| Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια | |
|
+23hlhtwilightmania despina aek niki xrysanthi Emy+Robert pretty witch daisyalicecullen i love edward 2 sandra21 katia2110 Nemesis Of Bellin ROBELINA twilightFOREVER twilightsagaddicted $ofi@ + Edward Niki Patt izzy cullen CrazyKatie Mrs.Christina mpellanti21 emi LITSA0089 ed<3 27 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
ed<3 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα... Αριθμός μηνυμάτων : 3200 Registration date : 27/03/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| |
| |
i love edward 2 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : N.Λεσβου Αριθμός μηνυμάτων : 1266 Registration date : 08/04/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια Κυρ 17 Απρ 2011 - 23:54 | |
| μαρινακι μου μολις τωρα ειδα τα δυο κεφαλαια που εχεις βαλει τα διαβασα και τα δυο αμεσως ηταν υπεροχα....η συνεχεια ηταν παρα πολυ ωραια τοσο ρομαντικη ειδικα εκει με το δειπνο ο εντι εδωσε τον καλυτερο του εαυτο για να ευχαριστησει την μπελλα και να την ζητησει σε γαμο ηταν πολυ ομορφη σκηνη....το θεμα ομως ειναι αλλο η σελην...ειλικρινα θελω να την δολοφονησω ειναι τοσο σκυλα μια μερα πριν απο τον γαμο πεταξε την μεγαλη βομβα που στην τελικη ειναι και ψεματα...δεν το πιστευω...ειναι απαισια και παρα πολυ δολοπλοκα...ευτυχως ομως η μπελλα γυρισε και ευχομαι να τον πιστεψει τον εντι...μπραβο μαρινακι μου ηταν μια πολυ ωραια συνεχεια που μας αφησε με πολυ αγωνια για την συνεχεια.....οι μουσικες επιλογες απλα τελειες.... | |
|
| |
LITSA0089 Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 1402 Registration date : 14/06/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια Δευ 18 Απρ 2011 - 9:36 | |
| Μπουμπού!!!! Μπράβο αγάπη μου!!!ΤΟ κεφάλαιο μου άρεσε αλλά.... Έχω να πω κάτι: Εγώ την Σλινοτετοια θα την κάνω σέλινο!!! Και πες στον mister Εντουαρντ ότι εγώ θ την κάνω να πληρώσει! Να μην αγχωνεται καθολου! Επειδή δηλαδή την άφησει στα κρύα το λουτρού (με συγχωρείτε για την έκφραση) πρέπει να τον εκδικηθεί?Εμ κυρά μου τι πήγες κι έκανες σε εκείνη την περιοχή? Τεσπα Μαρινάκι μου εσύ έγραψες πάλι!!Με την αγωνία το σανσπες Μπράβο Μπράβο!!!! | |
|
| |
irenekr Twilight Human
Ηλικία : 36 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 12 Registration date : 19/03/2011
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια Δευ 18 Απρ 2011 - 12:32 | |
| Ειρηνη ονομαζομαι.......καλως σας βρικα......χαρικα για τιν γνωριμια....συνχαριτιρια για το funfiction σου....ειναι καταπλικτικο....αναμενω την συνεχεια.... | |
|
| |
Ηλικία : 33 Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα... Αριθμός μηνυμάτων : 3200 Registration date : 27/03/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια Τρι 19 Απρ 2011 - 0:00 | |
| Θελω να ζητησω ενα συγνωμη απο το Ελινακι μου δεν ειχα δει το σχολιο σου!!!Ευχαριστω πολυ ζουζουνα μου και εσενα που με στηριζεις!!! Μαρακι μου σε ευχαριστω πολυ γλυκια μου για τα καλα σου λογια!!Οτι και να πειτε εχετε απολυτο δικιο!!! Λιτσακι μου σε εχει φοβιθει το ματι μου πολυ σατανικη μου εγινες!!! Ευχαριστω καρδια μου τα λογια σου μου δινουν μεγαλη χαρα Ειρηνακι μου χαρηκα! Εμενα με λενε Μαρινα...Ευχαριστω και εσενα παρα πολυ που αρχισες να διαβαζεις το φανφικ μου.... ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΩ, φανταστικοι μου αναγνωστες!!! - Σπόιλερ:
Αυτο που θυμισε την διαφημιση ε φανταστικε τροχονομε!!! | |
|
| |
daisyalicecullen Eclipse Bitten
Ηλικία : 29 Τόπος : London <3 Αριθμός μηνυμάτων : 373 Registration date : 01/06/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια Παρ 10 Ιουν 2011 - 18:18 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια Τετ 15 Ιουν 2011 - 12:32 | |
| Ολη αυτη θελετε να σκοτωσετε χιχιχιχ!Σε ευχαριστω Μαργαριτακι μου!!! Θελω λιγο την ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ!!! Mέτα την εξεταστικη μου προκειται να αρχισω ενα νεο φανφικ με τιτλο ''ΕΝΟΧΗ ΣΙΩΠΗ'' για οποιον ενδιαφερεται!!Αυτη η ιστορια που γραφω τωρα θα συνεχιστει θα της γραφω παραλληλα!!!Θα ηθελα να μου πειτε την αποψη σας!Αν σας αρεσει μονο θα την αρχισω αλλιως θα την αφησω για λιγο στην ακρη!Οποτε περιμενω ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ.... ΠΕΡΙΛΗΨΗ!!! Η Μπέλλα γνώρισε τον άνδρα των ονείρων της. 'Ομορφος, τρυφερός και από καλή οικογένεια, ο Έντουαρντ είναι ένας πολλά υποσχόμενος νέος επαγγελματίας της Γουόλ Στριτ. 'Οταν πηγαίνουν για διακοπές στο πατρικό του σπίτι, η Μπέλλα ενθουσιάζεται όχι μόνο από το πλούσιο αγρόκτημα, αλλά και από την όμορφη και φιλική μητέρα του Ελίζαμπεθ. Κάτω όμως από το χαμόγελο της αξιαγάπητης Ελίζαμπεθ κρύβεται μια αδίστακτη γυναίκα , που έχει σα μοναδικό της στόχο να πείσει το γιο της να γυρίσει για πάντα στο αγρόκτημα. Η Μπέλλα, όμως, αποτελεί εμπόδιο στα σχέδιά της, με την προοπτική μιας χαρούμενης αστικής οικογένειας. Και, σύντομα, βρίσκεται μπλεγμένη σε μια σατανική πλεκτάνη, που απειλεί το γάμο της, το αγέννητο παιδί της, ακόμη και την ίδια της την ζωή... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια Τετ 15 Ιουν 2011 - 12:42 | |
| | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 8719 Registration date : 08/11/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια Τετ 15 Ιουν 2011 - 12:43 | |
| | |
|
| |
ROBELINA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια Τετ 15 Ιουν 2011 - 12:44 | |
| μαρινακι μου ακουγεται εξαιρετικο !! θα περιμενουμε με αγωνια | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια Τετ 15 Ιουν 2011 - 12:53 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια Τετ 15 Ιουν 2011 - 13:05 | |
| | |
|
| |
i love edward 2 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : N.Λεσβου Αριθμός μηνυμάτων : 1266 Registration date : 08/04/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια Τετ 15 Ιουν 2011 - 13:29 | |
| μολις τωρα διαβασα την περιληψη για την καινουργια ιστορια ειναι παρα πολυ ωραια μου θυμιζει λιγο μια ταινια αλλα καπως διαφορετικη παντως ειναι καταπληκτικη υποθεση και πιστευω θα σκισεις για αλλη μια φορα μπραβο περιμενουμε με αγωνια | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια Τετ 15 Ιουν 2011 - 21:15 | |
| Μαρακι μου γλυκο σε ευχαριστω παρα πολυ που μπηκες στο κοπο να το διαβασεις!!!] Ευχομαι να σας αρεσει πραγματικα και να μην σας απογοητευσω!!! | |
|
| |
Emy+Robert Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 4680 Registration date : 22/08/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια Τετ 15 Ιουν 2011 - 23:00 | |
| Μαρινάκι, μόλις το είδα! Καινούριο fanfic??? Μπράβο, μπράβο, μπράβο!!! Πολύ χάρηκα!!! Ωχ, να δούμε τι θα περιμένουμε από την...Ελίζαμπεθ. Νομίζω πως αυτό το emoticon ταιριάζει γάντι με αυτήν---> . Το όνομα αυτό, δεν ξέρω γιατί, αλλά μου φέρνει στο μυαλό μια γλυκιά γυναίκα, καλοσυνάτη, γενναιόδωρη. Ενώ τα "κακά" στοιχεία που προσδίδεις εσύ σε αυτόν τον ήρωα που έχει αυτό το όνομα, φτιάχνουν τον τέλειο χαρακτήρα. Αυτόν που από εκεί που δεν το περιμένεις, κάνει κάτι και σε πιάνει απροετοίμαστο. Κάτι τέτοιο μάλλον θα βιώσει και η Μπέλα μας. Εκπληκτικό σενάριο! Μου μυρίζει σασπένς και πολλή πολλή αγωνία! Στα κάρβουνα θα μας έχεις! Μαρινάκι, καλή αρχή να έχεις!!! Και καλή επιτυχία με την εξεταστικη σου!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια Πεμ 16 Ιουν 2011 - 18:47 | |
| Eρμιονακι μου γλυκο σε ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ παρα πολυ για ολες τις ευχες σου... Εισαι απο τους ανθρωπους που με στηριζουν σε καθε βημα μου μεσα στο φορουμ''εννοωντας παντα τις ιστοριες μου''και πραγματικα σε εχω μεσα στην καρδια μου!! Χαιρομαι που σου αρεσε ολο το στορυ... εχεις πιασει ακριβως τι ηθελα να πω μεσα απο την περιληψη!! | |
|
| |
Emy+Robert Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 4680 Registration date : 22/08/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια Πεμ 16 Ιουν 2011 - 18:55 | |
| | |
|
| |
sandy forever New Moon Victim
Ηλικία : 27 Τόπος : εκει που ειναι οι ανθρωποι που αγαπαω Αριθμός μηνυμάτων : 128 Registration date : 18/06/2011
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια Κυρ 19 Ιουν 2011 - 20:07 | |
| Ερωτικο οπως το θελουμε και εχω καταλαβει τα συναισθηματα σου οταν το εγραφες ! εχεις ταλαντο ! ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟ , ΜΠΡΑΒΟ ΣΥΝΑΙΧΗΣΕ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ !!!!!!!!!! - Σπόιλερ:
εγω γραφω κατι μεσα απο αυτα που περναω τον τελευταιο ενα χρονο ! αν 8ες οταν το τελειωσω να σου το στειλω
Έχει επεξεργασθεί από τον/την sandy forever στις Δευ 20 Ιουν 2011 - 15:23, 2 φορές συνολικά | |
|
| |
Mrs.Christina Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Στον κόσμο των βιβλίων και της συγγραφής!!! Αριθμός μηνυμάτων : 1682 Registration date : 02/12/2009
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια Δευ 20 Ιουν 2011 - 1:59 | |
| | |
|
| |
Ηλικία : 27 Τόπος : εκει που ειναι οι ανθρωποι που αγαπαω Αριθμός μηνυμάτων : 128 Registration date : 18/06/2011
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια Δευ 20 Ιουν 2011 - 15:21 | |
| μου κανεις πλακα τωρα ? τι τις θες τις εντυπωσεις ? δεν τις ξερεις ? με λιγα λογια ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ εχω ανοιξει τον υπολογιστη απο τις 10 και δεν μπορω να σταματησω το διαβασμα συναιχησε την καλη δουλεια , εστω και αν παρεις απο καποιον αρνητικα σχολεια ,μην το αφησεις να σου ριξει το ηθικο αν σου κανει αρνητικο σχολιο ,δεν ξερει την τυφλα του απο ερωτικες ιστοριες και μυστηρια | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια Δευ 20 Ιουν 2011 - 17:54 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια Δευ 20 Ιουν 2011 - 22:11 | |
| κι εσυ εισαι πολυ γλυκια δεν ξερω πως τα καταφερνεις και γραφεις τοσο καλα αλλα εγω τουλαχιστον ειναι πραγματα απο την προσωπικη μου ζωη δεν ξερω αν κανεις κι εσυ το ιδιο παντως εισαι ΤΑΛΕΝΤΑΡΑ συναιχησε - Σπόιλερ:
αλλα προσοχη μην καψεις τον εγκεφαλο με τοσο αγχος για την εξεταστικη και μετα να συναιχησεις την ιστορια χαλαρωσε , περνα καλα με τους φιλους σου και μετα τις διακοπες συναιχησε κι εγω δινω διπλωματα αγγλικα , γαλλικα , γερμανικα ! που ελευθερος χρονος αλλα τι να κανω προσπαθω να περναω λιγο χρονο με τους φιλους μου ή να συζηταω μαζι σας και μετα απο 1 ωρα παλι διαβασμα ετσι ειναι η ζωη ,αν δεν φυγουμε εξωτερικο ,δεν θα εχουμε καλο μελλον ως προς τη δουλεια
και παλι μπραβο σ'ευχαριστω για τα καλα σου λογια εισαι καταπληκτικη | |
|
| |
izzy cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : φορκς Αριθμός μηνυμάτων : 1089 Registration date : 23/05/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια Πεμ 23 Ιουν 2011 - 18:24 | |
| Μαρινακι μουυυυυυυυυυυυυ ελπιζω να εισαι καλα!!!!!!! Επιτελους τελειωσα οτι ειχα αφησει απο το τα ονειρα οδηγουν στην αληθεια το οποιο ηταν καταπληκτικο!!!!!!!!!!!!!!!!!!! και η περιληψη της καινουργιας σου ιστορια με κανει να ανυπομονω να τη διαβασω !!!! συγνωμη που χαθηκα αλλα η τριτη λυκειου εχει μεγαλο λουκι και τα φροντιστηρια τρωνε το μεγαλυτερο μερος της μερας μου ακομα και τωρα σιγα σιγα ομως θα διαβαζω οτι εχω αφησει Φιλια κοριτσαρα !!!!!!!θα προσπαθησω να περασω κανα βραδυ απο το τσατ να τα πουμε η τρελοπαρεα!!!!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια Πεμ 1 Σεπ 2011 - 23:32 | |
| γιατι δεν το συναιχιζεις ? ειναι τελειο !!!!!!!!!!!!!!!! το αφησες στο καλυτερο σημειο ! τι θα γινει στη συναιχεια ? μ'εχει φαει η αγωνια , περιμενω τοσους μηνες για τη συναιχεια | |
|
| |
| |
| |
| Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια | |
|