Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."
Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale
(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.
She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.
Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.
Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.
Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;
Θέμα: Απ: Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια Τρι 9 Νοε 2010 - 17:12
Αχ μαρινακι μου ειχα καιρο να μπω και δεν ειχα διαβασει τη συνεχεια περιττο να πω οτι τη ειναι τελεια!!!! μου αρεσει η πλοκη της ιστοριας ανυπομονω για τησυνεχεια!!!!!
ed<3 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα... Αριθμός μηνυμάτων : 3200 Registration date : 27/03/2010
Θέμα: Απ: Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια Τετ 10 Νοε 2010 - 22:55
Μαρινάκι μου...είμαι τόοοοσο μα τόοοοσο απαίσια...χαζή... που δεν είχα διαβάσει την ιστορία σου!!! Χίιιιιιιιιιιιλια συγγνώμη, γιατί είναι ε-ξ-ω-π-ρ-α-γ-μ-α-τ-ι-κ-ή!!!!!!!!!!! Τι έχανα τόσο καιρό!!!!! Κάτι τύχαινε και ξεχνούσα!!!!!!!!!!! Είναι α-π-ί-σ-τ-ε-υ-τ-η!!!!!!!!! Μαρινάκι μου είναι τ-έ-λ-ε-ι-α!!!!!!!! Η πλοκή είναι α-π-ί-σ-τ-ε-υ-τ-η!!!!!!! Συγκινήθηκα πάρα πολύ εκεί που η Μπέλα έλεγε για το πώς πέθαναν ο μπαμπας και οι παππουδες της κατηγορώντας τον εαυτό της!!!! Επίσης, πολλά ερωτηματικά και εύλογες απορίες γεννήθηκαν!!! Τα όνειρα του Έντουαρντ...εκείνοι οι αριθμοί.....η κοπέλα....τι σημαίνουν??? Το όνειρο της Μπέλα σχετικά με τον Κάρλαϊλ?? Περιμένω με αγωνία να τα μάθω όλα στη συνέχεια!!!!!!! Αγάπη μου είσαι ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ!!!! Γράφεις....κ-α-τ-α-π-λ-η-κ-τ-ι-κ-ά!!!!!! Έχω μείνει άφωνη!!!!!! Συγχαρήτηρια γιατί πραγματικά τα αξίζεις!!!! Συγκλονίστηκα με την ιστορία σου!!!!!!!! Τι πιο ωραίο....πριν πέσεις για ύπνο....να διαβάζεις ένα τέτοιο δημιούργημα?????? Συγχαρητήρια!!!!!!!!! Αδημονώ για το επόμενο κεφάλαιο!!!!!!!!!!!!!
Ηλικία : 33 Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα... Αριθμός μηνυμάτων : 3200 Registration date : 27/03/2010
Θέμα: Απ: Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια Παρ 12 Νοε 2010 - 0:29
Ερμιονη μου γλυκια μου σε ευχαριστω παρα μα παρα πολυ
Αγαπη μου με συγκινησαν παρα πολυ τα λογια σου ειναι τοσο αληθινα
Δεν πειραζει ψυχη μου που δεν την διαβαζες ''καλιο αργα παρα ποτε'' Χαιρομαι τοσο πολυ που σου αρεσε
Σε ευχαριστω
Υ.Γ Η Μπέλλα στo σπιτι των παππουδων της ειδε τον Εντουαρντ Μεισεν τον πραγματικο πατερα του Εντουαρντ!Ο Καρλαιλ ζει.Ελπιζω να μην σε μπερδεψα!Οι υπολοιπες ερωτησεις θα σου λυθουν στην πορεια!
ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!!!!!!!!!!!! δεν ξερω τι θα εκανα χωρις την υποστηριξη σας!!!Μαλλον δεν θα συνεχιζα να γραφω
Φιλακια πολλα σε ολους!!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την ed<3 στις Παρ 12 Νοε 2010 - 10:38, 1 φορά
Niki Patt Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Robert's World! Αριθμός μηνυμάτων : 2620 Registration date : 19/03/2010
Θέμα: Απ: Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια Παρ 12 Νοε 2010 - 15:10
Μαρίνα μου, δε χρειάζεται να με ευχαριστείς για τίποτα!!! Στ'αλήθεια καθηλώθηκα διαβάζοντάς την!!! Είναι εκπληκτική!!! Την έχω λατρέψει!!! Περιμένω στην πορεία...να τα μάθω όλα όλα όλα και όλα τα ερωτηματικά να απαντηθούν!!! Συγχαρητήρια για μία ακόμη φορά!!! Ανυπομονώ για τη συνέχεια!!!
twilightsagaddicted Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Λάρισα Αριθμός μηνυμάτων : 3767 Registration date : 07/03/2010
Θέμα: Απ: Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια Παρ 12 Νοε 2010 - 17:14
ενταξει μαρινα μπορεις αληθεια να με φτυσεις.!!!!τι χαζη που ειμαι.!δν προσεξα οτι εβαλες συνεχεια.!τεσπα μου αρεσε παρα πολυ.!!!καλα τι εχει γινει με την μπελλα.!ατα τ ονειρα τοσο μυστηρια.!!μακαρι η ευχη της να πραγματοποιηθει.!ανυπομονω για τη συνεχεια.!
xrysanthi The Volturi
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 8719 Registration date : 08/11/2010
Θέμα: Απ: Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια Σαβ 13 Νοε 2010 - 0:11
Νικη μου , Ερμιονη μου σας Λατρευω οπως και εσενα Φενια μου δεν πειραζει μωρε που δεν το προσεξες και εγω μπορει να το παθαινα αυτο Σε ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια!!!
Χρυσανθη μου χαρηκα πολυ που σου αρεσε , καλως ηρθες στο φορουμ εμενα με λενε Μαρινα
LITSA0089 Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 1402 Registration date : 14/06/2010
Θέμα: Απ: Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια Δευ 15 Νοε 2010 - 22:11
Μπουμπούκα μου μπράβο σου!!! Είσαι θέα. Πάρα πολύ ωραίο κεφάλαιο. -Έψαξες τα πράγματα μου; Σε εμπιστεύτηκα και μου το ανταποδίδεις με αυτό τον τρόπο; Είχα κάνει λάθος για την Μπέλλα…
Ποσό βλάκας ήμουν τελικά! Είσαι βλάκας αγορίνα αλλά όχι για αυτό. Του απάντησα εγώ με εκνεύρισε. Μωρό μου σόρρυ αλλά ο Εντ σου πολύ μπουνταλάς ώρες ώρες.
Emy+Robert Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 4680 Registration date : 22/08/2010
Θέμα: Απ: Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια Δευ 15 Νοε 2010 - 22:12
Τα λόγια είναι περιττά!!! Μόνο smileys μπορώ να βάλω, γιατί απλά έχω μείνει άφωνη....
Μαρίνα μου ήταν...σ-υ-γ-κ-λ-ο-ν-ι-σ-τ-ι-κ-ό το κεφάλαιο!! Με καθήλωσε!! Στενοχωρηθηκα πάρα πολύ για την τροπή που πήραν τα πράγματα!! Ο ένας κρύβει πολλά από τον άλλο και αυτό δεν θα οδηγήσει σε τίποτα καλό...ίσα-ίσα θα μπερδέψει τα πράγματα, όπως είδαμε. Και οι δυο τους βλέπουν όνειρα, που δεν μπορουν να ερμηνεύσουν! Τους δίνονται στοιχεία που δεν μπορούν να αποκρυπτογραφήσουν! Αχ...περιμενω τη μέρα που θα ξεδιαλύνουν όλα! Επίσης, τι τέλος ήταν αυτό? Αχ..γιατί δεν του μιλάει η Μπέλα? Τώρα όπως φαίνεται η κατάσταση δεν ξεμπλέκεται με τίποτα! Αν του μιλούσε δεν θα έμπαινε-ίσως- στη διαδικασία να ψάξει το παντελόνι του! Τώρα??? Αχ...τι θα γίνει τώρα??? Ο Έντι εκεί που ήταν πληγωμένος στην αρχή και μετά πήγε για να ζητήσει συγγνώμη, τι είδε? Τη Μπέλα να ψάχνει το τζινάκι του!!! Αχ..γιατί???? Η χαριστική βολή ήταν αυτό!! Μαρίνα μου, όσο για τη γραφή σου δεν έχω να σχολιάσω τίποτα!! Όταν γράφεις είσαι μοναδική!! Γραφεις τόσο παραστατικά και ζωντανά!! Η ιστορία σου ειναι ε-κ-π-λ-η-κ-τ-ι-κ-ή!!!
Συγγνώμη για το μεγάλο ποστ, αλλά ήθελα τόσα πολλά να πω!!! Περιμένω σύντομα τη συνέχεια αγάπη μου!!!
Θέμα: Απ: Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια Δευ 15 Νοε 2010 - 22:18
Λιτσακι μπουνταλας ο Εντουαρντ μου; Ευχαριστω πολυ αγαπη μου!!
Ερμιονη μου σε ευχαριστω τοσο μα τοσο πολυ!!!
ναι η αληθεια ειναι οτι υπαρχει μια συγχηση!!!στο παρακατω κεφαλαιο σας προειδοποιω οτι θα αποκαλυψω μια μεγαλη πληροφορια!!!το μονο που δεν ξερω ειναι ποτε θα ειναι το επομενο κεφαλαιο !!!
Αλλα και παλι σας χιλιο ευχαριστω που με στηριζεται τοσο πολυ!!
Θέμα: Απ: Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια Δευ 15 Νοε 2010 - 22:22
Τίποτα καλή μου!!! Όποτε μπορέσεις κι έχεις χρόνο να γράψεις το επόμενο κεφάλαιο!!! Μην πιέζεσαι!!! Όμως...ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ακούω!!! Αχ..τι να'ναι??? Ανυπομονώ!!!
Θέμα: Απ: Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια Δευ 15 Νοε 2010 - 22:24
ναι Ερμιονη μου ,πολυ σας αφησα στο περιμενε νομιζω οποτε θα σας δωσω κατι να εχετε!! σας αγαπω πολυ πολυ πολυ!!! θα προσπαθησω να μην το καθυστερησω πολυ το επομενο....
Θέμα: Απ: Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια Δευ 15 Νοε 2010 - 22:39
εχω μεινει αφωνη τι υπεροχο κεφαλαιο ηταν αυτο..........δεν εχω λογια καταρχην συγχαρητηρια ηταν εκπληκτικο ειχε τοση ενταση και τοσες ανατροπες απο την μια ελεγα μπραβο ρε εντι πες τα της μηπως με την πιεση ανοιχτει και μιλησει και απο την ελεγα μα γιατι εισαι τοσο χαλβας (συγνωμη για αυτο αλλα μπηκε την πιο ακαταλληλη στιγμη ελεος δηλαδη)....τι timing και αυτο αυτα τα παιδια να μην μπορουν να τα βρουν γιατι ειναι αδικο θελω τοσο να τα βρουν και ολο κατι χαλαει αλλα χαλαλι πιστευω πως οταν τα βρουν θα αξιζει τον κλοπο αλη αυτη η αναμονη και ολες ουτες οι δυσκολιες που περνανε.....ηταν ενα δυναμικο και εκρηκτικο κεφαλαιο μπραβο περιμενουμε με αγωνια την συνεχεια και την βομβα που θα σκασει φυσικα στο επομενο πως και πως.......
Θέμα: Απ: Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια Δευ 15 Νοε 2010 - 22:43
Μαρακι μου σε ευχαριστω παρα παρα πολυ!! εχω αρχισει και αναρωτιεμαι αν εχω κανει πολυ χαλβα και μπουνταλα τον Εντουαρντ μου θα προσπαθησω να το διορθωσω λιγακι αυτο!! χαιρομαι τοσο πολυ που σας αρεσε το κεφαλαιο η αληθεια ειναι οτι εχουν μικροπροβληματα αλλα δεν θα σας αφησω ετσι καπως θα τα διορθωσουμε τα πραγαματα!!!
daisyalicecullen Eclipse Bitten
Ηλικία : 29 Τόπος : London <3 Αριθμός μηνυμάτων : 373 Registration date : 01/06/2010
Θέμα: Απ: Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια Τρι 16 Νοε 2010 - 0:34
ητανννν .....φανταστικοτατο!!!απιστευτο!!!καταπληκτικο!!!απιθανο!!!υπεροχο!!ομως θα επρεπε να σε σκοτωσω με το σημειο που το αφησες εχει χαρη που σ'αγαπαω....ασε που θελω και συνεχεια!!!!ομως ελεος καρδια μου...καρδιακες θελεις να μας κανεις??? τον λυπηθηκα τον εντ!!!τι γλυκας που ειναι??!!! μαρινακι μου για αλλη μια φορα ηταν Τ-Ε-Λ-Ε-Ι-Ο!!!και εσυ εισαι ΘΕΑ!!!μπραβο σου γλυκια μου!!! πεθαινω να διαβασω την συνεχεια!!!σε εγκλιπαρω να μην αργησει χωρις να θελω φυσικα να σε ανχωσω!!!