Bella And Edward
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμΠόρταλΕικονοθήκηΑναζήτησηLatest imagesΣύνδεσηΕγγραφή
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
Πρόσφατα Θέματα
» Ashley's Greene blog
Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές - Σελίδα 24 I_icon_minitimeΠαρ 17 Μαρ 2023 - 15:11 από Marzaki Cullen

» Τι ακουτε αυτη την στιγμη;
Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές - Σελίδα 24 I_icon_minitimeΠαρ 4 Ιουν 2021 - 15:08 από April

» Bella And Edward - 11 χρόνια μετά
Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές - Σελίδα 24 I_icon_minitimeΤετ 6 Ιαν 2021 - 20:34 από Marzaki Cullen

» Συζήτηση για το Midnight Sun
Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές - Σελίδα 24 I_icon_minitimeΚυρ 13 Δεκ 2020 - 17:38 από Katrin

» Robert Pattinson
Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές - Σελίδα 24 I_icon_minitimeΔευ 7 Σεπ 2020 - 21:40 από $ofi@ + Edward

» Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος
Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές - Σελίδα 24 I_icon_minitimeΠαρ 8 Μάης 2020 - 1:03 από evi

» Wallpapers by twins
Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές - Σελίδα 24 I_icon_minitimeΔευ 4 Μάης 2020 - 13:25 από Zafrina

» Twilight the movie
Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές - Σελίδα 24 I_icon_minitimeΚυρ 3 Μάης 2020 - 12:07 από hiddenfantasy

» Vampire Diaries - TV Series
Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές - Σελίδα 24 I_icon_minitimeΔευ 13 Απρ 2020 - 12:11 από Zafrina

» New Moon the movie
Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές - Σελίδα 24 I_icon_minitimeΠαρ 10 Απρ 2020 - 12:49 από Zafrina

Παρόμοια θέματα
    Quote of the Week
    "Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."

Carlisle Cullen, Twilight
    Character of the Week
    Rosalie Lillian Hale

(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.

She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.

Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
    Νοέμβριος 2024
    ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
        123
    45678910
    11121314151617
    18192021222324
    252627282930 
    ΗμερολόγιοΗμερολόγιο
    Bella & Edward Playlist
    Το μαργαριτάρι της Ροδεσίας

Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.

Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.

Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;

Συγγραφέας ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΜΑΡΙΑ
    Εκδότης ΩΚΕΑΝΙΔΑ

Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές

Πήγαινε κάτω 
    +57
    _gwgw_
    ellen
    Dalia
    kalliophcullen
    AspaKorth
    nansypap
    panagiota
    nana mplak
    marina forever
    justnina22
    Teodan
    Bella Marie Swan
    vasia
    robsten kiss
    kati
    maraki27
    mimikoulaki
    xrysanthi
    robert\'s girl
    edward cullen
    pretty witch
    LadyTaniaXd
    Nemesis Of Bellin
    xrisa14
    ΕΡΗ
    LaDy_SoVeReigN
    Stellouko
    T-NM-E-BD
    Emy+Robert
    nasiatheslayer
    Bella13
    WhiteQueen
    loveya
    daisyalicecullen
    mitCena
    sandra21
    anastacia9280
    $ofi@ + Edward
    Dukicca
    despina aek
    Jane Volturi
    ROBELINA
    Ms Cullen
    Bella07
    emi
    ed<3
    LITSA0089
    pink
    izzy cullen
    Niki Patt
    twilightsagaddicted
    niki
    Zafrina
    mpellanti21
    Mrs.Christina
    nora
    marina
    61 απαντήσεις
    Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 13 ... 23, 24, 25, 26, 27  Επόμενο
    ΣυγγραφέαςΜήνυμα
    nana mplak
    Eclipse Bitten
    Eclipse Bitten
    nana mplak

Θηλυκό Ζυγός
    Τόπος : Hrakleio, Kritis
    Αριθμός μηνυμάτων : 336
    Registration date : 04/05/2011

Forks Student Profile
    Team: Wolves
    Special ability Special ability: Mind Reading

Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές - Σελίδα 24 Empty
    ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές   Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές - Σελίδα 24 I_icon_minitimeΣαβ 24 Σεπ 2011 - 11:16

Μαρίνα μπράβο!! Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές - Σελίδα 24 474941 Φανταστικό κεφάλαιο! Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές - Σελίδα 24 274215 Την καημενούλα την Ρενέσμι, φοβήθηκε ότι θα την άφηνε η Μπέλλα Sad Μα πώς γίνεται να μην της έχει δώσει μια φωτογραφία των γονιών της ο Έντουαρτ? Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές - Σελίδα 24 686606 Και τι συμβαίνει με αυτή τη μελαχρινή? Και αυτές οι διακυμάνσεις της διάθεσης του Έντουαρντ έχουν αρχίσει να με ανησυχούν μήπως και τα χαλάσει όλα... Και πάλι συγχαρητήρια Μαρίνα! Smile Περιμένω με αγωνία τη συνέχεια! kiss
    Σπόιλερ:
    Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
    niki
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    niki

Θηλυκό Λέων
    Τόπος : Κορινθος
    Αριθμός μηνυμάτων : 2465
    Registration date : 07/08/2009

Forks Student Profile
    Team: Edward - Bella Edward - Bella

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές   Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές - Σελίδα 24 I_icon_minitimeΣαβ 24 Σεπ 2011 - 11:42

Mαρίνα μου διάβασα και εγώ την συνέχεια χτες!!!

Χαχαχα τελικά υπέκυψες στον Νταν έτσι??? Δεν πειράζει... καλό ήταν... εγώ το χάρηκα. Twisted Evil

Αχου μωρέ και την μικρούλα ρένεσμι την μάλωσαν για πρώτη φορά.... Embarassed
    Τι γλυκούλι κοριτσάκι είναι αυτό. Και όσα πιστεύει λογικό είναι να τα πιστεύει όταν μετά από μία τέτοια απώλεια δεν κάθησε κανεις να της εξηγήσει τίποτα! (Εκτός από την Μπέλλα βέβαια.!)

Τον Εντ. με το μελαχρινάκι να μην τον σχολιάσω καλύτερα. Απλώς περιμένω να δω τι στο καλό πρόκειται να γίνει! Wink

Περιμένω με αγωνία το επόμενο κεφάλαιο.
    Τέλειο το κεφάλαιο για ακόμα μία φορά... Μπράβο σου! Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές - Σελίδα 24 201917

Ν.
    marina
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    marina

Θηλυκό Υδροχόος
    Τόπος : κόρινθος
    Αριθμός μηνυμάτων : 3084
    Registration date : 22/01/2010

Forks Student Profile
    Special ability Special ability: Inflict Pain with Thoughs

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές   Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές - Σελίδα 24 I_icon_minitimeΣαβ 24 Σεπ 2011 - 22:23

nana μου σε ευχαριστώ πααααρα πολύ! Διαβάζεις την ιστορία μου και αυτό μου φτάνει!! όσο για τα σχόλια είναι καλοδεχούμενα αλλά και προαιρετικά! Όποτε μπορείς! Μη σε νοιάζει! huggie

Μαργαριτάκι μου σε ευχαριστώ πολύ! χαίρομαι που σου άρεσε το νέο μου κεφάλαιο! καλώς ήρθες πίσω! μου έλειψες αγαπάκι! huggie

Κατερινάκι και Νίκη μου!!!! σας ευχαριστώ κοριτσάρες μου! συγγνώμη που άργησα να απαντήσω!
    Ναι Νίκη, τελικά υπέκηψα στον Νταν, αλλά όχι εξ ολοκλήρου! Τι να κάνω, έναν τον έχουμε!
    έτσι για να έχει ενδιαφέρον... Πως θα ανάψουν αλλιώς τα αίματα; Ε Νταν; evil_laugh

Λοιπόν για το μελαχρινάκι, όπως λέει κι Νίκη, δε θα πω τίποτα! θα δείτε παρακάτω!
    Η ρένεσμι είναι λογικό να νιώθει έτσι! στο κάτω κάτω είναι παιδί! αλλά η Μπέλλα έχει δεθεί πολύ μαζί της και θα κάνει ότι περνάει από το χέρι της για να την κάνει χαρούμενη!
    Η σχέση της με τον έτουαρντ παραμένει ακόμα ένα ανοιχτό μέτωπο που έχει να αντιμετωπίσει η Μπέλλα..

Πάμε τώρα στη συμπεριφορά του Έντουαρντ , που σας προβλημάτισε πολύ απ'ότι είδα! Θα σας πω μόνο πως ο Έντουαρντ είναι άντρας και μάλιστα από αυτούς που παίρνουν πάντα αυτό που θέλουν! στην προκείμενη περίπτωση θέλει την Μπέλλα!!!
    Περισσότερες εξηγήσεις στο επόμενο κεφάλαιο που θα έχει κομμάτι από τη δική του πλευρά!

σας ευχαριστώ και πάλι kiss
    daisyalicecullen
    Eclipse Bitten
    Eclipse Bitten
    daisyalicecullen

Θηλυκό Σκορπιός
    Τόπος : London <3
    Αριθμός μηνυμάτων : 373
    Registration date : 01/06/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές   Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές - Σελίδα 24 I_icon_minitimeΣαβ 24 Σεπ 2011 - 22:39

παρακαλω μπουμπου μου! Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές - Σελίδα 24 98735 και εμενα μου ελειψεςςς! Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές - Σελίδα 24 34442 Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές - Σελίδα 24 465227
    kati
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    kati

Θηλυκό Τόπος : Everywhere & nowhere...
    Αριθμός μηνυμάτων : 11602
    Registration date : 23/05/2011

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές   Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές - Σελίδα 24 I_icon_minitimeΣαβ 24 Σεπ 2011 - 23:16

Γιατί Μαρίνα μου, εμένα με εχετε δυο φορές και ικανοποιήθηκε πιο πολύ πο dan που τον έχουμε εναν; Χαχαχαχαχαχαχα
    Σε πειράζω! ολύ ωραίο το κεφάλαιο σου. Έχω την εντύπωση πως αυτό με την παρέα και την μελαχρινή ήταν σχεδιασμένο από πλευράς του για να μπορέσει να φύγει με την μικρή και τη Μπέλα στο νησί και να μην βγουν δημοσιεύματα για αυτόν και τη Μπέλα...;
    Πάντως μπορεί να έχασα μια μάχη, αλλά έχω την πίστη πως θα κερδίσω τον πόλεμο.. καθώς τέτοιου είδους μικρές ιντριγκες είναι καλές.. Μη σοβαρέψουν μόνο!

Σε ευχαριστώ για την αφιέρωση! huggie αν και παραλίγο να σε τρελάνουμε!
    marina
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    marina

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές   Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές - Σελίδα 24 I_icon_minitimeΣαβ 24 Σεπ 2011 - 23:22

χαχαχαχα!!! το ξέρω kati μου!!! και εσένα μία σ' έχουμε!!!
    Μμμ με βάζεις σε πειρασμό αλλά και πάλι προτιμώ να μην πω τπτ για τη γυναίκα αυτή! δεν είναι τίποτα σοβαρό πάντως! όπως στη περιπτωση του Τόμας! χαχαχαχαχα! αστειεύομαι φυσικά!!
    Σε ευχαριστώ πολύ για το σχόλιο! και όπως είπα και στον Νταν δεν μπορούσα να μην σας αφιερώσω αυτό το κεφάλαιο!!! όσο να ναι ήσασταν και οι δύο μεγάλη έμπνευση και ώθηση ταυτόχρονα για να τελειώσω αυτό το κεφάλαιο!!
    επίσης όσο μένουμε στο "παραλίγο" καλά είναι!!! χαχαχαχαχα!
    και πάλι σε ευχαριστώ! kiss
    nansypap
    New Moon Victim
    New Moon Victim
    nansypap

Θηλυκό Κριός
    Τόπος : Πάτρα
    Αριθμός μηνυμάτων : 100
    Registration date : 29/09/2011

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές   Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές - Σελίδα 24 I_icon_minitimeΤρι 18 Οκτ 2011 - 20:47

ειναι υπέροχη..συνεχίζετε;;
    kati
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    kati

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: σχολια για νταντα   Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές - Σελίδα 24 I_icon_minitimeΤρι 18 Οκτ 2011 - 20:58

nansypap Θα το συνεχίσει η Μαρίνα μας αλλά έχει διάβασμα τώρα οπότε θα το συνεχίσει μόλις βρει λίγο χρόνο... https://bellandedward.forumgreek.com/t1055p570-topic#293491 σε αυτό το link βάζουμε τα σχόλια μας για την ιστορία μας και εδώ που γράφουμε τώρα γράφει η Μαρίνα τη συνέχεια της ιστορίας της.
    Οκ? Smile Καλώς μας όρισες!
    nansypap
    New Moon Victim
    New Moon Victim
    nansypap

Θηλυκό Κριός
    Τόπος : Πάτρα
    Αριθμός μηνυμάτων : 100
    Registration date : 29/09/2011

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές   Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές - Σελίδα 24 I_icon_minitimeΤετ 19 Οκτ 2011 - 1:21

συγνώμη που σχολιασα εκεί που γράφει η μαρίνα δεν το ήξερα..η ιστορία είναι υπέροχη..περιμένω την συνεχεια...
    AspaKorth
    The Volturi
    AspaKorth

Θηλυκό Σκορπιός
    Τόπος : Γιαννενα
    Αριθμός μηνυμάτων : 8796
    Registration date : 08/09/2011

Forks Student Profile
    Special ability Special ability: See Through Lies

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές   Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές - Σελίδα 24 I_icon_minitimeΔευ 24 Οκτ 2011 - 1:23

Κι εγω περιμενω την συνεχεια λιγο γρηγορα πλιζζζζζζζζζζζζζ
    kalliophcullen
    Twilight Human
    Twilight Human
    kalliophcullen

Θηλυκό Υδροχόος
    Αριθμός μηνυμάτων : 4
    Registration date : 25/10/2011

Forks Student Profile
    Team: Emmett - Rosalie Emmett - Rosalie
    Special ability Special ability: Influencing emotions

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές   Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές - Σελίδα 24 I_icon_minitimeΤετ 26 Οκτ 2011 - 15:34

τελια ειναι η ιστορια μολις την αρχισα δεν μπορουσα να την σταματισω περιμενω συνεχια (σιντομα εχω αγονια) Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές - Σελίδα 24 30231 Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές - Σελίδα 24 620541
    kati
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    kati

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές   Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές - Σελίδα 24 I_icon_minitimeΤετ 26 Οκτ 2011 - 15:58

Αυτό ξαναναπες το αλλά έχει σχολείο τώρα και τρέχει με το διάβασμα οπότε όλοι περιμένουμε.....
    Teodan
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Teodan

¶ντρας Τόπος : Θεσσαλονίκη
    Αριθμός μηνυμάτων : 4153
    Registration date : 25/05/2011

Forks Student Profile
    Team: Jasper - Alice Jasper - Alice

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές   Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές - Σελίδα 24 I_icon_minitimeΤετ 23 Νοε 2011 - 18:12

Μαρινάκι χωρίς να θέλω να σε πιέσω στο ελάχιστο,πότε θα δούμε νέο κεφάλαιο; Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές - Σελίδα 24 432569
    marina
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    marina

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές   Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές - Σελίδα 24 I_icon_minitimeΣαβ 26 Νοε 2011 - 20:54

Παιδιά δεν έχω ιδέα.... Λυπάμαι πολύ, αλλά είμαι απίστευτα αγχωμένη και πιεσμένη τώρα τελευταία!....
    Σόρρυ.....
    justnina22
    Breaking Dawn Newborn
    Breaking Dawn Newborn
    justnina22

Θηλυκό Αιγόκερως
    Τόπος : ΚΟΡΙΝΘΟΣ
    Αριθμός μηνυμάτων : 688
    Registration date : 03/06/2010

Forks Student Profile
    Team: Jacob - Renesmee Jacob - Renesmee
    Special ability Special ability: Creating Illusions

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές   Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές - Σελίδα 24 I_icon_minitimeΣαβ 26 Νοε 2011 - 21:05

Μαρίνα μου συγνώμη... Sad

Πιστεύω ότι ένα μέρος από το άγχος και την πίεση που νιώθεις οφείλεται σε εμένα, που σου στέλω τα κεφάλαια μου για να τα διορθώσεις... Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές - Σελίδα 24 480860

Έχουμε και τα διαγωνίσματα στο σχολείο και είναι γενικά μια δύσκολη περίοδος τώρα μέχρι να κλείσουν τα σχολεία για τα Χριστούγεννα... study

Χίλια συγνώμη σε έχς πρίξει, το ξέρω... Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές - Σελίδα 24 835489 Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές - Σελίδα 24 80711

Οπότε παιδιά ζητώ και από εσάς συγνώμη γιατί είμαι έστω και λίγο η αιτία που θα αργήσει η Μαρίνα να ανεβάσει κεφάλαιο...!!!! Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές - Σελίδα 24 185649
    marina
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    marina

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές   Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές - Σελίδα 24 I_icon_minitimeΣαβ 26 Νοε 2011 - 21:15

καμία σχέση... μην το σκέφτεσαι!
    όπως και να χει πάντως είναι δύσκολο να γράψω ένα ολοκληρο κεφάλαιο όταν δεν έχω καθόλου χρόνο.... άλλωστε δεν θέλω να κάνω πρόχειρη δουλειά!
    θέλω να βγει κάτι καλό που θα αποζημιώσει όσους περιμένουν τόσο καιρό!
    justnina22
    Breaking Dawn Newborn
    Breaking Dawn Newborn
    justnina22

Θηλυκό Αιγόκερως

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές   Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές - Σελίδα 24 I_icon_minitimeΣαβ 26 Νοε 2011 - 21:25

Σωστά έχεις δίκιο... geek

Δεν είναι του χαραστήρα σου οι προχειρότητες και τα πασαλήματα... Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές - Σελίδα 24 388681

Αλλά ακριβώς το αντίθετο... Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές - Σελίδα 24 737142 Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές - Σελίδα 24 201917

Πάντως ξέρεις ότι θες εγώ είμαι εδώ... Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές - Σελίδα 24 34442
    marina
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    marina

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές   Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές - Σελίδα 24 I_icon_minitimeΣαβ 26 Νοε 2011 - 21:35

thanks honey!!!
    justnina22
    Breaking Dawn Newborn
    Breaking Dawn Newborn
    justnina22

Θηλυκό Αιγόκερως

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές   Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές - Σελίδα 24 I_icon_minitimeΣαβ 26 Νοε 2011 - 21:40

Nothing sweetheart...!!! Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές - Σελίδα 24 906998
    Teodan
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Teodan

¶ντρας Τόπος : Θεσσαλονίκη
    Αριθμός μηνυμάτων : 4153
    Registration date : 25/05/2011

Forks Student Profile
    Team: Jasper - Alice Jasper - Alice

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές   Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές - Σελίδα 24 I_icon_minitimeΚυρ 27 Νοε 2011 - 0:10

Σε καταλαβαίνω Μαρίνα.Και εγώ μέχρι να το τελειώσω μού βγήκε η ψυχή.
    Μήπως όμως θα μπορούσες να δώσεις ένα spoiler;
    kati
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    kati

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές   Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές - Σελίδα 24 I_icon_minitimeΚυρ 27 Νοε 2011 - 0:51

Mόνο εγώ (κοίτα Μαρίνα!) δε σε έχω πιέσει ακόμη.. take ur time girl!
    marina
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    marina

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές   Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές - Σελίδα 24 I_icon_minitimeΠαρ 23 Δεκ 2011 - 14:41

Μπορεί να τελείωσε το σχολείο αλλά για μένα δεν τελείωσε το διάβασμα!! Neutral
    Έχω ήδη αρχίσει να γράφω το επόμενο κεφάλαιο!!! Θα προσπαθήσω να το ολοκληρώσω γρήγορα και να το ανεβάσω...
    Dalia
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Dalia

Θηλυκό Δίδυμος
    Τόπος : Avengers Tower
    Αριθμός μηνυμάτων : 8228
    Registration date : 01/11/2011

Forks Student Profile
    Team: Denalis Denalis
    Special ability Special ability: Controling the Elements

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές   Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές - Σελίδα 24 I_icon_minitimeΠεμ 12 Ιαν 2012 - 3:30

MARINAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ΓΥΡΝΑ ΠΙΣΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!
    το ρουφηξα ολοκληρο μεσα σε 2 μερες και το λατρεψα !!!
    επιτελους βλεπουμε εντ-μπελλα απο μια πολυ διαφορετικη πελυρα και ειναι τοσο καλοι και οι δυο τους !!!!!
    καλα μιλαμε ολο το στορυ ειναι τελειο, λατρευω καργα τον τζος !!!
    και εριξα το γελιο με την συναντηση Ροζαλι -Εμμετ lol!
    Καταλαβαινω τον φορτο εργασιας σου και οπως και οι υπολοιποι περιμενω κι εγω με αγωνια την συνεχεια !!!
    Γραφεις καταπληκτικα , συνεχισε ετσι !!!!!
    φιλακια !!!!!!! kiss kiss kiss
    marina
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    marina

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές   Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές - Σελίδα 24 I_icon_minitimeΠεμ 12 Ιαν 2012 - 20:58

Να σαι καλά Ντάλια!!! Σε ευχαριστώ πολύ!!! μόλις ολοκληρώσω το καινούριο κεφάλαιο θα το ανεβάσω...
    Dalia
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Dalia

Θηλυκό Δίδυμος
    Τόπος : Avengers Tower
    Αριθμός μηνυμάτων : 8228
    Registration date : 01/11/2011

Forks Student Profile
    Team: Denalis Denalis
    Special ability Special ability: Controling the Elements

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές   Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές - Σελίδα 24 I_icon_minitimeΠεμ 12 Ιαν 2012 - 21:02

Τιποτα παιδι μου !!! Και μην αγχωνεσαι , εδω ειμαστε εμεις !!!
    Εξαιρετικη δουλεια μπραβο σου ...και η υπογραφη εξαιρετικη , κι εγω στον Μπεν εχω αδυναμια , οχι ομως τοση οσο εσυ !!!
    Σπόιλερ:
    Συνεχισε το υπεροχο γραψιμο και μην ξεχνας οτι μας εχεις αφησει σε κομβικο σημειο !

Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές
    Επιστροφή στην κορυφή 
    Σελίδα 24 από 27Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 13 ... 23, 24, 25, 26, 27  Επόμενο
     Παρόμοια θέματα
    -

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
    Bella And Edward :: Midnight Inspirations :: Σχόλια για Fanfictions-
    Μετάβαση σε: