Bella And Edward
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμΠόρταλΕικονοθήκηΑναζήτησηLatest imagesΣύνδεσηΕγγραφή
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
Πρόσφατα Θέματα
» Ashley's Greene blog
Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 13 I_icon_minitimeΠαρ 17 Μαρ 2023 - 15:11 από Marzaki Cullen

» Τι ακουτε αυτη την στιγμη;
Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 13 I_icon_minitimeΠαρ 4 Ιουν 2021 - 15:08 από April

» Bella And Edward - 11 χρόνια μετά
Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 13 I_icon_minitimeΤετ 6 Ιαν 2021 - 20:34 από Marzaki Cullen

» Συζήτηση για το Midnight Sun
Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 13 I_icon_minitimeΚυρ 13 Δεκ 2020 - 17:38 από Katrin

» Robert Pattinson
Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 13 I_icon_minitimeΔευ 7 Σεπ 2020 - 21:40 από $ofi@ + Edward

» Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος
Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 13 I_icon_minitimeΠαρ 8 Μάης 2020 - 1:03 από evi

» Wallpapers by twins
Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 13 I_icon_minitimeΔευ 4 Μάης 2020 - 13:25 από Zafrina

» Twilight the movie
Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 13 I_icon_minitimeΚυρ 3 Μάης 2020 - 12:07 από hiddenfantasy

» Vampire Diaries - TV Series
Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 13 I_icon_minitimeΔευ 13 Απρ 2020 - 12:11 από Zafrina

» New Moon the movie
Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 13 I_icon_minitimeΠαρ 10 Απρ 2020 - 12:49 από Zafrina

Παρόμοια θέματα
    Quote of the Week
    "Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."

Carlisle Cullen, Twilight
    Character of the Week
    Rosalie Lillian Hale

(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.

She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.

Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
    Νοέμβριος 2024
    ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
        123
    45678910
    11121314151617
    18192021222324
    252627282930 
    ΗμερολόγιοΗμερολόγιο
    Bella & Edward Playlist
    Το μαργαριτάρι της Ροδεσίας

Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.

Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.

Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;

Συγγραφέας ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΜΑΡΙΑ
    Εκδότης ΩΚΕΑΝΙΔΑ

Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια

Πήγαινε κάτω 
    +23
    hlhtwilightmania
    despina aek
    niki
    xrysanthi
    Emy+Robert
    pretty witch
    daisyalicecullen
    i love edward 2
    sandra21
    katia2110
    Nemesis Of Bellin
    ROBELINA
    twilightFOREVER
    twilightsagaddicted
    $ofi@ + Edward
    Niki Patt
    izzy cullen
    CrazyKatie
    Mrs.Christina
    mpellanti21
    emi
    LITSA0089
    ed<3
    27 απαντήσεις
    Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 12, 13, 14, 15, 16  Επόμενο
    ΣυγγραφέαςΜήνυμα
    Emy+Robert
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Emy+Robert

Θηλυκό Υδροχόος
    Αριθμός μηνυμάτων : 4680
    Registration date : 22/08/2010

Forks Student Profile
    Team: Edward - Bella Edward - Bella
    Special ability Special ability: Mind Reading

Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 13 Empty
    ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια   Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 13 I_icon_minitimeΚυρ 9 Ιαν 2011 - 21:02

Μαρινάκι μου huggie δεν κάνει τίποτα!!! kiss kiss kiss Την αλήθεια λέμε!!! kiss kiss kiss
    Αν και λες για τον Φεβρουάριο και έχουμε μέρες ακόμα, καλή επιτυχία σου εύχομαι!!! Αν και πιστεύω πως εσύ σίγουρα θα την έχεις!! Μην αγχώνεσαι για την ιστορία σου καλή μου! Όποτε ευκαιρήσεις!!! Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 13 34442 Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 13 34442
    Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
    ed<3
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    ed<3

Θηλυκό Καρκίνος
    Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα...
    Αριθμός μηνυμάτων : 3200
    Registration date : 27/03/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια   Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 13 I_icon_minitimeΚυρ 9 Ιαν 2011 - 21:06

Ευχαριστω Ερμιόνη μου για τα καλα σου λογια! huggie huggie
    Ναι αν δεν προλαβω να την τελειωσω τωρα , θα την τελειωσω μετα....
    Το λεω απο τωρα , γιατι θα αρχισω να διαβαζω και δεν ξερω αν θα εχω χρονο να μπω... giggle Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 13 592681 kiss kiss kiss
    Emy+Robert
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Emy+Robert

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια   Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 13 I_icon_minitimeΚυρ 9 Ιαν 2011 - 21:07

Δεν πειράζει γλυκιά μου! Μη στεναχωριέσαι huggie ! Όταν θα είσαι πτυχιούχος όμως...μετά όλα μια χαρά θα είναι!!! Wink Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 13 34442
    LITSA0089
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire

Θηλυκό Αριθμός μηνυμάτων : 1402
    Registration date : 14/06/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια   Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 13 I_icon_minitimeΚυρ 9 Ιαν 2011 - 21:08

Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 13 206202 Μπουμπούκα με συγκίνησες μωρέ.

Και εσύ δίπλα μου,και εγω ευχαριστώ.
    ed<3
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    ed<3

Θηλυκό Καρκίνος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια   Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 13 I_icon_minitimeΚυρ 9 Ιαν 2011 - 21:17

Ελα Λιτσακι μου να σε κανω αγκαλιτσα!!! Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 13 194931 Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 13 382268
    Μην κλαις καρδια μου!

Ερμιονη μου τα λες τοσο αισιοδοξα!!! Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 13 691711
    Για μια ακομα φορα με στηριζεις σε ολους τους τομεις kiss
    xrysanthi
    The Volturi
    xrysanthi

Θηλυκό Ιχθύς
    Τόπος : Αθήνα
    Αριθμός μηνυμάτων : 8719
    Registration date : 08/11/2010

Forks Student Profile
    Special ability Special ability: Creating Illusions

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια   Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 13 I_icon_minitimeΚυρ 9 Ιαν 2011 - 21:52

Μαρινάκι μου γλυκό καταρχήν συγχαρητήρια η γραφή σου πραγματικά έχει εξελιχθεί πάρα πολύ στα τελευταία κεφάλαια και φαίνεται η εμπειρία που προσκομίζεις σιγά σιγά και αυτό μου άρεσε τρελά

διάβασα τα τρία τελευταία κεφάλαια και έμεινα με ανοιχτό το στόμα
    πραγματικά θαυμάζω το κουράγιο και τις αποφάσεις του Έντ γιατί όσο και να γνωρίζεις τον θάνατο αυτό που τελικά θα πρέπει να κάνει ο καθένας μας είναι να ζει το τώρα και όχι να περιμένει το αύριο όποιο και να είναι αυτό και χαίρομαι που το είδε έτσι και πήρε την ζωή στα χέρια του

στο τελευταίο όμως κεφάλαιο λίγο σε έχασα
    δεν θέλω να σε στεναχωρήσω άλλα μου φάνηκε λίγο βιαστικό και έβαλες πολλές λεπτομέρειες χωρίς εξηγήσεις μαζί και κάπου έχασε το νόημα του
    μήπως να το ξαναδιάβαζες λίγο και να έκανες λίγο την πλοκή του πιο ομαλή? Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 13 876749

όσο για το Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 13 442819 τι να πω πολλά συναισθήματα Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 13 201917 Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 13 201917 Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 13 201917

καλά η τρελή η δεν θυμάμαι τώρα το όνομα της τι θέλει και μπλέκεται μου λες??? ααα μην την ξεμαλλιάσω τώρα Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 13 872396 Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 13 872396 Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 13 872396

συνέχισε έτσι και θα περιμένουμε με αγωνία την συνέχεια του Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 13 201917 Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 13 201917 Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 13 201917 Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 13 388681 Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 13 388681 Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 13 388681 Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 13 201917 Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 13 201917 Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 13 201917
    http://xrysanthi-fanfictions.blogspot.com/p/blog-page_10.html
    ed<3
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    ed<3

Θηλυκό Καρκίνος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια   Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 13 I_icon_minitimeΚυρ 9 Ιαν 2011 - 22:16

Χρυσανθη μου θα το ξανακοιταξω ,δεκτο το σχολιο σου...
    Αλλα πραγματικα ειναι το μονο κεφαλαιο που ειχα δωσει τοση προσοχη Smile
    δεν νομιζω οτι δεν βγαινει νοημα ,!!Αν και θα του ριξω αλλη μια ματια!!! Wink
    Ευχαριστω παρα πολυ γλυκια μου και δεν με στενοχωρισες καθολου , εδω ειμαι για να ακουω και τα αρνητικα και τα θετικα για να τα διορθωνω... Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 13 6512
    και να γινομαι καλυτερη!! kiss kiss kiss
    xrysanthi
    The Volturi
    xrysanthi

Θηλυκό Ιχθύς
    Τόπος : Αθήνα
    Αριθμός μηνυμάτων : 8719
    Registration date : 08/11/2010

Forks Student Profile
    Special ability Special ability: Creating Illusions

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια   Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 13 I_icon_minitimeΚυρ 9 Ιαν 2011 - 22:19

ξέρεις ότι το έγραψα μόνο γι αυτό γιατί πραγματικά έχεις κάνει πολύ καλή δουλειά με αυτήν την ιστορία Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 13 620541
    http://xrysanthi-fanfictions.blogspot.com/p/blog-page_10.html
    ed<3
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    ed<3

Θηλυκό Καρκίνος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια   Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 13 I_icon_minitimeΚυρ 9 Ιαν 2011 - 22:23

το ξερω και σε ευχαριστω Χρυσανθη μου που εισαι τοσο ειλικρινης!!! huggie
    Θελω να ξερω παντα τι πιστευετε kiss
    LITSA0089
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια   Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 13 I_icon_minitimeΚυρ 9 Ιαν 2011 - 22:33

ed<3 έγραψε:
    Ελα Λιτσακι μου να σε κανω αγκαλιτσα!!! Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 13 194931 Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 13 382268
    Μην κλαις καρδια μου!

Ερμιονη μου τα λες τοσο αισιοδοξα!!! Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 13 691711
    Για μια ακομα φορα με στηριζεις σε ολους τους τομεις kiss

Α αγκαλίτσα huggie .

Σπόιλερ:
    daisyalicecullen
    Eclipse Bitten
    Eclipse Bitten
    daisyalicecullen

Θηλυκό Σκορπιός
    Τόπος : London <3
    Αριθμός μηνυμάτων : 373
    Registration date : 01/06/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια   Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 13 I_icon_minitimeΔευ 10 Ιαν 2011 - 16:23

λοιπονννννν....γλυκουλινακι μου!τι υπεροχοτατο κεφαλαιο ηταν αυτο?!?!
    ηταν τοσο υπεροχο!ενα κεφαλαιο μονο με εντουαρντ και μπελλα!
    ηταν καταπληκτικοτατο!φοβερο απιστευτο!γενικα το λατρεψα (σε περιπτωση που δεν το καταλαβες)!!!! Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 13 620541 Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 13 620541 Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 13 620541 Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 13 620541
    η βολτα στο λουνα παρκ τελεια!και το ολο σκηνικο απι8ανο! Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 13 98735 Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 13 98735
    -Υπάρχεις μέσα μου πια Έντουαρντ Κάλεν. Το DNA σου κυλάει στο κορμί μου. Δεν θέλω να σε χάσω ποτέ. οι στιχοι αυτοι οπως και πολλοι αλλοι στιχοι ηταν μαγικοι!!!μπραβο καρδια μουυυυυ! Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 13 616544 Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 13 616544 Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 13 616544 Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 13 616544
    εγραψες!
    και το λεμονιιιι...! Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 13 442819 αχχχχχχ....αυτο το λεμονι! giggle
    ΘΕΙΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ...! Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 13 98735 Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 13 98735
    συγχαριτηριαααα!μπραβο σουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ!!!! Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 13 382268 Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 13 382268 Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 13 382268 Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 13 34442 Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 13 34442 Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 13 34442
    ψυχη μου!
    ed<3
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    ed<3

Θηλυκό Καρκίνος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια   Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 13 I_icon_minitimeΔευ 10 Ιαν 2011 - 16:39

Μαργαριτα μου ,

Καρδια της καρδιας μου giggle Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 13 98735 giggle
    Τι υπερχο σχολιακι εκανες μωρε; huggie huggie

Επισης αυτο που σου αρεσε ηταν απο τα αγαπημενα μου κομματια οταν το εγγραφα , αμα δεν ταιριαζαμε δεν θα συμπεθεριαζαμε giggle boogie

Σου αρεσε το λεμονακι;; Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 13 185649
    Εκανα οτι καλυτερο μπορουσα!

Σπόιλερ:

Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 13 200305 Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 13 382268 Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 13 200305 Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 13 382268

Σε ευχαριστω τοσοοοοοοοοοοοο πολυυυυυυ..... Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 13 465227 Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 13 906998
    daisyalicecullen
    Eclipse Bitten
    Eclipse Bitten
    daisyalicecullen

Θηλυκό Σκορπιός
    Τόπος : London <3
    Αριθμός μηνυμάτων : 373
    Registration date : 01/06/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια   Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 13 I_icon_minitimeΔευ 10 Ιαν 2011 - 19:54

βρεεε....κουμπαρακι?τι υπεροχο σχολιακι εκανα? giggle giggle αγαπακι μου...χαιρομαι που σου αρεσε! Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 13 6512
    καρδια της καρδιας μου? cry cry που τα βρισκεις,που τα βρισκεις?!?!?! giggle giggle giggle
    μ'αρεσε παρα πολυ αυτο το κομματι καρδια μου...συγγραφαρα μουυυυυυυ!θεα θεα!!!μπραβο και παλι!
    ναι μωρε....μου αρεσε το λεμονακι! Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 13 876749 Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 13 6512
    Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 13 382268 Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 13 34442 Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 13 382268 Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 13 98735 Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 13 98735
    σε παρακαλω τοσοοοοοοοοοοοοοοο πολυυυυυυυ... Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 13 616544 kiss Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 13 150320 kiss
    i love edward 2
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    i love edward 2

Θηλυκό Υδροχόος
    Τόπος : N.Λεσβου
    Αριθμός μηνυμάτων : 1266
    Registration date : 08/04/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια   Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 13 I_icon_minitimeΣαβ 15 Ιαν 2011 - 20:36

γλυκια μου τι υπεροχο κεφαλαιακι ηταν αυτο οι μουσικες επιλογες τελειες....δεν το συζητω. επιτελους χαλαρωσαν και αυτοι λιγο αχ ειναι τοσο αγαπημενοι μακαρι να κρατησει μην τουσ σκοτωσεις σε παρακαλω...... Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 13 551700 Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 13 551700 αν και ειμαι γαιδουρα που σχολιαζω τωρα επεσαν πολλα μαθηματα και εχω μερες να μπω.....τελος το καλυτερο η λεμοναδα βγηκε παρα πολυ καλη και για πρωτη φορα ηταν υπεροχη εχεις ταλεντο κοπελαρα μου δεν το συζητω....ο εντι ηταν πολυ ρομαντικος και τρυφερος και της φερθηκε υπεροχα για την πρωτη της φορα οπως περιμενα αλλωστε ειναι τοσο καλος και τρυφερος....παρεπιπτοντως μου αρεσει παρα πολυ που την λεει πριγκιπισσα του ο χαρακτηρισμος φανερωνει ολη την τρυφεροτητα και τη αγαπη του......οσο για το τι θα τους φερει το μελλον αγαπη ευτυχια και ζωη ευελπιστω μακαρι μακαρι μακαρι.....καλα για την σελιν δεν το συζητω θα την πνιξω και θα την κοψω κομματακια ειναι τοσο πολυ ηλιθια κακουργα και πανουργα ακνει την καλη στην μπελλα και ειμαι βεβαιη οτι σε λιγο αργα αλλα σταδιακα θα αρχισει να δηλητηριαζει την σχεση τους θα κανει την μπελλα να μην τον θελει κατι τετοιο υποπτευομαι βεβαια θα δουμε τι εχεις στο μυαλο σου και ειμαι σιγουρη οτι θα ειναι υπεροχο οπως παντα.....
    ΥΣ:καλη επιτυχια στην εξεταστικη ειμαι σιγουρη οτι θα σκισεις..... kiss
    ed<3
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    ed<3

Θηλυκό Καρκίνος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια   Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 13 I_icon_minitimeΔευ 17 Ιαν 2011 - 13:00

Μαρακι μου σε ευχαριστω πολυ!!!Για ολα...
    Το σχολιο σου ηταν τοσο ωραιο Rolling Eyes kiss kiss kiss

Λοιπόν αγάπες μου έχω να κάνω μια ανακοίνωση. Κεφάλαιο από την ιστορία μου θα δείτε μετά της 11 Φεβρουαρίου. Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 13 80711 . Όπως εξήγησα και σε άλλο ποστ δεν προλαβαίνω λόγο εξεταστικής. Δεν θέλω να γράψω κάτι στα γρήγορα και να μην μου βγει όπως το θέλω. Υπομονή... Υπόσχομαι μετά να σας ανταμοίψω...

Ευχαριστώ πολύ όλους

Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 13 906998 huggie
    Emy+Robert
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Emy+Robert

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια   Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 13 I_icon_minitimeΤετ 30 Μαρ 2011 - 21:43

Μαρινάκι μου, τι κάνεις? huggie Με την εξεταστική σου όλα καλά? huggie

Ήθελα να σε ρωτήσω πώς πηγαίνεις με την ιστορία και αν έχεις κατά νου να ανεβάσεις κεφάλαιο. Χωρίς να σε πιέζω βέβαια, αντιθέτως εσύ να' σαι καλά!!! Είναι πράγματι δύσκολη η περίοδος αυτή με τα μαθήματα και τις υποχρεώσεις. Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 13 465227
    ed<3
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    ed<3

Θηλυκό Καρκίνος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια   Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 13 I_icon_minitimeΤετ 30 Μαρ 2011 - 21:55

Ερμιονακι μου ολα μια χαρα ευτυχως με την εξεταστικη πηρα 7 απο τα 8 μαθηματα Rolling Eyes
    Αλλα εχω πολλες ωρες μαθηματα τωρα και τα παρακολουθω γι'αυτο εχουν ελαττωθει και οι ωρες που βρισκομαι στο φορουμ.Εκει που λεω να τελειωσω το επομενο κεφαλαιο ολο κατι γινεται και το αναβαλλω Neutral Neutral ...Εννοιειται αγαπη μου οτι δεν με πιεζεις καθολου,ισα ισα χαιρομαι που ενδιαφερεσαι για την ιστορια που γραφω...Υποσχομαι να ανεβασω συντομα κεφαλαιο!!Πρεπει εξαλλου να στρωθω και εκει giggle γιατι ειναι κατι που μου αρεσει να κανω huggie kiss kiss ....
    LITSA0089
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια   Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 13 I_icon_minitimeΤετ 30 Μαρ 2011 - 21:59

Μαρινάκι μου ξέρεις πόσο σ αγαπώ αλλά τα εχεις φορτώσει λίγο στο κόκορα συγνώμη για την έκφραση!!
    Σπόιλερ:
    Λοιπόν ξεκινα γιατί θα σε κυνηγάω με το πορτατίφ.. giggle Α και θέλω να καταστρέψω και την Σόνια μην το ξεχνάς! Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 13 671170
    Emy+Robert
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Emy+Robert

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια   Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 13 I_icon_minitimeΤετ 30 Μαρ 2011 - 22:00

Μπράβο Μαρινάκι μου!!! Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 13 388681 Καλή επιτυχία να έχεις και στη συνέχεια εύχομαι!!! Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 13 388681
    Ναι ναι, μην αγχώνεσαι καθόλου. Έχεις διάβασμα και υποχρεώσεις που προέχουν! Περιμένουμε το επόμενο κεφάλαιο όποτε είσαι έτοιμη!!! kiss kiss Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 13 465227 Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 13 465227 Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 13 906998 Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 13 906998
    ed<3
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    ed<3

Θηλυκό Καρκίνος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια   Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 13 I_icon_minitimeΤετ 30 Μαρ 2011 - 22:07

Λιτσακι θα το φας το πορτατιφ στο κεφαλι evil_laugh giggle
    Σπόιλερ:
    Θα προσπαθησω να αρχισω για να εχετε κεφαλαιο συντομα!!!!

Ερμιονακι μου σε ευχαριστω πολυ που ενδιαφερθηκες huggie ....Με συγκινεις!!!Θα κανω οτι μπορω σας το υποσχομαι!!! kiss
    LITSA0089
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια   Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 13 I_icon_minitimeΤετ 30 Μαρ 2011 - 22:11

ed<3 έγραψε:
    Λιτσακι θα το φας το πορτατιφ στο κεφαλι evil_laugh giggle
    Σπόιλερ:
    Θα προσπαθησω να αρχισω για να εχετε κεφαλαιο συντομα!!!!

Ερμιονακι μου σε ευχαριστω πολυ που ενδιαφερθηκες huggie ....Με συγκινεις!!!Θα κανω οτι μπορω σας το υποσχομαι!!! kiss

Να σου θυμήσω πως εγώ ειμαι ο σχιζοφρενής δολοφονος με το πορτατιφ!! Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 13 403120 Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 13 403120
    Σπόιλερ:
    Να το βάλουμε στο φανφικ σημιωσε θα την κυναγαω την Σονια με το πορτατιφ!!Και μαντεψε ποιος θα νικησει!

ed<3
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    ed<3

Θηλυκό Καρκίνος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια   Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 13 I_icon_minitimeΤετ 30 Μαρ 2011 - 22:18

Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 13 403120 Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 13 403120 Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 13 403120 Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 13 403120 Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 13 403120 Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 13 403120
    Τρελη....εσυ εννοειται!!!και Σελην την λενε την κοπελα... Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 13 403120 Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 13 403120
    Αλλα που να θυμασαι την κακιστρο τωρα!!! Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 13 526765 προεχουν πιο σημαντικα πραγματα Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 13 465227
    LITSA0089
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια   Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 13 I_icon_minitimeΤετ 30 Μαρ 2011 - 22:21

ed<3 έγραψε:
    Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 13 403120 Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 13 403120 Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 13 403120 Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 13 403120 Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 13 403120 Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 13 403120
    Τρελη....εσυ εννοειται!!!και Σελην την λενε την κοπελα... Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 13 403120 Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 13 403120
    Αλλα που να θυμασαι την κακιστρο τωρα!!! Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 13 526765 προεχουν πιο σημαντικα πραγματα Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 13 465227

Οοοο!!!Κατι μου λέει ότι θα δούμε κάτι ρομαντικό?Πολ΄ρομαντικό!!Δεν μας τα είχες πει αυτα Μαρινάκι....
    Σεην ε?εγω θα την λέω Τονια /Σονια αυτην την αποτέτια...
    ed<3
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    ed<3

Θηλυκό Καρκίνος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια   Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 13 I_icon_minitimeΤετ 30 Μαρ 2011 - 22:23

Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 13 403120 Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 13 403120 Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 13 403120 Ετσι την αποτετια... Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 13 403120 Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 13 403120
    Λιτσακι ορεξατη σε βρισκω!!!!οοοοο με καταλαβες.με καταλαβες πολυ Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 13 876749
    Βγες τωρα απο το μυαλο μου,δεν σου εχω πει να μην μπαινεις εκει; Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 13 686606 Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 13 403120 Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 13 403120 Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 13 403120
    LITSA0089
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια   Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 13 I_icon_minitimeΤετ 30 Μαρ 2011 - 22:29

ed<3 έγραψε:
    Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 13 403120 Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 13 403120 Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 13 403120 Ετσι την αποτετια... Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 13 403120 Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 13 403120
    Λιτσακι ορεξατη σε βρισκω!!!!οοοοο με καταλαβες.με καταλαβες πολυ Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 13 876749
    Βγες τωρα απο το μυαλο μου,δεν σου εχω πει να μην μπαινεις εκει; Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 13 686606 Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 13 403120 Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 13 403120 Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 13 403120

Ουπς λάθος πόρτα...κλειωσε μαρί και εσύ !!

Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια
    Επιστροφή στην κορυφή 
    Σελίδα 13 από 16Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 12, 13, 14, 15, 16  Επόμενο
     Παρόμοια θέματα
    -

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
    Bella And Edward :: Midnight Inspirations :: Σχόλια για Fanfictions-
    Μετάβαση σε: