| Which Team are you: Dimitri, Andrian or Christian? | |
|
+29Rosemarie Cullen broken angel twilightFOREVER alexia.p Bitten Pillows Kornilia PattinsonCullen Nantia Hale_Biers paru marina forever MIKAELLA Kimberly $ofi@ + Edward Lizzy Cullen Ms Cullen Connie Cullen KaterinaCullen Nemesis Of Bellin dolores!! michelle scarlet rose ed<3 mR.Geo vikaki21 sandra21 WhiteQueen SilverMusk ΕΡΗ evi April 33 απαντήσεις |
|
Which Team are you? | Dimitri Belikov | | 73% | [ 41 ] | Adrian Ivashkov | | 13% | [ 7 ] | Christian Ozera | | 14% | [ 8 ] |
| Σύνολο Ψήφων : 56 | | |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
scarlet rose The Volturi Princess
Ηλικία : 38 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 3603 Registration date : 16/01/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Which Team are you: Dimitri, Andrian or Christian? Σαβ 11 Σεπ 2010 - 16:44 | |
| | |
|
| |
michelle New Moon Victim
Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 250 Registration date : 24/06/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Which Team are you: Dimitri, Andrian or Christian? Κυρ 12 Σεπ 2010 - 18:22 | |
| Αν και τώρα αρχίζω το τρίτο βιβλίο και δεν ξέρω τι θα μου ξημερώσει μέχρι το πέμπτο... Πρέπει να ομολογήσω ότι αυτός ο Dimitrι είναι πονεμένη ιστορία.... Μόλις γυρίζω σελίδα, κάνω ένα γενικό σκανάρισμα πρώτα, για να δω αν αναφέρεται το όνομά του, παίρνω βαθιές ανάσες και συνεχίζω... | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Which Team are you: Dimitri, Andrian or Christian? Δευ 13 Σεπ 2010 - 5:04 | |
| Εμενα μου αρεσουν και οι δυο αλλα θα παραμεινω στον Ντιμιτρι....Ο Αντριαν ειναι το κατι αλλο αλλα ο Ντιμιτρι εχει και κατι παραπανω....Ειναι συνηθως απολυτος και ικανος να σκοτωσει και τα πιο δυνατα του αισθηματα αν ειναι απαραιτητο...Ισως να ακουγεται κουφο αλλα οταν πτωτοδιαβασα τα βιβλια μου θυμισε λιγο Αλεξαντερ απο Μπρουτσινο Καβαλαρη....Ηρθε στο καπακι και η Ρωσια...πολυ θελει να γινει η ζημια...? | |
|
| |
April Jasper's Queen
Ηλικία : 38 Τόπος : Korea! Αριθμός μηνυμάτων : 3318 Registration date : 16/02/2009
| Θέμα: Απ: Which Team are you: Dimitri, Andrian or Christian? Δευ 13 Σεπ 2010 - 8:53 | |
| - evi έγραψε:
- Ισως να ακουγεται κουφο αλλα οταν πτωτοδιαβασα τα βιβλια μου θυμισε λιγο Αλεξαντερ απο Μπρουτσινο Καβαλαρη....Ηρθε στο καπακι και η Ρωσια...πολυ θελει να γινει η ζημια...?
Καθολου κουφο!!! Κ μενα το ιδιο μου περασε απ το μυαλο!!!! Κατι το επιθετο, κατι το παρουσιαστικο ετσι οπως περιγραφετε πολυ θελει για να γινει η ζημια??? Βεβαια ο Αλεξαντερ εχει περισσοτερα ελαττωμα τα κ αδυναμιες απο τον Ντιμιτρι αλλα αυτο δεν τον μειωνει καθολου!!! Ισα-ισα που τον κανει κ πιο ρεαλιστικο!!!! | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Which Team are you: Dimitri, Andrian or Christian? Δευ 13 Σεπ 2010 - 9:08 | |
| Συμφωνω απολυτα....Και οι δυο ειναι καταπληκτικοι ελαττωματα η χωρις.... | |
|
| |
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Which Team are you: Dimitri, Andrian or Christian? Δευ 13 Σεπ 2010 - 10:19 | |
| | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Which Team are you: Dimitri, Andrian or Christian? Δευ 13 Σεπ 2010 - 10:30 | |
| - April έγραψε:
- evi έγραψε:
- Ισως να ακουγεται κουφο αλλα οταν πτωτοδιαβασα τα βιβλια μου θυμισε λιγο Αλεξαντερ απο Μπρουτσινο Καβαλαρη....Ηρθε στο καπακι και η Ρωσια...πολυ θελει να γινει η ζημια...?
Καθολου κουφο!!! Κ μενα το ιδιο μου περασε απ το μυαλο!!!! Κατι το επιθετο, κατι το παρουσιαστικο ετσι οπως περιγραφετε πολυ θελει για να γινει η ζημια??? Βεβαια ο Αλεξαντερ εχει περισσοτερα ελαττωμα τα κ αδυναμιες απο τον Ντιμιτρι αλλα αυτο δεν τον μειωνει καθολου!!! Ισα-ισα που τον κανει κ πιο ρεαλιστικο!!!! Νομιζω οτι ολες το ψιλοαιστανθηκαμε αυτο.Ειχα διαβασει και αλλο ενα βιβλιο το οποιο αυτη την στιγμη δεν θυμαμαι καθαρα τον τιτλο παντως ειχε μεσα και παλι Ρωσο στην ιδια κατασταση.Ειναι ετσι οι Ρωσοι? Παντως με αυτα και με αυτα την Ρωσια την βλεπω πια με αλλα ματια! Τωρα για εμενα ο Αλεξαντερ ηταν ιστορια μου αμαρτια.Οπως λεει και η Βασια τα ελαττωματα του και τα λαθη του τον εκαναν πιο αληθινο.Ταιριαζει πιο πολυ στην πραγματικοτητα γιατι κανεις δεν ειναι τελειως.Τι μου θυμισατε παλι!!Αχ Αλεξαντερ! Ο Dimitri απο την αλλη βγαζει μια βαρβατιλα να το πω.... παντως σε αφηνει κατω ξερη! Τα εχει ολα!Καλος,ρομαντικος,γενναιος.τρυφερος,αγαπαει με παθος.στοργικος,κουκλος και ξανα κουκλος.Ακομα και οταν θυμωνει βγαζει ενα παθος.... Δεν ειμαι καλα....το εχασα η γυναικα!! Ο Αντριαν απο την αλλη εχει ενα στυλακι ολα τα λεφτα! Ειλικρινα η προοπτικη του σαντουιτσ που ειπε η Μαρια δεν με χαλαει! | |
|
| |
dolores!! Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 34 Τόπος : οπου ειναι κι ο ΡΟΜΠ!!! Αριθμός μηνυμάτων : 2245 Registration date : 03/06/2009
| Θέμα: Απ: Which Team are you: Dimitri, Andrian or Christian? Δευ 13 Σεπ 2010 - 11:07 | |
| Δεν τηθεται καν θεμα!!!!! DIMITRI δαγκωτο!!!!!! Καλος και ο Αντριαν αλλα δε συγκρινοναι!!!!Οσο για τον Κριστιαν μια χαρα ειναι με τη Λιζα! | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Which Team are you: Dimitri, Andrian or Christian? Δευ 13 Σεπ 2010 - 11:10 | |
| Πω παιδια δεν παλευεται η κατασταση....Περιμενω το 4 σαν μαλ.... ασχετα που το εχω διαβασει...δεν μπορω να παψω να το σκεφτομαι....Μιας και μιλαμε για Ρωσους ολα τα παραπανω τα εχει και ο Αλεξαντερ Σολαριν απο το Οχτω.... Αχ Ρωσια.... | |
|
| |
michelle New Moon Victim
Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 250 Registration date : 24/06/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Which Team are you: Dimitri, Andrian or Christian? Δευ 13 Σεπ 2010 - 18:08 | |
| Σου πετάει και εκείνο το Ρόζα..., εκεί που δεν το περιμένεις και χάνεις τα αυγά, τα πασχάλια και το έδαφος κάτω από τα πόδια σου!!! | |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Which Team are you: Dimitri, Andrian or Christian? Δευ 13 Σεπ 2010 - 18:39 | |
| Δεν μπορω να επιλεξω... Και οι τρεις τους ειναι φανταστικοι... Ο Dimitri ειναι κατι το απαγορευμενο, κατι το φανταστικο... Ο Andrian ειναι το bad boy της ιστοριας και για αυτο τον λατρευω και αυτον και τον τροπο με τον οποιο φωναζει την Ροουζ -little dhampir- O Christian... Τον Christian τον λατρευω!!!! Αλλα και παλι δεν μπορω να διαλεξω... Ολοι τους ειναι ΘΕΟΙ!!!!!! |
|
| |
April Jasper's Queen
Ηλικία : 38 Τόπος : Korea! Αριθμός μηνυμάτων : 3318 Registration date : 16/02/2009
| Θέμα: Απ: Which Team are you: Dimitri, Andrian or Christian? Δευ 13 Σεπ 2010 - 19:25 | |
| | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Which Team are you: Dimitri, Andrian or Christian? Τετ 15 Σεπ 2010 - 5:30 | |
| Ντιμιτρι μου Ντιμιτρι μου.... | |
|
| |
Nemesis Of Bellin Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Night Castle Αριθμός μηνυμάτων : 3549 Registration date : 09/08/2009
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Which Team are you: Dimitri, Andrian or Christian? Τετ 15 Σεπ 2010 - 14:23 | |
| δεν μπορω να επελεξω πραγματικα... τον ντιμιτρι... νταξει μιλαμε για τον ΝΤΙΜΙΤΡΙ!!!!!!! ο απολυτος ρωσος!!!!!! μου θυμιζει και τον αλεξαντερ απο τον μπρουτζινο καβαλαρη ( εχω ερωτευτει τους ρωσους απο αυτους τους δυο και τον αλεξαντερ απο το οχτω). πραγματικα λατρευω τον ντιμιτρι. απο την αλλη ο αντριαν ειναι... νταξει ενα παρα πολυ καλο παιδι. με χιουρορ, ομορφος και ειναι τοσο καλος!!!! δεν μπορω να διαλεξω αναμεσα σε αυτους του δυο ... | |
|
| |
KaterinaCullen Twilight Human
Ηλικία : 32 Αριθμός μηνυμάτων : 31 Registration date : 20/09/2010
| |
| |
mR.Geo Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : City of Glass Αριθμός μηνυμάτων : 2745 Registration date : 29/06/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Which Team are you: Dimitri, Andrian or Christian? Τρι 21 Σεπ 2010 - 23:13 | |
| | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Which Team are you: Dimitri, Andrian or Christian? Τετ 22 Σεπ 2010 - 0:10 | |
| Τι του βρισκουμε...? Ειναι τελειος παρα τα ελαττωματα του.... | |
|
| |
mR.Geo Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : City of Glass Αριθμός μηνυμάτων : 2745 Registration date : 29/06/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Which Team are you: Dimitri, Andrian or Christian? Τετ 22 Σεπ 2010 - 10:09 | |
| Αν υποθέσεις πως η τελειότητα είναι μόνο στο πρόσωπό του... 'Ντάξει... πάω πάσο! | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Which Team are you: Dimitri, Andrian or Christian? Τετ 22 Σεπ 2010 - 10:49 | |
| Γτ ο Αντριαν η ο Κριστιαν τι παραπανω εχουν...?Ο καθενας συνδεεται και φανταζεται τον καθε χαρακτηρα ξεχωριστα....Για μενα αυτος που ειναι λιγο πιο πανω ειναι ο Ντιμιτρι....κι οχι για το προσωπο αλλα για τον χαρακτηρα του.... | |
|
| |
Connie Cullen Twilight Human
Ηλικία : 31 Τόπος : Bristol, London, UK Αριθμός μηνυμάτων : 95 Registration date : 23/07/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Which Team are you: Dimitri, Andrian or Christian? Τετ 22 Σεπ 2010 - 14:09 | |
| Έλα μην ακούω Ντιμίτρι όλη την ώρα. Οκ, κούκλος και τα συναφή, εγώ όμως υποστηρίζω Adrian. Ωραίο παιδί, καλτ, σέξι, από όλα. Και στην τελική ασχολείται με την τέχνη και είναι και φιλοσοφημένος. Άντε μη γαααααα... :Ρ
GO GO ADRIAN! | |
|
| |
sandra21 Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 28 Τόπος : Τάρταρα Αριθμός μηνυμάτων : 690 Registration date : 05/07/2010
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Which Team are you: Dimitri, Andrian or Christian? Τετ 22 Σεπ 2010 - 14:12 | |
| | |
|
| |
Ηλικία : 31 Τόπος : Bristol, London, UK Αριθμός μηνυμάτων : 95 Registration date : 23/07/2009
| Θέμα: Απ: Which Team are you: Dimitri, Andrian or Christian? Τετ 22 Σεπ 2010 - 14:17 | |
| Ε μα τι; Όλη την ώρα Ντιμίτρι και Ντιμίτρι. Υπέρ του εγκεφάλου και όχι των μούσκουλων! :Ρ
(Όχι πως ο Ντιμίτρι πάει πίσω στο iq, απλά όπως είπα στο προηγούμενο ποστ... :Ρ)
Ο Κρίστιαν πάλι, άκυρος. Υποτίθεται το όλο θέμα ήταν ανάμεσα στους 2 γκόμενους της κωλόφαρδης της Ρόουζ. :Ρ | |
|
| |
sandra21 Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 28 Τόπος : Τάρταρα Αριθμός μηνυμάτων : 690 Registration date : 05/07/2010
| Θέμα: Απ: Which Team are you: Dimitri, Andrian or Christian? Τετ 22 Σεπ 2010 - 15:41 | |
| - Connie Cullen έγραψε:
- Ε μα τι; Όλη την ώρα Ντιμίτρι και Ντιμίτρι.
Υπέρ του εγκεφάλου και όχι των μούσκουλων! :Ρ
(Όχι πως ο Ντιμίτρι πάει πίσω στο iq, απλά όπως είπα στο προηγούμενο ποστ... :Ρ)
Ο Κρίστιαν πάλι, άκυρος. Υποτίθεται το όλο θέμα ήταν ανάμεσα στους 2 γκόμενους της κωλόφαρδης της Ρόουζ. :Ρ Xaaxaxaxaxax nαι ειναι λιγο ακυrος αλλα μου αρεσει και αυτος...... 1)ANDRIAN!!!!!!!!! 2)Christian!!!!!!!!! 3)Dimitri Κωλοφαρδυ δεν λες τιποτα.......!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Which Team are you: Dimitri, Andrian or Christian? Τετ 22 Σεπ 2010 - 17:06 | |
| 1Adrian 2Dimitri 3Christian. Τα παμε, δεν τα παμε; Άκυρος ο Κρίστιαν εδώ. :Ρ | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Which Team are you: Dimitri, Andrian or Christian? Πεμ 23 Σεπ 2010 - 10:12 | |
| - Connie Cullen έγραψε:
- Έλα μην ακούω Ντιμίτρι όλη την ώρα. Οκ, κούκλος και τα συναφή, εγώ όμως υποστηρίζω Adrian.
Ωραίο παιδί, καλτ, σέξι, από όλα. Και στην τελική ασχολείται με την τέχνη και είναι και φιλοσοφημένος. Άντε μη γαααααα... :Ρ
GO GO ADRIAN! Πρωτον προσεχουμε λιγο τον τροπο που εκφραζομαστε!! Χρησιμοποιουμε κοσμιες εκφρασεις!!Και δευτερον βρε παιδια δεν λεω καλος ο Αντριαν,πολυ καλος για την ακριβεια. Ωραιο στυλακι,ωραιο παιδι κτλ αλλα Dimitri δεν ειναι. Και οσο για το μυαλο μην τα παραλετε αν καποιος απο τους δυο εχει μεγαλο δειχτη νοημοσυνης αυτος ειναι ο Dimitri.Μην ξεχνατε οτι ο Αντριαν εξαιτιας του πνευματος επρεπε μονιμος να ειναι υπό την επήρεια αλκοόλ η μαστουρωμενος απο τα τσιγαρα.Εσεις αυτο το λετε εξυπναδα? Και το ξαναλεω εγω τον Αντριαν τον κατασυμπαθω αλλα αν ειναι να επιλεξω καποιον για την Ροουζ αυτος ειναι ο Dimitri. | |
|
| |
| Which Team are you: Dimitri, Andrian or Christian? | |
|