Bella And Edward
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμΠόρταλΕικονοθήκηΑναζήτησηLatest imagesΣύνδεσηΕγγραφή
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
Πρόσφατα Θέματα
» Ashley's Greene blog
Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΠαρ 17 Μαρ 2023 - 15:11 από Marzaki Cullen

» Τι ακουτε αυτη την στιγμη;
Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΠαρ 4 Ιουν 2021 - 15:08 από April

» Bella And Edward - 11 χρόνια μετά
Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΤετ 6 Ιαν 2021 - 20:34 από Marzaki Cullen

» Συζήτηση για το Midnight Sun
Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΚυρ 13 Δεκ 2020 - 17:38 από Katrin

» Robert Pattinson
Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΔευ 7 Σεπ 2020 - 21:40 από $ofi@ + Edward

» Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος
Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΠαρ 8 Μάης 2020 - 1:03 από evi

» Wallpapers by twins
Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΔευ 4 Μάης 2020 - 13:25 από Zafrina

» Twilight the movie
Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΚυρ 3 Μάης 2020 - 12:07 από hiddenfantasy

» Vampire Diaries - TV Series
Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΔευ 13 Απρ 2020 - 12:11 από Zafrina

» New Moon the movie
Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΠαρ 10 Απρ 2020 - 12:49 από Zafrina

Παρόμοια θέματα
    Quote of the Week
    "Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."

Carlisle Cullen, Twilight
    Character of the Week
    Rosalie Lillian Hale

(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.

She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.

Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
    Νοέμβριος 2024
    ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
        123
    45678910
    11121314151617
    18192021222324
    252627282930 
    ΗμερολόγιοΗμερολόγιο
    Bella & Edward Playlist
    Το μαργαριτάρι της Ροδεσίας

Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.

Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.

Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;

Συγγραφέας ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΜΑΡΙΑ
    Εκδότης ΩΚΕΑΝΙΔΑ

Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια

Πήγαινε κάτω 
    +23
    hlhtwilightmania
    despina aek
    niki
    xrysanthi
    Emy+Robert
    pretty witch
    daisyalicecullen
    i love edward 2
    sandra21
    katia2110
    Nemesis Of Bellin
    ROBELINA
    twilightFOREVER
    twilightsagaddicted
    $ofi@ + Edward
    Niki Patt
    izzy cullen
    CrazyKatie
    Mrs.Christina
    mpellanti21
    emi
    LITSA0089
    ed<3
    27 απαντήσεις
    Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5 ... 10 ... 16  Επόμενο
    ΣυγγραφέαςΜήνυμα
    mpellanti21
    Eclipse Bitten
    Eclipse Bitten
    mpellanti21

Θηλυκό Λέων
    Τόπος : forks
    Αριθμός μηνυμάτων : 471
    Registration date : 26/06/2010

Forks Student Profile
    Team: Edward - Bella Edward - Bella
    Special ability Special ability: Mind Reading

Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 4 Empty
    ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια   Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΠαρ 23 Ιουλ 2010 - 6:25

λοιπον μαρινακι προσκυνω στο ταλεντο σου Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 4 31995

τελειο κεφαλαιο,εχω ριξει ενα γελιο στο τηλεφωνημα του εντι και του εμετ... με το ειδικες δυναμεις για την αλις, για το χρονια και ζαμανια, και γενικα ολη η συνομιλια... respect, δεν υπηρχε...

καλα τι ονειρο ειναι αυτο... πιο μυστηριο και απο το ιδιο το μυστηριο Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 4 558691

σε συνδιασμο με το κομματι, ειναι αυκτονια σκετη, ειναι ενα απο τα αγαπημενα μου μην πω το αγαπημενο μου...

συγγγενης,εε?!! καπου παει το μυαλο μου και στιο προσωπο του νεαρου..αλλα και στη σημασια των ονειρων ..κατι μου λεει οτι η μπελλα δεν εχει και πολυ ζωντανες παρεες Wink

υ.γ συνεχισε ετσι εχεισ την στηριξη μας!!! kiss
    Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
    LITSA0089
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire

Θηλυκό Αριθμός μηνυμάτων : 1402
    Registration date : 14/06/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια   Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΠαρ 23 Ιουλ 2010 - 9:59

Αζάπη πολύ ωραίο.
    Και με τη μηχανή ο Έντουαρτ.
    Θεός.
    Θέλω να τους δω πάνω στην μηχανή εκείνον και την Μπέλλα.
    Προστοπαρών η θεά είναι η Ρόζαλι?

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΦΙΕΡΩΣΗ….
    Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 4 603117
    izzy cullen
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    izzy cullen

Θηλυκό Κριός
    Τόπος : φορκς
    Αριθμός μηνυμάτων : 1089
    Registration date : 23/05/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια   Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΠαρ 23 Ιουλ 2010 - 13:29

it was perfect
    who was the hot girl with alice?
    twilightsagaddicted
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    twilightsagaddicted

Θηλυκό Κριός
    Τόπος : Λάρισα
    Αριθμός μηνυμάτων : 3767
    Registration date : 07/03/2010

Forks Student Profile
    Special ability Special ability: Future Telling

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια   Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΠαρ 23 Ιουλ 2010 - 13:38

τελεια! η συνεχεια μου αρεσε παρα πολυ..η αγωνια συνεχιζεται...ονειρα που βλεπει κι αυτος ο εντουαρντ..αλλα λογικα απο το ονειρο καταλαβα οτι κατι θα γινει συντομα ετσι.?και η κουκλαρα λογικα πρεπει να ειμαι η ροουζ..καλα ο εντουαρντ πανω στη μηχανη και μονο απο αυτες τις εικονες τον φανταζομαι..θεο..!!για αλλη μια φορα το τραγουδι μου αρεσε πολυ..περιμενω με μεγαη αγωνια τη συνεχεια..!
    Niki Patt
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Niki Patt

Θηλυκό Υδροχόος
    Τόπος : Robert's World!
    Αριθμός μηνυμάτων : 2620
    Registration date : 19/03/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια   Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΠαρ 23 Ιουλ 2010 - 18:28

Μαρινακι μου ευχαριστω πολυ για την αφιερωση.... huggie Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 4 382268 Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 4 382268

Πραγματικα ωραιο κεφαλαιο.....

Πρωτον εβαλες ενα απο τα αγαπημενα μου τραγουδια.......το οποιο ταιριαζει πολυ με την ιστορια.......και η μηχανη ολα τα λεφτα....... Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 4 876749

Αληθεια τωρα η ιστορια σου εχει τοσο μυστηριο που με γοητευει.....αυτο με τους αριθμους σιγουρα κατι σημαινει αλλα δν μπορω να καταλαβω τι...ισως η ωρα που θα συναντηθουν παλι ο Edward με την Bella???....μονο εσυ ξερεις lol!
    Ελπιζω να μην μας βασανισεις για πολυ ακομα....αν δεν μαθω τι παιζει με την Bella....αλλα ας μην ειμαι ανυπομονη.....ξερω οτι πολυ συντομα θα δωθουν εξηγησεις σωστα???.... Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 4 876749 Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 4 876749
    Οσο για την κουκλαρα πιστευω οτι ειναι η Ροζαλι....... Wink

Μπραβο Μαρινακι μ... Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 4 388681 Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 4 388681 Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 4 201917

Σπόιλερ:

kiss kiss kiss
    ed<3
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    ed<3

Θηλυκό Καρκίνος
    Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα...
    Αριθμός μηνυμάτων : 3200
    Registration date : 27/03/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια   Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΣαβ 24 Ιουλ 2010 - 0:44

mpellanti,Μπελλα ,Φενια μου, Λιτσακι και Νικουλινι!!!
    Ευχαριστω παρα μα παρα πολυ!!!!

στο ποια ειναι η κοπελα εχετε πεσει μεσα!!!δεν ηταν και τιποτα δυσκολο!!!
    Λιτσακι αυτο που ζητησες καποια στιγμη θα το δεις!το εχω σκεφτει και εγω...

Μpellanti αν θες μου λες ονοματακι , χαρηκα πολυ που σου αρεσε ο διαλογος
    και εγω γελουσα οταν το εγραφα...

Νικη το σημαντικοτερο θελεις να μαθεις!!!

Φενια μου χαιρομαι που σου αρεσε!

τα υπολοιπα θα τα δειται στην συνεχεια!συγνωμη
    που δεν απανταω σε βαθος στις ερωτησεις σας
    αλλα θα αποκαλυψω πολλα ετσι!!!

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

Φενια μου τωρα ειδα το μεγαλο μου λαθος δεν σε εβαλα στην αρχη του κεφαλαιου που το αφιερωσα σε οσους αρεσει η ιστορια!!!Μολις διορθωσα την γκαφα μου και σε προσθεσα!χιλια συγνωμη!!!

φιλια σε ολους και παλι ευχαριστω που με στηριζεται!!! huggie Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 4 906998
    twilightsagaddicted
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    twilightsagaddicted

Θηλυκό Κριός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια   Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΣαβ 24 Ιουλ 2010 - 12:32

μαρινα μου..!δεν πειραζει μην ανησυχεις.!!!!!!!αλλα και παλι σε ευχαριστω παρα παρα πολυ για την αφιερωση.!!!!!!!!!!
    emi
    Twilight Human
    Twilight Human

Αριθμός μηνυμάτων : 82
    Registration date : 31/03/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια   Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΚυρ 25 Ιουλ 2010 - 15:36

Μαρινάκι μου παρα μα παρα πολύ ωραίο.Τώρα είδα το 6 κεφάλαιο. Παρα τα έντονα συναισθήματα που περιγράφεις από την ιστορία δε λείπει το χιούμορ, η αλις και ο εμετ...Αυτό με τις ειδικές δυνάμεις μου άρεσε πολυ καθώς και το μήνυμα της αλις προς τον αδερφό της. Γενικά όλη η ενοτητα μου άρεσε αλλα ομολογώ ότι ανυπομονώ για τη συνάντιση έντουαρτ και μπέλας ... Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 4 4947
    ed<3
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    ed<3

Θηλυκό Καρκίνος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια   Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΤρι 27 Ιουλ 2010 - 20:33

Λοιπον αγαπες μου το --->7 κεφαλαιο μολις τελειοποιηθηκε

καλη αναγνωση! Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 4 906998

και παλι σας ευχαριστω ολους!!!

και την emi για την βοηθεια της!!! Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 4 630836

περιμενω τα σχολια σας....
    ROBELINA
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    ROBELINA

Θηλυκό Ζυγός
    Τόπος : ΑΘΗΝΑ
    Αριθμός μηνυμάτων : 5931
    Registration date : 30/06/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια   Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΤρι 27 Ιουλ 2010 - 20:53

ειναι απλα τέλειοοοοοοο!! Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 4 4947
    Mrs.Christina
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Mrs.Christina

Θηλυκό Αιγόκερως
    Τόπος : Στον κόσμο των βιβλίων και της συγγραφής!!!
    Αριθμός μηνυμάτων : 1682
    Registration date : 02/12/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια   Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΤρι 27 Ιουλ 2010 - 22:19

Ax μπράβο μπράβο μπράβο!!! Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 4 474941 Επιτέλους ξαναβρέθηκαν!!! Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 4 388681 Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 4 474941 Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 4 6512

Καταπληκτικό κεφάλαιο!!!Συνέχεια πότε με το καλό??? Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 4 274215

Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 4 31995 Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 4 31995 Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 4 31995 Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 4 906998
    http://www.christianemarie.blogspot.com/
    twilightsagaddicted
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    twilightsagaddicted

Θηλυκό Κριός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια   Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΤρι 27 Ιουλ 2010 - 22:31

μαρινα μου..τελειο.!!μπραβο..επιτελους ξανασυναντηθηκαν..!!αχ τι ωραια..!λοιπον με ειχες προιδοποιησει οποτε ημουν προετοιμασμενη για να δω να το κοβεις σε κρισιμο σημειο παλι..οποτε απλα περιμενω με ανυπομονησια τη συνεχεια..!!με εχει φαει η αγωνια...τι γινεται τελικα με την μπελλα..?
    izzy cullen
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    izzy cullen

Θηλυκό Κριός
    Τόπος : φορκς
    Αριθμός μηνυμάτων : 1089
    Registration date : 23/05/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια   Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΤρι 27 Ιουλ 2010 - 23:10

αχ τελειο επιτελους την βρηκε Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 4 274215
    χαρηκα παρα πολυ καταπληκτικο κεφαλαιο ελπιζω η συνεχεια να ερθει γρηγορα
    μπραβο μαρινα kiss
    Niki Patt
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Niki Patt

Θηλυκό Υδροχόος
    Τόπος : Robert's World!
    Αριθμός μηνυμάτων : 2620
    Registration date : 19/03/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια   Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΤετ 28 Ιουλ 2010 - 0:31

Πανω που συναντηθηκαν....μας το κοβεις.....
    τι κατασταση κ αυτη?...
    χα πλακιζω Μαρινακι μου..
    πολυ ωραιο κεφαλαιο.... Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 4 474941 Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 4 388681 Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 4 388681

Ελπιζω να εχουμε συνεχεια συντομα....
    huggie kiss kiss kiss
    mpellanti21
    Eclipse Bitten
    Eclipse Bitten
    mpellanti21

Θηλυκό Λέων
    Τόπος : forks
    Αριθμός μηνυμάτων : 471
    Registration date : 26/06/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια   Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΤετ 28 Ιουλ 2010 - 10:13

αργησα να κανω σχολια ξερω αλλα επρεπε να διαβασω οπωσδηποτε αρχαια

λοιπον, ηταν απο τα πιο συγκλονιστηκα κεφαλαια, με εχεις μπερδευψει τελειως, οταν καταφερνω να παρω απαντησεις μου δημιουργεις αλλες.. με εχεις συνεχεια σε εγρηγορση... καλο αυτο για μια συγγραφεα.. καταπληκτικοι διαλογοι, ο εμμετ ειναι ολα τα λεφτα, δεν μπρω να μην γελασω με αυτα που λεει κι κανει.. η αλς ως γνωστον εκκεντρικη μεχρι οριων....... επιτελους η συναντηση, ναι. αλλα με λιγο περιεργο τροπο... με κρατας προσηλωμενη,δεν υπαρχειπεριπτωση να ξεκολλησω απο την ιστορια σου...

μαρινακι με ρωτησες για το ονομα, αντιγονη με λενε... περιμενω συνεχεια!!!!!!!!!! study kiss
    emi
    Twilight Human
    Twilight Human

Αριθμός μηνυμάτων : 82
    Registration date : 31/03/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια   Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΤετ 28 Ιουλ 2010 - 14:44

η συναντηση εντουαρντ-μπελλας ολα τα λεφτα!!! Razz
    δεν τα παραλεω καθολου...ειδκα η μηχανη...
    αραγε τι να γινεται στην συνεχεια;;; giggle
    Nemesis Of Bellin
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Nemesis Of Bellin

Θηλυκό Sagittarius
    Τόπος : Night Castle
    Αριθμός μηνυμάτων : 3549
    Registration date : 09/08/2009

Forks Student Profile
    Team: Emmett - Rosalie Emmett - Rosalie
    Special ability Special ability: Controling the Elements

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια   Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΤετ 28 Ιουλ 2010 - 16:05

εχεις πολυ ωραιο τροπο γραφης και πολυ ωραια πλοκη!!! ανυπομονω για την συνεχεια
    LITSA0089
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια   Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΤετ 28 Ιουλ 2010 - 16:51

Λοιπόν αζάπη εκός από το μεγάλο ευχαριστώ που οφείλω να σου πω ξεκινάμε
    Τι τι κεφάλαιο ήταν αυτό?Τι τέλειο.Μπράβο!!Μπράβο! Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 4 879660
    Αυτή η Τάνια κολλάει στον Έντουαρτ και δεν μο αρέσει καθόλου αλλά έχει ένα κοινό με τον μηχανόβιο μας είιναι απρόσεκτη.Μα να μας τον λερώσε?Τεσπά αφού είδε την Μπέλλα.ο έσωσε τελεταία στιγμή εύχομαι και να μην χτύπησε πολύ.
    Και να ρωτήσω κάτι?
    Η συνέχεια?
    Να φέρω το πορτατίφ? tongue
    ed<3
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    ed<3

Θηλυκό Καρκίνος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια   Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΤετ 28 Ιουλ 2010 - 18:14

κοριτσακια μου!ηρθα να απαντησω στις ερωτησουλες σας... huggie
    Λοιπον εχουμε και λεμε Robelina ,Χριστινακι και Μπελλα μου η συνεχεια υπολογιζεται
    για την Παρασκευη!

Φενια θα μαθετε συνομα τι γινεται με την Μπελλα!

Ελενη μου και emi μου ευχαριστω πολυ!!

Λιτσακι η Τανια ειναι ενα εμποδιο θα την ξαποστειλω σιγα σιγα.Μην φερεις πορτατιφ Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 4 551700 !!
    θα γραψω συντομα...

Νικη μου θα σας πεθανω ε;το ξερω Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 4 80711 .....

Αντιγονη μου χαιρομαι που σου αρεσουν οι διαλογοι...και γενικα ολοι η ιστορια!!! Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 4 876749 Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 4 413121

Σας ευχαριστω πολυ πλυ!Μεσα απο τα βαθυ της καρδιας μου!!! kiss
    LITSA0089
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια   Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΤετ 28 Ιουλ 2010 - 18:36

ed<3 έγραψε:
    κοριτσακια μου!ηρθα να απαντησω στις ερωτησουλες σας... huggie
    Λοιπον εχουμε και λεμε Robelina ,Χριστινακι και Μπελλα μου η συνεχεια υπολογιζεται
    για την Παρασκευη!

Φενια θα μαθετε συνομα τι γινεται με την Μπελλα!

Ελενη μου και emi μου ευχαριστω πολυ!!

Λιτσακι η Τανια ειναι ενα εμποδιο θα την ξαποστειλω σιγα σιγα.Μην φερεις πορτατιφ Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 4 551700 !!
    θα γραψω συντομα...

Νικη μου θα σας πεθανω ε;το ξερω Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 4 80711 .....

Αντιγονη μου χαιρομαι που σου αρεσουν οι διαλογοι...και γενικα ολοι η ιστορια!!! Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 4 876749 Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 4 413121

Σας ευχαριστω πολυ πλυ!Μεσα απο τα βαθυ της καρδιας μου!!! kiss
    Τι σιγά σιγά αγάπη μου?
    Μια και καλή.
    Έτσι Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 4 626465 και άντε γεια.
    Είμαι μεγάλη κακιά ε?
    Αλλά τι να κάνω για χάρη του ζευγαριού μας.
    Αλήθεια τώρα που τ έφερε η κουβεντα
    Πότε-πότε λέω- θα γίνουν ζευγάρι?
    ed<3
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    ed<3

Θηλυκό Καρκίνος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια   Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΤετ 28 Ιουλ 2010 - 18:52

οχι μωρε τι κακια καπως ετσι θα παει... Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 4 626465
    ζευγαρι;;;λαλαλα...
    εεε συντομα!!! Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 4 876749
    LITSA0089
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια   Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΤετ 28 Ιουλ 2010 - 19:11

ed<3 έγραψε:
    οχι μωρε τι κακια καπως ετσι θα παει... Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 4 626465
    ζευγαρι;;;λαλαλα...
    εεε συντομα!!! Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 4 876749
    Χαίρομαι που θα πάει κάπως έτσι.
    Λα λα λα?
    Τι λα λα λα?Αγαπητή μυ.
    Σου έχω εμπιστοσύνη οπότε.
    ed<3
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    ed<3

Θηλυκό Καρκίνος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια   Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΤετ 28 Ιουλ 2010 - 19:14

εμπιστοσυνη ε; Smile
    τοτε αστο επανω μου! να εχετε να δειτε κατι παρακατω!!!
    huggie Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 4 318209
    LITSA0089
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια   Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΤετ 28 Ιουλ 2010 - 19:17

ed<3 έγραψε:
    εμπιστοσυνη ε; Smile
    τοτε αστο επανω μου! να εχετε να δειτε κατι παρακατω!!!
    huggie Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 4 318209
    Το αφήνω αζάπη μου
    katia2110
    Twilight Human
    Twilight Human
    katia2110

Θηλυκό Ζυγός
    Αριθμός μηνυμάτων : 30
    Registration date : 11/01/2010

Forks Student Profile
    Team:
    Special ability Special ability:

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια   Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΠεμ 29 Ιουλ 2010 - 5:36

Μ'αρέσει πάρα πολύ, μα πάρα πάρα πολύ η ιστορια σου.Ο τρόπος που γράφεις, ο χαρακτηρισμός, η περιγραφή...Γενικά το όλο σύνολο!!! Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 4 201917

Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 4 150320
    Συνέχισε έτσι!Περιμένω με μεγάλη αγωνία τη συνέχεια!!
    Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια - Σελίδα 4 6512

Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια
    Επιστροφή στην κορυφή 
    Σελίδα 4 από 16Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5 ... 10 ... 16  Επόμενο
     Παρόμοια θέματα
    -

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
    Bella And Edward :: Midnight Inspirations :: Σχόλια για Fanfictions-
    Μετάβαση σε: