Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."
Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale
(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.
She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.
Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.
Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.
Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;
έπαθα σοκ με τον πρόλογο και πιστεύω ότι είναι πολύ δυνατό και αξίζει μια ευκαιρία
http://www.fanfiction.net/s/5154133/1/Remembering_Sunday "I'm not coming back, I've done something so terrible I'm terrified to speak, but you'd expect that from me I'm mixed up; I'll be blunt Now the rain is just washing you out of my hair And out of my mind Keeping the eye on the world So many thousands of feet off the ground I'm over you now, I'm at home in the clouds Towering over your hair." - - - "Remembering Sunday" by All Time Low
Remembering Sunday
AU/AH; Afflicted by a terminal, genetic disease, Isabella Swan is desperate to lose "it" before she dies. Her best friend since they were in the womb Edward Cullen just might be the boy to help her. Well, not until he saves her life, of course.
EliRose The Volturi
Ηλικία : 31 Τόπος : Magnolia Αριθμός μηνυμάτων : 26698 Registration date : 20/11/2011
http://www.fanfiction.net/s/7827742/1/ σε εναν μελλοντικο κοσμο ενας επιστημονας εχει βρει τροπο να ενεργοποιησει ενα γονιδιο στο DNA μας το οποιο επιτρεπει την αποτυπωση!!Ομως η Μπελα λογω του παρελθοντος της ειναι εναντιον αυτης της τεχνικης...τι γινεται ομως οταν ερθει η σειρα της να αποτυπωσει;;
http://www.fanfiction.net/s/7767546/1/ εποχη του ασπρομαυρου κινηματογραφου ενας αδεκαρος αστεγος μουσικος και μια νεα ανερχομενη ηθοποιος στη πολη των ονειρων, το Χολιγουντ...να συνεχισω
και μιας και οι αγωνες πεινας ειναι προ των πυλων http://www.fanfiction.net/s/7397213/1/ ουσιαστικα οι αγωνες πεινες με το επαθλο του νικητη να ειναι η αθανασια που χρησιμοποιειται απο τους βρικολακες που εχουν τον ελεγχο του κοσμου για να δημιουργουνται νεοι βρικολακες!!Ομως ο Εντουαρντ δεν ειναι ενας απο τους πρωταθλητες αλλα ο "προπονητης" της Μπελας που εχει πολλα μυστηκα και ασους στο μανικι του!!
Καλη Αναγνωση...
Bellward Twilight Human
Ηλικία : 33 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 6 Registration date : 08/03/2012
Bellward καταρχην καλωσορισες στο φορουμ μας!! Καλη αρχη και οτι χρειαστεις ειμαστε στην διαθεση σου!
Τωρα για τα φανφικ στα ελληνικα η αληθεια ειναι οτι ειναι δυσκολο να βρεις μιας και τα περισσοτερα υπαρχουν στα αγγλικα.Ωστοσο αφου θελεις στα ελληνικα θα σου ελεγα να ριξεις μια ματια στηνς δημιουργιες των δικων μας μελων.Πολλα απο τα μελη μας εχουν γραψει τις δικες τους ιστοριες με πρωταγωνιστες την Μπελλα και τον Εντουαρντ και πολλες απο αυτες χωρις υπερβολη θα σε καθηλωσουν!!
Πχ στο blog της whitequeen θα βρεις καταπληκτικα φανφικ που θα σε μαγεψουν απο την πρωτη στιγμη!!Εχει κανει καταπληκτικη δουλεια που δεν εχει να ζηλεψει σε τιποτα τα ξενα καλυτερα φανφικ που κυκλοφορουν!!Η μια ιστορια της ειναι καλυτερη απο την αλλη!! http://jokastia.blogspot.com/2011/02/desire-blossom-1.html
στα δεξια σου στο blog της θα βρισκεις τις ιστοριες που εχει γραψει.(αυτο ισχυει για ολα τα blogs)
Επισης στο blog της Χρυσανθης θα βρεις επισης πολυ αξιολογες δουλειες που θα ενθουσιασουν!! Εχεις μπολικη υλη να διαλεξεις απο της δημιουργιες και συνεχιζει ακαθεκτη με καινουργιες ιστοριες!!
Bellward επίσης θα λατρέψεις σίγουρα της Μαρίνας http://www.bellandedward.org/t1054-topic (και όταν θα το διαβάσεις και θα κολλήσεις φρόντισε να κάνεις σχόλια μπας και βάλει τη συνέχεια ) και της Εύης http://www.bellandedward.org/t567-topic (εγώ προσωπικά είχα εκπληκτεί ευχάριστα, είναι σαν μεταφρασμένες κομμένες σκηνές της Μέγιερ).
Bellward Twilight Human
κοριτσια ειστε απιστευτες!!!!!! σας ευχαριστω παρα πολλυ η παρεα σας ειναι η καλυτερη!! επειδη ομως δεν ξερω θα μπορουσατε να μου πειτε πως να σας κανω φιλες;;
Bellward Twilight Human
Bellward εχω διαβασει πολλεσ απο αφτεσ τισ ιστοριεσ που σου εδιξαν τα κοριτσιια/αγορια και σου εγγυωμαι οτι θα φασ μεγαλο κολλημα οπωσ και εγω αλλοστε,ειμαι σγουρι οτι θα τησ λατρεψεισ!καλη αναγνωση! (επισησ ευχαριστω για τισ νεεσ προτασεισ για fanfictions!)
Bellward Twilight Human
αχχχχχ ναι ειναι φοβερες!! εγω βασικα δεν τα διαβαζω κατευθειαν απο το λαπτοπ μου επειδη ''καιγονται'' τα ματια μου. τα κανω copy-paste τα στελνω στο κινητο μου και εκει τα διαβαζω ολη μερα παντως ευχαριστω πολυ που με βοηθησατε
EliRose The Volturi
Ηλικία : 31 Τόπος : Magnolia Αριθμός μηνυμάτων : 26698 Registration date : 20/11/2011
θα είναι πραγματικά υπέροχο να το δούμε και στην μεγάλη οθόνη μακάρι αυτό να γίνει πολύ σύντομα
πολλά συγχαρητήρια στην E. L. James που κατάφερε κάτι τέτοιο επάξια η δουλειά της πραγματικά άφησε πολλά εκατομμύρια άφονους και τις αξίζουν τα καλύτερα γι αυτήν της την δουλειά... μακάρι να δούμε και πολλές άλλες απο εδώ και πέρα
ΥΓ φαντάζεστε να κάνει τον Γκρευ ο Ρόμπερτ;;;; νομίζω ότι δεν θα υπάρχει μεγαλύτερη ικανοποίηση απο αυτό για την συγγραφέα... Χριστέ μου θα πεθάνω αν γίνει κάτι τέτοιο, ήδη το σκέφτομαι και τα έχω παίξει τελείως, για μένα πρέπει να του κάνουν την πρόταση στο κάτω κάτω απάνω του γράφτηκε και μάλιστα πρέπει να το σκεφτεί σαν τιμή που έγινε ένα τόσο τέλειο βιβλίο για χάρη του
το βιντεάκι είναι όλα τα λεφτά
AspaKorth The Volturi
Ηλικία : 43 Τόπος : Γιαννενα Αριθμός μηνυμάτων : 8796 Registration date : 08/09/2011