| Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη | |
|
+144eternity esmeralda26 AspaKorth Bella Marie Swan breathless eleanna bReakDowN-Mark kati panagiota Kornilia PattinsonCullen *evdokia* April Bitten Pillows xatisaga ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΕΝ 1 Nantia Hale_Biers i love edward 2 Werewolf margaret sisaki kate_a17 pretty witch pegulini mR.Geo !!!twilight!!! Rosemarie Cullen mpellanti21 EdRob Renesmee Charlie Swan izzy cullen $ofi@ + Edward MyrtoCullen Izabella Swan ed<3 gwgwka AnaroseCullen vikaki21 Lizzy Cullen pink gossamer DinaCullen lykofotaki Bella Cullen12 a.aggelina Edwart roberta evaki Dr_Rena_Hale Vampi ntinaki evi RafaelaVolturi John Cullen Mαρία stasia Kimberly Nemesis Of Bellin Edward_ Breaking_ Dawn matia* Morena robert 4ever christi_twilight natalitsa92 mariap volturi girl T-NM-E-BD Ashley Greene niki team edward Bella13 Jacob Black litsaki_kourkoubinaki zina90 bluesea twiligter sylvesterandanna dreamofedward Fotis333 twilightFOREVER Odelle edward_bella thomi silenceprincess linaki SpunK RansoM ~Rob-Patty~ ren4itoy robsten Zafrina olympia-Mikel-Robert hiddenfantasy dolores!! eleu8eriaaa CHE GUEVARA (anna) birdwatcher angepsi nantiaki_twilight 4 ever Fotini nikoubioum giannaki88 ice#fire twilightaholic# Ms Cullen Black Rose Mrs Alice kanty ev@ki92 BELLA22 sunrise ΕΡΗ smaragda @Dark_Lord@ MIKAELLA maraki13_10 Alexadruby the vampire anthian9 edward's victim Princess Vasiliki_Luvs_Vampires scarlet rose annabell bedward__ emma cullen pattinson Isabella16 BELLA MARIE Marilou Darkbella magic princess DanaeCullen LizCullen .::Ελευθερία::. Isabella21 WhiteQueen Neri twilightergirl chris-cullen Gωgω-Twilighter SilverMusk kalkat Rozmari Rozali87 maraki-twilightholic nasiatheslayer akaliakoukou 148 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Τρι 10 Μάης 2011 - 16:53 | |
| Εμενα παλι ειναι εκει που ξανα βρισκονται.... | |
|
| |
Kornilia PattinsonCullen Eclipse Bitten
Ηλικία : 28 Τόπος : With MY Edward Αριθμός μηνυμάτων : 309 Registration date : 07/03/2011
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Τετ 11 Μάης 2011 - 22:45 | |
| Οκ, δε λέω κι εκείνη η σκηνή μ'αρέσει αλλά η πιο αγαπημένη μου είναι στο δάσος! | |
|
| |
panagiota Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 15885 Registration date : 19/05/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability:
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Τετ 11 Μάης 2011 - 23:38 | |
| Μέσω Νέας Σελήνης ερωτεύτηκα τον Έντουαρντ. Βασικά ήμουν 'τυχερή' γιατί ανακάλυψα τα βιβλία όταν παιζόταν η Νέα Σελήνη στον κινηματογράφο οπότε τα διάβασα όλα στη σειρά και μονοκοπανιάς. Αγαπημένο ο βιβλίο από τα τέσσερα γιατί προσωπικά θεωρώ ότι οι αναγνώστες αλλά και οι ίδιοι σε αυτό συνειδητοποιούν πόσο αγαπούν ο ένας τον άλλο. Αγαπημένες σκηνές ο χωρισμός στο δάσος (!!!) - και η συνάντηση στη Βολτέρα. Όσον αφορά την ταινία, όπου εμφανίζεται ο Έντουαρντ, είναι τέλεια με πιο πιο ψυχοφθόρα σκηνή την τελευταία, αυτής της πρότασης γάμου. | |
|
| |
Kornilia PattinsonCullen Eclipse Bitten
Ηλικία : 28 Τόπος : With MY Edward Αριθμός μηνυμάτων : 309 Registration date : 07/03/2011
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Τετ 11 Μάης 2011 - 23:45 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Τετ 11 Μάης 2011 - 23:53 | |
| Ακόμα αναστενάζω για πάρτη του... τα έχω λιώσει τα βιβλία. Την έχω δαγκώσει άσχημα τη λαμαρίνα αν σκεφτείς ότι είναι τελείως φανταστκό πρόσωπο. Θέλω συνέχεια στη σειρά αλλά η συγγραφέας πού να καταλάβει τον πόνο μας... | |
|
| |
Rosemarie Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Ηράκλειο Αριθμός μηνυμάτων : 1164 Registration date : 27/07/2010
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Δευ 23 Μάης 2011 - 17:31 | |
| Κι εγώ με τη σειρά που διαβάσατε τα βιβλία τα διάβασα κι εγώ Kornilia PattinsonCullen και panagiota. Η Νέα Σελήνη ήταν το βιβλίο που με έκανε να ερωτευτώ τα βιβλία του λυκόφωτος... | |
|
| |
Bitten Pillows Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 44 Τόπος : xania Αριθμός μηνυμάτων : 728 Registration date : 18/12/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Δευ 23 Μάης 2011 - 18:17 | |
| παρομοιως κοπελιες....ειναι απιστευτο βιβλιο. τα διαβασα κ εγω με την ιδια σειρα με την κορνηλια κ την παναγιωτα. εμενα αγαπημενες μου σκηνες ειναι ο χωρισμος, οταν η Μπελα πηδηξε απο τον γκρεμο, στη βολτερα φυσικα οταν αυτη του εσωσε την ζωη. βεβαια στο λυκοφως στην ταινια εχω πιο πολλες αγαπημενες σκηνες. | |
|
| |
kati Midnight Sun Vampire
Τόπος : Everywhere & nowhere... Αριθμός μηνυμάτων : 11602 Registration date : 23/05/2011
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Παρ 27 Μάης 2011 - 13:40 | |
| Καλησπέρα κορίτσια, πώς είστε; Εγώ εχθές διάβασα το New Moon και θα δω σήμερα την ταινία. Μου αρεσε λιγάκι αλλά σίγουρα το έβρισκα πιο ενδιαφέρον όταν "εμφανιζόταν" ο Edward είτε σαν φωνή, είτε σαν σκέψη, είτε και αυτοπροσώπως! Μπορεί στο συγκεκριμένο βιβλίο να διαβάζουμε πολλά για τον Τζέηκ αλλά σίγουρα θα έπρεπε να γίνει κάτι τέτοιο για να μας δώσει να καταλάβουμε πώς η Bella παραμένει ζωντανή, αφού βρίσκει κίνητρο ώστε να ακούει τον Edward. Μη ξεχνάμε πως η Jake τη σώζει από τον Laurent, αυτός της φτιάχνει τη μηχανή, αυτός της αναφέρει για το cliff diving...Και εκείνος με τους υπόλοιπους λύκους κρατάνε τη Victoria μακρυά.. Έχοντας δει μόνο αποσπασματικά πλάνα από το New Moon όταν διάβαζα για όταν την άφησε στο δάσος που χωρίσανε, για τους εφιάλτες της, για τις πράξεις της που ήθελε σαν αποτέλεσμα να έχουν να σπάσει τις υποσχέσεις της ένιωθα αρκετά "δυσαρεστημένη" να το πω; Σφιγγόταν το στομάχι μου να το πω; Σίγουρα δεν μου άρεσαν καθόλου τα παραλίγο φιλιά της Βella με τον Jake αλλά who cares... Όλοι ξέρουμε πώς καταλήγει! Ακόμη ένιωσα κάπως περίεργα όταν της έλεγε ο Edward και τον τρόπο που θα "αυτοκτονούσε" αν πάθαινε κάτι η Bella και όταν είχε γίνει όλη αυτή φασαρία στο party γενεθλίων της. Πόσο άσχημα θα ένιωθε ο Edward?!
Αγαπημένες σκηνές από αύριο γιατί όπως είπα δεν έχω δει την ταινία. Αν και κάτι μου λέει, πως σε αυτά που έχω ήδη προαναφερθεί θα βρίσκονται και οι αγαπημένες σκηνές (a.k.a. σκηνές Bella & Edward, σκηνές που "ακούει" τον Edward-ειδικά εκεί που την καθοδηγεί τί να κάνει να αποφύγει τον Laurent- πιστεύω και όταν πάει και σώζει τον Edward θα είναι δυνατή σκηνή αλλά και στο δωμάτιο της, με τους εφιάλτες αρχικά και μετά όταν δεν πιστεύει πως είναι εκεί ο Edward και προσπαθεί ο ταλαίπωρος να την πείσει πως δε θα ξαναφύγει! Ααααα απίστευτο συναίσθημα όταν διάβασα την πρόταση γάμου!!
(p.s κάπου διάβασα εδώ μέσα πως αρχικά μόνο το Twilight και το Breaking Dawn είχαν γραφτεί αρχικά και τα ενδιάμεσα εμφανίστηκαν λόγω της μεγάλης απήχησης. Αν ισχύει κατ' εμέ σίγουρα το Twilight και το Breaking Dawn θα είναι τα καλύτερα και ως βιβλία και ως ταινίες καθώς θα έχουν ακριβώς το ίδιο θέμα. Την αγάπη και τα συναισθήματα των Bella & Edward με backgroung στοιχεία σε 2η μοίρα που θα περιβάλλουν την ιστορία τους για να μη βαριέται ο αναγνώστης/θεατής αλλά και για να δείξει πως η αληθινή αγάπη πέρα από όσα πέρασαν υπερίσχυσε και θα είναι "εκεί" για πάντα! | |
|
| |
kati Midnight Sun Vampire
Τόπος : Everywhere & nowhere... Αριθμός μηνυμάτων : 11602 Registration date : 23/05/2011
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Σαβ 28 Μάης 2011 - 19:29 | |
| Κορίτσια είδα την ταινία New Moon αφού διάβασα το βιβλίο. Μου άρεσε η ταινία όπως και το βιβλίο αλλά κατέληξα πως μάλλον θέλω πρώτα να δω την ταινία και μετά να διαβάσω το βιβλίο σχετικά με το "Eclipse". Ίσως επειδή όταν έβλεπα τις σκηνές ήξερα ήδη τί γίνεται και δεν είχα αγωνία για το τί θα γίνει αλλά για το πως θα το αποτυπώσουν... Είχα δίκιο για τις αγαπημένες σκηνές - Παράθεση :
- (a.k.a. σκηνές Bella & Edward, σκηνές που "ακούει" τον Edward-ειδικά εκεί που την καθοδηγεί τί να κάνει να αποφύγει τον Laurent- πιστεύω και όταν πάει και σώζει τον Edward θα είναι δυνατή σκηνή αλλά και στο δωμάτιο της, με τους εφιάλτες αρχικά και μετά όταν δεν πιστεύει πως είναι εκεί ο Edward και προσπαθεί ο ταλαίπωρος να την πείσει πως δε θα ξαναφύγει! Ααααα απίστευτο συναίσθημα όταν διάβασα την πρόταση γάμου!!
Πόση ένταση όταν τη χώρισε...ή όταν τον έβλεπε λόγω αδρεναλίνης... Όταν την έβλεπα που είχε εφιάλτες Πολύ ωραία ένιωσα όταν πρόλαβε τον Edward και όταν είναι στο δωμάτιο της και της λέει πως δε θα την αφήσει λεπτό... Και περίμενα πως και πως να δείξουν την πρόταση γάμου!!! | |
|
| |
bReakDowN-Mark Twilight Human
Ηλικία : 29 Τόπος : Forks(in my mind) Αριθμός μηνυμάτων : 21 Registration date : 29/06/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Τετ 29 Ιουν 2011 - 14:48 | |
| αυτο το βιβλιο το ειχα διαβασει πανω απο 20 φορες οταν ειχα παει διακοπες περσι και οντως αξιζε τον κοπο καθως μου αρεσε μιας και εφυγε ο Εντουαρντ αλλα το κριμα ηταν πως η Μπελλα εγινε καταθληπτικια και ηταν μονη της επισης μου αρεσε οταν γνωρισε τον Τζεικ και αλλαξε εγινε πιο χαρουμενη πιο shiny το καλυτερο σημειο για μενα ηταν οταν ηρθε η Αλις και πηγαν στους Βολτουρι κι εκει επεσε και λιγο ξυλο αλλα το βιβλιο γενικα ηταν πολυ ωραιο μια ωραιοτατη συνεχεια του πρωτου | |
|
| |
eleanna Twilight Human
Ηλικία : 31 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 11 Registration date : 24/06/2011
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Πεμ 30 Ιουν 2011 - 16:24 | |
| Πραγματικά αυτό το βιβλίο το ερωτεύτηκα και αν ξεκινήσω να καταγράφω τις αγαπημένες μου σκηνές, μέχρι τον επόμενο μήνα δεν θα έχω τελειώσει!! Μου άρεσε ιδιαίτερα πως παρουσίαζε η Στέφανι τα συναισθήματα της Μπέλα, όταν την άφησε ο Έντουαρντ... | |
|
| |
breathless Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 43 Τόπος : Βολος Αριθμός μηνυμάτων : 786 Registration date : 14/07/2010
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Παρ 1 Ιουλ 2011 - 22:45 | |
| μου αρεσε εξισου το βιβλιο και η ταινια...Σε αυτο το βιβλιο καταλαβα την ενταση και το βαθος των συναισθηματων τους- οπως εγινε και με τους ιδιους αλλωστε-και οπως ολες σας ερωτευτηκα παραφορα τον Εντουαρντ!!!!! Αγαπημενη σκηνη οταν ξυπναει μετα την Ιταλια και νομιζει οτι ονειρευεται ακομη... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Παρ 1 Ιουλ 2011 - 22:51 | |
| Ψηφίζω ταινία!!!!! Αγαπημένες, αν πρέπει να διαλέξω, δύο, η στιγμή του αποχαιρετισμού (αχ Έντουαρντ!) και η στιγμή συνάντησης στη Βολτέρα - λόγια, φιλί, όλα- (αχ Έντουαρντ!) | |
|
| |
Ηλικία : 43 Τόπος : Βολος Αριθμός μηνυμάτων : 786 Registration date : 14/07/2010
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Παρ 1 Ιουλ 2011 - 23:03 | |
| η στιγμη του αποχαιρετισμου....οταν τη φιλαει στο κεφαλι και μοιαζει σα να προκειται να κλαψει...ολη αυτη η αυτοθυσια..!!!! - Σπόιλερ:
μου θυμιζει πολυ οταν χωρισα με τον μεγαλο μου ερωτα...αυτος ειναι κ ενας λογος που κολλησα, βρισκω πολλα κοινα στοιχεια της ιστοριας με τη δικια μου...
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Παρ 1 Ιουλ 2011 - 23:06 | |
| Αυτή τη στιγμή εννοώ... τι βλέμμα... Εμένα δε μου θυμίζει τίποτε αλλά τότε τον ερωτεύτηκα.... Ευτυχώς έχω μεγάλη καρδιά κι εκτός από τον αντρούλη μου χωράει ολόκληρος κι ο Έντουαρντ | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Παρ 1 Ιουλ 2011 - 23:13 | |
| κι εκει που νομιζα οτι τα ειχα δει ολα -αναφερομαι στην ταινια- και εχω καταλαβει για τι δεσιμο μιλαμε,βρισκω το midnight sun...και παθαινω ΤΟ σοκ | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Παρ 1 Ιουλ 2011 - 23:16 | |
| Ανεπανάληπτος... Μοναδικός.... Αθεράπευτα ερωτευμένη | |
|
| |
Bella Marie Swan Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : Στα δάση του Φορκς,με την υπέροχη πρασινάδα! Αριθμός μηνυμάτων : 3826 Registration date : 05/09/2010
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Τετ 27 Ιουλ 2011 - 12:53 | |
| Το καλύτερο βιβλίο μετά τη Χαραυγή,πιστεύω. | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Τετ 27 Ιουλ 2011 - 20:26 | |
| AΠο αποψη συναισθηματων ισως...αλλα και παλι δεν μπορω την απουσια του Εντυοαρντ..... | |
|
| |
Ηλικία : 27 Τόπος : Στα δάση του Φορκς,με την υπέροχη πρασινάδα! Αριθμός μηνυμάτων : 3826 Registration date : 05/09/2010
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Κυρ 7 Αυγ 2011 - 0:21 | |
| - EdRob έγραψε:
- Και εγω απο εκει ξεκινησα .. ειδα την Νεα Σεληνη, ξεκινησα να διαβαζω τ βιβλια και απο τοτε τους εχω ζαλισει ολους αλλα στ βιβλιο μου λειπει ο Εντ και βαρεθηκα τν Τζεικ.. :shy
Κι εγώ έτσι!Νέα Σελήνη,μετά βιβλίο Λυκόφως,ταινία Λυκόφως,βιβλίο Νέα Σελήνη,ταινία Έκλειψη και τα 2 τελευταία! | |
|
| |
Rosemarie Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Ηράκλειο Αριθμός μηνυμάτων : 1164 Registration date : 27/07/2010
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Shield Against Mental Attacks
| |
| |
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Δευ 29 Αυγ 2011 - 21:16 | |
| Εμένα δεν μου πολυάρεσε η μελαγχολική Μπέλλα... | |
|
| |
T-NM-E-BD Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 36 Τόπος : Αθανιστάν!!!!! Αριθμός μηνυμάτων : 2274 Registration date : 03/09/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Τετ 28 Δεκ 2011 - 12:41 | |
| | |
|
| |
AspaKorth The Volturi
Ηλικία : 43 Τόπος : Γιαννενα Αριθμός μηνυμάτων : 8796 Registration date : 08/09/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Τετ 28 Δεκ 2011 - 13:43 | |
| Απο τα πιο ωραια βιβλια πολυ συναισθηματικο...ειδικα εκεινες οι κενες σελιδες που υποδηλωνουν το ποσο κενη ηταν η ζωη της Μπελλα μετα την φυγη του Εντ...αλλα η αληθεια ειναι οτι στο κομματι του βιβλιου που πρωταγωνιστει ο Τζεηκ βαρεθηκα λιγακι.Με αποζημιωσε βεβαια η επιστροφη του... | |
|
| |
T-NM-E-BD Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 36 Τόπος : Αθανιστάν!!!!! Αριθμός μηνυμάτων : 2274 Registration date : 03/09/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη Τετ 28 Δεκ 2011 - 14:08 | |
| Όντως οι κενές σελίδες ήταν όλα τα λεφτά!!!! | |
|
| |
| Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη | |
|