Bella And Edward
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμΠόρταλΕικονοθήκηΑναζήτησηLatest imagesΣύνδεσηΕγγραφή
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
Πρόσφατα Θέματα
» Ashley's Greene blog
FanFiction Links - Σελίδα 25 I_icon_minitimeΠαρ 17 Μαρ 2023 - 15:11 από Marzaki Cullen

» Τι ακουτε αυτη την στιγμη;
FanFiction Links - Σελίδα 25 I_icon_minitimeΠαρ 4 Ιουν 2021 - 15:08 από April

» Bella And Edward - 11 χρόνια μετά
FanFiction Links - Σελίδα 25 I_icon_minitimeΤετ 6 Ιαν 2021 - 20:34 από Marzaki Cullen

» Συζήτηση για το Midnight Sun
FanFiction Links - Σελίδα 25 I_icon_minitimeΚυρ 13 Δεκ 2020 - 17:38 από Katrin

» Robert Pattinson
FanFiction Links - Σελίδα 25 I_icon_minitimeΔευ 7 Σεπ 2020 - 21:40 από $ofi@ + Edward

» Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος
FanFiction Links - Σελίδα 25 I_icon_minitimeΠαρ 8 Μάης 2020 - 1:03 από evi

» Wallpapers by twins
FanFiction Links - Σελίδα 25 I_icon_minitimeΔευ 4 Μάης 2020 - 13:25 από Zafrina

» Twilight the movie
FanFiction Links - Σελίδα 25 I_icon_minitimeΚυρ 3 Μάης 2020 - 12:07 από hiddenfantasy

» Vampire Diaries - TV Series
FanFiction Links - Σελίδα 25 I_icon_minitimeΔευ 13 Απρ 2020 - 12:11 από Zafrina

» New Moon the movie
FanFiction Links - Σελίδα 25 I_icon_minitimeΠαρ 10 Απρ 2020 - 12:49 από Zafrina

Παρόμοια θέματα
Quote of the Week
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."

Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale

(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.

She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.

Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Νοέμβριος 2024
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
ΗμερολόγιοΗμερολόγιο
Bella & Edward Playlist
Το μαργαριτάρι της Ροδεσίας

Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.

Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.

Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;

Συγγραφέας ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΜΑΡΙΑ
Εκδότης ΩΚΕΑΝΙΔΑ

FanFiction Links

Πήγαινε κάτω 
+77
Stella Sunlight
maria_likofos
Bellward
Teodan
pitsiriki
Dalia
Vanina
ev@ki
Silia
AspaKorth
maraki27
EliRose
annia
BELLA MARIE
xrysanthi
Kavalnka
anna <3 rathbone
di1996
pretty witch
izzy cullen
evangelina
Isabella_Cullen
twilightFOREVER
evi
Lizzy Cullen
Vera
Mrs.Cullen
katia2110
Mrs.Christina
Nemesis Of Bellin
pink
Afelop
alice cullen!
despina aek
ntinaki
robert\'s girl
Edward_ Breaking_ Dawn
marionlovesedward
!~Twilighter~!
AnaroseCullen
despoina
niki
paru
maria23
Miley
Stellouko
Mrs Alice
athina
Kimberly
ioannaki-twilightaddicted
kanty
twilightaholic#
cornel
bloody swan
ΕΡΗ
dolores!!
MIKAELLA
sunrise
Ms Cullen
emma cullen pattinson
xrisa_twilight
magic princess
bedward__
Alexadruby the vampire
SilverMusk
LizCullen
April
Rozali87
emerald eyes
Princess
nasiatheslayer
DanaeCullen
hobo
angepsi
Neri
WhiteQueen
scarlet rose
81 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
evi
The Volturi
evi

Θηλυκό Ιχθύς
Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris....
Αριθμός μηνυμάτων : 64746
Registration date : 16/10/2009

Forks Student Profile
Team: Edward - Bella Edward - Bella
Special ability Special ability: Mind Reading

FanFiction Links - Σελίδα 25 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: FanFiction Links   FanFiction Links - Σελίδα 25 I_icon_minitimeΤετ 6 Ιουν 2012 - 0:14

εμεις το καναμε μπουρδελο το νετ...?που οπου και να γυρισεις εχει βιντεο και φωτογραφιες με μην πω τι μεσα...?και στο κατω κατω ακομη κι οταν διαβαζεις κατι ειναι πιο ηθικο απο το να του δινεις εικονα οσο προστυχο κι αν ειναι αυτο....
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
http://www.stixoi.info/stixoi.php?info=MyStixoi&gr=poems&
EliRose
The Volturi
EliRose

Θηλυκό Ζυγός
Τόπος : Magnolia
Αριθμός μηνυμάτων : 26698
Registration date : 20/11/2011

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Creating Illusions

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: FanFiction Links   FanFiction Links - Σελίδα 25 I_icon_minitimeΤετ 6 Ιουν 2012 - 0:18

και εγω που μιλαω σε αλλα φορουμ και site αυτη την απορια εχω!!οπως ειπα μην ψαχνεις λογικη γιατι δεν εχει να κανει με τις ιστοριες αυτες κατ΄αυτες αλλα με ατομα cyberbullies που νομιζουν οτι μπορουν να κανουν οτι γουσταρουν!!

το γεγονος οτι οι διαχειριστες του νετ εβαλαν προσφατα ανακοινωση οτι απαγορευεται να δημοσιευεις προσωπικα στοιχεια και οτι εχουν υπαρξει περοστατικα στα οποια εχουν σταλει ιοι σε ατομα που δεχονταν πιεσεις για τις ιστοριες τους λεει πολλα!!
http://www.goodreads.com/user/show/6455097-l-na
evi
The Volturi
evi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: FanFiction Links   FanFiction Links - Σελίδα 25 I_icon_minitimeΤετ 6 Ιουν 2012 - 0:20

Στο να μην στελνεις προσωπικα στοιχεια εχει την λογικη του...γιατι ποτε δεν ξερεις...αλλα ειναι κατι τελειως διαφορετικο απο το να μην σε αφηνουν να εκφρατσεις ελευθερα...
EliRose
The Volturi
EliRose

Θηλυκό Ζυγός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: FanFiction Links   FanFiction Links - Σελίδα 25 I_icon_minitimeΤετ 6 Ιουν 2012 - 0:21

φημολογειται οτι αυτα τα ατομα εχουν χακαρει στο site ουκ ολιγες φορες γι'αυτο οι admin εβαλαν αυτον τον κανονα
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς
Τόπος : Sagaland!
Αριθμός μηνυμάτων : 8830
Registration date : 14/09/2008

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Shield Against Mental Attacks

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: FanFiction Links   FanFiction Links - Σελίδα 25 I_icon_minitimeΤετ 6 Ιουν 2012 - 0:22

Φαντάσου γιατί ανώμαλους μιλάμε! Πόσο αρρωστημένο είναι να κάθεσαι να ασχολείσαι με κάτι που δεν σου αρέσει, να κρίνεις να κατακρίνεις ανθρώπους που δεν γνωρίζεις και να ξοδεύεις έτσι τον χρόνο σου!

¶ρα λοιπόν, ποιος είναι ο προβληματικός εδώ;

Πιστεύω ότι τέτοιου είδους φαινόμενα θα εκλείψουν αλλά ο καλύτερος τρόπος είναι η αδιαφορία. Προσωπικά ΑΔΙΑΦΟΡΩ για τη γνώμη κάποιου που την εκφράζει με αυτό τον τρόπο. Δέχομαι να συζητήσω ένα θέμα, ακόμα και να διαφωνήσω εφόσον όμως ο συνομιλητής μου είναι διατεθειμένος να με σεβαστεί ως διαφορετικό, μοναδικό και ξεχωριστό ανθρώπινο ων που έχει τις δικές του αντιλήψεις και προτιμήσεις.

Από εκεί και πέρα εφόσον αυτή η ομάδα έχει ήδη αποφασίσει και έχει κατηγοριοποιήσει ένα σύνολο ανθρώπων χωρίς μάλιστα να έχει αυτό το δικαίωμα μιλάμε για κόμπλεξ ΑΑΑ!

Οι γυναίκες έκαναν το ίντερνετ μπου...λο???

Περίεργο... για όλα φταίνε οι γυναίκες τελικά, που πρέπει να είναι καταπληκτικές νοικοκυρές, μαγίρισσες, μάνες, αποδοτικές στην εργασία τους και ταυτόχρονα σκέτη φωτιά στο κρεβάτι και πάντα πρόθυμες!

Ειλικρινά δεν ξέρω τι κρύβεται από πίσω... μήπως μισογύνιδες άνδρες ή γυναίκες τύπου κυρία Λουκά;

Το θέμα για εμένα είναι απλά αστείο και εφόσον ζω σε ελεύθερο, δημοκρατικό κόσμο και μιας και μου έχω περιοριστεί πάρα πολύ τελευταία λόγω των κοινωνικοπολιτικών εξελίξεων ε, είναι δικαίωμα μου το πως θα φτιαχτώ ερωτικά!

http://www.jokastia.blogspot.com
evi
The Volturi
evi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: FanFiction Links   FanFiction Links - Σελίδα 25 I_icon_minitimeΤετ 6 Ιουν 2012 - 0:26

Ολα αυτα και αλλα τοσα...κι αν πρεπει να ειμαστε εμεις φωτια στο κρεβατι θα πρεπει εκεινοι να ειναι η λαιλαπα.... FanFiction Links - Σελίδα 25 626465 Ο καθενας την βρισκει οπως θελει και κανει οτι θελει απο την στιγμη που δεν προσβαλει καποιον αλλο.Απο κει και περα αν ολοι αυτοι/αυτες μπορουν να ανεχτουν χιλιαδες βιντεο με τον ιδιο διαλογο παρε με ετσι παρε με αλλιως 1800 φορες και να τον θεωρουν επιπεδου τι να πω....
EliRose
The Volturi
EliRose

Θηλυκό Ζυγός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: FanFiction Links   FanFiction Links - Σελίδα 25 I_icon_minitimeΤετ 6 Ιουν 2012 - 0:27

εχεις απολυτο δικιο Μαρια και ολη η κοινοτητα μας εχει εξοργιστει και καταδικαζει τετοιου ειδους φαινομενα!!Μιλαμε για κανονικο cyberbulling και δυστυχως αν πιστεψω τις φημες δεν μιλαμε μονο για παιδια ή εφηβους!!

Οπως ειπα μην ψαχνεις λογικη στον παραλογισμο
evi
The Volturi
evi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: FanFiction Links   FanFiction Links - Σελίδα 25 I_icon_minitimeΤετ 6 Ιουν 2012 - 0:28

Δεν υπαρχει νοημα να ψαχνεις κατι σε ενα ρετιρε ακατικητο...ενα εχω να πω...αν ηταν η μαλ..ια εργοχειρο θα ειχαν φτιαξει την προικα τους....
EliRose
The Volturi
EliRose

Θηλυκό Ζυγός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: FanFiction Links   FanFiction Links - Σελίδα 25 I_icon_minitimeΤετ 6 Ιουν 2012 - 0:29

μονο τη δικια τους;;;κοσμο και κοσμακι θα ειχαν προικισει
evi
The Volturi
evi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: FanFiction Links   FanFiction Links - Σελίδα 25 I_icon_minitimeΤετ 6 Ιουν 2012 - 0:29

Ισχυει...σε τετοιες περιπτωσεις μονο ενα πραγμα μενει να πω αλλα δεν μου το επιτρεπει η αγωγη μου....
Vanina
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Vanina

Θηλυκό Αριθμός μηνυμάτων : 6067
Registration date : 16/05/2011

Forks Student Profile
Special ability Special ability:

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: FanFiction Links   FanFiction Links - Σελίδα 25 I_icon_minitimeΤετ 6 Ιουν 2012 - 0:31

Δηλαδή για να καταλάβω & συγγνώμη που ρωτάω ξανά & ξανά. Κάποιοι ενοχληθέντες δημιούργησαν ένα blog - site, όπου "καταγγέλουν" τρόπο τινά ιστορίες του fanfiction.net ότι διαφθείρουν τους νέους? Και στο fanfiction.net άρχισαν σιγά-σιγά να τις κατεβάζουν?
evi
The Volturi
evi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: FanFiction Links   FanFiction Links - Σελίδα 25 I_icon_minitimeΤετ 6 Ιουν 2012 - 0:31

οχι...ολο αυτο ειναι μεσα στην ιστοσελιδα...
Vanina
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Vanina

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: FanFiction Links   FanFiction Links - Σελίδα 25 I_icon_minitimeΤετ 6 Ιουν 2012 - 0:36

Την ιστοσελίδα του ffnet? Ξέρουμε πού εδρεύει αυτή?
EliRose
The Volturi
EliRose

Θηλυκό Ζυγός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: FanFiction Links   FanFiction Links - Σελίδα 25 I_icon_minitimeΤετ 6 Ιουν 2012 - 0:37

Βανινα πως εχουμε εμεις το κουμπι report ετσι υπαρχει και στο νετ!!Τα rating το νετ πανε μεχρι το Μ δηλαδη βωμολοχιες και ελαφρια εως ανυπαρκτη αναφορα στο σεξ οποτε οπως βλεπεις οι περισσοτερες ιστοριες με λεμονια αποκλινουν απο αυτο τον κανονισμο ακι ειναι λιγο πολυ παρανομες αλλα κανενας δεν παραπονιεται οποτε...!!Ετσι αυτα τα ατομα βομβαρδιζουν αυτες τις ιστοριες με reports τις βλεπουν οι διαχειριστες και τις κατεβαζουν...

Φαντασου να εχω εγω θεμα μαζι σου κανα να ζητησω απο αλλους 10 να σου κανουμε πολλες report ωστε αν αναγκαστουν οι admin να σε διωξουν απο το φορουμ ενα πραγμα
Stella777
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Stella777

Θηλυκό Αριθμός μηνυμάτων : 908
Registration date : 07/04/2012

Forks Student Profile
Team:

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: FanFiction Links   FanFiction Links - Σελίδα 25 I_icon_minitimeΤετ 6 Ιουν 2012 - 0:40

Θεωρώ ότι το κύριο πρόβλημα με το fanfiction.net είναι ότι δεν έχει rating NC-17. Δεν είναι δικαιολογία ότι μπορούν μικρά παιδιά να διαβάσουν πορνό στο διαδίκτυο, το διαδίκτυο "βρωμάει" από τέτοια sites που είναι πολύ πιο "τολμηρά" από τις ιστορίες ff που υπάρχουν. Αν θέλει ο 13χρονος να διαβάσει πορνό, θα βρει πολλά, δε θα μπει να διαβάσει ff. Ή, τέλος πάντων, δεν είναι αυτό το πιο επικίνδυνο. Αλλά προφανώς πάρα πολλές ιστορίες με rating M ήταν για NC-17 και όχι Μ.
Τέλος πάντων. Εγώ είμαι σχετικά καινούρια στο ζήτημα, ξεκίνησα να διαβάζω πριν περίπου 5 μήνες ff και στην αρχή οφείλω να ομολογήσω ότι έψαχνα λίγο στα τυφλά και διάβασα και κάποιες ιστορίες που δεν ήταν και τίποτα ιδιαίτερο (ούτε που θυμάμαι τα ονόματά τους ή την πλοκή τους). Λίγο αργότερα, επικοινώνησα μια χρυσή κυρία από τις Robsessed, η οποία μου έδωσε τα φώτα της για τις κορυφαίες ιστορίες που κυκλοφορούν και μου τις πρότεινε ως must read. Σας τις προτείνω παρακάτω, ανεπιφύλακτα.
The master of the universe: Δε θα ασχοληθώ να σας πω την υπόθεση, είναι γνωστή και είναι, θεωρώ, το κορυφαίο από πλευράς διαγραφής των χαρακτήρων, lemons και κολλήματος που τρως με την ιστορία (IMPO)
The red line: Κι αυτό πολύ γνωστό, ο Έντουαρντ είναι εξωτικός χορευτής και πληρώνεται αδρά για τις υπηρεσίες του. Η Μπελλα αποφασίζει να κάνει μια εργασία γι' αυτόν.
Coloring outside the lines: Η συνέχεια του TRL, σχεδόν το ίδιο καλό με το πρώτο μέρος. Οι δύο αυτές ιστορίες είναι κι αυτές addictive, αλλά σε κάποια σημεία τις βρήκα λίγο σκληρές. Εξαιρετικές περιγραφές και πολύ καλή διαγραφή των χαρακτήρων και αρκετή anxiety.
Emacipication Proclamation: Η Μπέλλα είναι μια σύγχρονη σκλάβα και αγοράζεται κάποια στιγμή από τον Καρλάιλ. Φυσικά, ερωτεύεται το γιο του. Πολύ πολύ καλή ιστορία, εξίσου addictive, με την καλύτερη πλοκή και ανατροπές που έχω διαβάσει σε ff. O Edward εδώ είναι ο πιο τρυφερός που έχω δει. Είναι τεράστια ιστορία, σχεδόν 2000 σελίδες σε .pdf αλλά αξίζει το χρόνο.
The university of Edward Masen: Ο Εντουαρντ είναι καθηγητής και η Μπέλλα φοιτήτριά του. Ρομαντική ιστορία με αρκετό πόνο και αγωνία, αλλά αξίζει και ο Εντουαρντ είναι εξαιρετικά ερωτεύσιμος.
Clipped Wings and Inked Armor: Ο Εντουαρντ είναι καλλιτέχνης τατουάζ και η Μπέλλα τον επισκεφτεται για να της ζωγραφίσει στην πλάτη της την προσωπική της τραγωδία. Υπέροχη ιστορία, εδώ ο Εντουαρντ είναι ο πιο σεξυ που έχω δει. Μέχρι και τα τατουάζ άρχισα να συμπαθώ.
Help wanted: Ο Έντουαρντ είναι διάσημος ηθοποιός με προβλήματα και η Μπέλλα προσλαμβάνεται ως η PA του. Τρυφερή ιστορία, ευκολοδιάβαστη, με λίγη anxiety, ίσως ο λιγότερος πόνος από κάθε άλλη ιστορία που έχω διαβάσει έως τώρα.
Terms and conditions apply: Η Μπέλλα είναι συντάκτης σε εκδοτικό οίκο, ο Εντουαρντ υπάλληλός της και κάνουν μια συμφωνία που ξεκινά ως επαγγελματική, αλλά καταλήγει σε κάτι άλλο (μπορείτε να φανταστείτε). Πολύ καλή ιστορία, μια σκηνή που έχει προς το τέλος είναι από τις πιο γλυκιές και τρυφερές που έχω διαβάσει.

Έχω διαβάσει και κάποια άλλα ff αλλά τα παραπάνω είναι κορυφαία και τα συστήνω ανεπιφύλακτα. Όλα θα έλεγα ότι κινούνται στην κατηγορία NC-17 και είναι all human. Ίσως ακουστώ υπερβολική, αλλά κάποια πλησιάζουν να γίνουν λογοτεχνία, είναι εξαιρετικά καλογραμμένα με εξαιρετική διαγραφή χαρακτήρων και πλοκή. Κάποια από αυτά μπορείτε να τα βρείτε στο fanfiction.net ή στο TWCS. Για τα άλλα που έχουν αποσυρθεί από το διαδίκτυο, μπορείτε με λίγο ψάξιμο να τα βρείτε έξω από ff sites ή στείλτε μου PM να σας τα στείλω. Tα έχω σε .pdf και e-pub. Φυσικά, αγαπάμε όλοι τη διεύθυνση http://www.flagfic.com/ που σίγουρα την ξέρετε και τη χρησιμοποιείτε.
Συγγνώμη άμα σας κούρασα, αλλά εμένα με βοήθησαν στην αρχή και παίρνω ακόμη ιδέες από αυτά που προτείνετε κι εσείς εδώ, και ήθελα να μοιραστώ αυτές τις πραγματικά κορυφαίες ιστορίες, που ίσως κάποιες να μην τις ξέρετε όλοι.
FanFiction Links - Σελίδα 25 21313
Vanina
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Vanina

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: FanFiction Links   FanFiction Links - Σελίδα 25 I_icon_minitimeΤετ 6 Ιουν 2012 - 0:41

Ναί βρε μάτια μου, αλλά εγώ θέλω να καταλήξω από ποιό δίκαιο διέπεται η λειτουργία του.
evi
The Volturi
evi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: FanFiction Links   FanFiction Links - Σελίδα 25 I_icon_minitimeΤετ 6 Ιουν 2012 - 0:47

μα πως ειναι δυνατον να μην αναφερεται πανω το the office....? Evil or Very Mad
Μην με βρισεις Ελινα....
αλλα πραγματικα δεν εχω ξανα δει τοσο ωμη ερωτικη χημεια αναμεσα σε Εντουαρντ και Μπελλα...ας πουμε πως με κρατησε καθηλωμενη οσο δεν παει...μονο ο Master μπορει να συγκριθει μαζι του...αυτος ειναι ο Εντουαρντ που θες στο κρεβατι σου καθε νυχτα.... FanFiction Links - Σελίδα 25 835489
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς
Τόπος : Sagaland!
Αριθμός μηνυμάτων : 8830
Registration date : 14/09/2008

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Shield Against Mental Attacks

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: FanFiction Links   FanFiction Links - Σελίδα 25 I_icon_minitimeΤετ 6 Ιουν 2012 - 0:49

Εγώ έχω να πω ότι τα περισσότερα από αυτά τα έχουμε διαβάσει και ΝΑΙ κάποια από αυτά είναι λογοτεχνικά αριστουργήματα και πολύ καλύτερα από βιβλία που έχω διαβάσει!

Πολύ κακό για τις λεμονάδες τελικά, μας άναψε φωτιές ο master για άλλη μία φορά μου φαίνεται, ειδικότης του! 50

Δεν πειράζει, ως γνωστόν η δυσφήμιση είναι η καλύτερη διαφήμιση! Wink

Καλά θα κάνουν οι συγγραφείς να μη σταματήσουν αυτό που κάνουν, σίγουρα υπάρχουν αλλού χώροι να τις φιλοξενήσουν και να σκεφτούν τη χαρά που παίρνουν οι ίδιες από τη δημιουργία αλλά και τη χαρά που προσφέρουν σε αυτούς που ενδιαφέρονται.

Και εν τέλη αν όλο αυτό γίνεται για μία προειδοποίηση ας τη βάλουν ρε παιδιά να τους το βουλώσουν!
http://www.jokastia.blogspot.com
evi
The Volturi
evi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: FanFiction Links   FanFiction Links - Σελίδα 25 I_icon_minitimeΤετ 6 Ιουν 2012 - 0:51

Συμφωνω...το μονο που χρεαιζεται ειναι μια extra επιλογη...τπτ παραπανω και τπτ λιγοτερο...
EliRose
The Volturi
EliRose

Θηλυκό Ζυγός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: FanFiction Links   FanFiction Links - Σελίδα 25 I_icon_minitimeΤετ 6 Ιουν 2012 - 0:54

πιστευω οτι υπαρχει καποια αρχη επητηρισης των ιστοσελιδων κτλ δεν ειμαι σιγουρη Βανινα!!

Στελλα πρωτα απ'ολα FanFiction Links - Σελίδα 25 737646 και δευτερον οι ιστοριες ειναι παλιες και αγαπημενες αν και νομιζω οτι μερικες δεν ειναι πλεον στο νετ αν και προσβασιμες σε αλλα μερη!!

Αν θες νεο υλικο μπορεις να κοιταξεις τις προτασεις αυτου το τοπικ αλλα σου προτεινω ανεπιφυλακτα και το http://www.tehlemonadestand.net/ το οποιο προτεινει τα καλυτερα!!! FanFiction Links - Σελίδα 25 835489

αν με ρωτας για μενα must ειναι και http://www.fanfiction.net/s/5020988/1/bSpy_b_bGames_b
http://www.fanfiction.net/s/5934882/1/For_the_bSummer_b
και οτι οι συγγραφεις:troublefollows1017,b.krumova,BellaScotia ,CaraNo ,cosmogirl7481,ericastwilight ,FictionFreak95,Kambria Rain ,KiyaRaven κ.α

Ευη μετα το Spy Games το τιποτα μετα το Spy Games το χαος!! lol! lol!
evi
The Volturi
evi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: FanFiction Links   FanFiction Links - Σελίδα 25 I_icon_minitimeΤετ 6 Ιουν 2012 - 1:01

ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ....και μετα ξανα μιλαμε.... geek
EliRose
The Volturi
EliRose

Θηλυκό Ζυγός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: FanFiction Links   FanFiction Links - Σελίδα 25 I_icon_minitimeΤετ 6 Ιουν 2012 - 1:03

αμφιβαλλω αν θα μπορεσει να ξεπερασει τον Dickward και τη ανεπαναλειπτη ατμοσφαιρα με τη μια ανατροπη μετα την αλλη του Spy Games!!!Ποσο το ερωτευτικα αυτο το φικ δεν λεγετε FanFiction Links - Σελίδα 25 98735 FanFiction Links - Σελίδα 25 98735
evi
The Volturi
evi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: FanFiction Links   FanFiction Links - Σελίδα 25 I_icon_minitimeΤετ 6 Ιουν 2012 - 1:08

δοκιμασε τον πρωτα και τα λεμε.... giggle
EliRose
The Volturi
EliRose

Θηλυκό Ζυγός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: FanFiction Links   FanFiction Links - Σελίδα 25 I_icon_minitimeΤετ 6 Ιουν 2012 - 1:16

καλα προς το παρον μαζευω τις ιστοριες που μου εφυγαν και τακτοποιω τα φανφικ μου ανα συγγραφεα οταν βρω ευκαιρια θα το κανω
evi
The Volturi
evi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: FanFiction Links   FanFiction Links - Σελίδα 25 I_icon_minitimeΤετ 6 Ιουν 2012 - 1:18

pffffff.....FanFiction Links - Σελίδα 25 _lick__by_CookiemagiK

FanFiction Links
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 25 από 29Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29  Επόμενο
 Παρόμοια θέματα
-
» Stephenie Meyer Links
» Breaking Dawn FanFiction

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Bella And Edward :: Midnight Inspirations-
Μετάβαση σε: