Bella And Edward
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμΠόρταλΕικονοθήκηΑναζήτησηLatest imagesΣύνδεσηΕγγραφή
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
Πρόσφατα Θέματα
» Ashley's Greene blog
Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΠαρ 17 Μαρ 2023 - 15:11 από Marzaki Cullen

» Τι ακουτε αυτη την στιγμη;
Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΠαρ 4 Ιουν 2021 - 15:08 από April

» Bella And Edward - 11 χρόνια μετά
Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΤετ 6 Ιαν 2021 - 20:34 από Marzaki Cullen

» Συζήτηση για το Midnight Sun
Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΚυρ 13 Δεκ 2020 - 17:38 από Katrin

» Robert Pattinson
Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΔευ 7 Σεπ 2020 - 21:40 από $ofi@ + Edward

» Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος
Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΠαρ 8 Μάης 2020 - 1:03 από evi

» Wallpapers by twins
Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΔευ 4 Μάης 2020 - 13:25 από Zafrina

» Twilight the movie
Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΚυρ 3 Μάης 2020 - 12:07 από hiddenfantasy

» Vampire Diaries - TV Series
Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΔευ 13 Απρ 2020 - 12:11 από Zafrina

» New Moon the movie
Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΠαρ 10 Απρ 2020 - 12:49 από Zafrina

Παρόμοια θέματα
    Quote of the Week
    "Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."

Carlisle Cullen, Twilight
    Character of the Week
    Rosalie Lillian Hale

(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.

She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.

Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
    Νοέμβριος 2024
    ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
        123
    45678910
    11121314151617
    18192021222324
    252627282930 
    ΗμερολόγιοΗμερολόγιο
    Bella & Edward Playlist
    Το μαργαριτάρι της Ροδεσίας

Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.

Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.

Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;

Συγγραφέας ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΜΑΡΙΑ
    Εκδότης ΩΚΕΑΝΙΔΑ

Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια

Πήγαινε κάτω 
    +23
    hlhtwilightmania
    despina aek
    niki
    xrysanthi
    Emy+Robert
    pretty witch
    daisyalicecullen
    i love edward 2
    sandra21
    katia2110
    Nemesis Of Bellin
    ROBELINA
    twilightFOREVER
    twilightsagaddicted
    $ofi@ + Edward
    Niki Patt
    izzy cullen
    CrazyKatie
    Mrs.Christina
    mpellanti21
    emi
    LITSA0089
    ed<3
    27 απαντήσεις
    Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6, 7, 8 ... 11 ... 16  Επόμενο
    ΣυγγραφέαςΜήνυμα
    i love edward 2
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    i love edward 2

Θηλυκό Υδροχόος
    Τόπος : N.Λεσβου
    Αριθμός μηνυμάτων : 1266
    Registration date : 08/04/2010

Forks Student Profile
    Team: Edward - Bella Edward - Bella
    Special ability Special ability: Mind Reading

Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 7 Empty
    ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια   Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΤετ 1 Σεπ 2010 - 6:16

παρα πολυ ωραιο το κεφαλαιο και αρκετα φιλοσοφικο θα ελεγα....ανυπομονω να δω τι ευχες θα κανουν
    Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
    ed<3
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    ed<3

Θηλυκό Καρκίνος
    Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα...
    Αριθμός μηνυμάτων : 3200
    Registration date : 27/03/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια   Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΤετ 1 Σεπ 2010 - 11:48

Λιτσακι μαλλον θα το αργησω να το βαλλω κι απο τις δυο πλευρες πρωτα την μια και μετα την αλλη!

i love Edward 2 oνοματακι; Embarassed

Σε ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια. Ναι βγηκε λιγακι φιλισοφικο νομιζω πως
    εχεις απολυτο δικιο. kiss huggie
    Niki Patt
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Niki Patt

Θηλυκό Υδροχόος
    Τόπος : Robert's World!
    Αριθμός μηνυμάτων : 2620
    Registration date : 19/03/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια   Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΤετ 29 Σεπ 2010 - 22:26

Μαρινακι μου ποτε θα ανεβασεις συνεχεια??? Smile
    ed<3
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    ed<3

Θηλυκό Καρκίνος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια   Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΤετ 29 Σεπ 2010 - 22:47

Νικη μου το Σαββατοκυριακο και να πανε ολα καλα μπορει και νωριτερα!
    αχ ποσο χαρηκα που ενδιαφερεσε για συνεχεια Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 7 174341 Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 7 174341
    ed<3
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    ed<3

Θηλυκό Καρκίνος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια   Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΣαβ 2 Οκτ 2010 - 19:54

Αγαπητοί μου αναγνώστες,

Eίμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω πως το 12ο Κελάλαιο θα μπει αύριο.Συγγνώμη για την αργοπορία αλλά είχα χάσει την εμπνευσή μου, αλλά και ο χρόνος μου είναι περιορισμένος. Επίσης χρειαζόμουν χρόνο να ξαναδιαβάσω την ιστορία και να μπω στο κλίμα. Ευχαρίστω όλους όσους έκαναν υπομονή ,σας είμαι ευγνώμων που διαβάζεται την ιστορία μου και αφήνετε τα σχολιά σας!!!

Mε αγάπη
    ed<3
    kiss
    daisyalicecullen
    Eclipse Bitten
    Eclipse Bitten
    daisyalicecullen

Θηλυκό Σκορπιός
    Τόπος : London <3
    Αριθμός μηνυμάτων : 373
    Registration date : 01/06/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια   Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΚυρ 3 Οκτ 2010 - 1:17

nC....ΤΕΛΕΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΜΕ ΤΡΕΛΑ.... tongue
    Niki Patt
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Niki Patt

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια   Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΚυρ 3 Οκτ 2010 - 11:00

Μαρινακι μου δεν ξερεις ποσο χαιρομαι που θα εχουμε συνεχεια σημερα.... Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 7 4947 Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 7 4947 Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 7 4947

Μου εχει λειψει η ιστορια σου......ανυπομονω!!!!! Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 7 274215 kiss kiss
    LITSA0089
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire

Θηλυκό Αριθμός μηνυμάτων : 1402
    Registration date : 14/06/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια   Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΚυρ 3 Οκτ 2010 - 21:01

Ααααα faint
    Πεθαίνω,Σβήνω,Χάνομαι Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 7 480860
    Ήταν τέλειο υπέροχο και ρομαντικό τόσο ρομαντικό. Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 7 737142
    Κανόνισε κακομοίρα μου μην μας τους κρυώσεις ή μάλλον να μας τους κρυώσεις μου ήρθε ιδέα.
    Πότε θα έχουμε συνέχεια?
    Πρόσεχε κυκλοφορώ και με ένα πορτατίφ....
    ed<3
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    ed<3

Θηλυκό Καρκίνος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια   Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΚυρ 3 Οκτ 2010 - 21:16

Ευχαριστω μπουμπουκα μου huggie
    θα εχετε συνεχεια καθε Σαββατοκυριακο αποδω και περα!!! kiss
    pretty witch
    Breaking Dawn Newborn
    Breaking Dawn Newborn
    pretty witch

Θηλυκό Καρκίνος
    Τόπος : Θεσσαλονίκη
    Αριθμός μηνυμάτων : 518
    Registration date : 11/06/2009

Forks Student Profile
    Team: Jasper - Alice Jasper - Alice
    Special ability Special ability: Controling the Elements

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια   Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΚυρ 3 Οκτ 2010 - 21:25

αααχ πολυ ωραια η συνεχειααα!!! Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 7 31995 η αληθεια ειναι οτι ειχα μεινει λιγο πισω,στο σημειο με το νοσοκομειο και τωρα ευχαριστήθηκα να διαβαζωωω!!!! Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 7 876749 μπραβο μπραβο μπραβο!! ηταν τελειοοοο!!!!! γενικα εχω λατρεψει αυτη την ιστοριαα!!! και ο εντουαρτ Κυριος! με Κ κεφαιλαιο!! Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 7 737142
    Niki Patt
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Niki Patt

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια   Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΚυρ 3 Οκτ 2010 - 21:26

Αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ!!!!!!!!!!!!!!!!! Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 7 150320 Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 7 150320 Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 7 150320 Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 7 150320

Μαρινακι μου τι υπεροχο κεφαλαιο ηταν αυτο??? Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 7 98735
    Τοσο ρομαντικο!!!! Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 7 616544 Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 7 616544

Η ατμοσφαιρα που ειχε δημιουργησει ο Εντουαρντ ηταν μαγευτικη!...Ποσο πολυ την θελει??? Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 7 465227 Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 7 465227 Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 7 465227
    Να ειχα κι εγω ενα τετοιο αγορι !! Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 7 150320 Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 7 150320

Η Μπελλα τι ευχη να εκανε αραγε???
    Θα μαθουμε ποτε??? Rolling Eyes Rolling Eyes

Επιπλεον,μου αρεσε πολυ που φιληθηκαν κ ολη αυτη η κατασταση μεταξυ τους,αν και περιμενα να συνεχιζαν.... Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 7 185649
    αλλα μας το κρατας για πιο μετα απ'οτι φαινεται! giggle

Συνεχεια καθε σαββατοκυριακο???? wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 7 274215 Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 7 274215

Μπραβο Μαρινακι μου!!! Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 7 201917 Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 7 201917 Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 7 201917

Αργει το σαββατοκυριακο... Sad Sad Ανυπομονω!!! kiss
    ed<3
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    ed<3

Θηλυκό Καρκίνος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια   Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΚυρ 3 Οκτ 2010 - 21:41

Αχ Ζωη μου σε ευχαριστω πολυ , ναι πολυ κυριος ο Έντουαρντ οπως παντα.

Νικη μου θα μαθεις την ευχη της Μπελλα το επομενα κεφαλαιο θα ειναι το ιδιο απο την πλευρα της! Wink
    το καλο σας το κραταω για μετα giggle , δεν θα σας αφηνα ετσι huggie
    Ευχαριστω παρα μα παρα πολυ. Ειχα καιρο να γραψω την συνεχεια δεν ημουνα σιγουρη αν θα ειναι καλη.... kiss χαιρομαι που σας αρεσε τοσο Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 7 465227
    i love edward 2
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    i love edward 2

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια   Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΚυρ 3 Οκτ 2010 - 23:44

ηταν απο τα πιο συγκλονιστικα κεφαλαια αυτη η ιστορια οσο προχωραει με γοητευει περισσοτερο ηταν απιθανη η συνεχεια και μας αποζημιωσε για ολο τον καιρο που περιμεναμε με αγωνια πραγματικα μπραβο(με λενε μαρια) lol!
    ed<3
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    ed<3

Θηλυκό Καρκίνος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια   Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΔευ 4 Οκτ 2010 - 11:23

Σε ευχαριστω πολυ Μαρια μου!!!! huggie
    αυτο εχει σημασια για εμενα να σας αποζημιωσω...... Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 7 413121
    και ευτυχως το καταφερα Razz Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 7 876749
    daisyalicecullen
    Eclipse Bitten
    Eclipse Bitten
    daisyalicecullen

Θηλυκό Σκορπιός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια   Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΔευ 4 Οκτ 2010 - 16:38

μπραβο μαρινα μου Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 7 474941 η συνεχεια πολυ ρομαντικη και υπεροχη οπως παντα αλλωστε!!!ο εντουαρντ ρομαντικος,με τροπους,ευγενικος και κανει τα παντα προκειμενου να κερδισει την μπελλα.....με λιγα λογια ειναι εξωπραγματικος tongue lol! το σαββατοκυριακο θα μπει το ιδιο μερος απο την πλευρα της μπελλα???yuppiiiiii!!τελεια...ανυπομονω να μαθω την ευχη της...οσο για την αποζημιωση μην στεναχωριεσαι μας αποζημιωσες και μαλιστα με το παραπανω!!!! kiss
    Niki Patt
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Niki Patt

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια   Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΣαβ 16 Οκτ 2010 - 14:01

Μαρινακι μου huggie ποτε θα βαλεις συνεχεια?? Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 7 876749
    ed<3
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    ed<3

Θηλυκό Καρκίνος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια   Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΔευ 18 Οκτ 2010 - 14:26

Ναι η αληθεια ειναι πως ειχα υποσχεθει καθε Σαββατοκυριακο αλλα πραγματικα δεν εχω χρονο ουτε και να φαω που λεει ο λογος Νικη μου. Μου εχουν πεσει ολα μαζι Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 7 876749 Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 7 691775 Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 7 691775
    Χιλια συγνωμη.Εχω γραψει ηδη την αρχη αλλα εχω ακομα αρκετο για να το ολοκληρωσω...
    Ελπιζω να γραψω συντομα. Ευχαριστω και παλι που σου αρεσει τοσο πολυ Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 7 6512

Έχει επεξεργασθεί από τον/την ed<3 στις Τρι 9 Νοε 2010 - 16:17, 1 φορά
    LITSA0089
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire

Θηλυκό Αριθμός μηνυμάτων : 1402
    Registration date : 14/06/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια   Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΚυρ 7 Νοε 2010 - 22:00

Αγάπη μου , kiss
    αγαπημένο μου Μαρινάκι kiss
    σε ευχαριστούμε για την αφιέρωση πάρα πολύ γλυκούλι μου kiss
    Σωτήρας ο μπαμπάς του Εντ μας?
    Σπόιλερ:
    .
    ΜΠΡΑΒΟ ΖΟΥΖΟΥΝΕΛΙ ΜΟΥ!!!
    ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΑ ΜΟΥ!!! kiss
    ed<3
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    ed<3

Θηλυκό Καρκίνος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια   Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΚυρ 7 Νοε 2010 - 22:06

Λιτσακι μου σε ευχαριστω πολυ για το σχολιο σου huggie

ειναι το σημαντικο για εμενα γιατι ξερω οτι ειναι αληθινο!!! kiss
    i love edward 2
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    i love edward 2

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια   Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΚυρ 7 Νοε 2010 - 23:05

καλα εχω μεινει αφωνη.....σωτηρας της ο μπαμπας του εντι.......... faint Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 7 480860 μεγαλες αποκαλυψεις....οσον αφορα για τα συναισθηματα της μπελλα δεν μπορω παω να σκασω θελω να του ομολογησει τον ερωτα της σε παρακαλω αυτη λιωνει για χαρη του και δεν του λεει τιποτα και ειναι αδικο γιατι θα ειναι ενα υπεροχο ζευγαρι....η ιστορια σου ειναι φανταστικη μπραβο και παλι μπραβο Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 7 201917 Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 7 474941
    daisyalicecullen
    Eclipse Bitten
    Eclipse Bitten
    daisyalicecullen

Θηλυκό Σκορπιός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια   Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΔευ 8 Νοε 2010 - 1:00

Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 7 868134 Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 7 868134 Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 7 868134 Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 7 868134 Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 7 868134 Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 7 868134 Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 7 6626 Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 7 6626 Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 7 6626
    ηταν απιστευτη η συνεχεια μαρινακι μου,το κατι αλλο!!!ο μπαμπας του εντ τι δουλεια ειχε στο σπιτι της μπελλα??? Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 7 271609 Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 7 271609
    γραφεις....καταπληκτικα!!!μπραβο σου αγαπη μου!!!! Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 7 474941 Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 7 474941 Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 7 474941
    σε ευχαριστω πολυ πολυ πολυ πολυ πολυ πολυ πολυ πολυ...για την αφιερωση!!! Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 7 382268 Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 7 34442
    και φυσικα ανυπομονω για την συνεχεια.... Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 7 4947
    Επισκέπτ
    Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια   Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΔευ 8 Νοε 2010 - 10:33

Η ιστορια ειναι απλα ΤΕΛΕΙΑ!!!! Ειμαι κατενθουσιασμενη Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 7 6512 αλλα και ντρεπομαι που δεν ειχα τον χρονο να συνεχισω απο το σημειο που ειχα μεινει νωριτερα Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 7 876749 Χιλια συγνωμη Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 7 413121 Ανυπομονω για την συνεχεια study
    ROBELINA
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    ROBELINA

Θηλυκό Ζυγός
    Τόπος : ΑΘΗΝΑ
    Αριθμός μηνυμάτων : 5931
    Registration date : 30/06/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια   Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΔευ 8 Νοε 2010 - 11:40

αχ μαρινακι εμεινα με την συνεχεια ευχαριστουμε για την αφιερωση !
    περιμενω συνεχεια
    ed<3
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    ed<3

Θηλυκό Καρκίνος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια   Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΤρι 9 Νοε 2010 - 16:28

Λοιπόν Μαρία μου σε ευχαριστώ πολυ για τα καλά σου λόγια,φυσικά και κάποια στιγμή η Μπέλλα θα του πει ότι είναι ερωτευμένη μαζί του! Μαργαρίτα μου ,αγάπη μου σε ευχαριστώ πολύ και εσένα!Εμιλυ δεν πειραζει ζουζούνα μου διαβαζέ την όποτε μπορείς!Ελίνα μου χαίρομαι που σου άρεσε!

Y.Γ Θέλω να σας διευκρινήσω σε περίπτωση που δεν το καταλάβατε ότι ο πατέρας του Έντουαρντ όταν έσωσε την Μπέλλα ήταν ήδη νεκρός κάτι σαν όραμα ή φάντασμα πάρτε το όπως θέλετε!Μάλλον δεν ήμουνα πόλυ κατανοητή!!Συγνωμη...για οτιδήποτε θέλετε ρωτήστε με

Σας υπερευχαριστώ όλους για ακόμη μια φορά!!!Σας αγαπώ πολύ.... Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 7 577643 Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 7 906998
    daisyalicecullen
    Eclipse Bitten
    Eclipse Bitten
    daisyalicecullen

Θηλυκό Σκορπιός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια   Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΤρι 9 Νοε 2010 - 16:39

και εμεις σ'αγαπαμε!!! Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 7 34442 Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 7 98735 Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 7 34442 Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 7 98735 Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 7 34442 Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 7 98735 kiss

Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια
    Επιστροφή στην κορυφή 
    Σελίδα 7 από 16Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6, 7, 8 ... 11 ... 16  Επόμενο
     Παρόμοια θέματα
    -

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
    Bella And Edward :: Midnight Inspirations :: Σχόλια για Fanfictions-
    Μετάβαση σε: