Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."
Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale
(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.
She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.
Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.
Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.
Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;
το λινκ ειναι στο προ-προηγουμενο ποστ μου!επισης με Σελκι εχω διαβασει The Selkie's Promise http://www.fanfiction.net/s/7572034/1/The_Selkies_Promise στο οποιο ο Εντουαρντ ειναι το Σελκι!!Ειναι μικρο και αγαπησιαρικο και εστιαζει περισσοτερο στο μυθο!!
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
Θέμα: Απ: FanFiction Links Δευ 5 Μαρ 2012 - 22:06
Ζητείται φανφικ, μεγάλης έκτασης, (κατά προτίμηση ολοκληρωμένο), οπωσδήποτε εποχής (μεσαίωνας, κανονισμένοι γάμοι, βασιλιάδες και πριγκίπισσες θα προτιμηθούν! ) που να περιέχει δροσερές λεμονάδες!
Όποιος έχει να προτείνει κάτι στα μέτρα μου παρακαλώ να παραθέσει τα αντίστοιχα λινκ!
Ευχαριστώ!
EliRose The Volturi
Ηλικία : 31 Τόπος : Magnolia Αριθμός μηνυμάτων : 26698 Registration date : 20/11/2011
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
Θέμα: Απ: FanFiction Links Δευ 5 Μαρ 2012 - 22:47
Ευχαριστώ πάρα πολύ!
Από αυτά που μου έβαλες περισσότερο μου τράβηξε την προσοχή το 4ο αλλά έχει μόνο τρία κεφάλαια... οπότε θα το αφήσω μάλλον να δούμε αν θα το συνεχίσει.
Το my Viking είχα ξεκινήσει να το διαβάζω μιας και είναι γνωστό ότι η sheviking είναι από τις αγαπημένες μου αλλά παραδόξως το συγκεκριμένο δεν μου άρεσε και τόσο. Στην αρχή μου άρεσε, μετά δεν ξέρω άρχισε να με χαλάει. Ίσως να φταίει και το γεγονός ότι γενικότερα τα ψιλοπαράτησε κάποια στιγμή. Για παράδειγμα το blizzard ήταν από τα πολύ πολύ αγαπημένα μου, σε βαθμό που με είχε κάνει να κλάψω όταν το είχα πρωτοδιαβάσει και δυστυχώς το άφησε και τολμώ να πω ότι με απογοήτευσε.
Το ίδιο έκανε και με το Taken που το είχε κάνει σίριαλ, κάποια στιγμή το πάγωσε και μετά αποφάσισε να το ξαναγράψει γιατί ξαφνικά δεν της άρεσε αυτό που είχε γράψει μέχρι στιγμής...
Μόνο το education of Edward Cullen ολοκλήρωσε ευτυχώς! Ξέρω πολύ καλά πως είναι να έχεις πραγματική ζωή και να μην προλαβαίνεις γι' αυτό είμαι και της άποψης πως δύο καρπούζια δεν χωράνε κάτω από την ίδια μασχάλη. Αλλά αρκετά με τη sheviking απλά χαλιέμαι λίγο όταν δεν προχωράει κάτι που μου αρέσει, απογοητεύομαι.
Η λίστα που μου δίνεις στη συνέχεια είναι πράγματι πολύ ενδιαφέρουσα. Θα της ρίξω μία πολύ προσεχτική ματιά, ήδη κάτι βρήκα που μου έκανε "κλικ"!
EliRose The Volturi
Ηλικία : 31 Τόπος : Magnolia Αριθμός μηνυμάτων : 26698 Registration date : 20/11/2011
H sheving ειναι κορυφαια αν με ρωτας!!Δεν ειχα προλαβει να διαβασω το οριτζιναλ taken αλλα παρακολουθω το "νεο" και μεχρι εδω μου αρεσει αν και δεν ειναι καθολου ρεαλιστικο!!
το blizzard το λατρευω αλλα αν με ρωτας το εχει σιριαλ το ψιλοβαριεμαι τωρα πλεον!!Το my viking το λατρευω και θαυμαζω το ποση ερευνα εχει κανει για να δινει τοσο γλαφυρες περιγραφες για τον τροπο ζωης και τα εθιμα της εποχης και του λαου!!
Το education of Edward Cullen δε μου αρεσε ο Εντουαρντ της συνηθως τους προτιμω λιγο πιο ειμαι αντρας και το κεφι μου θα κανω!!!
Btw να διαβασετε το καινουργιο της CaraNo Simply Edward ειναι drabble fic και πραγματικα τοσο τρυφερο και ομορφο που σου ραγιζει την καρδια!!
Ακομη μια αγαπημενη μου συγγραφεας ηταν η Bratty-Vamp που τα μαζεψε ολο και εφυγε παιρνοντας ολες τις ιστοριες της μαζι της!!Δοξα τω θεω που μπορεσα να τις ξαναβρω...
xrysanthi The Volturi
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 8719 Registration date : 08/11/2010
Διάβασα αυτές τις μέρες το Bad Blood, http://www.fanfiction.net/s/6629039/1/Bad_Blood το οποίο δεν ξέρω πως το διάλεξα μιας και δεν είχε καμία σχέση με περασμένες εποχές, κανονισμένους γάμους και πριγκίπισσες όπως συνηθίζω αυτές τις μέρες... Με τράβηξε το θέμα του και με εξέπληξε ευχάριστα! Είναι μία ιστορία που σου προκαλεί δάκρυα κάθε τόσο, πραγματικά αυτός ο Έντουαρντ και όσα είχε περάσει στο παρελθόν με έκαναν να θέλω να κλάψω συνέχεια! Πολύ γλυκός ο τρόπος που περιγράφει η δημιουργός ακόμα και τα "μελανά" σημεία αυτής της ιστορίας. Για εμένα ήταν μία ιστορία απερίγραπτου πόνου, πως μπόρεσε ένας άνθρωπος να ζήσει πραγματικά μία αληθινή, φυσιολογική ζωή που είχε μείνει σε "χειμερία νάρκη" για αρκετά χρόνια. Αν ψάχνετε για κάτι να σας αγγίξει βαθιά να το διαβάσετε. ¶λλωστε δεν είναι πολύ μεγάλο αλλά ούτε και κουραστικό, αντίθετα θα το χαρακτήριζα ουσιαστικό.
Και τελικά ξεκίνησα το selkies wife σήμερα μετά από προτροπή της April και της Eli παραπάνω. Είμαι στην αρχή αλλά μέχρι στιγμής μου αρέσει αρκετά, να δούμε παρακάτω.
EliRose The Volturi
Το Bad Blood έχω διαβάσει εδώ και λίγο καιρό και είναι όντως πάρα πολύ ωραίο!!!!! Ο Έντουαρτ είναι ένας άντρας που ζει τη ζωή του με απόλυτο πρόγραμμα κρυμμένος από το παρελθόν του, καθώς ο πατέρας του ήταν sirial killer. Μέχρι που εμφανίζεται στη ζωή του η Μπέλα και του λέει ποια πραγματικά είναι. Συμφωνώ απόλυτα με τη Βασίλισσα μας. Είναι μια εξαιρετική ιστορία με πολύ συναίσθημα και αξίζει να τη διαβάσετε. Θα ήθελα να προτείνω κι εγώ ένα FF. http://www.fanfiction.net/s/7052343/1/A_Slow_Boil
Η Μπέλα είναι φοιτήτρια και ψάχνει για μια καλοκαιρινή δουλεία. Βρίσκει στο σπίτι του μονόχνοτου και μανιακού με το πρόγραμμα Έντουαρτ. Προσωπικά μου άρεσε πάρα πολύ γτ αν και δεν έχει πολλά λεμόνια παρά στο τέλος υπάρχει σε όλη την ιστορία μια διάχυτη σεξουαλική, καταπιεσμένη επιθυμία και από της δυο μεριές. Ταυτόχρονα δείχνει πως ο κλειστός Έντουαρτ ανοίγεται σιγά-σιγά.......έξτρα μπόνους τα εκπληκτικά φαγητά που του μαγειρεύει η Μπέλα!!!!!!!
EliRose The Volturi
Bella and Edward have grown up hating each other, much to the frustration of their parents. But when they are thrown together in a traumatic event, can they put aside their differences to survive and maybe even fall in love. E/B AU AH Lemons,Lang,Dark Th
EliRose The Volturi
ναι κοιταξεις επισης και τις υπολοιπες ιστοριες της madcowre!!
Το On the Run αν και το εχει ψιλοπαρατησει ειναι Respect http://www.fanfiction.net/s/5387839/1/On_the_Run Edward is a fugitive on the run. A misunderstanding causes Bella to join him. She's angry that she's been taken from her perfect life. He's angry that he has to run with a woman who annoys him no end. They don't get on, but can it lead to something more?
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009