2021 - 15:08 από April

» Bella And Edward - 11 χρόνια μετά
Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΤετ 6 Ιαν 2021 - 20:34 από Marzaki Cullen

» Συζήτηση για το Midnight Sun
Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΚυρ 13 Δεκ 2020 - 17:38 από Katrin

» Robert Pattinson
Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΔευ 7 Σεπ 2020 - 21:40 από $ofi@ + Edward

» Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος
Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΠαρ 8 Μάης 2020 - 1:03 από evi

» Wallpapers by twins
Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΔευ 4 Μάης 2020 - 13:25 από Zafrina

» Twilight the movie
Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΚυρ 3 Μάης 2020 - 12:07 από hiddenfantasy

» Vampire Diaries - TV Series
Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΔευ 13 Απρ 2020 - 12:11 από Zafrina

» New Moon the movie
Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΠαρ 10 Απρ 2020 - 12:49 από Zafrina

Παρόμοια θέματα
Quote of the Week
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."

Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale

(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.

She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.

Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Νοέμβριος 2024
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
ΗμερολόγιοΗμερολόγιο
Bella & Edward Playlist
Το μαργαριτάρι της Ροδεσίας

Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.

Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την Άµπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.

Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; Άραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;

Συγγραφέας ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΜΑΡΙΑ
Εκδότης ΩΚΕΑΝΙΔΑ

Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!*

Πήγαινε κάτω 
+117
Emy+Robert
sisaki
Afelop
breathless
AnnaTrueBlood
pretty witch
kate_a17
demi cullen
dmant89
phantom
Rosemarie Cullen
lia
~twilight_mania~
lydiacallen
fafoula1234
SpunK RansoM
vampiroula
John Cullen
Renesmee Charlie Swan
Ms Cullen
SilverMusk
elena29
niki
Zafrina
twi-Lydia Evans
BELLA MARIE
$ofi@ + Edward
Rosalie Hale Cullen
Morena
di1996
robert\'s girl
evi
twilightFOREVER
~Ε.Β~
annaval
mpellanti21
Bella07
EdRob
alour
Ashley Greene
Jane Volturi
pipitsa25
pink
MIKAELLA
Deppy
kristeng7
volturi girl
Fallen Angel
ed<3
Μαργαριτα
stasia
Phantom of the Vampires
marina
Stella Sunlight
Ms Kathrin Cullen
Emmi
anastacia9280
Stellouko
SULPICIA-phoive
margaret
dani
nantiaki_twilight 4 ever
robertkristen4ever
Mrs.Christina
AnaroseCullen
robb.elen
despina aek
Irene Cullen
LITSA0089
Kristen Stewart
Vera
evac
Lizzy Cullen
Nemesis Of Bellin
T-NM-E-BD
NICKY
I'm_not _dead
ntinaki
alice cullen!
nita
MyrtoCullen
linaki
Fotis333
g-twilightsaga
Edward_ Breaking_ Dawn
robsessed
an8i
D.R.
edward1
DEMONA CULLEN PATTINSON
twilightcrazy
scarlet rose
ROBELINA
errika
Isabella_Cullen
Rozali87
pegulini
~Rob-Patty~
Rozmari
twilightsagaddicted
MARIA SWAN CULLEN
vikaki21
izzy cullen
redbutterfly
BiondaSwan
mR.Geo
angepsi
WhiteQueen
dolores!!
Alexia_4
@Dark_Lord@
ΕΡΗ
Kimberly
nora
lena
sunrise
emerald eyes
121 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4 ... 11 ... 20  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
errika
Twilight Human
Twilight Human
errika

Θηλυκό Καρκίνος
Αριθμός μηνυμάτων : 14
Registration date : 15/11/2009

Forks Student Profile
Team: Edward - Bella Edward - Bella
Special ability Special ability: See Through Lies

Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 3 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!*   Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΤετ 30 Ιουν 2010 - 15:59

Συμφωνω απολυτα με την Isabella_Cullen!!
Η ταινια, κατα τη γνωμη μου, ηταν σαφως καλυτερη απο τις προηγουμενες δυο.Πιστευω οτι θα ειναι η αγαπημενη μου απο ολες, και τις 5!!Ειχε φοβερη σκηνοθεσια,φοβερες σκηνες και ωραια ενδυματολογια.Αλλα το καλυτερο ηταν οτι δεν μπορουσες να καθισεις ουτε μια στιγμη ηρεμος, παντα κατι γινοταν :p
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
ROBELINA
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
ROBELINA

Θηλυκό Ζυγός
Τόπος : ΑΘΗΝΑ
Αριθμός μηνυμάτων : 5931
Registration date : 30/06/2010

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Mind Reading

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!*   Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΤετ 30 Ιουν 2010 - 16:38

robelina katalavainw koritsia oti h tainia einai pollh kalh alla h bella spaei ligo neyra

Εdit by scarlet rose:Καταρχην καλωσηρθες στην παρεα μας!!Καλα ποστ !!!!Μονο που θα σε παρακαλουσα να γραφεις με ελληνικους χαρακτηρες γιατι τα greekglish απαγορευονται!!!!
scarlet rose
The Volturi Princess
scarlet rose

Θηλυκό Σκορπιός
Αριθμός μηνυμάτων : 3603
Registration date : 16/01/2009

Forks Student Profile
Team: Jasper - Alice Jasper - Alice
Special ability Special ability: Influencing emotions

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!*   Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΤετ 30 Ιουν 2010 - 16:47

πω πω παιδια εχω τοσα πολλα να πω που δεν ξερω απο που να ξεκινησω!!!

Χθες με το που βγηκα απο τον κινηματογραφο ημουν σε εκσταση!!!!Πραγματικα σε εκσταση!!!Εζησα ολο το Saga απο την αρχη!!!Απο τα πρωτα καρδιοχτυπια και το ανεκπληρωτο παθος στο Λυκοφως ,εζησα τον πονο και την καταθλιψη του χωρισμου αλλα και την ζεστασια μιας καινουριας φιλιας στην Νεα Σεληνη μεχρι την αγωνια του επερχομενου κινδυνου και την συναισθηματικη ενταση ενος ερωτικου τριγωνου στην Εκλειψη !!!!Δεν ξερω αν η Εκλειψη ηταν η καλυτερη ξερω μονο οτι διαλεξαν τους καταλληλους σκηνοθετες για καθε ενα απο τα βιβλια!!!Η Εκλειψη σαν βιβλιο ειχε την περισσοτερη δραση ,ενταση και αγωνια και απο τα 4 οποτε ,ναι ,σε αυτο το κομματι η τριτη ταινια ΤΑ ΣΠΑΕΙ!!!!!Ειναι η πιο δυνατη ταινια απο ολες χωρις να σημαινει οτι οι προηγουμενες ηταν κατωτερες σε κατι!!!Εκαστος στο ειδος του!!!3 ταινιες -3 διαφορετικα συναισθηματα αλλα παντα η ιδια ενταση!!!!

Στο θεμα μας τωρα!!!!

Σπόιλερ:

Το γενικο συμπερασμα ειναι λοιπον οτι η ταινια τα σπαει και οτι αποψε το βραδυ εγω θα παω να την ξαναδω να την χορτασω γιατι αλλιως δεν θα την παλεψω!!!
twilightcrazy
Twilight Human
Twilight Human

Θηλυκό Αριθμός μηνυμάτων : 3

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!*   Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΤετ 30 Ιουν 2010 - 17:00

Την είδες; Εχω εισητήρια για σήμερα και νιώθω ότι θα πεθάνω μέχρι να πάω να τη δώ... Απο σχόλια σε άλλα Blogs έχω διαβάσει τα καλύτερα και όλοι μιλάνε για την δυνατή σκηνοθεσία του David Slade. Ανυπομονώ.... Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 3 413121
dolores!!
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
dolores!!

Θηλυκό Λέων
Τόπος : οπου ειναι κι ο ΡΟΜΠ!!!
Αριθμός μηνυμάτων : 2245
Registration date : 03/06/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!*   Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΤετ 30 Ιουν 2010 - 17:23

Εφτασα κι εγω για να σχολειασω επιτελους!!!!! lol! καταρχην χαρηκα παρα πολυ που ειδα και τις 3 ταινιες μαζι!!!!χορτασα ΡΟΜΠ!!!!το λυκοφως δεν το ειχα δει στον κινηματογραφο οποτε ητα κατι πρωτογνωρο!οταν μπηκε ο ΡΟΜΠ-ΕΝΤΟΥΑΡΝΤ στην τραπεζαρια τα ειδα ΟΛΑ!!!εκαινη τη στιγμη ειπα"δε μας βλεπω καλά!!!"επεισης μπορεσα να καταλαβω ποια ειναι η αγαπημενη μου!ενω το βιβλιο της εκλειψης ηταν αυτο που μου αρεσε λιγοτερο η ταινια για μενα ειναι η καλυτερη!φοβερος ο σκηνοθετης οπως και η μακιζεζ!!!
η καθε ταινια μου εβγαλε και καποιο διαφορετικο συναισθημα το οποιο δεχτηκα με μεγαλη χαρα!!!το απολαυσα στο επακρον!
για την εκλειψη τωρα!
Σπόιλερ:
λοιπον θα επιστρεψω το βραδυ δρυμιτερη μιας και θα την ξαναδω με νεα σχολια!
DEMONA CULLEN PATTINSON
Eclipse Bitten
Eclipse Bitten
DEMONA CULLEN PATTINSON

Θηλυκό Δίδυμος
Τόπος : συρος,ερμουπολη
Αριθμός μηνυμάτων : 458
Registration date : 25/12/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!*   Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΤετ 30 Ιουν 2010 - 17:50

Λοιπον δεν εχω δει την ταινια αλλα πιστευω θα ειναι καλη αλλα ειμαι σιγουρη οτι σαν το twilght και σαν την χαραυγη τιποτα και γιατι το λεω αυτο?? γιατι κοριτσια εχω διαβασει τα βιβλια και σας πληροφορω οτι το new moon και την eclipse τα μισησα οσο τιποτα αλλο... στο βιβλιο πηδουσα κομματια γιατι δεν αντεχα τις περιγραφες η μπελα μου ειναι παντελος ασυμπαθιστη την μισω γιαυτο που κανει στον εντ και θελω να σκοτωσω και αυτην και τον ηλιθιο τον τζεικοπ μου την δινει πως το λενε ειμαι σιγουρη οτι θα κλαψω οταν δω τον εντ χαλια θα πεθανω κοριτσια αληθεια μπορει να σας φαινομαι υπερβολικια αλλα ενα θα σας πω τον αλλο μηνα χτυπαω τατοο με το ονομα του τον αγαπαω απιστευτα πολυ και σαν ηθοποιο και σαν ανθρωπο και εννοειτε σαν εντουαρτ γιαυτο οτιδηποτε λενε γιαυτον ασχημο η να τον βλεπω να πληγωνεται σε εργα με τρελαινει δεν το αντεχω. το ξερω οτι θα απογοητευτω το ξερω αλλα οπως και στα βιβλια πρεπει να την δω τι να κανω το μονο που με χαροποιει ειναι οτι πλησιαζει η χαραυγη που την λατρευω και ειμαι σιγουρη οτι θα τα σπασει (λενε μερικες οτι η εκληψη θα ειναι καλητερη και απ τις 5 ταινιες ) πρωτον πιστευω οτι η χαραυγη δεν συγκρινετε με την ηλιθια εκληψη που μονο πονο μου προκαλεσε για τις team jeikop μπορει να ειναι καλητερη αλλα για εμενα που ειμαι τρελη και παλαβη για τον εντουαρτ ηταν οτι χειροτερο λοιπον δεν μπορει να λετε οτι θα ειναι καλητερη την στιγμη που δεν εχετε δει χαραυγη (φανταστητε ποσα θα δουμε πρωτον καινουρια vampire δευτερον θα δουμε renesmi τριτον τον γαμο του αιωνα τεταρτον μηνα του μελιτος ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙΑ?? σημαινει οτι ο εντουαρτ θα κανει ερωτα με την μπελα σας λεει κατι αυτο??? εμενα προσωπικα η χαραυγη μου εκοψε την ανασα θα γινει η μπελα βαμπιρ θα ξανακανουν ερωτα ο εντ με την μπελα..ο τζεικοπ θα ερωτευτει την ρενεσμι χριστε μου πως μπορειτε να λετε καλητερη την εκληψη απ την χαραυγη??? δεν ξερω πραγματικα αν μπορει καποια απο εδω να με καταλαβει απ οτι φενετε σας αρεσει και ο εντουαρτ και ο τζεικοπ οποτε χαιρεστε ολες τις σκηνες του εργου...εγω λυπαμαι κοριτσια αλλα δεν θα χαρω τιποτα γιατι περα απ τον εντουαρτ δεν υπαρχει τιποτα αλλο και κανενας (πολλα ειπα και σας ζαλησα λοιπον καλο απογευμα και καλο κουραγιο σε εμενα που θα βγω απ το σινεμα με πρηζμενα ματια Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 3 206202 Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 3 392357 [img]URL=https://2img.net/r/ihimizer/i/bdedwardrenescandle.jpg/]Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 3 Bdedwardrenescandle[/URL][/img]
izzy cullen
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
izzy cullen

Θηλυκό Κριός
Τόπος : φορκς
Αριθμός μηνυμάτων : 1089
Registration date : 23/05/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!*   Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΤετ 30 Ιουν 2010 - 17:57

εγω απλα θελω να πω οτι δεν πρεπει να συγκρινουμε τις ταινιες με τα βιβλια γιατι στις ταινιες υπαρχει χρονικος περιορισμος και εχουν ενα στοχο να πουλησουν ενω τα βιβλια ειναι αλλη υποθεση καποιος μπορει να γραψει ενα βιβλιο 1000 σελιδν δεν μπορει ομως καποιος να κανει ταινια χιλιων ωρων οσο και να θελουμε οποτε.............
τελος παντων demona μου σε καταλαβαινω απολυτα και εγω ετσι ειμαι τι να κανουμε φανατιζομαστε λιγο παραπανω....

σε πιο πανω ποστ ανεφερε η redbutterfly οτι η ταινια ηταν εμπορικοτατη και θα συμφωνησω απολυτα μαζι της !!!
DEMONA CULLEN PATTINSON
Eclipse Bitten
Eclipse Bitten
DEMONA CULLEN PATTINSON

Θηλυκό Δίδυμος
Τόπος : συρος,ερμουπολη
Αριθμός μηνυμάτων : 458
Registration date : 25/12/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!*   Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΤετ 30 Ιουν 2010 - 17:58

ααααα κατι ασχετο πειτε μου σας παρακαλω λεει καθολου ο εντουαρτ στην μπελα οτι καλητερα να παει με τον τζεικοπ και εκεινη του λεει οχι παλεψε για μενα? πειτε μου οτι γινετε τουλαχιστον αυτο μην ξενερωσω τελειος αλλιως μην παω καθολου να το δω δεν θα το αντεξω
scarlet rose
The Volturi Princess
scarlet rose

Θηλυκό Σκορπιός
Αριθμός μηνυμάτων : 3603
Registration date : 16/01/2009

Forks Student Profile
Team: Jasper - Alice Jasper - Alice

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!*   Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΤετ 30 Ιουν 2010 - 18:20

demona έγραψε:
ααααα κατι ασχετο πειτε μου σας παρακαλω λεει καθολου ο εντουαρτ στην μπελα οτι καλητερα να παει με τον τζεικοπ και εκεινη του λεει οχι παλεψε για μενα? πειτε μου οτι γινετε τουλαχιστον αυτο μην ξενερωσω τελειος αλλιως μην παω καθολου να το δω δεν θα το αντεξω
Βασικα αξιζει πραγματικα να την δεις!!!Συγκριτικα με τις προηγουμενες ταινιες στο κομματι της δρασης ειναι η πιο δυνατη!!!!Βασικα και σαν βιβλιο η Εκλειψη εχει τις σκηνες μαχης και την ενταση του τριγωνου που φαινοταν οτι σαν ταινια θα εβγαινε πολυ καλη!!!Το προβλημα με την Χαραυγη ειναι οτι δεν εχει μαχη στο τελος!!Εμεις διαβασαμε τα βιβλια,ειμαστε φανς και τα αγαπαμε οσο τιποτα γι'αυτο ανυπομονουμε,ο υπολοιπος κοσμος ομως παιζει και να ψιλοξενερωσει χωρις μαχη !!Οποτε η Εκλειψη πλησιαζει πιο πολυ στο κλασικο μοτιβο χολιγουντιανης ταινιας!!!!Εγω προσωπικα δεν μπορω τις ταινιες να τις καταταξω ουτε και τα βιβλια!!!Το καθενα ξεχωριζει για διαφορετικους λογους!!!

Οταν διαβαζα την Εκλειψη παντως ειχα τρελαθει απο την αγωνια μου και μ'αρεσαν που οι ηρωες φτασαν στα ορια τους!!Δοκιμαστηκαν μεσα απο το ερωτικο τριγωνο και βγηκαν δυνατοτεροι μεσα απο αυτο!!Και η αγαπη του Εντουαρντ και της Μπελλα βγηκε δυνατοτερη!!!!Απο την στιγμη που στην ταινια βιωσα ακριβως τα ιδια συναισθηματα θεωρω οτι ο σκηνοθετης εκανε παρα πολυ καλη δουλεια και αξιζει τον κοπο να πατε να την δειτε!!!
edward1
Twilight Human
Twilight Human

Θηλυκό Παρθένος
Τόπος : δραμα
Αριθμός μηνυμάτων : 9
Registration date : 10/06/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!*   Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΤετ 30 Ιουν 2010 - 18:29

αχ κι εγω φοβαμαι οτι θα συγχυστω πολυ σημερα!!δεν θα αντεξω να μου στεναχωρησουν τον εντουαρτ.και δεν θα αντεξω να φιλησει η μπελα τον τζεικ.θα παω βεβαια γιατι την ταινια την περιμενω τοσους μηνες αλλα σιγουρα θα φυγω με αναμικτα συναισθηματα απο την αιθουσα!!
D.R.
Twilight Human
Twilight Human
D.R.

Θηλυκό Δίδυμος
Τόπος : ΚΡΗΤΗ
Αριθμός μηνυμάτων : 47
Registration date : 07/05/2010

Forks Student Profile
Team:
Special ability Special ability:

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!*   Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΤετ 30 Ιουν 2010 - 20:21

την ειδα την ειδα την ειδα Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 3 480860 Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 3 480860 Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 3 480860 !!!!!!!!!οκ!!!!ηταν παρα πολυ καλη,αλλα οντως ειχε πολλες διαφορες απο το βιβλιο σε σχεση με την μπελλα Crying or Very sad Crying or Very sad Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 3 686606 Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 3 592681 ..........θα την ξαναδω σε λιγες μερες κ θα την παρακολουθησω πιο προσεχτικα για να εχω μια πιο σφαιρικη γνωμη................απο κλαμα η μπελλα παντωσ τιποτα! Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 3 773164 Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 3 773164 !!καμια σχεση με τα σπαραγματα της στο βιβλιο....................!!!!!!!!!!! Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 3 945889 Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 3 31995
an8i
New Moon Victim
New Moon Victim
an8i

Θηλυκό Λέων
Τόπος : Athina
Αριθμός μηνυμάτων : 101
Registration date : 06/05/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!*   Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΤετ 30 Ιουν 2010 - 21:43

Παιδια την ειδα και εγω.. ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ! Πολυ καλυτερη απο το N.M κατα την γνωμη μου. Ευτυχως τον Εντ συνεχεια το βλεπαμε το καμαρι μας :D
Κατι που μου αρεσε πολυ ηταν οτι σε κραταει σε αγωνια ολη την ωρα ακομα και αν ξερεις τι θα γινει. Η φιλη μου που δεν της αρεσει το Λυκοφως γενικοτερα ειχε πορωθει. tongue Απλα εχω και εγω το γνωστο προβλημα. Η Μπελλα ηταν πολυ κρυα ειδικα στο τελος. Α και κατι ερωτησουλες

Σπόιλερ:
robsessed
Twilight Human
Twilight Human
robsessed

Θηλυκό Παρθένος
Τόπος : Αργυρούπολη
Αριθμός μηνυμάτων : 78
Registration date : 06/10/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!*   Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΤετ 30 Ιουν 2010 - 22:04

an8i έγραψε:
Παιδια την ειδα και εγω.. ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ! Πολυ καλυτερη απο το N.M κατα την γνωμη μου. Ευτυχως τον Εντ συνεχεια το βλεπαμε το καμαρι μας :D
Κατι που μου αρεσε πολυ ηταν οτι σε κραταει σε αγωνια ολη την ωρα ακομα και αν ξερεις τι θα γινει. Η φιλη μου που δεν της αρεσει το Λυκοφως γενικοτερα ειχε πορωθει. tongue Απλα εχω και εγω το γνωστο προβλημα. Η Μπελλα ηταν πολυ κρυα ειδικα στο τελος. Α και κατι ερωτησουλες

Σπόιλερ:

Σπόιλερ:
Edward_ Breaking_ Dawn
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Edward_ Breaking_ Dawn

Θηλυκό Λέων
Τόπος : Athens
Αριθμός μηνυμάτων : 3745
Registration date : 21/01/2009

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Shield Against Mental Attacks

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!*   Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΤετ 30 Ιουν 2010 - 22:09

ρεεεεεεεεεεε ειναι πιο τελεια ταινια eveeeeeeeeeeeeeeer! ο david εκανε καταπληκτικη δουλεια
https://www.youtube.com/eljd3
sunrise
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
sunrise

Θηλυκό Κριός
Τόπος : athina
Αριθμός μηνυμάτων : 2711
Registration date : 27/03/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!*   Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΤετ 30 Ιουν 2010 - 22:18

ναι εκανε καταπληκτικη δουλεια, ειδικα οι μαχες ηταν φανταστικες
εμενα μου αρεσε πολυ η αλις και ο τζασπερ
εμενα μου φανηκε οτι ο τζεικομπ στη νεα σεληνη ηταν πιο φουσκωμενος, στην εκειψη οι κοιλιακοι δεν ηταν τοσο εμφανεις οσο στην νεα σεληνη
δεν ξερω μπορει να ειμαι η μονη που το σκεφτηκε αυτο....
αχ ποιος αντεχει τωρα μεχρι το 2011 Crying or Very sad
g-twilightsaga
Twilight Human
Twilight Human

Άντρας Αριθμός μηνυμάτων : 3

Forks Student Profile
Team:

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!*   Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΤετ 30 Ιουν 2010 - 22:28

να ρωτησω κατι?διαβαζω τα μηνυματα τοση ωρα..ποιες ηταν οι ''hot'' σκηνες δηλαδη?
Fotis333
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Fotis333

Άντρας Σκορπιός
Τόπος : Λαμία
Αριθμός μηνυμάτων : 993
Registration date : 03/08/2009

Forks Student Profile
Team: Wolves
Special ability Special ability: Shield Against Physical Attacks

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!*   Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΤετ 30 Ιουν 2010 - 22:35

Παιδιά όποιος έβρισε τον David νομίζω ότι διαψεύστηκε παντελώς. Τ ήταν αυτό??? Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 3 480860 Ήταν η καλύτερη ταινία eveeer. Η μάχη ήταν τέλειαααα. . . Και γενικός η ταινία. Δεν μπορώ να πω πλα τώρα γτ είμαι σε κατάσταση σοκ. . .1 παράπονο έχω αν και δεν έχει σημασία γτ η ταινία ΤΑ ΈΣΠΑΓΕ! Γτ δεν έδειξε τον Τζέικ να φεύγει στο τέλος???
Edward_ Breaking_ Dawn
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Edward_ Breaking_ Dawn

Θηλυκό Λέων

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!*   Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΤετ 30 Ιουν 2010 - 22:38

εχεισ δικιο φωτη! ηθελα και εγω να δω τον τζεικ στο τελος!

ενα εχω να πω! με αυτη την ταινια δεν ηξερα για ποιον να πρωτοτσιριξω! για τον εντ? για τον τζεικ? για την ριλει? για τον τζαζ? δλδ ελεος! εκλεισε ο λαιμος ν
Fotis333
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Fotis333

Άντρας Σκορπιός
Τόπος : Λαμία
Αριθμός μηνυμάτων : 993
Registration date : 03/08/2009

Forks Student Profile
Team: Wolves
Special ability Special ability: Shield Against Physical Attacks

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!*   Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΤετ 30 Ιουν 2010 - 22:42

xa0x0a0xa0x0!!! Παιδιά δεν έχω λόγια να πω πόσο τέλεια ήταν! Αλλά όλοι με καταλαβαίνετε νομίζω!!! Έλλη δουλειά της Μελίσα θα ήταν και αυτό Twisted Evil

lol!
g-twilightsaga
Twilight Human
Twilight Human

Άντρας Αριθμός μηνυμάτων : 3

Forks Student Profile
Team:

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!*   Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΤετ 30 Ιουν 2010 - 22:42

παιδια εγω την παρασκευη 8α την δω γιατι σημερα ηταν avant premiere για vip..ειμαι απο κυπρο.αυριο ειναι μονο στο 3d cinema zina palas στην λευκωσια οποτε παρασκευη για ολη την αλλη κυπρο ειναι η πρεμιερα..(ειμαι απο λεμεσο)...δεν αντεξα και διαβασα τα spoilers....πειτε μου την γνωμη σας για την ταινια... Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 3 21313
linaki
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
linaki

Θηλυκό Κριός
Τόπος : athenes
Αριθμός μηνυμάτων : 938
Registration date : 28/07/2009

Forks Student Profile
Team: Switzerland
Special ability Special ability: Future Telling

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!*   Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΤετ 30 Ιουν 2010 - 22:43

την ειδα και εγωωωωωωωωω!!!
τελεια ηταααααν!!
Σπόιλερ:

σιγουρα καποιθα πραγματα ηταν κουλα οπως πχ το γεγονος οτι συζητουσαν για αμαξια κ πανεπιστιμια χωρισ να τα εχουν ξαναναφερει νωριτερα!

επισης ειχε τοση ενταση στο κρεβατι αλλα κ το κανονικο φιλι με τον τζεικ που μπραβο τουσ μπραβο τουσ!!

και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! δεν εχουμε απλοϊκούς διαλογουσ κ γενικα άρτια σε σχεση με τισ αλλεσ...

εννοειται πως μου ελειψαν καποια κομματια χιουμορ που ειχε η Στεφανι στο βιβλιο αλλα οκ ειμαι αρκετα ευχαριστημένη!!
MyrtoCullen
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
MyrtoCullen

Θηλυκό Αιγόκερως
Τόπος : Seattle
Αριθμός μηνυμάτων : 1734
Registration date : 14/03/2010

Forks Student Profile
Team: Victoria
Special ability Special ability: Inflict Pain with Thoughs

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!*   Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΤετ 30 Ιουν 2010 - 22:47

πριν λιγο την ειδα!!!!!!!! Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 3 868134

Σπόιλερ:
nita
Twilight Human
Twilight Human
nita

Θηλυκό Λέων
Αριθμός μηνυμάτων : 53
Registration date : 12/12/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!*   Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΤετ 30 Ιουν 2010 - 22:48

ειδα την εκλειψη.....παιδια εχω μεινει!!!! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙΙΙ !!!!!! ηταν τελειαααααααααααα !!! δεν εχω ξαναδει πιο τελεια φανταστικη ταινια...εχω υποστει σοβαρο σοκ !!!!!! αμα συνελθω θα γραψω λπτομερειες πως ακριβως μου φανηκε... παντως θετικα τ σχολια!!!!! Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 3 480860
alice cullen!
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
alice cullen!

Θηλυκό Δίδυμος
Τόπος : Αthens
Αριθμός μηνυμάτων : 875
Registration date : 04/06/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!*   Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΤετ 30 Ιουν 2010 - 22:49

Παιδια ειμαι Officialy Dead τωρα!!!!!!!!!

Ειχε τοσο πολυ Ρομπ !!!Και τοσα πολλα φιλια!!!!!!!

Σπόιλερ:

Γενικα ηταν τελεια ταινια!!!!!!Η καλυτερη που εχω δει!!!!Ο Ντειβιντ εκανε καταπληκικη δουλεια!!!!Η σκηνη μαχης με τον Εντουαρντ και την Βικτωρια ηταν...Τελεια...

Θα πω τα υπολοιπα αυριο γιατι οσο τα θυμαμαι...Καταλαβαινετε!!!!!!! faint faint faint faint
Edward_ Breaking_ Dawn
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Edward_ Breaking_ Dawn

Θηλυκό Λέων

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!*   Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΤετ 30 Ιουν 2010 - 22:51

το ξερω φωτη!@ αυτη η χαζη φταιει! απορω γτ δεν την απολυουν! ο ντειβιντ εκανε ΟΛΗ την καλη δουλεια

Eclipse - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!*
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 3 από 20Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4 ... 11 ... 20  Επόμενο
 Παρόμοια θέματα
-
» Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>>

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Bella And Edward :: Twilight Movies-
Μετάβαση σε: