| Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές | |
|
+57_gwgw_ ellen Dalia kalliophcullen AspaKorth nansypap panagiota nana mplak marina forever justnina22 Teodan Bella Marie Swan vasia robsten kiss kati maraki27 mimikoulaki xrysanthi robert\'s girl edward cullen pretty witch LadyTaniaXd Nemesis Of Bellin xrisa14 ΕΡΗ LaDy_SoVeReigN Stellouko T-NM-E-BD Emy+Robert nasiatheslayer Bella13 WhiteQueen loveya daisyalicecullen mitCena sandra21 anastacia9280 $ofi@ + Edward Dukicca despina aek Jane Volturi ROBELINA Ms Cullen Bella07 emi ed<3 LITSA0089 pink izzy cullen Niki Patt twilightsagaddicted niki Zafrina mpellanti21 Mrs.Christina nora marina 61 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
mimikoulaki Twilight Human
Ηλικία : 30 Τόπος : Thessaloniki Αριθμός μηνυμάτων : 21 Registration date : 02/06/2011
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές Παρ 23 Σεπ 2011 - 22:00 | |
| Πάρα πολύ ωραίο κεφάλαιο !!! Η καημένη η Μπέλλα Τι ακριβώς κάνει ο Έντουαρντ αυτός δεν είχε σκάσει να γίνει κάτι μεταξύ τους δεν τον καταλαβαίνω καθόλου Η σκηνή της Μπέλλα και της Ρενέσμι πολύ συγκινητική .......... | |
|
| |
justnina22 Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 29 Τόπος : ΚΟΡΙΝΘΟΣ Αριθμός μηνυμάτων : 688 Registration date : 03/06/2010
Forks Student Profile Team: Jacob - Renesmee Special ability: Creating Illusions
| |
| |
marina Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : κόρινθος Αριθμός μηνυμάτων : 3084 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές Σαβ 24 Σεπ 2011 - 0:46 | |
| ok λοιπόν!!! Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τα καλά σας λόγια και για την κατανόηση που δείχνετε! αργησα πολύ να βάλω το καινούριο κεφάλαιο αλλά πραγματικά δεν έχω καθόλου χρόνο! Τέλος πάντων! Ο Έντουαρντ θέλει την Μπέλλα. Για την μελαχρινή θα μάθαιτε παρακάτω! Οι διακοπές θα είναι καθοριστικές για τη σχέση των ηρώων! Μόνο αυτό θα πω! Λοιπόν σας ευχαριστώ και πάλι πάρα πολύ!!! Φιλιά! Υ.Γ:Το κεφάλαιο έχει μπει 2 φορές ε? είναι επειδή το έβαλα βιαστικά και έφυγα αμέσως επειδή είχα μάθημα! Δεν το κοίταξα καθόλου! θα το διορθώσω αμέσως! παρακαλώ συγχωρέστε μου και οποιοδήποτε άλλο λάθος έχω κάνει πάνω στη βιασύνη μου... | |
|
| |
daisyalicecullen Eclipse Bitten
Ηλικία : 29 Τόπος : London <3 Αριθμός μηνυμάτων : 373 Registration date : 01/06/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| |
| |
robsten kiss Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Ηρακλειο Κρητης Αριθμός μηνυμάτων : 1204 Registration date : 03/07/2011
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές Σαβ 24 Σεπ 2011 - 1:35 | |
| Δεν μπορω να καταλαβω τον Εντουαρντ...Απο τη μια ειναι τρυφερος με τη Μπελλα και απο την αλληψυχρος και απομακρος...Μαλον ζηλεψε οταν ειδε την Μπελλα με τον Τομας... Το περιοδικο που ειχε την φωτογραφια του με μια μελαχρινη τι ηταν??? Δεν πιστευω να συμβαινει στα αληθεια αυτο...Μαλον για τα ματια του κοσμου...Η Μπελλα ομως πιστεψε σε αυτη τη φωτογραφια και οσο και αν προσπαθει να πεισει τον εαυτο της οτι δεν θα ασχοληθει με αυτο το θεμα την κανει ο Εντουαρντ να ξεχναει τα παντα...!Νομιζω εχει αρχισει να τον ερωτευεται...! Τη λυπηθηκα τη Ρενεσμι σημερα... Ειναι λαθος που σκεφτεται ετσι για τον εαυτο της και ελπιζω να την εκανε η Μπελλα να καταλαβει οτι δεν φταιει για τιποτα...! Τι τελεια που θα πανε διακοπες!!! Μακαρι τα πραγματα να παρουν το δρομο τους για το ζευγαρι μας...!Τον καλο το δρομο ομως...! ΜΠΡΑΒΟ Μαρινα μου!!! Φανταστικο κεφαλαιο!!!Ανυπομονω για το επομενο!!! | |
|
| |
nana mplak Eclipse Bitten
Ηλικία : 27 Τόπος : Hrakleio, Kritis Αριθμός μηνυμάτων : 336 Registration date : 04/05/2011
Forks Student Profile Team: Wolves Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές Σαβ 24 Σεπ 2011 - 11:16 | |
| Μαρίνα μπράβο!! Φανταστικό κεφάλαιο! Την καημενούλα την Ρενέσμι, φοβήθηκε ότι θα την άφηνε η Μπέλλα Μα πώς γίνεται να μην της έχει δώσει μια φωτογραφία των γονιών της ο Έντουαρτ? Και τι συμβαίνει με αυτή τη μελαχρινή? Και αυτές οι διακυμάνσεις της διάθεσης του Έντουαρντ έχουν αρχίσει να με ανησυχούν μήπως και τα χαλάσει όλα... Και πάλι συγχαρητήρια Μαρίνα! Περιμένω με αγωνία τη συνέχεια! - Σπόιλερ:
Επιτέλους κατάφερα να σου αφήσω ένα ολοκληρωμένο σχόλιο πιστεύω...
| |
|
| |
niki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Κορινθος Αριθμός μηνυμάτων : 2465 Registration date : 07/08/2009
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές Σαβ 24 Σεπ 2011 - 11:42 | |
| Mαρίνα μου διάβασα και εγώ την συνέχεια χτες!!! Χαχαχα τελικά υπέκυψες στον Νταν έτσι??? Δεν πειράζει... καλό ήταν... εγώ το χάρηκα. Αχου μωρέ και την μικρούλα ρένεσμι την μάλωσαν για πρώτη φορά.... Τι γλυκούλι κοριτσάκι είναι αυτό. Και όσα πιστεύει λογικό είναι να τα πιστεύει όταν μετά από μία τέτοια απώλεια δεν κάθησε κανεις να της εξηγήσει τίποτα! (Εκτός από την Μπέλλα βέβαια.!) Τον Εντ. με το μελαχρινάκι να μην τον σχολιάσω καλύτερα. Απλώς περιμένω να δω τι στο καλό πρόκειται να γίνει! Περιμένω με αγωνία το επόμενο κεφάλαιο. Τέλειο το κεφάλαιο για ακόμα μία φορά... Μπράβο σου! Ν. | |
|
| |
Ηλικία : 29 Τόπος : κόρινθος Αριθμός μηνυμάτων : 3084 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές Σαβ 24 Σεπ 2011 - 22:23 | |
| nana μου σε ευχαριστώ πααααρα πολύ! Διαβάζεις την ιστορία μου και αυτό μου φτάνει!! όσο για τα σχόλια είναι καλοδεχούμενα αλλά και προαιρετικά! Όποτε μπορείς! Μη σε νοιάζει! Μαργαριτάκι μου σε ευχαριστώ πολύ! χαίρομαι που σου άρεσε το νέο μου κεφάλαιο! καλώς ήρθες πίσω! μου έλειψες αγαπάκι! Κατερινάκι και Νίκη μου!!!! σας ευχαριστώ κοριτσάρες μου! συγγνώμη που άργησα να απαντήσω! Ναι Νίκη, τελικά υπέκηψα στον Νταν, αλλά όχι εξ ολοκλήρου! Τι να κάνω, έναν τον έχουμε! έτσι για να έχει ενδιαφέρον... Πως θα ανάψουν αλλιώς τα αίματα; Ε Νταν; Λοιπόν για το μελαχρινάκι, όπως λέει κι Νίκη, δε θα πω τίποτα! θα δείτε παρακάτω! Η ρένεσμι είναι λογικό να νιώθει έτσι! στο κάτω κάτω είναι παιδί! αλλά η Μπέλλα έχει δεθεί πολύ μαζί της και θα κάνει ότι περνάει από το χέρι της για να την κάνει χαρούμενη! Η σχέση της με τον έτουαρντ παραμένει ακόμα ένα ανοιχτό μέτωπο που έχει να αντιμετωπίσει η Μπέλλα.. Πάμε τώρα στη συμπεριφορά του Έντουαρντ , που σας προβλημάτισε πολύ απ'ότι είδα! Θα σας πω μόνο πως ο Έντουαρντ είναι άντρας και μάλιστα από αυτούς που παίρνουν πάντα αυτό που θέλουν! στην προκείμενη περίπτωση θέλει την Μπέλλα!!! Περισσότερες εξηγήσεις στο επόμενο κεφάλαιο που θα έχει κομμάτι από τη δική του πλευρά! σας ευχαριστώ και πάλι | |
|
| |
daisyalicecullen Eclipse Bitten
Ηλικία : 29 Τόπος : London <3 Αριθμός μηνυμάτων : 373 Registration date : 01/06/2010
| |
| |
kati Midnight Sun Vampire
Τόπος : Everywhere & nowhere... Αριθμός μηνυμάτων : 11602 Registration date : 23/05/2011
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές Σαβ 24 Σεπ 2011 - 23:16 | |
| Γιατί Μαρίνα μου, εμένα με εχετε δυο φορές και ικανοποιήθηκε πιο πολύ πο dan που τον έχουμε εναν; Χαχαχαχαχαχαχα Σε πειράζω! ολύ ωραίο το κεφάλαιο σου. Έχω την εντύπωση πως αυτό με την παρέα και την μελαχρινή ήταν σχεδιασμένο από πλευράς του για να μπορέσει να φύγει με την μικρή και τη Μπέλα στο νησί και να μην βγουν δημοσιεύματα για αυτόν και τη Μπέλα...; Πάντως μπορεί να έχασα μια μάχη, αλλά έχω την πίστη πως θα κερδίσω τον πόλεμο.. καθώς τέτοιου είδους μικρές ιντριγκες είναι καλές.. Μη σοβαρέψουν μόνο! Σε ευχαριστώ για την αφιέρωση! αν και παραλίγο να σε τρελάνουμε! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές Σαβ 24 Σεπ 2011 - 23:22 | |
| χαχαχαχα!!! το ξέρω kati μου!!! και εσένα μία σ' έχουμε!!! Μμμ με βάζεις σε πειρασμό αλλά και πάλι προτιμώ να μην πω τπτ για τη γυναίκα αυτή! δεν είναι τίποτα σοβαρό πάντως! όπως στη περιπτωση του Τόμας! χαχαχαχαχα! αστειεύομαι φυσικά!! Σε ευχαριστώ πολύ για το σχόλιο! και όπως είπα και στον Νταν δεν μπορούσα να μην σας αφιερώσω αυτό το κεφάλαιο!!! όσο να ναι ήσασταν και οι δύο μεγάλη έμπνευση και ώθηση ταυτόχρονα για να τελειώσω αυτό το κεφάλαιο!! επίσης όσο μένουμε στο "παραλίγο" καλά είναι!!! χαχαχαχαχα! και πάλι σε ευχαριστώ! | |
|
| |
nansypap New Moon Victim
Ηλικία : 33 Τόπος : Πάτρα Αριθμός μηνυμάτων : 100 Registration date : 29/09/2011
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές Τρι 18 Οκτ 2011 - 20:47 | |
| ειναι υπέροχη..συνεχίζετε;; | |
|
| |
Τόπος : Everywhere & nowhere... Αριθμός μηνυμάτων : 11602 Registration date : 23/05/2011
| Θέμα: σχολια για νταντα Τρι 18 Οκτ 2011 - 20:58 | |
| nansypap Θα το συνεχίσει η Μαρίνα μας αλλά έχει διάβασμα τώρα οπότε θα το συνεχίσει μόλις βρει λίγο χρόνο... https://bellandedward.forumgreek.com/t1055p570-topic#293491 σε αυτό το link βάζουμε τα σχόλια μας για την ιστορία μας και εδώ που γράφουμε τώρα γράφει η Μαρίνα τη συνέχεια της ιστορίας της. Οκ? Καλώς μας όρισες! | |
|
| |
nansypap New Moon Victim
Ηλικία : 33 Τόπος : Πάτρα Αριθμός μηνυμάτων : 100 Registration date : 29/09/2011
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές Τετ 19 Οκτ 2011 - 1:21 | |
| συγνώμη που σχολιασα εκεί που γράφει η μαρίνα δεν το ήξερα..η ιστορία είναι υπέροχη..περιμένω την συνεχεια... | |
|
| |
AspaKorth The Volturi
Ηλικία : 43 Τόπος : Γιαννενα Αριθμός μηνυμάτων : 8796 Registration date : 08/09/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές Δευ 24 Οκτ 2011 - 1:23 | |
| Κι εγω περιμενω την συνεχεια λιγο γρηγορα πλιζζζζζζζζζζζζζ | |
|
| |
kalliophcullen Twilight Human
Ηλικία : 27 Αριθμός μηνυμάτων : 4 Registration date : 25/10/2011
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Influencing emotions
| |
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές Τετ 26 Οκτ 2011 - 15:58 | |
| Αυτό ξαναναπες το αλλά έχει σχολείο τώρα και τρέχει με το διάβασμα οπότε όλοι περιμένουμε..... | |
|
| |
Teodan Midnight Sun Vampire
Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 4153 Registration date : 25/05/2011
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές Τετ 23 Νοε 2011 - 18:12 | |
| Μαρινάκι χωρίς να θέλω να σε πιέσω στο ελάχιστο,πότε θα δούμε νέο κεφάλαιο; | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές Σαβ 26 Νοε 2011 - 20:54 | |
| Παιδιά δεν έχω ιδέα.... Λυπάμαι πολύ, αλλά είμαι απίστευτα αγχωμένη και πιεσμένη τώρα τελευταία!.... Σόρρυ..... | |
|
| |
Ηλικία : 29 Τόπος : ΚΟΡΙΝΘΟΣ Αριθμός μηνυμάτων : 688 Registration date : 03/06/2010
Forks Student Profile Team: Jacob - Renesmee Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές Σαβ 26 Νοε 2011 - 21:05 | |
| Μαρίνα μου συγνώμη... Πιστεύω ότι ένα μέρος από το άγχος και την πίεση που νιώθεις οφείλεται σε εμένα, που σου στέλω τα κεφάλαια μου για να τα διορθώσεις... Έχουμε και τα διαγωνίσματα στο σχολείο και είναι γενικά μια δύσκολη περίοδος τώρα μέχρι να κλείσουν τα σχολεία για τα Χριστούγεννα... Χίλια συγνώμη σε έχς πρίξει, το ξέρω... Οπότε παιδιά ζητώ και από εσάς συγνώμη γιατί είμαι έστω και λίγο η αιτία που θα αργήσει η Μαρίνα να ανεβάσει κεφάλαιο...!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές Σαβ 26 Νοε 2011 - 21:15 | |
| καμία σχέση... μην το σκέφτεσαι! όπως και να χει πάντως είναι δύσκολο να γράψω ένα ολοκληρο κεφάλαιο όταν δεν έχω καθόλου χρόνο.... άλλωστε δεν θέλω να κάνω πρόχειρη δουλειά! θέλω να βγει κάτι καλό που θα αποζημιώσει όσους περιμένουν τόσο καιρό! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές Σαβ 26 Νοε 2011 - 21:25 | |
| Σωστά έχεις δίκιο... Δεν είναι του χαραστήρα σου οι προχειρότητες και τα πασαλήματα... Αλλά ακριβώς το αντίθετο... Πάντως ξέρεις ότι θες εγώ είμαι εδώ... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές Σαβ 26 Νοε 2011 - 21:35 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές Σαβ 26 Νοε 2011 - 21:40 | |
| Nothing sweetheart...!!! | |
|
| |
Teodan Midnight Sun Vampire
Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 4153 Registration date : 25/05/2011
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές Κυρ 27 Νοε 2011 - 0:10 | |
| Σε καταλαβαίνω Μαρίνα.Και εγώ μέχρι να το τελειώσω μού βγήκε η ψυχή. Μήπως όμως θα μπορούσες να δώσεις ένα spoiler; | |
|
| |
| Σχόλια: Νταντά για όλες τις δουλειές | |
|