| Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια | |
|
+23hlhtwilightmania despina aek niki xrysanthi Emy+Robert pretty witch daisyalicecullen i love edward 2 sandra21 katia2110 Nemesis Of Bellin ROBELINA twilightFOREVER twilightsagaddicted $ofi@ + Edward Niki Patt izzy cullen CrazyKatie Mrs.Christina mpellanti21 emi LITSA0089 ed<3 27 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
mpellanti21 Eclipse Bitten
Ηλικία : 31 Τόπος : forks Αριθμός μηνυμάτων : 471 Registration date : 26/06/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια Παρ 23 Ιουλ 2010 - 6:25 | |
| λοιπον μαρινακι προσκυνω στο ταλεντο σου τελειο κεφαλαιο,εχω ριξει ενα γελιο στο τηλεφωνημα του εντι και του εμετ... με το ειδικες δυναμεις για την αλις, για το χρονια και ζαμανια, και γενικα ολη η συνομιλια... respect, δεν υπηρχε... καλα τι ονειρο ειναι αυτο... πιο μυστηριο και απο το ιδιο το μυστηριο σε συνδιασμο με το κομματι, ειναι αυκτονια σκετη, ειναι ενα απο τα αγαπημενα μου μην πω το αγαπημενο μου... συγγγενης,εε?!! καπου παει το μυαλο μου και στιο προσωπο του νεαρου..αλλα και στη σημασια των ονειρων ..κατι μου λεει οτι η μπελλα δεν εχει και πολυ ζωντανες παρεες υ.γ συνεχισε ετσι εχεισ την στηριξη μας!!! | |
|
| |
LITSA0089 Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 1402 Registration date : 14/06/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια Παρ 23 Ιουλ 2010 - 9:59 | |
| Αζάπη πολύ ωραίο. Και με τη μηχανή ο Έντουαρτ. Θεός. Θέλω να τους δω πάνω στην μηχανή εκείνον και την Μπέλλα. Προστοπαρών η θεά είναι η Ρόζαλι? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΦΙΕΡΩΣΗ…. | |
|
| |
izzy cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : φορκς Αριθμός μηνυμάτων : 1089 Registration date : 23/05/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια Παρ 23 Ιουλ 2010 - 13:29 | |
| it was perfect who was the hot girl with alice? | |
|
| |
twilightsagaddicted Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Λάρισα Αριθμός μηνυμάτων : 3767 Registration date : 07/03/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια Παρ 23 Ιουλ 2010 - 13:38 | |
| τελεια! η συνεχεια μου αρεσε παρα πολυ..η αγωνια συνεχιζεται...ονειρα που βλεπει κι αυτος ο εντουαρντ..αλλα λογικα απο το ονειρο καταλαβα οτι κατι θα γινει συντομα ετσι.?και η κουκλαρα λογικα πρεπει να ειμαι η ροουζ..καλα ο εντουαρντ πανω στη μηχανη και μονο απο αυτες τις εικονες τον φανταζομαι..θεο..!!για αλλη μια φορα το τραγουδι μου αρεσε πολυ..περιμενω με μεγαη αγωνια τη συνεχεια..! | |
|
| |
Niki Patt Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Robert's World! Αριθμός μηνυμάτων : 2620 Registration date : 19/03/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια Παρ 23 Ιουλ 2010 - 18:28 | |
| | |
|
| |
ed<3 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα... Αριθμός μηνυμάτων : 3200 Registration date : 27/03/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια Σαβ 24 Ιουλ 2010 - 0:44 | |
| mpellanti,Μπελλα ,Φενια μου, Λιτσακι και Νικουλινι!!! Ευχαριστω παρα μα παρα πολυ!!!!στο ποια ειναι η κοπελα εχετε πεσει μεσα!!!δεν ηταν και τιποτα δυσκολο!!! Λιτσακι αυτο που ζητησες καποια στιγμη θα το δεις!το εχω σκεφτει και εγω... Μpellanti αν θες μου λες ονοματακι , χαρηκα πολυ που σου αρεσε ο διαλογος και εγω γελουσα οταν το εγραφα... Νικη το σημαντικοτερο θελεις να μαθεις!!! Φενια μου χαιρομαι που σου αρεσε! τα υπολοιπα θα τα δειται στην συνεχεια!συγνωμη που δεν απανταω σε βαθος στις ερωτησεις σας αλλα θα αποκαλυψω πολλα ετσι!!! ΠΡΟΣΟΧΗ!!!Φενια μου τωρα ειδα το μεγαλο μου λαθος δεν σε εβαλα στην αρχη του κεφαλαιου που το αφιερωσα σε οσους αρεσει η ιστορια!!!Μολις διορθωσα την γκαφα μου και σε προσθεσα!χιλια συγνωμη!!!φιλια σε ολους και παλι ευχαριστω που με στηριζεται!!! | |
|
| |
Ηλικία : 28 Τόπος : Λάρισα Αριθμός μηνυμάτων : 3767 Registration date : 07/03/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια Σαβ 24 Ιουλ 2010 - 12:32 | |
| μαρινα μου..!δεν πειραζει μην ανησυχεις.!!!!!!!αλλα και παλι σε ευχαριστω παρα παρα πολυ για την αφιερωση.!!!!!!!!!! | |
|
| |
emi Twilight Human
Αριθμός μηνυμάτων : 82 Registration date : 31/03/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια Κυρ 25 Ιουλ 2010 - 15:36 | |
| Μαρινάκι μου παρα μα παρα πολύ ωραίο.Τώρα είδα το 6 κεφάλαιο. Παρα τα έντονα συναισθήματα που περιγράφεις από την ιστορία δε λείπει το χιούμορ, η αλις και ο εμετ...Αυτό με τις ειδικές δυνάμεις μου άρεσε πολυ καθώς και το μήνυμα της αλις προς τον αδερφό της. Γενικά όλη η ενοτητα μου άρεσε αλλα ομολογώ ότι ανυπομονώ για τη συνάντιση έντουαρτ και μπέλας ... | |
|
| |
Ηλικία : 33 Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα... Αριθμός μηνυμάτων : 3200 Registration date : 27/03/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια Τρι 27 Ιουλ 2010 - 20:33 | |
| Λοιπον αγαπες μου το --->7 κεφαλαιο μολις τελειοποιηθηκεκαλη αναγνωση! και παλι σας ευχαριστω ολους!!! και την emi για την βοηθεια της!!! περιμενω τα σχολια σας.... | |
|
| |
ROBELINA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια Τρι 27 Ιουλ 2010 - 20:53 | |
| ειναι απλα τέλειοοοοοοο!! | |
|
| |
Mrs.Christina Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Στον κόσμο των βιβλίων και της συγγραφής!!! Αριθμός μηνυμάτων : 1682 Registration date : 02/12/2009
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια Τρι 27 Ιουλ 2010 - 22:19 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια Τρι 27 Ιουλ 2010 - 22:31 | |
| μαρινα μου..τελειο.!!μπραβο..επιτελους ξανασυναντηθηκαν..!!αχ τι ωραια..!λοιπον με ειχες προιδοποιησει οποτε ημουν προετοιμασμενη για να δω να το κοβεις σε κρισιμο σημειο παλι..οποτε απλα περιμενω με ανυπομονησια τη συνεχεια..!!με εχει φαει η αγωνια...τι γινεται τελικα με την μπελλα..? | |
|
| |
izzy cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : φορκς Αριθμός μηνυμάτων : 1089 Registration date : 23/05/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια Τρι 27 Ιουλ 2010 - 23:10 | |
| αχ τελειο επιτελους την βρηκε χαρηκα παρα πολυ καταπληκτικο κεφαλαιο ελπιζω η συνεχεια να ερθει γρηγορα μπραβο μαρινα | |
|
| |
Niki Patt Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Robert's World! Αριθμός μηνυμάτων : 2620 Registration date : 19/03/2010
| |
| |
mpellanti21 Eclipse Bitten
Ηλικία : 31 Τόπος : forks Αριθμός μηνυμάτων : 471 Registration date : 26/06/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια Τετ 28 Ιουλ 2010 - 10:13 | |
| αργησα να κανω σχολια ξερω αλλα επρεπε να διαβασω οπωσδηποτε αρχαια λοιπον, ηταν απο τα πιο συγκλονιστηκα κεφαλαια, με εχεις μπερδευψει τελειως, οταν καταφερνω να παρω απαντησεις μου δημιουργεις αλλες.. με εχεις συνεχεια σε εγρηγορση... καλο αυτο για μια συγγραφεα.. καταπληκτικοι διαλογοι, ο εμμετ ειναι ολα τα λεφτα, δεν μπρω να μην γελασω με αυτα που λεει κι κανει.. η αλς ως γνωστον εκκεντρικη μεχρι οριων....... επιτελους η συναντηση, ναι. αλλα με λιγο περιεργο τροπο... με κρατας προσηλωμενη,δεν υπαρχειπεριπτωση να ξεκολλησω απο την ιστορια σου... μαρινακι με ρωτησες για το ονομα, αντιγονη με λενε... περιμενω συνεχεια!!!!!!!!!! | |
|
| |
emi Twilight Human
Αριθμός μηνυμάτων : 82 Registration date : 31/03/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια Τετ 28 Ιουλ 2010 - 14:44 | |
| η συναντηση εντουαρντ-μπελλας ολα τα λεφτα!!! δεν τα παραλεω καθολου...ειδκα η μηχανη... αραγε τι να γινεται στην συνεχεια;;; | |
|
| |
Nemesis Of Bellin Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Night Castle Αριθμός μηνυμάτων : 3549 Registration date : 09/08/2009
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια Τετ 28 Ιουλ 2010 - 16:05 | |
| εχεις πολυ ωραιο τροπο γραφης και πολυ ωραια πλοκη!!! ανυπομονω για την συνεχεια | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια Τετ 28 Ιουλ 2010 - 16:51 | |
| Λοιπόν αζάπη εκός από το μεγάλο ευχαριστώ που οφείλω να σου πω ξεκινάμε Τι τι κεφάλαιο ήταν αυτό?Τι τέλειο.Μπράβο!!Μπράβο! Αυτή η Τάνια κολλάει στον Έντουαρτ και δεν μο αρέσει καθόλου αλλά έχει ένα κοινό με τον μηχανόβιο μας είιναι απρόσεκτη.Μα να μας τον λερώσε?Τεσπά αφού είδε την Μπέλλα.ο έσωσε τελεταία στιγμή εύχομαι και να μην χτύπησε πολύ. Και να ρωτήσω κάτι? Η συνέχεια? Να φέρω το πορτατίφ? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια Τετ 28 Ιουλ 2010 - 18:14 | |
| κοριτσακια μου!ηρθα να απαντησω στις ερωτησουλες σας... Λοιπον εχουμε και λεμε Robelina ,Χριστινακι και Μπελλα μου η συνεχεια υπολογιζεται για την Παρασκευη! Φενια θα μαθετε συνομα τι γινεται με την Μπελλα! Ελενη μου και emi μου ευχαριστω πολυ!! Λιτσακι η Τανια ειναι ενα εμποδιο θα την ξαποστειλω σιγα σιγα.Μην φερεις πορτατιφ !! θα γραψω συντομα... Νικη μου θα σας πεθανω ε;το ξερω ..... Αντιγονη μου χαιρομαι που σου αρεσουν οι διαλογοι...και γενικα ολοι η ιστορια!!! Σας ευχαριστω πολυ πλυ!Μεσα απο τα βαθυ της καρδιας μου!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια Τετ 28 Ιουλ 2010 - 18:36 | |
| - ed<3 έγραψε:
- κοριτσακια μου!ηρθα να απαντησω στις ερωτησουλες σας...
Λοιπον εχουμε και λεμε Robelina ,Χριστινακι και Μπελλα μου η συνεχεια υπολογιζεται για την Παρασκευη!
Φενια θα μαθετε συνομα τι γινεται με την Μπελλα!
Ελενη μου και emi μου ευχαριστω πολυ!!
Λιτσακι η Τανια ειναι ενα εμποδιο θα την ξαποστειλω σιγα σιγα.Μην φερεις πορτατιφ !! θα γραψω συντομα...
Νικη μου θα σας πεθανω ε;το ξερω .....
Αντιγονη μου χαιρομαι που σου αρεσουν οι διαλογοι...και γενικα ολοι η ιστορια!!!
Σας ευχαριστω πολυ πλυ!Μεσα απο τα βαθυ της καρδιας μου!!! Τι σιγά σιγά αγάπη μου? Μια και καλή. Έτσι και άντε γεια. Είμαι μεγάλη κακιά ε? Αλλά τι να κάνω για χάρη του ζευγαριού μας. Αλήθεια τώρα που τ έφερε η κουβεντα Πότε-πότε λέω- θα γίνουν ζευγάρι? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια Τετ 28 Ιουλ 2010 - 18:52 | |
| οχι μωρε τι κακια καπως ετσι θα παει... ζευγαρι;;;λαλαλα... εεε συντομα!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια Τετ 28 Ιουλ 2010 - 19:11 | |
| - ed<3 έγραψε:
- οχι μωρε τι κακια καπως ετσι θα παει...
ζευγαρι;;;λαλαλα... εεε συντομα!!! Χαίρομαι που θα πάει κάπως έτσι. Λα λα λα? Τι λα λα λα?Αγαπητή μυ. Σου έχω εμπιστοσύνη οπότε. | |
|
| |
| |
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Τα όνειρα οδήγουν στην αλήθεια Τετ 28 Ιουλ 2010 - 19:17 | |
| | |
|
| |
katia2110 Twilight Human
Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 30 Registration date : 11/01/2010