Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."
Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale
(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.
She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.
Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.
Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.
Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;
Ηλικία : 29 Τόπος : κόρινθος Αριθμός μηνυμάτων : 3084 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Inflict Pain with Thoughs
Θέμα: Απ: Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές Πεμ 12 Ιαν 2012 - 21:10
Ευχαριστώ και πάλι... απλώς έχω αργήσει πολύ το κεφάλαιο και δε μου αρέσει.... Το επόμενοθα προσπαθήσω να είναι πολύ μεγάλο και να έχει δράση μέσα ώστε να αποζημιώσω όσους περιμένουν τόσο καιρό!
Α! Χάρηκα για την γνωριμία!!!
Σπόιλερ:
Λατρεύουμε Μπεν Μπανς!!!! <3
Dalia Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 35 Τόπος : Avengers Tower Αριθμός μηνυμάτων : 8228 Registration date : 01/11/2011
Θέμα: Απ: Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές Πεμ 12 Ιαν 2012 - 21:14
Μαρίνα είμαι εγκρατής.. δεν μπορείς να πεις.. αλλά μιας και το έφερε η κουβέντα.... επειδή ρώτησε η Ντάλια όχι τίποτα άλλο... έχει πολύ ακόμη για το νέο κεφάλαιο;
marina Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : κόρινθος Αριθμός μηνυμάτων : 3084 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Inflict Pain with Thoughs
Θέμα: Απ: Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές Πεμ 12 Ιαν 2012 - 21:18
χαχαχα! ναι κατι μου είσαι!! αλλά μιας και το έφερε η κουβέντα..... Έχω γράψει αρκετά,αλλά θέλω να είναι μεγάλο κεφάλαιο... οπότε η απάντηση είναι δεν ξέρω... σύντομα όμως... το υπόσχομαι!
kati Midnight Sun Vampire
Τόπος : Everywhere & nowhere... Αριθμός μηνυμάτων : 11602 Registration date : 23/05/2011
Θέμα: Απ: Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές Πεμ 12 Ιαν 2012 - 21:20
Έτσι έτσι...μεγάλο κεφάλαιο για όλους εμάς! Και τώρα που δεν ακούει ο Dan το δικό μου θα γίνει ε; όχι πολλά δράματα... λίγα για να δεσουν καλύτερα μετά!
Θέμα: Απ: Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές Πεμ 12 Ιαν 2012 - 21:22
χαχαχαχα ναι ναι....... μην ανησυχείς!
kati Midnight Sun Vampire
Τόπος : Everywhere & nowhere... Αριθμός μηνυμάτων : 11602 Registration date : 23/05/2011
Θέμα: Απ: Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές Πεμ 12 Ιαν 2012 - 21:33
Εσύ,Κάτι/Ιησού Ισκαριώτη την παρασύρεις!!!! Μαρίνα όπως είχαμε πει!
Θέμα: Απ: Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές Πεμ 12 Ιαν 2012 - 21:56
χαχαχαχα παιδιά έχετε πολύ γέλιο!!!! Γεια σου Νταν!!! Γιατί εξάπτεσαι, ουρανέ μου? αφού σεκάθε κεφάλαιο φροντίζω να μένετε και οι δυο σας ευχαριστημένοι, ή μήπως όχι?
Dalia Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 35 Τόπος : Avengers Tower Αριθμός μηνυμάτων : 8228 Registration date : 01/11/2011
Θέμα: Απ: Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές Τετ 8 Φεβ 2012 - 22:00
Μαρινάκι πολύ ωραίο κεφάλαιο! μ άρεσε πολύ που ο Έντουαρντ έρχεται κοντά με την ανιψιάτου και εκείνη το ίδιο και το ταξίδι πιστεύω ότι θα ναι τέλειο! Ο Έντουαρντ τη θέλει αλλά πολύ θέλω να δω τι θα απαντήσει όταν η Μπέλα τον ρωτήσει για τη φώτο με τη σεξοβόμβα στο περιοδικό!
AspaKorth The Volturi
Ηλικία : 43 Τόπος : Γιαννενα Αριθμός μηνυμάτων : 8796 Registration date : 08/09/2011
Θέμα: Απ: Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές Πεμ 9 Φεβ 2012 - 0:35
απίστευτο
μου άρεσε τρελά... χάρηκα αφάνταστα που ο ΕΝΤ μας άρχισε να την πλησιάζει τόσο πολύ περιμένω πως και πως το ταξίδι και ελπίζω επιτέλους να βρουν και λίγο χρόνο να τα πούνε πια μόνοι
_gwgw_ Midnight Sun Vampire
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 1533 Registration date : 05/02/2012
Θέμα: Απ: Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές Πεμ 9 Φεβ 2012 - 0:38
Μαρίνα παρόλο που είμαι καινούρια την ιστορία σου την έχω διαβάσει πολλες φορές.... Συγχαρητήρια είναι πολύ ωραία ιστορία... Σχετικά με τον Εντουαρντ μου αρέσει που την θέλει τοσο πολύ αλλά γιατί βγήκε με την άλλη;;;Προσπαθεί επίσης να έρθει πιο κοντά με τη μικρή και αυτό φάνηκε και απο τον τρόπο που στεναχωρήθηκε όταν του είπε η Μπελλα για το πως νοιώθει η Ρενεσμι...
Και πάλι πολλά ΜΠΡΑΒΟ και περιμένουμε γρήγορα καινούργιο κεφάλαιο
Θέμα: Απ: Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές Πεμ 9 Φεβ 2012 - 0:56
Χαχαχαχαχα βρε Χρυσάνθη αφου μόνοι τους ήταν..... Εκτός αν εννοείς κάτι άλλο! Γωγώ χαίρομαι που σου αρέσει η ιστορία μου! Όλες οι απορίες σου θα λυθούν παρακάτω...