Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."
Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale
(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.
She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.
Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.
Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.
Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;
Θέμα: Απ: Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια Δευ 19 Ιουλ 2010 - 18:38
ωστε ετσι χριστινακι με σκλαβωνεται για να γραφω!
Σπόιλερ:
με εκμεταλευεστε δηλαδη,πλακιζω...αζαπες μου
mpellanti κ Λιτσακι μου σας ευχαριστω πολυ... φοβαμαι μην σας απογοητευσει η συνεχεια! θα κατσω να το σκεφτω καλα πριν το προχωρισω!!! θελει σκεψη το πραγμα...
Επισκέπτ Επισκέπτης
Θέμα: Απ: Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια Δευ 19 Ιουλ 2010 - 18:39
Εμενα παντως οτι και να γραψεις δεν θα απογοητευτω
Mrs.Christina Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Στον κόσμο των βιβλίων και της συγγραφής!!! Αριθμός μηνυμάτων : 1682 Registration date : 02/12/2009
Θέμα: Απ: Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια Τετ 21 Ιουλ 2010 - 19:17
φοβερη συνεχεια καο φοβερο κεφαλαιο το ονειρο ολα τα λεφτα τι γινεται με την μπελλα?ειναι αναγκασμενη να ειναι με εκεινον που την ειδε ο εντ?γιατι την πυροβολησαν?
ed<3 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα... Αριθμός μηνυμάτων : 3200 Registration date : 27/03/2010
Θέμα: Απ: Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια Τετ 21 Ιουλ 2010 - 19:28
λοιπον καταρχην Μπελλα μου σε ευχαριστω πολυ!!! δεν ειναι ανακασμενη να ειναι με κανενα θα υπολοιπα θα αποκαλυφθουν στο 8ο κεφαλαιο!!!οποτε θα τα μαθετε τα περισσοτερα εκει... θελω να πιστευω οτι δεν θα το αργησω πολυ!!!
izzy cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : φορκς Αριθμός μηνυμάτων : 1089 Registration date : 23/05/2010
Θέμα: Απ: Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια Τετ 21 Ιουλ 2010 - 19:31
Μαρινάκι μου, Αζαπουλίνι μουυυ!!!Έπαθα τώρα...Είναι ΥΠΕΡΟΧΗ η συνέχεια!Το διάβαζα με κομμένη την ανάσα!Αχ την λατρεύω αυτή την ιστορία...
1.Μαρέσει ο τρόπος που γράφεις. 2.Έχεις ταλέντο στο να κρατάς τον άλλον συνέχεια σε αγωνία με την τροπή που παίρνουν τα πράγματα. 3.Μία ερώτηση!Εκείνος με την Μπέλλα ποιός ήταν??
Ηλικία : 33 Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα... Αριθμός μηνυμάτων : 3200 Registration date : 27/03/2010
Θέμα: Απ: Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια Τετ 21 Ιουλ 2010 - 22:12
Χριστινακι μου σε ευχαριστω πολυ αγαπακι μου!!! αυτη την ερωτηση μου την εκανε κ η μπελλα το μονο που μπορω να πω ειναι οτι δεν ειναι ο τζεικ!!!αλλα ουτε κ κατι πρωτοτυπο θα δειτε στην συνεχεια!!! ....
emi Twilight Human
Αριθμός μηνυμάτων : 82 Registration date : 31/03/2010
Θέμα: Απ: Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια Τετ 21 Ιουλ 2010 - 22:58
Πραγματικά το νεό κεφάλαιο ήταν ιδιαίτερα ενδιαφέρον και μου άρεσε πολύ όπως και ο τρόπος γραφής του.Το όνειρο μου κέντρισε το ενδιαφέρον αν και ήταν τυλιγμένο στο μυστήριο, ανυπομονώ για την ερμηνεία του αν υπάρχει καθώς και για την συνάντιση των 2 ηρώων
twilightsagaddicted Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Λάρισα Αριθμός μηνυμάτων : 3767 Registration date : 07/03/2010
Θέμα: Απ: Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια Τετ 21 Ιουλ 2010 - 23:23
μαρινα μου..!φανταστικη συνεχεια.!!!!+φωνω με τη χριστινα οτι εχεις ταλεντο οταν γραφεις να κρατας τον αλλον σε αγωνια...το πετυχαινεις πολυ καλα αυτο και μπραβο..!μου εχει φαει η αγωνια τωρα...τι ηταν αυτοι οι αριθμοι το νεκροταφειο αυτος με την μπελλα...ναι το ξερω ειμαι ανυπομονη...περιμενω το επομενο κεφαλαιο με αγωνια ελπιζοντας οτι θα απαντηθουν μερικααπο τα ερωτηματα μου..!και παλι μπραβο..!!αλλο ενα καταπληκτικο και αγωνιωδες κεφαλαιο...
mpellanti21 Eclipse Bitten
Ηλικία : 31 Τόπος : forks Αριθμός μηνυμάτων : 471 Registration date : 26/06/2010
Θέμα: Απ: Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια Πεμ 22 Ιουλ 2010 - 3:51
ενταξει με αφησες αφωνη... τι μυστηριο δεν το πιστευω... βαζω στοιχημα οτι ο νεαρος διπλα της ειναι συγγενης ελπιζω.... αφου δεν ειναι ο τζεικ...ηρεμησα τωρα λιγο ομωσ
η ιστορια ειναι υπεροχη ολες ο φανς σου περιμενουμε με αγωνια.... :
ελπιζω να μην αργησει το επομενο κεφαλαιο...knees:
Θέμα: Απ: Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια Πεμ 22 Ιουλ 2010 - 11:23
κοριτσακια μου σας ευχαριστω πολυ!!! emi μου υπαρχει καποια ερμηνεια του ονειρου!θα μαθετε σε επομενα κεφαλαια!!! Φενια μου στο επομενο κεφαλαιο δεν νομιζω να απαντηθουν πολλα απο τα ερωτηματα σου!στο 7ο ομως ισως να ξεμπερδευτειται λιγο!αυτο με τους αριθμους θα αποκαλυφθει λιγο αργοτερα!το προσεξατε βλεπω! mpellanti μου εχεις πεσει αρκετα μεσα , οσο για κεφαλαιο θα κανω οσο πιο συντομα μπορω για να μην μου παθετε τιποτα απο την αγωνια!!! κ παλι ευχαριστω πολυ που με στηριζεται!!!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την ed<3 στις Πεμ 22 Ιουλ 2010 - 20:05, 1 φορά
twilightsagaddicted Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Λάρισα Αριθμός μηνυμάτων : 3767 Registration date : 07/03/2010
Θέμα: Απ: Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια Πεμ 22 Ιουλ 2010 - 21:17
ΠΡΟΣΟΧΗ!!!
Αγαπες μου να σας βαλω την συνεχεια του 6ου κεφαλαιου αυριο; Ή θέλετε να ολοκληρωσω και το 7ο και να τα ποσταρο μαζι;Μονο που η συνεχεια θα αργησει πιο πολυ γυρο στη μια εβδομαδα ετσι!! Αποφασιστε και πειται μου περιμενω την γνωμη σας!
Ευχαριστω...
Ηλικία : 30 Τόπος : Στον κόσμο των βιβλίων και της συγγραφής!!! Αριθμός μηνυμάτων : 1682 Registration date : 02/12/2009
Θέμα: Απ: Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια Πεμ 22 Ιουλ 2010 - 21:24
Ενταξει Χριστινακι τοτε θα σας τα μοιρασω για να μην κουραστειται να διαβαζεται!!Καντε απλα λιγη υπομονη κ μην απογοτευεστε που δεν βλεπεται την Μπελλα ειναι λιγο μυστηριο αλλα ολα θα ξεκαθαρισουν σιγα σιγα!Κ θα γινουν πιο ρομαντικα δεν μου αρεσε να γραψω κατι που παντα γινονται ολα ωραια κ καλα απο την αρχη υπαρχουν κ οι δυσκολιες!Μετα της 12 σημερα θα εχετε κεφαλαιο! !
Θέμα: Απ: Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια Παρ 23 Ιουλ 2010 - 0:18
Είσαι με τα καλά σου κορίτσι μου?????Να μας απογοητεύσεις??????ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΤΟ ΛΕΣ ΑΥΤΌ!Καλά εε??Έχω μείνει....Τι συγγραφικό ταλέντο είσαι?? Είναι υπέροχο κεφάλαιο!Αλλά βρε παιδί μου...Το σταμάτησες πάνω στο καλύτερο.. Δεν μου λες???Οι αριθμοί μάλλον δείχνουν 12 δηλαδή την ωρα εε??Πολλά θέλω??
ΜΠΡΑΒΟ!ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ!ΘΕΑ ΜΟΥ!ΤΗΝ ΛΑΤΡΕΥΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ!!