| Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές | |
|
+57_gwgw_ ellen Dalia kalliophcullen AspaKorth nansypap panagiota nana mplak marina forever justnina22 Teodan Bella Marie Swan vasia robsten kiss kati maraki27 mimikoulaki xrysanthi robert\'s girl edward cullen pretty witch LadyTaniaXd Nemesis Of Bellin xrisa14 ΕΡΗ LaDy_SoVeReigN Stellouko T-NM-E-BD Emy+Robert nasiatheslayer Bella13 WhiteQueen loveya daisyalicecullen mitCena sandra21 anastacia9280 $ofi@ + Edward Dukicca despina aek Jane Volturi ROBELINA Ms Cullen Bella07 emi ed<3 LITSA0089 pink izzy cullen Niki Patt twilightsagaddicted niki Zafrina mpellanti21 Mrs.Christina nora marina 61 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
kati Midnight Sun Vampire
Τόπος : Everywhere & nowhere... Αριθμός μηνυμάτων : 11602 Registration date : 23/05/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές Πεμ 9 Φεβ 2012 - 15:31 | |
| Μαρίνα επιτέλους! Νομίζω πως η Χρυσάνθη αναφέρεται σε κάτι άλλο 1ον είπαμε επαγγελματικό δείπνο ήταν αυτό αλλά αυτή ποια ήταν; Και σαν πολύ δε τη σκέφτεται η Μπέλλα; Να δεις που ήταν για τα μάτια του κόσμου προφανώς και δεν ήταν κάτι σημαντικό Αααα δεν πιστεύω να το κάνει για να ζηλέψει η Μπέλλα επειδή ζήλεψε αυτός με τον Τόμας; Και μιας και είπα Τόμας... κράτα τον μακρυά της! Όχι και πολλά πολλά! Μου άρεσε που ανοίχτηκε ο Έντουαρντ στην Μπέλλα, στη βιβλιοθήκη, που συζητούσαν χαλαρά γιατί έτσι μπόρεσαν να γνωριστούν καλύτερα οι δυο τους, όπως θα γίνει και στο νησί! Σαν πρώιμο ταξίδι του μέλιτος είναι αυτό το ταξίδι! Και εννοείται ότι ακολουθεί η παρακάτω ερώτηση: -Παρακάτω έχεις γράψει;;;; | |
|
| |
marina Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : κόρινθος Αριθμός μηνυμάτων : 3084 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές Πεμ 9 Φεβ 2012 - 15:47 | |
| kati χαίρομαι που σου άρεσε η σκηνη στη βιβλιοθηκη.... αυτός ακριβώς ήταν ο σκοπός αυτής της σκηνής... να γνωριστούν καλύτερα... για την μελαχρινή δεν θα πω τίποτα ακόμη... στο επόμενο θα δειτε... δεν το έχω αρχίσει κατι... προφανώς η μελαχρινη απασχολεί πολύ την Μπέλλα γιατί ζηλεύει..... | |
|
| |
ROBELINA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές Πεμ 9 Φεβ 2012 - 16:29 | |
| σορρυ που δεν αφησα νωριτερα σχολια .. τελειο το κεφαλαιο , μου ειχε λειψει αυτη η ιστορια !!!!!!!χαιρομαι που ειναι πολυ κοντα οι δυο τους και ο ενας θελει τον αλλον , αλλα ειναι πολυ ωραια η σχεση εταξυ του εντ και της μικρης .. συγχαρητηρια με περιμενω με ανυπομονυσια την συνεχεια!! | |
|
| |
Dalia Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 35 Τόπος : Avengers Tower Αριθμός μηνυμάτων : 8228 Registration date : 01/11/2011
Forks Student Profile Team: Denalis Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές Σαβ 11 Φεβ 2012 - 0:38 | |
| αααααααχχχχχχχ...ποσο τελειο, γλυκο και υπεροχο ηταν αυτο το κεφ. !!! τελικα αξιζε η αναμονη , οντως ο ΕΝΤ αρχιζει και ερχεται πιο κοντα στην ανηψια αλλα και στην νταντα ! αλλα το μυστηριο με την γυναικα στο περιοδικο παραμενει ... ανυπομονω να δω τι θα γινει στο νησι της ορχιδεας ??? μαρινακι και παλι συγχαρητηρια και περιμενουμε συνεχεια !!! συνεχισε ετσι !!! δυναμικα !!! | |
|
| |
Teodan Midnight Sun Vampire
Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 4153 Registration date : 25/05/2011
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές Τρι 14 Φεβ 2012 - 14:33 | |
| Πω πόσο μου είχε λείψει αυτή η ιστορία! Ο Έντουαρντ με την Μπέλα έρχονται όλο και πιο κοντά αλλά επίσης και η Ρένεσμι με τον Έντουαρντ κάτι που οδηγεί την Μπέλα να νιώθει άχρηστη πια... Προσπερνώ το γεγονός ότι δεν είχε καθόλου Τόμας και σου επισημαίινω ότι το ότι δεν αποκάλυψες ποια είναι αυτή η μελαχρινή, σημαίνει ότι πρέπει να γράψεις τη συνέχεια το συντομότερο δυνατόν!!! | |
|
| |
kati Midnight Sun Vampire
Τόπος : Everywhere & nowhere... Αριθμός μηνυμάτων : 11602 Registration date : 23/05/2011
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές Τρι 14 Φεβ 2012 - 15:04 | |
| - dan έγραψε:
- Προσπερνώ το γεγονός ότι δεν είχε καθόλου Τόμας και σου επισημαίινω ότι το ότι δεν αποκάλυψες ποια είναι αυτή η μελαχρινή, σημαίνει ότι πρέπει να γράψεις τη συνέχεια το συντομότερο δυνατόν!!!
Μαρίνα να κρατάς σε μια ασφαλή απόσταση τον Τόμας από την Μπέλλα, όχι και πολλά πολλά συν την μελαχρινή από τον Έντουαρντ και οποιαδήποτε άλλη μελαχρινή, κοκκινομάλα κλπ.. Ελάχιστα να παρουσιάζονται! ίσα ίσα για το αλατοπίπερο! | |
|
| |
Ηλικία : 29 Τόπος : κόρινθος Αριθμός μηνυμάτων : 3084 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές Παρ 17 Φεβ 2012 - 17:11 | |
| χαχαχαχαχα οκ οκ παιδιά! ο,τι θέλετε εσείς! Νταν αν και δεν είχε τον Τόμας μέσα ελπίζω να σου άρεσε το κεφάλαιο... | |
|
| |
nansypap New Moon Victim
Ηλικία : 33 Τόπος : Πάτρα Αριθμός μηνυμάτων : 100 Registration date : 29/09/2011
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές Παρ 17 Φεβ 2012 - 17:35 | |
| Μαρίνα μου η ιστορίασου είναι τελειααα! ! Περιμένω την συνεχεια, συνεχισε έτσι! !! | |
|
| |
nansypap New Moon Victim
Ηλικία : 33 Τόπος : Πάτρα Αριθμός μηνυμάτων : 100 Registration date : 29/09/2011
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές Παρ 17 Φεβ 2012 - 23:17 | |
| Κοριτσάκια μου φτάσαμε στην τελική ευθεία... σας ευχαριστώ και πάλι για τα καλά σας λογια!!!!!!!!! | |
|
| |
nansypap New Moon Victim
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές Παρ 17 Φεβ 2012 - 23:24 | |
| Οπως θα καταλάβατε εκανα λάθος :\ συγνώμη Μαρίνα μου. ... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές Σαβ 18 Φεβ 2012 - 18:09 | |
| χαχαχαχαχα! δεν πειράζει Νάνσυ μου! σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια..... | |
|
| |
mariettoula1996 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Ρόδος Αριθμός μηνυμάτων : 5149 Registration date : 04/01/2012
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές Σαβ 24 Μαρ 2012 - 22:18 | |
| Μαρίνα μου μπράβο σου άρχισα να διαβάζω σήμερα το fanfic σου και δεν μπορούσα να σταματήσω ...τελικά το τελείωσα και μπορώ να πω ότι ήταν εκπληκτικό !! θα το συνεχίσεις ??ελπίζω πάντως να το συνεχίσεις γιατί με έχεις αφήσει σε αγωνία !!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές Σαβ 24 Μαρ 2012 - 23:50 | |
| Σε ευχαριστώ πάαρα πολύ!!!! Χαίρομαι που σου άρεσε!!!!! Και φυσικά και θα συνεχίσω την ιστορία... | |
|
| |
Ηλικία : 28 Τόπος : Ρόδος Αριθμός μηνυμάτων : 5149 Registration date : 04/01/2012
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές Κυρ 25 Μαρ 2012 - 0:11 | |
| χαίρομαι πάρα πολύ που θα την συνεχίσεις !!περιμένω με αγωνία την συνέχεια !!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές Κυρ 25 Μαρ 2012 - 0:13 | |
| Ευχαριστώωωω!!!! Και χάρηκα πολύ για τη γνωριμία!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές Κυρ 25 Μαρ 2012 - 0:29 | |
| τίποτα την αλήθεια λέω !!και εγώ χάρηκα πάρα πολύ !!! | |
|
| |
T-NM-E-BD Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 36 Τόπος : Αθανιστάν!!!!! Αριθμός μηνυμάτων : 2274 Registration date : 03/09/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές Παρ 25 Μάης 2012 - 1:42 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές Κυρ 1 Ιουλ 2012 - 16:39 | |
| τώρα επιτέλους έχω χρόνο να ασχοληθώ, οπότε η συνέχεια δε θα αργήσει.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές Κυρ 1 Ιουλ 2012 - 16:40 | |
| ωραία !!!την περιμένουμε με αγωνία !! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές Κυρ 1 Ιουλ 2012 - 16:51 | |
| ευχαριστώ πολύ βασικά όσους περιμένουν τόσο καιρό!!!! αλλά με το σχολείο που να βρεθεί χρόνος..... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές Κυρ 1 Ιουλ 2012 - 16:53 | |
| ναι ...μην αγχώνεσαι !!!σημασία έχει πως θα την συνεχίσεις | |
|
| |
despina aek Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : ρεθυμνο Αριθμός μηνυμάτων : 2200 Registration date : 25/04/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές Κυρ 1 Ιουλ 2012 - 19:51 | |
| αχ τι τελεια,πολυ μαρεσει αυτη η ιστορια και η αληθεια ειναι οτι περιμενω με αγωνια τη συνεχεια γιατι το εχεις αφησει σε κρισιμο σημειο. | |
|
| |
danaitsa98 Eclipse Bitten
Τόπος : στο κοσμο μου....! Αριθμός μηνυμάτων : 408 Registration date : 06/07/2012
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές Παρ 6 Ιουλ 2012 - 20:06 | |
| Διαβασα την ιστορια σου και ειναι φοβερη μπραβο σου!!!!! Τι γλυκεια που ειναι η Ρενεσμι τη λατρευωωω! Μακαρι να συνεχισεις συντομα!!! | |
|
| |
despina aek Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : ρεθυμνο Αριθμός μηνυμάτων : 2200 Registration date : 25/04/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές Πεμ 26 Ιουλ 2012 - 21:04 | |
| μαρινακι μου τι κανεις???ποτε θα διαβασουμε καινουριο κεφαλαιο??μας εχεις αφησει στο ψητο. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές Πεμ 26 Ιουλ 2012 - 22:23 | |
| μμμ το έχω αρχίσει το κεφάλαιο.... μόλις το τελειώσω, που πιστεύω θα γίνει σύντομα, θα το ανεβάσω... θέλω να είναι αρκετά μεγάλο και καλό για να σας ΅αποζημιώσω΅ που περιμένετε τόσο καιρό! | |
|
| |
| Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές | |
|