| Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια | |
|
+23hlhtwilightmania despina aek niki xrysanthi Emy+Robert pretty witch daisyalicecullen i love edward 2 sandra21 katia2110 Nemesis Of Bellin ROBELINA twilightFOREVER twilightsagaddicted $ofi@ + Edward Niki Patt izzy cullen CrazyKatie Mrs.Christina mpellanti21 emi LITSA0089 ed<3 27 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
ed<3 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα... Αριθμός μηνυμάτων : 3200 Registration date : 27/03/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια Τετ 30 Μαρ 2011 - 22:33 | |
| | |
|
| |
LITSA0089 Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 1402 Registration date : 14/06/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια Τετ 30 Μαρ 2011 - 22:37 | |
| | |
|
| |
Ηλικία : 33 Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα... Αριθμός μηνυμάτων : 3200 Registration date : 27/03/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια Δευ 11 Απρ 2011 - 22:03 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια Δευ 11 Απρ 2011 - 22:05 | |
| | |
|
| |
Emy+Robert Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 4680 Registration date : 22/08/2010
| |
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια Δευ 11 Απρ 2011 - 22:16 | |
| Μπουμπού μου τι ωραίο κεφάλαιο!!! Πάρα πολύ ρομαντικό!! Η αναδρομή ενώ βρίσκονταν στο κρεβάτι... Αχχ... Γιατί τον κάνεις τόσο τέλειο τον Έντουαρντ? Γιατί με κάνεις και λιώνω έτσι? Αγαπάρα μου ΜΠΡΑΒΟ σου!!! Ξέρω πόσο κουραστικές για να το βγάλεις τόσο καλό. ¶γγιξες την τελειότητα!!! Με κάνεις περίφανη!!Συγκινήθηκα τώρα Περιμένουμε με αγωνία την συνέχεια Και θέλω να είναι ....ξέρεις εσύ Φιλιά!!! | |
|
| |
ROBELINA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια Δευ 11 Απρ 2011 - 22:20 | |
| μαρινακι μου η συνεχεια εκπληκτικη και πολυ ρομαντικη !!!!!!!!!!! αλλα αυτη η σελην θα δη,ιουργησει προβλημα το προαισθανομαι!!!!!!! | |
|
| |
| |
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια Δευ 11 Απρ 2011 - 22:24 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια Δευ 11 Απρ 2011 - 22:26 | |
| | |
|
| |
despina aek Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : ρεθυμνο Αριθμός μηνυμάτων : 2200 Registration date : 25/04/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια Δευ 11 Απρ 2011 - 22:46 | |
| τελεια η συνεχεια μαρινακι μου...αυτη η σελην τι ρολο βαραει??????δε μου γεμιζει το ματι.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια Δευ 11 Απρ 2011 - 22:48 | |
| | |
|
| |
hlhtwilightmania New Moon Victim
Ηλικία : 28 Τόπος : Κορυδαλλός Αριθμός μηνυμάτων : 193 Registration date : 18/10/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια Δευ 11 Απρ 2011 - 23:05 | |
| αχχχ...της έκανε πρόταση γάμου..... όντως αυτή η Σελίν κάτι κακό σχεδιάζει.... εκπληκτική η συνέχειαα.......... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια Δευ 11 Απρ 2011 - 23:11 | |
| Σε ευχαριστω πολυ!!! Οντως παιδια τα πραγματα θα γινουν χειροτερα!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια Τρι 12 Απρ 2011 - 19:22 | |
| Μαρινάκι, τι ερωτικό κομμάτι επέλεξες? Ταίριαξε...α-π-ό-λ-υ-τ-α σε όοοολη τη σκηνή!!! Χάρηκα πολύ που της έκανε πρόταση γάμου. Η περιγραφή της σκηνής ήταν...ανατριχιαστικά υπέροχη... - Σπόιλερ:
¶νοιξε το κρασί, ο φελός έκανε έναν μικρό εκκωφαντικό ήχο. Σήκωσα ψηλά τα ποτήρια και ο Έντουαρντ άφησε το κρασί να ρέει μέχρι να τα γεμίσει μέχρι την μέση… Τα μάτια του πετούσαν σπίθες, το πάθος σιγόκαιγε μέσα τους. Ήταν δύσκολο να αρνηθεί κάνεις. Έκλεισα τα μάτια μου και περίμενα… Ξεφυσώντας σιγανά! Προτού το καταλάβω έβγαλε ένα βελούδινο κουτάκι από τη δεξιά τσέπη του σακακιού του. Το άνοιξε με αργούς ρυθμούς αλλά σταθερούς αποκαλύπτοντας ένα μονόπετρο που υπήρχε στο κέντρο. Γύρο γύρο κεντημένο από μικρές πετρούλες και στη μέση σαν εξόγκωμα μια μεγάλη πέτρα έκανε την εμφάνιση της. Μόνο τότε συνδύασα τα λόγια του στο μυαλό μου… Έπιασε το χέρι μου και τύλιξε τα δάχτυλα του γύρο από αυτό…. Με άρπαξε στην αγκαλιά του ,τα χεριά του ταξίδεψαν σε όλο μου το κορμί. ¶φησε ένα απαλό φιλί σε όλα μου τα δάχτυλα και για το τέλος άφησε το μόνο δάχτυλο στο όποιο θα μου φορούσε το δαχτυλίδι.
Συγγνώμη για το μεγάλο απόσπασμα που πήρα, αλλά ήταν απίστευτα σημεία για μένα. Ο Έντουαρντ είναι εκπληκτικός, μοναδικός, υπέροχος και τόοοσο γλυκός και τρυφερός... Το γεγονός ότι έστησε ένα τέτοιο σκηνικό (τον κήπο) για την Μπέλα έρχεται και σε ισοπεδώνει... ¶ραγε, υπάρχει πουθενά ένας τέτοιος Έντουαρντ... Και η Μπέλα όμως φαίνεται να τον αγαπάει πολύ. Τα λόγια που χρησιμοποίησε έδειξαν πως χωρίς εκείνον κι εκείνη δεν θα υπήρχε. Μαζί στη ζωή, μαζί και στο θάνατο. Καλά, η χαζοΣελήν...θα μπλεχτεί στη συνέχεια και μυρίζομαι πολύ άσχημα, αλλά εύχομαι να την αντιμετωπίσουν καταλλήλως. Μαρινάκι, χίιιιιιιιιιιιιιιιλια μπράβο!!! Μου είχε λείψει πάρα πολύ η ιστορία!!! Αγωνιώ για τη συνέχεια και παράλληλα για την εξέλιξή της. Τι θα γίνει με αυτά τα μηνύματα? Τις προειδοποιήσεις? Τις καταστάσεις παρελθόντος-παρόντος που περιπλέκονται? Και πάλι ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ! Για τον τρόπο γραφής σου, το μόνο που έχω να πω είναι πως απλά... μαγνητίζει και μαγεύει με τα δυνατά συναισθήματα των ηρώων, τις πανέμορφες περιγραφές των σκηνών και το γλυκό κλίμα που δημιουργείται διαβάζοντας... Αυτό είναι το μυστικό της επιτυχίας!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια Τρι 12 Απρ 2011 - 22:23 | |
| Ερμιονακι μου... Δεν μπορω να γραψω απο την συγκινηση!!! Τι σχολιαρα ηταν αυτη Χριστουλη μου και Παναγιστα μου; Σε ευχαριστω για ολα μεσα απο την καρδια μου Το ερωτικο κομματι ειναι απο τα αγαπημενα μου! Το επιασες το γενικο νοημα πολυ καλα!!Αυτο ακριβως ηθελα να περασω Χαρηκα που σου αρεσε,ειχα καιρο να γραψω αυτη την ιστορια και φοβομουν να την ξαναρχισω μηπως σας απογοητευσω! Η στηριξη σας ομως μου δινει δυναμη... Πραγματικα δεν εχω λογια!!!Ειδικα οι τελευταιες γραμμες απο το σχολιο σου ειναι ΦΟΒΕΡΕΣ και ξερω οτι τις εννοεις...οτι και να πω θα ειναι λιγο!!Σε ευχαριστω παρα παρα παρα παρα παρα παρα μα παρα πολυ και παλι... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια Τετ 13 Απρ 2011 - 18:05 | |
| | |
|
| |
irenekr Twilight Human
Ηλικία : 36 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 12 Registration date : 19/03/2011
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια Σαβ 16 Απρ 2011 - 15:24 | |
| | |
|
| |
| |
| |
ROBELINA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια Κυρ 17 Απρ 2011 - 20:57 | |
| αυτη την σελην αν την παισω στα χερια μου θα την κανω ενα με το πατωμα !!!!!!!! δεν κοιμηθηκε μαζι της το θυμαμαι αυτο , εκτος αν κανω λαθος ,!!!!!!!!!! η μπελλα πληγωθηκε πολυ !!!!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια Κυρ 17 Απρ 2011 - 21:01 | |
| | |
|
| |
| |
| |
Ηλικία : 37 Τόπος : ρεθυμνο Αριθμός μηνυμάτων : 2200 Registration date : 25/04/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια Κυρ 17 Απρ 2011 - 21:09 | |
| τωρα αυτο που ειπε η σελην ειναι αληθεια η το εβγαλε απο το μυαλο της????? γιατι αν ειναι ψεμματα θα ηθελα παρα πολυ να τη δολοφονησω.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια Κυρ 17 Απρ 2011 - 21:16 | |
| Δεσποινακι μου ειναι ψεματα!!Αν θυμασαι υπηρχε ενα κεφαλαιο στο οποιο ο Εντουαρντ την ειχε φτυσει και τελικα δεν πηγε μαζι της...Αυτη το ειπε για να σπειρει την δυχονια.... Σε ευχαριστω παρα πολυ για το σχολιο σου ..... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια Κυρ 17 Απρ 2011 - 21:22 | |
| αα ναι...δε το θυμομουν....τουλαχιστον να το πιστεψει η μπελλα.... | |
|
| |
| Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια | |
|