Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."
Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale
(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.
She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.
Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.
Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.
Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;
Θέμα: Απ: Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια Τετ 28 Σεπ 2011 - 22:48
ρε συ συναιχησε το !!!!!!!!!!!!!!!! θα φαω τα λυσακα μου χωρις πλακα ! το κοβεις στο καλυτερο σημειο ! ελα , θελω τη συναιχεια ! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ed<3 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα... Αριθμός μηνυμάτων : 3200 Registration date : 27/03/2010
Θέμα: Απ: Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια Δευ 3 Οκτ 2011 - 14:19
Σαντυ μου χαρης την δικη σου παροτρινση θα κατσω να συνεχισω την ιστορια μαζι με αυτη που γραφω!!! αν και υπολογιζα να την ολοκληρωσω αργοτερα θα την κοιταξω το Σαββατοκυριακο που εχω ελευθερο χρονο και θα αρχισω νεο κεφαλαιο...
sandy forever New Moon Victim
Ηλικία : 27 Τόπος : εκει που ειναι οι ανθρωποι που αγαπαω Αριθμός μηνυμάτων : 128 Registration date : 18/06/2011
Θέμα: Απ: Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια Πεμ 5 Ιαν 2012 - 2:17
Σε ευχαριστω πολυ γλυκια μου αλλα οπως ειδες μια υποσχεση εδωσα οτι θα την συνεχισω και δεν καταφερα να την κρατησω....προς το παρον δεν εχω χρονο και θελει πολυ δουλεια γιατι την εχω αφησει καιρο την ιστορια θα προσπαθησω να κανω οτι καλυτερο μπορω! Σιγουρα εχω στο μυαλο μου να την ολοκληρωσω τωρα το ποτε δεν το ξερω ακομη Ελπιζω να εχω την κατανοηση σας!
Ηλικία : 27 Τόπος : εκει που ειναι οι ανθρωποι που αγαπαω Αριθμός μηνυμάτων : 128 Registration date : 18/06/2011
Θέμα: Απ: Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια Πεμ 5 Ιαν 2012 - 19:45
την εχεις !!!!!!!!!!!!!!!!! η ιστορια σου ειναι τελεια και την εχεις αφησει σε κρισιμο σημειο που λες τωρα τι θα γινει στη συναιχεια !!!!!! εισαι 20 χρονων υπαρχει και 1 πανεπιστημιο ! δεν το ξεχναμε !!!!!!!!!
mariettoula1996 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Ρόδος Αριθμός μηνυμάτων : 5149 Registration date : 04/01/2012
Θέμα: Απ: Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια Παρ 17 Φεβ 2012 - 22:02
Σε ευχαριστω πολυ γλυκια μου, χαιρομαι που σου αρεσει Με λενε Μαρινα....Την εχω αφησει στην ακρη την ιστορια αλλα με προβληματιζεται κατα καιρους βλεπω οτι ακομα αρεσει σε καποιους....Θα κοιταξω να δω αν μπορω να την βαλλω μεσα στο προγραμμα μου για να την συνεχισω....
Θέμα: Απ: Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια Παρ 9 Μαρ 2012 - 20:20
mariettoula1996 έγραψε:
γεια σου !!!σήμερα άρχισα να διαβάζω την ιστορία σου και μου φαίνεται ΥΠΕΡΟΧΗ δεν μπορώ να ξεκολλήσω !!!!!
ΠΛΑΚΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ? εγω τη διαβασα περσι 19 Ιανουαριου 2011 μπορεις να το δεις ! βρες το πρωτο σχολειο μου λεει διπλα ημερομηνια & απο τοτε τροω τα λυσακα μου αλλα δεν μπορουμε να κανουμε κατι η κοπελα εχει και το Πανεπιστημιο Πρωτα οι σπουδες και μετα ολα τ'αλλα ! κανω λαθος ?
Ηλικία : 28 Τόπος : Ρόδος Αριθμός μηνυμάτων : 5149 Registration date : 04/01/2012
Θέμα: Απ: Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια Κυρ 8 Απρ 2012 - 12:27
sandy forever έγραψε:
mariettoula1996 έγραψε:
γεια σου !!!σήμερα άρχισα να διαβάζω την ιστορία σου και μου φαίνεται ΥΠΕΡΟΧΗ δεν μπορώ να ξεκολλήσω !!!!!
ΠΛΑΚΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ? εγω τη διαβασα περσι 19 Ιανουαριου 2011 μπορεις να το δεις ! βρες το πρωτο σχολειο μου λεει διπλα ημερομηνια & απο τοτε τροω τα λυσακα μου αλλα δεν μπορουμε να κανουμε κατι η κοπελα εχει και το Πανεπιστημιο Πρωτα οι σπουδες και μετα ολα τ'αλλα ! κανω λαθος ?
συγνώμη που σου απαντάω τόσο αργοπορημένα αλλά τώρα είδα το σχόλιο σου ..εγώ πρόσφατα άρχισα να μπαίνω στο φόρουμ για αυτό άργησα να το διαβάσω ...αλλά όντως η Μαρίνα έχει μεγάλο ταλέντο ...ελπίζω πάντως πως κάποια στιγμή θα την συνεχίσει γιατί θα ήταν κρίμα να την αφήσει στην μέση ...!!!
Θέμα: Απ: Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια Κυρ 8 Απρ 2012 - 12:29
ed<3 έγραψε:
Σε ευχαριστω πολυ γλυκια μου, χαιρομαι που σου αρεσει Με λενε Μαρινα....Την εχω αφησει στην ακρη την ιστορια αλλα με προβληματιζεται κατα καιρους βλεπω οτι ακομα αρεσει σε καποιους....Θα κοιταξω να δω αν μπορω να την βαλλω μεσα στο προγραμμα μου για να την συνεχισω....
Μαρίνα μου χάρηκα για την γνωριμία !!εγώ είμαι η Μαριέττα !!!η ιστορία σου είναι απλά καταπληκτική ...ελπίζω πάντως κάποια στιγμή να καταφέρεις να την τελειώσεις γιατί είναι πολύ καλή !!
Θέμα: Απ: Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια Τρι 19 Ιουν 2012 - 17:32
να υποθεσω οτι δεν θα συνεχισεις την ιστορια ? ειναι τελεια και την εχεις αφησει στο πιο κρισιμο σημειο αν την εχεις γραμμενη στον υπολογιστη σου μπορω να σου δοσω το email μου για να μου τη στιλεις ! δεν γινεται τελλειωσαν οι εξετασεις σημερα ,την ξαναδιαβασα και θελω να μαθω τι θα γινει παρακατω ! αν θα χορισουν ή θα σκοτωσει ο Εντουαρντ τη Σελην