Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."
Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale
(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.
She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.
Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.
Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την Άµπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.
Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; Άραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;
Θέμα: Απ: Vampire Academy - My cast Πεμ 18 Νοε 2010 - 17:50
Δεν ειναι κακο!!!Αν εξαιρεσεις την Megan Fox η οποια ειναι λιγο αταλαντη ολες οι αλλες επιλογες δεν ειναι κακες!!Αντιθετως καποιες ειναι πολυ πετυχημενες!!!
Βεβαια αυτος ο φουκαρας ο ''Μαικλ Νιουτον'' παλι αδικημενος ειναι!!!Αν δεν φαει χυλοπιτα απο την πρωταγωνιστρια σε καθε ρολο...δεν μπορει...κατι παθαινει!!
Επισκέπτ Επισκέπτης
Θέμα: Απ: Vampire Academy - My cast Πεμ 18 Νοε 2010 - 19:16
Ολοι ειναι τελειοι εκτος απο την Megan Fox και αυτον που εβαλαν στον ρολο του Adrian! Τον ειχα φανταστει τελειως αλλιως οταν διαβαζα τα βιβλια και μου ειναι λιγο δυσκολο να αλλαξω την αρχικη εικονα του μεσα στο μυαλο μου! Εκτος απο αυτα... Το cast αυτο ειναι απο τα πιο καλα που εχω δει εως τωρα Συμφωνω για τον Μαικλ Νιουτον...
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Θέμα: Απ: Vampire Academy - My cast Τρι 7 Δεκ 2010 - 3:00
Eιναι ολοι πολυ καλοι.....Μονο μην μου βαλουν Megan Fox στην ταινια....την σιχαινομαι πραγματικα....Δεν ξερω γτ αλλα εμενα για Ντιμιτρι μου καθεται παρα πολυ καλα και ο Ιαν...
sandra21 Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 28 Τόπος : Τάρταρα Αριθμός μηνυμάτων : 690 Registration date : 05/07/2010
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Controling the Elements
Θέμα: Απ: Vampire Academy - My cast Τρι 7 Δεκ 2010 - 12:16
Εμμμμ εμενα μονο η Λιζα μου αρεσε!!!!
Nantia Hale_Biers Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Singapore Αριθμός μηνυμάτων : 1764 Registration date : 08/03/2010
Θέμα: Απ: Vampire Academy - My cast Πεμ 24 Φεβ 2011 - 14:37
εγω παλι τον Ιαν δεν μπορω να τον σκεφτω σαν Ντιμιτρι....σαν Κριστινα ναι! η Μεγκαν Φοξ παιδια ειναι 40 χρονων πως μπορει να παιξει την 17χρονη Ροουζ Χαθαγουει μη λεμε τωρα βλακειες Ο Μπεν πραγματικα ΕΙΝΑΙ ο Ντιμιτρι και δεν μπορω να σκεφτω κανεναν αλλον στο ρολο του.. οπως επισης και ο κριστιαν ΕΙΝΑΙ ο Gaspard Ulliel
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Θέμα: Απ: Vampire Academy - My cast Πεμ 24 Φεβ 2011 - 16:42
H Fox δεν ειναι 40....ουτε καν 30 δεν ειναι....Αλλα και παλι δεν την θελω ως Ροουζ....δεν την συπαθω και ιδιαιτερα....
broken angel Eclipse Bitten
Ηλικία : 35 Αριθμός μηνυμάτων : 446 Registration date : 26/01/2011
Θέμα: Απ: Vampire Academy - My cast Πεμ 24 Φεβ 2011 - 19:06
Μεγκαν φοξ?Μπλιαχ.Ειναι μια αταλαντη ψωναρα ηθοποιος...Δεν της αξιζει ενας τετοιος ρολος οπως της Ροουζ...
Σπόιλερ:
Στο βιντεακι με το καστ πηρε το ματι μου τον Adam Gregori.Δεν ταιριαζει σε κανενα ρολο για το vampire academy.Ειναι προορισμενος για τον ρολο του Πατς!!!
Ντιμιτρι=Μπεν Μπαρνες
evi The Volturi
Θέμα: Απ: Vampire Academy - My cast Πεμ 24 Φεβ 2011 - 19:12
Πραγματικα αν παιξει η Φοξ την Ροουζ θα αυτοκτονησω....μου αρεσει που την θεωρουν και την διαδοχο της Jolie....η μια μπορει να ειναι θεα εξωτερικα αλλα εχει και ταλεντο....η αλλη ειναι απλα ομορφη και σε λιγα χρονια δεν θα την θυμαται ουτε η μανα της....Στον ρολο της Ροουζ και γνκ στο VA θα προτειμουσα να δουμε νεο αιμα....
Θέμα: Απ: Vampire Academy - My cast Πεμ 24 Φεβ 2011 - 19:19
Ναι συμφωνω η Ροουζ θελει μια νεα φρεσκια προσωπικοτητα να μεταφερει το προσωπο της στον κινηματοφραφο..!Οσο για την Μεγκαν ξερναω καθε φορα που την συγκρινουν με την Ατζελινα.Ειπαμε να υπαρχουν και καποια ορια...
evi The Volturi
Θέμα: Απ: Vampire Academy - My cast Πεμ 24 Φεβ 2011 - 19:21
Μαζι σου....Εδω η αλλη η γκομενα γυρισε και ειπε πως αν δεν ημουν ομορφη δεν θα εβρισκα δουλεια....Τουλαχιστον η Αντζι εχει και ενα Οσκαρ απο τα 22 της....
Θέμα: Απ: Vampire Academy - My cast Πεμ 24 Φεβ 2011 - 19:28
Ετσι ειπε?Αν ειναι δυνατον... Ασε που ειναι και αντροχωριστρα.Την επεφτε συνεχεια στον Ζακ Εφρον μεσω του τυπου.Ελεγε και τη ομορφος και η ειμαι η μεγαλητερη θαυμαστρια του και πηγαινε λεγοντας...Στο τελος ακουστηκε πως τον αποπλανησε...Και αταλαντη και τ****α(συγνωμη για τον τροπο εκφρασης)..
Edit: Να προσεχουμε τις λεξεις που χρησιμοποιουμε.Πιο κοσμιες.Ευχαριστω
evi The Volturi
Θέμα: Απ: Vampire Academy - My cast Πεμ 24 Φεβ 2011 - 19:32
Και να μην ειναι αυτο βγαζει....Η λεξη που την χαρακτηριζει αψογα ειναι χαζογκομενα....το αντιθετο με την Ροουζ δλδ...Νομιζω οτι ηταν να βρεθει σε καποια εκδηλωση τυπου Οσκαρ που θα ηταν και η Αντζελινα και ειχε πει οτι φοβαται να την συναντησει γτ τις συγκρινουν συνεχεια και τα λοιπα...Αλλη ορεξη δεν ειχε να καθεται να ασχολειται με το μπαζο....Και μου αρεσει που την λενε η διαδοχος της....Σιγα την διαφορα που εχουν εκεινη ειναι γυρω στα 30 και η Αντζελινα ειναι 34....τι καριερα εχει η μια και τι η αλλη....
Θέμα: Απ: Vampire Academy - My cast Πεμ 24 Φεβ 2011 - 21:36
Συμφωνο απολυτα με αυτα που λες..!
Σπόιλερ:
Ζητω και παλι συγνωμη για τον τροπο που εκφραστικα πριν,απλα θυμωσα και ψιλο ξεφυγα...
evi The Volturi
Θέμα: Απ: Vampire Academy - My cast Σαβ 26 Φεβ 2011 - 23:59
Δεν πειραζει...γτ πραγματικα βαση της δικης μου γνωμης την εκφραζει αψογα....
Θέμα: Απ: Vampire Academy - My cast Κυρ 27 Φεβ 2011 - 0:39
Το ξερω.Κατσε σε λιγο που θα ξεφτυσει η μπογια της,εχει να παρει δρομο....Μου αρεσει κιολας που δεν της αρεσε ο ρολος της στο τρανσφορμες.Αντι να λεει και ευχαριστω που δεχτηκαν μια αταλαντη σαν αυτη...
evi The Volturi