| Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια | |
|
+23hlhtwilightmania despina aek niki xrysanthi Emy+Robert pretty witch daisyalicecullen i love edward 2 sandra21 katia2110 Nemesis Of Bellin ROBELINA twilightFOREVER twilightsagaddicted $ofi@ + Edward Niki Patt izzy cullen CrazyKatie Mrs.Christina mpellanti21 emi LITSA0089 ed<3 27 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
mpellanti21 Eclipse Bitten
Ηλικία : 31 Τόπος : forks Αριθμός μηνυμάτων : 471 Registration date : 26/06/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια Σαβ 7 Αυγ 2010 - 13:17 | |
| αχ μολις το διαβασα!!!!! καλα με καθηλωσες παλι, δεν το πιστευω ,τι εχουν περασει και οι δυο απιστευτο, πολλα ψυχικα τραυματα μαρινακι μια απορια ο αδελφος της που ηταν την ωρα της φωτιας?
παντως καταπληκτικη υπεροχη τελεια η συνεχεια!!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
ROBELINA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια Σαβ 7 Αυγ 2010 - 13:19 | |
| μολις το διαβασα τι περασε η καημενη η Μπέλλα , υπέροχη η συνέχεια! | |
|
| |
ed<3 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα... Αριθμός μηνυμάτων : 3200 Registration date : 27/03/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια Σαβ 7 Αυγ 2010 - 13:20 | |
| Το εγραψα ηταν μαζι με την μητερα του στο Φοινιξ αυτοι οι δυο δεν ειχαν παει ακομη!!! Σας ευχαριστω ολες Μπελλα μου, Αντογονη μου και Ελινακι μου....
Έχει επεξεργασθεί από τον/την ed<3 στις Σαβ 7 Αυγ 2010 - 13:28, 1 φορά | |
|
| |
Ηλικία : 31 Τόπος : forks Αριθμός μηνυμάτων : 471 Registration date : 26/06/2010
| |
| |
Niki Patt Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Robert's World! Αριθμός μηνυμάτων : 2620 Registration date : 19/03/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια Σαβ 7 Αυγ 2010 - 13:25 | |
| | |
|
| |
Ηλικία : 33 Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα... Αριθμός μηνυμάτων : 3200 Registration date : 27/03/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια Σαβ 7 Αυγ 2010 - 13:30 | |
| Δεν πειραζει Αντιγονη μου μου ισως να σου ξεφυγε αυτο το σημειο! Ευχαριστω Νικη μου!!! Μαλλον το επομενο θα αργησει, θελω να σκεφτω καλα πως θα συνεχισω... | |
|
| |
twilightsagaddicted Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Λάρισα Αριθμός μηνυμάτων : 3767 Registration date : 07/03/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια Σαβ 7 Αυγ 2010 - 14:47 | |
| καλα ε φοβερη η συνεχεια...απιστευτο τι εχει περασει η μπελλα..αλλα οπως ειπαν και παραπανω το μυστηριο παραμενει παρα τις μεχρι τωρα αποκαλυψεις...περιμενω με αγωνια τη συνεχεια... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια Σαβ 7 Αυγ 2010 - 14:50 | |
| Ευχαριστω Φενια μου.... | |
|
| |
Nemesis Of Bellin Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Night Castle Αριθμός μηνυμάτων : 3549 Registration date : 09/08/2009
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια Σαβ 7 Αυγ 2010 - 18:42 | |
| τωρα ειδα τα δυο τελευταια κεφαλαια!!!
συγκινηθηκα πολυ με την ιστορια της Μπελλας ενω απο την αλλη γελασα με την πλακα που του εκανε!! | |
|
| |
sandra21 Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 28 Τόπος : Τάρταρα Αριθμός μηνυμάτων : 690 Registration date : 05/07/2010
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια Σαβ 7 Αυγ 2010 - 18:50 | |
| Παρα πολυ ωραια ιστορια αγαπη μου!!!!!!!!!!Τραγικο το παρελθον της Bellas!!! Περιμενουμε συνεχεια!!!!!!!!!!! | |
|
| |
LITSA0089 Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 1402 Registration date : 14/06/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια Σαβ 7 Αυγ 2010 - 19:09 | |
| Ουαου!!Τόσο γρήγορα καινούριο κεφάλαιο.Όταν λέω ότι είσαι θεά γιατί δεν με πιστεύεις???? | |
|
| |
i love edward 2 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : N.Λεσβου Αριθμός μηνυμάτων : 1266 Registration date : 08/04/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια Παρ 27 Αυγ 2010 - 12:00 | |
| πολυ τελεια η ιστορια γεμετη μυστηριο....πολυ κριμα για την μπελλα ειχε ενα πολυ τραγικο παρελθον.....ελπιζουμε να εχουμε συντομα συνεχεια..... | |
|
| |
| |
| |
Ηλικία : 28 Τόπος : Λάρισα Αριθμός μηνυμάτων : 3767 Registration date : 07/03/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια Κυρ 29 Αυγ 2010 - 11:23 | |
| αχ μπραβο μαρινακι,,!!!!!!!ευχαριστουμε για την ενημερωση..!!θα περιμενουμε με ανυπομονησια..! | |
|
| |
Ηλικία : 30 Τόπος : Robert's World! Αριθμός μηνυμάτων : 2620 Registration date : 19/03/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια Κυρ 29 Αυγ 2010 - 11:50 | |
| Aχ!! Ωραια Μαρινακι ... Ευχαριστουμε για την ενημερωση... Μακαρι να ανεβασεις συντομα,μου εχει λειψει πολυ αυτη η ιστορια!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια Κυρ 29 Αυγ 2010 - 19:37 | |
| | |
|
| |
izzy cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : φορκς Αριθμός μηνυμάτων : 1089 Registration date : 23/05/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια Κυρ 29 Αυγ 2010 - 19:51 | |
| πολυ ωραια ησυνεχεια λυθηκαν πολλες αποριες μας αλλα δημιουργηθηκαν και τοσες αλλες υπαρχει τοσο μυστηριο στην ιστορια αχ θελοω συνεχεια | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια Κυρ 29 Αυγ 2010 - 21:07 | |
| Ουαου!! Θα πέσουν και αστέρια!!! "Να είναι μαζί για πάντα"είναι η δική μου ευχη και εύχομαι και η δική τους γιατί αλλιώς πορτατιφ.Ε αγαπάκι θυμάσαι?
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια Κυρ 29 Αυγ 2010 - 21:07 | |
| μαρινακι μου μπραβο!!!!!!! το καινουργιο κεφαλαιο ηταν εκπληκτικο, και πολυ μυστηριωδες κατι μου λεει οτι τους γνωριζε τους γονεις του εντουαρντ αλλα δεν μπορω να εξηγησω το πως!!!!!!!!!!! η υπεροχη συνεχεια οπως και να εχει ελπιζω να εχουμε κατι συντομα!!!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια Δευ 30 Αυγ 2010 - 1:10 | |
| Μαρινακι καταπληκτικο το καινουριο κεφαλαιο... Ανυπομονω για το επομενο κεφαλαιο... Θα δουν τ'αστερια..τι ρομαντικο!!! Κι επισης εχω πολλες αποριες αλλα θα περιμενω να μου τις λυσεις στη συνεχεια!! Περιμενωωωω | |
|
| |
ROBELINA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια Δευ 30 Αυγ 2010 - 11:24 | |
| μολις διαβασα την συνεχεια , καταπληκτική ειδικότερα το τέλος ! | |
|
| |
Nemesis Of Bellin Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Night Castle Αριθμός μηνυμάτων : 3549 Registration date : 09/08/2009
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια Δευ 30 Αυγ 2010 - 14:54 | |
| αναρωτιεμαι τι σχεση εχει η μπελλα με τους γονεις του εντουαρντ.... παντως πολυ ρομαντικο που ο εντουαρντ ειχε φτιαξει ειδικιο δωματιο για την εκλεκτη της καρδιας του | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια Δευ 30 Αυγ 2010 - 14:58 | |
| ιιιι ντροπη μου ξεχασα να σχολιασω.!!! μαρινακι μου τελειο..!!το μυστηριο και η αγωνια συνεχιζεται...ο εντ τοσο γλυκος..και η μπελλα σιγουρα κατι κρυβει....ανυπομονω για την συνεχεια.!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια Τρι 31 Αυγ 2010 - 2:54 | |
| Μπελλα μου , Αντιγονη μου , Νικη μου και Φενια μου θα γραψω την συνεχεια οσο πιο συντομα μπορω... δεν θα πω ποτε γιατι μπορει να τυχη κατι και να μην βαλλω. Λιτσακι μου , αγαπακι μου γλυκο εχω παθει ψυχολογικα προβληματα με το πορτατιφ - Σπόιλερ:
οχι ενταξει αντεχω!
Ναι θα πεσουν αστερακια!!!πολυ ωραια η ευχη σου , για να δουμε ομως τι ευχη θα κανουν. Σκεφτομαι να γραψω το επομεμο κεφαλαιο και απο τις δυο πλευρες και απο την μερια της Μπελλας και απο την μερια του Εντουαρντ. Τι λετε; Ελινακι το τελος το εμπνευστηκα τελευταια στιγμη , χαιρομαι που σου αρεσε. Ελενη μου το προσεξες ε;Νομιζα πως δεν θα το σχολιασει κανεις αυτο. Πιστευα πως το παρακανα. ουφ Ευτυχως που σου αρεσει. Δεν εχω λογια να σας ευχαριστησω. Ειναι σημαντικο για μενα που εχω διπλα μου αξιολογα ατομα να με στηριζουν. Ευχαριστω πολυ ολους σας | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια Τρι 31 Αυγ 2010 - 9:12 | |
| - ed<3 έγραψε:
- Μπελλα μου , Αντιγονη μου , Νικη μου και Φενια μου θα γραψω την συνεχεια οσο πιο συντομα μπορω... δεν θα πω ποτε γιατι μπορει να τυχη κατι και να μην βαλλω.
Λιτσακι μου , αγαπακι μου γλυκο εχω παθει ψυχολογικα προβληματα με το πορτατιφ
- Σπόιλερ:
οχι ενταξει αντεχω!
Ναι θα πεσουν αστερακια!!!πολυ ωραια η ευχη σου , για να δουμε ομως τι ευχη θα κανουν. Σκεφτομαι να γραψω το επομεμο κεφαλαιο και απο τις δυο πλευρες και απο την μερια της Μπελλας και απο την μερια του Εντουαρντ. Τι λετε;
Ελινακι το τελος το εμπνευστηκα τελευταια στιγμη , χαιρομαι που σου αρεσε.
Ελενη μου το προσεξες ε;Νομιζα πως δεν θα το σχολιασει κανεις αυτο. Πιστευα πως το παρακανα. ουφ Ευτυχως που σου αρεσει.
Δεν εχω λογια να σας ευχαριστησω. Ειναι σημαντικο για μενα που εχω διπλα μου αξιολογα ατομα να με στηριζουν. Ευχαριστω πολυ ολους σας
Και εμείς σ αγαπάμε.Αστεράκια καρδούλες.Αχ Ετοιμάσου να σκάσεις στα γέλια: ¶κου αξιόλογο άτομο να γράψεις και τις δύο πλευρές αλλά μαζί όχι τη μία σήμερα και την άλλη μετά από 3 βδομάδες.Το λέω επειδή σε ξέρω. Αφού αντέχεις:ΠΟΡΤΑΤΙΦ | |
|
| |
| Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια | |
|