Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."
Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale
(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.
She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.
Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.
Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.
Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;
Θέμα: Απ: Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια Σαβ 2 Οκτ 2010 - 19:54
Αγαπητοί μου αναγνώστες,
Eίμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω πως το 12ο Κελάλαιο θα μπει αύριο.Συγγνώμη για την αργοπορία αλλά είχα χάσει την εμπνευσή μου, αλλά και ο χρόνος μου είναι περιορισμένος. Επίσης χρειαζόμουν χρόνο να ξαναδιαβάσω την ιστορία και να μπω στο κλίμα. Ευχαρίστω όλους όσους έκαναν υπομονή ,σας είμαι ευγνώμων που διαβάζεται την ιστορία μου και αφήνετε τα σχολιά σας!!!
Mε αγάπη ed<3
daisyalicecullen Eclipse Bitten
Ηλικία : 29 Τόπος : London <3 Αριθμός μηνυμάτων : 373 Registration date : 01/06/2010
Θέμα: Απ: Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια Κυρ 3 Οκτ 2010 - 21:01
Ααααα Πεθαίνω,Σβήνω,Χάνομαι Ήταν τέλειο υπέροχο και ρομαντικό τόσο ρομαντικό. Κανόνισε κακομοίρα μου μην μας τους κρυώσεις ή μάλλον να μας τους κρυώσεις μου ήρθε ιδέα. Πότε θα έχουμε συνέχεια? Πρόσεχε κυκλοφορώ και με ένα πορτατίφ....
ed<3 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα... Αριθμός μηνυμάτων : 3200 Registration date : 27/03/2010
Θέμα: Απ: Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια Κυρ 3 Οκτ 2010 - 21:25
αααχ πολυ ωραια η συνεχειααα!!! η αληθεια ειναι οτι ειχα μεινει λιγο πισω,στο σημειο με το νοσοκομειο και τωρα ευχαριστήθηκα να διαβαζωωω!!!! μπραβο μπραβο μπραβο!! ηταν τελειοοοο!!!!! γενικα εχω λατρεψει αυτη την ιστοριαα!!! και ο εντουαρτ Κυριος! με Κ κεφαιλαιο!!
Niki Patt Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Robert's World! Αριθμός μηνυμάτων : 2620 Registration date : 19/03/2010
Η ατμοσφαιρα που ειχε δημιουργησει ο Εντουαρντ ηταν μαγευτικη!...Ποσο πολυ την θελει??? Να ειχα κι εγω ενα τετοιο αγορι !!
Η Μπελλα τι ευχη να εκανε αραγε??? Θα μαθουμε ποτε???
Επιπλεον,μου αρεσε πολυ που φιληθηκαν κ ολη αυτη η κατασταση μεταξυ τους,αν και περιμενα να συνεχιζαν.... αλλα μας το κρατας για πιο μετα απ'οτι φαινεται!
Θέμα: Απ: Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια Κυρ 3 Οκτ 2010 - 21:41
Αχ Ζωη μου σε ευχαριστω πολυ , ναι πολυ κυριος ο Έντουαρντ οπως παντα.
Νικη μου θα μαθεις την ευχη της Μπελλα το επομενα κεφαλαιο θα ειναι το ιδιο απο την πλευρα της! το καλο σας το κραταω για μετα , δεν θα σας αφηνα ετσι Ευχαριστω παρα μα παρα πολυ. Ειχα καιρο να γραψω την συνεχεια δεν ημουνα σιγουρη αν θα ειναι καλη.... χαιρομαι που σας αρεσε τοσο
i love edward 2 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : N.Λεσβου Αριθμός μηνυμάτων : 1266 Registration date : 08/04/2010
Θέμα: Απ: Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια Κυρ 3 Οκτ 2010 - 23:44
ηταν απο τα πιο συγκλονιστικα κεφαλαια αυτη η ιστορια οσο προχωραει με γοητευει περισσοτερο ηταν απιθανη η συνεχεια και μας αποζημιωσε για ολο τον καιρο που περιμεναμε με αγωνια πραγματικα μπραβο(με λενε μαρια)
ed<3 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα... Αριθμός μηνυμάτων : 3200 Registration date : 27/03/2010
Θέμα: Απ: Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια Δευ 4 Οκτ 2010 - 16:38
μπραβο μαρινα μου η συνεχεια πολυ ρομαντικη και υπεροχη οπως παντα αλλωστε!!!ο εντουαρντ ρομαντικος,με τροπους,ευγενικος και κανει τα παντα προκειμενου να κερδισει την μπελλα.....με λιγα λογια ειναι εξωπραγματικος το σαββατοκυριακο θα μπει το ιδιο μερος απο την πλευρα της μπελλα???yuppiiiiii!!τελεια...ανυπομονω να μαθω την ευχη της...οσο για την αποζημιωση μην στεναχωριεσαι μας αποζημιωσες και μαλιστα με το παραπανω!!!!
Niki Patt Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Robert's World! Αριθμός μηνυμάτων : 2620 Registration date : 19/03/2010
Θέμα: Απ: Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια Δευ 18 Οκτ 2010 - 14:26
Ναι η αληθεια ειναι πως ειχα υποσχεθει καθε Σαββατοκυριακο αλλα πραγματικα δεν εχω χρονο ουτε και να φαω που λεει ο λογος Νικη μου. Μου εχουν πεσει ολα μαζι Χιλια συγνωμη.Εχω γραψει ηδη την αρχη αλλα εχω ακομα αρκετο για να το ολοκληρωσω... Ελπιζω να γραψω συντομα. Ευχαριστω και παλι που σου αρεσει τοσο πολυ
Έχει επεξεργασθεί από τον/την ed<3 στις Τρι 9 Νοε 2010 - 16:17, 1 φορά
LITSA0089 Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 1402 Registration date : 14/06/2010
Θέμα: Απ: Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια Κυρ 7 Νοε 2010 - 23:05
καλα εχω μεινει αφωνη.....σωτηρας της ο μπαμπας του εντι.......... μεγαλες αποκαλυψεις....οσον αφορα για τα συναισθηματα της μπελλα δεν μπορω παω να σκασω θελω να του ομολογησει τον ερωτα της σε παρακαλω αυτη λιωνει για χαρη του και δεν του λεει τιποτα και ειναι αδικο γιατι θα ειναι ενα υπεροχο ζευγαρι....η ιστορια σου ειναι φανταστικη μπραβο και παλι μπραβο
Ηλικία : 29 Τόπος : London <3 Αριθμός μηνυμάτων : 373 Registration date : 01/06/2010
Θέμα: Απ: Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια Δευ 8 Νοε 2010 - 1:00
ηταν απιστευτη η συνεχεια μαρινακι μου,το κατι αλλο!!!ο μπαμπας του εντ τι δουλεια ειχε στο σπιτι της μπελλα??? γραφεις....καταπληκτικα!!!μπραβο σου αγαπη μου!!!! σε ευχαριστω πολυ πολυ πολυ πολυ πολυ πολυ πολυ πολυ...για την αφιερωση!!! και φυσικα ανυπομονω για την συνεχεια....
Επισκέπτ Επισκέπτης
Θέμα: Απ: Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια Δευ 8 Νοε 2010 - 10:33
Η ιστορια ειναι απλα ΤΕΛΕΙΑ!!!! Ειμαι κατενθουσιασμενη αλλα και ντρεπομαι που δεν ειχα τον χρονο να συνεχισω απο το σημειο που ειχα μεινει νωριτερα Χιλια συγνωμη Ανυπομονω για την συνεχεια
ROBELINA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
Θέμα: Απ: Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια Τρι 9 Νοε 2010 - 16:28
Λοιπόν Μαρία μου σε ευχαριστώ πολυ για τα καλά σου λόγια,φυσικά και κάποια στιγμή η Μπέλλα θα του πει ότι είναι ερωτευμένη μαζί του! Μαργαρίτα μου ,αγάπη μου σε ευχαριστώ πολύ και εσένα!Εμιλυ δεν πειραζει ζουζούνα μου διαβαζέ την όποτε μπορείς!Ελίνα μου χαίρομαι που σου άρεσε!
Y.Γ Θέλω να σας διευκρινήσω σε περίπτωση που δεν το καταλάβατε ότι ο πατέρας του Έντουαρντ όταν έσωσε την Μπέλλα ήταν ήδη νεκρός κάτι σαν όραμα ή φάντασμα πάρτε το όπως θέλετε!Μάλλον δεν ήμουνα πόλυ κατανοητή!!Συγνωμη...για οτιδήποτε θέλετε ρωτήστε με
Σας υπερευχαριστώ όλους για ακόμη μια φορά!!!Σας αγαπώ πολύ....