Ο Έμετ σε όλο το δρόμο ήταν τόσο μα τόσο εκνευριστικός. Τα σχολίαζε όλα…
-Κοιτά πως είναι αυτή με την καπελαδούρα αίσχος. Είπε για μια κυρία που περνούσε το δρόμο.
-Δεν λυπούνται καθόλου τα ματάκια μας;
-Και αυτά τα σταφύλια που έχει το καπέλο σαν φρουτιέρα είναι.
-Έμετ σταματά να σχολιάζεις και πρόσεχε το δρόμο.
-Ο Χριστός και η μανά του. Τι γούνα είναι αυτή κάλε;
-Με κοψιχόλιασες ρε. Γιατί τι έχει;.
-Τι δεν έχει να λες σαν καρναβάλι είναι. Αν την δει κάνεις θα τρομάξει.
-Έμετ άσε το κόσμο ήσυχο.
Επιτέλους παρκάραμε έξω από το σπίτι αυτός μετέφερε τα κουταβάκια μέσα.
Τα ανέβασε από τις σκάλες εγώ πηρά το δικό μου που θα έκανα δώρο στον Έντουαρντ.
Σήμερα ήταν πολύ καλυτέρα μπορούσα να πω πως είχε αναρρώσει πλήρως. Χτύπησα…
-Περάστε. Ακούστηκε η γλυκιά φωνή του.
-Έντουαρντ κλείσε τα μάτια σου.
Κοίταξα από την μισάνοιχτη πόρτα.
-Μην κλέβεις.
-Εντάξει μπες.
Άνοιξε τα τώρα.
-Αγάπη μου είναι πανέμορφο. Σε ευχαριστώ. Είπε και με φίλησε.
-Ο Έμετ αγόρασε και ένα στην Ρόζαλι.
-Δωσ’ το μου τώρα θα το βγάλω στον κήπο και θα του δώσω να πιει γάλα.
-Να προσέχεις.
-Ναι σε λίγο θα είμαι και πάλι κοντά σου να είσαι έτοιμος.
-Έτοιμος για τι πράγμα Μπέλλα;
-Θα δεις μην είσαι ανυπόμονος.
Κατέβηκα στην αυλή. Έβαλα σε ένα μπολάκι γάλα και το έδωσα στο κουταβάκι.
-Μπέλλα.
-Ωχ ο Έμετ πάλι. Σιγομουρμούρησα. Βρισκόταν στο μπαλκόνι.
-Τι θες;
-Σου πετάω το σκυλί να το ταΐσεις.
-Τι λες βρε βλήμα θα το σκοτώσεις από κει πάνω. Έλα κάτω.
-Πιασε.
-Έμετ δεν είναι αστείο. Είμαι έγκυος δεν θα βάλλω σε κίνδυνο το μωρό έλα αμέσως κάτω.
Ευτυχώς υπάκουσε.
-Πρόσεχε και του Έντουαρντ εγώ έχω να κάνω κι άλλες δουλείες καλύτερες.
-Μα Μπέλλα.
-Μαμάκια.
Καθώς ανέβαινα στο δωμάτιο πηρά και ένα κασκόλ.
Μου ήρθε μια ιδέα καθώς το είδα. Μπήκα στο δωμάτιο χωρίς να μιλήσω κλείστηκα στο μπάνιο.
-Αγάπη μου είσαι καλά; Άκουσα την φωνή του Έντουαρντ;
-Το κασκόλ τι το θέλεις μαζί σου; Κάνει κρύο στο μπάνιο;
-Έρχομαι μισό λεπτό.
Άνοιξα την συρταριερα του μπάνιου εκεί είχα βάλει κάτι προκλητικά εσώρουχα.
- Σπόιλερ:
Εντάξει ήμουν αρκετά φουσκωμένη πλέον. Δεν ήξερα αν ο Έντουαρντ ήθελε να διακινδυνεύσουμε να κάνουμε ερώτα , αλλά θα το επιχειρούσα.
Ο γιατρός είπε πως δεν υπάρχει πρόβλημα.
Πηρά βαθιά ανάσα και βγήκα έξω. Ο Έντουαρντ με κοιτούσε με ένα ακατάληπτο ύφος.
-Μην πεις τίποτα.
-Μπέλλα δεν κάνει για το μωρό θέλω να προσέχουμε. Έχω υπομονή να περιμένω.
-Πηρά άδεια από το γιατρό θα γίνουν όλα προσεχτηκά. Αρκεί να έχεις και εσύ διάθεση.
-Πάντα έχω διάθεση για σένα. Το ξέρεις και το εκμεταλλεύεσαι.
-Φόρεσε μου αυτό γύρο από τα μάτια.
-Το κασκόλ;
-Ναι αυτή την στιγμή δεν μου βρίσκεται κάτι άλλο.
-Μου αρέσει έχεις δημιουργική φαντασία.
Έντουαρντ
Της έδεσα το κασκόλ γύρο από τα μάτια και την τοποθέτησα απαλά στο κρεβάτι. Η κοιλίτσα της την έκανε πιο ποθητή ήταν πανέμορφη.
Αποφάσισα να το καθυστερήσω πολύ πρώτα ακούμπησα τα χεριά μου στην κοιλία της και με άπλες κυκλικές κινήσεις την χάιδευα καθώς αυτή ακούμπησε τα δικά της χεριά πάνω στα δικά μου και ακλουθούσε την πορεία που τα μετακινούσα πάνω στο σώμα της.
Αναστέναξε.
Έσκυψα το κεφάλι μου και φίλησα τα κατακόκκινα ζουμερά χείλια της. Φίλησα τους ώμους της και της παλάμες της.
Με μεγάλη προσοχή λες και κρατούσα στα χεριά μου ένα εύθραυστο κόσμημα. Στην πραγματικότητα αυτό ήταν η Μπελλα για μένα ένα κόσμημα , ένα δώρο ανεκτίμητης άξιας που θα μου πρόσφερε μια οικογένεια.
Έγλυψα την κοιλία της και τότε έγινε κάτι που δεν περίμενα , το μωρό κινήθηκε. Ένα δάκρυ συγκίνησης έτρεξε από τα μάτια μου.
Ευτυχώς που η Μπέλλα δεν μπορούσε να με δει.
-Μην φοβάσαι μωράκι. Ψιθύρισα. Δύσκολα θα με άκουγε η Μπέλλα.
-Ο μπαμπάς σ’αγαπάει.
Έσκυψα κοντά στο λαιμό της και μύρισα το άρωμα που ανέδιδε το κορμί και τα μαλλιά της.
Με τρέλαινε αυτή η μυρωδιά , μου θύμιζε κάτι οικείο.
-Συνέχισε Έντουαρντ με πρόσταξε.
Προσπαθούσα να μην ρίχνω το βάρος μου στην κοιλία της έτσι είχα μικρή επαφή με το κορμί της.
Αυτό ήταν αρκετό για να με φουντώσει. Έβγαλα το εσώρουχο της. Με μια κίνηση μπήκα μέσα της. Οι κινήσεις μου ήταν αργές αλλά γεμάτες με αγάπη και πόθο.
Κρατήθηκα από τα μπούτια της. Τα χεριά μου την ανασήκωσαν λίγο και έπιασαν τα οπίσθια της.
Βόγκηξε και τότε ήρθε το τέλος και για τους δυο μας. Κάτι που γίνεται αρκετά δύσκολα. Έπεσα στο πλάι και περίμενα να γαληνέψουν οι ανάσες μας.
-Σ’αγαπάω. Είπα.
-Και εγώ σ’αγαπάω.
-Έντουαρντ πως σκέφτεσαι το μέλλον μαζί μου;
-Μπέλλα τι είδους ερώτηση είναι αυτή;
-Απλά απαντά.
-Είσαι όλη μου η ζωή Μπέλλα. Χωρίς εσένα δεν υπάρχει τίποτα. Σκέφτομαι πως θα κάνουμε πολλά μωράκια. Θα τα φροντίζουμε , θα παίζουμε μαζί τους… Θα κάνουμε όλοι μαζί ταξίδια! Μια τεραστία πανέμορφη οικογένεια!!!
-Μπορώ να δουλεύω κι άλας ή θα μου το απαγορεύσεις αυτό;
-Αγάπη μου μπορείς να δουλεύεις μαζί μου αν θες. Χρειάζομαι μια γραμματέα. Αν και δεν με πειράζει αυτό δεν θέλω να κουράζεσαι.
-Και τα παιδιά μας ποιος θα τα προσέχει;
-Εύκολο αυτό. Γιατί έχουμε τόσους φίλους;
Γέλασε… Όταν χαμογελούσε μου έδινε μεγάλη χαρά.
-Μπέλλα έχεις σκεφτεί πως θα ονομάσουμε το μωράκι μας;
-Ε ναι.
-Θες να το μοιραστείς μαζί μου;
-Έντουαρντ φοβάμαι πως θα παρεξηγηθείς. Ξέρω πως θα ήθελες να βγάλουμε το μωρό Καρλάιλ.
-Μωρό μου μην φοβάσαι έχεις κάτι άλλο υπόψη σου;
-Να όταν σε συνάντησα την πρώτη μέρα στο νοσοκομείο και όταν έκανες όλα αυτά για μένα εγώ σε αποκαλούσα Άγγελο μου.
-Αυτό είναι ότι πιο όμορφο έχω ακούσει. Και λοιπόν;
-Σκέφτηκα αν θες φυσικά να ονομάσουμε το μωρό Άγγελο. Είναι κομμάτι σου Έντουαρντ άρα είναι ένα αγγελικό μωρό. Ένα μωρό που με έσωσε που με βοήθησε να ξεπεράσω τα πάντα. Εκτός από όλα αυτά που έκανες εσύ για μένα.
-Αν θες φυσικά πρόσθεσε.
-Μπέλλα θα το ονομάσουμε όπως θες μου αρέσει ο τρόπος που το σκέφτηκες. Έξαλλου θα κάνουμε κι αλλά μωράκια .
-Να σε ρωτήσω κάτι αλλά μην στενοχωρηθείς;
-Τι είναι Έντουαρντ;
-Το μωρό που έχασες όταν σε χτύπησε ο Τζεικομπ το ήθελες έτσι; Να είναι και αυτό μαζί μας;
-Το έχω σκεφτεί αρκετές φορές δεν ξέρω αν έχω βρει την κατάλληλη απάντηση. Φυσικά και θα το αγαπούσα αν το είχα γεννήσει. Αλλά πολύ φοβάμαι ότι αυτό το μωρό θα μας χωριζε.ΟΤζεικομπ δεν θα σε άφηνε να με πλησιάσεις και μετά θα χανόμασταν. Έξαλλου με τέτοιο πατερά πολύ φοβάμαι ότι θα χτυπούσε και αυτό. Και αυτή την ζωή δεν θα την ήθελα για κανέναν. Ποσό μάλλον για ένα μικρό πλασματική.
-Εγώ πάντως ήθελα να ξέρεις πως θα το αγαπούσα…
-Το ξέρω άγγελε μου.
Την αγκάλιασα σφιχτά και ακούμπησα το κεφάλι της πάνω στο στήθος μου.
-Κοιμήσου αγάπη μου… Είπα
Άρχισα να τραγουδάω ένα ρεφρέν από ένα νανούρισμα που είχα ακούσει πρόσφατα.
Κοιμήσου αγγελούδι μου
βελούδινο το βράδυ
το στήθος μου προσκέφαλο
και η ψυχή μου χάδι.Την πηρέ αμέσως ο ύπνος… Και εγώ έμεινα ξάγρυπνος όλο το βράδυ να την κοιτάζω.