| Which Team are you: Dimitri, Andrian or Christian? | |
|
+29Rosemarie Cullen broken angel twilightFOREVER alexia.p Bitten Pillows Kornilia PattinsonCullen Nantia Hale_Biers paru marina forever MIKAELLA Kimberly $ofi@ + Edward Lizzy Cullen Ms Cullen Connie Cullen KaterinaCullen Nemesis Of Bellin dolores!! michelle scarlet rose ed<3 mR.Geo vikaki21 sandra21 WhiteQueen SilverMusk ΕΡΗ evi April 33 απαντήσεις |
|
Which Team are you? | Dimitri Belikov | | 73% | [ 41 ] | Adrian Ivashkov | | 13% | [ 7 ] | Christian Ozera | | 14% | [ 8 ] |
| Σύνολο Ψήφων : 56 | | |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Which Team are you: Dimitri, Andrian or Christian? Πεμ 23 Σεπ 2010 - 14:08 | |
| Ο Dimitri ειναι ο πιο καταλληλος για την Ροουζ γτ τον αγαπαει παθολογικα....Κι εγω λατρευω Αντριαν αλλα οπως και να το κανουμε διπλα στην Ροουζ δεν κολλαει....Ο Ντιμιτρι ειναι κατι το απολυτο,το πραγματικο...ειναι αυτος που ειναι πραγματικα ερωτευμενη μαζι του και δε διστασε να κανει περα ακομη και την Λισα.... | |
|
| |
Connie Cullen Twilight Human
Ηλικία : 31 Τόπος : Bristol, London, UK Αριθμός μηνυμάτων : 95 Registration date : 23/07/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Which Team are you: Dimitri, Andrian or Christian? Σαβ 25 Σεπ 2010 - 21:02 | |
| - ΕΡΗ έγραψε:
- Connie Cullen έγραψε:
- Έλα μην ακούω Ντιμίτρι όλη την ώρα. Οκ, κούκλος και τα συναφή, εγώ όμως υποστηρίζω Adrian.
Ωραίο παιδί, καλτ, σέξι, από όλα. Και στην τελική ασχολείται με την τέχνη και είναι και φιλοσοφημένος. ¶ντε μη γαααααα... :Ρ
GO GO ADRIAN! Πρωτον προσεχουμε λιγο τον τροπο που εκφραζομαστε!! Χρησιμοποιουμε κοσμιες εκφρασεις!!
Και δευτερον βρε παιδια δεν λεω καλος ο Αντριαν,πολυ καλος για την ακριβεια. Ωραιο στυλακι,ωραιο παιδι κτλ αλλα Dimitri δεν ειναι. Και οσο για το μυαλο μην τα παραλετε αν καποιος απο τους δυο εχει μεγαλο δειχτη νοημοσυνης αυτος ειναι ο Dimitri.Μην ξεχνατε οτι ο Αντριαν εξαιτιας του πνευματος επρεπε μονιμος να ειναι υπό την επήρεια αλκοόλ η μαστουρωμενος απο τα τσιγαρα.Εσεις αυτο το λετε εξυπναδα? Και το ξαναλεω εγω τον Αντριαν τον κατασυμπαθω αλλα αν ειναι να επιλεξω καποιον για την Ροουζ αυτος ειναι ο Dimitri. Τι είπα, μα τους χίλιους δαίμονες; :ΡΌχι, ο Ντιμίτρι μόνο χαζός δεν είναι, απλά ακριβώς επειδή ο Έιντριαν (ετσι προφέρεται στα ελληνικά ) ειδικεύεται στο πνεύμα, αυτό τον κάνει εξτρά χαρισματικό. :Ρ Δεν τίθεται θέμα εξυπνάδας, όσον αφορά το τί έπαιρνε για να μειώνει τις παρενέργειες του πνεύματος. Ήταν μία από τις περιορισμένες του επιλογές όσον αφορά το θέμα. Πως αλλιώς θα κατάφερνε να μην πέσει σε κατάθλιψη; Τον θεωρώ καλύτερο ως χαρακτήρα γενικώς επειδή είναι προβληματικός; Δεν έχεις προσέξει πως οι προβληματικοί τύποι είναι και οι πιο ενδιαφέροντες; Όσον αφορά την Ρόουζ... ναι, της ταιριάζει περισσότερο ο Ντιμίτρι. Εγώ έκρινα γενικώς τους χαρακτήρες τους. Οπότε συμφωνούμε, ο Ντιμίτρι να πάει στης Ρόουζ και να μας αφήσει τον Έιντριαν! :Ρ | |
|
| |
mR.Geo Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : City of Glass Αριθμός μηνυμάτων : 2745 Registration date : 29/06/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Which Team are you: Dimitri, Andrian or Christian? Σαβ 25 Σεπ 2010 - 21:05 | |
| Κωνσταντίνα τα έχεις διαβάσει; | |
|
| |
Connie Cullen Twilight Human
Ηλικία : 31 Τόπος : Bristol, London, UK Αριθμός μηνυμάτων : 95 Registration date : 23/07/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Which Team are you: Dimitri, Andrian or Christian? Σαβ 25 Σεπ 2010 - 21:15 | |
| | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Which Team are you: Dimitri, Andrian or Christian? Δευ 27 Σεπ 2010 - 14:48 | |
| - Connie Cullen έγραψε:
- ΕΡΗ έγραψε:
- Connie Cullen έγραψε:
- Έλα μην ακούω Ντιμίτρι όλη την ώρα. Οκ, κούκλος και τα συναφή, εγώ όμως υποστηρίζω Adrian.
Ωραίο παιδί, καλτ, σέξι, από όλα. Και στην τελική ασχολείται με την τέχνη και είναι και φιλοσοφημένος. ¶ντε μη γαααααα... :Ρ
GO GO ADRIAN! Πρωτον προσεχουμε λιγο τον τροπο που εκφραζομαστε!! Χρησιμοποιουμε κοσμιες εκφρασεις!!
- Σπόιλερ:
Και δευτερον βρε παιδια δεν λεω καλος ο Αντριαν,πολυ καλος για την ακριβεια. Ωραιο στυλακι,ωραιο παιδι κτλ αλλα Dimitri δεν ειναι. Και οσο για το μυαλο μην τα παραλετε αν καποιος απο τους δυο εχει μεγαλο δειχτη νοημοσυνης αυτος ειναι ο Dimitri.Μην ξεχνατε οτι ο Αντριαν εξαιτιας του πνευματος επρεπε μονιμος να ειναι υπό την επήρεια αλκοόλ η μαστουρωμενος απο τα τσιγαρα.Εσεις αυτο το λετε εξυπναδα? Και το ξαναλεω εγω τον Αντριαν τον κατασυμπαθω αλλα αν ειναι να επιλεξω καποιον για την Ροουζ αυτος ειναι ο Dimitri.
Τι είπα, μα τους χίλιους δαίμονες; :Ρ
- Σπόιλερ:
Όχι, ο Ντιμίτρι μόνο χαζός δεν είναι, απλά ακριβώς επειδή ο Έιντριαν (ετσι προφέρεται στα ελληνικά ) ειδικεύεται στο πνεύμα, αυτό τον κάνει εξτρά χαρισματικό. :Ρ Δεν τίθεται θέμα εξυπνάδας, όσον αφορά το τί έπαιρνε για να μειώνει τις παρενέργειες του πνεύματος. Ήταν μία από τις περιορισμένες του επιλογές όσον αφορά το θέμα. Πως αλλιώς θα κατάφερνε να μην πέσει σε κατάθλιψη; Τον θεωρώ καλύτερο ως χαρακτήρα γενικώς επειδή είναι προβληματικός; Δεν έχεις προσέξει πως οι προβληματικοί τύποι είναι και οι πιο ενδιαφέροντες; Όσον αφορά την Ρόουζ... ναι, της ταιριάζει περισσότερο ο Ντιμίτρι. Εγώ έκρινα γενικώς τους χαρακτήρες τους. Οπότε συμφωνούμε, ο Ντιμίτρι να πάει στης Ρόουζ και να μας αφήσει τον Έιντριαν! :Ρ Edit by Ερη:ξερεις τι ειπες!Και αν οχι κοιτα την τελευταια προταση του ποστ σου. Επισης καλο θα ηταν να ξαναδιαβασεις και τους κανονες του φορουμ μας. | |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Which Team are you: Dimitri, Andrian or Christian? Σαβ 9 Οκτ 2010 - 20:38 | |
| εγω ψηφιζω Ντιμιτρι!!! |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Which Team are you: Dimitri, Andrian or Christian? Κυρ 10 Οκτ 2010 - 15:49 | |
| Δαγκωτο.... | |
|
| |
sandra21 Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 28 Τόπος : Τάρταρα Αριθμός μηνυμάτων : 690 Registration date : 05/07/2010
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Which Team are you: Dimitri, Andrian or Christian? Κυρ 10 Οκτ 2010 - 15:56 | |
| Κοιταξτε.....στο πρωτο μου αρεσε τρελα ο Κριστιαν,μετα αρχισε να μου αρεσει τρελα ο Αντριαν και στο τεταρτο - Σπόιλερ:
Που γινετε στριγκοι ο ντιμιτρι και αρχιζει με την ρουζ(γιατι πριν ενα φιλακι που και που )ενω τωρα....
Ο Ντιμιτρι.....αντε να διαβασω και τα 2 επομενα και θα σας πω!!!!! | |
|
| |
mR.Geo Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : City of Glass Αριθμός μηνυμάτων : 2745 Registration date : 29/06/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Which Team are you: Dimitri, Andrian or Christian? Τετ 24 Νοε 2010 - 18:44 | |
| Να ξαναρωτήσω; Παίζει μετά κάτι μέσω Κρίστιαν και Ρόουζ ή απλά στο άκυρο μπήκε; (Μην πείτε λεπτομέρις απλά με ένα ναι ή ένα όχι!! Δεν είμαι τόσο έξ υπνος ώστε να καταλάβω!!) | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Which Team are you: Dimitri, Andrian or Christian? Τετ 24 Νοε 2010 - 18:58 | |
| | |
|
| |
Ms Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Kefalonia Αριθμός μηνυμάτων : 1743 Registration date : 20/04/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Which Team are you: Dimitri, Andrian or Christian? Δευ 29 Νοε 2010 - 20:33 | |
| Λοιπόν......αρχικά ο Ντιμίτρι για μένα ήταν θρησκεία! Αλλά άνθρωπος είμαι και γω,και το στυλ του ¶ντριαν μου θυμίζει Ντέιμον,και ο Ντέιμον Έρικ και όλοι οι προηγούμενοι οπότε....... Η αλήθεια είναι ότι ο ¶ντριαν μου αρέσει για μένα,όχι για την Ρόουζ...Η Ρόουζ-Ντίμκα είναι endgame! | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Which Team are you: Dimitri, Andrian or Christian? Δευ 29 Νοε 2010 - 20:47 | |
| Kι αγαπω τον αντριαν αλλα λατρευω τον Ντιμιτρι....και οι δυο απλα τα σπανε αλλα ναι....η Ροουζ ανηκει με τον κυριο Μπελικοφ....... | |
|
| |
vikaki21 Midnight Sun Vampire
Τόπος : Όπου φύσaει ο άνεμος Αριθμός μηνυμάτων : 2263 Registration date : 09/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Which Team are you: Dimitri, Andrian or Christian? Δευ 29 Νοε 2010 - 22:03 | |
| Μου αρέσει ο Αντριαν αλλά για την Ροουζ είναι μονό ο Ντιμιτρι και κανένας άλλος | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Which Team are you: Dimitri, Andrian or Christian? Τρι 30 Νοε 2010 - 0:56 | |
| Μαζι σου.... | |
|
| |
Lizzy Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Camp Half Blood Αριθμός μηνυμάτων : 5908 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Which Team are you: Dimitri, Andrian or Christian? Κυρ 2 Ιαν 2011 - 16:12 | |
| Αααααααχ αυτος ο Ντιμιτρι!!!!! Ντιμιτρι δαγκωτο!!! Στο blood promise αν ημουν εγω η Rose το πιο πιθανο ειναι να ειχα δεχτει...ξερετε τι εννοω. Αααχ και μονο που τα θυμαμαι!!! - Σπόιλερ:
Βεβαια δεν νομιζω οτι εδω περα εχουμε ακριβως teams. Γιατι μπορει να χαιρομαι με την καταληξη του LS αλλα στεναχωριεμαι για τον Αντριαν. Και ειμαι σιγουρη οτι δεν ειμαι η μονη και οτι η πλειοψηφια των αναγνωστων εχει τα ιδια συναισθηματα. Όσο για τον Κριστιαν, να στην αρχη του VA ειχα την ιδια αποψη με την Ρόούζ αλλα τελικά σκεφτηκα οτι εχει διαφορα το "ειναι" με το "φαινεσθαι" (εδω ολοκληρος μενελαος φαινοταν ζητιανος και ενας εφηβος που εχει κλειστει στον εαυτο του δεν μπορει να παρεξηγηθει; . Μετα απο οτι εγιναν με την Λισα αρχισα να τον συμπαθω πάρα πολύ. Ειδικα οταν η Ρόουζ τον προστατευε και στην επιθεση του Σταν δεν τα καταφερε λογω του Μέισον και ειπε οτι την εμπιστευεται......εκει με εκανε να τον θελω για αδερφο. Τοσο γλυκος και τρυφερος. Αν και η σκηνη εκεινη -που ηταν η πρωτη φορα Λιζας-Κριστιαν- πραγματικα, δεν ηθελα να φυγω απο το μυαλο της Λιζας. Και πραγματικα στεναχωρεθηκα που εμαθε στο τελος για τη θεια του. Ειμαι σχεδον σιγουρη οτι κανενας δεν σκεφτηκε να τον παρηγορησει. Βεβαια δεν εχω διαβασει το τελευταιο βιβλιο αλλα θα ηθελα να ημουν εκει γι αυτον. Ειναι γλύκας. Το συμπέρασμα απο ολα τα παραπάνω?? Ειμαι team Dimitri αλλα δεν εχω καποιο συγκεκριμενο προβλημα με τον Adrian και θα ηθελα τον Christian για αδερφο. Ειναι καλος για να εισαι μαζι του. Και φυσικα, η φωτια ειναι και το δικο μου στοιχειο κατα καποιον τροπο....πιστευω θα ταιριαζαμε για αδερφακια.
| |
|
| |
$ofi@ + Edward Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Neverland Αριθμός μηνυμάτων : 4949 Registration date : 03/07/2010
| Θέμα: Απ: Which Team are you: Dimitri, Andrian or Christian? Κυρ 2 Ιαν 2011 - 16:14 | |
| ρητορικη ελπιζω η ερωτηση ΝΤΙΜΙΤΡΙ φυσικα
| |
|
| |
Kimberly Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 4678 Registration date : 24/09/2009
| Θέμα: Απ: Which Team are you: Dimitri, Andrian or Christian? Κυρ 2 Ιαν 2011 - 16:22 | |
| | |
|
| |
MIKAELLA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : chichester Αριθμός μηνυμάτων : 981 Registration date : 24/02/2009
Forks Student Profile Team: Special ability:
| |
| |
marina forever Midnight Sun Vampire
Τόπος : Mystic Falls Αριθμός μηνυμάτων : 5838 Registration date : 01/01/2011
| Θέμα: Απ: Which Team are you: Dimitri, Andrian or Christian? Κυρ 2 Ιαν 2011 - 19:23 | |
| mmmm, o kristian!
Εdit by Bella Marie : Τα ποστ με greeklish απαγορεύονται απο τον κανονισμό του φόρουμ! Επόμενα πόστ με greeklish θα διαγραφούν χωρίς προειδοποίηση! | |
|
| |
paru New Moon Victim
Ηλικία : 31 Αριθμός μηνυμάτων : 120 Registration date : 31/01/2010
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Which Team are you: Dimitri, Andrian or Christian? Κυρ 2 Ιαν 2011 - 20:58 | |
| απο την αρχη μου αρεσε ο ντιμιτρι, μετα ηρθε ο Adrian και μου αρεσε και αυτος - Σπόιλερ:
εκτος απο το τελος του εκτου βιβλιου που μου εσπασε λιγο τα νευρα αλλα και αυτος ο καημενος τοσα που περασε τι να κανει??
Βεβαια και ο Chrisian ειναι τελειως οποε στ τελικη ειναι πολυ δυσκολο να διαλεξω... Ειναι απο τα λιγα βιβλια που εχουν τοσο τελειους χαρακτηρες, ειναι ο ενασ καλυτερος απο τον αλλο και οχι μονο αυτοι οι 3 αλλα ολοι | |
|
| |
Nantia Hale_Biers Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Singapore Αριθμός μηνυμάτων : 1764 Registration date : 08/03/2010
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Which Team are you: Dimitri, Andrian or Christian? Τρι 4 Ιαν 2011 - 16:00 | |
| λοιπον εμενα μην με σκοτωσετε...λατρευω το Ντιμιτρι αλλα μου αρεσει ο Κριστιαν...χαχαχ ξερω ξερω ειμαι χαζο αλλα μολις διαβασα για εκεινον τον λατρεψα! | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Which Team are you: Dimitri, Andrian or Christian? Τετ 5 Ιαν 2011 - 9:30 | |
| Το παιδι ειναι το κατι αλλο....ο χαρακτηρας του ειναι πραγματικα μοναδικος..... | |
|
| |
Kornilia PattinsonCullen Eclipse Bitten
Ηλικία : 28 Τόπος : With MY Edward Αριθμός μηνυμάτων : 309 Registration date : 07/03/2011
| Θέμα: Απ: Which Team are you: Dimitri, Andrian or Christian? Τρι 10 Μάης 2011 - 16:42 | |
| Ντιμίτρι για πάντα! Δεν πρόκειται να αλλάξω ποτέ! | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Which Team are you: Dimitri, Andrian or Christian? Τρι 10 Μάης 2011 - 16:54 | |
| Μαζι σου... | |
|
| |
Bitten Pillows Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 44 Τόπος : xania Αριθμός μηνυμάτων : 728 Registration date : 18/12/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Which Team are you: Dimitri, Andrian or Christian? Τρι 10 Μάης 2011 - 17:17 | |
| αν κ δεν εχω προχωρησει παρα πολυ 8α πω οτι ειμαι team christian..... | |
|
| |
| Which Team are you: Dimitri, Andrian or Christian? | |
|