Bella And Edward
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμΠόρταλΕικονοθήκηΑναζήτησηLatest imagesΣύνδεσηΕγγραφή
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
Πρόσφατα Θέματα
» Ashley's Greene blog
Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη - Σελίδα 19 I_icon_minitimeΠαρ 17 Μαρ 2023 - 15:11 από Marzaki Cullen

» Τι ακουτε αυτη την στιγμη;
Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη - Σελίδα 19 I_icon_minitimeΠαρ 4 Ιουν 2021 - 15:08 από April

» Bella And Edward - 11 χρόνια μετά
Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη - Σελίδα 19 I_icon_minitimeΤετ 6 Ιαν 2021 - 20:34 από Marzaki Cullen

» Συζήτηση για το Midnight Sun
Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη - Σελίδα 19 I_icon_minitimeΚυρ 13 Δεκ 2020 - 17:38 από Katrin

» Robert Pattinson
Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη - Σελίδα 19 I_icon_minitimeΔευ 7 Σεπ 2020 - 21:40 από $ofi@ + Edward

» Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος
Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη - Σελίδα 19 I_icon_minitimeΠαρ 8 Μάης 2020 - 1:03 από evi

» Wallpapers by twins
Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη - Σελίδα 19 I_icon_minitimeΔευ 4 Μάης 2020 - 13:25 από Zafrina

» Twilight the movie
Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη - Σελίδα 19 I_icon_minitimeΚυρ 3 Μάης 2020 - 12:07 από hiddenfantasy

» Vampire Diaries - TV Series
Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη - Σελίδα 19 I_icon_minitimeΔευ 13 Απρ 2020 - 12:11 από Zafrina

» New Moon the movie
Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη - Σελίδα 19 I_icon_minitimeΠαρ 10 Απρ 2020 - 12:49 από Zafrina

Παρόμοια θέματα
    Quote of the Week
    "Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."

Carlisle Cullen, Twilight
    Character of the Week
    Rosalie Lillian Hale

(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.

She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.

Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
    Νοέμβριος 2024
    ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
        123
    45678910
    11121314151617
    18192021222324
    252627282930 
    ΗμερολόγιοΗμερολόγιο
    Bella & Edward Playlist
    Το μαργαριτάρι της Ροδεσίας

Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.

Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.

Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;

Συγγραφέας ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΜΑΡΙΑ
    Εκδότης ΩΚΕΑΝΙΔΑ

Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη

Πήγαινε κάτω 
    +144
    eternity
    esmeralda26
    AspaKorth
    Bella Marie Swan
    breathless
    eleanna
    bReakDowN-Mark
    kati
    panagiota
    Kornilia PattinsonCullen
    *evdokia*
    April
    Bitten Pillows
    xatisaga
    ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΕΝ 1
    Nantia Hale_Biers
    i love edward 2
    Werewolf
    margaret
    sisaki
    kate_a17
    pretty witch
    pegulini
    mR.Geo
    !!!twilight!!!
    Rosemarie Cullen
    mpellanti21
    EdRob
    Renesmee Charlie Swan
    izzy cullen
    $ofi@ + Edward
    MyrtoCullen
    Izabella Swan
    ed<3
    gwgwka
    AnaroseCullen
    vikaki21
    Lizzy Cullen
    pink
    gossamer
    DinaCullen
    lykofotaki
    Bella Cullen12
    a.aggelina
    Edwart
    roberta
    evaki
    Dr_Rena_Hale
    Vampi
    ntinaki
    evi
    RafaelaVolturi
    John Cullen
    Mαρία
    stasia
    Kimberly
    Nemesis Of Bellin
    Edward_ Breaking_ Dawn
    matia*
    Morena
    robert 4ever
    christi_twilight
    natalitsa92
    mariap
    volturi girl
    T-NM-E-BD
    Ashley Greene
    niki
    team edward
    Bella13
    Jacob Black
    litsaki_kourkoubinaki
    zina90
    bluesea
    twiligter
    sylvesterandanna
    dreamofedward
    Fotis333
    twilightFOREVER
    Odelle
    edward_bella
    thomi
    silenceprincess
    linaki
    SpunK RansoM
    ~Rob-Patty~
    ren4itoy
    robsten
    Zafrina
    olympia-Mikel-Robert
    hiddenfantasy
    dolores!!
    eleu8eriaaa
    CHE GUEVARA (anna)
    birdwatcher
    angepsi
    nantiaki_twilight 4 ever
    Fotini
    nikoubioum
    giannaki88
    ice#fire
    twilightaholic#
    Ms Cullen
    Black Rose
    Mrs Alice
    kanty
    ev@ki92
    BELLA22
    sunrise
    ΕΡΗ
    smaragda
    @Dark_Lord@
    MIKAELLA
    maraki13_10
    Alexadruby the vampire
    anthian9
    edward's victim
    Princess
    Vasiliki_Luvs_Vampires
    scarlet rose
    annabell
    bedward__
    emma cullen pattinson
    Isabella16
    BELLA MARIE
    Marilou
    Darkbella
    magic princess
    DanaeCullen
    LizCullen
    .::Ελευθερία::.
    Isabella21
    WhiteQueen
    Neri
    twilightergirl
    chris-cullen
    Gωgω-Twilighter
    SilverMusk
    kalkat
    Rozmari
    Rozali87
    maraki-twilightholic
    nasiatheslayer
    akaliakoukou
    148 απαντήσεις
    Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 11 ... 18, 19, 20, 21, 22  Επόμενο
    ΣυγγραφέαςΜήνυμα
    evi
    The Volturi
    evi

Θηλυκό Ιχθύς
    Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris....
    Αριθμός μηνυμάτων : 64746
    Registration date : 16/10/2009

Forks Student Profile
    Team: Edward - Bella Edward - Bella
    Special ability Special ability: Mind Reading

Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη - Σελίδα 19 Empty
    ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη   Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη - Σελίδα 19 I_icon_minitimeΤρι 10 Μάης 2011 - 16:53

Εμενα παλι ειναι εκει που ξανα βρισκονται.... lol!
    Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
    http://www.stixoi.info/stixoi.php?info=MyStixoi&gr=poems&
    Kornilia PattinsonCullen
    Eclipse Bitten
    Eclipse Bitten
    Kornilia PattinsonCullen

Θηλυκό Ζυγός
    Τόπος : With MY Edward
    Αριθμός μηνυμάτων : 309
    Registration date : 07/03/2011

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη   Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη - Σελίδα 19 I_icon_minitimeΤετ 11 Μάης 2011 - 22:45

Οκ, δε λέω κι εκείνη η σκηνή μ'αρέσει αλλά η πιο αγαπημένη μου είναι στο δάσος!
    http://twilightsagaforum.forumgreek.com/
    panagiota
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    panagiota

Θηλυκό Αριθμός μηνυμάτων : 15885
    Registration date : 19/05/2010

Forks Student Profile
    Special ability Special ability:

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη   Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη - Σελίδα 19 I_icon_minitimeΤετ 11 Μάης 2011 - 23:38

Μέσω Νέας Σελήνης ερωτεύτηκα τον Έντουαρντ. Βασικά ήμουν 'τυχερή' γιατί ανακάλυψα τα βιβλία όταν παιζόταν η Νέα Σελήνη στον κινηματογράφο οπότε τα διάβασα όλα στη σειρά και μονοκοπανιάς.
    Αγαπημένο ο βιβλίο από τα τέσσερα γιατί προσωπικά θεωρώ ότι οι αναγνώστες αλλά και οι ίδιοι σε αυτό συνειδητοποιούν πόσο αγαπούν ο ένας τον άλλο.
    Αγαπημένες σκηνές ο χωρισμός στο δάσος (!!!) - και η συνάντηση στη Βολτέρα.
    Όσον αφορά την ταινία, όπου εμφανίζεται ο Έντουαρντ, είναι τέλεια με πιο πιο ψυχοφθόρα σκηνή την τελευταία, αυτής της πρότασης γάμου.
    Kornilia PattinsonCullen
    Eclipse Bitten
    Eclipse Bitten
    Kornilia PattinsonCullen

Θηλυκό Ζυγός
    Τόπος : With MY Edward
    Αριθμός μηνυμάτων : 309
    Registration date : 07/03/2011

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη   Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη - Σελίδα 19 I_icon_minitimeΤετ 11 Μάης 2011 - 23:45

panagiota έγραψε:
    Μέσω Νέας Σελήνης ερωτεύτηκα τον Έντουαρντ. Βασικά ήμουν 'τυχερή' γιατί ανακάλυψα τα βιβλία όταν παιζόταν η Νέα Σελήνη στον κινηματογράφο οπότε τα διάβασα όλα στη σειρά και μονοκοπανιάς.
    Αγαπημένο ο βιβλίο από τα τέσσερα γιατί προσωπικά θεωρώ ότι οι αναγνώστες αλλά και οι ίδιοι σε αυτό συνειδητοποιούν πόσο αγαπούν ο ένας τον άλλο.
    Αγαπημένες σκηνές ο χωρισμός στο δάσος (!!!) - και η συνάντηση στη Βολτέρα.
    Όσον αφορά την ταινία, όπου εμφανίζεται ο Έντουαρντ, είναι τέλεια με πιο πιο ψυχοφθόρα σκηνή την τελευταία, αυτής της πρότασης γάμου.

Κι εγώ με τον ίδιο τρόπο τα διάβασα.. Ξεκίνησα πρώτα με τη Νέα Σελήνη μετά Εκλειψη, Χαραυγή και μετά το Λυκοφως.. Αλλά συμφωνώ απόλυτα με όλα όσα λες Smile huggie Και μέσω της Νέας Σελήνης είμαι πλέον αυτής της νοοτροπίας Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη - Σελίδα 19 21223 Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη - Σελίδα 19 21223 Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη - Σελίδα 19 21223 Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη - Σελίδα 19 474260 Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη - Σελίδα 19 474260 Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη - Σελίδα 19 474260
    http://twilightsagaforum.forumgreek.com/
    panagiota
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    panagiota

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη   Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη - Σελίδα 19 I_icon_minitimeΤετ 11 Μάης 2011 - 23:53

Ακόμα αναστενάζω για πάρτη του... τα έχω λιώσει τα βιβλία. Την έχω δαγκώσει άσχημα τη λαμαρίνα αν σκεφτείς ότι είναι τελείως φανταστκό πρόσωπο. Θέλω συνέχεια στη σειρά αλλά η συγγραφέας πού να καταλάβει τον πόνο μας...
    Rosemarie Cullen
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Rosemarie Cullen

Θηλυκό Ταύρος
    Τόπος : Ηράκλειο
    Αριθμός μηνυμάτων : 1164
    Registration date : 27/07/2010

Forks Student Profile
    Team: Emmett - Rosalie Emmett - Rosalie
    Special ability Special ability: Shield Against Mental Attacks

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη   Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη - Σελίδα 19 I_icon_minitimeΔευ 23 Μάης 2011 - 17:31

Κι εγώ με τη σειρά που διαβάσατε τα βιβλία τα διάβασα κι εγώ Kornilia PattinsonCullen και panagiota. Η Νέα Σελήνη ήταν το βιβλίο που με έκανε να ερωτευτώ τα βιβλία του λυκόφωτος...
    Bitten Pillows
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Bitten Pillows

Θηλυκό Ταύρος
    Τόπος : xania
    Αριθμός μηνυμάτων : 728
    Registration date : 18/12/2010

Forks Student Profile
    Special ability Special ability: Inflict Pain with Thoughs

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη   Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη - Σελίδα 19 I_icon_minitimeΔευ 23 Μάης 2011 - 18:17

παρομοιως κοπελιες....ειναι απιστευτο βιβλιο. τα διαβασα κ εγω με την ιδια σειρα με την κορνηλια κ την παναγιωτα. εμενα αγαπημενες μου σκηνες ειναι ο χωρισμος, οταν η Μπελα πηδηξε απο τον γκρεμο, στη βολτερα φυσικα οταν αυτη του εσωσε την ζωη. βεβαια στο λυκοφως στην ταινια εχω πιο πολλες αγαπημενες σκηνες.
    kati
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    kati

Θηλυκό Τόπος : Everywhere & nowhere...
    Αριθμός μηνυμάτων : 11602
    Registration date : 23/05/2011

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη   Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη - Σελίδα 19 I_icon_minitimeΠαρ 27 Μάης 2011 - 13:40

Καλησπέρα κορίτσια, πώς είστε; Εγώ εχθές διάβασα το New Moon και θα δω σήμερα την ταινία. Μου αρεσε λιγάκι αλλά σίγουρα το έβρισκα πιο ενδιαφέρον όταν "εμφανιζόταν" ο Edward είτε σαν φωνή, είτε σαν σκέψη, είτε και αυτοπροσώπως! Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη - Σελίδα 19 474941 Μπορεί στο συγκεκριμένο βιβλίο να διαβάζουμε πολλά για τον Τζέηκ αλλά σίγουρα θα έπρεπε να γίνει κάτι τέτοιο για να μας δώσει να καταλάβουμε πώς η Bella παραμένει ζωντανή, αφού βρίσκει κίνητρο ώστε να ακούει τον Edward. Μη ξεχνάμε πως η Jake τη σώζει από τον Laurent, αυτός της φτιάχνει τη μηχανή, αυτός της αναφέρει για το cliff diving...Και εκείνος με τους υπόλοιπους λύκους κρατάνε τη Victoria μακρυά..
    Έχοντας δει μόνο αποσπασματικά πλάνα από το New Moon όταν διάβαζα για όταν την άφησε στο δάσος που χωρίσανε, για τους εφιάλτες της, για τις πράξεις της που ήθελε σαν αποτέλεσμα να έχουν να σπάσει τις υποσχέσεις της ένιωθα αρκετά "δυσαρεστημένη" να το πω; Σφιγγόταν το στομάχι μου να το πω; Σίγουρα δεν μου άρεσαν καθόλου τα παραλίγο φιλιά της Βella με τον Jake αλλά who cares... Όλοι ξέρουμε πώς καταλήγει! Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη - Σελίδα 19 21223 Ακόμη ένιωσα κάπως περίεργα όταν της έλεγε ο Edward και τον τρόπο που θα "αυτοκτονούσε" αν πάθαινε κάτι η Bella και όταν είχε γίνει όλη αυτή φασαρία στο party γενεθλίων της. Πόσο άσχημα θα ένιωθε ο Edward?!

Αγαπημένες σκηνές από αύριο γιατί όπως είπα δεν έχω δει την ταινία. Αν και κάτι μου λέει, πως σε αυτά που έχω ήδη προαναφερθεί θα βρίσκονται και οι αγαπημένες σκηνές (a.k.a. σκηνές Bella & Edward, σκηνές που "ακούει" τον Edward-ειδικά εκεί που την καθοδηγεί τί να κάνει να αποφύγει τον Laurent- πιστεύω και όταν πάει και σώζει τον Edward θα είναι δυνατή σκηνή αλλά και στο δωμάτιο της, με τους εφιάλτες αρχικά και μετά όταν δεν πιστεύει πως είναι εκεί ο Edward και προσπαθεί ο ταλαίπωρος να την πείσει πως δε θα ξαναφύγει!Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη - Σελίδα 19 271609 Ααααα απίστευτο συναίσθημα όταν διάβασα την πρόταση γάμου!! Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη - Σελίδα 19 923478

(p.s κάπου διάβασα εδώ μέσα πως αρχικά μόνο το Twilight και το Breaking Dawn είχαν γραφτεί αρχικά και τα ενδιάμεσα εμφανίστηκαν λόγω της μεγάλης απήχησης. Αν ισχύει κατ' εμέ σίγουρα το Twilight και το Breaking Dawn θα είναι τα καλύτερα και ως βιβλία και ως ταινίες καθώς θα έχουν ακριβώς το ίδιο θέμα. Την αγάπη και τα συναισθήματα των Bella & Edward με backgroung στοιχεία σε 2η μοίρα που θα περιβάλλουν την ιστορία τους για να μη βαριέται ο αναγνώστης/θεατής αλλά και για να δείξει πως η αληθινή αγάπη πέρα από όσα πέρασαν υπερίσχυσε και θα είναι "εκεί" για πάντα!
    kati
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    kati

Θηλυκό Τόπος : Everywhere & nowhere...
    Αριθμός μηνυμάτων : 11602
    Registration date : 23/05/2011

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη   Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη - Σελίδα 19 I_icon_minitimeΣαβ 28 Μάης 2011 - 19:29

Κορίτσια είδα την ταινία New Moon αφού διάβασα το βιβλίο. Μου άρεσε η ταινία όπως και το βιβλίο αλλά κατέληξα πως μάλλον θέλω πρώτα να δω την ταινία και μετά να διαβάσω το βιβλίο σχετικά με το "Eclipse". Ίσως επειδή όταν έβλεπα τις σκηνές ήξερα ήδη τί γίνεται και δεν είχα αγωνία για το τί θα γίνει αλλά για το πως θα το αποτυπώσουν... Είχα δίκιο για τις αγαπημένες σκηνές
    Παράθεση :
    (a.k.a. σκηνές Bella & Edward, σκηνές που "ακούει" τον Edward-ειδικά εκεί που την καθοδηγεί τί να κάνει να αποφύγει τον Laurent- πιστεύω και όταν πάει και σώζει τον Edward θα είναι δυνατή σκηνή αλλά και στο δωμάτιο της, με τους εφιάλτες αρχικά και μετά όταν δεν πιστεύει πως είναι εκεί ο Edward και προσπαθεί ο ταλαίπωρος να την πείσει πως δε θα ξαναφύγει! Ααααα απίστευτο συναίσθημα όταν διάβασα την πρόταση γάμου!!
    Πόση ένταση όταν τη χώρισε...ή όταν τον έβλεπε λόγω αδρεναλίνης... Όταν την έβλεπα που είχε εφιάλτες cry Πολύ ωραία ένιωσα όταν πρόλαβε τον Edward και όταν είναι στο δωμάτιο της και της λέει πως δε θα την αφήσει λεπτό... Και περίμενα πως και πως να δείξουν την πρόταση γάμου!!! Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη - Σελίδα 19 150320
    bReakDowN-Mark
    Twilight Human
    Twilight Human
    bReakDowN-Mark

¶ντρας Λέων
    Τόπος : Forks(in my mind)
    Αριθμός μηνυμάτων : 21
    Registration date : 29/06/2011

Forks Student Profile
    Special ability Special ability: Controling the Elements

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη   Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη - Σελίδα 19 I_icon_minitimeΤετ 29 Ιουν 2011 - 14:48

αυτο το βιβλιο το ειχα διαβασει πανω απο 20 φορες οταν ειχα παει διακοπες περσι και οντως αξιζε τον κοπο καθως μου αρεσε μιας και εφυγε ο Εντουαρντ αλλα το κριμα ηταν πως η Μπελλα εγινε καταθληπτικια και ηταν μονη της
    επισης μου αρεσε οταν γνωρισε τον Τζεικ και αλλαξε εγινε πιο χαρουμενη πιο shiny
    το καλυτερο σημειο για μενα ηταν οταν ηρθε η Αλις και πηγαν στους Βολτουρι κι εκει επεσε και λιγο ξυλο αλλα το βιβλιο γενικα ηταν πολυ ωραιο μια ωραιοτατη συνεχεια του πρωτου
    eleanna
    Twilight Human
    Twilight Human
    eleanna

Θηλυκό Λέων
    Τόπος : Αθήνα
    Αριθμός μηνυμάτων : 11
    Registration date : 24/06/2011

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη   Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη - Σελίδα 19 I_icon_minitimeΠεμ 30 Ιουν 2011 - 16:24

Πραγματικά αυτό το βιβλίο το ερωτεύτηκα και αν ξεκινήσω να καταγράφω τις αγαπημένες μου σκηνές, μέχρι τον επόμενο μήνα δεν θα έχω τελειώσει!! Μου άρεσε ιδιαίτερα πως παρουσίαζε η Στέφανι τα συναισθήματα της Μπέλα, όταν την άφησε ο Έντουαρντ...
    breathless
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    breathless

Θηλυκό Ιχθύς
    Τόπος : Βολος
    Αριθμός μηνυμάτων : 786
    Registration date : 14/07/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη   Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη - Σελίδα 19 I_icon_minitimeΠαρ 1 Ιουλ 2011 - 22:45

μου αρεσε εξισου το βιβλιο και η ταινια...Σε αυτο το βιβλιο καταλαβα την ενταση και το βαθος των συναισθηματων τους- οπως εγινε και με τους ιδιους αλλωστε-και οπως ολες σας ερωτευτηκα παραφορα τον Εντουαρντ!!!!! Αγαπημενη σκηνη οταν ξυπναει μετα την Ιταλια και νομιζει οτι ονειρευεται ακομη...
    panagiota
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    panagiota

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη   Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη - Σελίδα 19 I_icon_minitimeΠαρ 1 Ιουλ 2011 - 22:51

Ψηφίζω ταινία!!!!! Αγαπημένες, αν πρέπει να διαλέξω, δύο, η στιγμή του αποχαιρετισμού (αχ Έντουαρντ!) και η στιγμή συνάντησης στη Βολτέρα - λόγια, φιλί, όλα- (αχ Έντουαρντ!)
    breathless
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    breathless

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη   Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη - Σελίδα 19 I_icon_minitimeΠαρ 1 Ιουλ 2011 - 23:03

η στιγμη του αποχαιρετισμου....οταν τη φιλαει στο κεφαλι και μοιαζει σα να προκειται να κλαψει...ολη αυτη η αυτοθυσια..!!!!
    Σπόιλερ:
    panagiota
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    panagiota

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη   Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη - Σελίδα 19 I_icon_minitimeΠαρ 1 Ιουλ 2011 - 23:06

Αυτή τη στιγμή εννοώ... τι βλέμμα... Εμένα δε μου θυμίζει τίποτε αλλά τότε τον ερωτεύτηκα....
    Ευτυχώς έχω μεγάλη καρδιά κι εκτός από τον αντρούλη μου χωράει ολόκληρος κι ο Έντουαρντ giggle
    breathless
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    breathless

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη   Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη - Σελίδα 19 I_icon_minitimeΠαρ 1 Ιουλ 2011 - 23:13

κι εκει που νομιζα οτι τα ειχα δει ολα -αναφερομαι στην ταινια- και εχω καταλαβει για τι δεσιμο μιλαμε,βρισκω το midnight sun...και παθαινω ΤΟ σοκ Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη - Σελίδα 19 480860
    panagiota
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    panagiota

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη   Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη - Σελίδα 19 I_icon_minitimeΠαρ 1 Ιουλ 2011 - 23:16

Ανεπανάληπτος...
    Μοναδικός....
    Αθεράπευτα ερωτευμένη Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη - Σελίδα 19 98735
    Bella Marie Swan
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Bella Marie Swan

Θηλυκό Δίδυμος
    Τόπος : Στα δάση του Φορκς,με την υπέροχη πρασινάδα!
    Αριθμός μηνυμάτων : 3826
    Registration date : 05/09/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη   Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη - Σελίδα 19 I_icon_minitimeΤετ 27 Ιουλ 2011 - 12:53

Το καλύτερο βιβλίο μετά τη Χαραυγή,πιστεύω.Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη - Σελίδα 19 320199
    http://instagram.com/eva_filippa
    evi
    The Volturi
    evi

Θηλυκό Ιχθύς
    Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris....
    Αριθμός μηνυμάτων : 64746
    Registration date : 16/10/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη   Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη - Σελίδα 19 I_icon_minitimeΤετ 27 Ιουλ 2011 - 20:26

AΠο αποψη συναισθηματων ισως...αλλα και παλι δεν μπορω την απουσια του Εντυοαρντ..... giggle
    http://www.stixoi.info/stixoi.php?info=MyStixoi&gr=poems&
    Bella Marie Swan
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Bella Marie Swan

Θηλυκό Δίδυμος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη   Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη - Σελίδα 19 I_icon_minitimeΚυρ 7 Αυγ 2011 - 0:21

EdRob έγραψε:
    Και εγω απο εκει ξεκινησα .. ειδα την Νεα Σεληνη, ξεκινησα να διαβαζω τ βιβλια και απο τοτε τους εχω ζαλισει ολους αλλα στ βιβλιο μου λειπει ο Εντ και βαρεθηκα τν Τζεικ.. :shy
    Κι εγώ έτσι!Νέα Σελήνη,μετά βιβλίο Λυκόφως,ταινία Λυκόφως,βιβλίο Νέα Σελήνη,ταινία Έκλειψη και τα 2 τελευταία!
    Rosemarie Cullen
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Rosemarie Cullen

Θηλυκό Ταύρος
    Τόπος : Ηράκλειο
    Αριθμός μηνυμάτων : 1164
    Registration date : 27/07/2010

Forks Student Profile
    Team: Emmett - Rosalie Emmett - Rosalie
    Special ability Special ability: Shield Against Mental Attacks

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη   Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη - Σελίδα 19 I_icon_minitimeΔευ 29 Αυγ 2011 - 21:07

evi έγραψε:
    AΠο αποψη συναισθηματων ισως...αλλα και παλι δεν μπορω την απουσια του Εντυοαρντ..... giggle

Κι εγώ αυτό πιστεύω..Είναι απίστευτο το πόσο τέλεια περιγράφει τα συναισθήματα της... Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη - Σελίδα 19 835489
    Bella Marie Swan
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Bella Marie Swan

Θηλυκό Δίδυμος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη   Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη - Σελίδα 19 I_icon_minitimeΔευ 29 Αυγ 2011 - 21:16

Εμένα δεν μου πολυάρεσε η μελαγχολική Μπέλλα...
    T-NM-E-BD
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    T-NM-E-BD

Θηλυκό Σκορπιός
    Τόπος : Αθανιστάν!!!!!
    Αριθμός μηνυμάτων : 2274
    Registration date : 03/09/2009

Forks Student Profile
    Special ability Special ability: Creating Illusions

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη   Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη - Σελίδα 19 I_icon_minitimeΤετ 28 Δεκ 2011 - 12:41

Τα συναισθήματα ανάμεικτα! Ήταν διαφορετικό από το Λυκόφως γιατί εστίαζε στο 1ο χωρισμό έπεφτε λίγο κλάμα ή για την ακρίβεια πολύ αλλά τι να κάνεις; Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη - Σελίδα 19 100342 Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη - Σελίδα 19 100342 Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη - Σελίδα 19 100342
    AspaKorth
    The Volturi
    AspaKorth

Θηλυκό Σκορπιός
    Τόπος : Γιαννενα
    Αριθμός μηνυμάτων : 8796
    Registration date : 08/09/2011

Forks Student Profile
    Special ability Special ability: See Through Lies

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη   Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη - Σελίδα 19 I_icon_minitimeΤετ 28 Δεκ 2011 - 13:43

Απο τα πιο ωραια βιβλια πολυ συναισθηματικο...ειδικα εκεινες οι κενες σελιδες που υποδηλωνουν το ποσο κενη ηταν η ζωη της Μπελλα μετα την φυγη του Εντ...αλλα η αληθεια ειναι οτι στο κομματι του βιβλιου που πρωταγωνιστει ο Τζεηκ βαρεθηκα λιγακι.Με αποζημιωσε βεβαια η επιστροφη του... Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη - Σελίδα 19 21223
    T-NM-E-BD
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    T-NM-E-BD

Θηλυκό Σκορπιός
    Τόπος : Αθανιστάν!!!!!
    Αριθμός μηνυμάτων : 2274
    Registration date : 03/09/2009

Forks Student Profile
    Special ability Special ability: Creating Illusions

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη   Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη - Σελίδα 19 I_icon_minitimeΤετ 28 Δεκ 2011 - 14:08

Όντως οι κενές σελίδες ήταν όλα τα λεφτά!!!!

Η γνώμη σας για τη Νέα Σελήνη
    Επιστροφή στην κορυφή 
    Σελίδα 19 από 22Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 11 ... 18, 19, 20, 21, 22  Επόμενο
     Παρόμοια θέματα
    -

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
    Bella And Edward :: The Twilight Saga - Τα Βιβλία-
    Μετάβαση σε: