| Αποριες για τα Blog | |
|
+4LITSA0089 twilightFOREVER Mrs.Christina WhiteQueen 8 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Αποριες για τα Blog Τρι 13 Ιουλ 2010 - 22:53 | |
| |
|
| |
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Αποριες για τα Blog Τρι 13 Ιουλ 2010 - 22:59 | |
| Μάλλον δεν είμαι η κατάλληλη να απαντήσω... ακόμα το ψάχνω... Το μόνο που κατάφερα να κάνω εγώ προσωπικά είναι να βάλω τις ετικέτες. | |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Αποριες για τα Blog Τρι 13 Ιουλ 2010 - 23:00 | |
| Πως βαζουμε τις ετικετες;;; Για να ξερω και εγω Ευχαριστω παντως!!! |
|
| |
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Αποριες για τα Blog Τρι 13 Ιουλ 2010 - 23:05 | |
| Θα πας στην προσθήκη gadget και θα προσθέσεις εκεί τις labels. Κάθε φορά που θα κάνεις ένα ποστ - μία ανάρητηση, θα προσέχεις πάντα κάτω δεξιά στο κουτάκι να κατατάσεις την ανάρτηση σου στην αντίστοιχη ετικέτα. Ελπίζω να βοήθησα. | |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Αποριες για τα Blog Τρι 13 Ιουλ 2010 - 23:06 | |
| Σε ευχαριστω παρα πολυ!!! |
|
| |
Mrs.Christina Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Στον κόσμο των βιβλίων και της συγγραφής!!! Αριθμός μηνυμάτων : 1682 Registration date : 02/12/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Αποριες για τα Blog Τετ 14 Ιουλ 2010 - 12:00 | |
| Nα ρωτήσω κάτι???Εγώ έβαλα μία ετικέτα αλλά δεν μπορώ να βάλω και δεύτερη(μου βάζει όλα τα κεφάλαια σε μία ετικέτα)..Για παράδειγμα, έβαλα την πρώτη ετικέτα Breaking The Silence With Love αλλά δεν μπορώ να βάλω και μία ακόμα με Love Me Until The End...Help??? | |
|
| |
twilightFOREVER Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 4265 Registration date : 25/07/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Αποριες για τα Blog Πεμ 15 Ιουλ 2010 - 14:01 | |
| παντως μπορειτε να φτιαξετε και σελιδες ας πουμε με το ονομα του φανφικ και να το εχει ολο μαζι απο το 1 μεχρι και το τελος και οχι αναποδα οπως γινετε με τις ετικετες.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αποριες για τα Blog Πεμ 15 Ιουλ 2010 - 19:13 | |
| Χριστίνα εγώ κοίταξα στο blog σου χτες και μία χαρά μου φάνηκε πως τα έχεις. Μάλιστα έχεις τις ιστορίες σου με τα κεφάλαια από κάτω με λινκ που σε πάει κατευθείαν στο κεφάλαιο που θέλεις. Προσπάθησα κι εγώ να το κάνω αυτό αλλά δεν τα κατάφερα. Για τις ετικέτες θα ρίξω μία ματιά πως είναι στο δικό μου και θα σας πω. | |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Αποριες για τα Blog Παρ 16 Ιουλ 2010 - 13:43 | |
| Πως μπορω να βαλω το λινκ του καθε κεφαλαιου στον πινακα που βρισκετε δεξια στο blog μου;;; Σας παρακαλω απαντηστε αμα ξερετε γιατι κοντευω να τρελαθω εδω περα
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Emily The Strange στις Τρι 20 Ιουλ 2010 - 15:39, 1 φορά |
|
| |
LITSA0089 Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 1402 Registration date : 14/06/2010
| Θέμα: Απ: Αποριες για τα Blog Τρι 20 Ιουλ 2010 - 13:32 | |
| Με συγχωρείτε για την ενόχληση αλλά ως ολίγον τη άσχετη με αυτά θα ζητήσω τη βοήθεια σας. Πως μπορώ να βάλω ανάρτηση δηλαδή τη συνέχεια της ιστορίας σε μία σελίδα από το μπλοκ μου? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αποριες για τα Blog Σαβ 7 Αυγ 2010 - 18:17 | |
| εγω εχω αλλη ερωτηση και αν μπορειτε λιγο ανλυτικα την απαντηση γιατι δεν σκαμπαζω ιδιαιτερα..ειδα στο μπλογκ σου χριστινα και μαρια οτι εχετε βαλει το τιτλο του φανφικ και απο κατω ολα τα κεφαλαια μετα πατας πανω και βγαινει το κεγαλαιο που θελεις πως γινετε αυτο? | |
|
| |
Ηλικία : 30 Τόπος : Στον κόσμο των βιβλίων και της συγγραφής!!! Αριθμός μηνυμάτων : 1682 Registration date : 02/12/2009
| Θέμα: Απ: Αποριες για τα Blog Σαβ 7 Αυγ 2010 - 18:54 | |
| Λοιπόν, θα σου εξηγήσω αμέσως! Πήγαινε στον Πίνακα Ελέγχου.Μετά, εκεί που λέει Design ή Σχεδίαση.Ύστερα, πάτα, "add a gadget" ή "Προσθήκη gadget".Aμέσως μετά, ψάξε στην λίστα που έχει εκεί που λέει :Λιστα συνδέσμων ή Link List.Στην πρώτη σειρά βάλε τον τίτλο της ιστορίας.Μετά εκεί που λέει:Διεύθυνση URL νέου ιστότοπου θα βάλεις το λινκ του κεφαλαίου.Και ακριβώς κάτω, εκεί που λέει όνομα νέου ιστοτοπου, θα βάλεις τον τίτλου του κεφαλαίου.Μετά "προσθήκη συνδέσμου" και είσαι έτοιμος! Αυτό κάν'το για κάθε κεφάλαιο, όσες φορές χρειάζεται δηλαδή. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αποριες για τα Blog Σαβ 7 Αυγ 2010 - 23:07 | |
| ουαου ευκολο ακουγετε σε ευχαριστω παρα παρα παρα παρα παρα παρα παρα παρα παρα πολυ χριστινακι... | |
|
| |
| |
| |
emerald eyes Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 37 Τόπος : 9 cycles of hell Αριθμός μηνυμάτων : 2461 Registration date : 18/01/2009
| Θέμα: Απ: Αποριες για τα Blog Τρι 22 Φεβ 2011 - 2:14 | |
| Ήρθε και η σειρά μου για απορία.
Πως μπορώ να βάλω πολλές εικόνες στο ίδιο κείμενο;
Προσπαθώ εδώ και ώρες να βάλω τις εικόνες που έχω από τα φορέματα για το one - shot και δεν βγαίνουν με τη σειρά.
Όταν προσπαθώ να τις βάλω μία μία βγαίνει πρώτα η τελευταία. Υπάρχει λύση ή πρέπει να αρχίσω να βάζω τις εικόνες με την αντίστροφη σειρά; Αρχίζοντας δηλαδή από τη τελευταία; | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αποριες για τα Blog Τρι 22 Φεβ 2011 - 9:14 | |
| Μπορείς να τις μεταφέρεις όπου θέλεις με drag and drop όταν κάνεις το post. Δεν ξέρω αν κατάλαβες αλλά είναι πολύ εύκολο. | |
|
| |
Ηλικία : 37 Τόπος : 9 cycles of hell Αριθμός μηνυμάτων : 2461 Registration date : 18/01/2009
| Θέμα: Απ: Αποριες για τα Blog Τρι 22 Φεβ 2011 - 13:40 | |
| Μαίρη μου δυστυχώς δεν κατάλαβα. Τι είναι το drag & drop??? | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 8719 Registration date : 08/11/2010
| Θέμα: Απ: Αποριες για τα Blog Τρι 22 Φεβ 2011 - 14:00 | |
| ένας τρόπος που χρησιμοποιώ εγώ είναι να τις ανεβάζω μια μια δηλ ανεβάζω την πρώτη... δυο έντερ... γραφώ ένα κείμενο στο στιλ ξδκσαξφδκλα το οποίο όταν τελειώνω το ανέβασμα το σβήνω... δύο έντερ... και μετά την επόμενη ελπίζω να σε βοηθήσει | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αποριες για τα Blog Τρι 22 Φεβ 2011 - 14:09 | |
| Και αυτό που λέει η Χρυσάνθη γίνεται. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έχεις πρόβλημα, δεν έχω καταλάβει καν τι κάνεις και δεν μπορείς να τις φτιάξεις. Πρέπει να το δω και να σου δείξω στην πράξη. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αποριες για τα Blog Τρι 22 Φεβ 2011 - 14:19 | |
| - xrysanthi έγραψε:
- ένας τρόπος που χρησιμοποιώ εγώ είναι να τις ανεβάζω μια μια
δηλ ανεβάζω την πρώτη... δυο έντερ... γραφώ ένα κείμενο στο στιλ ξδκσαξφδκλα το οποίο όταν τελειώνω το ανέβασμα το σβήνω... δύο έντερ... και μετά την επόμενη
ελπίζω να σε βοηθήσει Το δοκίμασα μία μία αλλά η δεύτερη εικόνα μπαίνει στη κορυφή Δεν πάει στο τέλος... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αποριες για τα Blog Τρι 22 Φεβ 2011 - 14:39 | |
| Ρε Ελίζα τράβα τη, σείρε τη με το ποντίκι μέσα στο ποστ. Εγώ αυτό κάνω. Δεν μπορεί θα με τρελάνεις! | |
|
| |
pretty witch Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 34 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 518 Registration date : 11/06/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Αποριες για τα Blog Δευ 21 Μαρ 2011 - 21:49 | |
| Επειδή είμαι ανήσυχο πνευμα και ναι λοιπόν, ΘΈΛΩ ΝΑ ΤΑ ΞΈΡΩ ΌΛΑ, έχω να κάνω ερώτηση!
Βλέπω πολλά μπλοκς στα οποία η ανάρτηση είναι, χμμ πως να το πω, πολύ "τακτοποιημένη" στο θέμα οριοθέτησης, πχ εγώ όταν κάνω δημοσίευση σε ανάρτηση έχει μια τέτοια μορφή:
«Πήγαινε να δεις τα τριαντάφυλλα», είπε η αλεπού... Ο μικρός πρίγκιπας έφυγε να δει ακόμη μια φορά τα τριαντάφυλλα. «Δε μοιάζετε καθόλου με το δικό μου τριαντάφυλλο», είπε... «Είστε όμορφα, αλλά κενά... Αν κάποιος τυχαίος περαστικός έβλεπε το τριαντάφυλλό μου, θα νόμιζε ότι σας μοιάζει. Εκείνο όμως είναι πολύ πιο σημαντικό από όλα σας, γιατί είναι το τριαντάφυλλο που έχω εγώ ποτίσει. Γιατί είναι το λουλούδι που προστάτεψα. Γιατί έχω σκοτώσει τα σκουλήκια του, γιατί είναι το τριαντάφυλλο που έχω ακούσει να παραπονιέται, να καμαρώνει ή να σιωπά. Γιατί είναι το τριαντάφυλλό μου το καλύτερο απ' όλα. «Βλέπεις μόνο με την καρδιά» είπε η αλεπού...
ενώ εγώ θέλω να έχει τέτοια :
«Πήγαινε να δεις τα τριαντάφυλλα», είπε η αλεπού.... Ο μικρός πρίγκιπας έφυγε να δει ακόμη μια φορά τα τριαντάφυλλα.. «Δε μοιάζετε καθόλου με το δικό μου τριαντάφυλλο», είπε... «Είστε όμορφα, αλλά κενά... Αν κάποιος τυχαίος περαστικός έβλεπε το τριαντάφυλλό μου,θα νόμιζε ότι σας μοιάζει.Εκείνο όμως είναι πολύ πιο σημαντικό από όλα σας,γιατί είναι το τριαντάφυλλο που έχω εγώ ποτίσει. Γιατί είναι το λουλούδι που προστάτεψα. Γιατί έχω σκοτώσει τα σκουλήκια του, γιατί είναι το τριαντάφυλλο που έχω ακούσει να παραπονιέται, να καμαρώνει ή να σιωπά. Γιατί είναι το τριαντάφυλλό μου το καλύτερο απ' όλα. «Βλέπεις μόνο με την καρδιά» είπε η αλεπού...
Δεν ξέρω αν καταλάβατε πιο είναι το θέμα μου , γενικά θέλω να "στενέψω" το χόρο στον οποίο γίνεται η ανάρτηση και η κάθε σειρά να τελειώνει έστω περίπου στο ίδιο σημείο μήκους με την προηγούμενη!
Όσοι είστε γατόνια σε θέματα της μπλοκόσφαιράς δώστε τα φώτα σας σας παρακαλώ!
Ευχαριστώ προκαταβολικά! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αποριες για τα Blog Παρ 13 Μάης 2011 - 15:22 | |
| Δεν βρηκα καποιο καταλληλοτερο τοπικ να κανω αυτο το ποστ οποτε εαν ειμαι off topic ζητω συγγνωμη. Λοιπον απο προχθες το μεσημερι μαλλον εχετε παρατηρησει οτι το blogger εχει προβλημα. Δεν μπορει κανεις να δει την κεντρικη σελιδα, να κανει σχολια η αναρτηση σε καποιο blog και σε πολυ ακραιες περιπτωσεις δεν εμφανιζει καποια blog.
Πριν λιγα λεπτα το blogger ενημερωσε οτι υπαρχει προβλημα-λες και δεν το ειχαμε καταλαβει- και πως για την επιλυση του διεγραψε ολες τι αναρτησεις που ειχαν γινει απο την Τεταρτη το μεσημερι ( ωρα Αμερικης ). Eπομενως εαν λειπει καποια αναρτηση σας, ή εχετε γενικοτερα προβληματα με το blog σας φταιει αυτο το προβλημα που εχει εμφανιστει.
Σκεφτηκα απλα να ενημερωσω για να μην αναρωτιεστε και ψαχνετε οσοι εχετε προβλημα. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αποριες για τα Blog Παρ 13 Μάης 2011 - 16:22 | |
| Το πρόσεξα κι εγώ και με το παραπάνω... Έκανα ένα σωρό αλλαγές εχτές για το νέο blog του ΣΣΣ που έχει να κάνει με την έκδοση κ.τ.λ. χτες το βράδυ σας πόσταρα το λινκ και σήμερα το blog είναι μαύρο χάλι! Ακριβώς όπως το είχα όταν απλά άνοιξα τον λογαριασμό! Τι να γίνει, προφανώς θα πρέπει να τα ξαναφτιάξω όλα από την αρχή! Και πολύ καλά κάναμε και το ποστάραμε προς ενημέρωση όλων! | |
|
| |
Stella Sunlight Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 837 Registration date : 04/06/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Project Thoughts
| Θέμα: Απ: Αποριες για τα Blog Παρ 27 Μάης 2011 - 16:14 | |
| Δεν ήξερα που αλλού να γράψω αυτό το πρόβλημα και ζητώ συγνώμη. Προσπαθώ εδώ και ώρα να μπώ στο μπλόκ μου αλλά δεν γίνεται πληκτρολογώ κανονικά τον κωδικό πρόσβασης μου αλλά μου το βγάζει λάθος επίσης όταν μπαίνει με βγάζει έξω.Μήπως υπάρχει κανένα πρόβλημα με το blogger ή εγώ κάνω λάθος σε κάτι...; | |
|
| |
| Αποριες για τα Blog | |
|