| Ashley's Greene blog | |
|
+9.Mαdωω* evaki ed<3 AnaroseCullen Nemesis Of Bellin Zafrina hiddenfantasy ntinaki Ashley Greene 13 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
AnaroseCullen Midnight Sun Vampire
Τόπος : Forks(lol)-Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 1802 Registration date : 27/02/2010
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Ashley's Greene blog Δευ 19 Ιουλ 2010 - 22:11 | |
| Και ΝΑΙ η αγαπη του ενος για τον αλλο αποκαλυφθηκε με μια τοσο τρυφερη κινηση.... Χωρις πολλα-πολλα λογια κι ομως εκαναν ενα αρκετα μεγαλο βημα!!!! Ντοραλισακι μου, αυτο που μου αρεσει στο λογο σου ειναι οτι κανεις λεπτομερεις -οσο πρεπει- περιγραφες, μας δινεις πληροφοριες για τον κοσμο σου σε εγκυκλοπαιδειακο στυλ και υστερα απο τη θεωρια περναμε στην πραξη και...στην ''εξασκηση'' π.χ το γεγονος οτι οι βρυκολακες σου κλαινε με δηλητιριο Επισης ενα μεγαλο ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ για το νεο σου Blog! Αντε με το καλο να του δωσεις τη διαμορφωση που θες να εχει και ελπιζω εντελει να περιεχει το ''let me grow in the moonlight'' ολοκληρωμενο και λατρεμενοοο! ______Ανυπομονω για τη συνεχεια______ | |
|
| |
Nemesis Of Bellin Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Night Castle Αριθμός μηνυμάτων : 3549 Registration date : 09/08/2009
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Ashley's Greene blog Δευ 19 Ιουλ 2010 - 22:20 | |
| και ξαναρθα: το μπλογκ μ αρεσει πολυ!!!!!!!!!!! ειδικα η εικονα αυτη με την καρδια !!!!! (αν θελεις καμια φωτο πες μου ξερω να βρισκω πολυ ευκολα) και ετοιμαζω μερικες προτασεις που θελω να σου στειλωσχετικα με αυτο που μου ειχες στειλει | |
|
| |
Ashley Greene Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 2295 Registration date : 12/09/2009
Forks Student Profile Team: Switzerland Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Ashley's Greene blog Τετ 21 Ιουλ 2010 - 19:52 | |
| | |
|
| |
Ηλικία : 27 Τόπος : αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 2295 Registration date : 12/09/2009
Forks Student Profile Team: Switzerland Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Ashley's Greene blog Πεμ 22 Ιουλ 2010 - 21:17 | |
| Λοιπόν έχω φτιάξει εδώ και καιρό ένα blog και είπα να το μάθετε και εσείς....είχα σκεφτεί να το δημοσιεύσω αλλά είδα ότι μόνο η Μαίρη είχε οπότε η ιδέα μου βγήκε αυτόματα από το μυαλό. Τώρα όμως επειδή δείξατε και οι υπόλοιποι τα blog σας είπα να κάνω και εγώ ένα τοπικ για το δικό μου ταπεινό blog. . Να και η διεύθηνση!---> http://doralicefanfictions.blogspot.com/Περιμένω εντυπώσεις! και έχω να κάνω μια μικρή ερωτησούλα στην διαχείρηση - Σπόιλερ:
Επειδή την ιστορία μου την έχω και σε δικό της τόπικ εδώ (let me grow in the moonlight) όπως και τα σχόλιά της θα πρέπει να μεταφερθούνε τα σχόλια εδώ; και να διαγραφεί το τόπικ ή μπορώ να συνεχίσω να δημοσιεύω και εδώ και στα ανάλογα τοπικ?
| |
|
| |
Ηλικία : 29 Τόπος : Night Castle Αριθμός μηνυμάτων : 3549 Registration date : 09/08/2009
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Ashley's Greene blog Πεμ 22 Ιουλ 2010 - 23:28 | |
| επεστρεψα με σχολια. λοιπον και ναι εμφανιστηκε η Σελεστ την καημενη την λυπηθηκα και συμπαθησα ακομα περισσοτερο της Νεμεσισ | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ashley's Greene blog Παρ 23 Ιουλ 2010 - 14:35 | |
| H Νέμεσης είναι ψυχοπονιάρα μωρέ! . Και πάντα βγάζει το φίδι από την τρύπα! . Δεν είχα τόσο κέφια γι αυτό το κεφάλαιο όσο για το προϊγούμενο αλλά ήθελα να γράψω! Και αν το πρόσεξες προσπαθώ να βγάλω την καλή πλευρά των Βολτούρι/Φόρεστερ. Μου αρέσει αυτή η ιστορία μου, αν και δεν ξέρω αν είναι τόσο καλή, σε σχέση με την προηγούμενη που είχα! Πραγματικά βγάζω την φαντασία μου εδώ! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ashley's Greene blog Δευ 26 Ιουλ 2010 - 11:21 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ashley's Greene blog Δευ 26 Ιουλ 2010 - 13:35 | |
| ειπα να κανω εδω σχολιο: πρωτα απο ολα μ αρεσει πολυ η εικονα που εβαλες επισης μ αρεσε πολυ το στοιχειο που η Σελεστ με την δυναμη της αλλαζε και το χρωμα των ματιων της οπως φυσικα μ αρεσε πολυ η δυναμη της. η τζεην οτι θυμαται χαιρεται οπως παντα μηπως θα μπορουσες να αλλαξεις το backround?? μου φαινεται πολυ κοριτσιστικο ενω το blog Λεγεται vamp lovers | |
|
| |
Jane Volturi Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 28 Τόπος : Volterra Αριθμός μηνυμάτων : 634 Registration date : 11/02/2010
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Ashley's Greene blog Δευ 26 Ιουλ 2010 - 13:54 | |
| Ήταν πάρα πολύ ωραία !!! Μπράβο σου !!!
Περιμένω τη συνέχεια !!! | |
|
| |
Τόπος : Forks(lol)-Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 1802 Registration date : 27/02/2010
| Θέμα: Απ: Ashley's Greene blog Δευ 26 Ιουλ 2010 - 16:27 | |
| Ειπα και εγω να εγκαινιασω το νεο τοπικ περι του Blog σου φουλα και να κανω εδω τα σχολια για την ιστορια! (Σε αυτο το σημειο να πω οτι +φωνω με την Ελενη για μια πιο dark διαμορφωση ) 2 νεα κεφαλαια απανοτα σε τοσο μικρο χρονικο διαστημα....μας κα-κο-μα-θαι-νεις! ΑΛΛΑ ως γνωστη σαδομαζοχιστρια δεν εχω κα-νε-να προβλημα! Ο νεος χαρακτηρας εχει μπει για τα καλα στο παιχνιδι και τον παω πολυ! Μαθαινουμε ολο και περισσοτερα αλλα ποτε δεν ειναι αρκετα! Δεν θελω να σε πιεζω φυσικα, αλλα η ιστορια θα ηταν κριμα να μην καταλιξει καπου (ΝΑΙ εννοω οτι ελπιζω να μην την αφισεις στη μεση, χαζη φουλα! ) το ιδιο και ο τροπος γραφης σου που ολο και εξελισεται! Εχεις δρομο ακομα (οοουυυ μιλησα εγω ο ειδικος ) αλλα και - Σπόιλερ:
ΜΗΝ ΜΟΥ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ! Δεν με πειραζει το αν, ποτε και πως θα με βαλεις στο στορυ γιατι εχω ηδη εθιστει και δεν υπηρχε ετσι κι αλλιως περιπτωση να θυμωσω ή οτιδηποτε! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ashley's Greene blog Δευ 26 Ιουλ 2010 - 16:47 | |
| Σας ευχαριστώ όλες για τα καλά σας σχόλια! Πραγματικά με ενθαρύνετε για να συνεχίσω!! Και φούλα και μαμάκα έχετε δίκιο. Θα το φτιάξω κάπως ποιο dark! Και φούλα θα σου πω κάτι. Το μόνο που θα σου πω φούλα είναι να κόψεις. Εγώ ξέρω τι κάνω! | |
|
| |
| |
| |
| Θέμα: Απ: Ashley's Greene blog Δευ 26 Ιουλ 2010 - 16:59 | |
| Έκανα μια αλλαγή περιμένω τι γνώμη και για αυτήν την αλλγή.! | |
|
| |
Jane Volturi Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 28 Τόπος : Volterra Αριθμός μηνυμάτων : 634 Registration date : 11/02/2010
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Ashley's Greene blog Δευ 26 Ιουλ 2010 - 17:02 | |
| Εμένα μου άρεσε πολύ Δώρα μου να το κρατήσεις !!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ashley's Greene blog Δευ 26 Ιουλ 2010 - 17:58 | |
| Ωραιο το background (vamp-ish και girlie με αυτο το μωβακι) αλλα αζαπη δεν φαινονται καλα τα γραμματα στην στηλη με τις επιλογες στα δεξια του blog! - Σπόιλερ:
Απαντησα στο pm σου
| |
|
| |
LaDy_SoVeReigN Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Στον κόσμο τον Anime!! Αριθμός μηνυμάτων : 1666 Registration date : 09/08/2009
Forks Student Profile Team: Wolves Special ability: Future Telling
| |
| |
Ηλικία : 28 Τόπος : Στον κόσμο τον Anime!! Αριθμός μηνυμάτων : 1666 Registration date : 09/08/2009
| Θέμα: Απ: Ashley's Greene blog Τετ 28 Ιουλ 2010 - 22:42 | |
| Dodoritoooo ειναι υπεροχοοοοο, συνεχισε αγαπη μουυ. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ashley's Greene blog Πεμ 29 Ιουλ 2010 - 15:07 | |
| Ευχαριστώ αγάπες μου!!! Τώρα το επόμενο κεφάλαιο επί τη ευκαιρία θα αργίσει λιγουλάκι γιατί είμαι σε σκέψη. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ashley's Greene blog Πεμ 29 Ιουλ 2010 - 15:08 | |
| Ευχαριστώ και από δω Μαντώ μου! Φυσικά και θα το συνεχίσω και έχω κάτι spicy ιδέες ξέρεις εσύ | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ashley's Greene blog Πεμ 29 Ιουλ 2010 - 15:08 | |
| γιατί, έχεις μύαλό εκεί μέσα για να σκεφτεί? Πλάκα κάνω, μην τολμίσεις να αργίσεις. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ashley's Greene blog Πεμ 29 Ιουλ 2010 - 15:30 | |
| Πως, πως, ξερωω | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ashley's Greene blog Πεμ 29 Ιουλ 2010 - 15:42 | |
| Θα κάνω ότι μπορώ και πάλι ευχαριστώ . | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ashley's Greene blog Δευ 2 Αυγ 2010 - 18:30 | |
| Συγνώμη για άλλη μια φορά που κάνω διπλό ποστ απλά θα ήθελα να ανακοινώσω ότι έκανα κάποιες αλλαγές στο blog και θα ήθελα την γνώμη σας. Παρεπηπτόντος επόμενο κεφάλαιο σύντομα . | |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Ashley's Greene blog Δευ 2 Αυγ 2010 - 18:43 | |
| Τελειες οι αλλαγες!!! Μπραβο |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ashley's Greene blog Δευ 2 Αυγ 2010 - 19:20 | |
| Μωρό μουυυ <3 στο λέω και από εδώ. Τελειοοοο και με τις αλλαγες το blog!!!! | |
|
| |
| Ashley's Greene blog | |
|