| FanFiction Links | |
|
+77Stella Sunlight maria_likofos Bellward Teodan pitsiriki Dalia Vanina ev@ki Silia AspaKorth maraki27 EliRose annia BELLA MARIE xrysanthi Kavalnka anna <3 rathbone di1996 pretty witch izzy cullen evangelina Isabella_Cullen twilightFOREVER evi Lizzy Cullen Vera Mrs.Cullen katia2110 Mrs.Christina Nemesis Of Bellin pink Afelop alice cullen! despina aek ntinaki robert\'s girl Edward_ Breaking_ Dawn marionlovesedward !~Twilighter~! AnaroseCullen despoina niki paru maria23 Miley Stellouko Mrs Alice athina Kimberly ioannaki-twilightaddicted kanty twilightaholic# cornel bloody swan ΕΡΗ dolores!! MIKAELLA sunrise Ms Cullen emma cullen pattinson xrisa_twilight magic princess bedward__ Alexadruby the vampire SilverMusk LizCullen April Rozali87 emerald eyes Princess nasiatheslayer DanaeCullen hobo angepsi Neri WhiteQueen scarlet rose 81 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
panagiota Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 15885 Registration date : 19/05/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability:
| Θέμα: Απ: FanFiction Links Τετ 6 Ιουν 2012 - 1:25 | |
| - EliRose έγραψε:
- αμφιβαλλω αν θα μπορεσει να ξεπερασει τον Dickward και τη ανεπαναλειπτη ατμοσφαιρα με τη μια ανατροπη μετα την αλλη του Spy Games!!!Ποσο το ερωτευτικα αυτο το φικ δεν λεγετε
Τι έγινε κορίτσια; Εύη, πάλι ''αγράμματη'' μ΄άφησες; Τι όνομα είναι αυτό; | |
|
| |
Stella777 Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 908 Registration date : 07/04/2012
Forks Student Profile Team: Special ability:
| Θέμα: Απ: FanFiction Links Τετ 6 Ιουν 2012 - 1:26 | |
| Καλώς σας βρήκα. Οι ιστορίες που πρότεινα είναι παλιές μεν, αλλά εξαιρετικές, και είπα, επειδή μια ματιά που έριξα στο topic δεν τις είδα όλες να προτείνονται, να τις προτείνω για όποιον τυχόν δεν τις έχει διαβάσει. Ναι, οι περισσότερες δεν βρίσκονται πολύ εύκολα, αλλά seek and you shall find στο διαδίκτυο. Το thelemonadestand το έχω υπόψη μου αλλά δεν έχω ασχοληθεί ιδιαίτερα γιατί όλο αυτό το διάστημα διάβαζα ιστορίες που μου πρότειναν άλλοι και δεν έκανα κανένα φοβερό ψάξιμο για το τι να διαβάσω. Έχω ακόμη 2-3 που ξέρω ότι θέλω να διαβάσω και μετά θα κάνω και λίγη έρευνα. Ευχαριστώ πάντως. Κατέβασα τις ιστορίες που προτείνεις και τις έβαλα στα υπόψιν. Το The office το έχω κι αυτό στα must read. | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: FanFiction Links Τετ 6 Ιουν 2012 - 1:27 | |
| Στο Dickward αναφερεσε παναγιωτα...? | |
|
| |
Vanina Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 6067 Registration date : 16/05/2011
| Θέμα: Απ: FanFiction Links Τετ 6 Ιουν 2012 - 1:30 | |
| Ελίνα, η κάθε ιστοσελίδα έχει τους δικούς της όρους λειτουργίας, οι οποίοι είναι ανεξάρτητοι απ' τη νομοθεσία κάθε κράτους, αν & σε γενικές γραμμές φαντάζομαι ότι ακολουθούν ένα πιο στενό πλαίσιο. Το ffnet δεν νομίζω να αποτελεί εξαίρεση & πιστεύω πως με τον ίδιο τρόπο θα λειτουργεί & το forum που είμαστε τώρα. Για άνωθεν έλεγχο δεν ξέρω αν υπάρχει, γιατί αυτό θα προυπέθετε μια διακρατική επιτροπή επιφορτισμένη με αυτό το σκοπό, στην περίπτωσή μας να ελέγχει τα άσεμνα δημοσιεύματα. Αυτό γιατί πρόσβαση στο ffnet, αλλά & στο Bella and Edward.org που είμαστε τώρα μπορεί να έχει κάποιος από οποιαδήποτε χώρα. Τώρα επειδή οι νομοθέτες πριν από μια εικοσαετία δεν είχαν προβλέψει την εξάπλωση του ιντερνετ βρέθηκαν αίφνης μπροστά σε νομοθετικό κενό. Έτσι οι τρόποι με τους οποίους ένα κράτος αντιμετωπίζει το ζήτημα περί ασέμνων είναι 2. Με την εσωτερική του νομοθεσία (άρθρο 14 Σ: Ελευθερία του τύπου, 8 ΠΚ, περ. ι: Παράνομη κυκλοφορία άσεμνων δημοσιευμάτων & με νόμους, προεδρικά διατάγματα & υπουργικές αποφάσεις) & με νομοθεσία που "έρχεται απ'έξω", δηλαδή Συμβάσεις (π.χ. ΕΣΔΑ), Κανονισμοί & Οδηγίες της Ε.Ε., τα οποία το κράτος υπογράφει & περνάνε απ'τη Βουλή με κυρωτικό νόμο, ώστε να γίνουν εσωτερικό δίκαιο. Τώρα απ' όσο θυμάμαι στο Δημόσιο Διεθνές Δίκαιο, που δεσμεύει όλα τα κράτη δεν υπάρχουν προβλέψεις για ιντερνετ & τύπο. Έτσι μας μένει η εσωτερική νομοθεσία & οι Συμβάσεις που το κάθε κράτος υπογράφει.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Vanina στις Τετ 6 Ιουν 2012 - 1:32, 1 φορά | |
|
| |
| Θέμα: Απ: FanFiction Links Τετ 6 Ιουν 2012 - 1:31 | |
| - evi έγραψε:
- Στο Dickward αναφερεσε παναγιωτα...?
Πού αλλού; (τι άλλο θα με εντυπωσίαζε εμένα.... ) | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: FanFiction Links Τετ 6 Ιουν 2012 - 1:32 | |
| Δεν καταλαβες τι σημαινει...? | |
|
| |
Stella777 Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 908 Registration date : 07/04/2012
Forks Student Profile Team: Special ability:
| Θέμα: Απ: FanFiction Links Τετ 6 Ιουν 2012 - 1:41 | |
| Εύη, σε ποιον Εντουαρντ αναφέρεται ο χαρακτηρισμός dickward γιατί τον έχω ακούσει για τον Εντουαντ του The missaprehension of Bella Swan, που δεν ήταν και καμιά φοβερή ιστορία, κατά τη γνώμη μου, δεν ενθουσιαστηκα όταν τη διάβασα. | |
|
| |
EliRose The Volturi
Ηλικία : 31 Τόπος : Magnolia Αριθμός μηνυμάτων : 26698 Registration date : 20/11/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: FanFiction Links Τετ 6 Ιουν 2012 - 1:42 | |
| δεν πολυκαταλαβα βανινα αλλα οκ!!
Στελλα το υλικο ειναι απειρο οποτε κουραγιο να εχεις να διαβαζεις!!Καπου εδω θα βρεις και το προφιλ μου οποτε αν θες να ριξεις καμια ματια στα αγαπημενα μου go ahead!!!
dick+edward=dickward Παναγιωτα και αναφερεται σε ιστοριες που ο Εντουαρντ συμπεριφερεται σαν μλκας | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: FanFiction Links Τετ 6 Ιουν 2012 - 1:43 | |
| Το πιο πιθανον ειναι πως τον φωναζουν ετσι ως κακο παρατσουκλι...τουλαχιστον πως το χω ξανα πετυχει εγω....αλλο τωρα αν εκει το ψευδονυμο παει αλλου... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: FanFiction Links Τετ 6 Ιουν 2012 - 1:45 | |
| Κορίτσια! Δεν είμαι τόοοοοοσο άσχετη! Τι θέμα μου ήταν γιατί η Εύη που έχει αναλάβει τη ...διά βίου εκπαίδευσή μου (μιας και δεν σκοπέυω να ξαναπάω σε πανεπιστήμιο) δε με ...μορφώνει αρκετά! | |
|
| |
EliRose The Volturi
Ηλικία : 31 Τόπος : Magnolia Αριθμός μηνυμάτων : 26698 Registration date : 20/11/2011
| Θέμα: Απ: FanFiction Links Τετ 6 Ιουν 2012 - 1:45 | |
| οταν μια ιστορια αναφερει dickward σε προειδοποιει οτι δε θα πολυσυμπαθησεις-στην αρχη τουλαχιστον-τον Εντουαρντ!!! Εκνευριζομαι...χθες το βραδυ ειχα 350 στα αγαπημενα, σημερα το πρωι 349 και τωρα 347!!!!!Αντε να βρω πιο λειπει παλι!!!!!!!Τα νευρα μου | |
|
| |
| Θέμα: Απ: FanFiction Links Τετ 6 Ιουν 2012 - 1:49 | |
| !!!! Ελίνα! Τι έκανες;;;;;;;; Μόνο τόσα;;; | |
|
| |
EliRose The Volturi
| Θέμα: Απ: FanFiction Links Τετ 6 Ιουν 2012 - 1:50 | |
| για τα αγαπημενα μιλαμα στο αλερτ γινεται τις επι χρημασι... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: FanFiction Links Τετ 6 Ιουν 2012 - 1:52 | |
| Γι αυτό κι εγώ παραπονιέμαι που έχω μόνο δυο! | |
|
| |
EliRose The Volturi
| Θέμα: Απ: FanFiction Links Τετ 6 Ιουν 2012 - 1:54 | |
| εισαι καλα;;;;; εχω 350 που θα ηταν 400 αν δεν μου εφευγαν τοσες ιστοριες και στα αλερτ κανα 800αρη!!! | |
|
| |
| Βρε Ελίνα, δεν τα βαζες & εσύ σ'ένα ευρετήριο αλφαβητικά? Πριν που έκανα μια μικρή ανάλυση, ήθελα να πώ πως δεν υπάρχει ένας νόμος που να δεσμεύει όλα τα κράτη (για τα άσεμνα του ιντερνετ μιλάμε πάντα), αν δεν έχουν δεσμευθεί αυτά μόνα τους με υπογραφή. Αυτά που υπογράφουν τα λέμε Συμβάσεις, τα οποία κυρώνονται απ'τη Βουλή (σ'εμάς έτσι γίνεται) & μετά μας δεσμεύουν. Όμως το κάθε κράτος έχει & δικούς του νόμους για ν' αντιμετωπίζει αυτά τα θέματα (Σύνταγμα, Ποινικό Κώδικα & άλλα νομοθετήματα). Δε λέω άλλα γιατί είσαι & κουρασμένο που έδινες. | |
|
| |
evi The Volturi
| | |
|
| |
EliRose The Volturi
| Θέμα: Απ: FanFiction Links Τετ 6 Ιουν 2012 - 1:55 | |
| τα εχω βανινα αλλα πρεπει αν πατησω ενα ενα 350 λινκς για να δω πιο λειπει | |
|
| |
| Θέμα: Απ: FanFiction Links Τετ 6 Ιουν 2012 - 1:56 | |
| Γεια σου Βανίνα! Κι εγώ που δεν έιμαι κουρασμένη...και για μένα δυσκολοχώνευτα είναι! Από Ιούλιο περιμένω τη συμβολή σας στην Dickedward μου επιμόρφωση! | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: FanFiction Links Τετ 6 Ιουν 2012 - 1:56 | |
| ξεκινα να τα αποθηκευεις καλυτερα.... | |
|
| |
EliRose The Volturi
| Θέμα: Απ: FanFiction Links Τετ 6 Ιουν 2012 - 1:57 | |
| μην παμε δηλαδη σε vampward,copword,agendward,docward,geekward.........η λιστα με τους ward ειναι απειρη | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: FanFiction Links Τετ 6 Ιουν 2012 - 1:58 | |
| κι ο ενας καλυτερος απο τον αλλον.... | |
|
| |
EliRose The Volturi
| Θέμα: Απ: FanFiction Links Τετ 6 Ιουν 2012 - 2:00 | |
| ενας προσφατα αγαπημενος μου ειναι και ο sexaddictward... | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: FanFiction Links Τετ 6 Ιουν 2012 - 2:01 | |
| αυτος κι αν μας κανει.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: FanFiction Links Τετ 6 Ιουν 2012 - 2:01 | |
| Γειά σου Παναγιώτα! Δεν είναι τίποτα δύσνόητο, απλά είναι η ώρα δύσκολη! Ξεχάσατε τον Tattward! | |
|
| |
| FanFiction Links | |
|