| FanFiction Links | |
|
+77Stella Sunlight maria_likofos Bellward Teodan pitsiriki Dalia Vanina ev@ki Silia AspaKorth maraki27 EliRose annia BELLA MARIE xrysanthi Kavalnka anna <3 rathbone di1996 pretty witch izzy cullen evangelina Isabella_Cullen twilightFOREVER evi Lizzy Cullen Vera Mrs.Cullen katia2110 Mrs.Christina Nemesis Of Bellin pink Afelop alice cullen! despina aek ntinaki robert\'s girl Edward_ Breaking_ Dawn marionlovesedward !~Twilighter~! AnaroseCullen despoina niki paru maria23 Miley Stellouko Mrs Alice athina Kimberly ioannaki-twilightaddicted kanty twilightaholic# cornel bloody swan ΕΡΗ dolores!! MIKAELLA sunrise Ms Cullen emma cullen pattinson xrisa_twilight magic princess bedward__ Alexadruby the vampire SilverMusk LizCullen April Rozali87 emerald eyes Princess nasiatheslayer DanaeCullen hobo angepsi Neri WhiteQueen scarlet rose 81 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Vanina Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 6067 Registration date : 16/05/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability:
| Θέμα: Απ: FanFiction Links Σαβ 17 Δεκ 2011 - 23:59 | |
| Thanks Ελίνα! Θα το κοιτάξω! | |
|
| |
April Jasper's Queen
Ηλικία : 38 Τόπος : Korea! Αριθμός μηνυμάτων : 3318 Registration date : 16/02/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: FanFiction Links Κυρ 18 Δεκ 2011 - 11:14 | |
| | |
|
| |
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: FanFiction Links Κυρ 18 Δεκ 2011 - 13:35 | |
| Ορίστε; Τι ακριβώς είναι αυτό; Crossover??? | |
|
| |
April Jasper's Queen
Ηλικία : 38 Τόπος : Korea! Αριθμός μηνυμάτων : 3318 Registration date : 16/02/2009
| Θέμα: Απ: FanFiction Links Κυρ 18 Δεκ 2011 - 13:42 | |
| Ω ναι!!!! Και γω τωρα το ξεκινησα!!!!!
Καλο φαινεται!!!!! Οι F4 εναντιον της Μπελλα Σουαν!!!!! | |
|
| |
EliRose The Volturi
Ηλικία : 31 Τόπος : Magnolia Αριθμός μηνυμάτων : 26698 Registration date : 20/11/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: FanFiction Links Τρι 27 Δεκ 2011 - 17:11 | |
| | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 8719 Registration date : 08/11/2010
| Θέμα: Απ: FanFiction Links Δευ 16 Ιαν 2012 - 19:21 | |
| εδώ http://www.bookrix.com/index.htmlμπορείτε να βρείτε ενδιαφέρον φανφίκ και όχι μόνο και ένα δείγμα... δεν το έχω διαβάσει ακόμα ολόκληρο αλλά φαίνεται ενδιαφέρον My Vampire Love (Completed) Sometimes we don't know what we want, until the moment we're about to lose it. http://www.bookrix.com/_title-en-jemma1011-my-vampire-love-completedBlurb: When Jen learns that ever since birth she has been engaged to the charming Eric Wilson and must marry him before she turns eighteen, she promises him a life of hatred and hell. And so far she's been doing just that. But what happens when her past catches up to her and causes the walls around her to come crumbling down? What happens when she discovers that Eric is hiding a dark secret that can kill her? But more than that, what does she do when she realizes that she is falling in love with him? A Midnight Society Novel | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 8719 Registration date : 08/11/2010
| Θέμα: Απ: FanFiction Links Τρι 17 Ιαν 2012 - 17:44 | |
| | |
|
| |
EliRose The Volturi
Ηλικία : 31 Τόπος : Magnolia Αριθμός μηνυμάτων : 26698 Registration date : 20/11/2011
| Θέμα: Απ: FanFiction Links Τετ 18 Ιαν 2012 - 2:41 | |
| | |
|
| |
EliRose The Volturi
| Θέμα: Απ: FanFiction Links Παρ 17 Φεβ 2012 - 1:03 | |
|
Έχει επεξεργασθεί από τον/την EliRose στις Παρ 17 Φεβ 2012 - 19:46, 1 φορά | |
|
| |
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: FanFiction Links Παρ 17 Φεβ 2012 - 18:07 | |
| Θα περάσω οπωσδήποτε μία βόλτα! Εγώ επανήλθα στη γη αφού διάβασα το Unexpected Circumstances αυτές τις μέρες... Πραγματικά είχα πάρα μα πάρα πολύ καιρό να διαβάσω κάτι τόσο καλό, κάτι τόσο υπέροχο για τα δικά μου γούστα. Πολύ ψηλά στην κορυφή της λίστας μου πλέον το συγκεκριμένο και ειλικρινά "κλαίω" που άργησα τόσο πολύ να το διαβάσω. Περισσότερες λεπτομέρειες θα γράψω σε ποστ στο blog μου και θα σας το παραθέσω, δεν μπορώ να μην το σχολιάσω! Αν υπάρχει κάτι τόσο καλό, αντίστοιχο σε τέτοια εποχή θα παρακαλούσα θερμά να μου δώσετε τα link! | |
|
| |
EliRose The Volturi
| Θέμα: Απ: FanFiction Links Παρ 17 Φεβ 2012 - 19:27 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: FanFiction Links Παρ 17 Φεβ 2012 - 19:31 | |
| Εννοώ σε αυτή περίπου την εποχή ή γενικότερα εποχής και σε στόρι να είναι καλά σε πλοκή αλλά να έχουν και καλές λεμονάδες! Δεν ζητάω και πολλά, έτσι; Αυτά που μας έβαλες εδώ είναι one shot??? Πιθανότατα θα ρίξω μία ματιά. | |
|
| |
EliRose The Volturi
| Θέμα: Απ: FanFiction Links Παρ 17 Φεβ 2012 - 19:35 | |
| ειναι συμμετοχες του διαγωνισμου το κατα ποσο θα συνεχισουν θα δειξει η πορεια!!γενικα ειναι παρα πολυ καλος ο διαγωνισμος και τα Μ τουλαχιστον τα περισσοτερα ειναι ενα και ενα!!δεν ξερω πως θα ψηφισω οταν ερθει η ωρα!! http://www.fanfiction.net/s/6990040/1/bResisting_b_blove_b αν δεν το εχεις διαβασει βουρ... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: FanFiction Links Παρ 17 Φεβ 2012 - 19:39 | |
| Εντάξει! Έτοιμο! Σε ευχαριστώ πολύ! Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο με βοηθάνε στη δουλειά που κάνω τώρα! | |
|
| |
EliRose The Volturi
| Θέμα: Απ: FanFiction Links Παρ 17 Φεβ 2012 - 19:48 | |
| στη διαθεση μου οπως ειπα εχω τρελο κολλημα με τα φανφακ και διαβαζω φανατικα οποτε δε μου κανει κοπο!!!
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: FanFiction Links Κυρ 26 Φεβ 2012 - 19:46 | |
| Η April μου πρότεινε δύο ωραιότατα φανφικ τα οποία και διάβασα! http://www.fanfiction.net/s/6961284/1/From_the_Cup_of_DutyΟ Έντουαρντ είναι βασιλιάς σε ένα μακρινό βασίλειο σε κάποια περασμένη εποχή. Είναι σε ηλικία γάμου και η μητέρα του τον πιέζει να επιλέξει επιτέλους κάποια ώστε να γίνει πατέρας μιας και ένας διάδοχος είναι απαραίτητος! Με τα πολλά λέει να δώσει μία ευκαιρία στην κόρη ενός βαρώνου. Σίγουρα δεν ανήκει στην δική του κατηγορία αλλά καμία "πριγκίπισσα" μέχρι στιγμής δεν του έχει τραβήξει στην προσοχή. Έτσι έρχεται στην αυλή του η οικογένεια των Σουάν που απαρτίζεται από τον Τσάρλι, την Ρενέ, τους τρεις γιούς τους Έμετ - Τζάσπερ - Τζέηκομπ και την κόρη τους Ιζαμπέλλα! Κι έτσι απλά ο βασιλιάς επιλέγει νύφη! Αλλά ίσως τα πράγματα να μην είναι ακριβώς όπως τα περιμένει μιας και η Ιζαμπέλλα επιθυμεί να την κερδίσει με την αξία του και αρνείται να υποταχτεί στην απαίτηση και στην τιμή που της κάνει ζητώντας της απλά να γίνει γυναίκα του! Είναι πραγματικά μία πολύ ωραία ιστορία, απλή και καθόλου κουραστική. Θα έλεγα ότι είναι σχεδόν όλη Έντουαρντ POV και έχει πραγματικά πολύ πλάκα να μπαίνεις μέσα στο μυαλό ενός άντρα - βασιλιά μίας περασμένης εποχής. Υπάρχουν δύο Μπέλλα POV πολύ ουσιαστικά και ενδιαφέροντα και μερικά outtake. Αρκετές ικανοποιητικές λεμονάδες αλλά και γλυκός ρομαντισμός που μου έκαψαν την καρδιά! Το συστήνω ανεπιφύλακτα! http://www.fanfiction.net/s/7313212/1/Cullen_HallΑυτό διαδραματίζεται κυρίως στη σύγχρονη εποχή. Η Μπέλλα είναι μία χωρισμένη συγγραφέας η οποία "αποσύρεται" σε κάποιο μέρος της Αγγλίας για να προσέχει μία έπαυλη για να απομονωθεί, να γράψει και να ξεπεράσει τα προβλήματα του παρελθόντος της. Μόνο που στοιχειώνεται από κάποιο πολύ αληθινό φάντασμα θα έλεγε κανείς ενός άνδρα που λέγεται Έντουαρντ τον οποίο βλέπει κάθε τόσο ολοζώντανο μπροστά της και όχι μόνο! Τα πράγματα περιπλέκονται ακόμα περισσότερο όταν η οικογένεια των Κάλλεν στους οποίους ανήκει και η έπαυλη αποφασίζει μετά από αρκετά χρόνια να επιστρέψει εκεί. Ο μικρός γιος της οικογένειας, ακούει στο όνομα Έντουαρντ και μοιάζει υπερβολικά στο φάντασμα που έχει στοιχειώσει τη Μπέλλα. Οι δυό τους ξεκινάνε μία αναδρομή στην ιστορία για να μάθουν ποιος ήταν ο Έντουαρντ του παρελθόντος που έχει στοιχειώσει τη Μπέλλα και να βρουν την αλήθεια γύρω από τα αίτια του θανάτου του καθώς επίσης και γιατί έχει τόση εμμονή μαζί της. Είναι μία ιστορία που διαβάζεται πολύ ευχάριστα και πολύ γρήγορα! Τα κεφάλαια είναι μικρά χωρίς να κουράζουν αλλά περιεχτικά. Είναι πολύ συγκινητικό το παρελθόν του φαντάσματος και πολύ γλυκός και τρυφερός ο τρόπος που οι σημερινοί Μπέλλα και Έντουαρντ έρχονται κοντά. Μην περιμένετε πολλές λεμονάδες, έχει μόνο μία πολύ ρομαντική αλλά κατά τη γνώμη μου δεν χρειαζόταν κάτι περισσότερο. Αυτά και να ευχαριστήσω πολύ την April που μου τα πρότεινε! Όποιος έχει να προτείνει οτιδήποτε μεσαιωνικό, με βασιλιάδες πριγκίπισσες και τα σχετικά παρακαλώ πολύ να το κάνει άμεσα! | |
|
| |
Dalia Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 35 Τόπος : Avengers Tower Αριθμός μηνυμάτων : 8228 Registration date : 01/11/2011
Forks Student Profile Team: Denalis Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: FanFiction Links Κυρ 26 Φεβ 2012 - 23:04 | |
| Αααααχχχχχ Παναγία μου πως μ'αρέσουν αυτά !!! Και παλι συγχαρητήρια στην Απρίλ που τα ανακάλυψε...εγώ τουλάχιστον θα τα μελετήσω διεξοδικώς !!!! | |
|
| |
EliRose The Volturi
| Θέμα: Απ: FanFiction Links Κυρ 26 Φεβ 2012 - 23:56 | |
| τα εχω διαβασει και τα δυο απο καιρο-οχι που θα μου ξεφυγαν μπρικια κολαμε!!! - και είναι σουπερ!!Το πρώτο ειδικα έχει το γέλιο εκει που τον κυναγαει η Μπελα σε αχυρώνες, λιβάδια κτλ εξαιτιας της εγκυμοσυνης ειχα πεθανει στο γελιο τον έλιωσε τον ανθρωπο αλλα και αυτος κουνέλα την έκανε την γυναίκα!! Το δευτερο ειναι λιγο σκιαχτικο και στην αρχη μεχρι να καταλαβεις τι γινεται αλλα εχει HEA οποτε όλα καλα!!! συστήνονται 1000% | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: FanFiction Links Δευ 27 Φεβ 2012 - 2:26 | |
| Και δεν ειχα τι να διαβασω....θα τα ξεκινησω κι εγω... | |
|
| |
pitsiriki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : ΚΡΗΤΗ Αριθμός μηνυμάτων : 2567 Registration date : 22/07/2011
| Θέμα: Απ: FanFiction Links Δευ 27 Φεβ 2012 - 3:56 | |
| μια ιστορια που μου αρεσε ΠΑΡΑ πολυ ειναι το The Red Line και το σικουελ του Coloring Outside The Lines της WinndSinger. οσοι δεν την εχετε διαβασει ηδη κ αντεχετε το πολυ δραμα, την κακοποιηση κ ενα πολυ ταλαιπωρημενο Εντουαρντ σας την προτεινω με χιλια ! η συγγραφεας αυτης της ιστοριας εχει κανει πολυ καλη δουλεια κι εχει πλασει τον χαρακτηρα του Εντουαρντ εξαιρετικα . | |
|
| |
| Θέμα: Απ: FanFiction Links Δευ 27 Φεβ 2012 - 10:53 | |
| | |
|
| |
pitsiriki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : ΚΡΗΤΗ Αριθμός μηνυμάτων : 2567 Registration date : 22/07/2011
| Θέμα: Απ: FanFiction Links Δευ 27 Φεβ 2012 - 11:36 | |
| - WhiteQueen έγραψε:
To Red Line... πάει καιρός που ξεκίνησα να το διαβάζω και είχα προχωρήσει πάρα πολύ αλλά κάποια στιγμή δεν άντεξα άλλο! Εντάξει, είναι καθαρά θέμα προσωπικού γούστου πιστεύω και όντως η γραφή της δημιουργού είναι καλή αλλά για τα δικά μου δεδομένα το παράκανε σε κάποια πράγματα. Επίσης αυτός ο Έντουαρντ προσωπικά δεν μου άρεσε και τόσο...
Αλλά όπως είπα είναι καθαρά θέμα προσωπικού γούστου του καθενός. ειναι μια περιεργη ιστορια με πολυ ''δυσκολο'' θεμα και ειναι λογικο καποιοι να μην μπορουν την διαβασουν . αλλα νομιζω οτι το δευτερο μερος τους αποζημειωνει γιατι ειναι τελειως διαφορετικη ιστορια πολυ πιο χαρουμενη κ εκει φαινεται πραγματικα ο χαρακτηρας του Εντουαρντ. σιγουρα ειναι θεμα γουστου αλλα προσωπικα ο Εντουαρντ αυτης της ιστοριας ειναι αναμεσα στους 2-3 καλυτερους που εχω διαβασει. | |
|
| |
EliRose The Volturi
| Θέμα: Απ: FanFiction Links Δευ 27 Φεβ 2012 - 20:23 | |
| ουτε εμενα μου αρεσε ιδιαιτερα και το αφησα μετα απο δυο κεφαλαια!!Αυτήν περιοδο διαβαζω το The Selkie Wife http://www.fanfiction.net/s/7598322/1/The_bSelkie_b_bWife_b και ακομη δεν εχω αποφασισει αν μου αρεσει! Διαδραματιζεται την εποχη του Tudors και μετα τον θανατο της γυναικας του ο Δουκας Εντουαρντ αιχμαλωτίζει ενα Selkie υπερφυσικο ον της θαλασσας κατι σαν Νηρηιδα για να γινει μητερα της κορης του. Η θρησκευτικη αναταραχη της εποχης μαζι με το γεγονος οτι ο Εντουαρντ ειναι τριτος στη διαδοχη του θρονου δημιουργουν προβληματα στο να καλυφθει η πραγματικη φυση της Μπελας... Δεν μπορω να πω ειναι ενδιαφερον αλλα δεν ξερω ακομη... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: FanFiction Links Δευ 27 Φεβ 2012 - 20:39 | |
| Σέλκις ε??
Για πες μου κάτι, πως τα περιγράφει σε αυτή την ιστορία τα Σέλκις??? | |
|
| |
EliRose The Volturi
| Θέμα: Απ: FanFiction Links Δευ 27 Φεβ 2012 - 21:00 | |
| σαν νυμφες της θαλασσας, παιζουν ολη μερα στα κυμματα γυμνοι ανδρες και γυναικες και που και που βγαινουν στη στερια και εχουν ανθρωπινους εραστες και ερωμενες! Αν ομως τους κλεψεις κατι δεν θυμαμαι τωρα τα πρεπει να παραμεινουν στην υπηρεσια σου μεχρι να τους το δωσεις πισω ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟ δεν μπορουν αν φυγουν αν π.χ το κλεψουν! Ενα Σελκι μπορει να πεθανει αν μεινει πολυ καιρο μακρια απο το νερο και τη φυση απο μελαγχολια!! ειναι καλο διαβασε το η Lissa Bryan ειναι μανουλα σε κατι τετοια!!Μην ξεχναμε το υπεροχο Written in the stars!!! | |
|
| |
| FanFiction Links | |
|