| Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη | |
|
+144eternity esmeralda26 AspaKorth Bella Marie Swan breathless eleanna bReakDowN-Mark kati panagiota Kornilia PattinsonCullen *evdokia* April Bitten Pillows xatisaga ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΕΝ 1 Nantia Hale_Biers i love edward 2 Werewolf margaret sisaki kate_a17 pretty witch pegulini mR.Geo !!!twilight!!! Rosemarie Cullen mpellanti21 EdRob Renesmee Charlie Swan izzy cullen $ofi@ + Edward MyrtoCullen Izabella Swan ed<3 gwgwka AnaroseCullen vikaki21 Lizzy Cullen pink gossamer DinaCullen lykofotaki Bella Cullen12 a.aggelina Edwart roberta evaki Dr_Rena_Hale Vampi ntinaki evi RafaelaVolturi John Cullen Mαρία stasia Kimberly Nemesis Of Bellin Edward_ Breaking_ Dawn matia* Morena robert 4ever christi_twilight natalitsa92 mariap volturi girl T-NM-E-BD Ashley Greene niki team edward Bella13 Jacob Black litsaki_kourkoubinaki zina90 bluesea twiligter sylvesterandanna dreamofedward Fotis333 twilightFOREVER Odelle edward_bella thomi silenceprincess linaki SpunK RansoM ~Rob-Patty~ ren4itoy robsten Zafrina olympia-Mikel-Robert hiddenfantasy dolores!! eleu8eriaaa CHE GUEVARA (anna) birdwatcher angepsi nantiaki_twilight 4 ever Fotini nikoubioum giannaki88 ice#fire twilightaholic# Ms Cullen Black Rose Mrs Alice kanty ev@ki92 BELLA22 sunrise ΕΡΗ smaragda @Dark_Lord@ MIKAELLA maraki13_10 Alexadruby the vampire anthian9 edward's victim Princess Vasiliki_Luvs_Vampires scarlet rose annabell bedward__ emma cullen pattinson Isabella16 BELLA MARIE Marilou Darkbella magic princess DanaeCullen LizCullen .::Ελευθερία::. Isabella21 WhiteQueen Neri twilightergirl chris-cullen Gωgω-Twilighter SilverMusk kalkat Rozmari Rozali87 maraki-twilightholic nasiatheslayer akaliakoukou 148 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
AspaKorth The Volturi
Ηλικία : 43 Τόπος : Γιαννενα Αριθμός μηνυμάτων : 8796 Registration date : 08/09/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Τετ 8 Φεβ 2012 - 15:30 | |
| νομιζω οτι απο τα 4 ειναι το βιβλιο που αποδιδει τοσο πιστα τα συναισθηματα... | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Τετ 8 Φεβ 2012 - 15:32 | |
| δεν θα το ελεγα....απλως η απωλεια ειναι τοσο εντονη που σε ταρακουναει πιο πολυ.. | |
|
| |
AspaKorth The Volturi
Ηλικία : 43 Τόπος : Γιαννενα Αριθμός μηνυμάτων : 8796 Registration date : 08/09/2011
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Τετ 8 Φεβ 2012 - 15:34 | |
| αυτη η απωλεια οπως τα λες και ειδικα αν την εχεις βιωσει κι εσυ παντως αυτο το συναισθημα σχεδον ποτιζει τις σελιδες | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Τετ 8 Φεβ 2012 - 15:38 | |
| Το ξερω...το ζω καθε φορα που διαβαζω τα βιβλια....κι ειναι κι ενας απο τους λογους που νιωθω τοσο προσκολλημενη στον Εντουαρντ ολα αυτα τα χρονια.... | |
|
| |
Marry-Alice Brandon Twilight Human
Ηλικία : 27 Τόπος : Πειραιας Αριθμός μηνυμάτων : 13 Registration date : 16/09/2012
Forks Student Profile Team: Denalis Special ability: Mental electrical current
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Πεμ 20 Σεπ 2012 - 19:45 | |
| Η Νεα Σεληνη δεν μου αρεσε και τοσο... Πολυ καταθλιπτικη... Και νευριασα και με την Μπελλα που εδω δεν μπορουσε να σταστει θα ποδια της ηθελε και κλιφ νταιβινγκ | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Πεμ 20 Σεπ 2012 - 19:57 | |
| Το εκανε για να νιωσει τον Εντουαρντ διπλα της εστω και με αυτο τον τροπο....ειχε χασει τις ισορροπιες της οποτε λογικο ειναι να κανει τρελες. | |
|
| |
AspaKorth The Volturi
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Παρ 21 Σεπ 2012 - 8:29 | |
| ακριβως
η ζωη της χωρις τον Εντουαρντ δεν ηταν ζωη...εκανε οτι περνουσε απο το χερι της για να μην χασει επαφη εστω ενα σημειο του συνειδητου της | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Παρ 21 Σεπ 2012 - 14:48 | |
| Πολυ απλα δεν ηθελε να ξεχασει για αυτο και υπεφερε τοσο...ο πονος ηταν το μονο που της θυμιζε πως οντως εκεινος υπηρξε,τον αγαπαει τοσο που τον αγκαλιασε και βυθιστηκε μεσα του. | |
|
| |
Marry-Alice Brandon Twilight Human
Ηλικία : 27 Τόπος : Πειραιας Αριθμός μηνυμάτων : 13 Registration date : 16/09/2012
Forks Student Profile Team: Denalis Special ability: Mental electrical current
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Παρ 21 Σεπ 2012 - 15:04 | |
| Χμ τουλαχιστον βρηκε το κουραγιο να παει μεχρι τη Βολτερα για να σωσει την κατασταση... | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Παρ 21 Σεπ 2012 - 15:05 | |
| Φυσικα και πηγε...αφου τον αγαπουσε.Μεχρι την κολαση θα πηγαινε για εκεινον....και κατα καποιον τροπο πηγε... | |
|
| |
AspaKorth The Volturi
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Παρ 21 Σεπ 2012 - 22:04 | |
| ειχε ηδη παει στην κολαση οταν ο Εντουαρντ ειχε φυγει
για αυτην δεν ηταν δυσκολο να παει να τον σωσει
δυσκολο ηταν να συνεχισει να ζει χωρις αυτον...το να πεθανει ηταν πολυ λιγο μπροστα στον πονο που της προξενουσε καθημερινα η απουσια του | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Σαβ 22 Σεπ 2012 - 0:25 | |
| Συμφωνω...ετσι κι αλλιως το μονο που την κραταγε στα ποδια της ηταν ο Τσαρλι και ο Τζεικ... | |
|
| |
Bitten Pillows Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 44 Τόπος : xania Αριθμός μηνυμάτων : 728 Registration date : 18/12/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Κυρ 16 Δεκ 2012 - 15:47 | |
| μεχρι προτινος ηταν το αγαπημενο μου βιβλιο αλλα προχ8ες που το τελειωσα,το ξαναδιαβασα για 100στη φορα, δεν μου εκανε κλικ..... δεν ειναι πια το αγαπημενο μου βιβλιο! too much jacob if you ask me.τωρα ειμαι αναμεσα στην εκλειψη κ την χαραυγη. τετοια κριση ταυτοτητας ουτε στον εχθρο μου!!! | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Κυρ 16 Δεκ 2012 - 17:02 | |
| οπου εχει περισσοτερο Εντουαρντ.... | |
|
| |
maria_likofos Midnight Sun Vampire
Τόπος : Κρήτη Αριθμός μηνυμάτων : 3548 Registration date : 19/12/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Κυρ 16 Δεκ 2012 - 18:00 | |
| εμένα η νέα σελήνη μου έπεσε βαριά.. που ήταν ο Έντουαρτ οεο? | |
|
| |
breathless Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 43 Τόπος : Βολος Αριθμός μηνυμάτων : 786 Registration date : 14/07/2010
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Κυρ 16 Δεκ 2012 - 18:18 | |
| Εγω λατρευω τη Νεα Σεληνη... Εχω ζήσει το να σ'αφηνει καποιος ενώ σ'αγαπαει για να μη σου κάνει κακο.. Ολη αυτη την απωλεια και το κενο..Την επιθυμια να κανεις οτιδηποτε για να φερει τη θυμηση του κοντα σου και το πεισμα να κανεις το αναποδο απο αυτο που σου ζητησε.. Και βεβαιως το υποκατοστατο "Τζεηκομπ" που απλα σε κραταει μακρια απο την τρελα και νιωθεις ευγνωμοσυνη γι αυτο. Τιποτα αλλο. | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Κυρ 16 Δεκ 2012 - 18:22 | |
| εγω το λατρευω το βιβλιο...αλλα οπως και η Μπελλα τον Εντουαρντ χρειαζομουν....απο την στιγμη που γυρισε ηρεμησα. | |
|
| |
EliRose The Volturi
Ηλικία : 31 Τόπος : Magnolia Αριθμός μηνυμάτων : 26698 Registration date : 20/11/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Κυρ 16 Δεκ 2012 - 18:40 | |
| και εγω αγαπω την Νεα Σεληνη...την αρχη και το τελος!!τη μεση απο το τοτε που το διαβασα πρωτη φορα την περναω παντα!! | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Κυρ 16 Δεκ 2012 - 19:46 | |
| κι εγω αλλα οχι γτ δεν μου αρεσει.....απλως με πιανει καταθλιψαρα τελευταιου βαθμου. | |
|
| |
EliRose The Volturi
Ηλικία : 31 Τόπος : Magnolia Αριθμός μηνυμάτων : 26698 Registration date : 20/11/2011
| |
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Κυρ 16 Δεκ 2012 - 19:49 | |
| κι εγω....αλλα βιδωνομαι περισσοτερο στην εκλειψη. | |
|
| |
EliRose The Volturi
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Κυρ 16 Δεκ 2012 - 19:52 | |
| δεν εχω διαβασει μετα την πρωτη φορα το κεφαλαιο 25!!! | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Κυρ 16 Δεκ 2012 - 19:54 | |
| ποιο ακριβως ειναι αυτο αδερφη...?εκεινο με το παραλληγο φιλι...? | |
|
| |
EliRose The Volturi
| |
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Κυρ 16 Δεκ 2012 - 19:57 | |
| εκει ναι...βγαζεις ολο το οπλοσταστιο..... | |
|
| |
| Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη | |
|