| Which Team are you: Dimitri, Andrian or Christian? | |
|
+29Rosemarie Cullen broken angel twilightFOREVER alexia.p Bitten Pillows Kornilia PattinsonCullen Nantia Hale_Biers paru marina forever MIKAELLA Kimberly $ofi@ + Edward Lizzy Cullen Ms Cullen Connie Cullen KaterinaCullen Nemesis Of Bellin dolores!! michelle scarlet rose ed<3 mR.Geo vikaki21 sandra21 WhiteQueen SilverMusk ΕΡΗ evi April 33 απαντήσεις |
|
Which Team are you? | Dimitri Belikov | | 73% | [ 41 ] | Adrian Ivashkov | | 13% | [ 7 ] | Christian Ozera | | 14% | [ 8 ] |
| Σύνολο Ψήφων : 56 | | |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
April Jasper's Queen
Ηλικία : 38 Τόπος : Korea! Αριθμός μηνυμάτων : 3318 Registration date : 16/02/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Which Team are you: Dimitri, Andrian or Christian? Σαβ 11 Σεπ 2010 - 11:55 | |
| Με αυτα τα βιβλια εχω βρει την υγεια μου!!!! Οχι αλλα διλήμματα!!!!!!!! Τελος τα Εντουαρντ ή Τζεικομπ, Στεφαν ή Ντειμον!!!!! Ντιμιτρι δαγκωτο!!!!!!!! Τελεια και παυλα!!!!!! | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Which Team are you: Dimitri, Andrian or Christian? Σαβ 11 Σεπ 2010 - 12:02 | |
| | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Which Team are you: Dimitri, Andrian or Christian? Σαβ 11 Σεπ 2010 - 12:06 | |
| Φυσικα Dimitriiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!! Aλλα οχι οτι οι αλλοι δυο ειναι κακοι!Εχουν στυλακι και θα ηταν πολυ καλη επιλογη για τις φιλες!! Αλλα ο Dimitri ειναι λατρεια!! | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Which Team are you: Dimitri, Andrian or Christian? Σαβ 11 Σεπ 2010 - 12:10 | |
| Συμφωνω....και οι αλλοι δυο ειναι το κατι αλλο....Αλλα ο Ντιμιτρι ειναι θρησκεια.... | |
|
| |
SilverMusk Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 45 Τόπος : Χαλκίδα Αριθμός μηνυμάτων : 2205 Registration date : 14/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Which Team are you: Dimitri, Andrian or Christian? Σαβ 11 Σεπ 2010 - 12:23 | |
| Τα αυτονόητα παραλείπονται αλλά θα το πω και εγώ ούτως ή άλλως D I M I T R I
Για τον Κρίστιαν δεν τίθεται θέμα συζήτησης, αυτός το έχει βρει το ταίρι του παρόλο που έχουν και αυτοί τα σκαμπανεβάσματά τους. Ο Άντριαν όμως τι να πω βρε παιδάκι μου τςτςτςτςτς Είμαι μόνο περίεργη να δω η επόμενη ιστορία της για την Ακαδημία ποιούς θα συμπεριλαμβάνει όταν τελειώσει ετούτη, γιατί μάλλον ο μόνος που θα μείνει μπακούρι θα είναι αυτός... | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Which Team are you: Dimitri, Andrian or Christian? Σαβ 11 Σεπ 2010 - 12:27 | |
| Mπορει να βρει καμια στο εξι.... | |
|
| |
April Jasper's Queen
Ηλικία : 38 Τόπος : Korea! Αριθμός μηνυμάτων : 3318 Registration date : 16/02/2009
| Θέμα: Απ: Which Team are you: Dimitri, Andrian or Christian? Σαβ 11 Σεπ 2010 - 12:33 | |
| Πραγματικα δεν με απασχολει!!!!!!!!! Ας μεινει μπακουρι, ας τα φτιαξει με οποια θελει!!!! Στα ποδια της Ροουζ και του Ντιμιτρι να μην μπερδευεται γινεται??? Ειναι η πρωτη φορα που νοιωθω τετοια αδιαφορια για το τριτο προσωπο!!!! Ακομα κ για τον Τζεικομπ ένοιωθα εντονα συναισθηματα, αρχικα μισος και μετα παθος!!!!!! | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Which Team are you: Dimitri, Andrian or Christian? Σαβ 11 Σεπ 2010 - 12:39 | |
| Εγω παλι για τον Τζεικομπ δεν ενιωθα τιποτα. Δεν μπηκα ποτε σε διλλημα.Ηξερα οτι η Μπελλα πρεπει να ειναι με τον Εντουαρντ τελεια και παυλα. Μονο στους αγωνες πεινας ηρθα πραγματικα σε μεγαλο διλλημα αλλα εκει ειναι αλλη περιπτωση. Τωρα ο Antrian ειναι ιστορια.Φυσικα το θεμα του Dimitri δεν το συζητω!Πρεπει να ειναι με την Ροουζ.Αλλα θελω και για αυτον μια καλη τυχη.Δεν θελω να μου τον πληγωνουν και για να μην βγω εκτος τοπικ ξαναλεω Dimitri!!!!!!!! | |
|
| |
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Which Team are you: Dimitri, Andrian or Christian? Σαβ 11 Σεπ 2010 - 12:46 | |
| Έγώ πάλι April το ακριβώς αντίθετο... Τον Τζέηκομπ τον έβλεπα 'παιδάκι' μπροστά στον Έντουαρντ. Μου άρεσε σαν χαρακτήρας, τον συμπαθούσα αλλά δεν θα τον ερωτευόμουν ποτέ. Δεν μπορώ να πω το ίδιο και για τον Άντριαν όμως... Μου αρέσει πάρα πολύ και μου θυμίζει τον Ρομπ έτσι όπως τον περιγράφει... Αλλά μ' αρέσει April που ήθελες να κάνουμε και δημοψήφισμα... λες και θα έβγαινε άλλος εκτός από τον Ντιμίτρι! | |
|
| |
April Jasper's Queen
| Θέμα: Απ: Which Team are you: Dimitri, Andrian or Christian? Σαβ 11 Σεπ 2010 - 12:55 | |
| Καλα τα ιδια λεγαμε κ για τον Εντουαρντ στην αρχη!!! Καθιστε να δουμε τι θα γινει με τις ταινιες!!!! Να βαλουν κανα Ρομπ στο ρολο του Αντριαν κ θα αλλαξουμε ομαδα αμεσως!!!! Εγω συμπαθω παρα πολυ και τον Κριστιαν!!! Απο την πρωτη στιγμη παρολο που τον εβριζε η Ροουζ!!! Ειδικα στη σκηνη που "εβλεπε" η Ροουζ μεσα απο τη Λισα τις προσωπικες τους στιγμες σπαστηκα που εκοψε τη συνδεση της τοσο νωρις!!!! Λιιιιιιιγο ακομα!!!!!! | |
|
| |
Ηλικία : 45 Τόπος : Χαλκίδα Αριθμός μηνυμάτων : 2205 Registration date : 14/01/2009
| Θέμα: Απ: Which Team are you: Dimitri, Andrian or Christian? Σαβ 11 Σεπ 2010 - 12:59 | |
| Πραγματικά ανάμεσα στον Έντ και στον Τζέικ δεν υπήρξε δίλημμα, όπως και τώρα με τον Ντιμίτρι και τον Άντριαν, Όσο για τους Αγώνες Πείνας άσε είναι άλλου παπά ευαγγέλιο αυτό. Μέχρι και τελευταία στιγμή δεν ξέρεις... Αλλά ρε Βάσια δεν υπήρξε και κανενα τρελό κυνηγητό από την μερια του Άντριαν προς την Ρόυζ. Περισσότερο έντονο παιχίδι με φλερτ ήταν το οποίο όμως φαινόταν πως δεν τραβάει κάπου και το ήξερε και ο ίδιος ώσπου κάποιος άλλαξε τους κανόνες αυτού του παιχνιδιού και ξέρουμε ποιος είναι αυτός παρόλο που ακόμα ήξερε ότι ο Ντιμ παραμένει ζωντανός και ότι ίσως ίσως υπάρχει μια πιθανότητα στο εκατομμύριο να αλλάξει. Το ήξερε και όμως αυτή το γύρισε το παιχνίδι... Άσε ο Κρίστιαν είναι εκτός συναγωνισμού. Και εμένα μου άρεσε από την πρώτη στιγμή. Υ.Γ. Τελικά είμαι πολύ πορωμένη και με αυτή την σειρά | |
|
| |
April Jasper's Queen
| Θέμα: Απ: Which Team are you: Dimitri, Andrian or Christian? Σαβ 11 Σεπ 2010 - 13:06 | |
| Προσωπικα ο Αντριαν σα χαρακτηρας με εκνευριζει λιγακι!!! Αυτο που λες ειναι κ ο λογος. Το "παιχνιδι" Εχει αυτο το υφακι του τυπου δεν-με-νοιαζει-τιποτα κ παρολο που καπου μεσα του νοιαζεται πραγματικα για τη Ροουζ δεν το δειχνει!!!! Αυτο που κανουν ολοι οι αντρες!!!! Κρυβει τα αισθηματα του πισω απο το σαρκασμο και τη συμπεριφορα του cool τυπου!!!!!!!!
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Which Team are you: Dimitri, Andrian or Christian? Σαβ 11 Σεπ 2010 - 13:11 | |
| Όχι ρε συ φαίνετε ξεκάθαρα από ένα σημείο του τρίτου και μετά πως για αυτόν είναι κάτι παραπάνω και το καταλαβαίνει και η ίδια. Εμένα πάλι γι αυτό μου αρέσει μπορεί να έχει το υφάκι του δεν με νοιάζει τίποτα και κανένας αλλά είναι άκρως επιφανειακό τουλάχιστον σε σχέση με τον Κρίστιαν, γιατί και αυτός το ίδιο ακριβώς ύφος είχε τουλάχιστον στο πρώτο... | |
|
| |
April Jasper's Queen
| Θέμα: Απ: Which Team are you: Dimitri, Andrian or Christian? Σαβ 11 Σεπ 2010 - 13:16 | |
| Μα φυσικα κ νοιωθει κατι παραπανω!!!! Αλλα περιμενε ποσα βιβλια για να το φερει στην επιφανεια!!!!!Τωρα που το λες παντως στον Κριστιαν μου αρεσε αυτο το στυλακι αλλα δεν κρατησε πολυ!!! Ουτε μισο βιβλιο!!!! Με τον Αντριαν βεβαια εχω κ μια μικρουλα τοσοδουλα εμπαθεια εξαιτιας του Ντιμιτρι!!!! Δε πιστευω να φαινεται????? | |
|
| |
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Which Team are you: Dimitri, Andrian or Christian? Σαβ 11 Σεπ 2010 - 13:20 | |
| Εμένα παιδιά μου αρέσει πολύ ο Άντριαν, είναι το 'κακό' αλλά κατά βάθος ευαίσθητο αγόρι... Δεν είναι όπως ο Ντιμίτρι βέβαια, τίμιος, ταγμένος υπέρ του καθήκοντος, δίκαιος κ.τ.λ. αλλά έχει και αυτός τη δική του ομορφιά. Γιατί πέρα από την τρέλα που τον δέρνει τα αισθήματα του είναι αληθινά για τη Ρόουζ και της το αποδικύει με τον τρόπο του. Στην αρχή του 5ου βιβλίου που τη βρήκε στο Λας Βέγκας και τα πήρε στο κρανίο όταν κατάλαβε για ποιο λόγο είχε πάει εκεί το ένιωσα ότι πληγώθηκε και πραγματικά δεν περίμενα να μείνει και να βοηθήσει. Έχει πολύ καλή ψυχή και αυτός ο χύμα χαρακτήρας του με μαγεύει! Άσχετο, αλλά νομίζω ότι θα πρέπει να βάλουμε στα τόπικ προειδοποίηση spoiler, το παρακάναμε! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Which Team are you: Dimitri, Andrian or Christian? Σαβ 11 Σεπ 2010 - 13:28 | |
| | |
|
| |
April Jasper's Queen
| Θέμα: Απ: Which Team are you: Dimitri, Andrian or Christian? Σαβ 11 Σεπ 2010 - 13:31 | |
| Μικρουλα τοσοδουλα οσο παταει το μυρμηγκι!!!!!!!!!!!! Η αληθεια ειναι οτι δεν τον αντιπαθω αλλα δε τρελαινομαι κιολας!!!!! Αντιλαμβανομαι τη χρησιμοτητα του αλλα οπως και να το κανεις...............χανει στη συγκριση!!!! Ενταξει εμεις δεν αποκαλυπτουμε τη συνεχεια............αναλυση χαρακτηρων κανουμε!!! | |
|
| |
sandra21 Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 28 Τόπος : Τάρταρα Αριθμός μηνυμάτων : 690 Registration date : 05/07/2010
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Which Team are you: Dimitri, Andrian or Christian? Σαβ 11 Σεπ 2010 - 13:36 | |
| | |
|
| |
vikaki21 Midnight Sun Vampire
Τόπος : Όπου φύσaει ο άνεμος Αριθμός μηνυμάτων : 2263 Registration date : 09/01/2010
| Θέμα: Απ: Which Team are you: Dimitri, Andrian or Christian? Σαβ 11 Σεπ 2010 - 13:53 | |
| | |
|
| |
mR.Geo Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : City of Glass Αριθμός μηνυμάτων : 2745 Registration date : 29/06/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Which Team are you: Dimitri, Andrian or Christian? Σαβ 11 Σεπ 2010 - 15:03 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Which Team are you: Dimitri, Andrian or Christian? Σαβ 11 Σεπ 2010 - 15:07 | |
| | |
|
| |
ed<3 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα... Αριθμός μηνυμάτων : 3200 Registration date : 27/03/2010
| Θέμα: Απ: Which Team are you: Dimitri, Andrian or Christian? Σαβ 11 Σεπ 2010 - 15:25 | |
| Παιδια εγω ψηφιζω Ντιμιτρι ο ανθρωπος μου εχει εξαψει τοσο την περιεργεια!! ετσι οπως τον περιγραφει η συγγραφεας με τις πραξεις του ειναι ''αντρας'' με το Α κεφαλαιο χωρις να σημαινει αυτο οτι δεν συμπαθω τον κριστιαν βοηθησε τοσο την Ροουζ και αν και στην αρχη δεν μου αρεσε ο χαρακτηρας στου στο 3ο βιβλιο με εντυπωσιασε | |
|
| |
| |
| |
ΕΡΗ The Volturi
| Θέμα: Απ: Which Team are you: Dimitri, Andrian or Christian? Σαβ 11 Σεπ 2010 - 16:31 | |
| Τωρα γυρισα και δεν μπορω να μην σχολιασω... Ο Dimitri ειναι Αντρας με Α κεφαλαιο αλλα και ο Αντριαν ειναι αλλη ιστορια.Συμφωνω μα την Mαρια σε αυτο.Εμενα αυτος ο κακος χαραχτηρας που δειχνει στην αρχη μου αρεσει και ειδικα η αλλαγη που κανει για την Ροουζ.Εχω αδυναμια στα <κακα> παιδια!Βλεπε Ντειμον vampire diaries και Ερικ True blood.Πολυ μου αρεσει αυτο το αλητικο στυλ με την καλη εννοια παντα που μετα απο την αγαπη γινεται τελειως διαφορετικος.Και το στυλακι του Κριστιαν μου αρεσε αλλα αυτος ειναι εκτος συναγωνισμου.Ειναι οτι πρεπει για την Λιζα.Και φανταστητε τωρα λεει στο τελος να καταληξει η Ροουζ με κανεναν Κριστιαν και να μεινουμε Μ.....! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Which Team are you: Dimitri, Andrian or Christian? Σαβ 11 Σεπ 2010 - 16:37 | |
| Άμα γίνει τέτοιο πράγμα θα ξενερώσω απόλυτα... | |
|
| |
| Which Team are you: Dimitri, Andrian or Christian? | |
|