| FanFiction Links | |
|
+77Stella Sunlight maria_likofos Bellward Teodan pitsiriki Dalia Vanina ev@ki Silia AspaKorth maraki27 EliRose annia BELLA MARIE xrysanthi Kavalnka anna <3 rathbone di1996 pretty witch izzy cullen evangelina Isabella_Cullen twilightFOREVER evi Lizzy Cullen Vera Mrs.Cullen katia2110 Mrs.Christina Nemesis Of Bellin pink Afelop alice cullen! despina aek ntinaki robert\'s girl Edward_ Breaking_ Dawn marionlovesedward !~Twilighter~! AnaroseCullen despoina niki paru maria23 Miley Stellouko Mrs Alice athina Kimberly ioannaki-twilightaddicted kanty twilightaholic# cornel bloody swan ΕΡΗ dolores!! MIKAELLA sunrise Ms Cullen emma cullen pattinson xrisa_twilight magic princess bedward__ Alexadruby the vampire SilverMusk LizCullen April Rozali87 emerald eyes Princess nasiatheslayer DanaeCullen hobo angepsi Neri WhiteQueen scarlet rose 81 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
EliRose The Volturi
Ηλικία : 31 Τόπος : Magnolia Αριθμός μηνυμάτων : 26698 Registration date : 20/11/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| |
| |
Vanina Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 6067 Registration date : 16/05/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability:
| Θέμα: Απ: FanFiction Links Τρι 5 Ιουν 2012 - 21:52 | |
| Ελίνα, αυτές οι συγγραφείς ποιά έχουν γράψει? Γιατί τώρα δεν διαβάζω fanfic όσο παλιότερα & έχω μείνει λίγο πίσω. | |
|
| |
EliRose The Volturi
Ηλικία : 31 Τόπος : Magnolia Αριθμός μηνυμάτων : 26698 Registration date : 20/11/2011
| Θέμα: Απ: FanFiction Links Τρι 5 Ιουν 2012 - 21:54 | |
| Ναι και απο τις αγαπημενες μου και το να τις βλεπω να φευγουν σπο το νετ ειναι μαχαιρια!!!Ειδικα για την CaraNo που λατρευω την γραφη της... | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: FanFiction Links Τρι 5 Ιουν 2012 - 21:57 | |
| Εγω ειχα τρελαθει οταν κατεβασε το the office....το ψαχνα σαν jankie...ποσο μαλλον τωρα... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: FanFiction Links Τρι 5 Ιουν 2012 - 22:03 | |
| Κατέβηκαν μόνο τα fanfic ή διεγράφηκαν & τα προφίλ των συγγραφέων? Πάντως που έριξα μια ματιά σ'αυτά που διάβαζα είδα πως είναι ακόμα εκεί. | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: FanFiction Links Τρι 5 Ιουν 2012 - 22:05 | |
| μονο οι ιστοριες τους....και ακομη ειναι στην αρχη.... | |
|
| |
EliRose The Volturi
| Θέμα: Απ: FanFiction Links Τρι 5 Ιουν 2012 - 22:06 | |
| μονο αν τους μπλοκαρουν για abuse διαγραφεται προφιλ | |
|
| |
| Θέμα: Απ: FanFiction Links Τρι 5 Ιουν 2012 - 22:08 | |
| Στην αρχή της διαγραφής εννοείς Εύη? Τότε να βιαστώ να τελειώσω αυτά που διαβάζω για να μη μείνω με την απορία. | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: FanFiction Links Τρι 5 Ιουν 2012 - 22:10 | |
| | |
|
| |
EliRose The Volturi
| Θέμα: Απ: FanFiction Links Τρι 5 Ιουν 2012 - 22:10 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: FanFiction Links Τρι 5 Ιουν 2012 - 22:12 | |
| Σαν να λέμε "επιχείρηση σκούπα" δηλαδή. Κρίμα! Ελίνα σ'ευχαριστώ πολύ! | |
|
| |
EliRose The Volturi
| Θέμα: Απ: FanFiction Links Τρι 5 Ιουν 2012 - 22:13 | |
| παρακαλω...τι τα'χουμε τα γαλονια του FanFiction Addict... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: FanFiction Links Τρι 5 Ιουν 2012 - 22:19 | |
| Ένα που έχασα ήταν το Bella Swan Zombie Killer, αλλά για να είμαι ειλικρινής δεν το έχω ψάξει περαιτέρω. Πάντως όταν κατέβηκε άλλο ένα που διάβαζα παλιότερα, η συγγραφέας του έφτιαξε δικό της blog & ανέβαζε τα κεφάλαια εκεί. Δεν θυμάμαι όμως τ'ονομά του, γιατί το'χω παρατήσει. | |
|
| |
EliRose The Volturi
| Θέμα: Απ: FanFiction Links Τρι 5 Ιουν 2012 - 22:21 | |
| να τα κατεβαζει ο ιδιος ο συγγραφεας παει και ερχεται αλλα να σου τα κατεβαζει το νετ απο μονο του ειναι μεγαλο γαμωτο... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: FanFiction Links Τρι 5 Ιουν 2012 - 22:29 | |
| Εκείνης που έφτιαξε το blog, της την είχαν κατεβάσει, μάλλον γιατί είχε πολλά λεμόνια. | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: FanFiction Links Τρι 5 Ιουν 2012 - 22:33 | |
| τι κολλημα πια και αυτο με τα λεμονια...ελεος... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: FanFiction Links Τρι 5 Ιουν 2012 - 22:50 | |
| Μερικές φορές τα λεμόνια είναι πολύ περιγραφικά & πολύ συχνά εμφανιζόμενα σε μια ιστορία με αποτέλεσμα να χάνεις την πλοκή (αν έχει & δεν είναι μόνο τα λεμόνια η πλοκή). Κατανοώ τη λογική να υπάρχουν & αυτές οι σκηνές σε μια ιστορία (άλλωστε μιλάμε για ιστορίες αγάπης), όμως δεν μπορεί όλη η ιστορία να είναι τα λεμόνια, καταντάει & κουραστικό. | |
|
| |
EliRose The Volturi
| Θέμα: Απ: FanFiction Links Τρι 5 Ιουν 2012 - 23:00 | |
| βασικα υπαρχουν ιστοριες που ειναι μονο λεμονονια με αλλα λογια πορνο οποτε επειδη υπαρχουν και πολλοι ανηλικοι στο νετ γινεται θεμα | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: FanFiction Links Τρι 5 Ιουν 2012 - 23:05 | |
| Αυτες το καταλαβαινω εν μερη...αλλα τις αλλες... | |
|
| |
EliRose The Volturi
| Θέμα: Απ: FanFiction Links Τρι 5 Ιουν 2012 - 23:07 | |
| τους παιρνει ολους η μπαλα!!απο οτι εχω ακουσει μετα την κυκλοφορια του 50 shades πολλοι γονεις παραπονεθηκαν για το οτι τα παιδια τους διαβαζαν πορνο μεσα στο νετ κτλ | |
|
| |
| Θέμα: Απ: FanFiction Links Τρι 5 Ιουν 2012 - 23:17 | |
| Συμφωνώ ότι στο ιντερνετ κυκλοφορούν ανεξέλεγκτα πολλά ακατάλληλα δι'ανηλίκους, αλλά δεν ξέρω αν αυτός είναι ο σωστός τρόπος (το να κατεβάσεις μια ιστορία, γιατί είναι ακατάλληλη). Γιατί στην τελική η κρίση περί ακαταλληλότητας είναι υποκειμένικη, με δεδομένο ότι τα όρια είναι ασαφή. Εκτός απ'τις καταφανείς περιπτώσεις όπου η πλειονότητα συμπεραίνει ότι ένα φανφικ είναι όντως ακατάλληλο, υπάρχουν & εκείνες οι περιπτώσεις στις οποίες οι γνώμες μπορεί να διίστανται. Κι αυτό συμβαίνει γιατί τα μέτρα & τα όρια είναι διαφορετικά για τον κάθε άνθρωπο, αφού εξαρτώνται απ'τις πεποιθήσεις του & την ανατροφή του, ακόμα & τις ιδέες του. Δηλαδή ό,τι σκανδαλίζει & ενοχλεί κάποιον, δεν σημαίνει ότι ενοχλεί & τον διπλανό του. | |
|
| |
EliRose The Volturi
| Θέμα: Απ: FanFiction Links Τρι 5 Ιουν 2012 - 23:26 | |
| | |
|
| |
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: FanFiction Links Τρι 5 Ιουν 2012 - 23:57 | |
| Παιδιά, εντάξει νομίζω ότι υπερβάλουμε γενικότερα! Κατ' αρχάς νομίζω ότι όντως όλο αυτό το έχει προκαλέσει η επιτυχία που έχει αυτή τη στιγμή το fifty shades of grey. Όσο για το πορνό, αυτό που έχω εγώ να πω είναι ότι κυκλοφορεί ανεξέλεγκτο με κάθε τρόπο και μεγάλη ευκολία με το απλό πάτημα ενός κουμπιού! Ποιο είναι το πρόβλημα; Ότι μπορούν εύκολα π.χ. έφηβοι να διαβάσουν αυτού του είδους περιγραφικές ιστορίες; Γιατί οι εικόνες και τα βίντεο που κυκλοφορούν ελεύθερα; Δυστυχώς ή ευτυχώς το ίδιο το ίντερνετ είναι η επανάσταση του αιώνα μας και όπως όλα τα πράγματα έτσι ακριβώς κι αυτό, το νόμισμα έχει δύο όψεις. Δεν δέχομαι ότι οι έφηβοι ανενόχλητοι διάβαζαν το πορνό διότι ανά πάσα στιγμή μπορούν να κάνουν πολύ χειρότερα πράγματα με μέσο το διαδίκτυο. Το να προφυλάσεις ένα παιδί από τους κινδύνους για εμένα σημαίνει πάνω από όλα ενημέρωση και γνώση του ίδιου του αντικειμένου. Δεν μπορώ να έχω την απαίτηση να καταλάβω κάτι αν δεν το ξέρω, αν δεν το γνωρίσω πρώτα! Τέλος θα συμφωνήσω απόλυτα με τη vanina. Η ακαταλληλότητα είναι υποκειμενική και όταν μάλιστα υπάρχει και προειδοποίηση στο εν λόγω περιεχόμενο δεν τίθεται καν θέμα! Το να γυρίσουμε στην εποχή του μεσαίωνα, να αρχίσουμε να καίμε τα βιβλία και να κυνηγάμε μάγισσες εκεί που δεν υπάρχουν το βρίσκω απλά γελοίο! Καλύτερα να κοιτάξουμε άλλα πράγματα που κάνουμε στη ζωή μας, να ασχοληθούμε με τίποτα πιο σοβαρό και ας αφήσουμε το θέμα καταλληλότητας των fanfic που στο κάτω, κάτω είναι ένα είδος διασκέδασης και απευθείνεται σε συγκεκριμένο κοινό. Εν τέλη, δεν είναι τυχαίο που αυτού του είδους οι ιστορίες έχουν τόσο μεγάλη επιτυχία. Μήπως τελικά, λέω μήπως καταπιεζόμαστε σεξουαλικά και ψάχνουμε διεξόδους; Και μιλάω για τις γυναίκες αυτή τη στιγμή. Δεν λέω ότι θα πρέπει να φτάσουμε στην υπερβολή αλλά προσωπικά το βρίσκω πολύ φυσιολογικό στην εποχή που ζούμε να γίνεται "ιδανικό" για μία νέα γυναίκα ο έρωτας που είναι όμως παράλληλα εκρηκτικός σε σεξουαλικό επίπεδο! Το θέμα είναι πολυδιάστατο και μπορούμε να συνεχίσουμε να το συζητάμε, να συμφωνούμε και να διαφωνούμε. Για εμένα, εφόσον κάποιος δεν πειράζει - δεν ενοχλεί - δεν κάνει κακό σε κάποιον άλλο είναι δικαίωμα του για το πως θα περάσει τον ελεύθερο χρόνο του. Και δεν είδα κανέναν να ενοχλείται όταν οι άνδρες παρακολουθούν πορνό ανά τους αιώνες! Αυτό γιατί δεν είναι κατακριτέο; Γιατί δεν προσπαθούν αυτές οι ομάδες να κλείσουν τα πορνόκανάλια του ίντερνετ που στην τελική είναι πολύ πιο πιθανό ένας έφηβος να πάει εκεί κατευθείαν παρά να καθίσει να διαβάσει 500 σελίδες για να διαβάσει δύο ρομαντικές λεμονάδες! | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: FanFiction Links Τετ 6 Ιουν 2012 - 0:00 | |
| Συμφωνω μαζι σου μεχρι εκει που δεν παει.... | |
|
| |
EliRose The Volturi
| Θέμα: Απ: FanFiction Links Τετ 6 Ιουν 2012 - 0:12 | |
| και εγω συμφωνω μα δεν εχετε πιασει το νοημα...αυτοι οι ανθρωποι ειναι μισογυνιδες και πιστευουν οτι οι νοικοκυρουλες δεν εχουν τιποτα καλυτερο να κανουν απο το να γραφουν πορνο φικ!!εχουν αυτοδιορισει τους εαυτους τους καθαριστες της σαβουρας που θεωρουν οτι υπαρχει μεσα στο νετ!!λενε οτι οι γυναικες εχουν κατακλισει το νετ και το εχουν κανει μπ....λο και πρεπει να βαλουν μια ταξη εξου και το ονομα LawClan!!Μην ξαχνεται να βρειτε λογικοι απαντηση δεν υπαρχει!!Το χειροτερο ειναι οτι εκτος απο το να στοχοποιουν ιστοριες με αποτελεσμα να φευγουν αφηνουν προσβητικα μηνυματα και φθειρουν ψυχολογικα τους ιδιους τους συγγραφεις!!Εγω ειμαι της λογικης don't like don't read οπως πιστευω και ολοι οι νοημων ανθρωποι αλλα αυτα τα ζωα αν κρινουν οτι μια ιστορια "δεν ειναι καλη" θα προσπαθησουν με καθε τροπο να κατεβει!! | |
|
| |
| FanFiction Links | |
|