| Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη | |
|
+144eternity esmeralda26 AspaKorth Bella Marie Swan breathless eleanna bReakDowN-Mark kati panagiota Kornilia PattinsonCullen *evdokia* April Bitten Pillows xatisaga ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΕΝ 1 Nantia Hale_Biers i love edward 2 Werewolf margaret sisaki kate_a17 pretty witch pegulini mR.Geo !!!twilight!!! Rosemarie Cullen mpellanti21 EdRob Renesmee Charlie Swan izzy cullen $ofi@ + Edward MyrtoCullen Izabella Swan ed<3 gwgwka AnaroseCullen vikaki21 Lizzy Cullen pink gossamer DinaCullen lykofotaki Bella Cullen12 a.aggelina Edwart roberta evaki Dr_Rena_Hale Vampi ntinaki evi RafaelaVolturi John Cullen Mαρία stasia Kimberly Nemesis Of Bellin Edward_ Breaking_ Dawn matia* Morena robert 4ever christi_twilight natalitsa92 mariap volturi girl T-NM-E-BD Ashley Greene niki team edward Bella13 Jacob Black litsaki_kourkoubinaki zina90 bluesea twiligter sylvesterandanna dreamofedward Fotis333 twilightFOREVER Odelle edward_bella thomi silenceprincess linaki SpunK RansoM ~Rob-Patty~ ren4itoy robsten Zafrina olympia-Mikel-Robert hiddenfantasy dolores!! eleu8eriaaa CHE GUEVARA (anna) birdwatcher angepsi nantiaki_twilight 4 ever Fotini nikoubioum giannaki88 ice#fire twilightaholic# Ms Cullen Black Rose Mrs Alice kanty ev@ki92 BELLA22 sunrise ΕΡΗ smaragda @Dark_Lord@ MIKAELLA maraki13_10 Alexadruby the vampire anthian9 edward's victim Princess Vasiliki_Luvs_Vampires scarlet rose annabell bedward__ emma cullen pattinson Isabella16 BELLA MARIE Marilou Darkbella magic princess DanaeCullen LizCullen .::Ελευθερία::. Isabella21 WhiteQueen Neri twilightergirl chris-cullen Gωgω-Twilighter SilverMusk kalkat Rozmari Rozali87 maraki-twilightholic nasiatheslayer akaliakoukou 148 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Τετ 28 Δεκ 2011 - 16:05 | |
| Ολες οι σελιδες που εδειχναν τον πονο της Μπελλα ηταν ολα τα λεφτα..... | |
|
| |
esmeralda26 Twilight Human
Ηλικία : 38 Τόπος : Ελλαδάρα Αριθμός μηνυμάτων : 10 Registration date : 24/12/2011
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Τετ 28 Δεκ 2011 - 20:00 | |
| πραγματι οι κενες σελιδες ήταν όλα τα λεφτα. | |
|
| |
panagiota Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 15885 Registration date : 19/05/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability:
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Τετ 28 Δεκ 2011 - 20:14 | |
| Εμένα είναι το αγαπημένο μου βιβλίο από την τετραλογία κι ας έχει τόσο λίγο Έντουαρντ. Τα συναισθήματα της Μπέλλα, του χωρισμού, του κενού που άφησε ο Εντουαρντ όταν έφυγε, της ένωσης τους όταν ξαναβρέθηκαν...Ε, κι ας υπάρχει κι ο Τζέικ σε πολλές πολλές σελίδες. Εκτιμώ περισσότερο την επανεμφάνιση του Έντουαρντ! | |
|
| |
Ηλικία : 38 Τόπος : Ελλαδάρα Αριθμός μηνυμάτων : 10 Registration date : 24/12/2011
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Τετ 28 Δεκ 2011 - 20:21 | |
| Και η ταινία ήταν ιδιαίτερη και ξεχωριστή.
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Τετ 28 Δεκ 2011 - 20:25 | |
| Όσο έχω δει τη Σελήνη δεν έχω δει τις άλλες τρεις μαζί. Λατρεία! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Τετ 28 Δεκ 2011 - 20:36 | |
| αμέτρητες οι φορές που την είδα . Λίγο το δράμα της Μπέλλας, λίγο η έλειψη απο Ρομπερτ στην οθόνη, ήταν να απογηωθείς. | |
|
| |
eternity Twilight Human
Ηλικία : 49 Αριθμός μηνυμάτων : 63 Registration date : 16/10/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Τετ 28 Δεκ 2011 - 20:40 | |
| Μετα τη Χαραυγη το καλυτερο βιβλιο! Τι να πω,τα συναισθηματα της Μπελλα οταν ηταν στην αγκαλια του στη Βολτερα και η αληθεια που αποκαλυφθηκε μετα....εχω ριξει κλαμαααα Απιστευτη αγαπη!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Τετ 28 Δεκ 2011 - 21:00 | |
| νομίζω πως ήταν και η πρώτη φορά που το έδειξε ανευ πουκαμίσου!!!!!! | |
|
| |
EliRose The Volturi
Ηλικία : 31 Τόπος : Magnolia Αριθμός μηνυμάτων : 26698 Registration date : 20/11/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Τετ 28 Δεκ 2011 - 21:35 | |
| ενδυματολογικα περαν της αλις δεν μου αρεσε κανενας, θυμαμαι στην σκηνη που βγαινει ο Ρομπ απο το αμαξι και παει στην μπελα σε σλοου μοσιον κοντεψα να πνιγω με το ποπ κορν μην μιλησω για το πουκαμισο !!!ως βιβλιο μετα την πρωτη φορα που το διαβασα ολοκληρο διαβαζω την αρχη και το τελος η μεση με τον Τζεικ με εκνευριζει!! | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Πεμ 29 Δεκ 2011 - 1:13 | |
| Κι εγω το παθαινω αυτο... Κι οταν εφυγε το μωρο μου στο σινεμα αρχισαν τα δακρυα...μεχρι την βολτερα ειχαμε πνιγει.... | |
|
| |
Bella Marie Swan Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : Στα δάση του Φορκς,με την υπέροχη πρασινάδα! Αριθμός μηνυμάτων : 3826 Registration date : 05/09/2010
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Κυρ 29 Ιαν 2012 - 19:46 | |
| Η Νέα Σελήνη είναι ένα από τα αγαπημένα μου βιβλία,μετά την Έκλειψη. Κάτι ο Τζέικομπ,κάτι οι λύκοι,κάτι η απουσία του Έντουαρντ,ε δεν θες και πολύ για να τα μπήξεις... | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Δευ 30 Ιαν 2012 - 2:33 | |
| Εμενα μαλλον ειναι απο το λιγοτερο αγαπημενο μου απο το επος γτ λειπει ο εντουαρντ....πραγματικα καθε φορα που το διαβαζω νιωθω τοσο εντονη την απουσια του που ματωνει η ψυχη μου... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Δευ 30 Ιαν 2012 - 2:40 | |
| Ναι αλλά τι επάνοδο κάνει στο τέλος.... | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Δευ 30 Ιαν 2012 - 2:43 | |
| Αυτο μας ελειπε να μην την εκανε κι ολας....θα ειχα κοψει τις φλεβες μου εδω και χρονια... | |
|
| |
AspaKorth The Volturi
Ηλικία : 43 Τόπος : Γιαννενα Αριθμός μηνυμάτων : 8796 Registration date : 08/09/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Κυρ 5 Φεβ 2012 - 15:46 | |
| - evi έγραψε:
- Εμενα μαλλον ειναι απο το λιγοτερο αγαπημενο μου απο το επος γτ λειπει ο εντουαρντ....πραγματικα καθε φορα που το διαβαζω νιωθω τοσο εντονη την απουσια του που ματωνει η ψυχη μου...
κ για μενα ισχυει το ιδιο.η απουσια του ειναι τοσο αισθητη μεσα απο τις αναμνησεις της Μπελα που υποφερω κι εγω μαζι της. | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Κυρ 5 Φεβ 2012 - 16:56 | |
| σελιδες μετραω καθε φορα για την βολτερα...κι οταν της λεει την αληθεια απως γινομαι ενα με το πατωμα... | |
|
| |
Rosemarie Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Ηράκλειο Αριθμός μηνυμάτων : 1164 Registration date : 27/07/2010
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Δευ 6 Φεβ 2012 - 22:38 | |
| Και εγώ το ίδιο...νιώθω σαν να συμβαίνει σε μένα όλο αυτό... | |
|
| |
ms. teylor lautner Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 26 Τόπος : Hawai Αριθμός μηνυμάτων : 4217 Registration date : 16/10/2011
Forks Student Profile Team: Jacob - Renesmee Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Δευ 6 Φεβ 2012 - 22:45 | |
| εγω βλεπω τν μπελλα σ καταθληψη κ πονω κ εγω μαζι κ εκει π τν αφηνει συνεχεια λεω "πως της τ κανεις αυτο?" πραγματικα δν μπορω | |
|
| |
AspaKorth The Volturi
Ηλικία : 43 Τόπος : Γιαννενα Αριθμός μηνυμάτων : 8796 Registration date : 08/09/2011
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Δευ 6 Φεβ 2012 - 23:36 | |
| απο τις ωραιοτερες σκηνες ειναι εκει που η μπελα βλεποντας οτι πανε να σκοτωσουν τον Εντουαρντ προσφερεται αυτη... τι αγαπη ε? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Δευ 6 Φεβ 2012 - 23:59 | |
| Εγώ - θα το ξαναπώ για πολλοστή φορά- είναι ο αγαπημένο μου με διαφορά όπως και η ταινία. Τι θεός!!! Τι Έντουαρντ!!!!! | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Τρι 7 Φεβ 2012 - 1:35 | |
| Παντου λες τι Εντουαρντ.... | |
|
| |
AspaKorth The Volturi
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Τρι 7 Φεβ 2012 - 11:35 | |
| συμφωνω μαζι σου ευη ακομα και στο μερος της ταινιας η του βιβλιου που δεν βλεπουμε τον Εντουαρντ ειναι παντου μεσα απο τιας αναμνησεις της Μπελα κ οχι μονο.στην ουσια κ η απουσια του κανει την παρουσια του πιο εντονη... | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Τρι 7 Φεβ 2012 - 14:42 | |
| Το ξερω γτ το εχω νιωσει στο πετσι μου...μπορει ηδη να ειχα ερωτευτει τον εντουαρντ απο το λυκοφως αλλα στην νεα σεληνη πραγματικα ενιωσα πως τπτ δεν θα ηταν το ιδιο χωρις αυτον...πως τον χρεαιζομουν οπως και η μπελλα....και παλι καλα που γυρισε.... | |
|
| |
T-NM-E-BD Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 36 Τόπος : Αθανιστάν!!!!! Αριθμός μηνυμάτων : 2274 Registration date : 03/09/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Τετ 8 Φεβ 2012 - 12:17 | |
| | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Τετ 8 Φεβ 2012 - 15:15 | |
| γενινα ο πονος των χαρακτηρων γινοταν ενα με τον δικο μας..... | |
|
| |
| Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη | |
|