Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."
Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale
(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.
She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.
Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.
Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.
Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;
Θέμα: Απ: Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια Κυρ 9 Ιαν 2011 - 21:02
Μαρινάκι μου δεν κάνει τίποτα!!! Την αλήθεια λέμε!!! Αν και λες για τον Φεβρουάριο και έχουμε μέρες ακόμα, καλή επιτυχία σου εύχομαι!!! Αν και πιστεύω πως εσύ σίγουρα θα την έχεις!! Μην αγχώνεσαι για την ιστορία σου καλή μου! Όποτε ευκαιρήσεις!!!
ed<3 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα... Αριθμός μηνυμάτων : 3200 Registration date : 27/03/2010
Θέμα: Απ: Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια Κυρ 9 Ιαν 2011 - 21:06
Ευχαριστω Ερμιόνη μου για τα καλα σου λογια! Ναι αν δεν προλαβω να την τελειωσω τωρα , θα την τελειωσω μετα.... Το λεω απο τωρα , γιατι θα αρχισω να διαβαζω και δεν ξερω αν θα εχω χρονο να μπω...
Emy+Robert Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 4680 Registration date : 22/08/2010
Θέμα: Απ: Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια Κυρ 9 Ιαν 2011 - 21:52
Μαρινάκι μου γλυκό καταρχήν συγχαρητήρια η γραφή σου πραγματικά έχει εξελιχθεί πάρα πολύ στα τελευταία κεφάλαια και φαίνεται η εμπειρία που προσκομίζεις σιγά σιγά και αυτό μου άρεσε τρελά
διάβασα τα τρία τελευταία κεφάλαια και έμεινα με ανοιχτό το στόμα πραγματικά θαυμάζω το κουράγιο και τις αποφάσεις του Έντ γιατί όσο και να γνωρίζεις τον θάνατο αυτό που τελικά θα πρέπει να κάνει ο καθένας μας είναι να ζει το τώρα και όχι να περιμένει το αύριο όποιο και να είναι αυτό και χαίρομαι που το είδε έτσι και πήρε την ζωή στα χέρια του
στο τελευταίο όμως κεφάλαιο λίγο σε έχασα δεν θέλω να σε στεναχωρήσω άλλα μου φάνηκε λίγο βιαστικό και έβαλες πολλές λεπτομέρειες χωρίς εξηγήσεις μαζί και κάπου έχασε το νόημα του μήπως να το ξαναδιάβαζες λίγο και να έκανες λίγο την πλοκή του πιο ομαλή?
όσο για το τι να πω πολλά συναισθήματα
καλά η τρελή η δεν θυμάμαι τώρα το όνομα της τι θέλει και μπλέκεται μου λες??? ααα μην την ξεμαλλιάσω τώρα
συνέχισε έτσι και θα περιμένουμε με αγωνία την συνέχεια του
Ηλικία : 33 Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα... Αριθμός μηνυμάτων : 3200 Registration date : 27/03/2010
Θέμα: Απ: Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια Κυρ 9 Ιαν 2011 - 22:16
Χρυσανθη μου θα το ξανακοιταξω ,δεκτο το σχολιο σου... Αλλα πραγματικα ειναι το μονο κεφαλαιο που ειχα δωσει τοση προσοχη δεν νομιζω οτι δεν βγαινει νοημα ,!!Αν και θα του ριξω αλλη μια ματια!!! Ευχαριστω παρα πολυ γλυκια μου και δεν με στενοχωρισες καθολου , εδω ειμαι για να ακουω και τα αρνητικα και τα θετικα για να τα διορθωνω... και να γινομαι καλυτερη!!
xrysanthi The Volturi
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 8719 Registration date : 08/11/2010
Θέμα: Απ: Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια Δευ 10 Ιαν 2011 - 16:23
λοιπονννννν....γλυκουλινακι μου!τι υπεροχοτατο κεφαλαιο ηταν αυτο?!?! ηταν τοσο υπεροχο!ενα κεφαλαιο μονο με εντουαρντ και μπελλα! ηταν καταπληκτικοτατο!φοβερο απιστευτο!γενικα το λατρεψα (σε περιπτωση που δεν το καταλαβες)!!!! η βολτα στο λουνα παρκ τελεια!και το ολο σκηνικο απι8ανο! -Υπάρχεις μέσα μου πια Έντουαρντ Κάλεν. Το DNA σου κυλάει στο κορμί μου. Δεν θέλω να σε χάσω ποτέ. οι στιχοι αυτοι οπως και πολλοι αλλοι στιχοι ηταν μαγικοι!!!μπραβο καρδια μουυυυυ! εγραψες! και το λεμονιιιι...! αχχχχχχ....αυτο το λεμονι! ΘΕΙΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ...! συγχαριτηριαααα!μπραβο σουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ!!!! ψυχη μου!
Θέμα: Απ: Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια Δευ 10 Ιαν 2011 - 19:54
βρεεε....κουμπαρακι?τι υπεροχο σχολιακι εκανα? αγαπακι μου...χαιρομαι που σου αρεσε! καρδια της καρδιας μου? που τα βρισκεις,που τα βρισκεις?!?!?! μ'αρεσε παρα πολυ αυτο το κομματι καρδια μου...συγγραφαρα μουυυυυυυ!θεα θεα!!!μπραβο και παλι! ναι μωρε....μου αρεσε το λεμονακι!
σε παρακαλω τοσοοοοοοοοοοοοοοο πολυυυυυυυ...
i love edward 2 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : N.Λεσβου Αριθμός μηνυμάτων : 1266 Registration date : 08/04/2010
Θέμα: Απ: Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια Σαβ 15 Ιαν 2011 - 20:36
γλυκια μου τι υπεροχο κεφαλαιακι ηταν αυτο οι μουσικες επιλογες τελειες....δεν το συζητω. επιτελους χαλαρωσαν και αυτοι λιγο αχ ειναι τοσο αγαπημενοι μακαρι να κρατησει μην τουσ σκοτωσεις σε παρακαλω...... αν και ειμαι γαιδουρα που σχολιαζω τωρα επεσαν πολλα μαθηματα και εχω μερες να μπω.....τελος το καλυτερο η λεμοναδα βγηκε παρα πολυ καλη και για πρωτη φορα ηταν υπεροχη εχεις ταλεντο κοπελαρα μου δεν το συζητω....ο εντι ηταν πολυ ρομαντικος και τρυφερος και της φερθηκε υπεροχα για την πρωτη της φορα οπως περιμενα αλλωστε ειναι τοσο καλος και τρυφερος....παρεπιπτοντως μου αρεσει παρα πολυ που την λεει πριγκιπισσα του ο χαρακτηρισμος φανερωνει ολη την τρυφεροτητα και τη αγαπη του......οσο για το τι θα τους φερει το μελλον αγαπη ευτυχια και ζωη ευελπιστω μακαρι μακαρι μακαρι.....καλα για την σελιν δεν το συζητω θα την πνιξω και θα την κοψω κομματακια ειναι τοσο πολυ ηλιθια κακουργα και πανουργα ακνει την καλη στην μπελλα και ειμαι βεβαιη οτι σε λιγο αργα αλλα σταδιακα θα αρχισει να δηλητηριαζει την σχεση τους θα κανει την μπελλα να μην τον θελει κατι τετοιο υποπτευομαι βεβαια θα δουμε τι εχεις στο μυαλο σου και ειμαι σιγουρη οτι θα ειναι υπεροχο οπως παντα..... ΥΣ:καλη επιτυχια στην εξεταστικη ειμαι σιγουρη οτι θα σκισεις.....
Θέμα: Απ: Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια Δευ 17 Ιαν 2011 - 13:00
Μαρακι μου σε ευχαριστω πολυ!!!Για ολα... Το σχολιο σου ηταν τοσο ωραιο
Λοιπόν αγάπες μου έχω να κάνω μια ανακοίνωση. Κεφάλαιο από την ιστορία μου θα δείτε μετά της 11 Φεβρουαρίου. . Όπως εξήγησα και σε άλλο ποστ δεν προλαβαίνω λόγο εξεταστικής. Δεν θέλω να γράψω κάτι στα γρήγορα και να μην μου βγει όπως το θέλω. Υπομονή... Υπόσχομαι μετά να σας ανταμοίψω...
Ευχαριστώ πολύ όλους
Emy+Robert Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 4680 Registration date : 22/08/2010
Θέμα: Απ: Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια Τετ 30 Μαρ 2011 - 21:43
Μαρινάκι μου, τι κάνεις? Με την εξεταστική σου όλα καλά?
Ήθελα να σε ρωτήσω πώς πηγαίνεις με την ιστορία και αν έχεις κατά νου να ανεβάσεις κεφάλαιο. Χωρίς να σε πιέζω βέβαια, αντιθέτως εσύ να' σαι καλά!!! Είναι πράγματι δύσκολη η περίοδος αυτή με τα μαθήματα και τις υποχρεώσεις.
Θέμα: Απ: Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια Τετ 30 Μαρ 2011 - 21:55
Ερμιονακι μου ολα μια χαρα ευτυχως με την εξεταστικη πηρα 7 απο τα 8 μαθηματα Αλλα εχω πολλες ωρες μαθηματα τωρα και τα παρακολουθω γι'αυτο εχουν ελαττωθει και οι ωρες που βρισκομαι στο φορουμ.Εκει που λεω να τελειωσω το επομενο κεφαλαιο ολο κατι γινεται και το αναβαλλω ...Εννοιειται αγαπη μου οτι δεν με πιεζεις καθολου,ισα ισα χαιρομαι που ενδιαφερεσαι για την ιστορια που γραφω...Υποσχομαι να ανεβασω συντομα κεφαλαιο!!Πρεπει εξαλλου να στρωθω και εκει γιατι ειναι κατι που μου αρεσει να κανω ....
LITSA0089 Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 1402 Registration date : 14/06/2010
Θέμα: Απ: Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια Τετ 30 Μαρ 2011 - 22:00
Μπράβο Μαρινάκι μου!!! Καλή επιτυχία να έχεις και στη συνέχεια εύχομαι!!! Ναι ναι, μην αγχώνεσαι καθόλου. Έχεις διάβασμα και υποχρεώσεις που προέχουν! Περιμένουμε το επόμενο κεφάλαιο όποτε είσαι έτοιμη!!!
Θέμα: Απ: Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια Τετ 30 Μαρ 2011 - 22:21
ed<3 έγραψε:
Τρελη....εσυ εννοειται!!!και Σελην την λενε την κοπελα... Αλλα που να θυμασαι την κακιστρο τωρα!!! προεχουν πιο σημαντικα πραγματα
Οοοο!!!Κατι μου λέει ότι θα δούμε κάτι ρομαντικό?Πολ΄ρομαντικό!!Δεν μας τα είχες πει αυτα Μαρινάκι.... Σεην ε?εγω θα την λέω Τονια /Σονια αυτην την αποτέτια...
Θέμα: Απ: Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια Τετ 30 Μαρ 2011 - 22:23
Ετσι την αποτετια... Λιτσακι ορεξατη σε βρισκω!!!!οοοοο με καταλαβες.με καταλαβες πολυ Βγες τωρα απο το μυαλο μου,δεν σου εχω πει να μην μπαινεις εκει;
LITSA0089 Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 1402 Registration date : 14/06/2010
Θέμα: Απ: Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια Τετ 30 Μαρ 2011 - 22:29
ed<3 έγραψε:
Ετσι την αποτετια... Λιτσακι ορεξατη σε βρισκω!!!!οοοοο με καταλαβες.με καταλαβες πολυ Βγες τωρα απο το μυαλο μου,δεν σου εχω πει να μην μπαινεις εκει;