Bella And Edward
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμΠόρταλΕικονοθήκηΑναζήτησηLatest imagesΣύνδεσηΕγγραφή
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
Πρόσφατα Θέματα
» Ashley's Greene blog
Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 14 I_icon_minitimeΠαρ 17 Μαρ 2023 - 15:11 από Marzaki Cullen

» Τι ακουτε αυτη την στιγμη;
Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 14 I_icon_minitimeΠαρ 4 Ιουν 2021 - 15:08 από April

» Bella And Edward - 11 χρόνια μετά
Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 14 I_icon_minitimeΤετ 6 Ιαν 2021 - 20:34 από Marzaki Cullen

» Συζήτηση για το Midnight Sun
Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 14 I_icon_minitimeΚυρ 13 Δεκ 2020 - 17:38 από Katrin

» Robert Pattinson
Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 14 I_icon_minitimeΔευ 7 Σεπ 2020 - 21:40 από $ofi@ + Edward

» Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος
Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 14 I_icon_minitimeΠαρ 8 Μάης 2020 - 1:03 από evi

» Wallpapers by twins
Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 14 I_icon_minitimeΔευ 4 Μάης 2020 - 13:25 από Zafrina

» Twilight the movie
Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 14 I_icon_minitimeΚυρ 3 Μάης 2020 - 12:07 από hiddenfantasy

» Vampire Diaries - TV Series
Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 14 I_icon_minitimeΔευ 13 Απρ 2020 - 12:11 από Zafrina

» New Moon the movie
Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 14 I_icon_minitimeΠαρ 10 Απρ 2020 - 12:49 από Zafrina

Παρόμοια θέματα
    Quote of the Week
    "Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."

Carlisle Cullen, Twilight
    Character of the Week
    Rosalie Lillian Hale

(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.

She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.

Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
    Νοέμβριος 2024
    ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
        123
    45678910
    11121314151617
    18192021222324
    252627282930 
    ΗμερολόγιοΗμερολόγιο
    Bella & Edward Playlist
    Το μαργαριτάρι της Ροδεσίας

Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.

Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.

Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;

Συγγραφέας ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΜΑΡΙΑ
    Εκδότης ΩΚΕΑΝΙΔΑ

Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια

Πήγαινε κάτω 
    +23
    hlhtwilightmania
    despina aek
    niki
    xrysanthi
    Emy+Robert
    pretty witch
    daisyalicecullen
    i love edward 2
    sandra21
    katia2110
    Nemesis Of Bellin
    ROBELINA
    twilightFOREVER
    twilightsagaddicted
    $ofi@ + Edward
    Niki Patt
    izzy cullen
    CrazyKatie
    Mrs.Christina
    mpellanti21
    emi
    LITSA0089
    ed<3
    27 απαντήσεις
    Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 13, 14, 15, 16  Επόμενο
    ΣυγγραφέαςΜήνυμα
    ed<3
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    ed<3

Θηλυκό Καρκίνος
    Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα...
    Αριθμός μηνυμάτων : 3200
    Registration date : 27/03/2010

Forks Student Profile
    Team: Edward - Bella Edward - Bella
    Special ability Special ability: Mind Reading

Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 14 Empty
    ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια   Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 14 I_icon_minitimeΤετ 30 Μαρ 2011 - 22:33

Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 14 403120 Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 14 403120 Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 14 403120 Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 14 403120 Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 14 403120 Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 14 403120 Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 14 403120
    Σπόιλερ:

Αντε κλειδωσα γιατι δεν με βλεπω καλα Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 14 403120
    Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
    LITSA0089
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire

Θηλυκό Αριθμός μηνυμάτων : 1402
    Registration date : 14/06/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια   Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 14 I_icon_minitimeΤετ 30 Μαρ 2011 - 22:37

ed<3 έγραψε:
    Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 14 403120 Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 14 403120 Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 14 403120 Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 14 403120 Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 14 403120 Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 14 403120 Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 14 403120
    Σπόιλερ:

Αντε κλειδωσα γιατι δεν με βλεπω καλα Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 14 403120

Και πιστεύεις πως δεν έχω αντικλείδι?
    Σπόιλερ:
    ed<3
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    ed<3

Θηλυκό Καρκίνος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια   Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 14 I_icon_minitimeΔευ 11 Απρ 2011 - 22:03

Λοιπόν ξέρω ότι άργησα να βάλλω συνέχεια!Αλλά σε λιγάκι θα μπει το 20ο κεφάλαιο!Για όποιον ενδιαφέρεται!!Ευχαριστώ για την υπομονή σας...

kiss kiss huggie
    LITSA0089
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια   Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 14 I_icon_minitimeΔευ 11 Απρ 2011 - 22:05

ed<3 έγραψε:
    Λοιπόν ξέρω ότι άργησα να βάλλω συνέχεια!Αλλά σε λιγάκι θα μπει το 20ο κεφάλαιο!Για όποιον ενδιαφέρεται!!Ευχαριστώ για την υπομονή σας...

kiss kiss huggie

Μπραβο Μαρινάκι μου!!! huggie huggie Περιμενουμε Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 14 6512 Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 14 6512 Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 14 6512 Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 14 4947 Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 14 4947 Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 14 4947 huggie huggie huggie
    Emy+Robert
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Emy+Robert

Θηλυκό Υδροχόος
    Αριθμός μηνυμάτων : 4680
    Registration date : 22/08/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια   Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 14 I_icon_minitimeΔευ 11 Απρ 2011 - 22:08

Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 14 6512 Αχ τι καλά Μαρινάκι!!!!! Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 14 34442 Πολύ χάρηκα!!!!!!!!!!!!!!!!Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 14 6512

Εγώ πρέπει να βγω τώρα δυστυχώς, αλλά αύριο το πρώτο πράγμα που θα κάνω θα είναι να τρέξω να διαβάσω το κεφάλαιο!!! kiss Και...θα γυρίσω με σχόλιο ασυζητητί!!!Wink

Φιλάκια πολλά!!! Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 14 465227 Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 14 465227
    LITSA0089
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια   Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 14 I_icon_minitimeΔευ 11 Απρ 2011 - 22:16

Μπουμπού μου kiss τι ωραίο κεφάλαιο!!! Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 14 737142

Πάρα πολύ ρομαντικό!! Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 14 616544

Η αναδρομή ενώ βρίσκονταν στο κρεβάτι... Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 14 98735 Αχχ... Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 14 150320

Γιατί τον κάνεις τόσο τέλειο τον Έντουαρντ? Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 14 174341

Γιατί με κάνεις και λιώνω έτσι? Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 14 40135

Αγαπάρα μου ΜΠΡΑΒΟ σου!!! Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 14 603117

Ξέρω πόσο κουραστικές για να το βγάλεις τόσο καλό. Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 14 630836

¶γγιξες την τελειότητα!!! Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 14 879660

Με κάνεις περίφανη!!Συγκινήθηκα τώρα Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 14 206202

Περιμένουμε με αγωνία την συνέχεια Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 14 551700

Και θέλω να είναι Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 14 200305 ....ξέρεις εσύ Wink

Φιλιά!!! Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 14 620541 Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 14 620541
    ROBELINA
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    ROBELINA

Θηλυκό Ζυγός
    Τόπος : ΑΘΗΝΑ
    Αριθμός μηνυμάτων : 5931
    Registration date : 30/06/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια   Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 14 I_icon_minitimeΔευ 11 Απρ 2011 - 22:20

μαρινακι μου η συνεχεια εκπληκτικη και πολυ ρομαντικη !!!!!!!!!!! αλλα αυτη η σελην θα δη,ιουργησει προβλημα το προαισθανομαι!!!!!!!
    ed<3
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    ed<3

Θηλυκό Καρκίνος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια   Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 14 I_icon_minitimeΔευ 11 Απρ 2011 - 22:23

Λιτσακι μου δεν φανταζεσαι ποσο με συγκινησεις αγαπακι μου!
    Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 14 206202 Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 14 206202 Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 14 206202 Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 14 206202
    Χαρης την βοηθεια σου και την στηριξη σου καταφερα επιτελους να το ανεβασω!!
    Κ με την παροτρυνση της Ερμιονη μας φυσικα! Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 14 620541

Σε ευχαριστω μεσα απο την καρδια μου...
    Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 14 691711 Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 14 630836
    Δεν ξερεις ποσο χαιρομαι που σου αρεσε...
    ed<3
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    ed<3

Θηλυκό Καρκίνος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια   Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 14 I_icon_minitimeΔευ 11 Απρ 2011 - 22:24

ROBELINA έγραψε:
    μαρινακι μου η συνεχεια εκπληκτικη και πολυ ρομαντικη !!!!!!!!!!! αλλα αυτη η σελην θα δη,ιουργησει προβλημα το προαισθανομαι!!!!!!!

Ευχαριστω Ελινακι μου!!!Καλα το προαισθανεσαι... giggle giggle
    kiss kiss kiss huggie
    LITSA0089
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια   Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 14 I_icon_minitimeΔευ 11 Απρ 2011 - 22:26

ed<3 έγραψε:
    Λιτσακι μου δεν φανταζεσαι ποσο με συγκινησεις αγαπακι μου!
    Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 14 206202 Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 14 206202 Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 14 206202 Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 14 206202
    Χαρης την βοηθεια σου και την στηριξη σου καταφερα επιτελους να το ανεβασω!!
    Κ με την παροτρυνση της Ερμιονη μας φυσικα! Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 14 620541

Σε ευχαριστω μεσα απο την καρδια μου...
    Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 14 691711 Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 14 630836
    Δεν ξερεις ποσο χαιρομαι που σου αρεσε...

Μπουμπου ξερεις οτι μου άρεσε και οτι ότι γραφεις μου αρέσει.
    despina aek
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    despina aek

Θηλυκό Λέων
    Τόπος : ρεθυμνο
    Αριθμός μηνυμάτων : 2200
    Registration date : 25/04/2010

Forks Student Profile
    Special ability Special ability: Future Telling

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια   Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 14 I_icon_minitimeΔευ 11 Απρ 2011 - 22:46

τελεια η συνεχεια μαρινακι μου...αυτη η σελην τι ρολο βαραει??????δε μου γεμιζει το ματι....
    ed<3
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    ed<3

Θηλυκό Καρκίνος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια   Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 14 I_icon_minitimeΔευ 11 Απρ 2011 - 22:48

Καλα κανει και δεν στο γεμιζει Δεσποινακι μου! Evil or Very Mad Evil or Very Mad
    Κακος οιωνος.... Neutral Neutral Εγω παντως σας προειδοποιω!!! lol!

Ευχαριστω πολυ γλυκια μου για το σχολιο σου!!! huggie kiss
    hlhtwilightmania
    New Moon Victim
    New Moon Victim
    hlhtwilightmania

Θηλυκό Ζυγός
    Τόπος : Κορυδαλλός
    Αριθμός μηνυμάτων : 193
    Registration date : 18/10/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια   Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 14 I_icon_minitimeΔευ 11 Απρ 2011 - 23:05

αχχχ...της έκανε πρόταση γάμου..... Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 14 620541
    όντως αυτή η Σελίν κάτι κακό σχεδιάζει.... Evil or Very Mad
    εκπληκτική η συνέχειαα.......... Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 14 201917
    ed<3
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    ed<3

Θηλυκό Καρκίνος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια   Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 14 I_icon_minitimeΔευ 11 Απρ 2011 - 23:11

Σε ευχαριστω πολυ!!! Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 14 465227
    Οντως παιδια τα πραγματα θα γινουν χειροτερα!!! Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 14 906998
    Emy+Robert
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Emy+Robert

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια   Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 14 I_icon_minitimeΤρι 12 Απρ 2011 - 19:22

Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 14 480860 Μαρινάκι, τι ερωτικό κομμάτι επέλεξες? Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 14 603117 Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 14 150320 Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 14 620541
    Ταίριαξε...α-π-ό-λ-υ-τ-α σε όοοολη τη σκηνή!!! Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 14 98735 Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 14 98735 Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 14 98735

Χάρηκα πολύ που της έκανε πρόταση γάμου. Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 14 773164
    Η περιγραφή της σκηνής ήταν...ανατριχιαστικά υπέροχη... Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 14 616544
    Σπόιλερ:
    Συγγνώμη για το μεγάλο απόσπασμα που πήρα, αλλά ήταν απίστευτα σημεία για μένα. Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 14 773164 Ο Έντουαρντ είναι εκπληκτικός, μοναδικός, υπέροχος και τόοοσο γλυκός και τρυφερός... Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 14 98735 Το γεγονός ότι έστησε ένα τέτοιο σκηνικό (τον κήπο) για την Μπέλα έρχεται και σε ισοπεδώνει... Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 14 773164 ¶ραγε, υπάρχει πουθενά ένας τέτοιος Έντουαρντ... Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 14 876749 Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 14 773164
    Και η Μπέλα όμως φαίνεται να τον αγαπάει πολύ. Τα λόγια που χρησιμοποίησε έδειξαν πως χωρίς εκείνον κι εκείνη δεν θα υπήρχε. Μαζί στη ζωή, μαζί και στο θάνατο. Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 14 98735
    Καλά, η χαζοΣελήν...θα μπλεχτεί στη συνέχεια και μυρίζομαι πολύ άσχημα, αλλά εύχομαι να την αντιμετωπίσουν καταλλήλως. evil_laugh
    Μαρινάκι, χίιιιιιιιιιιιιιιιλια μπράβο!!! Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 14 201917 Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 14 201917 Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 14 201917 Μου είχε λείψει πάρα πολύ η ιστορία!!! Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 14 34442 Αγωνιώ για τη συνέχεια και παράλληλα για την εξέλιξή της. Τι θα γίνει με αυτά τα μηνύματα?Neutral Τις προειδοποιήσεις?Neutral Τις καταστάσεις παρελθόντος-παρόντος που περιπλέκονται?Neutral
    Και πάλι ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ! Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 14 474941 Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 14 474941 Για τον τρόπο γραφής σου, το μόνο που έχω να πω είναι πως απλά... μαγνητίζει και μαγεύει με τα δυνατά συναισθήματα των ηρώων, τις πανέμορφες περιγραφές των σκηνών και το γλυκό κλίμα που δημιουργείται διαβάζοντας... Αυτό είναι το μυστικό της επιτυχίας!!!Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 14 34442 Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 14 382268 Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 14 465227 Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 14 174341 Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 14 906998
    ed<3
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    ed<3

Θηλυκό Καρκίνος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια   Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 14 I_icon_minitimeΤρι 12 Απρ 2011 - 22:23

Ερμιονακι μου... Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 14 206202 Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 14 206202
    Δεν μπορω να γραψω απο την συγκινηση!!! faint
    Τι σχολιαρα ηταν αυτη Χριστουλη μου και Παναγιστα μου; Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 14 835489
    Σε ευχαριστω για ολα μεσα απο την καρδια μου Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 14 98735 Το ερωτικο κομματι
    ειναι απο τα αγαπημενα μου!
    Το επιασες το γενικο νοημα πολυ καλα!!Αυτο ακριβως ηθελα να περασω Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 14 150320
    Χαρηκα που σου αρεσε,ειχα καιρο να γραψω αυτη την ιστορια και φοβομουν
    να την ξαναρχισω μηπως σας απογοητευσω! Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 14 773164
    Η στηριξη σας ομως μου δινει δυναμη... Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 14 34442
    Πραγματικα δεν εχω λογια!!!Ειδικα οι τελευταιες γραμμες απο το σχολιο σου ειναι ΦΟΒΕΡΕΣ Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 14 34442 και ξερω οτι τις εννοεις...οτι και να πω θα ειναι λιγο!!Σε ευχαριστω παρα παρα παρα παρα παρα παρα μα παρα πολυ και παλι... kiss Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 14 630836
    Emy+Robert
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Emy+Robert

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια   Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 14 I_icon_minitimeΤετ 13 Απρ 2011 - 18:05

Μαρινάκι, μη φοβάσαι τίποτα!Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 14 34442 Γιατί να μας απογοητεύσεις? Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 14 194931
    Όπως φ-ο-β-ε-ρ-ά ξεκίνησε αυτή η ιστορία, έτσι και θα συνεχίσει!!! Είμαι απολύτως σίγουρη όχι μόνο εγώ, αλλά και όλοι οι υπόλοιποι που σε στηρίζουν!!! Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 14 98735 Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 14 98735 Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 14 98735
    Αν είσαι σίγουρη για το κεφάλαιο, να το δημοσιεύσεις και να μην έχεις καμία απολύτως ανασφάλεια για οποιδήποτε θέμα!!! Wink Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 14 616544 Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 14 465227 Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 14 174341 Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 14 906998
    irenekr
    Twilight Human
    Twilight Human

Θηλυκό Υδροχόος
    Αριθμός μηνυμάτων : 12
    Registration date : 19/03/2011

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια   Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 14 I_icon_minitimeΣαβ 16 Απρ 2011 - 15:24

Φοβερι ιστορια..... Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 14 201917 Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 14 474941 Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 14 201917 Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 14 474941 Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 14 201917 Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 14 474941
    Ανιπομονω για την συνεχεια..... Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 14 201917 Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 14 474941 Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 14 201917 Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 14 474941
    ed<3
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    ed<3

Θηλυκό Καρκίνος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια   Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 14 I_icon_minitimeΚυρ 17 Απρ 2011 - 20:38

Σε ευχαριστω παρα μα παρα πολυ irenekr!!!Ονοματακι; Smile
    Καλωσηρθες κι ολας στο φορουμ kiss

Παω να βαλλω το 21ο κεφαλαιο για οποιον ενδιαφερεται...

kiss
    ROBELINA
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    ROBELINA

Θηλυκό Ζυγός
    Αριθμός μηνυμάτων : 5931
    Registration date : 30/06/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια   Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 14 I_icon_minitimeΚυρ 17 Απρ 2011 - 20:57

αυτη την σελην αν την παισω στα χερια μου θα την κανω ενα με το πατωμα !!!!!!!! δεν κοιμηθηκε μαζι της το θυμαμαι αυτο , εκτος αν κανω λαθος ,!!!!!!!!!! η μπελλα πληγωθηκε πολυ !!!!!!!
    Emy+Robert
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Emy+Robert

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια   Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 14 I_icon_minitimeΚυρ 17 Απρ 2011 - 21:01

Ό,τι και να πω για τη Σελήν θα είναι λίγο, ελάχιστο, μηδαμινό!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 14 872396 Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 14 173153 Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 14 291223 Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 14 917651
    Τι ψεύτρα!!! Γιατί το κάνει αυτό??? Μήπως είναι ζήλια και θυμός που τελικά ο Έντουαρντ δεν κοιμήθηκε μαζί της??? Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 14 229597
    Αχχχχ αυτοί οι δύο (Έντουαρντ-Μπέλα) δεν θα ησυχάσουν ποτέ. Sad Ετοιμασίες του γάμου τους Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 14 150320 και έρχεται η η Σελήν και τα χαλάει όλα!!! cry Με παρηγορεί μόνο το γεγονός ότι αγαπιούνται τόοοσο πολύ και γι αυτό η Μπέλα ίσως τον πιστέψει και δεν αμφιβάλλει.
    Η τελευταία εικόνα ήταν φοβερή! Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 14 31995 Ανακουφίστηκα που επέστρεψε η Μπέλα. Αχ ελπίζω όλα να εξελιχθούν ομαλά!!! Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 14 691689
    Μαρινάκι, μπράβο μπράβο ΜΠΡΑΒΟ!!! Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 14 201917 Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 14 201917 Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 14 201917 Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 14 201917 Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 14 201917
    Ήταν ένα υπέροχο κεφάλαιο!!! Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 14 868134 Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 14 868134 Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 14 868134 Όλα ήταν τέλεια!!! Από την παραστατικότητα των σκηνών και των εικόνων, μέχρι το κομμάτι που επέλεξες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 14 474941 Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 14 474941 Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 14 474941
    Ανυπομονώ για τη συνέχεια!!!!!!!!!!!!!!! Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 14 34442 Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 14 465227 Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 14 174341 Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 14 906998
    ed<3
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    ed<3

Θηλυκό Καρκίνος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια   Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 14 I_icon_minitimeΚυρ 17 Απρ 2011 - 21:07

Ερμιονακι μου δεν εχω να σου πω τιποτα αλλο απο ενα μεγαλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 14 34442
    που με στηριζεις σε αυτη την ιστορια!!!Εχω να πω οτι τα πραγματα φτανουν στο τελος τους... Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 14 773164 Για να δουμε θα ειναι ολα καλα για ολους; Rolling Eyes

Νομιζω οτι θα την εχω ετοιμη την συνεχεια μεσα στο επομενο Σ/Κ!!!!Χαιρομαι που σου αρεσε και αυτο το κεφαλαιο,υπολογιζω πολυ την γνωμη σου αγαπη μου... kiss Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 14 98735 kiss
    despina aek
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    despina aek

Θηλυκό Λέων

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια   Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 14 I_icon_minitimeΚυρ 17 Απρ 2011 - 21:09

τωρα αυτο που ειπε η σελην ειναι αληθεια η το εβγαλε απο το μυαλο της?????
    γιατι αν ειναι ψεμματα θα ηθελα παρα πολυ να τη δολοφονησω....
    ed<3
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    ed<3

Θηλυκό Καρκίνος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια   Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 14 I_icon_minitimeΚυρ 17 Απρ 2011 - 21:16

Δεσποινακι μου ειναι ψεματα!!Αν θυμασαι υπηρχε ενα κεφαλαιο στο οποιο ο Εντουαρντ
    την ειχε φτυσει και τελικα δεν πηγε μαζι της...Αυτη το ειπε για να σπειρει την δυχονια....
    Σε ευχαριστω παρα πολυ για το σχολιο σου ..... kiss Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 14 691711
    despina aek
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    despina aek

Θηλυκό Λέων

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια   Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 14 I_icon_minitimeΚυρ 17 Απρ 2011 - 21:22

αα ναι...δε το θυμομουν....τουλαχιστον να το πιστεψει η μπελλα.... Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 14 691689

Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια
    Επιστροφή στην κορυφή 
    Σελίδα 14 από 16Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 13, 14, 15, 16  Επόμενο
     Παρόμοια θέματα
    -

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
    Bella And Edward :: Midnight Inspirations :: Σχόλια για Fanfictions-
    Μετάβαση σε: