| FanFiction Links | |
|
+77Stella Sunlight maria_likofos Bellward Teodan pitsiriki Dalia Vanina ev@ki Silia AspaKorth maraki27 EliRose annia BELLA MARIE xrysanthi Kavalnka anna <3 rathbone di1996 pretty witch izzy cullen evangelina Isabella_Cullen twilightFOREVER evi Lizzy Cullen Vera Mrs.Cullen katia2110 Mrs.Christina Nemesis Of Bellin pink Afelop alice cullen! despina aek ntinaki robert\'s girl Edward_ Breaking_ Dawn marionlovesedward !~Twilighter~! AnaroseCullen despoina niki paru maria23 Miley Stellouko Mrs Alice athina Kimberly ioannaki-twilightaddicted kanty twilightaholic# cornel bloody swan ΕΡΗ dolores!! MIKAELLA sunrise Ms Cullen emma cullen pattinson xrisa_twilight magic princess bedward__ Alexadruby the vampire SilverMusk LizCullen April Rozali87 emerald eyes Princess nasiatheslayer DanaeCullen hobo angepsi Neri WhiteQueen scarlet rose 81 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: FanFiction Links Τετ 6 Ιουν 2012 - 0:14 | |
| εμεις το καναμε μπουρδελο το νετ...?που οπου και να γυρισεις εχει βιντεο και φωτογραφιες με μην πω τι μεσα...?και στο κατω κατω ακομη κι οταν διαβαζεις κατι ειναι πιο ηθικο απο το να του δινεις εικονα οσο προστυχο κι αν ειναι αυτο.... | |
|
| |
EliRose The Volturi
Ηλικία : 31 Τόπος : Magnolia Αριθμός μηνυμάτων : 26698 Registration date : 20/11/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: FanFiction Links Τετ 6 Ιουν 2012 - 0:18 | |
| και εγω που μιλαω σε αλλα φορουμ και site αυτη την απορια εχω!!οπως ειπα μην ψαχνεις λογικη γιατι δεν εχει να κανει με τις ιστοριες αυτες κατ΄αυτες αλλα με ατομα cyberbullies που νομιζουν οτι μπορουν να κανουν οτι γουσταρουν!!
το γεγονος οτι οι διαχειριστες του νετ εβαλαν προσφατα ανακοινωση οτι απαγορευεται να δημοσιευεις προσωπικα στοιχεια και οτι εχουν υπαρξει περοστατικα στα οποια εχουν σταλει ιοι σε ατομα που δεχονταν πιεσεις για τις ιστοριες τους λεει πολλα!! | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: FanFiction Links Τετ 6 Ιουν 2012 - 0:20 | |
| Στο να μην στελνεις προσωπικα στοιχεια εχει την λογικη του...γιατι ποτε δεν ξερεις...αλλα ειναι κατι τελειως διαφορετικο απο το να μην σε αφηνουν να εκφρατσεις ελευθερα... | |
|
| |
EliRose The Volturi
Ηλικία : 31 Τόπος : Magnolia Αριθμός μηνυμάτων : 26698 Registration date : 20/11/2011
| Θέμα: Απ: FanFiction Links Τετ 6 Ιουν 2012 - 0:21 | |
| φημολογειται οτι αυτα τα ατομα εχουν χακαρει στο site ουκ ολιγες φορες γι'αυτο οι admin εβαλαν αυτον τον κανονα | |
|
| |
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: FanFiction Links Τετ 6 Ιουν 2012 - 0:22 | |
| Φαντάσου γιατί ανώμαλους μιλάμε! Πόσο αρρωστημένο είναι να κάθεσαι να ασχολείσαι με κάτι που δεν σου αρέσει, να κρίνεις να κατακρίνεις ανθρώπους που δεν γνωρίζεις και να ξοδεύεις έτσι τον χρόνο σου!
¶ρα λοιπόν, ποιος είναι ο προβληματικός εδώ;
Πιστεύω ότι τέτοιου είδους φαινόμενα θα εκλείψουν αλλά ο καλύτερος τρόπος είναι η αδιαφορία. Προσωπικά ΑΔΙΑΦΟΡΩ για τη γνώμη κάποιου που την εκφράζει με αυτό τον τρόπο. Δέχομαι να συζητήσω ένα θέμα, ακόμα και να διαφωνήσω εφόσον όμως ο συνομιλητής μου είναι διατεθειμένος να με σεβαστεί ως διαφορετικό, μοναδικό και ξεχωριστό ανθρώπινο ων που έχει τις δικές του αντιλήψεις και προτιμήσεις.
Από εκεί και πέρα εφόσον αυτή η ομάδα έχει ήδη αποφασίσει και έχει κατηγοριοποιήσει ένα σύνολο ανθρώπων χωρίς μάλιστα να έχει αυτό το δικαίωμα μιλάμε για κόμπλεξ ΑΑΑ!
Οι γυναίκες έκαναν το ίντερνετ μπου...λο???
Περίεργο... για όλα φταίνε οι γυναίκες τελικά, που πρέπει να είναι καταπληκτικές νοικοκυρές, μαγίρισσες, μάνες, αποδοτικές στην εργασία τους και ταυτόχρονα σκέτη φωτιά στο κρεβάτι και πάντα πρόθυμες!
Ειλικρινά δεν ξέρω τι κρύβεται από πίσω... μήπως μισογύνιδες άνδρες ή γυναίκες τύπου κυρία Λουκά;
Το θέμα για εμένα είναι απλά αστείο και εφόσον ζω σε ελεύθερο, δημοκρατικό κόσμο και μιας και μου έχω περιοριστεί πάρα πολύ τελευταία λόγω των κοινωνικοπολιτικών εξελίξεων ε, είναι δικαίωμα μου το πως θα φτιαχτώ ερωτικά!
| |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: FanFiction Links Τετ 6 Ιουν 2012 - 0:26 | |
| Ολα αυτα και αλλα τοσα...κι αν πρεπει να ειμαστε εμεις φωτια στο κρεβατι θα πρεπει εκεινοι να ειναι η λαιλαπα.... Ο καθενας την βρισκει οπως θελει και κανει οτι θελει απο την στιγμη που δεν προσβαλει καποιον αλλο.Απο κει και περα αν ολοι αυτοι/αυτες μπορουν να ανεχτουν χιλιαδες βιντεο με τον ιδιο διαλογο παρε με ετσι παρε με αλλιως 1800 φορες και να τον θεωρουν επιπεδου τι να πω.... | |
|
| |
EliRose The Volturi
| Θέμα: Απ: FanFiction Links Τετ 6 Ιουν 2012 - 0:27 | |
| εχεις απολυτο δικιο Μαρια και ολη η κοινοτητα μας εχει εξοργιστει και καταδικαζει τετοιου ειδους φαινομενα!!Μιλαμε για κανονικο cyberbulling και δυστυχως αν πιστεψω τις φημες δεν μιλαμε μονο για παιδια ή εφηβους!!
Οπως ειπα μην ψαχνεις λογικη στον παραλογισμο | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: FanFiction Links Τετ 6 Ιουν 2012 - 0:28 | |
| Δεν υπαρχει νοημα να ψαχνεις κατι σε ενα ρετιρε ακατικητο...ενα εχω να πω...αν ηταν η μαλ..ια εργοχειρο θα ειχαν φτιαξει την προικα τους.... | |
|
| |
EliRose The Volturi
| Θέμα: Απ: FanFiction Links Τετ 6 Ιουν 2012 - 0:29 | |
| μονο τη δικια τους;;;κοσμο και κοσμακι θα ειχαν προικισει | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: FanFiction Links Τετ 6 Ιουν 2012 - 0:29 | |
| Ισχυει...σε τετοιες περιπτωσεις μονο ενα πραγμα μενει να πω αλλα δεν μου το επιτρεπει η αγωγη μου.... | |
|
| |
Vanina Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 6067 Registration date : 16/05/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability:
| Θέμα: Απ: FanFiction Links Τετ 6 Ιουν 2012 - 0:31 | |
| Δηλαδή για να καταλάβω & συγγνώμη που ρωτάω ξανά & ξανά. Κάποιοι ενοχληθέντες δημιούργησαν ένα blog - site, όπου "καταγγέλουν" τρόπο τινά ιστορίες του fanfiction.net ότι διαφθείρουν τους νέους? Και στο fanfiction.net άρχισαν σιγά-σιγά να τις κατεβάζουν? | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: FanFiction Links Τετ 6 Ιουν 2012 - 0:31 | |
| οχι...ολο αυτο ειναι μεσα στην ιστοσελιδα... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: FanFiction Links Τετ 6 Ιουν 2012 - 0:36 | |
| Την ιστοσελίδα του ffnet? Ξέρουμε πού εδρεύει αυτή? | |
|
| |
EliRose The Volturi
| Θέμα: Απ: FanFiction Links Τετ 6 Ιουν 2012 - 0:37 | |
| Βανινα πως εχουμε εμεις το κουμπι report ετσι υπαρχει και στο νετ!!Τα rating το νετ πανε μεχρι το Μ δηλαδη βωμολοχιες και ελαφρια εως ανυπαρκτη αναφορα στο σεξ οποτε οπως βλεπεις οι περισσοτερες ιστοριες με λεμονια αποκλινουν απο αυτο τον κανονισμο ακι ειναι λιγο πολυ παρανομες αλλα κανενας δεν παραπονιεται οποτε...!!Ετσι αυτα τα ατομα βομβαρδιζουν αυτες τις ιστοριες με reports τις βλεπουν οι διαχειριστες και τις κατεβαζουν...
Φαντασου να εχω εγω θεμα μαζι σου κανα να ζητησω απο αλλους 10 να σου κανουμε πολλες report ωστε αν αναγκαστουν οι admin να σε διωξουν απο το φορουμ ενα πραγμα | |
|
| |
Stella777 Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 908 Registration date : 07/04/2012
Forks Student Profile Team: Special ability:
| Θέμα: Απ: FanFiction Links Τετ 6 Ιουν 2012 - 0:40 | |
| Θεωρώ ότι το κύριο πρόβλημα με το fanfiction.net είναι ότι δεν έχει rating NC-17. Δεν είναι δικαιολογία ότι μπορούν μικρά παιδιά να διαβάσουν πορνό στο διαδίκτυο, το διαδίκτυο "βρωμάει" από τέτοια sites που είναι πολύ πιο "τολμηρά" από τις ιστορίες ff που υπάρχουν. Αν θέλει ο 13χρονος να διαβάσει πορνό, θα βρει πολλά, δε θα μπει να διαβάσει ff. Ή, τέλος πάντων, δεν είναι αυτό το πιο επικίνδυνο. Αλλά προφανώς πάρα πολλές ιστορίες με rating M ήταν για NC-17 και όχι Μ. Τέλος πάντων. Εγώ είμαι σχετικά καινούρια στο ζήτημα, ξεκίνησα να διαβάζω πριν περίπου 5 μήνες ff και στην αρχή οφείλω να ομολογήσω ότι έψαχνα λίγο στα τυφλά και διάβασα και κάποιες ιστορίες που δεν ήταν και τίποτα ιδιαίτερο (ούτε που θυμάμαι τα ονόματά τους ή την πλοκή τους). Λίγο αργότερα, επικοινώνησα μια χρυσή κυρία από τις Robsessed, η οποία μου έδωσε τα φώτα της για τις κορυφαίες ιστορίες που κυκλοφορούν και μου τις πρότεινε ως must read. Σας τις προτείνω παρακάτω, ανεπιφύλακτα. The master of the universe: Δε θα ασχοληθώ να σας πω την υπόθεση, είναι γνωστή και είναι, θεωρώ, το κορυφαίο από πλευράς διαγραφής των χαρακτήρων, lemons και κολλήματος που τρως με την ιστορία (IMPO) The red line: Κι αυτό πολύ γνωστό, ο Έντουαρντ είναι εξωτικός χορευτής και πληρώνεται αδρά για τις υπηρεσίες του. Η Μπελλα αποφασίζει να κάνει μια εργασία γι' αυτόν. Coloring outside the lines: Η συνέχεια του TRL, σχεδόν το ίδιο καλό με το πρώτο μέρος. Οι δύο αυτές ιστορίες είναι κι αυτές addictive, αλλά σε κάποια σημεία τις βρήκα λίγο σκληρές. Εξαιρετικές περιγραφές και πολύ καλή διαγραφή των χαρακτήρων και αρκετή anxiety. Emacipication Proclamation: Η Μπέλλα είναι μια σύγχρονη σκλάβα και αγοράζεται κάποια στιγμή από τον Καρλάιλ. Φυσικά, ερωτεύεται το γιο του. Πολύ πολύ καλή ιστορία, εξίσου addictive, με την καλύτερη πλοκή και ανατροπές που έχω διαβάσει σε ff. O Edward εδώ είναι ο πιο τρυφερός που έχω δει. Είναι τεράστια ιστορία, σχεδόν 2000 σελίδες σε .pdf αλλά αξίζει το χρόνο. The university of Edward Masen: Ο Εντουαρντ είναι καθηγητής και η Μπέλλα φοιτήτριά του. Ρομαντική ιστορία με αρκετό πόνο και αγωνία, αλλά αξίζει και ο Εντουαρντ είναι εξαιρετικά ερωτεύσιμος. Clipped Wings and Inked Armor: Ο Εντουαρντ είναι καλλιτέχνης τατουάζ και η Μπέλλα τον επισκεφτεται για να της ζωγραφίσει στην πλάτη της την προσωπική της τραγωδία. Υπέροχη ιστορία, εδώ ο Εντουαρντ είναι ο πιο σεξυ που έχω δει. Μέχρι και τα τατουάζ άρχισα να συμπαθώ. Help wanted: Ο Έντουαρντ είναι διάσημος ηθοποιός με προβλήματα και η Μπέλλα προσλαμβάνεται ως η PA του. Τρυφερή ιστορία, ευκολοδιάβαστη, με λίγη anxiety, ίσως ο λιγότερος πόνος από κάθε άλλη ιστορία που έχω διαβάσει έως τώρα. Terms and conditions apply: Η Μπέλλα είναι συντάκτης σε εκδοτικό οίκο, ο Εντουαρντ υπάλληλός της και κάνουν μια συμφωνία που ξεκινά ως επαγγελματική, αλλά καταλήγει σε κάτι άλλο (μπορείτε να φανταστείτε). Πολύ καλή ιστορία, μια σκηνή που έχει προς το τέλος είναι από τις πιο γλυκιές και τρυφερές που έχω διαβάσει. Έχω διαβάσει και κάποια άλλα ff αλλά τα παραπάνω είναι κορυφαία και τα συστήνω ανεπιφύλακτα. Όλα θα έλεγα ότι κινούνται στην κατηγορία NC-17 και είναι all human. Ίσως ακουστώ υπερβολική, αλλά κάποια πλησιάζουν να γίνουν λογοτεχνία, είναι εξαιρετικά καλογραμμένα με εξαιρετική διαγραφή χαρακτήρων και πλοκή. Κάποια από αυτά μπορείτε να τα βρείτε στο fanfiction.net ή στο TWCS. Για τα άλλα που έχουν αποσυρθεί από το διαδίκτυο, μπορείτε με λίγο ψάξιμο να τα βρείτε έξω από ff sites ή στείλτε μου PM να σας τα στείλω. Tα έχω σε .pdf και e-pub. Φυσικά, αγαπάμε όλοι τη διεύθυνση http://www.flagfic.com/ που σίγουρα την ξέρετε και τη χρησιμοποιείτε. Συγγνώμη άμα σας κούρασα, αλλά εμένα με βοήθησαν στην αρχή και παίρνω ακόμη ιδέες από αυτά που προτείνετε κι εσείς εδώ, και ήθελα να μοιραστώ αυτές τις πραγματικά κορυφαίες ιστορίες, που ίσως κάποιες να μην τις ξέρετε όλοι. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: FanFiction Links Τετ 6 Ιουν 2012 - 0:41 | |
| Ναί βρε μάτια μου, αλλά εγώ θέλω να καταλήξω από ποιό δίκαιο διέπεται η λειτουργία του. | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: FanFiction Links Τετ 6 Ιουν 2012 - 0:47 | |
| μα πως ειναι δυνατον να μην αναφερεται πανω το the office....? Μην με βρισεις Ελινα.... αλλα πραγματικα δεν εχω ξανα δει τοσο ωμη ερωτικη χημεια αναμεσα σε Εντουαρντ και Μπελλα...ας πουμε πως με κρατησε καθηλωμενη οσο δεν παει...μονο ο Master μπορει να συγκριθει μαζι του...αυτος ειναι ο Εντουαρντ που θες στο κρεβατι σου καθε νυχτα.... | |
|
| |
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: FanFiction Links Τετ 6 Ιουν 2012 - 0:49 | |
| Εγώ έχω να πω ότι τα περισσότερα από αυτά τα έχουμε διαβάσει και ΝΑΙ κάποια από αυτά είναι λογοτεχνικά αριστουργήματα και πολύ καλύτερα από βιβλία που έχω διαβάσει! Πολύ κακό για τις λεμονάδες τελικά, μας άναψε φωτιές ο master για άλλη μία φορά μου φαίνεται, ειδικότης του! Δεν πειράζει, ως γνωστόν η δυσφήμιση είναι η καλύτερη διαφήμιση! Καλά θα κάνουν οι συγγραφείς να μη σταματήσουν αυτό που κάνουν, σίγουρα υπάρχουν αλλού χώροι να τις φιλοξενήσουν και να σκεφτούν τη χαρά που παίρνουν οι ίδιες από τη δημιουργία αλλά και τη χαρά που προσφέρουν σε αυτούς που ενδιαφέρονται. Και εν τέλη αν όλο αυτό γίνεται για μία προειδοποίηση ας τη βάλουν ρε παιδιά να τους το βουλώσουν! | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: FanFiction Links Τετ 6 Ιουν 2012 - 0:51 | |
| Συμφωνω...το μονο που χρεαιζεται ειναι μια extra επιλογη...τπτ παραπανω και τπτ λιγοτερο... | |
|
| |
EliRose The Volturi
| Θέμα: Απ: FanFiction Links Τετ 6 Ιουν 2012 - 0:54 | |
| πιστευω οτι υπαρχει καποια αρχη επητηρισης των ιστοσελιδων κτλ δεν ειμαι σιγουρη Βανινα!! Στελλα πρωτα απ'ολα και δευτερον οι ιστοριες ειναι παλιες και αγαπημενες αν και νομιζω οτι μερικες δεν ειναι πλεον στο νετ αν και προσβασιμες σε αλλα μερη!! Αν θες νεο υλικο μπορεις να κοιταξεις τις προτασεις αυτου το τοπικ αλλα σου προτεινω ανεπιφυλακτα και το http://www.tehlemonadestand.net/ το οποιο προτεινει τα καλυτερα!!! αν με ρωτας για μενα must ειναι και http://www.fanfiction.net/s/5020988/1/bSpy_b_bGames_bhttp://www.fanfiction.net/s/5934882/1/For_the_bSummer_bκαι οτι οι συγγραφεις:troublefollows1017,b.krumova,BellaScotia ,CaraNo ,cosmogirl7481,ericastwilight ,FictionFreak95,Kambria Rain ,KiyaRaven κ.α Ευη μετα το Spy Games το τιποτα μετα το Spy Games το χαος!! | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: FanFiction Links Τετ 6 Ιουν 2012 - 1:01 | |
| ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ....και μετα ξανα μιλαμε.... | |
|
| |
EliRose The Volturi
| |
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: FanFiction Links Τετ 6 Ιουν 2012 - 1:08 | |
| δοκιμασε τον πρωτα και τα λεμε.... | |
|
| |
EliRose The Volturi
| Θέμα: Απ: FanFiction Links Τετ 6 Ιουν 2012 - 1:16 | |
| καλα προς το παρον μαζευω τις ιστοριες που μου εφυγαν και τακτοποιω τα φανφικ μου ανα συγγραφεα οταν βρω ευκαιρια θα το κανω | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: FanFiction Links Τετ 6 Ιουν 2012 - 1:18 | |
| pffffff..... | |
|
| |
| FanFiction Links | |
|